Snijplanken

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 109

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • UST Bamboe Snijplank 1.0

  UST Bamboe Snijplank 1.0

  UST Bamboe Snijplank 1.0 - Deze snijplank van UST is vervaardigd uit bamboe. Bamboe is een zeer eco-vriendelijk alternatief ten opzichte van plastic. Tevens is bamboe van een licht gewicht, duurzaam en messen blijven lang scherp. Het plankje heeft een handige uitsparing, waardoor het plankje goed dienst doet als serveerplankje. De afmetingen van dit plankje zijn 203 x 152 x 10 mm.

  Direct leverbaar

  € 9,45
 • Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Charcoal

  Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Charcoal

  Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Charcoal - Deze snijplanken zijn een revolutie binnen de kookwereld. De flexibele planken zijn nagenoeg krasvrij en geven een optimale grip. Het snijden gaat gemakkelijker en veiliger. Het oppervlak is zeer slijtvast, wat je messen ten goede komt en bacteriën geen kans geeft zich te ontwikkelen. Het materiaal is bestendig tegen temperaturen van -20C tot 150C Celsius.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Style de Vie Snijplank Natuur Large

  Style de Vie Snijplank Natuur Large

  Style de Vie Snijplank Natuur Large - Deze prachtige snijplank van Style de Vie is voor 100% vervaardigd uit Acaciahout. De plank is voorzien van handige anti-slip voetjes aan de onderkant, die de plank goed op zijn plek houden. In de onderkant van de plank zitten tevens 2 handgrepen verwerkt. Het snijgedeelte van de plank is omringd door een sapgeul, zodat vloeistoffen niet van de plank af lopen. De afmetingen van deze snijplank zijn 50x35 cm en de snijplank heeft een dikte van 3 cm. Deze snijplank betreft een natuurproduct en moet regelmatig met daarvoor bestemde olie worden onderhouden. Let op: houten planken zijn niet geschikt voor in de vaatwasser en moeten met de hand worden afgewassen.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Basisplank Zwart + 3 Snijplaten ProfBoard Private Collection 30x40cm

  Basisplank Zwart + 3 Snijplaten ProfBoard Private Collection 30x40cm

  Basisplank Zwart + 3 Snijplaten ProfBoard Private Collection 30x40cm - Afmeting: 30x40x2cm, van voedselveilig zwart PEHD en met antislip voeten. Inclusief 3 losse snijplaten van PP in HACCP-kleuren waarop gesneden wordt. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. De basisplank is voorzien van een sapgeul, omdat hierop warme gerechten gesneden kunnen worden. Op de basisplank wordt 5 jaar garantie gegeven. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 79,00

  Onze prijs € 69,45

 • Gerber Freescape Camp Kitchen kit

  Gerber Freescape Camp Kitchen kit

  De Gerber Freescape Camp Kitchen Kit is een koffer waarin twee messen van Gerber zijn bijgesloten, een keramische messenslijper en een snijdplank. De mesen die zijn bijgeleverd zijn het stevige Camp Kitchen Knife keukenmes en het handige Pairing Knife groentemes. De koffer doet dienst als snijplank. Het is dus eigenlijk een mini keuken voor tijdens het survivalen of kamperen. Geïnspireerd op de Japanse Santoku keukenmessen, heeft dit mes een aangepaste sheep's foot punt met een vlakke snede voor nauwkeurige voedselbereidingen, hierdoor kan je zelfs tijdens het kamperen of survivalen met een scherp keuken mes werken. En omdat dit mes is gemaakt van stevig, hoogwaardig staal is het ook uitstekend in te zetten in andere kampeergerelateerde activiteiten, zoals houtjes snipperen en touwsnijden. Een gedown-sizede versie van het Camp Kitchen Knife voor het fijnere werk, is dit groentemes ideaal voor pellen en fijnsijden. De rubberachtige handvatten van deze messen bieden optimale grip, ook met natte handen.

  Camp Kitchen Knife  • Lengte totaal (cm): 23 cm

  • Lengte lemmet (cm): 9,7 cm

  • Staalsoort: 7Cr17MoV

  • Staal Materiaal lemmet:

  • Kunststof Gewicht (g): 185


  Camp Pairing Knife  • Lengte totaal (cm): 18

  • Lengte lemmet (cm): 7,5

  • Staalsoort: 7Cr17MoV

  • Staal Materiaal lemmet: Kunststof

  • Gewicht (g): 185 gram


  Cutting Board  • Afmetingen (cm): 26 x 21

  • Materiaal: Polypropyleen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 51,95

 • Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Paars

  Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Paars

  Candl TPU Snijplank 26x17 cm Flexibel Paars - Deze snijplanken zijn een revolutie binnen de kookwereld. De flexibele planken zijn nagenoeg krasvrij en geven een optimale grip. Het snijden gaat gemakkelijker en veiliger. Het oppervlak is zeer slijtvast, wat je messen ten goede komt en bacteriën geen kans geeft zich te ontwikkelen. Het materiaal is bestendig tegen temperaturen van -20C tot 150C Celsius.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Sage Snijplank 23x30 cm Zwart

  Sage Snijplank 23x30 cm Zwart

  Sage Snijplank 23x30 cm Zwart- Sage planken krassen niet diep, maar zijn niet te hard, zodat je messen niet beschadigen. Sage snijplanken zijn niet poreus. Door de dichte structuur krijgen bacteriën geen kans. Sage producten zijn goedgekeurd door NSF (National Sanitation Foundation), een wereldwijd erkende organisatie welke voedselveiligheid garandeert. Sage snijplanken zijn hittebestendig tot 350°C, waardoor ze uitstekend gebruikt kunnen worden als onderzetters voor hete pannen. Sage snijplanken zijn vaatwasmachinebestendig.

  Direct leverbaar

  € 30,50
 • Style de Vie Snijplank Natuur Medium

  Style de Vie Snijplank Natuur Medium

  Style de Vie Snijplank Natuur Medium - Deze prachtige snijplank van Style de Vie is voor 100% vervaardigd uit Acaciahout. De plank is voorzien van handige anti-slip voetjes aan de onderkant, die de plank goed op zijn plek houden. In de onderkant van de plank zitten tevens 2 handgrepen verwerkt. Het snijgedeelte van de plank is omringd door een sapgeul, zodat vloeistoffen niet van de plank af lopen. De afmetingen van deze snijplank zijn 40x29,2 cm en de snijplank heeft een dikte van 3 cm. Deze snijplank betreft een natuurproduct en moet regelmatig met daarvoor bestemde olie worden onderhouden. Let op: houten planken zijn niet geschikt voor in de vaatwasser en moeten met de hand worden afgewassen.

  1-3 werkdagen

  € 34,95
 • Barebones Snijplank Hout Esdoorn

  Barebones Snijplank Hout Esdoorn

  Barebones Snijplank Hout Esdoorn - De stalen draagband geeft deze plank een modern, industrieel karakter. Het elegante uiterlijk maakt deze snijplank ook zeer geschikt als serveerplank. Door de snijplank regelmatig te behandelen met olie, wordt het oppervlak donkerder en nog mooier.


  • Te gebruiken als: snij-, serveerplank of onderzetter.
  • FSC gecertificeerd Esdoornhout .
  • Behandelt met olie speciaal geschikt voor producten waar levensmiddelen op worden bewerkt.
  • Geschikt voor binnen & buiten.
  • Stalen draagband.
  • Voor binnen & buiten.
  • Afmeting: 29,5x28x2,3 cm
  • Gewicht: 1240 gr

  1-2 werkdagen

  € 49,00
 • Diamant Sabatier Snijplank, 35,5cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 35,5cm

  Diamant Sabatier kopshouten snijplank. 355 x 255 x 25 mm. Duurzaam en hygiënisch!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,45

 • Diamant Sabatier Snijplank, 30cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 30cm

  Ronde, mooie kopshouten plan van Diamant Sabatier. Diameter 300 mm. 30 mm hoog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 45,00

  Onze prijs € 39,45

 • Diamant Sabatier Snijplank, 41,5cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 41,5cm

  Diamant Sabatier snijplank van 415 x 155 x 19 mm. Gemaakt van mooi en sterk bamboe. Deze snijplank is fijn bewerkt en gepolijst. Een ontzettend duurzaam, antibacterieel en ecologisch verantwoord product. Ook makkelijk te reinigen. Inclusief metalen ring en leren ophangkoord. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Binnenkort leverbaar

  € 12,95
 • Diamant Sabatier Snijplank, 52cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 52cm

  Diamant Sabatier snijplank van 520 x 205 x 19 mm. Gemaakt van mooi en sterk bamboe. Deze snijplank is fijn bewerkt en gepolijst. Een ontzettend duurzaam, antibacterieel en ecologisch verantwoord product. Ook makkelijk te reinigen. Inclusief metalen ring en leren ophangkoord. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 21,00

  Onze prijs € 18,45

 • Diamant Sabatier Snijplank, 65cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 65cm

  Snijplank Diamant Sabatier van 650x140x19 mm. Bewerkt en gepolijst! Erg duurzaam, antibacterieel en ecologisch verantwoord. Zeer makkelijk te reinigen. Inclusief metalen ring en leren ophangkoord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Diamant Sabatier Snijplank, 40cm

  Diamant Sabatier Snijplank, 40cm

  Diamant Sabatier snijplank van 400x260x19 mm. Gemaakt van bamboe. Gepolijst, duurzaam, antibacterieel en ecologisch verantwoord. Ook zeer makkelijk te reinigen. Inclusief metalen ring en leren ophangkoord. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • ProfBoard Basisplank + 6 snijplaten 28 cm

  ProfBoard Basisplank + 6 snijplaten 28 cm

  Basissnijplank, Profboard 'Professional', afmeting: 28x28x2,25cm, van voedselveilig PEHD en met antislip voeten. Inclusief 6 losse snijplaten van PP in HACCP-kleuren waarop gesneden wordt. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. De basisplank kan worden uitgebreid met een hakplank en trancheerplank. Op de basisplank wordt 5 jaar garantie gegeven. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,00

  Onze prijs € 98,45

 • Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 30x40x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 30x40x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 30x40x2,25CM - van voedselveilig PEHD en met antislip voeten. Inclusief 6 losse snijplaten van PP in HACCP-kleuren waarop gesneden wordt. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. De basisplank kan worden uitgebreid met een hakplank en trancheerplank. Op de basisplank wordt 5 jaar garantie gegeven. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 135,00

  Onze prijs € 118,45

 • Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 32,5x53x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 32,5x53x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 32,5x53x2,25CM - van voedselveilig PEHD en met antislip voeten. Inclusief 6 losse snijplaten van PP in HACCP-kleuren waarop gesneden wordt. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. De basisplank kan worden uitgebreid met een hakplank en trancheerplank. Op de basisplank wordt 5 jaar garantie gegeven. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 166,00

  Onze prijs € 146,45

 • Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 40x60x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 40x60x2,25CM

  Basisplank + 6 snijplaten ProfBoard 40x60x2,25CM - van voedselveilig PEHD en met antislip voeten. Inclusief 6 losse snijplaten van PP in HACCP-kleuren waarop gesneden wordt. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. De basisplank kan worden uitgebreid met een hakplank en trancheerplank. Op de basisplank wordt 5 jaar garantie gegeven. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 199,00

  Onze prijs € 175,45

 • ProfBoard Hakplank

  ProfBoard Hakplank

  Hakplank gemaakt door Profboard, afmeting: 32,5x53x2cm, passend op basisplank 29PB41-53cm, voedselveilig PEHD. In HACCP-kleur rood, voor het hakken van rauw vlees, botten e.d. Plaats de hakplank op de basisplank en hak op hakplank. 5 jaar garantie. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,00

  Onze prijs € 87,45

 • Trancheerplank, ProfBoard 30x40x2CM

  Trancheerplank, ProfBoard 30x40x2CM

  Trancheerplank, Profboard, afmeting: 30x40x2cm, passend op basisplank 29PB41-40cm, voedselveilig PEHD. In HACCP-kleur zwart, voor het snijden en presenteren van voedingswaren. Plaats de trancheerplank op de basisplank en snijd op de trancheerplank. 5 jaar garantie. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,00

  Onze prijs € 66,45

 • Trancheerplank, ProfBoard 32,5x53x2CM

  Trancheerplank, ProfBoard 32,5x53x2CM

  Trancheerplank, Profboard, afmeting: 32,5x53x2cm, passend op basisplank 29PB41-53cm, voedselveilig PEHD. In HACCP-kleur zwart, voor het snijden en presenteren van voedingswaren. Plaats de trancheerplank op de basisplank en snijd op de trancheerplank. 5 jaar garantie. Verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,00

  Onze prijs € 87,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 28x28x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-28cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur zwart, voor het presenteren van uw voedselwaren. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 30x40x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-40cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur zwart, voor het presenteren van uw voedselwaren. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 32,5x53x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-53cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur zwart, voor het presenteren van uw voedselwaren. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 21,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 40x60x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-60cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur zwart, voor het presenteren van uw voedselwaren. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,95

  Onze prijs € 23,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 28x28x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-28cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur wit, voor het snijden van zuivelproducten. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 30x40x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-40cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur wit, voor het snijden van zuivelproducten. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 32,5x53x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-53cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur wit, voor het snijden van zuivelproducten. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 21,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 40x60x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-60cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur wit, voor het snijden van zuivelproducten. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,95

  Onze prijs € 23,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 28x28x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-28cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur rood, voor het snijden van rauw vlees. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 30x40x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-40cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur rood, voor het snijden van rauw vlees. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,45

 • Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, ProfBoard, 3 stuks

  Snijplaat, Profboard, afmeting: 32,5x53x0,1cm, passend op basisplank 29PB41-53cm, van voedselveilig PP. In HACCP-kleur rood, voor het snijden van rauw vlees. De snijplaten zijn aan beide zijden te gebruiken. Klik de snijplaat vast op het 'Easy Clicksystem' van roestvrij staal. Per 3 verpakt in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 21,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 109

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4