Messen & multitools

Messen en multitools vind je natuurlijk bij Multitools. Met meer dan 5000 verschillende messen en multitools is er voor iedereen een geschikt exemplaar bij. Messen voor op het werk, in de keuken of voor in het bos.

Direct naar: Bowie messen | Zakmessen | Multitools | Sabels | Trainingsmessen | Specials
Populaire merken: Joker | Leatherman | JKR | Spyderco | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van hoog naar laag sorteren

1-33 of 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • True Utility Sharkey

  True Utility Sharkey

  True Utility Sharkey - De Sharkey is een super handige kleine tool voor aan de sleutelhanger. De Sharkey is onder andere voorzien van een touw/vislijn snijder, dozensnijder, vijl, flesopener, kruis- & platkopschroevendraaier en gordelsnijder.

  1-2 werkdagen

  € 10,95
 • SOG MAC-V Tool Clampack

  SOG MAC-V Tool Clampack

  1 review(s)
  Compacte 12-in-1 multitool.
  Schroevendraaiers,flesopener, touwsnijder, slijper, koevoet, spijkertrekker, moersleutels. En een koordoog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Victorinox SwissCard Quattro Ruby transparant rood

  Victorinox SwissCard Quattro Ruby transparant rood

  Victorinox SwissCard Quattro Ruby 12 functies transparant rood - Multitool van transparant rood plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: briefopener/lemmet, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, nagelvijl met schroevendraaier, pincet, tandenstoker, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inch).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw

  Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw

  1 review(s)

  Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw - Multitool in creditcard model van transparant blauw plastic.


  Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies.


  Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette.


  Met 12 functies: balpen, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pin (RVS), pincet, schroevendraaier (3 mm), schroevendraaier (5 mm), schroevendraaier Philips 00-0, schroevendraaier Philips 1-2, tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart - Multitool van transparant zwart plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: balpen, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pin (RVS), pincet, schroevendraaier (3 mm), schroevendraaier (5 mm), schroevendraaier Philips 00-0, schroevendraaier Philips 1-2, tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Victorinox SwissArmy Spartan Rood 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Rood 12 Functies

  1 review(s)
  Victorinox SwissArmy Spartan Rood 12 Functies - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox Tourist 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Tourist 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Tourist 12 Functies Rood in Doosje - Hoe ver reis je vandaag de dag op zoek naar avontuur? Soms is het aan de andere kant van de wereld, en de andere keer is het slechts een straat verder. Hoe dan ook, met het Tourist zakmes in je broekzak, ben je klaar voor elke reis. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm.


  Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker.


  Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,40

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox Sportsman 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Sportsman 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Sportsman 12 Functies Rood in Doosje - Een echte sportman is altijd actief, altijd onderweg en ziet er altijd goed uit. En dit is hét Zwitsers zakmes voor een echte sportman. Door zijn slanke ontwerp zul je niet merken dat het zakmes in je broekzak zit, totdat je het nodig hebt. Dit multifunctionele zakmes heeft een heft van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm.


  Met 12 functies: groot lemmet, nagelvijl met nagelreiniger, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, pincet en tandenstoker.


  Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,40

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox SwissArmy Spartan Zwart 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Zwart 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Zwart 12 Functies - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van zwart cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox SwissArmy Spartan Wit 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Wit 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Wit 12 Functies - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en het heft is van wit cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox Spartan Transparant Rood 12 Functies in Doosje

  Victorinox Spartan Transparant Rood 12 Functies in Doosje

  Victorinox Spartan Transparant Rood 12 Functies in Doosje - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox SwissArmy Climber Transparant Blauw 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Climber Transparant Blauw 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Climber Transparant Blauw 12 Functies - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van transparant blauw cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox zakmes Tinker rood 12 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Tinker rood 12 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Tinker rood 12 functies 91 mm doosje - Het Tinker zakmes is het officiersmes voor de hobbyist. Je weet nooit wat je waar tegenkomt, maar als je de Tinker bij je hebt sta je altijd klaar om te iets te maken of te repareren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, Phillips kruiskopschroevendraaier, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 21,95

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox Tinker 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Tinker 12 Functies Rood in Doosje

  Victorinox Tinker 12 Functies Rood in Doosje - Het Tinker zakmes is het mes voor de reiziger. Je weet nooit wat je waar tegenkomt, maar als je de Tinker bij je hebt sta je altijd klaar als het nodig is. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van slechts 84 mm.


  Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, met Phillips kruiskopschroevendraaier, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker.


  Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 20,45

 • BlackFox BF-200

  BlackFox BF-200

  BlackFox BF-200 - Deze klassiek ontworpen multitool is uitgerust met de volgende functies: tang met draadsnijder, glad lemmet, gekarteld lemmet, Phillips kruiskopschroevendraaier, 2x schroevendraaier, multi-moersleutel, houtzaag, vijl, flesopener, blikopener en priem. De lemmeten en gereedschappen zijn vergrendeld. Wordt geleverd met een nylon heuptas.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 22,45

 • Victorinox SwissArmy Spartan Camouflage 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Camouflage 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Camouflage 12 Functies - het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van cellidor (kunststof) in camouflage dessin met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,50

  Onze prijs € 24,45

 • Gerber Dime Mini Multi-tool Zwart Blister

  Gerber Dime Mini Multi-tool Zwart Blister

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Zwart - De Dime is een mini multi-tool met een indrukwekkende lijst aan functies voor zijn kleine formaat. Hij is verrassend sterk. Het idee is simpel, wees altijd en overal op voorbereid, dus zorg dat je altijd gereedschap bij je hebt. Deze butterfly open multi-tool is daar perfect voor, hij past met zijn 12 functies prima aan je sleutelhanger. Hadden we al gezegd dat hij moeiteloos biertjes opent en met de sleutelhangerring makkelijk aan je sleutelbos te hangen is. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en een bladeless versie die overal mee naar toe mag.
  - Een schaar
  - Schroevendraaier platte kop
  - Een nagelvijl
  - Een tang
  - Een pincet
  - Een flessen opener
  - Een lemmet
  - Een magazijn mes
  - Een kniptang


  Wordt geleverd in een blisterverpakking.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 26,90

  Onze prijs € 24,45

 • Gerber Dime Mini Multi-Tool Zwart Box

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Zwart Box

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Zwart - De Dime is een mini multi-tool met een indrukwekkende lijst aan functies voor zijn kleine formaat. Hij is verrassend sterk. Het idee is simpel, wees altijd en overal op voorbereid, dus zorg dat je altijd gereedschap bij je hebt. Deze butterfly open multi-tool is daar perfect voor, hij past met zijn 12 functies prima aan je sleutelhanger. Hadden we al gezegd dat hij moeiteloos biertjes opent en met de sleutelhangerring makkelijk aan je sleutelbos te hangen is. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en een bladeless versie die overal mee naar toe mag.
  - Een schaar
  - Schroevendraaier platte kop
  - Een nagelvijl
  - Een tang
  - Een pincet
  - Een flessen opener
  - Een lemmet
  - Een magazijn mes
  - Een kniptang


  Wordt geleverd in een boxverpakking.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 26,90

  Onze prijs € 24,45

 • Gerber Dime Mini Multi-Tool Groen Blister

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Groen Blister

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Groen - De Dime is een mini multi-tool met een indrukwekkende lijst aan functies voor zijn kleine formaat. Hij is verrassend sterk. Het idee is simpel, wees altijd en overal op voorbereid, dus zorg dat je altijd gereedschap bij je hebt. Deze butterfly open multi-tool is daar perfect voor, hij past met zijn 12 functies prima aan je sleutelhanger. Bij de pocket tools draait het om de functionaliteit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Functie en design komen in de Dime Mini mooi samen. Hadden we al gezegd dat hij moeiteloos biertjes opent en met de sleutelhangerring makkelijk aan je sleutelbos te hangen is? Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en een bladeless versie die overal mee naar toe mag.


  - Een schaar
  - Schroevendraaier platte kop
  - Een nagelvijl
  - Een tang
  - Een pincet
  - Een flessen opener
  - Een lemmet
  - Een magazijn mes
  - Een kniptang


  Wordt geleverd in blisterverpakking.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 26,90

  Onze prijs € 24,45

 • Gerber Dime Mini Multi-Tool Rood Box

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Rood Box

  Gerber Dime Mini Multi-Tool Rood - De Dime is een mini multi-tool met een indrukwekkende lijst aan functies voor zijn kleine formaat. Hij is verrassend sterk. Het idee is simpel, wees altijd en overal op voorbereid, dus zorg dat je altijd gereedschap bij je hebt. Deze butterfly open multi-tool is daar perfect voor, hij past met zijn 12 functies prima aan je sleutelhanger. Bij de pocket tools draait het om de functionaliteit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Functie en design komen in de Dime Mini mooi samen. Hadden we al gezegd dat hij moeiteloos biertjes opent en met de sleutelhangerring makkelijk aan je sleutelbos te hangen is. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en een bladeless versie die overal mee naar toe mag.


  - Een schaar
  - Schroevendraaier platte kop
  - Een nagelvijl
  - Een tang
  - Een pincet
  - Een flessen opener
  - Een lemmet
  - Een magazijn mes
  - Een kniptang


  Wordt geleverd in een box.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 26,90

  Onze prijs € 24,45

 • Victorinox SwissArmy Spartan Tech Zilver Tech 12 Functies

  Victorinox SwissArmy Spartan Tech Zilver Tech 12 Functies

  1 review(s)
  Victorinox SwissArmy Spartan Tech Zilver Tech 12 Functies - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van transparant zilver cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 28,95

  Onze prijs € 25,45

 • X-Treme Multi Shovel geel

  X-Treme Multi Shovel geel

  X-Treme Multi Shovel geel - De X-Treme Multi Shovel heeft 12 functies: flesopener, zaag 2x, eenvoudig mes, blikopener, moersleutels 12 en 14 mm, scherpe zijkant voor licht sprokkel & kapwerk, vuurstarter, karabijnhaak, polskoord. Het handvat is gemaakt van geel kunststof.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,25

 • X-Treme Multi Shovel groen

  X-Treme Multi Shovel groen

  X-Treme Multi Shovel groen - De X-Treme Multi Shovel heeft 12 functies: flesopener, zaag 2x, eenvoudig mes, blikopener, moersleutels 12 en 14 mm, scherpe zijkant voor licht sprokkel & kapwerk, vuurstarter, karabijnhaak, polskoord. Het handvat is gemaakt van groen kunststof.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,25

 • X-Treme Multi Shovel blauw

  X-Treme Multi Shovel blauw

  X-Treme Multi Shovel blauw - De X-Treme Multi Shovel heeft 12 functies: flesopener, zaag 2x, eenvoudig mes, blikopener, moersleutels 12 en 14 mm, scherpe zijkant voor licht sprokkel & kapwerk, vuurstarter, karabijnhaak, polskoord. Het handvat is gemaakt van blauw kunststof.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Victorinox zakmes Evolution S101 12 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution S101 12 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution S101 12 functies 85 mm doosje - Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat voor een nog betere grip. Het is gemaakt van rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 85 mm. Met 12 functies: lemmet met vergrendeling, klein lemmet, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met vergrendeling en draadstripper, steek- en boorpriem, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,95

  Onze prijs € 34,45

 • Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood - Multitool van transparant rood plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart - Multitool van transparant zwart plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox SwissCard Lite

  Victorinox SwissCard Lite

  Victorinox SwissCard Lite - Multitool van transparant zwart plastic (onyx) in creditkaart model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inches). Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. Levering op blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox zakmes EvoGrip S101 12 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes EvoGrip S101 12 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes EvoGrip S101 12 functies 85 mm doosje - Dit multifunctionele zakmes heeft een zacht gevormd handvat voor een fijne grip. Het is gemaakt van rood/zwart cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 85 mm. Met 12 functies: lemmet met vergrendeling, klein lemmet, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met vergrendeling en draadstripper, steek- en boorpriem, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,50

  Onze prijs € 42,45

 • Victorinox zakmes Trailmaster rood 12 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Trailmaster rood 12 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Trailmaster rood 12 functies 111 mm - Je weet nooit wanneer een eenvoudige ochtendwandeling in iets veel meer avontuurlijks zal veranderen. Maar dat is geen probleem wanneer je het Trailmaster zakmes bij je hebt. Zijn 12 functies geven alle ondersteuning die je nodig hebt waarbij het niet uitmaakt wat je doet of waar je bent. Het is een tool waarop je kunt rekenen! Het grote lemmet wordt door een linerlock vergrendeld. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 12 functies: groot vergrendelbaar lemmet, flesopener, schroevendraaier 5 mm vergrendelbaar, draadstripper, houtzaag, blikopener, schroevendraaier 3 mm, steek- en boorpriem, Phillips kruiskopschroevendraaier 1+2, pincet, tandenstoker en sleutelring. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 43,45

 • Victorinox zakmes Equestrian rood 12 functies 11,1 mm

  Victorinox zakmes Equestrian rood 12 functies 11,1 mm

  Victorinox zakmes Equestrian rood 12 functies 11,1 mm - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Equestrian zakmes. Deze multitool is de ideale zakgenoot van de ruiter. Het is uitgerust met een compacte, maar extreem effectieve hoefreiniger, en is dus ideaal na een ritje. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 12 functies: groot lemmet met linerlock vergrendeling, flesopener, schroevendraaier 5 mm, draadstripper, hoefreiniger, steek- en boorpriem, kurkentrekker, houtzaag, pincet, tandenstoker en sleutelring. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 43,45

 • Victorinox zakmes Forester zwart 12 functies 111 mm doosje

  Victorinox zakmes Forester zwart 12 functies 111 mm doosje

  Victorinox zakmes Forester zwart 12 functies 111 mm doosje - Het bos is een wereld op zich en als je daar bent om te werken, heb je een paar speciale gereedschappen nodig. En die vindt je bij het Forester zakmes. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van zwart nylon met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 12 functies: groot vergrendelbaar lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met blokkering met schroevendraaier en draadstripper, steek- en boorpriem, houtzaag, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,00

  Onze prijs € 44,45

 • Victorinox zakmes Forester rood 12 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Forester rood 12 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Forester rood 12 functies 111 mm - Het bos is een wereld op zich en als je daar bent om te werken, heb je een paar speciale gereedschappen nodig. En die vindt je bij het Forester zakmes. Het grote lemmet wordt door een linerlock vergrendeld. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 12 functies: groot vergrendelbaar lemmet, flesopener, schroevendraaier 5 mm vergrendelbaar, draadstripper, houtzaag, blikopener, schroevendraaier 3 mm, steek- en boorpriem, kurkentrekker, pincet, tandenstoker en sleutelring. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,00

  Onze prijs € 44,45

Van hoog naar laag sorteren

1-33 of 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Messen en multitools

Voor messen en multitools ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle messen en multitools die je je maar kunt wensen, inclusief accessoires, reserveonderdelen en onderhoudsmiddelen.
Ook kan je bij ons terecht voor leuke aanbiedingen, luxe cadeauverpakkingen en kan je, om een cadeautje of aankoop nóg persoonlijker te maken, je mes of multitool laten graveren door onze eigen graveringsservice.

Verschillende soorten messen en multitools bij Multitools.nl

Het aanbod van Multitools is erg groot en onmogelijk om in één opsomming te vatten. Om je toch een indruk te geven van ons assortiment zetten we de belangrijkste producten voor je op een rij:

•    Keukenmessen. Alle soorten keukenmessen die je je maar kunt wensen vind je in de keukenmessen categorie van Multitools. Van universele koksmessen tot messen voor hele specifieke klussen.

•    Zakmessen en vaste messen. Voor de klusser, voor de verzamelaar, voor de survivalliefhebber of voor op de camping. Wat je ook zoekt, voor iedereen hebben wij een geschikt zakmes of vast mes.

•    Multitools. Deze alleskunners mogen niet ontbreken in de gereedschapskist (of broekzak) van iedere serieuze klusser. Met meerdere bitjes, een lemmet, een zaagje, een tang en talloze andere gereedschappen in één tool haal je de perfecte hulp in huis.

•    Accessoires voor multitools of messen. Een foedraal, een messentas, een mooie messenstandaard of een messenhouder voor meerdere messen en tools: je haalt ze allemaal bij Multitools.nl.

•    Onderhouds-, reinigings- en slijpmiddelen. Met diverse wetstenen, slijpmachine’s, verschillende slijppasta’s, smeeroliën, polijstdoeken en reinigingssprays vind je bij ons altijd een geschikt hulpmiddel om je mes of multitool in topconditie te houden.

De bovenstaande lijst bevat een indeling naar soorten. We zouden echter ook een indeling naar uitstraling of een indeling naar prijs kunnen maken: goedkoop, betaalbaar, professionele kwaliteit of de meest exclusieve limited edition? Klassiek, modern of een combinatie van beiden? Alle producten, de actuele voorraad en een overzicht van alle aanbiedingen vind je altijd op Multitools.nl

Welk mes of multitool is voor mij geschikt?

Soms is het kiezen van een mes of tool erg eenvoudig: je weet wat je nodig hebt, je weet wat je budget is en je weet wat je mooi vindt. Je bestelt het mes of gereedschap en je bent klaar. Vaak is dit echter niet het geval en kan het kopen van een mes of multitool een behoorlijke uitdaging zijn.
Om je een klein beetje op gang te helpen hebben we een aantal vragen op een rij gezet die je jezelf kunt stellen:

•    Waarvoor ga je het mes gebruiken? Zoek je een alleskunner voor in de keuken? Wil je een alleskunner voor op op de camping? Of wordt het toch een multitool, de beste vriend van iedere klusser? Als je deze vraag kunt beantwoorden, dan kan je de mogelijkheden vaak al goed op een rij zetten. Met de handige filters op onze site zoom je op die manier heel snel in op de messen en tools die bij jou passen.

•    Hoe ziet jouw perfecte multitool of zakmes er uit? Donkere tinten en een strak, hip uiterlijk? Ga je voor de houten, klassieke look? Of wordt het een mix van traditioneel en modern? Wat je ook zoekt, we hebben ze allemaal voor je.

•    Wat is je budget? Bij Multitools.nl kan je terecht voor de meest exclusieve special editions en messen van topfabrikanten. Je vindt er echter ook betaalbare instapmodellen en modellen met een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Met handige prijsfilters in onze messen en multitool webshop vind je snel een mes dat past bij jouw portemonnee.

Weet jij al welke multitool of mes het beste bij je past? Bestel deze dan nu op Multitools.nl. Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts: we helpen je graag bij het maken va de juiste keuze.