Keukenmessen

Keukenmessen koop je bij Multitools.nl. De leverancier voor alle taken in de keuken. Van schillen, raspen, opbergen en slijpen. Alles is mogelijk bij Multitools.nl.

Van laag naar hoog sorteren

28 artikel(en)

 • Forged VG10 hakbijl met lederen beschermhoes

  Forged VG10 hakbijl met lederen beschermhoes

  Hakbijl Forged VG10 met lederen beschermhoes in luxe houten tray - Deze Hakbijl is met de hand gesmeed en op Japanse wijze geslepen. Het lemmet is vervaardigd uit 5 lagen Japans VG10 staal. De wortelhouten handgreep oogt zeer luxe en is mooi afgewerkt. Deze hakbijl wordt geleverd in een luxe houten tray, inclusief een lederenmesschede, om de hakbijl veilig in op te bergen. Let op: Deze Hakbijl is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct met een doek gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 89,95
 • Intense Forged Vleesmes in luxe houten kist

  Intense Forged Vleesmes in luxe houten kist

  Intense Forged Vleesmes in luxe houten kist - Dit Intense Forged Vleesmes is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Brute Forged Universeel mes in Giftbox

  Brute Forged Universeel mes in Giftbox

  Brute Forged Universeel Mes in Giftbox (Utility knife) - Dit keukenmes is geschikt voor diverse snijdwerkzaamheden. Van groenten tot fruit, al het kleinere snijdwerk is gemakkelijk met dit mes uit te voeren. Het mes komt uit de Brute lijn van Forged en heeft een stoere uitstraling.

  Direct leverbaar

  € 36,95
 • Forged Olive Universeel Mes in luxe houten verpakking

  Forged Olive Universeel Mes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Laguiole Olive Forged Universeel Mes in luxe houten verpakking - Dit Universele mes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 36,95
 • Forged Olive steakmessenset 4 stuks in luxe houten verpakking

  Forged Olive steakmessenset 4 stuks in luxe houten verpakking

  Steakmessen Set Forged Olive 4 stuks in luxe houten verpakking - Deze set van 4 Steakmessen van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De messen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en hebben een olijfhouten handgreep. Deze set komt in een luxe houten verpakking. Let op: Deze messen zijn niet vaatwasmachinebestendig en kunnen na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 89,95
 • Forged Olive schilmes in luxe houten verpakking

  Forged Olive schilmes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Olive Forged Schilmes in luxe houten verpakking - Dit Schilmes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Forged Intense Santokumes 18 cm in Luxe Houten Kist

  Forged Intense Santokumes 18 cm in Luxe Houten Kist

  Intense Forged Santokumes 18 cm in Luxe Houten Kist - Dit prachtig vormgegeven santokumes van Forged is voorzien van een 18 cm lang gehamerd lemmet. Het gehele mes is vervaardigd uit één stuk Japans 7c17mob staal. De slijphoek van dit mes is 22 graden. Het mes komt in een luxe houten kistje.

  Direct leverbaar

  € 54,95
 • Forged VG10 Santokumes met lederen beschermhoes

  Forged VG10 Santokumes met lederen beschermhoes

  Santokumes Forged VG10 met lederen beschermhoes in luxe houten tray - Dit Santokumes is met de hand gesmeed en op Japanse wijze geslepen. Het lemmet is vervaardigd uit 5 lagen Japans VG10 staal. De wortelhouten handgreep oogt zeer luxe en is mooi afgewerkt. Dit mes wordt geleverd in een luxe houten tray, inclusief een lederen messchede, om het mes veilig in op te bergen. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct met een doek gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 84,95
 • Intense Forged Koksmes in luxe houten kist

  Intense Forged Koksmes in luxe houten kist

  Intense Forged Koksmes in luxe houten kist - Dit Intense Forged koksmes is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  Direct leverbaar

  € 54,95
 • Forged Olive koksmes in luxe houten verpakking

  Forged Olive koksmes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Olive Forged Koksmes in luxe houten verpakking - Dit Koksmes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 54,95
 • Intense Forged 3-delige Messenset

  Intense Forged 3-delige Messenset

  Intense Forged 3-delige Messenset - de set bestaat uit een koksmes, universeel mes en een hakbijl. De messen zijn in Japan met de hand gesmeed en zijn van roestvrijstaal.
  De messenset wordt geleverd in een luxe houten kist.
  Let op: Wanneer je op zoek bent naar de 6-delige Messenset van Intense Forged, dan kun je de 3-delige set het beste aanvullen met een vleesmes, schilmes en broodmes van Intense Forged.


  Deze messenset is niet geschikt voor in de vaatwasser

  Direct leverbaar

  € 129,95
 • Forged Olive hakbijl in luxe houten verpakking

  Forged Olive hakbijl in luxe houten verpakking

  Style de Vie Olive Forged Hakbijl in luxe houten verpakking - Deze Hakbijl van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De hakbijl is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 54,95
 • Brute Forged Koksmes in Giftbox

  Brute Forged Koksmes in Giftbox

  1 review(s)
  Style de Vie Brute Forged Koksmes - Een exclusief met de hand gemaakt koksmes. Dit koksmes ligt verrassend prettig in de hand. Het heft is gemaakt uit zachter staal dan het lemmet. Een koksmes met een stoere uitstraling, alleen geschikt voor stoere mannen en vrouwen. De Brute Forged messen hebben een open krop wat voor een excentrieke uitstraling zorgt. Het lemmet en het heft worden na verhitting gehamerd en daarna wordt het heft gevouwen. Door dit proces is elk mes uniek in afwerking en afmeting. Dit koksmes wordt geleverd in een luxe houten kist.

  Direct leverbaar

  € 54,95
 • Forged Olive broodmes in luxe houten verpakking

  Forged Olive broodmes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Olive Forged Broodmes in luxe houten verpakking - Dit Broodmes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Brute Forged Vleesmes

  Brute Forged Vleesmes

  Brute Forged Vleesmes (carving knife) - verrassend mooi vleesmes uit de Brute lijn van het merk Forged. Dit vleesmes is met de hand gemaakt en ligt heel prettig in de hand. De stoere uitstraling van het mes onderscheid zich van alle andere keukenmessen.

  Binnenkort leverbaar

  € 49,95
 • Forged Olive vleesmes in luxe houten verpakking

  Forged Olive vleesmes in luxe houten verpakking

  Style de Vie Olive Forged Vleesmes in luxe houten verpakking - Dit Vleesmes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Het mes komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Binnenkort leverbaar

  € 49,95
 • Intense Forged Universeel mes in luxe houten kist

  Intense Forged Universeel mes in luxe houten kist

  Intense Forged Universeel mes in luxe houten kist - Dit Intense Forged Universeel mes is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  Binnenkort leverbaar

  € 36,95
 • Brute Forged 4 stuks Steakmessen

  Brute Forged 4 stuks Steakmessen

  Brute Forged 4 stuks Steakmessen - Deze messenset bestaande uit 4 steakmessen worden geleverd in een houten kist. Ieder mes is met de hand gesmeed. De karaktervolle eigenschappen van de Brute lijn van Forged tonen een robuust mes met de juiste scherpte en de juiste ligging in de hand.

  Binnenkort leverbaar

  € 89,95
 • Brute Forged 4 stuks Steakmessen XXL

  Brute Forged 4 stuks Steakmessen XXL

  1 review(s)
  Forged Brute 4 steakmessen XXL - De XXL steakmessen van Forged zijn bedoeld voor de barbeque fanaten en keuken liefhebbers die graag een stevig steakmes in de hand willen hebben. De steakmessen XXL zijn 2 cm langer dan de standaard steakmesssen uit de Brute lijn van Forged. De messen zijn met de hand gesmeed en hebben een eigentijdse, stoere, uitstraling.

  1-3 werkdagen

  € 99,95
 • Brute Forged Schilmes in Giftbox

  Brute Forged Schilmes in Giftbox

  Brute Forged Schilmes in Giftbox (paring knife) - Dit keukenmes komt uit de Brute lijn van Forged. Het mes is met de hand gesmeed en is geschikt voor diverse schil-activiteiten.

  Binnenkort leverbaar

  € 34,95
 • Intense Forged Schilmes in luxe houten kist

  Intense Forged Schilmes in luxe houten kist

  Intense Forged Schilmes in luxe houten kist - Dit Intense Forged Schilmes is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  1-3 werkdagen

  € 34,95
 • Forged Olive Santokumes 14cm in luxe houten verpakking

  Forged Olive Santokumes 14cm in luxe houten verpakking

  Santokumes Forged Olive in luxe houten verpakking - Dit Santokumes van Style de Vie is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het mes is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een olijfhouten handgreep. Dit mes is op Japanse wijze geslepen en komt in een luxe houten verpakking. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Binnenkort leverbaar

  € 44,95
 • Forged VG10 koksmes met lederen beschermhoes

  Forged VG10 koksmes met lederen beschermhoes

  Koksmes Forged VG10 met lederen beschermhoes in luxe houten tray - Dit Koksmes is met de hand gesmeed en op Japanse wijze geslepen. Het lemmet is vervaardigd uit 5 lagen Japans VG10 staal. De wortelhouten handgreep oogt zeer luxe en is mooi afgewerkt. Dit mes wordt geleverd in een luxe houten tray, inclusief een lederen messchede, om het mes veilig in op te bergen. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan na het afwassen het beste direct met een doek gedroogd worden.

  Direct leverbaar

  € 89,95
 • Forged Olive messenset 3 delig Koksmes, Hakbijl en Universeel mes

  Forged Olive messenset 3 delig Koksmes, Hakbijl en Universeel mes

  Het Koksmes, Hakbijl en Universeel mes Forged Olive 3-delig in luxe houten verpakking - Deze 3-delige set van Forged is met de hand gemaakt en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De set bestaat uit een Koksmes, Hakbijl en universeel mes. De messen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en hebben een olijfhouten handgreep. De set komt in een luxe houten verpakking. Let op: De messen zijn niet vaatwasmachinebestendig en kunnen na het afwassen het beste direct gedroogd worden.

  Binnenkort leverbaar

  € 129,95
 • Brute Forged Hakmes in Giftbox

  Brute Forged Hakmes in Giftbox

  Brute Forged Hakbijl in Giftbox (vegetable knife) - Met dit keukenmes kun je alle inspanningen leveren als het om hakken gaat. Hakwerk voor de zwaardere klussen, zoals vlees en harde groenten, het kan allemaal met deze hakbijl van Forged. De Brute lijn toont een stoere uitstraling waarbij het heft verrassend prettig in de hand ligt. Het mes is met de hand gemaakt en wordt geleverd in een houten kist.

  Binnenkort leverbaar

  € 54,95
 • Intense Forged Hakbijl in luxe houten kist

  Intense Forged Hakbijl in luxe houten kist

  Intense Forged Hakbijl in luxe houten kist - Deze Intense Forged Hakbijl is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  1-3 werkdagen

  € 54,95
 • Brute Forged Broodmes in Giftbox

  Brute Forged Broodmes in Giftbox

  Brute Forged Broodmes - stoer broodmes uit de Brute lijn van Forged. Een met de hand gesmeed mes met een verrassende prettige ligging in de hand. Het mes is uit twee delen gesmeed.

  Binnenkort leverbaar

  € 49,95
 • Intense Forged Broodmes in luxe houten kist

  Intense Forged Broodmes in luxe houten kist

  Intense Forged Broodmes in luxe houten kist - Dit Intense Forged Broodmes is met de hand vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft een lemmet van 2.5mm dik. Dit mes komt in een luxe houten kist. Let op: Dit mes is niet vaatwasmachinebestendig en kan het beste direct na het afwassen worden gedroogd.

  1-3 werkdagen

  € 49,95

Van laag naar hoog sorteren

28 artikel(en)

Waarom een keukenmes?

Een goed keukenmes is van essentieel belang om veilig ingrediënten te kunnen snijden en bovendien gaat zo’n mes jarenlang mee. Bij Multitools.nl heb je keuze uit verschillende soorten keukenmessen, die allemaal gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Het kiezen van het juiste mes is niet eenvoudig, het hangt er natuurlijk vanaf wat je er precies mee wil doen en welk type je voorkeur heeft. Je kunt kiezen tussen Japanse Santokumessen, Franse Sabatiers, koksmessen, vismessen, groentemesjes, noem het maar op! Voor elk doel zit er wel een mes tussen.

Hoe kies ik het juiste keukenmes?

Het uitzoeken van het juiste mes vergt de meeste aandacht. Uiteraard heb je een eigen voorkeur, maar je moet ook goed uitzoeken wat voor soort mes het beste bij je past. Een allround mes is altijd verstandig om in huis te hebben, deze is geschikt voor bijna al het snijwerk. Moet je ook veel vlees, vis of grote hoeveelheden groenten snijden? Dan is een universeel koksmes de beste keuze. Voor specifieker werk bieden wij ook een ruim assortiment aan. Gebruik een koksmes voor groenten en fruit, een fileermes voor vlees of vis en een uitbeenmes voor het uitbenen van vlees.
Ben je niet op zoek naar één mes, maar meerdere? Dan is een keukenmessen set de juiste optie. Deze worden vaak meegeleverd met een messenblok, slijper of andere accessoire en bevat meerdere soorten messen voor verschillende soorten activiteiten.

Grote merken voor scherpe prijzen

Bij Multitools.nl bieden we, naast een ruim assortiment, ook veel merken aan. Denk bijvoorbeeld aan Global, Diamant Sabatier, Böker, Homeij en vele anderen. Allemaal erkende merken die je professionele kwaliteit aanbieden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Waarom bestellen bij Multitools.nl?

Multitools.nl is de specialist in het verkopen van messen, maar ook andere producten zoals zaklampen. We verzenden onze producten snel. Is een product bij ons op voorraad en heb je deze op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan heb je je gloednieuwe aankoop morgen in huis! En vanaf een besteding van 50 euro zijn er geen verzendkosten! Wij beschikken altijd over een ruime voorraad, waardoor je bestelde mes snel geleverd kan worden en je aan de slag kan met het bereiden van je maaltijd. Heb je vragen over je bestelling of over iets anders? Onze experts staan iedere dag voor je klaar om je te helpen! Last but not least, omdat wij groot inkopen en enkel een online speler zijn kunnen wij de beste prijs aanbieden.