Herfstmodellen Nitecore

Nieuwe modellen Nitecore, herfst 2020

Nitecore is continue bezig met het vernieuwen, verbeteren en uitbreiden van hun assortiment zoals we van hun gewend zijn. Zo is er de geheel nieuwe P20i oplaadbare tactische zaklamp die door Nitecore gezien wordt als de opvolger van de populaire R25 zaklamp. De P20UV V2 is de opvolger van de P20UV en levert 25% meer lumen. Naast de witte LED heeft de P20UV V2 daarnaast vier UV LED's.

Ook bij de hoofdlampen zijn er enkele nieuwe modellen zoals de oplaadbare NU35 of de HA23-Ex, een intrinsiek, en explosie, veilige hoofdlamp. Maar er is ook de HU60, de eerste E-focus hoofdlamp die werkt op een zelf te kiezen USB voedingsbron zoals een powerbank. Daarnaast kan deze innovatieve en compacte hoofdlamp draadloos bedient worden door de meegeleverde afstandsbediening die om de pols gedragen kan worden.

Ben je echter op zoek naar een kleinere lamp dan is er de nieuwe Tiki GITD sleutelhangerlamp die de "Glow in the Dark" versie is van de Nitecore Tiki. Ook is de Tip-serie uitgebreid met 2 modellen die een aluminium body hebben. Je kunt dan kiezen uit de Tip SE Hi-tech Black en de Tip SE Metallic Gray.

Naast de lampen heeft Nitecore ook twee nieuwe Powerbanks op de markt gebracht. Zo is er de zeer fraaie en elegante NB5000, het "kleinere" broertje van de populaire NB10000. Maar "klein" zegt niets over het vermogen van de NB5000, dat is namelijk meer dan voldoende. Ook is er de NPB1, een waterdichte powerbank die voorzien is van een krachtige 21700 Li-Ion batterij en uitstekend geschikt is voor outdoor activiteiten.

Ben je veel in de buitenlucht en trek je er graag op uit dan is de NWE30 Elektronisch fluitje met noodverlichting wellicht iets voor jou. Deze noodfluit is tevens voorzien van een lampje die als baken kan fungeren mocht je in de problemen komen.

Nitecore laat zich weer zien met deze nieuwe modellen die, zoals bekend, van een kwalitatief hoog niveau zijn!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.