Balisong Vlinder Flesopener Zilverkleurig

Schrijf zelf een review van dit product

Adviesprijs: € 16,40

Onze prijs € 15,25

Direct leverbaar

TIP Laat jouw Balisong Vlinder Flesopener Zilverkleurig graveren!

  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000
Beschrijving

Productbeschrijving

Balisong Vlinder Flesopener Zilverkleurig - Met deze balisong flesopener kan je niet alleen kroonkurken van flessen halen, maar ook zonder gevaar oefenen alsof het een scherp vlindermes is.

Deze vlinder flesopener zou je een multitool kunnen noemen, omdat je er ook 4 verschillende maten boutjes en moeren mee kunt vast of los draaien. Ook zijn er mensen welke deze Vlindertool gebruiken als notenkraker, door de te kraken noot tussen de flesopener en een arm van het vlindermes te kraken. Het is overigens wel flink oefenen om met deze ” butterfly trainer” in een vloeiende beweging de flesopener tevoorschijn te halen. Een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft.

LET OP! Wij geven geen garantie op de schroeven van de vlinder trainer. Om te kunnen Vlinderen is het belangrijk dat de schroefjes van het handvat niet al te vast gedraaid zitten. Het Vlinderen moet namelijk in een soepele beweging plaats kunnen vinden. Controleer na het trainen of de schroeven nog voldoende vast zitten. Bij het vlinderen kan de trainer wel eens vallen. Hierdoor kan de trainer kapot gaan. Ook dit valt niet onder de garantievoorwaarden.

Specificaties

Specificaties

Kleur Zilver
Extra Excellente Service
Beoordelingen
FAQ

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Balisong Vlinder Flesopener Zilverkleurig .