Messen & multitools

Messen en multitools vind je natuurlijk bij Multitools. Met meer dan 5000 verschillende messen en multitools is er voor iedereen een geschikt exemplaar bij. Messen voor op het werk, in de keuken of voor in het bos.

Direct naar: Bowie messen | Zakmessen | Multitools | Sabels | Trainingsmessen | Specials
Populaire merken: Joker | Leatherman | JKR | Spyderco | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

 • Leatherman Surge Black & Silver Limited Edition

  Leatherman Surge Black & Silver Limited Edition

  1 review(s)
  Leatherman Surge Black & Silver Limited Edition - De Surge Black & Silver is een limited edition. De roestvrijstalen handgrepen en zwarte onderdelen vormen een fraai geheel waardoor het een echte "must-have" is voor de verzamelaar. De Leatherman Surge is de zwaardere roestvrijstalen uitvoering van de Leatherman Wave. Deze Surge multitool is 15% groter en zwaarder, heeft een sterkere punt-combinatietang, dan zijn jongere broertje de "Wave" en heeft, als enige in de Leatherman serie, de mogelijkheid om het zaagblad te vervangen. De Surge wordt geleverd met een metaalzaag, annex vijl en een houtzaag. Wil je er een grovere of fijnere zaag in zetten? Dat kan! Alle decoupeerzaagbladen met een SDS aansluiting passen in dit unieke doordacht stuk gereedschap. De grote schaar is ook een van de opvallende zaken aan deze multitool. Het gladde en het gekartelde lemmet zijn met één hand te openen en worden, net als de bithouders, in de geopende positie geblokkeerd (backlock). Er is een bithouder voor een brillenschroevendraaier en ook een bithouder voor gangbare maten platkop- en kruisschroeven. De bitjes, plat- en kruiskop, zijn inbegrepen. Deze multitool is ook geschikt voor reddingsdoeleinden, klus- en bouwwerkzaamheden, outdoor activiteiten en militaire doeleinden. Met 21 gereedschappen van roestvrij staal: bithouder, flesopener, diverse schroevendraaiers, draadknipper, gekarteld lemmet (420HC staal), glad lemmet (420HC staal), kabelstripper, liniaal, priem, vijl, zaag en schaar. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven en hij wordt met een nylon etui geleverd.

  Binnenkort leverbaar

  € 165,00
 • Leatherman Surge Zwart met Sheath

  Leatherman Surge Zwart met Sheath

  Leatherman Surge Zwart met Sheath - Eén van de twee grootste multitools die Leatherman maakt. Dit heavy-duty werkpaard heeft een extra grote schaar, full-size lemmeten, verwisselbare draadknippers en een Zaagblad-Exchanger®. Uitermate geschikt voor klussen, in de bouw, reddingwerkzaamheden, outdoor en in de outback. De multitool wordt geleverd inclusief nylon 4-pocket-sheath, hierin passen ook de Leatherman bit kit en bit driver extender. Alle gereedschappen zijn te vergrendelen. De Surge is specifiek ontworpen om zware taken te kunnen verrichten.


  21 Functies:


  - Punttang
  - Standaard tang
  - Draadknipper
  - Harde draadknipper
  - Gevlochten draadknipper
  - Striptang/Krimptang
  - 420HC mes
  - 420HC kartelmes
  - Zaag
  - Mogelijkheid tot wisselen van zaagbladen
  - Schaar
  - Hout/metaalvijl
  - Vijl met diamantcoating
  - Bitdriver groot/klein
  - Grote schroevendraaier
  - Kleine schroevendraaier
  - Flesopener
  - Blikopener
  - Priem met draagoog
  - Liniaal 22 cm
  - Phillips 1-2 & 3/16" Bitschroevendraaiers

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 175,95

  Onze prijs € 158,45

 • Leatherman Surge zwart met nylon molle etui

  Leatherman Surge zwart met nylon molle etui

  1 review(s)
  Leatherman Surge zwart met nylon molle etui - De Leatherman Surge is de zwaardere roestvrijstalen uitvoering van de Leatherman Wave. Deze Surge multitool is 15% groter en zwaarder, heeft een sterkere punt-combinatietang, dan zijn jongere broertje de "Wave" en heeft, als enige in de Leatherman serie, de mogelijkheid om het zaagblad te vervangen. De Surge wordt geleverd met een metaalzaag, annex vijl en een houtzaag. Wil je er een grovere of fijnere zaag in zetten? Dat kan! Alle decoupeerzaagbladen met een SDS aansluiting passen in dit unieke doordacht stuk gereedschap. De grote schaar is ook een van de opvallende zaken aan deze multitool. Het gladde en het gekartelde lemmet zijn met één hand te openen en worden, net als de bithouders, in de geopende positie geblokkeerd (backlock). Er is een bithouder voor een brillenschroevendraaier en ook een bithouder voor gangbare maten platkop- en kruisschroeven. De bitjes, plat- en kruiskop, zijn inbegrepen. Deze multitool is ook geschikt voor reddingsdoeleinden, klus-en bouwwerkzaamheden, outdoor activiteiten en militaire doeleinden. De zwarte uitvoering is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij positie gevoelige operaties, waar een glimmende multitool je positie kan verraden. Een mooi glimmende, gepolijste multitool kan in het burgerleven een geliefd gadget zijn, maar kan het verschil tussen leven en dood zijn in militaire omstandigheden. Daarom zijn de militaire uitvoeringen allemaal in tactisch zwart uitgevoerd. Met 21 gereedschappen van roestvrij staal: bithouder, flesopener, diverse schroevendraaiers, draadknipper, gekarteld lemmet (420HC staal), glad lemmet (420HC staal), kabelstripper, liniaal, priem, vijl, zaag en schaar. De handvatten zijn van zwart roestvrij staal. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven en hij wordt met een MOLLE nylon etui geleverd.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 175,95

  Onze prijs € 158,45

 • Leatherman Surge zilver met nylon etui

  Leatherman Surge zilver met nylon etui

  Leatherman Surge zilver met nylon etui - De Leatherman Surge is de zwaardere roestvrijstalen uitvoering van de Leatherman Wave. Deze Surge multitool is 15% groter en zwaarder, heeft een sterkere punt-combinatietang, dan zijn jongere broertje de "Wave" en heeft, als enige in de Leatherman serie, de mogelijkheid om het zaagblad te vervangen. De Surge wordt geleverd met een metaalzaag, annex vijl en een houtzaag. Wil je er een grovere of fijnere zaag in zetten? Dat kan! Alle decoupeerzaagbladen met een SDS aansluiting passen in dit unieke doordacht stuk gereedschap. De grote schaar is ook een van de opvallende zaken aan deze multitool. Het gladde en het gekartelde lemmet zijn met één hand te openen en worden, net als de bithouders, in de geopende positie geblokkeerd (backlock). Er is een bithouder voor een brillenschroevendraaier en ook een bithouder voor gangbare maten platkop- en kruisschroeven. De bitjes, plat- en kruiskop, zijn inbegrepen. Deze multitool is ook geschikt voor reddingsdoeleinden, klus-en bouwwerkzaamheden, outdoor activiteiten en militaire doeleinden. Met 21 gereedschappen van roestvrij staal: bithouder, flesopener, diverse schroevendraaiers, draadknipper, gekarteld lemmet (420HC staal), glad lemmet(420HC staal), kabelstripper, liniaal, priem, vijl, zaag en schaar. De handvatten zijn van gesatineerd zilverkleurig roestvrij staal. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven en hij wordt met een nylon etui geleverd.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 165,00

  Onze prijs € 148,45

 • Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm doosje - Welkom in de wereld van het officiersmes. Dit is waar de legende van het Swiss Army Knife begon. En dit gaat vandaag de dag verder met het Ranger zakmes. Als je een professionele boswachter bent of als je gewoon graag in het weekend in het bos bent, dan is dit het officiersmes voor jou. De 21 functies zijn ontworpen om in het bos te gebruiken indien dit nodig is. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 21 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, schaar, multi-functionele haak, houtzaag, houtbeitel, nagelvijl met metaalvijl, nagelreiniger en metaalzaag, kleine schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 56,50

  Onze prijs € 49,45

 • Victorinox zakmes Ranger Camping rood 21 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Ranger Camping rood 21 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Ranger Camping rood 21 functies 91 mm doosje - Welkom in de wereld van het officiersmes. Dit is waar de legende van het Swiss Army Knife begon. En dit gaat vandaag de dag verder met het Ranger zakmes. Als je een professionele boswachter bent of als je gewoon graag in het weekend in het bos bent, dan is dit het officiersmes voor jou. De 21 functies zijn ontworpen om in het bos te gebruiken indien dit nodig is. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis en Camping logo. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 21 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, schaar, multi-functionele haak, houtzaag, houtbeitel, nagelvijl met metaalvijl, nagelreiniger en metaalzaag, kleine schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 57,50

  Onze prijs € 50,45

 • Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm blister

  Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm blister

  Victorinox zakmes Ranger rood 21 functies 91 mm blister - Welkom in de wereld van het officiersmes. Dit is waar de legende van het Swiss Army Knife begon. En dit gaat vandaag de dag verder met het Ranger zakmes. Als je een professionele boswachter bent of als je gewoon graag in het weekend in het bos bent, dan is dit het officiersmes voor jou. De 21 functies zijn ontworpen om in het bos te gebruiken indien dit nodig is. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 21 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, schaar, multi-functionele haak, houtzaag, houtbeitel, nagelvijl met metaalvijl, nagelreiniger en metaalzaag, kleine schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 56,50

  Onze prijs € 49,45

 • Victorinox Zakmes EvoGrip S557 In Doosje

  Victorinox Zakmes EvoGrip S557 In Doosje

  Zakmes met dubbele lock 85 mm van Victorinox. Alle 21 tools zij n gemaakt van roestvrij staal. Dit zakmes Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie en geleverd In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 91,50

  Onze prijs € 80,45

 • Victorinox Zakmes EvoGrip S557 met Blister

  Victorinox Zakmes EvoGrip S557 met Blister

  Zakmes met dubbele lock 85 mm van Victorinox. Alle tools van roestvrij staal. Dit zakmes is gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie geleverd op blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 91,50

  Onze prijs € 80,45

 • Victorinox zakmes Workchamp rood 21 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Workchamp rood 21 functies 111 mm

  Victorinox zakmes Workchamp rood 21 functies 111 mm - Met niet minder dan 21 functies is het Workchamp XL zakmes een werkpaard en een kampioen ineen. Met de Workchamp XL aan uw zijde bent u klaar om te snijden, te boren, te vijlen, te schroeven en te zagen. En je kunt al die dingen steeds opnieuw doen omdat de Workchamp XL gebouwd is om een leven lang mee te gaan. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 21 functies: groot vergrendelbaar lemmet, flesopener, schroevendraaier 5 mm vergrendelbaar, draadstripper, houtzaag, metaalzaag, metaalvijl, blikopener, schroevendraaier 3 mm, steek- en boorpriem, Phillips kruiskopschroevendraaier 0+1 lang, schaar, Phillips kruiskopschroevendraaier 1+2, combitang, draadknipper, krimptang, pincet, tandenstoker, sleutelring, mini schroevendraaier en kurkentrekker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 101,50

  Onze prijs € 89,45

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Messen en multitools

Voor messen en multitools ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle messen en multitools die je je maar kunt wensen, inclusief accessoires, reserveonderdelen en onderhoudsmiddelen.
Ook kan je bij ons terecht voor leuke aanbiedingen, luxe cadeauverpakkingen en kan je, om een cadeautje of aankoop nóg persoonlijker te maken, je mes of multitool laten graveren door onze eigen graveringsservice.

Verschillende soorten messen en multitools bij Multitools.nl

Het aanbod van Multitools is erg groot en onmogelijk om in één opsomming te vatten. Om je toch een indruk te geven van ons assortiment zetten we de belangrijkste producten voor je op een rij:

•    Keukenmessen. Alle soorten keukenmessen die je je maar kunt wensen vind je in de keukenmessen categorie van Multitools. Van universele koksmessen tot messen voor hele specifieke klussen.

•    Zakmessen en vaste messen. Voor de klusser, voor de verzamelaar, voor de survivalliefhebber of voor op de camping. Wat je ook zoekt, voor iedereen hebben wij een geschikt zakmes of vast mes.

•    Multitools. Deze alleskunners mogen niet ontbreken in de gereedschapskist (of broekzak) van iedere serieuze klusser. Met meerdere bitjes, een lemmet, een zaagje, een tang en talloze andere gereedschappen in één tool haal je de perfecte hulp in huis.

•    Accessoires voor multitools of messen. Een foedraal, een messentas, een mooie messenstandaard of een messenhouder voor meerdere messen en tools: je haalt ze allemaal bij Multitools.nl.

•    Onderhouds-, reinigings- en slijpmiddelen. Met diverse wetstenen, slijpmachine’s, verschillende slijppasta’s, smeeroliën, polijstdoeken en reinigingssprays vind je bij ons altijd een geschikt hulpmiddel om je mes of multitool in topconditie te houden.

De bovenstaande lijst bevat een indeling naar soorten. We zouden echter ook een indeling naar uitstraling of een indeling naar prijs kunnen maken: goedkoop, betaalbaar, professionele kwaliteit of de meest exclusieve limited edition? Klassiek, modern of een combinatie van beiden? Alle producten, de actuele voorraad en een overzicht van alle aanbiedingen vind je altijd op Multitools.nl

Welk mes of multitool is voor mij geschikt?

Soms is het kiezen van een mes of tool erg eenvoudig: je weet wat je nodig hebt, je weet wat je budget is en je weet wat je mooi vindt. Je bestelt het mes of gereedschap en je bent klaar. Vaak is dit echter niet het geval en kan het kopen van een mes of multitool een behoorlijke uitdaging zijn.
Om je een klein beetje op gang te helpen hebben we een aantal vragen op een rij gezet die je jezelf kunt stellen:

•    Waarvoor ga je het mes gebruiken? Zoek je een alleskunner voor in de keuken? Wil je een alleskunner voor op op de camping? Of wordt het toch een multitool, de beste vriend van iedere klusser? Als je deze vraag kunt beantwoorden, dan kan je de mogelijkheden vaak al goed op een rij zetten. Met de handige filters op onze site zoom je op die manier heel snel in op de messen en tools die bij jou passen.

•    Hoe ziet jouw perfecte multitool of zakmes er uit? Donkere tinten en een strak, hip uiterlijk? Ga je voor de houten, klassieke look? Of wordt het een mix van traditioneel en modern? Wat je ook zoekt, we hebben ze allemaal voor je.

•    Wat is je budget? Bij Multitools.nl kan je terecht voor de meest exclusieve special editions en messen van topfabrikanten. Je vindt er echter ook betaalbare instapmodellen en modellen met een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Met handige prijsfilters in onze messen en multitool webshop vind je snel een mes dat past bij jouw portemonnee.

Weet jij al welke multitool of mes het beste bij je past? Bestel deze dan nu op Multitools.nl. Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts: we helpen je graag bij het maken va de juiste keuze.