Enola Rookgranaat Burst Wit

Schrijf zelf een review van dit product

€ 7,95

Direct leverbaar

  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000
Beschrijving

Productbeschrijving

Enola Burst Rookgranaat Wit - Hinderlagen, aanvallen, tactieken en uitvluchten. Dan wil je niet altijd een rookgranaat die lang brandt. Daarvoor is de Burst. Ontworpen om écht snel dekking te geven, maar wel met veel rook! Geef een extra dimensie aan een paintball of airsoft evenement en maak deze nog spannender & tactischer. Je kunt rookgranaten gebruiken om een behaald doel te markeren, teamgenoten een signaal te geven of de tegenstander het zicht te belemmeren.

De Burst is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft aan twee zijdes rook. De Enola Burst rookgranaat is speciaal gemaakt om in een zeer korte tijd extreem veel rook te produceren. Deze granaten zijn niet ontworpen om in de hand te houden, anders zul je merken dat de rook je mouw in schiet ... je bent gewaarschuwd. Activeren en neerleggen of naar een doel gooien.

Dit product is zo ontworpen dat het door iedereen (18+) kan worden gebruikt zonder training. Alles wat je moet weten om de rookbom te gebruiken, staat in de instructies aan de zijkant van het apparaat. Het is super eenvoudig te bedienen met behulp van de Wire Pull®-ontsteker, je trekt eenvoudig de ring uit de zijkant van het product en de rook begint onmiddellijk te stromen.

Details:
*De minimale leeftijd voor gebruik is 18 jaar
*Geeft rook uit twee zijdes
*Fuse Delay: +/- 2 seconden
*Brandtijd: +/- 30 seconden rook
*Afmetingen: 130x38mm
*Rook granaat Bio
*Gewicht 130 gram, gewicht kleurstof 40 gram
*Enkel Buiten gebruiken!
*Pull-ring altijd horizontaal met de granaat bedienen, dit voorkomt dat de granaat niet werkt !

Let op: Het is niet overal toegestaan om de rookgranaten te gebruiken. Vraag eerst toestemming voor gebruik. Niet naar mensen en dieren gooien.

Specificaties

Specificaties

Merk Enola
Kleur Wit
Beoordelingen
FAQ

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Enola Rookgranaat Burst Wit.

Alternatieven