Batterijen & laders

Batterijen, accu's, opladers en laadaccessoires voor je batterijen vind je bij Multitools.nl. Check wel goed of je de juiste batterij of accu kiest voor je apparaat of het gebruiksdoel.

Populaire merken: Goal Zero | Nitecore | Olight | Streamlight | Petzl

Van laag naar hoog sorteren

24 artikel(en)

 • Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank - De LR50 Campbank van Nitecore is een multifunctionele kampeerlamp en niet alleen vanwege zijn vele mogelijkheden als lantaarn. Hij kan namelijk ook dienst doen als powerbank en batterij oplader! De LR50 biedt een maximum van 250 lumen via de 9 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. CRI (Color Rendering Index) betekent kleurweergave index waarbij de maximale waarde 100 is. Hoe hoger de index, hoe helderder de verlichte objecten. De LR50 heeft een CRI-index van >90. Hij beschikt over 3 lichtstanden (hoog, medium, laag) en een baken en SOS functie.
  De lamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De richting waarin het licht schijnt kan bij de LR50 ingesteld worden. Je kunt kiezen om het licht alleen naar de zijkant te laten schijnen of alleen naar boven. Daarnaast naar de zijkant in combinatie met boven of compleet naar alle kanten. Dit geeft niet alleen veel mogelijkheden maar bespaart ook nog eens op het energieverbruik. De doorzichtige diffuser zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. De lamp heeft aan beide zijden van de basis een knop zitten voor de bediening van de lamp en dit voorkomt het onbedoeld aanzetten van de lamp. De LR50 is ook voorzien van een locatie indicator. Als je deze functie inschakelt zal de blauwe indicator, die in de kop van de lamp zit, elke 2 seconden knipperen om zo de locatie van de lamp aan te geven. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van zwart polycarbonaat met een ring en magnetische basis, Hierdoor heb je voldoende mogelijkheden om de lamp op te hangen of te plaatsen en geeft je de mogelijkheid om de lamp ook voor andere toepassingen te gebruiken. De LR50 heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast is hij waterdicht volgens IP66 en heeft het een valweerstand van 1 meter. Hij wordt gevoed door één of twee oplaadbare 18650 Li-Ion batterijen (button top). Ook kunnen twee of vier CR123 of RCR123 lithium batterijen gebruikt worden. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij het gebruik van twee 18650 Li-Ion batterijen (3500mAh) heeft de lamp een brandduur van 10 uur (hoog), 22 uur (medium) en 100 uur (laag). De witte CRI LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 6 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 37 candela.


  Powerbank en batterij oplader


  Zoals gezegd is de LR50 niet alleen een lamp, maar ook een powerbank en batterij oplader. Je kunt 1 of 2 stuks 18650 Li-Ion batterijen opladen en deze vervolgens gebruiken als een powerbank. Hij biedt dan maximaal 2.1A (5V) laadstroom via zijn USB poort voor het opladen van gsm's, zaklampen, hoofdlampen en andere apparaten met een USB poort. Met de LR50 kun je dus ook twee 18650 Li-Ion batterijen opladen waarbij de oplaadtijd ongeveer 5 uur is. Deze oplader detecteert automatisch de capaciteit van de batterij en heeft ook een automatische selectie van de juiste laadmethode (CC of CV). Daarnaast is er een beveiliging tegen het overladen van de batterij.


  Meegeleverd worden: USB kabel, afdichtingsring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 48,95

 • Uco ARKA usb charger+lamp+zaklamp

  Uco ARKA usb charger+lamp+zaklamp

  UCO Arka dé oplaadbare USB lader +lantaarn en zaklamp in één, ook als powerbank te gebruiken.
  Eenvoudig d.m.v USB kabel op te laden+ 220 volt adapter.
  Mini en gewone USB aansluiting.
  4000 mAh 3.7 Volt Lithium Ion accu.
  180 lumen
  Glow in the Dark schakelaar
  Door schuifmechanisme is de lamp eenvoudig van zaklamp te veranderen in een handig lampje met omgevingslicht.
  Ophangring aan bovenzijde.
  Rood en wit licht beide dimbaar + stroboscoop en S.O.S. functie.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 84,95

  Onze prijs € 80,95

 • Uco Pika Oplaadbare lantaarn en powerbank

  Uco Pika Oplaadbare lantaarn en powerbank

  Uco Pika Oplaadbare lantaarn en powerbank - Verlicht uw camping of werkruimte met de sterke, waterbestendige Pika. Deze Pika is een oplaadbare USB lader, een lantaarn en zaklamp in één! Daarnaast kan het tevens als powerbank gebruikt worden. Er is een mini en gewone USB aansluiting aanwezig. Deze LED lamp levert maximaal 150 lumen en een reeks helderheidsniveaus. De “Glow in the Dark” schakelaar stelt 3 verlichtingsmodi in van hoog naar zwak naar S.O.S. en noodstroboscoop. De Pika kan een gerichte straal krijgen door de kop naar beneden te duwen. Door een schuifmechanisme is de lamp eenvoudig van zaklamp te veranderen in een handig lampje met omgevingslicht. Voor de stroomvoorziening zorgt een 1800mAh Li-ion (3,7V) oplaadbare batterij die een brandduur heeft van 80 uur. Een LED-lampje geeft het batterijniveau en laadstatus aan. De behuizing is gemaakt van duurzaam en waterbestendig zwart ABS/TPE. Deze lantaarn en zaklamp is waterbestendig volgens IPX-5 en is inclusief een D-ring om de lamp op te hangen. Een USB-kabel wordt meegeleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 28,45

 • Goal Zero Torch 250

  Goal Zero Torch 250

  De Goal Zero Torch 250 is een uitermate handige en vooral multifunctionele led zaklamp. Je kunt hem volledig via o.a. zonne-energie opladen dankzij de ingebouwde zonnecel zodat je nooit meer met extra batterijen op pad hoeft. De ingebouwde 4400 mAh sterkte accu geeft tot maximaal 48 uur licht op de laagste lichtstand. Ook kun je de Torch 250 op een USB poort aansluiten om hem op te laden, bijvoorbeeld in de auto of thuis via de adapter van je smartphone. Zit je in het donker eacute;n zonder stroom? Geen paniek, door middel van een 'hand crank' kun je de Torch 250 kort van stroom voorzien. 1 minuut draaien staat gelijk aan 2 minuten licht. Ook kun je de Torch 250 aanlsluiten op een Nomad zonnepaneel voor een extra snelle en efficieuml;nte lading.


  Je kunt de sterke Lithium accu ook gebruiken om je telefoon of tablet een flinke boost te geven. De Goal Zero Torch 250 is namelijk tevens een powerbank die je apparatuur van extra stroom kan voorzien. De output van 1000 mAh is voldoende om je telefoon bij te laden.


  Op de Goal Zero Torch 250 zitten 3 verschillende lichtbronnen. Een front led voor een strakke bundel, een flood led voor een brede bundel voor dichtbij en 2 rode leds die je kunt gebruiken om je nachtzicht niet te verstoren. Bijvoorbeeld bij het kaartlezen.


  De Goal Zero Torch 250 is een lamp die de echte avonturier en fanatieke kampeerder altijd van licht en stroom voorziet, zelfs wanneer geen vaste stroompunten voorhanden zijn.

  € 69,99
 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Stinger LED zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.245,10

  Onze prijs € 1.195,30

 • Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen zwart

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen zwart

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen zwart - Alle vijf de Streamlight SL-20LP Full LED zaklampen kunnen tegelijkertijd in dit station opgeladen worden. De oplaadtijd is ca. 7 uur voor een volle NiMH 2800mAh batterij. Via de verlichte schakelaars wordt de oplaadstatus duidelijk aangegeven.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.308,60

  Onze prijs € 1.256,25

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen geel

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen geel

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen geel - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf gele Streamlight Polystinger zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd is ca. 10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.334,65

  Onze prijs € 1.281,25

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Stinger DS LED zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.293,50

  Onze prijs € 1.241,75

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion LED zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3,5 uur voor een volle Li-Ion 2000mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.599,00

  Onze prijs € 1.535,05

 • Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen oranje

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen oranje

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen oranje - Alle vijf de Streamlight SL-20LP Full LED zaklampen kunnen tegelijkertijd in dit station opgeladen worden. De oplaadtijd is ca. 7 uur voor een volle NiMH 2800mAh batterij. Via de verlichte schakelaars wordt de oplaadstatus duidelijk aangegeven.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.308,60

  Onze prijs € 1.256,25

 • Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen geel

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen geel

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20LP Full LED zaklampen geel - Alle vijf de Streamlight SL-20LP Full LED zaklampen kunnen tegelijkertijd in dit station opgeladen worden. De oplaadtijd is ca. 7 uur voor een volle NiMH 2800mAh batterij. Via de verlichte schakelaars wordt de oplaadstatus duidelijk aangegeven.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.308,60

  Onze prijs € 1.256,25

 • Streamlight UltraStinger laadstation 230V met vijf UltraStinger LED zaklampen

  Streamlight UltraStinger laadstation 230V met vijf UltraStinger LED zaklampen

  Streamlight UltraStinger laadstation 230V met vijf UltraStinger LED zaklampen - Dit UltraStinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight UltraStinger LED zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.553,65

  Onze prijs € 1.491,50

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED HPL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED HPL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger DS LED HPL zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Stinger DS LED HPL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.422,35

  Onze prijs € 1.365,45

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger DS LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger DS LED zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger DS LED zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Polystinger DS zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd is ca. 10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.382,40

  Onze prijs € 1.327,10

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen zwart

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen zwart

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Polystinger LED zaklampen zwart - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf zwarte Streamlight Polystinger zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd is ca. 10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.334,65

  Onze prijs € 1.281,25

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HL zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion LED HL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3 uur voor een volle Li-Ion 2000mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.599,00

  Onze prijs € 1.535,05

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HPL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HPL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion LED HPL zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion LED HPL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3,5 uur voor een volle Li-Ion 2200mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.789,60

  Onze prijs € 1.718,00

 • Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20L Full LED zaklampen

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20L Full LED zaklampen

  Streamlight Laadstation 230V met vijf SL-20L Full LED zaklampen - Alle vijf de Streamlight SL-20L Full LED zaklampen kunnen tegelijkertijd in dit station opgeladen worden. De oplaadtijd is ca. 7 uur voor een volle NiMH 2800mAh batterij. Via de verlichte schakelaars wordt de oplaadstatus duidelijk aangegeven.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.444,75

  Onze prijs € 1.386,95

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HPL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HPL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HPL zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Stinger LED HPL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.393,30

  Onze prijs € 1.337,55

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HPL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HPL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HPL zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion DS LED HPL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3,5 uur voor een volle Li-Ion 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.846,45

  Onze prijs € 1.772,60

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion DS LED zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3 uur voor een volle batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.675,25

  Onze prijs € 1.608,25

 • Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HL zaklampen

  Streamlight Strion laadstation 230V met zes Strion DS LED HL zaklampen - Dit Strion laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de zes Streamlight Strion DS LED HL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 3 uur voor een volle Li-Ion 2000mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.827,70

  Onze prijs € 1.754,60

 • Streamlight Survivor Laadstation/12V incl. 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen

  Streamlight Survivor Laadstation/12V incl. 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen

  Streamlight Survivor Laadstation/12V met 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen - Dit Survivor laadstation van Streamlight is solide en schokbestendig. Kan gelijktijdig de vijf Survivor Low Profile ATEX zaklampen opladen die inbegrepen zijn. De oplaadtijd bedraagt 10 uur voor een volle Li-Ion 1500mAh batterij.

  Het laadstation is naar keuze te verkrijgen in 12 volt, 24 volt en 230 volt.

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 1.760,40

 • Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HL zaklampen

  Streamlight Stinger laadstation 230V met vijf Stinger LED HL zaklampen - Dit Stinger laadstation van Streamlight is sterk en schokbestendig. Hij kan gelijktijdig de vijf Streamlight Stinger LED HL zaklampen opladen die inbegrepen zijn! De oplaadtijd bedraagt 8-10 uur voor een volle NiMH 2600mAh batterij.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.393,30

  Onze prijs € 1.337,55

Van laag naar hoog sorteren

24 artikel(en)

Batterijen en laders

Batterijen en laders kopen doe je op Multitools.nl. Hier vind je zowel batterijen als batterijenladers in verschillende soorten en maten, met een geschikte batterij voor ieder elektronisch apparaat. Ook voor bijzondere batterijen ben je bij ons aan het juiste adres, net als voor accu’s, diverse opladers, oplaadrekken of adapters.

Welke soorten batterijen en laders zijn er bij Multitools.nl verkrijgbaar?

Bij Multitools.nl vind je een grote hoeveelheid batterijen en opladers. We geven je graag een overzicht van het assortiment

•    ‘Normale’ batterijen. Deze zijn verkrijgbaar van AAAA tot aan D en omvatten ook de 9-voltsblokjes. Hiermee voorzie je je afstandsbediening van stroom, maar laat je ook een krachtige zaklamp branden.

•    Knoopcelbatterijen. Ook deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Perfect voor autosleutels, horloges en andere kleine, elektrische appraten.

•    Flat top batterijen. Sinds de introductie van de e-sigaret en vaporizers zijn deze erg in populariteit toegenomen. Deze krachtige batterijen zijn gemaakt van lithium-ion en worden ook in battery-packs en zaklampen gebruikt.

•    Batterijopladers. Ook hiervan bestaan meerdere soorten. Van de meest eenvoudige oplader die geschikt is voor een specifieke batterij tot aan een universele smart charger die automatisch stopt wanneer de lading in de batterij een bepaald niveau heeft bereikt: bij Multitools.nl verkopen we ze allebei en ook diverse opladers die daar tussenin vallen.

•    Bijzondere batterijen. Sommige apparatuur hebben bijzondere batterijen nodig. Bij Multitools.nl hebben we dan ook een grote selectie uiteenlopende batterijen voor de meest bijzondere toepassingen.

•    Oplaadrekken. Dit zijn speciale rekken waarin meerdere accu’s of apparaten tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Deze worden vaak gebruikt om hoofdlampen te laden.

•    Accessoires en adapters. Een oplader die je op de USB-poort van je auto aansluit? Een adapter voor een specifieke oplader? Een adapter die je rechtstreeks kunt aansluiten op de accu van een speciale zaklamp? We hebben het allemaal voor je.

Zoals je ziet is het aanbod van batterijen, adapters en batterijopladers erg veelzijdig. Batterijen en laders kopen doe je dus bij Multitools.nl!

Merken batterijen en laders

Niet alleen vind je verschillende soorten batterijen en laders in onze webshop, maar ook diverse merken. Je kan bij ons terecht voor budgettoppers, maar ook voor het neusje van de zalm. Een kleine greep uit ons assortiment van batterij merken en batterijoplader merken:

•    Nitecore. Deze zaklampenfabrikant produceert ook een groot assortiment aan batterijen en laders. Met een hoge capaciteit, lange levensduur en veel diverse maten en opladers is Nitecore een van de populairste merken in onze online batterijen shop.

•    Varta. Deze batterijenproducent maakt alle normale batterijen, maar staat ook bekend om knoopcelbatterijen voor horloges, wekkers, afstandsbedieningen en andere elektronische apparaten.

•    Olight. Net als Nitecore ook een fabrikant van zaklampen en een leverancier van batterijen en laders. De batterijen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor verschillende doeleindes te gebruiken.

De bovenstaande merken zijn slechts een aantal voorbeelden. Zo kan je ook bij ons terecht voor merken als GP, Samsung, Streamlight, Duracell, Panasonic en nog veel meer.

Het mooie aan de grote hoeveelheid merken is dat er altijd wel een geschikte batterij te vinden is. Daarnaast is er voor ieder budget een bijpassende keuze en vind je bij ons zowel goedkope batterijen en goedkope batterijopladers als batterijen en laders die vallen onder de absolute top.

Koop nu je batterijen en batterijopladers bij Multitools.nl!

Weet jij al welke batterij je nodig hebt? Bestel deze dan nu in onze online batterijen en batterijlader shop. Twijfel je over het formaat van de batterij, de juiste oplader, of zoek je een oplader die de levensduur van je batterij zo goed mogelijk bewaart? Wat je vraag ook is, de experts van Multitools staan voor je klaar met onafhankelijk advies, zodat je de juiste keuze kunt maken!