Accessoires

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

 • Lipo Bag

  Lipo Bag

  Lipo Bag

  Bescherm jezelf tegen de mogelijke gevaren tijdens het  opladen van je Lipo batterij met deze Lipo Bag. Deze LiPo Bag is een brandvrije zak, ontworpen om een brand te stoppen of af te remmen.


  Wees uiterst voorzichtig bij het opladen van een LiPo accu. Laat nooit een accu tijdens het opladen onbeheerd achter.
  b 18cmx h 23cm

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Rolux Battery Plate Adapter RL-VF voor 15mm Systemen

  Rolux Battery Plate Adapter RL-VF voor 15mm Systemen

  De Rolux Battery Plate Adapter RL-VF stelt u in staat om V-Mount Battery Plate aan te sluiten op uw 15mm systemen, die veel wordt gebruikt voor camera rigs.


  Toepassing Rolux RL-VF


  De universele montage is geschikt voor alle rigs en schouderstatieven met 15mm buizen. U hoeft enkel de houder over 2 buizen te schuiven en aan te draaien.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Lipo Buzzer Alarm

  Lipo Buzzer Alarm

  Lipo Buzzer Alarm - Een lipo alarm is onmisbaar om de spanning van je lipo-batterij nauwkeurig in de gaten te houden. Lipo-batterijen kunnen lang en zonder problemen spanning geven, maar mogen nooit te diep ontladen. Het lipo alarm gebruik je voor: 1-8 s Lipo/Li-Ion/LiMn/Li-Fe. Je sluit de buzzer aan op het balance kabeltje van je lipo.

  Binnenkort leverbaar

  € 4,95
 • Digitale Batterij Meter

  Digitale Batterij Meter

  Digitale Batterij Meter - Deze batterijmeter kan worden gebruikt, om te meten of je batterijen nog vol zijn. De meter is ook zeer geschikt, om te checken of je batterij nog werkt. De volgende batterijen kunnen worden gemeten met dit apparaat: Lipo, Life, Li-ion, NiMH & NiCs. De meter geeft aan wat voor een type batterij het is, hoeveel cellen de batterij heeft, het voltage per cel en het voltage van de batterij.

  Binnenkort leverbaar

  € 14,95
 • XTAR VI01 USB Detector

  XTAR VI01 USB Detector

  De Xtar VI01 detector is een handig apparaatje waarmee je de spanning en de capaciteit van een USB poort kunt checken. Door de Xtar VI01 in een USB poort te steken kun je realtime het voltage en de ampeacute;res aflezen.


  Ideaal wanneer je wilt weten wat de maximale belastbaarheid van een USB poort is, of om bijvoorbeeld het verbruik van een USB apparaat te controleren. De Xtar VI01 heeft een mogelijkheid om tussen de spanningsbron en de uiteindelijke stroomverbruiker in te zitten. Op deze manier kun je exact het stroomverbruik controleren.

  2-5 werkdagen

  € 9,45
 • Lupine Fastclick Bikeframe Mount

  Lupine Fastclick Bikeframe Mount

  De Lupine Fastclick Framemount is een handig accessoire waarmee je je Fastclick accu eenvoudig aan het frame van je fiets kunt monteren. De houder bevestig je met klittenband aan je fiets en je accu klik je er eenvoudig in.

  Meegeleverd


  - Klittenband

  € 17,00
 • Goal Zero Sherpa Inverter

  Goal Zero Sherpa Inverter

  Combineer met de Sherpa 50 of 100 en neem je stopcontact mee. De Sherpa-omvormer (110V) maakt van uw Sherpa Power Pack snel en gemakkelijk een handige stopcontact zodat u de meeste laptops, tablets en camera-batterijen van stroom kunt voorzien, waar u ook bent. Certificeringen: FCC, CE, ROHS  zij-poort (ingang): 9-13V, tot 10A (120W max)

  Specs:


  Aangedreven door Sherpa 50:
  AC-omvormer VS: 110 V, tot 0,7 A (75 W max)
  Uitgang: 60Hz, gemodificeerde sinusgolf


  Aangedreven door Sherpa 100:
  AC-omvormer VS: 110 V, tot 0,9 A (100 W max)
  Uitgang: 60Hz, gemodificeerde sinusgolf

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze prijs € 65,95

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)