Cadeautips

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

 • Swiss Tech Solar micro Light

  Swiss Tech Solar micro Light

  Swiss Tech sleutelhangerlampje op zonne-energie. Altijd licht bij de hand en nooit batterijen verwisselen. Dat kan met het Swiss Tech zonne-energie sleutelhanger LED lampje. Als hij volledig is opgeladen, kan hij gedurende 3 uur licht geven. Met de drukknop kan het lampje aan en uit geschakeld worden, of tijdelijk licht geven door de drukknop half in te drukken. Het licht gaat dan weer uit als je de drukknop los laat. Hij is voorzien van een sleutelring en wartel, waardoor het Led lampje vrij van de sleutelbos kan draaien.

  Direct leverbaar

  € 12,95
 • UCO Mini Lantaarn rood

  UCO Mini Lantaarn rood

  UCO Mini Lantaarn rood - Met deze mini lantaarn kun je lekker knus genieten van sfeerverlichting in de tent. Deze rode lantaarn van UCO is compact en licht. Het frame en het handvat zijn van aluminium. De lantaarn wordt inclusief 3-4 uur brandend waxinelichtje (15 lumen) geleverd.

  1-2 werkdagen

  € 19,95
 • UCO lantaarn zwart

  UCO lantaarn zwart

  Compacte geanodiseerde lantaarn. Ingeschoven is deze lantaarn slechts 11cm hoog. In gebruik is de hoogte 16,5cm. Voorzien van een hulsje welke over de kaars geplaatst dient te worden. Deze zorgt er voor dat de kaars effiecient opbrandt en het vlammetje een constante hoogte houdt.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 25,45

 • UCO lantaarn rood

  UCO lantaarn rood

  Uco Original Candle Lantern Anodized Red - Compacte geanodiseerde lantaarn. Ingeschoven is deze lantaarn slechts 11cm hoog. In gebruik is de hoogte 16,5cm. Voorzien van een hulsje welke over de kaars geplaatst dient te worden. Deze zorgt er voor dat de kaars effiecient opbrandt en het vlammetje een constante hoogte houdt.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 25,45

 • UCO lantaarn

  UCO lantaarn

  Uco Original Candle Lantern Aluminium
  Compacte lantaarn. Ingeschoven is deze lantaarn slechts 11cm hoog. In gebruik is de hoogte 16,5cm. Voorzien van een hulsje welke over de kaars geplaatst dient te worden. Deze zorgt er voor dat de kaars effiecient opbrandt en het vlammetje een constante hoogte houdt.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 25,45

 • Uco Original Candle Lantern Wild

  Uco Original Candle Lantern Wild

  Uco Original Candle Lantern Wild - Compacte lantaarn. Ingeschoven is deze lantaarn slechts 11cm hoog. In gebruik is de hoogte 16,5cm. Voorzien van een hulsje welke over de kaars geplaatst dient te worden. Deze zorgt er voor dat de kaars effiecient opbrandt en het vlammetje een constante hoogte houdt.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 36,45

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)