Messen & multitools

Messen en multitools vind je natuurlijk bij Multitools. Met meer dan 5000 verschillende messen en multitools is er voor iedereen een geschikt exemplaar bij. Messen voor op het werk, in de keuken of voor in het bos.

Direct naar: Bowie messen | Zakmessen | Multitools | Sabels | Trainingsmessen | Specials
Populaire merken: Joker | Leatherman | JKR | Spyderco | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  • UST Lab Tool A Long Multi-Tool

    UST Lab Tool A Long Multi-Tool

    UST Lab Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een labrador hond. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: flesopener, moersleutel (3 formaten), kruiskopschroevendraaier, koordsnijder, liniaal en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 12,15
  • UST Dog Tool A Long Multi-Tool

    UST Dog Tool A Long Multi-Tool

    UST Dog Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een hond. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: liniaal, platte schroevendraaier, flesopener, vijl, moersleutel (5 formaten) en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 8,50
  • UST Off Road Tool A Long Multi-Tool

    UST Off Road Tool A Long Multi-Tool

    UST Off Road Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een terreinwagen. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: flesopener, koordsnijder, kruiskopschroevendraaier, vijl, platte schroevendraaier en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 8,50
  • UST Lantern Tool A Long Multi-Tool

    UST Lantern Tool A Long Multi-Tool

    UST Lantern Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een lantaarn. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: koordsnijder, moersleutel (6 formaten), flesopener, vlinder moersleutel, liniaal en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 12,15
  • Snap Shackle Multitool

    Snap Shackle Multitool

    Snap Shackle Multitool met zaagblad en karabijnhaak - Blauwe multitool met schroevendraaier, vijl met platte schroevendraaier, zaagblad en een mes. Deze multitool beschikt ook over een led lamp en karabijnhaak. In de tool passen twee CR1220 batterijen (meegeleverd). Het vernieuwende aan deze EDC tool is dat de LED zaklamp van de tool afgeschoven kan worden. De zaklamp kan daarmee los van de tool gebruikt worden.

    Direct leverbaar

    € 30,45
  • UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool

    UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool

    UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een staande eland. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: kruiskopschroevendraaier, wrik punt, flesopener, koordsnijder, moersleutel (3 formaten) en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 8,50
  • UST Wolf Tool A Long Multi-Tool

    UST Wolf Tool A Long Multi-Tool

    UST Wolf Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een wolf. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: moersleutel (4 formaten), koordsnijder, krabber, liniaal, flesopener en karabijnhaak.

    Direct leverbaar

    € 12,15
  • Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart

    Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart

    Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart - beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. De handgrepen zijn gemaakt van zwart glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen.
    Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven. Geleverd met een zwarte kunststof MOLLE sheath.


    6 functies:
    opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal,
    gordelsnijder,
    ringknipper,
    liniaal (5 cm),
    glasbreker van koolstofstaal
    flessensleutel voor een zuurstoftank.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 104,95

    Onze prijs € 95,50

  • Gerber eFECT II AR-15 Tool

    Gerber eFECT II AR-15 Tool

    Gerber eFECT II AR-15 Tool - De Gerber eFECT Military Maintenance Tool heeft een zeer specifieke doelgroep, namelijk militairen. Met de eFECT Military Maintenance Tool beschik je namelijk altijd en overal over een compacte onderhoudsset voor bijvoorbeeld uw AR15, M16 of M4.    Technische specificaties van de Gerber eFECT Military Maintenance Tool:

    De Gerber eFECT Military Maintenance Tool weegt 113 gram en meet 12,1 cm in gesloten toestand (20,3 cm open). De eFECT Military Maintenance Tool is vervaardigd uit het hoogwaardige Stainless Steel van Gerber. Hij beschikt over 6 functies en wordt geleverd met een zwart nylon foedraal dat compatibel is met MOLLE vesten en rugzakken.    Belangrijkste functies van de Gerber eFECT Military Maintenance Tool

    Alle functies van de Gerber eFECT Military Maintenance Tool zijn gericht op wapenonderhoud. Zo beschikt hij over een pons, twee schrapers (waarvan eentje met een platte kop die tevens dienst doet als schroevendraaier), een (schraap-)haakje, een borstel en een opzetstuk voor diverse OTIS schoonmaak-onderdelen en een tool om uw vizier mee in te stellen. Alle functies worden vergrendeld door middel van het gepatenteerde Saf-T-Lock systeem.    Voor wie en wanneer is de Gerber eFECT Military Maintenance Tool geschikt?

    De Gerber eFECT Military Maintenance Tool is eigenlijk uitsluitend geschikt voor militairen. Hij is speciaal ontwikkeld voor wapenonderhoud, dus als burger zal je er niet veel aan hebben. Ben je echter werkzaam bij onze Krijgsmacht, dan kan de Gerber eFECT Military Maintenance Tool van groot nut zijn.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 126,45

    Onze prijs € 118,45

  • Leatherman Style CS met 6 functies inclusief luxe verpakking

    Leatherman Style CS met 6 functies inclusief luxe verpakking

    Dit nieuwe model is sinds mei 2010 in Nederland leverbaar.
    De Leatherman STYLE CS is geboren in 2010 en heeft heel duidelijk de SKELETOOL als een van de ouders. De karabijnhaak, die ook als flesopener dienst kan doen, is de meest kenmerkende overeenkomst. Doordat de STYLE CX ruim 24% kleiner is dan de SKELETOOL is deze STYLE nog beter als sleutelhanger multitool te gebruiken. Door sommige wordt dit de MINI SKELETOOL genoemd, wat door het vervangen van de punt –combinatietang in een handig schaartje dus niet helemaal correct is. Van het vernuftige schaartje wat zichzelf weer kan openen als je de druk op de benen verminderd, is in gesloten toestand van de STYLE bijna niets te zien. Verder is er een losse pincet in het heft opgeborgen, heeft het een nagelvijl aan boord. Een plat uitgevoerd kruiskopschroevendraaiertje, een met één hand te openen mesje en een de mogelijkheid om deze Leatherman STYLE CS aan een sleutelbos te bevestigen. Hij weegt ruim 41 gram en is 7,58 centimeter groot. De STYLE is leverbaar met een zwart handvat.

    Geschikt voor water -en hengelsport 6 Tools: - Carabijnhaak / Flesopener - Platte Schroevendr. - Schaar - Glad mes - 420HC - NagelVijl - Pincet - In Giftbox

    Kleur: Zilver kleurig
    Staalsoort: Roestvrij Staal
    Model lemmet: Glad
    Vergrendelsysteem: Linerlock
    Handgreep omschrijving: Kunststof
    Ontwerper: Tim Leatherman
    Hardheid (Rc): 58.00
    Lengte lemmet (cm): 4.06
    Lengte handgreep (cm): 7.50
    Lengte totaal (cm): 11.56
    Gewicht (gram): 39.60


    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 40,50

    Onze prijs € 36,45

  • Tool Logic Survival Card 6 Functies

    Tool Logic Survival Card 6 Functies

    Tool Logic Survival Card 6 Functies - De vernieuwde Survival Card bevat verschillende zelfbeschermende en zelfreddende tools. In de hard kunststof behuizing (in creditcard formaat) zit onder meer een vast gekarteld mes met uitsparingen (lemmet is vervaardigd uit AUS 8A type roestvrijstaal), een magnesium vuurstarter, een tandenstoker, pincet, een luid signaalfluitje en een rood LED-licht. Het rode licht is met name geschikt voor het zicht in het donker.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 30,45

    Onze prijs € 28,45

  • Leatherman Style CS met 6 tools

    Leatherman Style CS met 6 tools

    Dit nieuwe model is sinds mei 2010 in Nederland leverbaar.
    De Leatherman STYLE CS is geboren in 2010 en heeft heel duidelijk de SKELETOOL als een van de ouders. De karabijnhaak, die ook als flesopener dienst kan doen, is de meest kenmerkende overeenkomst. Doordat de STYLE CX ruim 24% kleiner is dan de SKELETOOL is deze STYLE nog beter als sleutelhanger multitool te gebruiken. Door sommige wordt dit de MINI SKELETOOL genoemd, wat door het vervangen van de punt –combinatietang in een handig schaartje dus niet helemaal correct is. Van het vernuftige schaartje wat zichzelf weer kan openen als je de druk op de benen verminderd, is in gesloten toestand van de STYLE bijna niets te zien. Verder is er een losse pincet in het heft opgeborgen, heeft het een nagelvijl aan boord. Een plat uitgevoerd kruiskopschroevendraaiertje, een met één hand te openen mesje en een de mogelijkheid om deze Leatherman STYLE CS aan een sleutelbos te bevestigen. Hij weegt ruim 41 gram en is 7,58 centimeter groot. De STYLE is leverbaar met een zwart handvat.

    Een supercompact tooltje met als hoofdonderdeel een schaar. Ook te gebruiken in combinatie met de Hail action sports tool, 6 Tools: - Carabijnhaak / Flesopener - Platte Schroevendr. - Schaar - Glad mes - 420HC - NagelVijl - Pincet

    Kleur: Zilver kleurig
    Staalsoort: Roestvrij Staal
    Model lemmet: Glad
    Vergrendelsysteem: Linerlock
    Handgreep omschrijving: Aluminium
    Ontwerper: Tim Leatherman
    Hardheid (Rc): 58.00
    Lengte lemmet (cm): 4.06
    Lengte handgreep (cm): 7.50
    Lengte totaal (cm): 11.56
    Gewicht (gram): 39.60

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 38,50

    Onze prijs € 34,45

  • Leatherman Style CS Coyote

    Leatherman Style CS Coyote

    Leatherman Style CS Coyote - De handige Style CS is een unieke multitool die voorzien is van een clip. Daarnaast heeft deze multitool een vernuftig schaartje wat zichzelf weer kan openen als je de druk op de benen verminderd en is in gesloten toestand bijna niet te zien. De multitool past gemakkelijk in een broekzak of je maakt het met de clip gemakkelijk vast aan je bepakking of tas. Deze tool is ook te gebruiken in combinatie met de Hail action sports tool. De Coyote is een speciale editie van de Style CS met zijn zandkleurig roestvrijstalen handvat. Deze multitool heeft een lengte van slechts 7,5 cm. Met 6 functies: karabijnhaak/flesopener, platte schroevendraaier, schaar, glad lemmet (420HC staal), nagelvijl en pincet. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven.

    Binnenkort leverbaar

    Adviesprijs: € 38,50

    Onze prijs € 34,45

  • Old Timer® Splinter Woodcarving Mes

    Old Timer® Splinter Woodcarving Mes

    Old Timer Splinter Woodcarving Mes - Gereedschap voor houtbewerking en bushcraft, met zes 65Mn koolstofstaal houtbewerkingsgereedschappen met zwarte afwerking, een standaard mes, een beitel mes en vier gutsen, waaronder een rechte guts, haakmes en V-guts. Het heft van 11.4 cm heeft een sawcut textuur, nikkel-zilveren bolsters, koperen pinnen en liners. De gereedschappen hebben allen een slip-joint. Geschikt voor rechtshandigen.

    Binnenkort leverbaar

    € 32,95
  • Victorinox Escort 6 Functies Rood in Doosje

    Victorinox Escort 6 Functies Rood in Doosje

    Victorinox Escort 6 Functies Rood in Doosje - Het is het ultieme alledaagse zakmes, ontworpen om uit de weg te blijven totdat je het nodig hebt. De functionaliteit is teruggebracht tot aan het absoluut noodzakelijke, toch is het nuttig in tal van situaties. Het Escort zakmes uit de Classic Rangeis klaar voor al jouw dagelijkse avonturen, en daarom kan deze aan je sleutelbos. Dit multifunctionele zakmes heeft een heft van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm.


    Met 6 functies: lemmet, nagelvijl, schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker.


    Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie.

    Direct leverbaar

    € 12,50
  • Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm etui

    Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm etui

    Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm etui - Je verdient het om van een multifunctionele tool te genieten die er net zo goed uit ziet als u zelf. Net zoals elke Victorinox zakmes, kan de compacte NailClip Wood 580 perfect dagelijks gedragen worden. En dankzij het "quick release mechanisme", zal het uw nagels beschermen bij het openen van de nagelknipper. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van walnotenhout met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 6 functies: lemmet, nagelknipper, nagelvijl met nagelreiniger, schaartje met karteling en een sleutelring. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 50,95

    Onze prijs € 44,45

  • Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm blister

    Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm blister

    Victorinox zakmes NailClip Wood 580 6 functies 58 mm blister - Je verdient het om van een multifunctionele tool te genieten die er net zo goed uit ziet als u zelf. Net zoals elke Victorinox zakmes, kan de compacte NailClip Wood 580 perfect dagelijks gedragen worden. En dankzij het "quick release mechanisme", zal het uw nagels beschermen bij het openen van de nagelknipper. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van walnotenhout met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 6 functies: lemmet, nagelknipper, nagelvijl met nagelreiniger, schaartje met karteling en een sleutelring. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In blister verpakking.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 50,95

    Onze prijs € 44,45

  • Victorinox Moneyclip

    Victorinox Moneyclip

    Victorinox Moneyclip - Dit praktische zakmes van Victorinox bevat 6 gereedschappen die met name dames onderweg goed van pas kunnen komen. Het zakmes, ofwel multitool, heeft een lengte van 7.4 cm en pas daarmee gemakkelijk in je zak of aan je riem of tas. Behalve de geldclip, zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze multitool ook een lemmet, nagelvijl met nagelreiniger, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. De multitool wordt geleverd samen met een zaketui.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 42,95

    Onze prijs € 37,45

  • Victorinox Pioneer Zilver 6 Functies

    Victorinox Pioneer Zilver 6 Functies

    Victorinox Pioneer Zilver 6 Functies - Verken nieuwe paden of verover nieuwe markten met dit stevige en stijlvolle zakmes. Het combineert essentiële functies met een gedurfde look, en dat laat zien dat de Pioneer geïnspireerd is op de avontuurlijke geest van de grote reizigers. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van duurzaam, en geribbeld, zilver Alox met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 93 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. Wordt geleverd in doosje.


    Met 6 functies: groot lemmet, steekpriem, snoeimes, flesopener met schroevendraaier en draadstripper.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 42,95

    Onze prijs € 37,45

  • Victorinox zakmes Hunter XT oranje 6 functies 111 mm doosje

    Victorinox zakmes Hunter XT oranje 6 functies 111 mm doosje

    1 review(s)
    Victorinox zakmes Hunter XT oranje 6 functies 111 mm doosje - Het Hunter zakmes is speciaal ontworpen voor jagers en liefhebbers van het buitenleven. De ovale opening in elk lemmet maakt het mogelijk om deze met één hand te openen. En dankzij de gebogen vorm en afgeronde punt van het speciale lemmet, is deze geschikt voor de jacht. Dit zakmes/multitool zet een nieuwe standaard voor de jachtmessen. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch en zacht gevormd handvat van oranje nylon met zwart rubberen inlegstukken, met daarin het Zwitsers kruis, voor een nog betere grip. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 6 functies: groot vergrendelbaar lemmet, kurkentrekker, gordelsnijder met blokkering, houtzaag, sleutelring en een nylon koord. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 62,50

    Onze prijs € 55,45

  • Victorinox zakmes Swiss Cheese Knife rood 6 functies 111 mm

    Victorinox zakmes Swiss Cheese Knife rood 6 functies 111 mm

    Victorinox zakmes Swiss Cheese Knife rood 6 functies 111 mm - Kaas, wijn en brood. Dat is, samen met zuurstof, vrijwel alles wat men nodig heeft om een mooi leven te leiden. Met dat in het achterhoofd, is er het Swiss Cheese Knife. Het kaasmes heeft uitsparingen, zodat de kaas niet aan de oppervlakte kleeft, en met de twee tanden aan het eind kun gemakkelijk de kaas aanprikken. En met het broodmes en kurkentrekker, ben je altijd klaar voor een heerlijke onderbreking van de dagelijkse activiteiten. Het grote gekartelde lemmet is voorzien van een vergrendeling. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 111 mm. Met 6 functies: groot vergrendelbaar gekarteld lemmet, kurkentrekker, sleutelring, tandenstoker, pincet en kaasmes. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 41,95

    Onze prijs € 36,45

  • Victorinox multitool Jetsetter Atwork Alox met USB stick

    Victorinox multitool Jetsetter Atwork Alox met USB stick

    Victorinox Jetsetter@work Alox Zaktool met USB stick. Een meer dan complete multitool met zes functies. Naast een 16GB USB stick heeft deze zaktool ook een schaar, een magnetische kruiskopschroevendraaier, draadstripper, flesopener en een sleutelring. De USB-stick is afneembaar en heeft 2 uitgangen (3.0 & 3.1). Goed te weten dat dit mesloze gereedschap mee mag in de handbagage in het vliegtuig. Zwitserse precisie en degelijkheid. 

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 82,95

    Onze prijs € 69,80

  • Leatherman Raptor Medische Multitool Oranje-Zwart

    Leatherman Raptor Medische Multitool Oranje-Zwart

    Leatherman Raptor Medische Multitool Oranje-Zwart - beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. De handgrepen zijn gemaakt van zwart glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen. 
    Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven. Geleverd met een zwarte kunststof MOLLE sheath.


    6 functies: 
    opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal, 
    gordelsnijder, 
    ringknipper, 
    liniaal (5 cm), 
    glasbreker van koolstofstaal 
    flessensleutel voor een zuurstoftank.

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 104,95

    Onze prijs € 95,50

  • Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Groen

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Groen

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Groen - deze traumaschaar beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. Deze zwaar uitgevoerde schaar van 420HC staal heeft een afgeronde punt. De handgrepen zijn gemaakt van lichtbruin glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen. Het vergrendelsysteem is een drukknop.


    Functies:    • Opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal (Inklapbaar tot 12,7 cm)

    • Gordelsnijder

    • Ringknipper

    • Liniaal (5 cm)

    • Glasbreker

    • Flessensleutel voor zuurstoftank

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 104,95

    Onze prijs € 94,45

  • Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Lichtbruin

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Lichtbruin

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Lichtbruin - deze traumaschaar beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. Deze zwaar uitgevoerde schaar van 420HC staal heeft een afgeronde punt. De handgrepen zijn gemaakt van lichtbruin glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen. Het vergrendelsysteem is een drukknop.


    Functies:    • Opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal (Inklapbaar tot 12,7 cm)

    • Gordelsnijder

    • Ringknipper

    • Liniaal (5 cm)

    • Glasbreker

    • Flessensleutel voor zuurstoftank

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 104,95

    Onze prijs € 94,45

  • Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Blauw

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Blauw

    Leatherman Raptor Medische Multitool Traumaschaar Blauw - deze traumaschaar beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. Deze zwaar uitgevoerde schaar van 420HC staal heeft een afgeronde punt. De handgrepen zijn gemaakt van lichtbruin glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen. Het vergrendelsysteem is een drukknop.


    Functies:


    Opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal (Inklapbaar tot 12,7 cm)
    Gordelsnijder
    Ringknipper
    Liniaal (5 cm)
    Glasbreker
    Flessensleutel voor zuurstoftank

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 104,95

    Onze prijs € 94,45

  • Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies

    Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies

    Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies - Dit zakmes en multitool in één heeft 6 gereedschappen: een mes, flesopener met platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, pincet, tandenstoker en koordoog. Het mesje heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid voor de jonge gebruikers. Het handvat is gemaakt van rood kunststof.

    1-2 werkdagen

    € 9,95
  • Artisan Kinetic Multitool Zwart

    Artisan Kinetic Multitool Zwart

    Artisan Kinetic Multitool Zwart - Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik met zijn diverse toepassingen zoals lineaal, schroevendraaier, flessenopener en een combi moersleutel. De Kinetic-Tool van Artisan Cutlery is een unieke combinatie tussen een balisong trainings vlindermes en een automatisch openende multitool en kan dus op twee manieren worden geopend en gesloten. Voorzien van button-lock.

    Artisan onderscheidt zich door innovatie te combineren met een focus op tradities. Met een prachtige afwerking en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn het stuk voor stuk stijlvolle, hoogwaardige multitools uit China.

    Binnenkort leverbaar

    Adviesprijs: € 94,99

    Onze prijs € 85,45

  • Artisan Kinetic Multitool Groen

    Artisan Kinetic Multitool Groen

    Artisan Kinetic Multitool Groen - Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik met zijn diverse toepassingen zoals lineaal, schroevendraaier, flessenopener en een combi moersleutel. De Kinetic-Tool van Artisan Cutlery is een unieke combinatie tussen een balisong trainings vlindermes en een automatisch openende multitool en kan dus op twee manieren worden geopend en gesloten. Voorzien van button-lock.

    Artisan onderscheidt zich door innovatie te combineren met een focus op tradities. Met een prachtige afwerking en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn het stuk voor stuk stijlvolle, hoogwaardige multitools uit China.

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 94,99

    Onze prijs € 85,45

  • Artisan Kinetic Multitool Zwart G10

    Artisan Kinetic Multitool Zwart G10

    Artisan Kinetic Multitool Zwart G10 - Met fraaie handgrepen. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik met zijn diverse toepassingen zoals lineaal, schroevendraaier, flessenopener en een combi moersleutel. De Kinetic-Tool van Artisan Cutlery is een unieke combinatie tussen een balisong trainings vlindermes en een automatisch openende multitool en kan dus op twee manieren worden geopend en gesloten. Voorzien van button-lock.


    Artisan onderscheidt zich door innovatie te combineren met een focus op tradities. Met een prachtige afwerking en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn het stuk voor stuk stijlvolle, hoogwaardige multitools uit China.

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 105,99

    Onze prijs € 95,45

  • Artisan Kinetic Multitool Grijs

    Artisan Kinetic Multitool Grijs

    Artisan Kinetic Balisong Multitool Grijs - Met prachtig opengewerkte handgrepen. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik met zijn diverse toepassingen zoals lineaal, schroevendraaier, flessenopener en een combi moersleutel. De Kinetic-Tool van Artisan Cutlery is een unieke combinatie tussen een balisong trainings vlindermes en een automatisch openende multitool en kan dus op twee manieren worden geopend en gesloten. Voorzien van button-lock.


    Artisan onderscheidt zich door innovatie te combineren met een focus op tradities. Met een prachtige afwerking en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn het stuk voor stuk stijlvolle, hoogwaardige multitools uit China.

    1-2 werkdagen

    Adviesprijs: € 94,99

    Onze prijs € 85,45

  • CRKT Guppie zilver

    CRKT Guppie zilver

    CRKT Guppie zilver - Launce Barber en Tom Stokes ontwierpen de gepatenteerde Guppie® als onderdeel van de CRKT lijn van innovatieve I.D. Works® gereedschappen. Terwijl sommigen denken dat het een schattige tool is, is het echt een multitool voor het dagelijks gebruik. De tool is zilverkleurig en het handvat is van zwart roestvrij staal en is voorzien van diverse functies. De verstelbare moersleutel kan tot een 1/2" geopend worden zodat u het kunt gebruiken voor allerlei lichte reparatie- en montage werkzaamheden. Dankzij de opening voorde karabijnhaak is de Guppie gemakkelijk te dragen aan een riem, D-ring, tas of touw. Het 2Cr13 roestvrijstalen lemmet, met een snede die zo scherp is als een scheermes, kan met één hand geopend en gesloten worden door de slipjoint vergrendeling. De verwijderbare bithouder is ook een hoge intensiteit LED lamp (inclusief CR927 3V Lithium batterij). Het heeft twee sterke magneten om het veilig vast te houden aan de linkerkant van de Guppie. Daarnaast is de multitool voorzien van een schroevendraaier en flesopener. De roestvrijstalen clip houdt de Guppie vast in je broekzak of aan je uitrusting.

    Direct leverbaar

    Adviesprijs: € 51,50

    Onze prijs € 45,45

  • UST Bobwhite Quail Tool Long Multi-Tool

    UST Bobwhite Quail Tool Long Multi-Tool

    UST Bobwhite Quail Tool Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een kwartel. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: koordsnijder, flesopener, liniaal, moersleutel (3 formaten), platte schroevendraaier en karabijnhaak.
    € 8,50

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Messen en multitools

Voor messen en multitools ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle messen en multitools die je je maar kunt wensen, inclusief accessoires, reserveonderdelen en onderhoudsmiddelen.
Ook kan je bij ons terecht voor leuke aanbiedingen, luxe cadeauverpakkingen en kan je, om een cadeautje of aankoop nóg persoonlijker te maken, je mes of multitool laten graveren door onze eigen graveringsservice.

Verschillende soorten messen en multitools bij Multitools.nl

Het aanbod van Multitools is erg groot en onmogelijk om in één opsomming te vatten. Om je toch een indruk te geven van ons assortiment zetten we de belangrijkste producten voor je op een rij:

•    Keukenmessen. Alle soorten keukenmessen die je je maar kunt wensen vind je in de keukenmessen categorie van Multitools. Van universele koksmessen tot messen voor hele specifieke klussen.

•    Zakmessen en vaste messen. Voor de klusser, voor de verzamelaar, voor de survivalliefhebber of voor op de camping. Wat je ook zoekt, voor iedereen hebben wij een geschikt zakmes of vast mes.

•    Multitools. Deze alleskunners mogen niet ontbreken in de gereedschapskist (of broekzak) van iedere serieuze klusser. Met meerdere bitjes, een lemmet, een zaagje, een tang en talloze andere gereedschappen in één tool haal je de perfecte hulp in huis.

•    Accessoires voor multitools of messen. Een foedraal, een messentas, een mooie messenstandaard of een messenhouder voor meerdere messen en tools: je haalt ze allemaal bij Multitools.nl.

•    Onderhouds-, reinigings- en slijpmiddelen. Met diverse wetstenen, slijpmachine’s, verschillende slijppasta’s, smeeroliën, polijstdoeken en reinigingssprays vind je bij ons altijd een geschikt hulpmiddel om je mes of multitool in topconditie te houden.

De bovenstaande lijst bevat een indeling naar soorten. We zouden echter ook een indeling naar uitstraling of een indeling naar prijs kunnen maken: goedkoop, betaalbaar, professionele kwaliteit of de meest exclusieve limited edition? Klassiek, modern of een combinatie van beiden? Alle producten, de actuele voorraad en een overzicht van alle aanbiedingen vind je altijd op Multitools.nl

Welk mes of multitool is voor mij geschikt?

Soms is het kiezen van een mes of tool erg eenvoudig: je weet wat je nodig hebt, je weet wat je budget is en je weet wat je mooi vindt. Je bestelt het mes of gereedschap en je bent klaar. Vaak is dit echter niet het geval en kan het kopen van een mes of multitool een behoorlijke uitdaging zijn.
Om je een klein beetje op gang te helpen hebben we een aantal vragen op een rij gezet die je jezelf kunt stellen:

•    Waarvoor ga je het mes gebruiken? Zoek je een alleskunner voor in de keuken? Wil je een alleskunner voor op op de camping? Of wordt het toch een multitool, de beste vriend van iedere klusser? Als je deze vraag kunt beantwoorden, dan kan je de mogelijkheden vaak al goed op een rij zetten. Met de handige filters op onze site zoom je op die manier heel snel in op de messen en tools die bij jou passen.

•    Hoe ziet jouw perfecte multitool of zakmes er uit? Donkere tinten en een strak, hip uiterlijk? Ga je voor de houten, klassieke look? Of wordt het een mix van traditioneel en modern? Wat je ook zoekt, we hebben ze allemaal voor je.

•    Wat is je budget? Bij Multitools.nl kan je terecht voor de meest exclusieve special editions en messen van topfabrikanten. Je vindt er echter ook betaalbare instapmodellen en modellen met een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Met handige prijsfilters in onze messen en multitool webshop vind je snel een mes dat past bij jouw portemonnee.

Weet jij al welke multitool of mes het beste bij je past? Bestel deze dan nu op Multitools.nl. Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts: we helpen je graag bij het maken va de juiste keuze.