Keukenmessen

Keukenmessen koop je bij Multitools.nl. De leverancier voor alle taken in de keuken. Van schillen, raspen, opbergen en slijpen. Alles is mogelijk bij Multitools.nl.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 103

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Global Gs2 Officemes 13cm

  Global Gs2 Officemes 13cm

  Global Gs2 Officemes 13cm - Met dit kleine koksmes kun je alle kanten op. Het officemes van Global gebruik je voor het snijden van kleinere ingrediënten. Een belangrijk hulpmiddel voor in de keuken. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 77,00
 • Global Gs3 Steakmes 13cm

  Global Gs3 Steakmes 13cm

  Global Gs3 Steakmes 13cm - Dit steakmes van Global is uiterst geschikt voor het snijden van vlees. Het vlees scheurt niet en de vleessappen blijven in de biefstuk. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 77,00
 • Global Gs36 Steak/Officemes 11cm

  Global Gs36 Steak/Officemes 11cm

  Global Gs36 Steak/Officemes 11cm - Dit steakmes van Global is uiterst geschikt voor het snijden van vlees. Het vlees scheurt niet en de vleessappen blijven in de biefstuk. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 62,00
 • Global Gs91 Groentemes met kuiltjes 14cm

  Global Gs91 Groentemes met kuiltjes 14cm

  Global Gs91 Groentemes met kuiltjes 14cm - Dit mes is zeer geschikt voor het snijden en hakken van diversen groenten. Het mes dient ook prima als een allround koksmes. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 88,50
 • Global G11 sashimi fileermes 25 cm

  Global G11 sashimi fileermes 25 cm

  Global G11 Sashimimes 25 cm - Dit Japanse mes is éénzijdig geslepen waardoor deze alleen geschikt is voor rechtshandig gebruik. Het sashimimes is met name geschikt voor het snijden van flinterdunne plakjes vis. Ook kun je het mes goed gebruiken voor het fileren van vis, door de huid van de vis te scheiden. Dit keukenmes is een kwaliteitsmes en wordt zowel door professionele koks gebruikt als door mensen die gesteld zijn op duurzame materialen in de keuken. Het heft is zandgevuld en dus licht van gewicht. Daarnaast zorgen de kuiltjes in het heft ervoor dat er minder snel ingrediënten aan blijven hangen.

  Direct leverbaar

  € 147,50
 • Global Gs82 Sushi/Vismes 14,5cm

  Global Gs82 Sushi/Vismes 14,5cm

  Global Gs82 Sushi/Vismes 14,5cm - Dit mes is zeer geschikt voor het snijden van sushi. Het smalle lemmet snijdt zonder weerstand eenvoudig dunne plakjes vis. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 74,50
 • Global G3 Vleesmes 21cm

  Global G3 Vleesmes 21cm

  Global G3 Vleesmes 21cm - Het G3 Japanse keukenmes van Global is een vleesmes. Dit betekent dat je met dit mes in enkele bewegingen grote stukken vlees in plakken kan snijden. Een vleesmes heeft doorgaans een lang en smal lemmet waardoor je minder weerstand hebt en dus gemakkelijk door het vlees snijdt. Global messen dateren uit 1982 en hebben sindsdien vele prijzen in de wacht geslepen. Global messen worden vervaardigd uit Cromova 18 staal en vallen op door de anti-slip kuiltjes in het handvat. De messen zijn geslepen onder een hoek van 17 graden. Hierdoor zijn de messen uitzonderlijk scherp. Dit vleesmes hoort thuis in een professionele keuken waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staat.

  Direct leverbaar

  € 103,50
 • Global Gsf18 Kreeft/Garnalenmes 5 cm

  Global Gsf18 Kreeft/Garnalenmes 5 cm

  Global Gsf18 Kreeft en Garnalen mes 5 cm - Dit Japanse keukenmes van Global komt uit de Gsf serie. Deze serie kent een aantal vooraanstaande keukenmessen met een middel- tot klein formaat. De messen kenmerken zich door het lichte gewicht, omdat het heft gevuld is met zand. Dit kwaliteitsmes voor in de keuken gebruik je voor het bereiden van krab, kreeft en garnalen. Het mes gebruik je om het vlees te scheiden van de schalen, zodanig dat je de schaal zo min mogelijk beschadigt. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 36,50
 • Global Gs19 Vis / Vogel ontbener

  Global Gs19 Vis / Vogel ontbener

  Global Gs19 Vis / Vogel ontbener - Dit Global Gs19 mes is met name geschikt voor het zorgvuldig snijden van vis en gevogelte. Het lemmet is zeer dun, wat het nauwkeurige snijdwerk vergemakkelijkt. De messen van Global zijn extreem populair bij de thuiskok en binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 82,00
 • Global Gs8 Tourneermes 7cm

  Global Gs8 Tourneermes 7cm

  Global Gs8 Tourneermes 7cm - Dit tourneermesje is uiterst geschikt voor het snijden & tourneren van kleine ingrediënten. Dit mesje is ook goed te gebruiken als een schilmes. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 77,00
 • Global Gs9 Tomatenmes 8 cm

  Global Gs9 Tomatenmes 8 cm

  Global Gs9 Tomatenmes 8 cm - Dit Japanse keukenmes is zeer geschikt voor het snijden van tomaten en andere soorten groenten. Het gekartelde lemmet zorgt ervoor dat groenten en fruit met een zachte binnenkant niet beschadigd wordt. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 77,00
 • Global GT102 Steakset Mes & Vork 4-delig

  Global GT102 Steakset Mes & Vork 4-delig

  Global GT102 Steakset Mes & Vork 4-delig - Deze steakset bestaat uit 2 steakmessen (GT001) en 2 vorken (GT002). Deze steakset is perfect om met zijn tweeën of een veelvoud daarvan te genieten van een prachtig stukje vlees. Uitgevoerd in het kenmerkende Global design.

  Direct leverbaar

  € 122,50
 • Global GT001 Steakmes

  Global GT001 Steakmes

  Global GT001 Steakmes - Dit fraaie steakmes is, met zijn deels van een fijne kartel voorziene lemmet ideaal voor het snijden van vlees en andere producten. Uitgevoerd in het typische Global design met zijn luxe uitstraling. Dit steakmes zorgt ervoor dat je voortaan niet alleen in de keuken, maar ook aan de eettafel geniet van Global-kwaliteit.


  De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. De messen zijn zeer hygiënisch in gebruik.


  Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 47,50
 • Global Gsf16 Schilmesje 6 cm

  Global Gsf16 Schilmesje 6 cm

  Global Gsf16 Schilmesje 6 cm - Dit schilmes is ideaal voor schillen van fruit en groenten. Het mes leent zich ook perfect voor het snijden van kleine ingrediënten. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 36,50
 • Global Gs76 Dunschiller

  Global Gs76 Dunschiller

  Global Gs76 Dunschiller - Deze dunschiller van Global is veelzijdig in gebruik. Geschikt voor het schillen van diverse soorten groenten en fruit. De dunschiller is vervaardigd uit Molybdenum/Vanadium RVS. Deze dunschiller is niet geschikt voor de vaatwasser!

  Direct leverbaar

  € 45,00
 • Global Gsf31 Schilmes zwaar heft 8 cm

  Global Gsf31 Schilmes zwaar heft 8 cm

  Global Gsf31 Schilmes zwaar heft 8 cm - Dit schilmes is bij uitstek geschikt, om diverse groenten en fruit te schillen. Het mes is echter ook geschikt voor het snijden van kleine ingrediënten. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 43,50
 • Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes

  Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes

  Global Gs94 Dunschiller met 3 mesjes - Met deze dunschiller kun je eenvoudig, snel & veilig garnituren, toppings, rasp en nog veel meer maken. De dunschiller heeft 3 verschillende messen, die geschikt zijn voor elke taak. Het comfortabele handvat verzacht de druk tijdens het schillen.


  Gladde Mes: geschikt voor aardappels, wortelen, e.d. Verwijdert alleen de schil en niet de vrucht eronder.
  Julienne Mes: geschik voor het snijden van julienne reepjes
  Gekartelde Mes: geschikt voor het schillen van wasachtig fruit (perziken, pruimen, tomaten e.d.) en groenten (bijv. courgette).


  Direct leverbaar

  € 54,50
 • Global Gs57 Santokumes met kuiltjes 11cm

  Global Gs57 Santokumes met kuiltjes 11cm

  Global Gs57 Santokumes met kuiltjes 11cm - Dit santokumes is een ware alleskunner, die voor bijna elke taak geschikt is. Van grof tot fijn snijden en van hakken tot pletten. Het mes is voorzien van handige kuiltjes in het lemmet, waardoor producten minder aan het lemmet blijven kleven. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 80,50
 • Global Gs90 Santokumes met kuiltjes 13cm

  Global Gs90 Santokumes met kuiltjes 13cm

  Global Gs90 Santokumes met kuiltjes 13cm - Dit santokumes is een ware alleskunner, die voor bijna elke taak geschikt is. Van grof tot fijn snijden en van hakken tot pletten. Het mes is voorzien van handige kuiltjes in het lemmet, waardoor producten minder aan het lemmet blijven kleven. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 88,00
 • Global Gsf22 Officemes 11cm

  Global Gsf22 Officemes 11cm

  Global Gsf22 Officemes 11cm - Het officemes is een klein koksmes en vooral geschikt voor kleine snijdwerkzaamheden in de keuken. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 50,00
 • Global G1 Koks/groentemes 21 cm

  Global G1 Koks/groentemes 21 cm

  Global G1 Koks/groentemes 21 cm - Een koksmes is het belangrijkste mes in de keuken. Koksmessen zijn ontworpen, om in hoog tempo grote hoeveelheden voedsel te kunnen snijden. Dit mes is een echte alleskunner! De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 103,50
 • Global Gs89 Koksmes 13cm

  Global Gs89 Koksmes 13cm

  Global Gs89 Koksmes 13cm - Een koksmes is het belangrijkste mes in de keuken. Koksmessen zijn ontworpen, om in hoog tempo grote hoeveelheden voedsel te kunnen snijden. Dit mes is een echte alleskunner! De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 74,50
 • Global Messenset G803883 (G80/Gs38/Gs83)

  Global Messenset G803883 (G80/Gs38/Gs83)

  Global Messenset G803883 (G80/Gs38/Gs83) - Deze messenset bestaat uit het G80 santokumes met kuiltjes (20cm), het Gs38 steak/officemes (9cm) en het Gs83 groentemes (13cm). Het G80 santokumes is perfect geschikt voor vrijwel alle snijwerkzaamheden. Van het snijden van groenten en fruit tot het hakken van kruiden en knoflook. De kuiltjes in het lemmet zorgen ervoor dat er minder aan blijft plakken. Het Gs38 steak/officemes is geschikt voor het snijden van kleinere producten, maar is ook uitstekend geschikt om een biefstukje aan te snijden. Het Gs83 groentemes is zeer geschikt voor het snijden en hakken van diversen groenten. Het mes dient ook prima als een allround koksmes. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 235,00
 • Global Messenset G215 (G21/Gs5)

  Global Messenset G215 (G21/Gs5)

  Global Messenset G215 (G21/Gs5) - Deze set bestaan uit het G21 uitbeenmes flexibel & het GS-2 groentemes. Het flexibele G21 uitbeenmes is zeer geschikt voor het gemakkelijk uitbenen van diverse stukken vlees. Gs2 groentemes is ideaal voor het snijden van diverse groenten en fruit. De vorm van het lemmet maakt het mogelijk een wiegende snijbeweging te maken, die ideaal is om groenten te snijden. Het mes is zeer veelzijdig en ook prima te gebruiken als koksmes voor alle andere werkzaamheden. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 139,00
 • Global GTF30 Kaasmes 8cm

  Global GTF30 Kaasmes 8cm

  Global GTF30 Kaasmes 8cm - Dit kaasmes is perfect voor het snijden van zowel harde als zachte kazen. Het kaasmes is uitgevoerd in het kenmerkende Global design.

  Direct leverbaar

  € 57,50
 • Global G16 koksmes 24cm

  Global G16 koksmes 24cm

  Global G16 koksmes 24cm - Een koksmes is het belangrijkste mes in de keuken. Koksmessen zijn ontworpen, om in hoog tempo grote hoeveelheden voedsel te kunnen snijden. Dit mes is een echte alleskunner! De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 165,50
 • Global Gs5 Groentemes 14cm

  Global Gs5 Groentemes 14cm

  Global Gs5 Groentemes 14cm - Groenten snijden gaat het gemakkelijkst door een hakkend-snijdende beweging te maken. Veelal zien groentemessen er uit als een hakbijl of een snijvlak dat juist veel ronder loopt dan bij een koksmes.Hierdoor kan men het mes gemakkelijk laten wiegen over de groente. De verschillende modellen zijn in groot en kleiner formaat verkrijgbaar zodat zowel het snijden van grote groenten of het snipperen van een uitje een echt plezier wordt. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan

  Direct leverbaar

  € 78,50
 • Global SAI-01 Koksmes 19 cm Op=Op

  Global SAI-01 Koksmes 19 cm Op=Op

  Let op! Nog maar één op voorraad.


  Global SAI-01 Koksmes 19 cm - Staalsoort: Gepatenteerd CROMOVA 18 SANSO.
  Met dit koksmes uit de lijn van Global Sai heb je een zeer sterk en kwalitatief hoogstaand keukenmes in handen. Zowel in functie als in ergonomie en vakmanschap.


  De voordelen van de SAI lijn zijn onder meer het afzonderlijk gehamerde lemmet. Daarnaast ook dat het mes met de hand gepolijst is. Het koksmes heeft een ergonomisch en functioneel ontwerp en bestaat uit drie lagen staal – CROMOVA 18 2 x sus 410 staal. De schede is spiegelglad, messcherp en gepolijst en door de sterkere gelaste verbinding zuller er minder breuken ontstaan.


  ‘Sai’ betekent kleurrijk, opvallend. Het rode, gestileerde Japanse kanji teken op het lemmet van het mes is het teken voor Sai.


  Direct leverbaar

  € 189,00
 • Global G81 Groente/Hakmes kuiltjes 18cm

  Global G81 Groente/Hakmes kuiltjes 18cm

  Global G81 Groente/Hakmes kuiltjes 18cm - Dit mes is zeer geschikt voor het snijden en hakken van diversen groenten. Het mes dient ook prima als een allround koksmes. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 116,50
 • Global Gs4 Orientaals Deba 12 cm

  Global Gs4 Orientaals Deba 12 cm

  Global Gs4 Orientaals Deba 12 cm - Dit mes heeft een typisch afgerond snijvlak voor het vergemakkelijken van de hak- & snijbeweging. Dit mes is voorzien van een zogenaamde DEBA slijping. Het snijvlak is aan één kant geslepen in een nog kleinere hoek, dan traditionele Global messen voor nog meer scherpte en precisie. Dit mes is uitgevoerd met kuiltjes in het lemmet, zodat er minder aan blijft kleven. Let op: DEBA messen zijn alleen door rechtshandigen te gebruiken. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 87,50
 • Global Gs83 Groentemes 13 cm

  Global Gs83 Groentemes 13 cm

  Global Gs83 Groentemes 13 cm - Dit mes is zeer geschikt voor het snijden en hakken van diversen groenten. Het mes dient ook prima als een allround koksmes. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 74,50
 • Global Gs11 Fileermes flexibel 15cm

  Global Gs11 Fileermes flexibel 15cm

  Global Gs11 Fileermes flexibel 15cm - Dit mes is bij uitstek geschikt voor het fileren van vis. Het flexibele & smalle lemmet snijdt zonder enige weerstand moeiteloos langs de graat. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 78,50
 • Global Gs61 Broodmes Bagelmes 16cm

  Global Gs61 Broodmes Bagelmes 16cm

  Global Gs61 Brood/Bagelmes 16cm - Een mooi formaat broodmes! Dit mes neemt weinig ruimte in beslag en maakt de gedekte ontbijt- of lunchtafel daardoor extra stijlvol. Het Global broodmes van 16 cm is voorzien van het typische Global handvat. Behalve dat het een typisch broodmes is, is het mes ook uitstekend geschikt om te gebruiken voor het snijden van bijvoorbeeld kropsla of kwetsbare producten. Door het brede lemmet is dit mes ook zeer geschikt voor het snijden van een hele, stevige ham. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 83,00

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 103

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Waarom een keukenmes?

Een goed keukenmes is van essentieel belang om veilig ingrediënten te kunnen snijden en bovendien gaat zo’n mes jarenlang mee. Bij Multitools.nl heb je keuze uit verschillende soorten keukenmessen, die allemaal gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Het kiezen van het juiste mes is niet eenvoudig, het hangt er natuurlijk vanaf wat je er precies mee wil doen en welk type je voorkeur heeft. Je kunt kiezen tussen Japanse Santokumessen, Franse Sabatiers, koksmessen, vismessen, groentemesjes, noem het maar op! Voor elk doel zit er wel een mes tussen.

Hoe kies ik het juiste keukenmes?

Het uitzoeken van het juiste mes vergt de meeste aandacht. Uiteraard heb je een eigen voorkeur, maar je moet ook goed uitzoeken wat voor soort mes het beste bij je past. Een allround mes is altijd verstandig om in huis te hebben, deze is geschikt voor bijna al het snijwerk. Moet je ook veel vlees, vis of grote hoeveelheden groenten snijden? Dan is een universeel koksmes de beste keuze. Voor specifieker werk bieden wij ook een ruim assortiment aan. Gebruik een koksmes voor groenten en fruit, een fileermes voor vlees of vis en een uitbeenmes voor het uitbenen van vlees.
Ben je niet op zoek naar één mes, maar meerdere? Dan is een keukenmessen set de juiste optie. Deze worden vaak meegeleverd met een messenblok, slijper of andere accessoire en bevat meerdere soorten messen voor verschillende soorten activiteiten.

Grote merken voor scherpe prijzen

Bij Multitools.nl bieden we, naast een ruim assortiment, ook veel merken aan. Denk bijvoorbeeld aan Global, Diamant Sabatier, Böker, Homeij en vele anderen. Allemaal erkende merken die je professionele kwaliteit aanbieden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Waarom bestellen bij Multitools.nl?

Multitools.nl is de specialist in het verkopen van messen, maar ook andere producten zoals zaklampen. We verzenden onze producten snel. Is een product bij ons op voorraad en heb je deze op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan heb je je gloednieuwe aankoop morgen in huis! En vanaf een besteding van 50 euro zijn er geen verzendkosten! Wij beschikken altijd over een ruime voorraad, waardoor je bestelde mes snel geleverd kan worden en je aan de slag kan met het bereiden van je maaltijd. Heb je vragen over je bestelling of over iets anders? Onze experts staan iedere dag voor je klaar om je te helpen! Last but not least, omdat wij groot inkopen en enkel een online speler zijn kunnen wij de beste prijs aanbieden.