Keuken

Koken wordt een stuk leuker met het juiste keukengerei. Bij Mutitools kun je terecht voor de beste keukenmessen, slijpsystemen en accessoires voor in de keuken.

Direct naar: Keukenmessen | Messenset | Snijplanken | Aanzetstalen | Champagnesabels
Populaire merken: Global | Forged | Style de Vie | Diamant Sabatier

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 107

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Global Gsf24 universeel mes 15 cm

  Global Gsf24 universeel mes 15 cm

  Global Gsf24 universeel mes 15 cm - Dit Japanse keukenmes is voor diverse kleine snijdwerkzaamheden in te zetten. De Gsf serie van Global bestaat hoofdzakelijk op middelgrote tot kleine messen. Ze zijn met name geschikt voor het snijden van kleine ingrediënten, zoals fruit en groenten. De Global messen zijn met de hand gemaakt. Het heft is gevuld met zand en daardoor zijn de messen licht in gewicht. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 65,00
 • Homeij Notenkraker in etui 15 cm

  Homeij Notenkraker in etui 15 cm

  Notenkraker met een lengte van 15 cm gemaakt door Homeij. Geheel verchroomd, dubbel model dus geschikt voor kleine en normale noten. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Verpakt in transparante etui.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Global G11 sashimi fileermes 25 cm

  Global G11 sashimi fileermes 25 cm

  Global G11 Sashimimes 25 cm - Dit Japanse mes is éénzijdig geslepen waardoor deze alleen geschikt is voor rechtshandig gebruik. Het sashimimes is met name geschikt voor het snijden van flinterdunne plakjes vis. Ook kun je het mes goed gebruiken voor het fileren van vis, door de huid van de vis te scheiden. Dit keukenmes is een kwaliteitsmes en wordt zowel door professionele koks gebruikt als door mensen die gesteld zijn op duurzame materialen in de keuken. Het heft is zandgevuld en dus licht van gewicht. Daarnaast zorgen de kuiltjes in het heft ervoor dat er minder snel ingrediënten aan blijven hangen.

  Direct leverbaar

  € 147,50
 • Global G3 Vleesmes 21cm

  Global G3 Vleesmes 21cm

  Global G3 Vleesmes 21cm - Het G3 Japanse keukenmes van Global is een vleesmes. Dit betekent dat je met dit mes in enkele bewegingen grote stukken vlees in plakken kan snijden. Een vleesmes heeft doorgaans een lang en smal lemmet waardoor je minder weerstand hebt en dus gemakkelijk door het vlees snijdt. Global messen dateren uit 1982 en hebben sindsdien vele prijzen in de wacht geslepen. Global messen worden vervaardigd uit Cromova 18 staal en vallen op door de anti-slip kuiltjes in het handvat. De messen zijn geslepen onder een hoek van 17 graden. Hierdoor zijn de messen uitzonderlijk scherp. Dit vleesmes hoort thuis in een professionele keuken waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staat.

  Direct leverbaar

  € 103,50
 • Global Gsf18 Kreeft/Garnalenmes 5 cm

  Global Gsf18 Kreeft/Garnalenmes 5 cm

  Global Gsf18 Kreeft en Garnalen mes 5 cm - Dit Japanse keukenmes van Global komt uit de Gsf serie. Deze serie kent een aantal vooraanstaande keukenmessen met een middel- tot klein formaat. De messen kenmerken zich door het lichte gewicht, omdat het heft gevuld is met zand. Dit kwaliteitsmes voor in de keuken gebruik je voor het bereiden van krab, kreeft en garnalen. Het mes gebruik je om het vlees te scheiden van de schalen, zodanig dat je de schaal zo min mogelijk beschadigt. De messen van Global zijn extreem populair binnen de horeca, omdat ze zijn vervaardigd uit één stuk cromova staal. De messen zijn dus zeer hygiënisch in gebruik. Het heft is voorzien van anti-slip en is niet voorgevormd. Het staal heeft een hardheid van 56-58 Rockwell en garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. Het voordeel van dit staal is dat het mes lang scherp blijft. Het nadeel is, dat het mes alleen kan worden aangezet op een keramisch aanzetstaal of een diamantslijper. Dit is echter alleen voor onderhoud. Na verloop van tijd moet het mes worden geslepen, wat het beste kan gebeuren met een wetsteen (in een hoek van 15-17 graden) of met behulp van een waterslijper. Let op: Dit mes kan beter niet in de vaatwasmachine worden gereinigd. Door de condens in de vaatwasmachine kunnen oxidatieplekjes ontstaan.

  Direct leverbaar

  € 36,50
 • Diamant Sabatier Plaatmes & Schraper, 13cm

  Diamant Sabatier Plaatmes & Schraper, 13cm

  Diamant Sabatier plaatmes. Op skinkaart. Voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Diamant Sabatier Cuisine Steakmes, 13cm

  Diamant Sabatier Cuisine Steakmes, 13cm

  Diamant Sabatier Cuisine steakmes. Geschikt voor het snijden van meerdere soorten vlees! Handig aan tafel, of in de keuken. Ontzettend professioneel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 35,50

  Onze prijs € 31,45

 • IJs schep Diamant Sabatier 45mm

  IJs schep Diamant Sabatier 45mm

  Ijs/saladeschep van Diamant Sabatier. Perfect om bolletjes ijs of huzarensalade mee op te scheppen. Roestvrijstaal en gematteerd heft. Geschikt voor professioneel gebruik.

  Direct leverbaar

  € 6,50
 • Global SAI-01 Koksmes 19 cm Op=Op

  Global SAI-01 Koksmes 19 cm Op=Op

  Let op! Nog maar één op voorraad.


  Global SAI-01 Koksmes 19 cm - Staalsoort: Gepatenteerd CROMOVA 18 SANSO.
  Met dit koksmes uit de lijn van Global Sai heb je een zeer sterk en kwalitatief hoogstaand keukenmes in handen. Zowel in functie als in ergonomie en vakmanschap.


  De voordelen van de SAI lijn zijn onder meer het afzonderlijk gehamerde lemmet. Daarnaast ook dat het mes met de hand gepolijst is. Het koksmes heeft een ergonomisch en functioneel ontwerp en bestaat uit drie lagen staal – CROMOVA 18 2 x sus 410 staal. De schede is spiegelglad, messcherp en gepolijst en door de sterkere gelaste verbinding zuller er minder breuken ontstaan.


  ‘Sai’ betekent kleurrijk, opvallend. Het rode, gestileerde Japanse kanji teken op het lemmet van het mes is het teken voor Sai.


  Direct leverbaar

  € 189,00
 • Diamant Sabatier Cuisine Broodmes 20cm

  Diamant Sabatier Cuisine Broodmes 20cm

  Cuisine Diamant Sabatier broodmes, met een lemmet van 20 cm. Ook geschikt voor professionele doeleinden! Ook geschikt voor linkshandigen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 47,90

  Onze prijs € 42,45

 • Brute Forged Broodmes in Giftbox

  Brute Forged Broodmes in Giftbox

  Brute Forged Broodmes - stoer broodmes uit de Brute lijn van Forged. Een met de hand gesmeed mes met een verrassende prettige ligging in de hand. Het mes is uit twee delen gesmeed.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Windmill Schoonmaak-Pad Ringen

  Windmill Schoonmaak-Pad Ringen

  Windmill Schoonmaak-Pad Ringen - Na gebruik van je kookproducten is het verstandig om deze snel schoon te maken. Wij adviseren iedereen om daar de aanbevolen producten voor te gebruiken, zo gaat je materiaal jarenlang mee. Maak gebruik van deze schoonmaakringen om bijvoorbeeld aanbaksels makkelijk los te krijgen.

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Diamant Sabatier Ideal Vleesvork, 32cm

  Diamant Sabatier Ideal Vleesvork, 32cm

  Ideal Diamant Sabatier vleesvork, met een lemmet van 32 cm. Geschikt voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 47,45

 • Diamant Sabatier Forgé Vleesvork, 31cm

  Diamant Sabatier Forgé Vleesvork, 31cm

  Forge Diamant Sabatier vleesvork, met een lemmet van 31 cm. Geschikt voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 85,50

  Onze prijs € 75,45

 • Diamant Sabatier Cuisine Vleesvork, 21cm

  Diamant Sabatier Cuisine Vleesvork, 21cm

  Cuisine Diamant Sabatier vleesvork, met eenlemmet van 31 cm. Geschikt voorprofessioneledoeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,50

  Onze prijs € 42,45

 • Diamant Sabatier Cuisine Tranchelaar, 25cm

  Diamant Sabatier Cuisine Tranchelaar, 25cm

  Dit is een Diamant Sabatier Tranchelaar met een lemmet van 25 cm. Dit mes heeft een glad lemmet en een roestvrij staal. Handgreep is gemaakt van ABS. Etui wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,50

  Onze prijs € 43,45

 • Diamant Sabatier Integra Vleesmes, 20cm

  Diamant Sabatier Integra Vleesmes, 20cm

  Vleesmes van Diamant Sabatier Integra serie. Voor het snijden van vlees. Geschikt voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,50

  Onze prijs € 34,45

 • Diamant Sabatier Riyouri Vleesmes, 20cm

  Diamant Sabatier Riyouri Vleesmes, 20cm

  Diamant Sabatier vleesmes van 20 cm uit de Riyouri serie. Lemmet is spits en zeer flexibel. Perfect voor het snijden van vlees! Geschikt voor professionele doeleinden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,90

  Onze prijs € 30,45

 • Diamant Sabatier Visgraatpincet, 13cm

  Diamant Sabatier Visgraatpincet, 13cm

  Diamant Sabatier visgraatpincet. Erg functioneel en geschiktvoorprofessioneelgebruik! Roestvrijstaal.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 21,45

 • Diamant Sabatier Kreeftentang, 19cm

  Diamant Sabatier Kreeftentang, 19cm

  Diamant Sabatier kreeftentang. Erg functioneel! Roestvrijstaal. Geschikt voor professioneel gebruik.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,00

  Onze prijs € 44,45

 • Diamant Sabatier Visgraattang, 17cm

  Diamant Sabatier Visgraattang, 17cm

  Diamant Sabatier visgraattang. Gesmeed roestvrij staal. Deze tang bevat extra spitse, gekartelde bek om visgraten mee te verwijderen op een makkelijke manier. handgreep bevat ribbels voor een extra goede grip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,50

  Onze prijs € 25,45

 • Diamant Sabatier Visgraattang, 17cm

  Diamant Sabatier Visgraattang, 17cm

  Diamant Sabatier visgraattang. Gesmeed roestvrij staal. Deze tang bevat extra spitse, gekartelde bek om visgraten mee te verwijderen op een makkelijke manier. handgreep bevat ribbels voor een extra goede grip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,50

  Onze prijs € 25,45

 • Lion Sabatier Fuso Trancheermes 39cm

  Lion Sabatier Fuso Trancheermes 39cm

  Lion Sabatier Fuso Trancheermes 39cm - Dankzij zijn precieze snede kan je met het trancheermes mooie, gelijke plakken vlees, gevogelte of vis snijden en makkelijk door de spiervezels van vlees te snijden. Om het mes optimaal te gebruiken en in één snede door het vlees te komen, dient het gehele lemmet te worden gebruikt. Voor zowel professionals als de amateurkok.


  Het mes heeft een optimale balans, vindt vanzelf zijn plaats in de hand en glijdt niet in je hand dankzij de vingergroef aan de voorkant en de futuristisch gevormde pommel aan de achterkant


  Ontworpen door Jean-Pierre Vitrac, vormen de messen van de FUSO-collectie het hoogtepunt van een technische en ambachtelijke prestatie, die de elegantie en het gebruiksgemak van een mes niet is vergeten. Het ontwerp is ergonomisch, het materiaal voelt aangenaam en de Fuso-serie is een lust voor het oog met de slanke stalen lijn uit één stuk. Formidabele precisie-messen, perfect uitgebalanceerd. De Fuso serie van Lion Sabatier is daarnaast zeer hygiënisch, juist omdat het heft en het lemmet uit een stuk roestvrij staal bestaat.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 65,90

  Onze prijs € 59,45

 • Diamant Sabatier Schuimspaan, 35cm

  Diamant Sabatier Schuimspaan, 35cm

  Schuimspaan met gaatjes van Diamant Sabatier. Roestvrijstaal. Deze spaan bevat een ophanghaak. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Diamant Sabatier Schuimspaan, 33cm

  Diamant Sabatier Schuimspaan, 33cm

  Schuimspaan van Diamant Sabatier. Handig voor het opscheppen van friet, maar heeft ook andere functies. Roestvrij staal. Zeer geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  € 8,90
 • Diamant Sabatier Bakspaan, 33cm

  Diamant Sabatier Bakspaan, 33cm

  Bakspaan van Diamant Sabatier. Ergonomisch heft, roestvrijstaal. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  € 7,50
 • Lion Sabatier Fuso Koksmes 39cm

  Lion Sabatier Fuso Koksmes 39cm

  Lion Sabatier Fuso Koksmes 39cm - Koksmessen, de snijmachines onder de messen, met een breed en stijf lemmet. Ze worden gebruikt om groenten in reepjes, sticks, julienne of brunoise te snijden, maar ook om de kruiden te hakken en vlees te snijden. Voor zowel professionals als de amateurkok.


  Het mes heeft een optimale balans, vindt vanzelf zijn plaats in de hand en glijdt niet in je hand dankzij de vingergroef aan de voorkant en de futuristisch gevormde pommel aan de achterkant


  Ontworpen door Jean-Pierre Vitrac, vormen de messen van de FUSO-collectie het hoogtepunt van een technische en ambachtelijke prestatie, die de elegantie en het gebruiksgemak van een mes niet is vergeten. Het ontwerp is ergonomisch, het materiaal voelt aangenaam en de Fuso-serie is een lust voor het oog met de slanke stalen lijn uit één stuk. Formidabele precisie-messen, perfect uitgebalanceerd. De Fuso serie van Lion Sabatier is daarnaast zeer hygiënisch, juist omdat het heft en het lemmet uit een stuk roestvrij staal bestaat.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 115,95

  Onze prijs € 105,50

 • Diamant Sabatier Forgé Uitbeenmes, 13cm

  Diamant Sabatier Forgé Uitbeenmes, 13cm

  Diamant Sabatier uitbeenmes uit de Forge serie met een lemmet van 13 cm. Forge staat voor professioneel, functioneel en sterk. Geschikt voor vlees.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,90

  Onze prijs € 48,45

 • Diamant Sabatier Confort Uitbeenmes, 14cm

  Diamant Sabatier Confort Uitbeenmes, 14cm

  Diamant Sabatier uitbeenmes. Lemmet van roestvrijstaal. Geschikt voor het verwijderen van bot, pezen en vet uit vlees. Geschikt voor professioneel gebruik!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,80

  Onze prijs € 13,45

 • Diamant Sabatier Integra Uitbeenmes, 14cm

  Diamant Sabatier Integra Uitbeenmes, 14cm

  Diamant Sabatier uitbeenmes uit de Integra serie. Geschikt voor het verwijderen van vet, pezen en botten uit vkees. Dit mes snijdt gemakkelijk tussen bot en vlees door. Geschikt voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,50

  Onze prijs € 30,45

 • Lion Sabatier Fuso Uitbeenmes 30cm

  Lion Sabatier Fuso Uitbeenmes 30cm

  Lion Sabatier Fuso Uitbeenmes 30 cm - Heeft een smal en flexibel lemmet waarmee je heel makkelijk tussen vlees en botten door kunt snijden. Uitbenen, ontbenen, onthuiden, ontvliezen en pezen en vet verwijderen zijn met dit mes een koud kunstje. Voor zowel professionals als de amateurkok.


  Het mes heeft een optimale balans, vindt vanzelf zijn plaats in de hand en glijdt niet in je hand dankzij de vingergroef aan de voorkant en de futuristisch gevormde pommel aan de achterkant


  Ontworpen door Jean-Pierre Vitrac, vormen de messen van de FUSO-collectie het hoogtepunt van een technische en ambachtelijke prestatie, die de elegantie en het gebruiksgemak van een mes niet is vergeten. Het ontwerp is ergonomisch, het materiaal voelt aangenaam en de Fuso-serie is een lust voor het oog met de slanke stalen lijn uit één stuk. Formidabele precisie-messen, perfect uitgebalanceerd. De Fuso serie van Lion Sabatier is daarnaast zeer hygiënisch, juist omdat het heft en het lemmet uit een stuk roestvrij staal bestaat.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 87,95

  Onze prijs € 80,05

 • Buck PakLite Uitbeenmes

  Buck PakLite Uitbeenmes

  Buck PakLite Uitbeenmes - Het PakLite uitbeenmes is zeer lichtgewicht met een minimalistisch ontwerp. Het duurzame, smalle lemmet is perfect om controle te houden over taken zoals ontbenen, villen en het verwijderen van de huid. Omdat het mes licht en gemakkelijk te dragen is, kan het perfect gebruikt worden in het veld. Het lemmet en het frame van 420HC staal garanderen corrosiebestendigheid en maken het reinigen eenvoudig. Dit uitbeenmes is een essentieel gereedschap in de uitrusting van elke jager. Maar dit mes is ook uitermate geschikt voor industrieel gebruik, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen industrie. Het mes wordt inclusief een sterk zwart nylon etui geleverd.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 32,95

  Onze prijs € 30,00

 • Diamant Sabatier Integra Tourneermesje, 8cm

  Diamant Sabatier Integra Tourneermesje, 8cm

  Tourneermesje van Diamant Sabatier uit de Integra serie. Geschikt voor aardappelen, groenten en fruit. Ook voor professionele doeleinden!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,90

  Onze prijs € 21,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 107

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Keuken & Gerei

Keukenmessen kopen en keukengerei kopen doe je bij Multitools.nl. De categorie keuken en gerei is een van de grootste categorieën op onze site en omvat dan ook een groot assortiment, dat voorziet in alle benodigdheden van chique diners tot aan de dagelijkse maaltijd.

Hoe ziet het assortiment van de categorie keuken & gerei eruit?

Zoals beschreven is de categorie keuken & gerei een van de grootste categorieën van Multitools.nl. Het is dan ook onmogelijk om het volledige assortiment op één pagina te vatten. Wel geven we je graag een globaal overzicht van wat je kunt krijgen in onze keuken & gerei shop:

•    Keukenmessen. In allerlei soorten en maten, van veelzijdige alleskunners tot aan échte specialisten.

•    Keukenaccessoires. Van een vleesthermometer en eiersnijders tot aan snijbestendige handschoenen en een doseer pipet: je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in deze categorie.

•    Alles voor flessen. Van champagnekoelers en champagnesabels tot aan eenvoudige flesopeners en tools om flessen weer mee af te sluiten.

•    Bestek. Voor eenvoudige messen voor alledaags gebruik tot aan echte steakmessen voor een bijzonder diner: voor al je bestekbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres.

•    Snijplanken. Verkrijgbaar in hout of kunststof, als rechthoek, of in een artistieke vorm, als HACCP-gecertificeerd of met een leuke foto of graphic er op geprint. Voor allerlei soorten snijplanken kan je hier terecht.

•    Aanzetstalen en slijpsystemen. Een goed mes is een scherp mes. Door je mes scherp te houden werk je efficiënter en bovendien veiliger. Met het juiste gereedschap en een klein beetje oefening is het slijpen van je mes een koud kunstje.

Welke soorten keukenmessen zijn er?

Keukenmessen kopen doe je in de keukenmessen shop van Multitools.nl. In de categorie keuken en gerei vind je talloze keukenmessen, één voor ieder ingrediënt. Om je een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we de belangrijkste keukenmessen op een rij gezet:
•    Broodmessen. Een stokbroodje, een ciabatta of een zelfgebakken brood? Met deze herkenbare kartelmessen is het snijden ervan een fluitje van een cent.

•    Fileermessen. Deze lichtflexibele messen zijn geschikt om perfecte filets te maken van vis, vlees, wild of gevogelte.

•    Universele messen of koksmessen. Het universele keukenmes en zijn grotere broer met een wat breder lemmet, het koksmes, zijn echte alleskunners waar je dag-in-dag-uit op kunt vertrouwen in de keuken.

•    Oosterse keukenmessen. Ook voor Oosterse keukenmessen kan je bij ons terecht. Santokumessen of Chinese koksmessen: je vindt het allemaal bij Multitools.nl

•    Hakmessen. Het hakken van een bot of het snijden van een (je verwacht het niet) pompoen of watermeloen doe je eenvoudig en snel met een hakmes. Je andere keukenmessen zullen je dankbaar zijn.
•    Overige messen. Naast de bovenstaande messen vind je nog veel meer bijzondere varianten. Groentemessen, kaasmessen en kaasschaven, oestermesjes of eenvoudige schilmessen. Nagenoeg ieder keukenmes is bij ons te koop.

•    Messensets, messenblokken, ophangsystemen en geschenkverpakkingen. Mooie sets waarmee je in één keer de meest gebruikte keukenmessen in huis kunt halen, maar ook mooie sets om cadeau te doen. Uiteraard niet alleen met keukenmessen, maar ook met bestek. Tot slot vind je hier ook handige ophangsystemen die zorgen voor orde in de keuken en messen die niet rondslingeren in de lades.  

Zoals je ziet is voor iedere taak in de keuken wel een geschikt keukenmes te vinden. Weet jij al welk keukenmes of welk keukengerei je nodig hebt? Bestel het nu in de categorie keuken & gerei van Multitools.nl