Keuken

Koken wordt een stuk leuker met het juiste keukengerei. Bij Mutitools kun je terecht voor de beste keukenmessen, slijpsystemen en accessoires voor in de keuken.

Direct naar: Keukenmessen | Messenset | Snijplanken | Aanzetstalen | Champagnesabels
Populaire merken: Global | Forged | Style de Vie | Diamant Sabatier

Van laag naar hoog sorteren

100-132 of 1794

 • Laguiole Kaasmessen Concrete

  Laguiole Kaasmessen Concrete

  Laguiole Kaasmessen Set in Houten Tray - 3 kaasmessen verpakt in een houten tray, uit de Concrete lijn van Laguiole.

  Direct leverbaar

  € 15,95
 • Laguiole Style de Vie Kaasmessen Set RVS in Giftbox

  Laguiole Style de Vie Kaasmessen Set RVS in Giftbox

  Laguiole Style de Vie kaasmessen RVS in Giftbox - Prachtige kaasmessen-set geleverd in een stijlvolle houten tray. Deze kaasmessen maken je borrel moment of dessert compleet. De RVS uitstraling van het mes, waarbij het lemmet in dezelfde kleurstelling is als het heft, maakt het geheel een chique. Deze set is vaatwasmachine bestendig.

  Direct leverbaar

  € 17,95
 • Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set van Olijfhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set van Olijfhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set van Olijfhout -
  Stijlvol tafelen begint hier. Het Laguiole model mes is er nu ook in een luxere lijn. Drie kaasmessen met een olijfhouten heft worden geleverd in een luxe giftbox. De presentatie van deze drie messen krijgt daarmee extra allure. De kaasmessen zijn te gebruiken voor diverse soorten messen, van zacht tot hard. Een mooi cadeau om te geven en om te krijgen.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set in Zwart Ebbenhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set in Zwart Ebbenhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line Kaasmessen Set in Zwart Ebbenhout - Een prachtige set kaasmessen misstaat op geen enkele gedekte tafel. Deze drie kaasmessen zijn gemaakt om je te helpen een kaasdessert, kaasplankje of borrelgarnituur nog mooier te presenteren en het snijden / smeren te vergemakkelijken. Het heft is gemaakt van zwart ebbenhout wat mooi afsteekt bij het RVS lemmet. Deze set wordt geleverd in een stijlvolle zwarte giftbox.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Style de Vie Laguiole Innovation Line Kaasmessen Eiken

  Style de Vie Laguiole Innovation Line Kaasmessen Eiken

  Style de Vie Laguiole Innovation Line Kaasmessen Eiken - Set van 3 kaasmessen verpakt in een luxe houten Tray. De kaasmessen zijn niet vaatwasmachinebestendig!

  Direct leverbaar

  € 19,95
 • Laguiole Style de Vie Kaasmessen 3 stuks Luxury Line Olijfhout

  Laguiole Style de Vie Kaasmessen 3 stuks Luxury Line Olijfhout

  De Laguiole Style de Vie Kaasmessen 3 stuks Luxury Line in Olijfhout - Deze kaasmessen zijn vervaardigd uit 2.5mm dik roestvrijstaal en hebben een olijfhouten handgreep. Een prachtige set kaasmessen voor elke speciale gelegenheid. De messen worden geleverd in een luxe zwarte kist, met echtheidscertificaat. Let op: Deze kaasmessen zijn niet vaatwasmachinebestendig!

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Homeij groentemes of schilmes 7cm beukenhout

  Homeij groentemes of schilmes 7cm beukenhout

  Homeij groentemes of schilmes 7cm beukenhout - Recht lemmet van roestvij staal (7cm) en beukenhouten heft.

  Direct leverbaar

  € 7,10
 • Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch

  Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch

  Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch - Het Reel-Flex fileermes (ontwerp Jerry Hossom) biedt niet alleen de gestructureerde blauwe TPE handgrepen voor maximale grip, maar ook het hoogwaardige Duitse 4116 roestvrij staal die met zijn corrosiebestendigheid en de hoge snijdkwaliteit veel andere fileermessen in deze prijsklasse ver overtreft. De Reel-Flex fileermessen zijn een uitstekende keuze voor jagers en vissers. Het lemmet heeft een lengte van 24,1 cm. Het mes wordt geleverd met een sterke kunststof schede.

  Direct leverbaar

  € 29,45
 • Laguiole Style de Vie Broodmes Olijfhout in Giftbox

  Laguiole Style de Vie Broodmes Olijfhout in Giftbox

  Laguiole Style de Vie Broodmes Olijfhout - dit broodmes van Laguiole wordt geleverd in een zwarte luxe giftbox. Het heft van dit mes is van olijfhout.

  Direct leverbaar

  € 29,95
 • Laguiole Set van 6 Taartvorkjes in Houten Tray Zwart

  Laguiole Set van 6 Taartvorkjes in Houten Tray Zwart

  Laguiole set van 6 Taartvorkjes in Houten Tray Zwart - Deze set van 6 taartvorkjes komt in een luxe houten tray, die als besteklade kan worden gebruikt. Het handvat van de vorkjes is uitgevoerd in zwart kunststof. Deze taartvorkjes zijn tevens vaatwasmachinebestendig.

  Direct leverbaar

  € 19,95
 • Laguiole Style de Vie Vorken 6 stuks Luxury Line in Rozenhout

  Laguiole Style de Vie Vorken 6 stuks Luxury Line in Rozenhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line Vorken 6 stuks Rozenhout - Deze set van Style de Vie bestaat uit 6 vorken van hoogwaardige kwaliteit, met een handgreep uitgevoerd in rozenhout. De vorken hebben een zeer luxe uitstraling en worden geleverd in een mooie houten kist. Let op: Deze vorken zijn niet vaatwasmachinebestendig!

  Direct leverbaar

  € 59,95
 • Global Gsf24 universeel mes 15 cm

  Global Gsf24 universeel mes 15 cm

  Global Gsf24 universeel mes 15 cm - Dit Japanse keukenmes is voor diverse kleine snijdwerkzaamheden in te zetten. De Gsf serie van Global bestaat hoofdzakelijk op middelgrote tot kleine messen. Ze zijn met name geschikt voor het snijden van kleine ingrediënten, zoals fruit en groenten. De Global messen zijn met de hand gemaakt. Het heft is gevuld met zand en daardoor zijn de messen licht in gewicht. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 65,00
 • Brute Forged Universeel mes in Giftbox

  Brute Forged Universeel mes in Giftbox

  Brute Forged Universeel Mes in Giftbox (Utility knife) - Dit keukenmes is geschikt voor diverse snijdwerkzaamheden. Van groenten tot fruit, al het kleinere snijdwerk is gemakkelijk met dit mes uit te voeren. Het mes komt uit de Brute lijn van Forged en heeft een stoere uitstraling.

  Direct leverbaar

  € 36,95
 • Forged Olive Universeel Mes in luxe houten verpakking

  Forged Olive Universeel Mes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Laguiole Olive Forged Universeel Mes in luxe houten verpakking - Dit Universele mes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 36,95
 • Global Gs25 Spatel gebogen glad

  Global Gs25 Spatel gebogen glad

  Global Gs25 Spatel gebogen glad - Deze spatel is vervaardigd uit één stuk roestvrij Cromova 18 staal. Uitgevoerd in het bekende Global design.

  Direct leverbaar

  € 65,00
 • Buck ErgoHunter Uitbeen Mes - Avid

  Buck ErgoHunter Uitbeen Mes - Avid

  De Buck Ergo Hunter Boning is een prettig mes om uit te benen. Tijdens de jacht of op een later moment, met het kunststof handvat laat deze Buck je niet in de steek. Wordt vlijmscherp geleverd en is uitstekend zelf te slijpen. Geleverd met nylon sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 91,50

  Onze prijs € 83,25

 • Laguiole Style de Vie Tafelbestek Couvert 24-delig RVS

  Laguiole Style de Vie Tafelbestek Couvert 24-delig RVS

  Laguiole Style de Vie Tafelbestek Couvert 24-delig RVS - Een complete bestekset bestaande uit zes tafelmessen, zes tafelvorken, zes eetlepels en zes dessertlepels. De set wordt geleverd in een houten besteklade, welke je desgewenst ook als zodanig in gebruik kunt nemen. Deze set is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal en is vaatwasmachinebestendig.

  Direct leverbaar

  € 84,95
 • Laguiole Style de Vie Botermessen 4 stuks Luxury Line Olijfhout in luxe kist

  Laguiole Style de Vie Botermessen 4 stuks Luxury Line Olijfhout in luxe kist

  Laguiole Style de Vie Botermessen 4 stuks Luxury Line Olijfhout in luxe kist - Deze botermessen in Laguiole stijl zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en hebben een olijfhouten handgreep. De set komt inclusief een luxe houten kist, met echtheidscertificaat. Let op: Deze messen zijn niet vaatwasmachinebestendig en dienen dus met de hand afgewassen te worden.

  Direct leverbaar

  € 39,95
 • Böker Classic Tafelmes gekarteld olijfhout

  Böker Classic Tafelmes gekarteld olijfhout

  Böker Classic Tafelmes gekarteld olijfhout - De Böker Classic serie is ideaal voor het snijden en bereiden van voedsel. Het lemmet van dit tafelmes is gemaakt van het beste 4116 roestvrij staal uit Solingen. Het traditioneel gevormde lemmet wordt zeer dun geslepen en door de handmatige afwerking wordt een perfecte scherpte gegarandeerd. Het fraaie handvat is gemaakt van olijfhout. Natuurlijk mag in deze serie het populaire tafelmes met zijn onmiskenbare lemmetvorm niet ontbreken. Het brede gekartelde lemmet maakt het net zo geschikt voor het smeren van boter als voor het snijden van brood en broodjes. Kwaliteit gemaakt in Solingen!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Global Gs3 Steakmes 13cm

  Global Gs3 Steakmes 13cm

  Global Gs3 Steakmes 13cm - Dit steakmes van Global is uiterst geschikt voor het snijden van vlees. Het vlees scheurt niet en de vleessappen blijven in de biefstuk. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 77,00
 • Laguiole Style de Vie Premium Line Zwart set van 6 steakmessen

  Laguiole Style de Vie Premium Line Zwart set van 6 steakmessen

  Laguiole Style de Vie Premium Line Zwart set van 6 steakmessen - Set van 6 steakmessen van Style de Vie. De steakmessen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en zijn vaatwasmachinebestendig. De messen hebben een 1,8mm dik gekarteld lemmet en komen inclusief een handig houten messenblokje.

  Direct leverbaar

  € 22,95
 • Homeij Notenkraker in etui 15 cm

  Homeij Notenkraker in etui 15 cm

  Notenkraker met een lengte van 15 cm gemaakt door Homeij. Geheel verchroomd, dubbel model dus geschikt voor kleine en normale noten. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Verpakt in transparante etui.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Global Gsf16 Schilmesje 6 cm

  Global Gsf16 Schilmesje 6 cm

  Global Gsf16 Schilmesje 6 cm - Dit schilmes is ideaal voor schillen van fruit en groenten. Het mes leent zich ook perfect voor het snijden van kleine ingrediënten. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 36,50
 • Victorinox Dunschiller enkel bubingahout

  Victorinox Dunschiller enkel bubingahout

  Dunschiller van Victorinox, fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Levenslange Garantie. Lemmet van roestvrij staal, enkel. Met bubingahouten heft.

  Direct leverbaar

  € 6,50
 • Victorinox Schilmesje Gebogen Rood

  Victorinox Schilmesje Gebogen Rood

  Victorinox Schilmesje Gebogen Rood - Dit "Swiss Classic" schilmesje is vlijmscherp. Van Victorinox, fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Levenslange Garantie. Lemmet 6 cm van roestvrij staal, met gladde snede. Heft van rood Polypropyleen.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Laguiole Style de Vie zakmes rozenhout met aanzetstaal en leren hoesje

  Laguiole Style de Vie zakmes rozenhout met aanzetstaal en leren hoesje

  2 review(s)
  Laguiole Style de Vie zakmes rozenhout met aanzetstaal en leren hoesje - prachtig zakmes met een totale lengte van 22 cm. Dit mes wordt samen met een lederen hoes en slijpsteen geleverd in een houten kist. Laguiole zakmessen zijn geschikt als kampeermes en ook als tafelmes of voor in de keuken. Een stijlvol cadeau om te geven en om te krijgen.

  Direct leverbaar

  € 29,95
 • Global Gs76 Dunschiller

  Global Gs76 Dunschiller

  Global Gs76 Dunschiller - Deze dunschiller van Global is veelzijdig in gebruik. Geschikt voor het schillen van diverse soorten groenten en fruit. De dunschiller is vervaardigd uit Molybdenum/Vanadium RVS. Deze dunschiller is niet geschikt voor de vaatwasser!

  Direct leverbaar

  € 45,00
 • Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes

  Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes

  Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes - Met deze dunschiller kun je eenvoudig, snel & veilig garnituren, toppings, rasp en nog veel meer maken. De dunschiller heeft 3 verschillende messen, die geschikt zijn voor elke taak. Het comfortabele handvat verzacht de druk tijdens het schillen.


  Gladde Mes: geschikt voor aardappels, wortelen, e.d. Verwijdert alleen de schil en niet de vrucht eronder.
  Julienne Mes: geschik voor het snijden van julienne reepjes
  Gekartelde Mes: geschikt voor het schillen van wasachtig fruit (perziken, pruimen, tomaten e.d.) en groenten (bijv. courgette).


  Direct leverbaar

  € 54,50
 • Santokumes Laguiole Style de Vie met houten vleesplank

  Santokumes Laguiole Style de Vie met houten vleesplank

  1 review(s)
  Laguiole Style de Vie Santokumes met houten vleesplank - Stijlvol koksmes van Laguiole met een olijfhouten heft. De totale lengte van het santokumes is ruim 30 cm. Het mes wordt geleverd met een bijbehorende houten vleesplank. Deze houten vleesplank is 30,5 cm bij 21,5 cm. De dikte van de plank is 2,5 cm.

  Direct leverbaar

  € 32,50
 • Laguiole Style de Vie Luxury Line set van 6 Lepels Olijfhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line set van 6 Lepels Olijfhout

  Laguiole Style de Vie Luxury Line set van 6 Lepels Olijfhout - Deze set van Style de Vie bestaat uit 6 lepels van hoogwaardige kwaliteit, met een handgreep uitgevoerd in Olijfhout. De lepels hebben een zeer luxe uitstraling en worden geleverd in een mooie houten kist. Let op: Deze lepels zijn niet vaatwasmachinebestendig!

  Direct leverbaar

  € 64,95
 • One Message Spoon - Happy birthday

  One Message Spoon - Happy birthday

  One Message Spoon - Happy birthday


  -lepel zonder geschenkverpakking
  -vaatwasmachinebestendig
  -materiaal: 18/8 RVS

  Direct leverbaar

  € 3,50
 • One Message Spoon - Go Ahead, lick me

  One Message Spoon - Go Ahead, lick me

  One Message Spoon - Go Ahead, lick me


  -lepel zonder geschenkverpakking
  -vaatwasmachinebestendig
  -materiaal: 18/8 RVS

  Direct leverbaar

  € 3,50
 • One Message Spoon - You are TEArific

  One Message Spoon - You are TEArific

  One Message Spoon - You are TEArific


  -lepel zonder geschenkverpakking
  -vaatwasmachinebestendig
  -materiaal: 18/8 RVS

  Direct leverbaar

  € 3,50

Van laag naar hoog sorteren

100-132 of 1794

Keuken & Gerei

Keukenmessen kopen en keukengerei kopen doe je bij Multitools.nl. De categorie keuken en gerei is een van de grootste categorieën op onze site en omvat dan ook een groot assortiment, dat voorziet in alle benodigdheden van chique diners tot aan de dagelijkse maaltijd.

Hoe ziet het assortiment van de categorie keuken & gerei eruit?

Zoals beschreven is de categorie keuken & gerei een van de grootste categorieën van Multitools.nl. Het is dan ook onmogelijk om het volledige assortiment op één pagina te vatten. Wel geven we je graag een globaal overzicht van wat je kunt krijgen in onze keuken & gerei shop:

•    Keukenmessen. In allerlei soorten en maten, van veelzijdige alleskunners tot aan échte specialisten.

•    Keukenaccessoires. Van een vleesthermometer en eiersnijders tot aan snijbestendige handschoenen en een doseer pipet: je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in deze categorie.

•    Alles voor flessen. Van champagnekoelers en champagnesabels tot aan eenvoudige flesopeners en tools om flessen weer mee af te sluiten.

•    Bestek. Voor eenvoudige messen voor alledaags gebruik tot aan echte steakmessen voor een bijzonder diner: voor al je bestekbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres.

•    Snijplanken. Verkrijgbaar in hout of kunststof, als rechthoek, of in een artistieke vorm, als HACCP-gecertificeerd of met een leuke foto of graphic er op geprint. Voor allerlei soorten snijplanken kan je hier terecht.

•    Aanzetstalen en slijpsystemen. Een goed mes is een scherp mes. Door je mes scherp te houden werk je efficiënter en bovendien veiliger. Met het juiste gereedschap en een klein beetje oefening is het slijpen van je mes een koud kunstje.

Welke soorten keukenmessen zijn er?

Keukenmessen kopen doe je in de keukenmessen shop van Multitools.nl. In de categorie keuken en gerei vind je talloze keukenmessen, één voor ieder ingrediënt. Om je een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we de belangrijkste keukenmessen op een rij gezet:
•    Broodmessen. Een stokbroodje, een ciabatta of een zelfgebakken brood? Met deze herkenbare kartelmessen is het snijden ervan een fluitje van een cent.

•    Fileermessen. Deze lichtflexibele messen zijn geschikt om perfecte filets te maken van vis, vlees, wild of gevogelte.

•    Universele messen of koksmessen. Het universele keukenmes en zijn grotere broer met een wat breder lemmet, het koksmes, zijn echte alleskunners waar je dag-in-dag-uit op kunt vertrouwen in de keuken.

•    Oosterse keukenmessen. Ook voor Oosterse keukenmessen kan je bij ons terecht. Santokumessen of Chinese koksmessen: je vindt het allemaal bij Multitools.nl

•    Hakmessen. Het hakken van een bot of het snijden van een (je verwacht het niet) pompoen of watermeloen doe je eenvoudig en snel met een hakmes. Je andere keukenmessen zullen je dankbaar zijn.
•    Overige messen. Naast de bovenstaande messen vind je nog veel meer bijzondere varianten. Groentemessen, kaasmessen en kaasschaven, oestermesjes of eenvoudige schilmessen. Nagenoeg ieder keukenmes is bij ons te koop.

•    Messensets, messenblokken, ophangsystemen en geschenkverpakkingen. Mooie sets waarmee je in één keer de meest gebruikte keukenmessen in huis kunt halen, maar ook mooie sets om cadeau te doen. Uiteraard niet alleen met keukenmessen, maar ook met bestek. Tot slot vind je hier ook handige ophangsystemen die zorgen voor orde in de keuken en messen die niet rondslingeren in de lades.  

Zoals je ziet is voor iedere taak in de keuken wel een geschikt keukenmes te vinden. Weet jij al welk keukenmes of welk keukengerei je nodig hebt? Bestel het nu in de categorie keuken & gerei van Multitools.nl