Graveren bij Messen.nl

Graveren bij Multitools.nl

Graveren bij Multitools.nl

€ 9,50
Direct leverbaar
  • Multitools.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000

Een persoonlijke gravure op je bestelling maakt het tot een prachtig en uniek geschenk. Metalen lenen zich er vaak uitstekend voor om een gravure te plaatsen. Of het nu een datum, naam of een afbeelding is: alles is mogelijk. Wij kunnen de tekst of het logo met behulp van de nieuwste lasertechnieken plaatsen, een lasergravure is duurzaam en duidelijk leesbaar. Het is een gravure van zeer hoge kwaliteit. Zo zorgen wij er voor dat je een cadeau geeft wat nooit meer vergeten wordt.

Soms is het ook mogelijk om de gravure te laten plaatsen op een lederen sheath of etui. Dit gebeurt altijd in overleg met jou en met onze graveerstudio.

Tijdens het afrekenproces kun je aangeven of je een gravure wenst. Je kunt gemiddeld 20 tekens gebruiken. Hoe meer tekens je gebruikt, hoe groter de kans dat de tekst in een kleiner formaat op het sabel komt. De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aanvinkt. In het notitieveld kun je tijdens het afrekenproces aangeven of het als een cadeau moet worden afgeleverd. Alles is mogelijk. Wij zorgen er voor!

Het graveren gebeurt in eigen beheer, in onze lasergraveerstudio in Velp. Jouw gravure kan dus direct geplaatst worden; Voor spoedopdrachten maken we daarom altijd graag tijd! Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn je graag van dienst. Samen maken we er wat moois van!

Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Graveren bij Multitools.nl
Jouw rating
Alternatieven