Messen & multitools

Messen en multitools vind je natuurlijk bij Multitools. Met meer dan 5000 verschillende messen en multitools is er voor iedereen een geschikt exemplaar bij. Messen voor op het werk, in de keuken of voor in het bos.

Direct naar: Bowie messen | Zakmessen | Multitools | Sabels | Trainingsmessen | Specials
Populaire merken: Joker | Leatherman | JKR | Spyderco | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

 • Victorinox Huntsman Year of the Rooster Limited Edition 2017

  Victorinox Huntsman Year of the Rooster Limited Edition 2017

  Victorinox Huntsman Year of the Rooster 2017 - Met trots kunnen we vertellen dat we een aantal limited editions van het Year of the Rooster, oftewel het jaar van de Haan hebben kunnen bemachtigen. Het gaat hier om de medium multitool uit de Huntsman lijn van Victorinox. Het jaar van de Haan is in spirituele zin het jaar van moed, succes en creativiteit. Tegelijk toont het model van Huntsman de vertrouwde rode kleur en de vertrouwde vormgeving zoals we die van het klassieke model van Victorinox gewend zijn. Wees er snel bij, want op is ook echt op.


  Ieder jaar brengt Victorinox een limited edition uit, waar Zwitserse precisie de Chinese dierenriem ontmoet. Maak kennis met dit medium zakmes in beperkte oplage. De Huntsman Jaar van de Haan 2017 is een helder, grafisch prachtig uitgevoerd eerbetoon aan het tiende teken in de 12-jarige dierenriemcyclus. De haan is een symbool van moed, succes en creativiteit. Diegene die geboren zijn in het 'Jaar van de Haan' zijn succesvol, moedig en zeer creatief. De Victorinox Huntsman betreft een swiss army multitool en heeft 16 functies. De multitool wordt geleverd in een speciale geschenkdoos. Het is het ideale cadeau voor diegenen die in het jaar van de haan geboren zijn. (Voorgaande Years of the Rooster zijn 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en beginnen bij het Chinese Nieuw Jaar.) Een prachtig verzamelstuk of een must-have voor alle hanen.


  Funties:
  groot mes
  klein mes
  draadstripper
  tandenstoker
  schaar
  houtzaag
  pincet
  blikopener
  kurkentrekker
  flesopener
  mini schroevendraaier
  schroevendraaier 3 mm
  schroevendraaier 6 mm
  ruimer, pons en naaipriem
  multifunctionele haak
  sleutelhangerring

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 89,95

 • Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition

  Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition

  Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition - Ieder jaar brengt Victorinox een limited edition uit, waar Zwitserse precisie de Chinese dierenriem ontmoet. Maak kennis met dit medium zakmes in beperkte oplage. De Huntsman Jaar van de Rat 2020 is een helder, grafisch prachtig uitgevoerd eerbetoon aan het eerste teken in de 12-jarige dierenriemcyclus. De Victorinox Huntsman betreft een swiss army multitool en heeft 16 functies. De multitool wordt geleverd in een speciale geschenkdoos. Het is het ideale cadeau voor diegenen die in dat jaar geboren zijn en voor iedereen die eerbiedwaardig en eerlijk is en loyaliteit waardeert. (Voorgaande Years of the Rat zijn 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 en beginnen bij het Chinese Nieuw Jaar.)


  Funties: 
  groot mes
  klein mes
  draadstripper
  tandenstoker
  schaar
  houtzaag
  pincet
  blikopener
  kurkentrekker
  flesopener
  mini schroevendraaier
  schroevendraaier 3 mm
  schroevendraaier 6 mm
  ruimer, pons en naaipriem
  multifunctionele haak
  sleutelhangerring

  Direct leverbaar

  € 88,00
 • Leatherman OHT Zwart Molle Sheath

  Leatherman OHT Zwart Molle Sheath

  Leatherman OHT Zwart Molle Sheath - Deze tool van Leatherman is met een hand te bedienen en heeft 16 functies. Alle delen aan de buitenzijde van de tool en met een hand te openen. Alle delen zijn vergrendelbaar. Geïntegreerde koord openingen. 25-jaar garantie, MOLLE Sheath, uitschuifbare tang met veersysteem en verwisselbare hardmetalen knipgedeeltes. Aluminium handgrepen, met per zijde het reliëf van de onderdelen, zodat de inhoud gemakkelijk herkenbaar is.

  Leatherman OHTzwart met nylon Molle etui - De OHT, de One Hand Tool, bied je de mogelijkheid om alle tools aan de buitenzijde van deze multitool / zakmes met één hand te openen. Daarnaast nog zijn alle delen vergrendelbaar en heeft de tool een geïntegreerde koordoog. Alle gereedschappen worden allemaal met een liner lock in positie gehouden, zodat ze tijdens het werken niet dicht klappen. Van de messen weten we dat al, maar bij de OHT zijn ook de schroevendraaiers, gordelsnijder en zaag met één hand te openen. Ook nieuw aan deze multitool van dit formaat (11.5cm / 281 gram), is de automatisch openende tang. Door een veerconstructie veert de tang open. Als laatste nieuwtje is te melden dat op het frame, pictogrammen staan van de gereedschappen welke direct daaronder zitten. Dus zoeken aan welke kant de zaag zit, hoeft niet meer. De tang kan met één hand uit het frame worden geschoven. Om te voorkomen dat deze in je broekzak open gaat, is deze functie op slot te zetten. Voor sportschutters en militairen is er de mogelijkheid om schoonmaakborstels te bevestigen aan de OHT en voor medisch personeel is er een sleutel om een zuurstofkraan te openen. Voor mensen die niet genoeg hebben aan de vaste kruiskop- en patte en schroevendraaiers, bestaat ook de mogelijkheid om de verwijderbare bit driver over de kruiskopschroevendraaier te plaatsen, zodat je met gewone zeskantige en met de Leatherman bitjes kan werken. Deze zwarte OHT wordt geleverd met een zwarte nylon MOLLE hoes.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 129,95

  Onze prijs € 116,45

 • Leatherman OHT Kaki met Nylon Molle Sheath

  Leatherman OHT Kaki met Nylon Molle Sheath

  Leatherman OHT Kaki met Nylon Molle Sheath - OHT is de One Hand Tool van Leatherman. Dit model is weer een stapje verder in de technische ontwikkeling van de multitool en vanaf 2013 verkrijgbaar in Europa.
  Wat nieuw is aan deze OHT is uiteraard de mogelijkheid om de multitool met eacute;eacute;n hand te openen. Met openen bedoelen we niet alleen de tang die uit de body schuift, maar ook alle andere gereedschappen. Deze worden ook allemaal, met een liner lock, in hun positie gehouden, zodat ze tijdens het werken er mee, niet dicht klappen. Van de messen weten we dat al, maar bij de OHT zijn ook de schroevendraaiers, gordelsnijder en zaag met eacute;eacute;n hand te openen.
  Ook nieuw aan deze multitool van dit formaat (11.5cm / 281 gram), is de automatisch openende tang. Door een veerconstructie veert de tang open, als je geen kracht op de benen zet. Als laatste nieuwtje is te melden dat op het frame, pictogrammen staan van de gereedschappen welke direct daaronder zitten. Dus zoeken aan welke kant de zaag zit, hoeft niet meer.
  De tang kan met eacute;eacute;n hand uit het frame worden geschoven. Om te voorkomen dat deze in je broekzak open gaat, is deze functie zelfs op slot te zetten. Voor sportschutters en militairen is er de mogelijkheid om schoonmaakborstels te bevestigen aan de OHT en voor medisch personeel is er een sleutel om een zuurstofkraan te openen. Voor mensen die niet genoeg hebben aan de vaste kruiskop- en patte en schroevendraaiers, bestaat ook de mogelijkheid om de removable bit driver over de kruiskopschroevendraaier te plaatsen, zodat je met gewone zeskantige en met de Leatherman bitjes kan werken. Deze kaki OHT wordt geleverd met een zwarte nylon MOLLE hoes. De OHT is ook leverbaar met een zwarte body.


  De allernieuwste tool van Leatherman is met een hand te bedienen en heeft 16 functies. Alle delen aan de buitenzijde van de tool en met een hand te openen. Alle delen zijn vergrendelbaar. Geiuml;ntegreerde koord openingen. 25-jaar garantie Verkrijgbaar in meerdere kleuren: Dessert Tan, Black and Silver MOLLE Sheath uitschuifbare tang met veersysteem en verwisselbare hardmetalen knipgedeeltes. Aluminium handgrepen, met per zijde het relieuml;f van de onderdelen, zodat de inhoud gemakkelijk herkenbaar is.


  Samenvatting:


  - Openverende combinatie-punttang met draadknipper
  - Vervangbare snijdelen in de draaadknipper, gemaakt van 154CM staal
  - Glad mes gemaakt van 420HC staal
  - Gekarteld mes gemaakt van 420HC staal
  - Kruiskop schroevendraaier
  - Kleine schroevendraaier.
  - Medium schroevendraaier
  - Grote schroevendraaier
  - Houtzaag
  - Gordelsnijder
  - Blikopener
  - Flesopener
  - Zuurstofflessleutel
  - Aansluiting voor wapen schoonmaakborstels.
  - Tang kan worden in- en uitgeschoven in het frame. Deze functie is op slot te zetten.
  - Gewicht: 280,6 gram.
  - Lengte: 11,5 centimeter in gesloten toestand.
  - Wordt geleverd met een zwarte nylon MOLLE hoes.   Zwart
   Roestvrijstaal
   Glad en serrated
   Linerlock op alle delen
   Aluminium
   Nylon Molle Sheath
   Leatherman
   6.00
   11.00
   17.00
   274.00

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 139,95

  Onze prijs € 125,45

 • Victorinox zakmes MiniChamp rood 16 functies 58 mm doosje

  Victorinox zakmes MiniChamp rood 16 functies 58 mm doosje

  Victorinox zakmes MiniChamp rood 16 functies 58 mm doosje - Het is een klein mes met grote ambities. Met niet minder dan 16 functies verpakt in een slank profiel, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in uw broekzak, is het MiniChamp zakmes de kampioen onder de kleine messen! Je kunt het mes de hele dag bij je hebben zonder dat je dit merkt. Maar als de plicht roept dan staat de MiniChamp tot uw dienst. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 16 functies: lemmet, schaar, nagelvijl met nagelreiniger, bokkenpoot, schroevendraaier met liniaal, noodlemmet/briefopener, sinaasappelschiller met schraper, flesopener met Phillips kruiskopschroevendraaier en draadstripper, sleutelring, balpen, pincet of tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 45,95

  Onze prijs € 40,45

 • Victorinox zakmes Deluxe Tinker rood 16 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Deluxe Tinker rood 16 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Deluxe Tinker rood 16 functies 91 mm doosje - Het Tinker zakmes is het officiersmes voor de hobbyist. Je weet nooit wat je waar tegenkomt, maar als je de Tinker bij je hebt sta je altijd klaar om te iets te maken of te repareren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 16 functies: groot lemmet, klein lemmet, Phillips kruiskopschroevendraaier, schaar, multifunctionele haak, combitang met draadknipper en kabelschoentjestang, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 48,45

 • Victorinox zakmes Explorer rood 16 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Explorer rood 16 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Explorer rood 16 functies 91 mm doosje - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Explorer zakmes. Dit zakmes werd gebouwd om te helpen om dingen uit te zoeken. Bij de 16 functies zitten tools die u nodig hebt om bijna alles uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Er is zit ook een vergrootglas bij zodat u goed kunt zien wat u doet. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 16 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, schaar, multifunctionele haak, Phillips kruiskopschroevendraaier, loep, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,50

  Onze prijs € 42,45

 • Victorinox Zakmes Evolution/Cigar 79

  Victorinox Zakmes Evolution/Cigar 79

  Zakmes met lock van Victorinox de Evolution/Cigar 79 heeft alle tools van roestvrij staal en schalen van rood cellidor met Zwitsers kruis. dit prachtige zakmes heeft 16 functies: lemmet, nagelvijl met nagelreiniger, schaartje met karteling, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met lock en draadknipper, sigaarknipper, kurkentrekker, steek- en boorpriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie, geleverd In een doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 73,00

  Onze prijs € 64,45

 • Leatherman Rebar Knifeless

  Leatherman Rebar Knifeless

  Leatherman Rebar Knifeless - Deze Leatherman Rebar is geschikt voor diverse klussen, monteurswerk en dagelijks gebruik. Met zijn 189,94 gram is de tool zeer licht. Deze Leatherman Rebar heeft géén messen. In plaats daarvan beschikt de multitool over een handige schaar. De multitool is voorzien van 16 handige functies: punttang, combitang, vervangbare draadknipper, vervangbare draadknipper voor harde draad, kabelschoentang, draadstripper, schaar, zaag, priem, liniaal (8 inch, 19 cm), blikopener, flesopener, hout- metaalvijl, Phillips kruisschroevendraaier, grote schroevendraaier en kleine schroevendraaier. De multitool wordt inclusief een leder sheath geleverd. Op deze multitool van Leatherman wordt 25 jaar garantie gegeven.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 109,95

  Onze prijs € 98,45

 • Leatherman Rebar met Lederen Sheath

  Leatherman Rebar met Lederen Sheath

  Leatherman Rebar met Lederen Sheath - Het rechthoekig ontwerp van de Rebar zal echte Leatherman fans doen herinneren aan de originele Leatherman PST. De Rebar is wat betreft de functies te vergelijken met een Supertool 300, erg compleet maar dan kleiner en lichter. Met alle functies om zelfs de zwaarste klussen te klaren, in een kleiner, slanker formaat, is deze multitool gegarandeerd een instant hit op werkplaatsen en bij huis- tuin- en keukenklussen over de hele wereld.


  17 Tools:


  Punttang
  Combinatietang
  Vervangbare Wire Cutter
  Vervangbare Harde-draad Cutters
  Electrical Crimper
  420HC Mes (7.4 cm)
  420HC Gekarteld
  Hout-Metaal Vijl
  Zaag
  Schroevendraaier Klein
  Schroevendraaier Groot
  Kruiskop/Philips Schroevendraaier
  Priem met draadoog
  Lineaal (8 inches/20 cm)
  Flesopener
  Blikopener


  Geschikt voor klussen, monteurswerk en uiteraard ook voor dagelijks gebruik.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 80,95

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Messen en multitools

Voor messen en multitools ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle messen en multitools die je je maar kunt wensen, inclusief accessoires, reserveonderdelen en onderhoudsmiddelen.
Ook kan je bij ons terecht voor leuke aanbiedingen, luxe cadeauverpakkingen en kan je, om een cadeautje of aankoop nóg persoonlijker te maken, je mes of multitool laten graveren door onze eigen graveringsservice.

Verschillende soorten messen en multitools bij Multitools.nl

Het aanbod van Multitools is erg groot en onmogelijk om in één opsomming te vatten. Om je toch een indruk te geven van ons assortiment zetten we de belangrijkste producten voor je op een rij:

•    Keukenmessen. Alle soorten keukenmessen die je je maar kunt wensen vind je in de keukenmessen categorie van Multitools. Van universele koksmessen tot messen voor hele specifieke klussen.

•    Zakmessen en vaste messen. Voor de klusser, voor de verzamelaar, voor de survivalliefhebber of voor op de camping. Wat je ook zoekt, voor iedereen hebben wij een geschikt zakmes of vast mes.

•    Multitools. Deze alleskunners mogen niet ontbreken in de gereedschapskist (of broekzak) van iedere serieuze klusser. Met meerdere bitjes, een lemmet, een zaagje, een tang en talloze andere gereedschappen in één tool haal je de perfecte hulp in huis.

•    Accessoires voor multitools of messen. Een foedraal, een messentas, een mooie messenstandaard of een messenhouder voor meerdere messen en tools: je haalt ze allemaal bij Multitools.nl.

•    Onderhouds-, reinigings- en slijpmiddelen. Met diverse wetstenen, slijpmachine’s, verschillende slijppasta’s, smeeroliën, polijstdoeken en reinigingssprays vind je bij ons altijd een geschikt hulpmiddel om je mes of multitool in topconditie te houden.

De bovenstaande lijst bevat een indeling naar soorten. We zouden echter ook een indeling naar uitstraling of een indeling naar prijs kunnen maken: goedkoop, betaalbaar, professionele kwaliteit of de meest exclusieve limited edition? Klassiek, modern of een combinatie van beiden? Alle producten, de actuele voorraad en een overzicht van alle aanbiedingen vind je altijd op Multitools.nl

Welk mes of multitool is voor mij geschikt?

Soms is het kiezen van een mes of tool erg eenvoudig: je weet wat je nodig hebt, je weet wat je budget is en je weet wat je mooi vindt. Je bestelt het mes of gereedschap en je bent klaar. Vaak is dit echter niet het geval en kan het kopen van een mes of multitool een behoorlijke uitdaging zijn.
Om je een klein beetje op gang te helpen hebben we een aantal vragen op een rij gezet die je jezelf kunt stellen:

•    Waarvoor ga je het mes gebruiken? Zoek je een alleskunner voor in de keuken? Wil je een alleskunner voor op op de camping? Of wordt het toch een multitool, de beste vriend van iedere klusser? Als je deze vraag kunt beantwoorden, dan kan je de mogelijkheden vaak al goed op een rij zetten. Met de handige filters op onze site zoom je op die manier heel snel in op de messen en tools die bij jou passen.

•    Hoe ziet jouw perfecte multitool of zakmes er uit? Donkere tinten en een strak, hip uiterlijk? Ga je voor de houten, klassieke look? Of wordt het een mix van traditioneel en modern? Wat je ook zoekt, we hebben ze allemaal voor je.

•    Wat is je budget? Bij Multitools.nl kan je terecht voor de meest exclusieve special editions en messen van topfabrikanten. Je vindt er echter ook betaalbare instapmodellen en modellen met een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Met handige prijsfilters in onze messen en multitool webshop vind je snel een mes dat past bij jouw portemonnee.

Weet jij al welke multitool of mes het beste bij je past? Bestel deze dan nu op Multitools.nl. Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts: we helpen je graag bij het maken va de juiste keuze.