Böker plus CID cal .45 Tactische Pen Gen 2
2 review(s)

Adviesprijs: € 61,95

Onze prijs € 55,45

2-5 werkdagen

TIP Laat jouw Böker plus CID cal .45 Tactische Pen Gen 2 graveren!

  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000
Beschrijving

Productbeschrijving

Boker plus CID cal .45 tactische pen gen 2 -

Rainer Wenning heeft meerdere tactische pennen ontwikkeld en samen met Boker Plus de verkoop gerealiseerd. De CID .45 pen heeft hij, in samenwerking met messenmaker Thomas Braunagel ontwikkeld. Met deze verdedigingspen kan net zo snel geschreven worden als met een normale pen.  
De pen is uit een stuk vliegtuigaluminium vervaardigd en heeft door zijn bajonet mechanisme een unieke plaats ingenomen in de wereld van tactische pennen.
Verder heeft de pen een geïntegreerde clip (Clip Integrated Design, CID) en biedt het door de ergonomische vorm een comfortabele grip.
Totale lengte: 12,7 cm. Gewicht 32 g

Specificaties

Specificaties

Merk Böker Plus
EAN 4045011086373
Functies Balpen, Clip, Glasbreker, Kubotanstok
Gewicht (gram) 29 gram
Kleur Zwart
Beoordelingen

Klantenreviews

Fijne functionele pen.
Na een paar dagen intensief gebruiken van de pen ben ik er achter dat ik iets meer gewicht wel prettig vind. De pen ligt goed in de hand en het grendelmechanisme werkt erg prettig. Wel is het zo dat zoals Fausto eerder op merkte het pennetje van het grendelmechanisme makkelijk los komt. Daar had inderdaad een rubbertje tussen gemoeten of een druppeltje Loc-tite.
Verder schrijft de pen erg prettig. Rest mij nu alleen af te wachten hoe lang of hoe kort het relatief kleine inktpatroon meegaat. Review door Lourens / (Geplaatst op 02-10-2016)
Opletten voor het klik systeem
Ten eerste goede service van tactische pennen. De pen op zich is mooi en klein kwa design alleen het klik systeem wat de pen naar buiten brengt draait los tijdens het klikken (er had een rubber tussen de schroef moeten zitten tegen het los draaien) wat overigens wel zit aan de dop waar de pen eruit kan. Review door Fausto / (Geplaatst op 25-07-2014)
FAQ

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Böker plus CID cal .45 Tactische Pen Gen 2.