Messenblok

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 47

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Böker Saga Messenblok Grenadille Uitbreidingsmodule

  Böker Saga Messenblok Grenadille Uitbreidingsmodule

  Böker Saga Messenblok Grenadille Uitbreidingsmodule - Grenadille Uitbreidingsmodule passend bij de Saga grenadille basismodule - Het nieuwe messenblok "Modular", ontworpen voor de Böker Saga Grenadille kookmessen serie, biedt een tot nu toe ongekende flexibiliteit wanneer het om het opslaan van messen gaat. Terwijl de basismodule voor vier messen geschikt is, die stevig vastgehouden worden via magneten die in het hout verwerkt zitten, kan het blok uitgebreid worden tot vrijwel elke omvang. En dit geheel zonder gereedschap of ingewikkeld gesleutel. Zo kunt u het blok aanpassen aan uw eisen en aan het aantal van uw keukenmessen, zonder dat u hierin beperkt wordt. Beslist u later om nog een ander mes aan te schaffen, dan kunt u door een extra verworven module toe te voegen weer voldoende opbergruimte voor uw messen creëren. Zo kan het initiële blok voor vier messen geleidelijk aan in de gewenste breedte aangepast worden, theoretisch gezien onbeperkt in breedte en capaciteit. De insteekruimte, in combinatie met de sterke magneten, maken een uiterst eenvoudige bediening mogelijk. De verbindingsstukken aan de rechter buitenkant van het messenblok, of van de buitenste module, kunnen worden afgesloten met de meegeleverde zwarte sierdopjes. De basismodule en de uitbreidingsmodules zijn gemaakt van massief essenhout (gebeitst in grenadille look). Geschikt voor alle keukenmessen met stalen lemmet. Totale hoogte 25 cm. Breedte 6 cm. Diepte 11,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Style de Vie Magnetisch Messenrek Natuur Acacia

  Style de Vie Magnetisch Messenrek Natuur Acacia

  Style de Vie Magnetisch Messenrek Natuur Acacia - Uit Acacia-hout vervaardigd uniek messenrek met een natuurlijke vorm. Hang je messen tegen de wand met dit praktische en stijlvolle design, een mooie en handige manier van opbergen en een echte eyecatcher in je keuken.


  De onzichtbare magneetstrip is in het hout weggewerkt. De afmetingen van het messenrek: ± 13 cm tot ±8 cm hoog van links naar rechts, lengte 45 cm en de dikte is 2 cm.

  Direct leverbaar

  € 59,95
 • Böker olijvenhouten messenblok

  Böker olijvenhouten messenblok

  Böker olijvenhouten messenblok - De ontwerpers van Böker hebben een nieuw concept voor een messenblok ontwikkeld die past bij de hoogwaardige en innovatieve serie damastmessen van Böker. Het messenblok biedt zeven messen een veilige en decoratieve plek. Het messenblok bestaat uit zeven rechtopstaande pilaren van hardhout, die elk uitgevoerd zijn met een krachtige magneet. De opstelling van zes pilaren in een halve cirkel en een pilaar in het centrum, die allen stevig gemonteerd zijn op een solide plaat gemaakt van massief hout, zorgt voor een veilige opslag van zeven hoogwaardige keukenmessen op een kleine ruimte. Een tijdrovende en zenuwslopende zoektocht naar het juiste mes vervalt hierdoor. De innovatieve Böker massiefhouten messenblokken zijn erg makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken en geven uw hoogwaardige keukenmessen een geschikte behuizing. Een echte blikvanger in uw keuken! Gemaakt in Europa. Totale hoogte 25,8 cm. Breedte 25,5 cm. Diepte 14,5 cm. Gewicht 1300 g. (Levering zonder messen!)

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 109,95

  Onze prijs € 101,45

 • Böker Forge Wood II Messenblok

  Böker Forge Wood II Messenblok

  Böker Forge Wood II Messenblok - Het messenblok Forge Wood II, ontworpen voor de keukenmessenserie Böker Forge Wood, biedt plaats aan maximaal zes messen. Het massieve hout is in fraai bruin uitgevoerd en zonder twijfel een blikvanger in elke keuken! Het klassieke messenblok heeft doorlopende uitsparingen voor de beschermde en overzichtbare opslag van de messen. Dankzij de anti-slip voeten van kunststof is het compacte ruimtebesparende blok zelfs op gladde oppervlakken veilig. Levering zonder mes. Hoogte 25,5 cm. Breedte 10 cm. Diepte 18,5 cm. Dit messenblok wordt zonder messen geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Böker Core Professional Messenblok

  Böker Core Professional Messenblok

  Böker Core Professional Messenblok - Het compacte messenblok Core Professional is ontworpen voor de Böker Core Professional kookmessen serie. Het messenblok is geschikt voor maximaal vier messen en een slijpstaaf. Dit klassieke zwarte messenblok heeft doorlopende uitsparingen voor een beschermende en overzichtelijke opslag van de messen. Het messenblok wordt geleverd zonder messen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Samura Bamboo Messenblok

  Samura Bamboo Messenblok

  Samura Bamboo Messenblok - Perfect als u uw messen netjes wilt opbergen, geschikt voor alle keramische en stalen messen met een lemmet tot 21 cm. Er is plek voor maximaal 11 messen.

  De kunststof "borstel" kan makkelijk verwijderd worden uit de rvs koker om deze schoon te maken en is tevens vaatwasserbestendig.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 49,95

 • Böker messenblok, zwart

  Böker messenblok, zwart

  Böker messenblok, zwart - De ontwerpers van Böker hebben een nieuw concept voor een messenblok ontwikkeld die past bij de hoogwaardige en innovatieve serie damastmessen van Böker. Het messenblok biedt zeven messen een veilige en decoratieve plek. Het messenblok bestaat uit zeven rechtopstaande pilaren van hardhout, die elk uitgevoerd zijn met een krachtige magneet. De opstelling van zes pilaren in een halve cirkel en een pilaar in het centrum, die allen stevig gemonteerd zijn op een solide plaat gemaakt van massief hout, zorgt voor een veilige opslag van zeven hoogwaardige keukenmessen op een kleine ruimte. Een tijdrovende en zenuwslopende zoektocht naar het juiste mes vervalt hierdoor. De innovatieve Böker massiefhouten messenblokken zijn erg makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken en geven uw hoogwaardige keukenmessen een geschikte behuizing. Een echte blikvanger in uw keuken! Gemaakt in Europa. Totale hoogte 25,8 cm. Breedte 25,5 cm. Diepte 14,5 cm. Gewicht 1300 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 109,95

  Onze prijs € 101,45

 • Böker makassar houten messenblok

  Böker makassar houten messenblok

  Böker makassar houten messenblok - De ontwerpers van Böker hebben een nieuw concept voor een messenblok ontwikkeld die past bij de hoogwaardige en innovatieve serie damastmessen van Böker. Het messenblok biedt zeven messen een veilige en decoratieve plek. Het messenblok bestaat uit zeven rechtopstaande pilaren van hardhout, die elk uitgevoerd zijn met een krachtige magneet. De opstelling van zes pilaren in een halve cirkel en een pilaar in het centrum, die allen stevig gemonteerd zijn op een solide plaat gemaakt van massief hout, zorgt voor een veilige opslag van zeven hoogwaardige keukenmessen op een kleine ruimte. Een tijdrovende en zenuwslopende zoektocht naar het juiste mes vervalt hierdoor. De innovatieve Böker massiefhouten messenblokken zijn erg makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken en geven uw hoogwaardige keukenmessen een geschikte behuizing. Een echte blikvanger in uw keuken! Gemaakt in Europa. Totale hoogte 25,8 cm. Breedte 25,5 cm. Diepte 14,5 cm. Gewicht 1300 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 109,95

  Onze prijs € 101,45

 • Due Cigni Messenblok Modular 15

  Due Cigni Messenblok Modular 15

  Due Cigni Messenblok Modular 15 - Due Cigni levert met de magnetische modules van massief hout (walnoten) de ideale oplossing voor de individuele vormgeving van een messenblok. De afzonderlijke modules kunnen samengesteld worden op basis van uw keukenmessen. Een hoogwaardige, decoratieve en ruimtebesparende opslagmogelijkheid voor koksmessen. Voor messen met een lemmetlengte tot 14 cm.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,45

 • Due Cigni Messenblok Modular 19

  Due Cigni Messenblok Modular 19

  Due Cigni Messenblok Modular 19 - Due Cigni levert met de magnetische modules van massief hout (walnoten) de ideale oplossing voor de individuele vormgeving van een messenblok. De afzonderlijke modules kunnen samengesteld worden op basis van uw keukenmessen. Een hoogwaardige, decoratieve en ruimtebesparende opslagmogelijkheid voor koksmessen. Voor messen met een lemmetlengte tot 17,5 cm.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 23,45

 • Due Cigni Messenblok Modular 23

  Due Cigni Messenblok Modular 23

  Due Cigni Messenblok Modular 23 - Due Cigni levert met de magnetische modules van massief hout (walnoten) de ideale oplossing voor de individuele vormgeving van een messenblok. De afzonderlijke modules kunnen samengesteld worden op basis van uw keukenmessen. Een hoogwaardige, decoratieve en ruimtebesparende opslagmogelijkheid voor koksmessen. Voor messen met een lemmetlengte tot 21,5 cm.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 23,45

 • Global G8311D messenblok RVS 11 delig leeg

  Global G8311D messenblok RVS 11 delig leeg

  Global G8311D messenblok rvs 11 delig - Een Global mes wordt geproduceerd in Japan. Het zijn kwaliteitsmessen die met de grootste zorg behandeld zouden moeten worden. Behalve het reinigen en slijpen van deze messen is het opbergen ook een belangrijk onderdeel. Dit messenblok van Global is van RVS en heeft kuiltjes, net als de Global messen. Het blok biedt plaats aan 10 Global messen en 1 slijpstaaf. Onder het blok zit een hard rubberen basis, zodat het messenblok niet kan gaan glijden. Het geeft uitstraling aan je keuken, een design ontwerp en een must voor je messen collectie. Dit messenblok wordt geleverd exclusief messen en slijpstaaf.

  1-3 werkdagen

  € 252,50
 • Global messenblok G8311P RVS glad 11 delig (leeg)

  Global messenblok G8311P RVS glad 11 delig (leeg)

  Global messenblok G8311P RVS plain 11 delig - Dit design messenblok is geschikt voor 10 messen en 1 slijpstaaf. Het is de eye catcher in je keuken en tegelijk is dit kwaliteitsblok een belangrijke basis om de Global messen een duurzaam leven te geven. Het messenblok heeft een geborsteld roestvrijstalen uitstraling met een hardrubberen basis. Het messenblok wordt leeg geleverd.

  1-3 werkdagen

  € 252,50
 • Victorinox messenblok klein zwart

  Victorinox messenblok klein zwart

  Victorinox messenblok klein zwart - Klein universeel messenblok van zwarte kunststof met hygiënische zwarte borstel van Victorinox, de fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Vaatwasserbestendig. Levenslange garantie. Afmetingen: hoogte 15,9 cm, diep 8 cm, breedte 7,5cm vanaf de zijkant.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 39,00

  Onze prijs € 34,45

 • Victorinox messenblok klein wit

  Victorinox messenblok klein wit

  Victorinox messenblok klein wit - Klein universeel messenblok van witte kunststof met hygiënische zwarte borstel van Victorinox. Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Vaatwasserbestendig. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,00

  Onze prijs € 34,45

 • Victorinox messenblok groot zwart

  Victorinox messenblok groot zwart

  Victorinox messenblok groot zwart - Groot universeel messenblok van zwarte kunststof met hygiënische zwarte borstel van Victorinox, de fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Met water te reinigen. Levenslange garantie.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 79,00

  Onze prijs € 69,45

 • Victorinox messenblok groot wit

  Victorinox messenblok groot wit

  Victorinox messenblok groot wit - Groot universeel messenblok van witte kunststof met hygiënische zwarte borstel van Victorinox. Met dit messenblok kiest u voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Met water te reinigen. Levenslange garantie.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 79,00

  Onze prijs € 69,45

 • Victorinox messenblok blankhouten kleur

  Victorinox messenblok blankhouten kleur

  Victorinox messenblok blankhouten kleur - Blankhouten messenblok "Universal" met afwasbare, hygiënische borstel van kunststof van Victorinox. Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 154,90

  Onze prijs € 136,45

 • Victorinox messenblok zwart hout

  Victorinox messenblok zwart hout

  Victorinox messenblok zwart hout - Zwart houten messenblok "Universal" met afwasbare, hygiënische borstel van kunststof van Victorinox, de fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Kies voor Zwitserse kwaliteit in de keuken! Zonder inhoud, inrichting naar keuze. Professioneel, functioneel en sterk. Levenslange garantie.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 154,90

  Onze prijs € 136,45

 • Diamant Sabatier Messenmagneetblok, 20cm

  Diamant Sabatier Messenmagneetblok, 20cm

  Diamant Sabatier messenmagneetblok van acaciahout. De sterke magneten houden de messen stevig vast. Geschikt voor 4/5 messen. Levenslange garantie. Duurzaam. Geschikt voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 47,45

 • Diamant Sabatier Messenblok, 7 vakken

  Diamant Sabatier Messenblok, 7 vakken

  Bamboe messenblok met 7 lege sleuven van Diamant Sabatier. Duurzaam! 260 x 115 x 95 mm.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 55,00

  Onze prijs € 48,45

 • Adola Messenblok Kwart Rond voor 6 Messen

  Adola Messenblok Kwart Rond voor 6 Messen

  Adola Messenblok Kwart Rond voor 6 Messen - Massief hout. Door de vorm neemt dit blok weinig ruimte in beslag. Exclusief messen.

  1-2 werkdagen

  € 38,95
 • Adola Messenblok Traditioneel voor 6 Messen

  Adola Messenblok Traditioneel voor 6 Messen

  Adola Messenblok Traditioneel voor 6 Messen - Stevig en massief messenblok, geschikt om zes messen in op te bergen. Exclusief messen.

  1-2 werkdagen

  € 46,75
 • Adola Messenblok Blank voor 4 Messen

  Adola Messenblok Blank voor 4 Messen

  Adola Messenblok Blank voor 4 Messen - Een bijzonder vormgegeven messenblok, met plaats voor vier messen. Exclusief messen.

  1-2 werkdagen

  € 53,95
 • Adola Messenblok Hout Rond

  Adola Messenblok Hout Rond

  Adola Messenblok Hout Rond - Mooi messenblok van massief hout om vijf messen en een aanzetstaal veilig op te bergen. Een echte eyecatcher in je keuken. Exclusief messen.

  1-2 werkdagen

  € 55,95
 • Due Cigni Messen Standaard Hout 15.5cm

  Due Cigni Messen Standaard Hout 15.5cm

  Messenhouder voor één mes. In combinatie met de drie andere maten samen te voegen tot één blok De individuele houders zijn voorzien van onzichtbare magneten zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 23,45

 • Due Cigni Messen Standaard Hout 19.5cm

  Due Cigni Messen Standaard Hout 19.5cm

  Due Cigni Messen Standaard Hout 19.5cm - Messenhouder voor één mes. In combinatie met de drie andere maten samen te voegen tot één blok De individuele houders zijn voorzien van onzichtbare magneten zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden.
  Kleur: Bruin
  Handgreep omschrijving: Hout
  Ontwerper: Oreste Frati
  Lengte totaal (cm): 19.50
  Gewicht (gram): 328.00

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,90

  Onze prijs € 23,45

 • Due Cigni Messen Standaard Hout 23cm

  Due Cigni Messen Standaard Hout 23cm

  Messenhouder voor één mes. In combinatie met de drie andere maten samen te voegen tot één blok De individuele houders zijn voorzien van onzichtbare magneten zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 27,00

  Onze prijs € 24,45

 • Due Cigni Messen Standaard Hout 27cm

  Due Cigni Messen Standaard Hout 27cm

  Messenhouder voor één mes. In combinatie met de drie andere maten samen te voegen tot één blok De individuele houders zijn voorzien van onzichtbare magneten zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 27,00

  Onze prijs € 24,45

 • Böker Square Messenblok licht eiken

  Böker Square Messenblok licht eiken

  Böker Square Messenblok licht eiken - Het Böker Square messenblok verandert je keuken in een designstuk. Het hoogwaardige massieve lichaam van licht eikenhout zorgt voor een stevige basis en zweeft dankzij de subtiele terugvallende bodem optisch boven het werkvlak. De karakteristieke kenmerken in het hout maken elk stuk uniek. In het geval van eikenhout werd dit prachtige hout ook nog eens geborsteld. Afhankelijk van de grootte van het mes biedt het messenblok ruimte voor meer dan 10 messen en kan het variabel worden uitgerust. De zijvlakken zijn voorzien van magneten, zodat je favoriete mes op elk moment binnen handbereik is. Elk messenblok is voorzien van een subtiel gebrand logo van Böker. Het borstel inzetstuk van fijne kunststof borstelharen kan eenvoudig worden verwijderd om te worden gereinigd. De hoogte is 28 cm en de breedte 12 cm. Dit messenblok wordt zonder messen geleverd.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 149,95

  Onze prijs € 137,45

 • Due Cigni Vela Messenblok walnotenhout

  Due Cigni Vela Messenblok walnotenhout

  Due Cigni Vela Messenblok walnotenhout - Dit messenblok uit de Vela serie van Due Cigni is ontworpen door Pierangelo Brandolisio. Het is gemaakt van bruin walnotenhout en is voorzien van onzichtbare magneten. Het blok is geschikt voor 6 messen, deze worden niet meegeleverd. Afmetingen(lxbxh): 41 x 11 x 28 cm.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 129,50

  Onze prijs € 94,60

 • Due Cigni 7x2 Messenblok essenhout

  Due Cigni 7x2 Messenblok essenhout

  Due Cigni 7x2 Messenblok essenhout - Dit messenblok uit de 7x2 serie van Due Cigni is ontworpen door Pierangelo Brandolisio. Het is gemaakt van lichtbruin essenhout en is gemaakt om op te hangen. Het blok is geschikt voor 6 messen, deze worden niet meegeleverd. Afmetingen(lxbxh): 33 x 15 x 5,5 cm.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 131,90

  Onze prijs € 120,05

 • Due Cigni 7x2 Messenblok walnotenhout

  Due Cigni 7x2 Messenblok walnotenhout

  Due Cigni 7x2 Messenblok walnotenhout - Dit messenblok uit de 7x2 serie van Due Cigni is ontworpen door Pierangelo Brandolisio. Het is gemaakt van bruin walnotenhout en is gemaakt om op te hangen. Het blok is geschikt voor 6 messen, deze worden niet meegeleverd. Afmetingen(lxbxh): 33 x 15 x 5,5 cm.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 139,90

  Onze prijs € 127,35

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 47

Pagina:
 1. 1
 2. 2