Konus Digitale Nachtrichtkijker Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage

Konus Digitale Nachtrichtkijker Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage

Konus Digitale Nachtrichtkijker Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage

Normale prijs € 819,00 Speciale prijs € 809,10
Direct leverbaar
  • Multitools.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000

Konus Digitale Nachtrichtkijker Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage

De Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage is een richtkijker voor 's nachts én overdag, welke een schokresistentie heeft van 3500 Joules. Uniek aan de Konuspro-NV is dat u drie observatiemodi kunt gebruiken: night vision green, black&white en full-color*. De kijker beschikt over een 3x optische zoom die u middels een digitale zoom tot 6 en 9x kunt vergroten, zonder kwaliteitsverlies van het beeld. De kijker is voorzien van een ingebouwde foto- en videorecorder en wordt geleverd inclusief een afneembare weaver/picatinny-montage en complete accessoireset.

In tegenstelling tot de andere nachtrichtkijkers in de markt is de Konuspro-NV voorzien van verschillende weergavemodi voor specifieke toepassingen. De Black & White modus zorgt ervoor dat een hoog contrast gerealiseerd wordt en u objecten eenvoudig van elkaar kunt onderscheiden. Het marinegroene beeld geeft daarentegen een natuurgetrouw beeld, zoals u bij reguliere restlichtversterkers gewend bent. Daarnaast is voor gebruik overdag een full-color modus geïntegreerd, waardoor u gemakkelijk uw doelen kunt volgen zonder dat het weergegeven beeld overbelicht raakt.

De grote lens van 50mm zorgt ervoor dat ook in donkere omstandigheden een helder beeld wordt gecreëerd. Het kan echter zijn dat er geen enkel restlicht aanwezig is. In dat geval kunt u gebruikmaken van de infraroodstraler welke zich op de behuizing bevindt. Deze heeft een 850nm golflengte, wat resulteert in een grotere reikwijdte in vergelijking met een 940nm IR-straal. Echter is de infraroodgloed wel zichtbaar wanneer er van korte afstand direct in de bron wordt gekeken. Voor het richten en volgen van uw doelen maakt de nachtrichtkijker gebruik van een 30/30 dradenkruis. De Konuspro-NV wordt standaard geleverd met een Weaver/Picatinny-montage, waarmee u deze eenvoudig op uw wapen kunt bevestigen. Indien uw wapen een andere aansluiting heeft kunt u de montage losschroeven en van de nachtrichtkijker verwijderen.

Tijdens gebruik hebt u de mogelijkheid om foto's en video's te maken, die worden opgeslagen op de reeds geïnstalleerde 8GB microSD-kaart. Gemaakte opnames kunt u overzetten naar een computer of laptop alsook naar een TV via de inbegrepen video-outputkabel. Tevens kunt u uw opnames op de nachtrichtkijker zelf bekijken. De richtkijker wordt van stroom voorzien door een 18650-batterij; de infraroodstraler door een 14500-batterij. Beide batterijen zijn in een oplaadbare uitvoering inbegrepen, waarbij ook een universele batterijlader met USB-kabel en netstroomadapter (EU-type) wordt meegeleverd. 

Toepassing Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage

De richtkijker is een uiterst geschikt hulpmiddel voor jagers die op korte of middellange afstanden schieten. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. Voor gebruik overdag is de nachtrichtkijker voorzien van een full-color modus.

Specificaties
MerkKonus
EAN8002620078706
Lens diameter50 mm
Vergroting3 - 8
Afmetingen product (cm)26,5 x 6,8 x 11,5
Gewicht (gram)1100
KleurZwart
MeegeleverdWeaver/Picatinny-montage, USB-Batterijlader, Netstroom-blok (EU-type), USB-kabel (micro-USB), USB-kabel (mini-USB), Video-outputkabel, Opbergtas, RCR-14500 batterij, RCR-18650 batterij, 8GB MicroSD-kaart, Lensdoek
Garantie2 jaar op materiaal- en/of fabricagefouten
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Konus Digitale Nachtrichtkijker Konuspro-NV 3-9x50 met Weaver Montage
Jouw rating
Alternatieven