Multitools

Multitools zijn er in veel verschillende verschijningen. Zo zijn er multitools met een zakmes als hoofdfunctie, maar zijn er ook diverse tools die gericht zijn op andere toepassingen.

Populaire merken: Gerber | Leatherman | Swiss Tech | SOG | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

133-165 of 179

 • Walther Pro MultiTac (MTK) Pro

  Walther Pro MultiTac (MTK) Pro

  Met de Walther Pro Tool MTK Pro heb je een complete gereedschapskist in je zak: met vele verschillende functies, de MultiTac Pro voldoet volledig aan de naam. Het is alsof je je gereedschapskast met je meeneemt. In deze tool vind je bijvoorbeeld tangen, scharen en een magnetische bits houder voor 9 bits. Deze 9 bits worden eveneens meegeleverd. Kwaliteit staat voorop bij Walther. Het lemmet is gemaakt van top-grade Zweedse 12C 27 Sandvik staal en zoals alle tools heeft het een harde titanium grijze coating. Het kan worden geopend met een tweezijdig duim stud. Met gefreesde uitsparingen aan weerszijden. Een liner-lock houdt het blad op zijn plaats. De glasbreker vind je aan de achterzijde van het handvat. De tool wordt geleverd met een nylon etui. Deze kan verticaal of horizontaal gedragen worden. Deze super mulittool van Walther wordt geleverd in een een luxe blik / aluminium verpakking.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 80,63

  Onze prijs € 75,80

 • Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm etui

  Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm etui

  2 review(s)
  Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm etui - Details maken het verschil. De NailClip 582 zal onder alle omstandigheden je nagels schoon houden. Met een nagelknipper, pincet en een tandenstoker is deze tool de perfecte metgezel en kan het aan uw sleutelbos of in uw broekzak gedragen worden. Deze multifunctionele nagelknipper heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 4 functies: nagelknipper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,70

  Onze prijs € 18,45

 • Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm blister

  Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm blister

  Victorinox nagelknipper NailClip 582 rood 4 functies 58 mm blister - Details maken het verschil. De NailClip 582 zal onder alle omstandigheden je nagels schoon houden. Met een nagelknipper, pincet en een tandenstoker is deze tool de perfecte metgezel en kan het aan uw sleutelbos of in uw broekzak gedragen worden. Deze multifunctionele nagelknipper heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 4 functies: nagelknipper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,70

  Onze prijs € 18,45

 • Victorinox Huntsman Desert Camouflage in doosje

  Victorinox Huntsman Desert Camouflage in doosje

  Victorinox zakmes Huntsman desert camouflage 15 functies 91 mm doosje - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van cellidor (kunststof) in desert camouflage dessin met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,95

  Onze prijs € 39,45

 • Victorinox Huntsman transparant rood in doosje

  Victorinox Huntsman transparant rood in doosje

  Victorinox zakmes Huntsman transparant rood 15 functies 91 mm doosje - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,50

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox Huntsman transparant blauw in doosje

  Victorinox Huntsman transparant blauw in doosje

  Victorinox zakmes Huntsman transparant blauw 15 functies 91 mm doosje - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van transparant blauw cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,50

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox Huntsman Silver Tech in doosje

  Victorinox Huntsman Silver Tech in doosje

  Victorinox zakmes Huntsman transparant zilver 15 functies 91 mm doosje - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van transparant zilver cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 41,45

 • Victorinox Huntsman Lite in blister

  Victorinox Huntsman Lite in blister

  Victorinox zakmes Huntsman Lite 20 functies 91 mm blister - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman Lite zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. En met zijn LED lamp zul je altijd de weg kunnen vinden. Het handvat is gemaakt van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 20 functies: groot lemmet, klein lemmet, schroevendraaier 2,5 mm, hogedruk ballpoint, roestvrij stalen pin, mini schroevendraaier, Phillips kruiskopschroevendraaier, zeer fel LED lampje, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 78,00

  Onze prijs € 68,45

 • Victorinox SwissTool Spirit

  Victorinox SwissTool Spirit

  SwissTool Spirit 105 mm geleverd met met leren etui van Victorinox. Alle tools zijn gemaakt van roestvrij staal. Het gewicht is 105 gram. Met maarliefst 26 functies: buigtang met spitse bek, schroevendraaier 2 mm, schroevendraaier 3 mm, draadknipper voor draad tot 40 HRc hardheid, flesopener, schroevendraaier 6 mm, kratopener, praktisch lemmet (deels gekarteld), schaar, metaalvijl, metaalzaag, houtzaag, steek- en boorpriem, kruiskopschroevendraaier 1+2, beitel/krabber, kabelmantelsnijder (lengterichting),draadbuiger, draadstripper en -krabber, kabelmantelsnijder (dwarsrichting, rond), blikopener, multifunctionele haak, koppelpunt voor kurkentrekker, draadknipper voor gehard draad, koordoog, afzonderlijke veren, deblokkering. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van "The original Swiss Army Knife". Levenslange garantie. Op blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 154,00

  Onze prijs € 135,45

 • Victorinox SwissTool X 26 Functies met Lederen Sheath in Blisterverpakking

  Victorinox SwissTool X 26 Functies met Lederen Sheath in Blisterverpakking

  Victorinox SwissTool X 26 Functies met Lederen Sheath in Blisterverpakking - Zodra een zakmes niet meer voldoende functionaliteit biedt, dan heeft u de SwissTool X nodig. Met zijn 26 functies is het een complete gereedschapskist die elegant ondergebracht is in één enkele geavanceerde multitool! Je kunt hem overal en altijd gebruiken en haar schoonheid bewijst dat design niet ten koste hoeft te gaan van de functionaliteit. Je kunt thuis, op het werk of buiten in de natuur wel een miljoen toepassingen vinden voor dit werkpaard. Alle tools zijn van roestvrij staal.


  De SwissTool Spirit van Victorinox wordt geleverd met een lederen sheath. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van "The original Swiss Army Knife". Levenslange garantie en geleverd in een blisterverpakking.


  Met 26 functies:combitang, elektriciteitsdraadtang, lemmet, schroevendraaier 2 mm, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, schroevendraaier 7,5 mm, kruiskopschroevendraaier 1+2, draadknipper voor draad tot 40 HRc hardheid, draadknipper voor gehard draad, draadbuiger, draadstripper, draadkrabber, flesopener, schaar, metaalvijl 2-zijdig, metaalzaag, houtzaag, steek- en boorpriem, beitel/krabber, sterke kratopener, blikopener, liniaal 230 mm, liniaal 9 inch, koordoog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 169,00

  Onze prijs € 148,45

 • CRKT Eat'N Tool roze

  CRKT Eat'N Tool roze

  CRKT Eat'N Tool roze - De Eat'NTool is ontworpen door Liong Mah en is gemaakt 3CR13 roestvrij staal met een "Bead Blast" afwerking in de kleur roze. Op het eerste gezicht lijkt het op de bekende lepel/vork combinatie, maar Liong heeft zijn vindingrijkheid en computer vaardigheden gebruikt om een lichtgewicht, hightech outdoor gereedschap te creëren. En ja, er is een ergonomische lepel en een korte vork. Maar bovendien is er een handige flesopener aan de ene kant en aan de andere kant van de handgreep zit een noodschroevendraaier die tevens dienst doet als priem voor het openen van blikken. Tenslotte zijn er drie metrische moersleutels (10 mm, 8 mm, 6 mm) die nuttig zijn voor noodreparaties. Een groot centraal gat is niet alleen ontworpen voor de pakken van de tool met de vinger, maar zorgt ook voor het lage gewicht van de Eat'N Tool. Deze unieke tool beschikt ook over een karabijnhaak voor het makkelijk vastmaken van D-ringen of lussen op kleding en rugzakken. Wordt in een blisterverpakking geleverd.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • CRKT Sharpener 9cm

  CRKT Sharpener 9cm

  CRKT Sharpener - Iedereen die regelmatig een mes gebruikt, weet wel dat een scherp lemmet veel veiliger bij het gebruik is dan een stomp lemmet. Ontwerper Tom Stokes heeft deze compacte slijpmachine gemaakt, die je makkelijk bij je kunt dragen. Je houdt het stevig vast op een hard oppervlak, plaatst de achterkant van de lemmetrand in de "V" van de carbide slijper en trekt het mes, naar je toe, er doorheen. Deze handige tool beschikt ook over een gordelsnijder, schroevendraaier, flesopener en sleutelring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Gerber MP600 Basic Punttang Zwart

  Gerber MP600 Basic Punttang Zwart

  1 review(s)

  Gerber MP600 Basic Punttang Zwart - De MP600 serie ondersteunt onder andere het Amerikaanse leger tijdens hun taken. De MP600 is éénhandig te openen, robuust, duurzaam en betrouwbaar. Essentieel voor gebruik door hulpverleners. Met de 13 functies die er in deze multi-tool huizen, is hij uitermate geschikt voor iedere situatie. Als de draadknipper bot wordt, is deze eenvoudig 120 graden te draaien, Na drie keer draaien is de draadknipper te vervangen voor een nieuwe. Het gepatenteerde Saf. T. Plus vergrendelsysteem zorgt ervoor dat de gereedschappen niet inklappen tjdens gebruik. Kortom we kunnen eindeloos veel redenen geven waarom deze gewaardeerde multitool in je standaard uitrusting thuis hoort. Maar laten we het er bij houden dat een MP600 het nooit laat afweten. Het is een klassieker voor een reden. De MP600 needlenose wordt geleverd met een nylon sheath  • Platbektang

  • Draadknipper -en stripper

  • Fine edge mes

  • Zaagmes

  • Kleine, medium en grote platbek schroevendraaier

  • Kruiskopschroevendraaier

  • Blikopener

  • Flesopener

  • Vijl

  • Meetlat

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 89,95

 • Gatco FrogTool

  Gatco FrogTool

  Gatco FrogTool - De Frog Tool heeft zo veel gebruiksmogelijkheden dat je hem altijd bij je zult hebben! Het zou ideaal zijn als je altijd al je volledige set van gereedschappen bij je had, maar iedereen weet dat dit niet praktisch of realistisch is. Dus is deze multitool met zijn 15 functies het beste alternatief! De multitool is gemaakt van roestvrijstaal en heeft de volgende functies: 9/16" moersleutel, 1/2" moersleutel, 7/16" moersleutel, 14 mm moersleutel, 12 mm moersleutel, rechte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, torx schroevendraaier, een 1/4" houder voor bits (die gebruikt kan worden als een 6e moersleutel), een 1/8" en 1/4" adapters, ventiel moersleutel en bougie sleutel. De Frog Tool wordt geleverd met een kunststof hoes.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 34,95

  Onze prijs € 31,45

 • Leatherman Sidekick met Nylon Sheath

  Leatherman Sidekick met Nylon Sheath

  Leatherman Sidekick met Nylon Sheath - Deze Sidekick is een handige multitool op zakformaat met zijn lengte van nog geen 10 centimeter, klein genoeg om dagelijks in je broekzak te dragen. De Sidekick is voorzien van een gecombineerd mes, dat eenhandig te openen is. De Sidekick wordt geleverd in een nylon sheath.


  De Leatherman Sidekick heeft 14 functies en is geschikt voor bijvoorbeeld dagelijks gebruik, watersport, kamperen en hengelsport.


  14 gereedschappen:


  - Geveerde tang
  - Nylon sheath
  - Fles/Blik opener
  - Diverse Schroevendr.
  - Draadknipper
  - Glad mes
  - Gekarteld mes
  - Kabelstripper
  - Liniaal
  - Vijl
  - Clip
  - Koordoog
  - Zaag
  - Karabijnhaak

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 79,95

  Onze prijs € 74,95

 • Leatherman Rebar met Lederen Sheath

  Leatherman Rebar met Lederen Sheath

  Leatherman Rebar met Lederen Sheath - Deze Rebar is een klassieke stijl multitool en lijkt uiterlijk op een verkleinde Supertool 300. Ga je ‘m beter bekijken, dan ontdek je naast de kleinere afmetingen, meer verschillen. Doordat de Rebar kleiner is, is deze makkelijker dagelijks bij je te dragen dan de grotere broer, de Supertool 300. De gereedschappen zijn alleen te gebruiken na het openen van de tang. De combinatie punttang is voorzien van een draadknipper, met vervangbare snijdelen. De snijdelen zijn van het hardere 154CM staal. Alle gereedschappen worden na het openen geblokkeerd. Hij wordt in het zwart en zilverkleur geleverd en heeft een ingebouwd draadoog. Uiteraard heeft ook deze Leaterman Rebar de bekende 25 jaar garantie. Zijn lengte, in gesloten vorm is ruim 10 centimeter en hij weegt net geen 190 gram.

  De gereedschappen zijn: Combinatie, punttang met vervangbare draadknipper en krimptang. Een glad mes en een gekarteld mes, beide vervaardigd van 420HC staal. Een hout- en een metaalvijl. Een zaag. Kleine en grote schroevendraaier. Een kruiskopscroevendraaier. Een priem met een naaldoog. Een maatlatje (8 inches /20 cm). Een flesopener. Blikopener en draadstripper.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 83,95

 • Leatherman Rebar Molle Sheath

  Leatherman Rebar Molle Sheath

  1 review(s)

  Leatherman Rebar Molle Sheath Zwart - Geschikt voor klussen, monteurswerk en dagelijks gebruik.


  17 Tools:
  Punttanf
  Combinatietang
  Vervangbare draadknipper
  Vervangbare hard-draadknipper
  Krimptang
  420HC Knife
  420HC Half gekarteld Mes
  Hout - Metaal Vijl
  Zaag
  Schroevendraaier Small
  Schroevendraaier Large
  Schroevendraaier Phillips
  Awl w/Thread Loop
  Meetlat (8 inches/20 cm)
  Flesopener
  Blikopener
  Draadstripper

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 109,95

  Onze prijs € 102,95

 • Leatherman Rebar Coyote met Sheath

  Leatherman Rebar Coyote met Sheath

  Leatherman Rebar Coyote - Met de Rebar herkennen de fans van Leatherman de iconische "doos-achtige" vorm die in Tim Leatherman's originele PST ontwerp te zien is. De tang van de Rebar is geoptimaliseerd voor meer kracht en heeft een vervangbare draadknipper. Met alle eigenschappen om zelfs de moeilijkste klussen gedaan te krijgen is de Rebar zeker onmisbaar in de werkplaats of thuis. De Coyote is een speciale editie van de Rebar met zijn zwart gecoate onderdelen en zandkleurig roestvrijstalen handvat. Deze multitool heeft een lengte van 17,5 cm en wordt geleverd met een nylon etui. Met 17 functies: punttang, combitang, vervangbare draadknipper, vervangbare draadknipper voor harde draad, kabelschoentang, draadstripper, glad lemmet (420HC staal), gekarteld lemmet (420HC staal), zaag, priem, liniaal (8 inch, 19 cm), blikopener, flesopener, hout- metaalvijl, Phillips kruiskopschroevendraaier, grote schroevendraaier en kleine schroevendraaier. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 92,95

 • Leatherman Rebar met Nylon Sheath

  Leatherman Rebar met Nylon Sheath

  Leatherman Rebar met Nylon Sheath - Deze Rebar is een klassieke stijl multitool en lijkt uiterlijk op een verkleinde Supertool 300. Ga je lsquo;m beter bekijken, dan ontdek je naast de kleinere afmetingen, meer verschillen. Doordat de Rebar kleiner is, is deze makkelijker dagelijks bij je te dragen dan de grotere broer, de Supertool 300. De gereedschappen zijn alleen te gebruiken na het openen van de tang. De combinatie punttang is voorzien van een draadknipper, met vervangbare snijdelen. De snijdelen zijn van het hardere 154CM staal. Alle gereedschappen worden na het openen geblokkeerd. Hij wordt in het zwart en zilverkleur geleverd en heeft een ingebouwd draad-oog. Uiteraard heeft ook deze Leatherman Rebar de bekende 25 jaar garantie. Zijn lengte, in gesloten vorm is ruim 10 centimeter en hij weegt net geen 190 gram.


  De gereedschappen zijn: Combinatie, punttang met vervangbare draadknipper en krimptang. Een glad mes en een gekarteld mes, beide vervaardigd van 420HC staal. Een hout- en een metaalvijl. Een zaag. Kleine en grote schroevendraaier. Een kruiskop scroevendraaier. Een priem met een naaldoog. Een maatlatje (8 inches /20 cm). Een flesopener. Blikopener en draadstripper.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 83,95

 • Leatherman OHT Zwart met Molle Sheath

  Leatherman OHT Zwart met Molle Sheath

  Leatherman OHT Zwart met Molle Sheath - OHT is de One Hand Tool van Leatherman. Dit model is weer een stapje verder in de technische ontwikkeling van de multitool en sinds 2013 verkrijgbaar in Europa. De allernieuwste tool van Leatherman is met één hand te bedienen en heeft 16 functies. Alle delen aan de buitenzijde van de tool zijn met een hand te openen, ook de schroevendraaiers, gordelsnijder en zaag. Ook nieuw aan deze multitool van dit formaat (11.5cm / 281 gram), is de automatisch openende tang, deze kan eveneens eenhandig uit het frame worden geschoven. Om te voorkomen dat deze in je broekzak open gaat, is deze functie op slot te zetten. Door een veerconstructie veert de tang open, als je geen kracht op de benen zet. Alle tools vergrendelen met een liner lock, zodat ze tijdens gebruik niet dicht klappen.


  Als laatste nieuwtje is te melden dat op het frame pictogrammen staan van de gereedschappen welke direct daaronder zitten. Dus zoeken aan welke kant de zaag zit, hoeft niet meer.


  Voor sportschutters en militairen is er de mogelijkheid om schoonmaakborstels te bevestigen aan de OHT en voor medisch personeel is er een sleutel om een zuurstofkraan te openen. Voor mensen die niet genoeg hebben aan de vaste kruiskop- en patte en schroevendraaiers, bestaat ook de mogelijkheid om de removable bit driver over de kruiskopschroevendraaier te plaatsen, zodat je met gewone zeskantige en met de Leatherman bitjes kan werken.


  Deze kaki OHT wordt geleverd met een zwarte nylon MOLLE hoes. De OHT is ook leverbaar met een kaki behuizing.


  Samenvatting:


  - Openverende combinatie-punttang met draadknipper
  - Vervangbare snijdelen in de draaadknipper, gemaakt van 154CM staal
  - Glad mes gemaakt van 420HC staal
  - Gekarteld mes gemaakt van 420HC staal
  - Kruiskop schroevendraaier
  - Kleine schroevendraaier.
  - Medium schroevendraaier
  - Grote schroevendraaier
  - Houtzaag
  - Gordelsnijder
  - Blikopener
  - Flesopener
  - Zuurstofflessleutel
  - Aansluiting voor wapen schoonmaakborstels.
  - Tang kan worden in- en uitgeschoven in het frame. Deze functie is op slot te zetten.


  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 129,95

  Onze prijs € 120,95

 • Leatherman Skeletool Coyote

  Leatherman Skeletool Coyote

  Leatherman Skeletool Coyote - De Skeletool heeft naast de punt-combinatietang, een hard en zachtdraadknipper en een gecombineerd glad mes met een karteldeel ook een bithouder en een bergplaats voor een tweede bitje. Bij aanschaf is een dubbel kruiskopbitje en een dubbel bitje voor sleufkopschroeven inbegrepen. Het mes is vervaardigd van 420 HC staal (58HRC) en is met één hand te openen. Het wordt door middel van de liner lock in geopende stand geblokkeerd.


  Eén van de lichtste full-sized multitools op de markt, waardoor deze perfect is voor dagelijks gebruik. Met zowel een karabijnhaak als een verwijderbare pocketclip kan je de tool op meerdere manieren bij je dragen. De karabijnhaak kan tevens als flesopener gebruikt worden. De mooi afgeronde randen zorgen voor extra comfort en veiligheid. De Skeletool ligt verbazingwekend fijn in de hand en je zult verrast zijn over de stevigheid.


  Geschikt voor watersport.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 92,95

 • Leatherman Skeletool CX

  Leatherman Skeletool CX

  Leatherman Skeletool CX - De Leatherman SKELETOOL CX is de duurdere uitvoering van de SKELETOOL. De verschillen zijn dat het mes is uitgevoerd in het duurdere en langer scherp blijvende 154 CM staal. Het mes van de CX is glad en heeft geen kartels. Het wordt door middel van de liner lock in geopende stand geblokkeerd.


  De Skeletool heeft naast de punt-combinatietang, een hard en zachtdraadknipper en een gecombineerd glad mes met een karteldeel ook een bithouder en een bergplaats voor een tweede bitje. Bij aanschaf is een dubbel kruiskopbitje en een dubbel bitje voor sleufkopschroeven inbegrepen.


  Eén van de lichtste full-sized multitools op de markt, waardoor deze perfect is voor dagelijks gebruik. Met zowel een karabijnhaak als een verwijderbare pocketclip kan je de tool op meerdere manieren bij je dragen. De karabijnhaak kan tevens als flesopener gebruikt worden. De mooi afgeronde randen zorgen voor extra comfort en veiligheid. De Skeletool ligt verbazingwekend fijn in de hand en je zult verrast zijn over de stevigheid.


  Geschikt voor watersport, kamperen en hengelsport, al je belangrijke gereedschappen bij de hand op het water.


  Een Leatherman SKELETOOL CX als geschenk aan iemand geven? Hij is ook leverbaar in het originele Leatherman geschenkblik.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 124,95

  Onze prijs € 122,95

 • Leatherman Skeletool RX Rood

  Leatherman Skeletool RX Rood

  Leatherman Skeletool RX Rood - Deze multitool van Leatherman is een lichtgewicht reddingstool en is daarmee bij uitstek geschikt voor hulp- en reddingsdiensten. De tool bestaat uit 7 gereedschappen. Hierdoor kun je met gemak en uiterst snel gordels doorsnijden, ramen inslaan en draden doorknippen.


  Tools:
  Punttang
  Standaard tang
  Bithouder incl. bits, waarvan 1 bit met glasbreker
  Flesopener
  Draadknipper
  Gekarteld Mes
  Karabijnhaak

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 124,95

  Onze prijs € 115,95

 • Leatherman Style CS 6 Functies

  Leatherman Style CS 6 Functies

  Leatherman Style CS 6 Functies - Een supercompact tooltje met als hoofdonderdeel een schaar. De Style CS is geboren in 2010 en heeft heel duidelijk de Skeletool als een van de ouders. De karabijnhaak, die ook als flesopener dienst kan doen, is de meest kenmerkende overeenkomst. Door sommige wordt dit de Mini Skeletool genoemd, wat door het vervangen van de punt –combinatietang in een handig schaartje eigenlijk niet helemaal correct is. Geschikt voor water -en hengelsport.


  6 Tools: - Carabijnhaak / Flesopener - Platte Schroevendraaier - Schaar - Glad mes Rc 58.00 420HC - Nagelvijl - Pincet

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 38,50

  Onze prijs € 35,95

 • Leatherman SuperTool 300 Leder Sheath

  Leatherman SuperTool 300 Leder Sheath

  Deze 3e generatie Super Tool 300 heeft maar liefst 19 verschillende functies aan boord. Is als het ware een klein gereedschapkistje. Deze Super Tool 300 is de verbeterde versie van de oude, niet meer leverbare Super Tool 200. Deze nieuwe multitool heeft o.a. een grote sterkere tang. De sterkste ooit gemaakt met z’n unieke verwisselbare snijdelen voor de kniptang, vervaardigd van het 3 maal langer scherp blijvende 154CM staal. Uiteraard worden de gereedschappen, na geopend te zijn, geblokkeerd. Ook het uitklappen van de kleinere gereedschappen is in de Super Tool 300 verbeterd. Deze komen nu bij het openen van een van de gereedschappen, allemaal mee naar buiten. Terug drukken is eenvoudiger dan een van de gereedschappen uit de kleine behuizing te peuteren. De constructie is zo gemaakt dat de gereedschappen niet mee naar buiten komen als men alleen het mes opent. Ook andersom werkt dit vernuftige principe ook, dus alleen de gereedschappen komen naar buiten en het scherpe mes blijft veilig opgeborgen. Om het comfort te verbeteren, zijn de handgrepen afgerond en hebben aan de zijkanten grote uitsparingen, zodat zich de werktuigen zelfs met dikke handschoenen licht laat uitklappen. Het Tool Interlocksysteem aan de ST300 is versterkt, om zeker te zijn, dat ze volledig uitgeklapt blijven als ze onder sterke belasting komen te staan. De Super Tool 300 wordt geleverd met een Lederen hoesje.

  Geschikt voor militaire doeleinden, off-road, klussen/bouw en dagelijks gebruik
  Incl.leren Sheath
  19 Tools:
  - Fles/blik opener
  - Diverse Schroevendr.
  - Gekarteld mes
  - Glad mes
  - Nijptang
  - Combinatie punttang
  - Lineaal
  - Vijl + Zaag
  - 19 tools in 1

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 124,95

  Onze prijs € 116,95

 • Leatherman SuperTool 300 Black Molle Sheath

  Leatherman SuperTool 300 Black Molle Sheath

  Ook geschikt voor militairen, outdoor, off-road, klussen/bouw en dagelijks gebruik
  Gewicht: 286Gram
  Ingeklapt: 11.5cm
  Incl.:Nylon Molle Sh.
  19 Tools:
  - Fles/blik opener
  - Diverse Schroevendr.
  - Gekarteld mes
  - Glad mes
  - Nijptang
  - Cap Crimper
  - Lineaal
  - Vijl + Zaag
  - 19 tools in 1

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 124,95

  Onze prijs € 116,95

 • Leatherman Super Tool 300 BK EOD

  Leatherman Super Tool 300 BK EOD

  Leatherman Super Tool 300 BK EOD - Leatherman heeft een serie militaire en tactische multitools en zakmessen in het programma. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij positie gevoelige operaties, waar een glimmende multitool je positie kan verraden. Een mooi glimmende, gepolijste multitool kan in het burgerleven een geliefd gadget zijn, maar kan het verschil tussen leven en dood zijn in militaire omstandigheden. Daarom zijn de militaire uitvoeringen allemaal in tactisch zwart uitgevoerd.


  Deze derde generatie Super Tool 300 heeft nu ook een EOD uitvoering, welke net als de gewone supertool 300, 19 verschillende functies. Ze zijn echter niet het zelfde. Ten eerste is de 300 EOD uitgerust met een vervangbare metaalzaag. Vervolgens is er, speciaal voor werkzaamheden met explosieven, een cap crimper aan boord. Deze krimptang is bedoeld om ontstekingsdraden vast te knijpen in een ontsteker wat in een explosief geplaatst wordt. Deze Super Tool 300 EOD heeft ook een afneembare C4 prikker. Met deze C4 Punch word het gat voor de ontsteker in explosief materiaal gemaakt. Als de C4 prikker er wordt afgeschroefd, passen er ook schoonmaakbostels op welke gebruikt worden om vuurwapens te reinigen. De Supertool 300 EOD uitvoering wordt uitsluitend in de zwarte uitvoering gemaakt en geleverd met een nylon MOLLE opberghoes. De sterkste multitooltang, ooit gemaakt, met zamp;amp;rsquo;n unieke verwisselbare snijdelen voor de kniptang, vervaardigd van het 3 maal langer scherp blijvende 154CM staal is natuurlijk ook op deze EOD versie aanwezig. De gereedschappen worden, na geopend te zijn, geblokkeerd. Ook het uitklappen van de kleinere gereedschappen is in de Super Tool 300 EOD eenvoudig. Deze komen bij het openen van een van de gereedschappen, allemaal mee naar buiten. Terug drukken is eenvoudiger dan een van de gereedschappen uit de kleine behuizing te peuteren. De Leatherman Supertool 300 EOD is zo gemaakt dat de gereedschappen niet mee naar buiten komen als men alleen het mes opent. Ook andersom werkt dit vernuftige principe ook, dus alleen de gereedschappen komen naar buiten en het scherpe mes blijft veilig opgeborgen. Om het comfort te verbeteren, zijn ook hier de handgrepen afgerond en hebben deze aan de zijkanten grote uitsparingen, zodat de gereedschappen met dikke handschoenen aan, eenvoudig uit de multitool te halen zijn.Het verbeterde tool Interlocksysteem is uiteraard ook op deze EOD uitvoering aanwezig. Dit zorgt er voor om zeker te zijn, dat gereedschappen volledig uitgeklapt blijven als ze onder sterke belasting komen te staan. De Super Tool 300 EOD wordt geleverd met een zwarte MOLLE hoes.


  Geschikt voor de mijnopruimingsdiensten van het leger Incl.:Nylon Molle Sheath. 19 Tools: - Fles/blik opener - Diverse Schroevendr. - Gekarteld mes - Glad mes - Nijptang - Cap Crimper - Lineaal - Vijl + Zaag - 19 tools in 1


  Kleur: Zwart
  Staalsoort: Roestvrij Staal
  Model lemmet: Glad
  Vergrendelsysteem: BackLock
  Handgreep omschrijving: Stainless Steel/Satine
  Etui: nylon molle
  Ontwerper: Tim Leatherman
  Hardheid (Rc): 57.00
  Lengte lemmet (cm): 8.13
  Lengte handgreep (cm): 11.43
  Lengte totaal (cm): 19.56
  Gewicht (gram): 272.10


  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 149,95

  Onze prijs € 139,95

 • Leatherman Surge Zwart met Molle Sheath

  Leatherman Surge Zwart met Molle Sheath

  1 review(s)
  Leatherman Surge Zwart met Molle Sheath - De zwaardere rvs uitvoering van de Leatherman Wave. Deze Surge multitool is 15% groter en zwaarder, heeft een sterkere punt-combinatietang, dan zijn jongere broertje de "Wave" en heeft, als enige in de Leatherman serie, de mogelijkheid om het zaagblad te vervangen. De Surge wordt geleverd met een metaalzaag, annex vijl en een houtzaag. Wil je er een grovere of fijnere zaag in zetten? Dat kan! Alle decoupeerzaagbladen met een SDS aansluiting passen in dit unieke doordacht stuk gereedschap. De grote schaar is ook een van de opvallende zaken aan deze multitool. Het gladde en het gekartelde lemmet zijn met één hand te openen en worden, net als de bithouders, in de geopende positie geblokkeerd (backlock). Er is een bithouder voor een brillenschroevendraaier en ook een bithouder voor gangbare maten platkop- en kruisschroeven. De bitjes, plat- en kruiskop, zijn inbegrepen. Deze multitool is ook geschikt voor reddingsdoeleinden, klus-en bouwwerkzaamheden, outdoor activiteiten en militaire doeleinden. De zwarte uitvoering is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij positie gevoelige operaties, waar een glimmende multitool je positie kan verraden. Een mooi glimmende, gepolijste multitool kan in het burgerleven een geliefd gadget zijn, maar kan het verschil tussen leven en dood zijn in militaire omstandigheden. Daarom zijn de militaire uitvoeringen allemaal in tactisch zwart uitgevoerd. Met 21 gereedschappen van roestvrij staal: bithouder, flesopener, diverse schroevendraaiers, draadknipper, gekarteld lemmet (420HC staal), glad lemmet (420HC staal), kabelstripper, liniaal, priem, vijl, zaag en schaar. De handvatten zijn van zwart roestvrij staal. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven en hij wordt met een MOLLE nylon etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 175,95

  Onze prijs € 163,95

 • Leatherman Surge met Nylon Sheath

  Leatherman Surge met Nylon Sheath

  Leatherman Surge met Nylon Sheath - De zwaardere roestvrijstalen uitvoering van de Leatherman Wave. Deze Surge multitool is 15% groter en zwaarder, heeft een sterkere punt-combinatietang, dan zijn jongere broertje de "Wave" en heeft, als enige in de Leatherman serie, de mogelijkheid om het zaagblad te vervangen. De Surge wordt geleverd met een metaalzaag, annex vijl en een houtzaag. Wil je er een grovere of fijnere zaag in zetten? Dat kan! Alle decoupeerzaagbladen met een SDS aansluiting passen in dit unieke doordacht stuk gereedschap. De grote schaar is ook een van de opvallende zaken aan deze multitool. Het gladde en het gekartelde lemmet zijn met één hand te openen en worden, net als de bithouders, in de geopende positie geblokkeerd (backlock). Er is een bithouder voor een brillenschroevendraaier en ook een bithouder voor gangbare maten platkop- en kruisschroeven. De bitjes, plat- en kruiskop, zijn inbegrepen. Deze multitool is ook geschikt voor reddingsdoeleinden, klus-en bouwwerkzaamheden, outdoor activiteiten en militaire doeleinden. Met 21 gereedschappen van roestvrij staal: bithouder, flesopener, diverse schroevendraaiers, draadknipper, gekarteld lemmet (420HC staal), glad lemmet(420HC staal), kabelstripper, liniaal, priem, vijl, zaag en schaar. De handvatten zijn van gesatineerd zilverkleurig roestvrij staal. Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven en hij wordt met een nylon etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 165,00

  Onze prijs € 153,95

 • Leatherman MUT EOD 17 Functies met Nylon Molle Sheath

  Leatherman MUT EOD 17 Functies met Nylon Molle Sheath

  Leatherman MUT EOD 17 Functies met Nylon Molle Sheath - gemaakt voor personen die werken met explosieven. De EOD heeft een C4 prikker, welke gebruikt wordt om ruimte in explosief materiaal te maken om de ontsteker te kunnen plaatsen. Tevens is de tang van de EOD voorzien van een krimpdeel, waarmee de ontstekingskabel in de voornoemde ontsteker kan worden vast gezet. Een ander verschil met de sportschutters MUT is de volledig zwarte uitvoering en de prijs. De EOD uitvoering is iets duurder. De MUT-EOD beschikt onder andere over een hamer, bronzen schaapstaal voor het schoon maken van je wapen, extra ringsleutel voor wapenonderhoud, het heeft een punch om je wapen te demonteren en veel meer handige zaken waar schutters op zitten te wachten. Geschikt voor jacht -en schietsport . Uiteraard wordt de Explosieven Opruimings Dienst-variant, om 'm zo maar eens te noemen, geleverd met een bruine nylon Molle sheath.


  17 gereedschappen o.a.:
  -Combinatiemes half gekarteld lemmet 7.62cm
  - Tang met militaire krimptang
  - Zaag
  - Fles opener
  - Hamer
  - Vervangbare guthook
  - Diverse bits


  Vergrendelsysteem: BackLock
  Hardheid (Rc): 57.00

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 259,95

  Onze prijs € 241,95

 • Leatherman Tread™ Stainless Metrisch

  Leatherman Tread™ Stainless Metrisch

  Leatherman Tread™ Stainless Metrisch - Met de TREAD (metrisch) heeft Leatherman een bijzonder functioneel en uniek product op de markt gebracht. Buiten het feit dat deze armband-multitool met 29 verschillende functies om de pols gedragen kan worden, heeft deze ook een iconische uitstraling en valt deze ook als lifestyleproduct bij veel mensen in de smaak. Deze armband bestaat uit 10 schakels die uitwisselbaar zijn en mede hierdoor zelf in lengte aanpasbaar voor vrijwel iedere pols. Hij kan zonder problemen in het vliegtuig gedragen worden. De ongekend grote vraag heeft zelfs Leatherman voor een enorme uitdaging gesteld.


  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 199,95

  Onze prijs € 185,95

 • SOG PowerAssist EOD Black Clampack

  SOG PowerAssist EOD Black Clampack

  Een multifunctionele tool. 13 onderdelen. Geleverd in een nylon etui.


 • Zwart
  420 Stainless
  Glad
  BackLock
  Black Oxide 420 Stainless
  Nylon
  SOG
  11.50
  18.00
  284.00

1-2 werkdagen

Adviesprijs: € 142,95

Onze prijs € 138,95

 • SOG Baton Q3

  SOG Baton Q3

  1 review(s)
  SOG Baton Q3 - SOG introduceert een reeks minimalistische multitools voor dagelijks gebruik. Deze SOG Baton Q3 is een van de multitools in deze serie. Deze multitool beschikt over 13 functies, te weten een priem, lemmet, combi-tang, flesopener, blikopener, beitel, vijl (driezijdig), platte schroevendraaier (medium), platte schroevendraaier (klein), sieraden drijver, kruiskopschroevendraaier en een draadknipper. Deze multitool is slechts een fractie groter dan een doorsnee pen en daarom makkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. De tools zijn gemaakt van 5CR15MOV staal en het handvat is gemaakt van zwart/grijs aluminium.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 84,95

  Onze prijs € 82,95

 • Van laag naar hoog sorteren

  133-165 of 179

  Multitools

  Multitools zijn handige alleskunners en het perfecte gereedschap voor iedere gelegenheidsklusser, hobbyist, sporter of professional die behoefte heeft aan een compact hulpmiddel. Een goede multitool past in je zak, is erg robuust en bevat alle tools die benodigd zijn voor 80% van alle kleine klussen die je uit zult voeren. Ook zijn de tools erg geschikt voor sport-, buiten- en kampeeractiviteiten.


  Welke typen multitools zijn verkrijgbaar?

  In de multitoolshop van Multitools.nl kies je uit verschillende soorten multitools. Hoewel multitools enigszins lijken op Zwitserse zakmessen zit er wel degelijk verschil tussen. Multitools hebben vaak meer onderdelen die geschikt zijn voor klussen: combinatietangen, draadknippers, schroevendraaiers, beitels en veiltjes zijn over het algemeen hulpstukken die je eerder bij een multitool aan zal treffen dan bij een Zwitsers zakmes.

  Door hun veelzijdigheid is het lastig om multitools te categoriseren. De verschillen tussen multitools zal je dan ook vooral terugzien in bepaalde eigenschappen:

  • De ene multitool neigt meer naar outdoor-, camping- en survivaltoepassingen, de andere is meer geschikt voor klussen in en om het huis. Weer een andere is een perfect hulpmiddel voor buitensporters, watersporters of vissers.
  • Sommige uitvoeringen zijn uitgerust met bijzondere gereedschappen waarover lang niet alle multitools beschikken, zoals een veiligheidshamer, een liniaal of gereedschap om vuur te maken.
  • De uitvoering van het lemmet in de multitool verschilt. Sommigen hebben een gekarteld lemmet, anderen een glad lemmet. Ook de manier van in- en uitklappen varieert van handmatig en assisted opening tot aan volautomatisch.
  • Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Ga je voor volledig rvs, een kunststof cover, of een mooie houten uitvoering? Er is keuze genoeg.
  • Tot slot zijn er ook qua budget genoeg opties. Multitools zijn al verkrijgbaar vanaf enkele tientjes, maar je kan er met een paar honderd euro ook flink in investeren.

  Bij Multitools.nl kies je gelukkig altijd uit het grootste assortiment en de beste merken. Voor ieder budget en iedere toepassing is er een geschikte multitool beschikbaar!

  Welke merken en modellen multitools zijn er?

  In de online multitool shop van Multitools.nl is een groot aantal merken beschikbaar. Zo kies je bij ons uit tools van bekende fabrikanten als Gerber en Victorinox, maar hebben we ook multitools van ‘uitvinder’ Leatherman. Daarnaast kies je bij ons uit speciale uitvoeringen, maar ook uit diverse klassieke modellen. Wat dacht je van:

  • De Leatherman Skeletool. Een tijdloze multitool van roestvrijstaal die zich uitstekend leent voor watersport, hengelsport en kamperen.
  • De SOG PowerAccess Clampack. Een krachtig hulpstuk voor iedere klusser en een van de sterkste tools van zijn formaat.
  • Walther Multi Tool MTK. Een stoer instapmodel en de ideale combinatie tussen zakmes en gereedschap met onder meer een bithouder, schroevendraaier en combinatietang.

  Zoals je ziet is het aanbod erg volledig. Laat je dus gerust inspireren door de mogelijkheden in onze online multitool winkel!

  Multitool onderhouden

  Om zo lang mogelijk gebruik te maken van je aankoop is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarom kan je bij Multitools.nl terecht voor handige beschermhoezen, maar ook voor smeermiddelen of messenslijpers. Wil je een gebruikte multitool weer in topconditie brengen? Kijk dan op onze webshop of neem contact met ons op, want veel onderdelen zijn bij ons los op voorraad!

  Waarom Multitools bij Multitools.nl kopen?

  Een investering in een goede multitool kan soms groot zijn, maar is wel een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. In dat geval wil je er zeker van zijn dat je de juiste aankoop maakt. Daarom biedt Multitools.nl naast het grootste aanbod multitools ook:

  • Uitstekende ondersteuning via de mail of telefoon.
  • Alle mogelijkheden om je multitool in topconditie te houden, van handige hoesjes tot aan reserveonderdelen.
  • Een onafhankelijk en objectief advies, zodat jij de beste aankoop kunt maken.

  Overweeg je om een multitool te kopen? Kijk dan op Multitools.nl. We voorzien je graag van de beste opties en het juiste advies!