Sleutelhanger tools

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 80

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • UST Bicycle Tool A Long Multi-Tool

  UST Bicycle Tool A Long Multi-Tool

  UST Bicycle Tool A Long  Multi-Tool - Deze handige multitool in de vorm van een fiets is 58 x 100mm groot en weegt 28 gram. De roestvrijstalen tool past gemakkelijk in je broekzak en heeft een karabijnhaak om deze aan je broekriem of sleutelbos te hangen. De tool bevat maar liefst 11 gereedschappen. A – FlesopenerB – Platte schroevendraaierC – MeetlatD – Moersleutel (2 posities) E – Phillips kop schroevendraaierF – KoordsnijderG – Vlinder moersleutelH – Spiegel signaal tool I – KarabijnhaakJ – Pry tipK – Moersleutel (vijf posities)

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Hiker Tool A Long Multi-Tool

  UST Hiker Tool A Long Multi-Tool

  UST Hiker Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een wandelaar. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: signaal spiegel, wrik punt, koordsnijder, moersleutel (2 formaten), blikopener, platte schroevendraaier, liniaal, vlinder moersleutel, moersleutel (4 formaten), flesopener en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Key Multi-Tool

  UST Key Multi-Tool

  UST Key Multi-Tool - Deze duurzame roestvrijstalen multitool beschikt over 3 gereedschappen: een kurkentrekker, zakmes en een flesopener. De tool is voorzien van een sleutelhanger waarmee je deze gemakkelijk om je sleutelbos of aan je tas hangt.

  Direct leverbaar

  € 7,45
 • UST Horse Tool A Long Multi-Tool

  UST Horse Tool A Long Multi-Tool

  UST Horse Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een paard. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: vlinder moersleutel, flesopener, kruiskopschroevendraaier, koordsnijder, moersleutel (3 formaten), platte schroevendraaier, liniaal en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Boot Tool A Long Multi-Tool

  UST Boot Tool A Long Multi-Tool

  UST Boot Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een laars. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: vlinder moersleutel, moersleutel (4 formaten), moersleutel (2 formaten), koordsnijder, platte schroevendraaier, flesopener en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Lab Tool A Long Multi-Tool

  UST Lab Tool A Long Multi-Tool

  UST Lab Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een labrador hond. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: flesopener, moersleutel (3 formaten), kruiskopschroevendraaier, koordsnijder, liniaal en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Lantern Tool A Long Multi-Tool

  UST Lantern Tool A Long Multi-Tool

  UST Lantern Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een lantaarn. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: koordsnijder, moersleutel (6 formaten), flesopener, vlinder moersleutel, liniaal en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Folding Plier Multitool

  UST Folding Plier Multitool

  UST Folding Plier Multitool - sleutelhanger tool met 6 gereedschappen:


  - Tang
  - Draadknipper
  - Vijl
  - Platte schroevendraaier
  - Mes
  - Philips platte schroevendraaier

  Direct leverbaar

  € 7,30
 • UST Hatchet Tool a Long Multi-Tool

  UST Hatchet Tool a Long Multi-Tool

  UST Hatchet Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een bijl. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: vlinder moersleutel, koordsnijder, moersleutel (5 formaten), krabber, liniaal, flesopener, signaal spiegel en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Off Road Tool A Long Multi-Tool

  UST Off Road Tool A Long Multi-Tool

  UST Off Road Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een terreinwagen. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: flesopener, koordsnijder, kruiskopschroevendraaier, vijl, platte schroevendraaier en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Standing Bear Tool A Long Multi-Tool

  UST Standing Bear Tool A Long Multi-Tool

  UST Standing Bear Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een staande beer. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: vlinder moersleutel, liniaal, platte schroevendraaier, moersleutel (4 formaten), flesopener, koordsnijder en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Trout Tool A Long Multi-Tool

  UST Trout Tool A Long Multi-Tool

  UST Trout Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een forel. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: wrik punt, moersleutel (3 formaten), liniaal, kruiskopschroevendraaier, blikopener, platte schroevendraaier, koordsnijder, vlinder moersleutel en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Shark Tool A Long Multi-Tool

  UST Shark Tool A Long Multi-Tool

  UST Shark Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een haai. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: kruiskopschroevendraaier, liniaal, signaal spiegel, moersleutel, platte schroevendraaier, moersleutel (4 formaten), flesopener, vlinder moersleutel en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • Swiss Tech transformer Wrench

  Swiss Tech transformer Wrench

  Swiss Tech Micro Wrench 7 in 1 sleutelhanger multitool
  De Transformer Micro-Wrench 7-in-1 sleutelhanger multitool heeft een verstelbare moersleuteltje waarmee moertjes tot 12 mm mee kunnen worden aan- of los gedraaid, een schaartje en 4 LED lampjes. Een set LED lampjes kan het werk tijdens het vast of los draaien van een bout of moer belichten. De andere 2 LED lampjes zijn om bijvoorbeeld het sleutelgat te vinden. Deze Swiss Tech multitool is voorzien van een flesopener en een maatverdeling in inches en centimeters. Natuurlijk wordt hij geleverd incl. batterijen. De tool is 7 cm lang en 4 cm breed.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 28,95

  Onze prijs € 27,95

 • UST Dog Tool A Long Multi-Tool

  UST Dog Tool A Long Multi-Tool

  UST Dog Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een hond. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: liniaal, platte schroevendraaier, flesopener, vijl, moersleutel (5 formaten) en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Buffalo Tool A Long Multi-Tool

  UST Buffalo Tool A Long Multi-Tool

  UST Buffalo Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een bizon. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: liniaal, vlinder moersleutel, flesopener, kruiskopschroevendraaier, moersleutel (4 formaten), platte schroevendraaier, koordsnijder en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST Wolf Tool A Long Multi-Tool

  UST Wolf Tool A Long Multi-Tool

  UST Wolf Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een wolf. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: moersleutel (4 formaten), koordsnijder, krabber, liniaal, flesopener en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • LifeHammer ResQMe Keychain Res Black

  LifeHammer ResQMe Keychain Res Black

  Life Hammer ResQMe Keychain Res black. De Res-Q-Me sleutelhanger Escape Tool in het zwart heeft een klein zak formaat. De Res-Q-Me verbrijzelt autoruiten en snijdt veiligheidsgordels in een paar seconden door. De tool is licht van gewicht en gemakkelijk om je sleutelbos te dragen.

  Direct leverbaar

  € 16,95
 • Swiss Tech Micro Max met 19 functies inclusief luxe verpakking

  Swiss Tech Micro Max met 19 functies inclusief luxe verpakking

  Swiss Tech Micro-Max in geschenkenverpakking
  Swiss Tech Micro-Max 19-in-1 Pocket Tool Kit voor Sleutelhangers. Gepolijst roestvrijstalen constructie. Maatregelen 1 7/8 "x 1 5/16" x 1/4 ". Gereedschap omvatten: 1/4" inbussleutel; 7/16 "inbussleutel, # 0, # 1 en # 2 platte schroevendraaiers, # 0, # 1 en # 2 Phillips schroevendraaier, tang, kniptang, striptang, draad tang, nagelvijl, handboor, flesopener, inches en mm heersers;. inch en mm heerser extensies schroevendraaier tips voldoen ANSI-normen veilig hecht aan sleutelhanger.. kenmerken quick-release-technologie. Ideaal voor pocket tool kit, handtas, handschoenenkastje, etc. Weegt 3.2 oz. Metal gift blikken met plexiglas voorruit.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 30,95

 • UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool

  UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool

  UST Standing Moose Tool A Long Multi-Tool - Dit is een roestvrijstalen multitool van UST in zakformaat die de vorm heeft van een staande eland. Hij is ontworpen om een verscheidenheid aan outdoor taken buitenshuis of onderweg uit te voeren. Met de aanwezige karabijnhaak kun je de tool gemakkelijk aan je riemlus of rugzak hangen. Daarnaast is deze multitool TSA-compliant voor veilig reizen. De tool is voorzien van de volgende gereedschappen: kruiskopschroevendraaier, wrik punt, flesopener, koordsnijder, moersleutel (3 formaten) en karabijnhaak.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • Swiss Tech Utili-Key MX met LED lampje

  Swiss Tech Utili-Key MX met LED lampje

  Utili-Key MX met LED lampje
  De Swiss Tech MX sleutelhanger multitool met LED lampje is gemaakt inde vorm van een sleutel, waardoor hij bij luchthaven controles vaak onopgemerkt blijft. Het heeft een schroevendraaiertje aan boord en een mesje wat gedeeltelijk glad is en gedeeltelijk gekarteld. Dit sleutelhanger zaklampje met mesje en schroevendraaiertje word natuurlijk geleverd inclusief 2 Lithium batterijen van het type CR1025.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,95

 • Swiss Tech Micro Slim 9-in-1 Tool

  Swiss Tech Micro Slim 9-in-1 Tool

  1 review(s)
  Swiss Tech Micro Slim 9-in-1 Tool - lengte gesloten 8 cm, breedte 3,5 cm. Roestvrijstalen constructie. De tool bevat: een gedeeltelijk gekarteld en een gedeeltelijk glad mes. 3 platte schroevendraaiers. 1 Philips schroevendraaier, flesopener, nagelvijl, 2x moersleutel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 15,95

 • CRKT Get-A-Way Driver sleutelhanger met clip

  CRKT Get-A-Way Driver sleutelhanger met clip

  CRKT Get-A-Way Driver - rvs behuizing. Schroevendraaier met bithouder inclusief 4 bits (2x plat+2x kruis). Tevens voorzien van moersleutel, flesopener, LED lampje en karabijnhaak. Lengte: 10cm. Met bevestigingsclip. Werkt op twee CR927 3V batterijen (meegeleverd).

  Direct leverbaar

  € 19,95
 • LifeHammer ResQMe Keychain Res Blue

  LifeHammer ResQMe Keychain Res Blue

  1 review(s)
  LifeHammer ResQMe Keychain Res Blue - deze sleutelhanger kan in noodgevallen helpen! Een lichtgewicht tool met glasbreker en gordelsnijder.

  Direct leverbaar

  € 16,95
 • JKR sleutelhanger zakmes nr. 277

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 277

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 277 - Dit sleutelhanger zakmes is licht van gewicht en heeft een klassieke uitstraling. Het lemmet is met behulp van de nagelgleuf te openen, is 4.5 cm lang en van van roestvrij Inox staal.

  Direct leverbaar

  € 11,10
 • JKR sleutelhanger zakmes nr. 278

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 278

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 278- Dit klassieke zakmes van JKR kan eveneens als sleutelhanger gedragen worden. De greepjes is van een kunststof legering en deze wordt afgewerkt met roestvrijstalen bolsters. Het lemmet heeft een lengte van 4 cm en kan met behulp van de nagelgleuf geopend worden.

  Direct leverbaar

  € 11,10
 • Gerber Shard Sleutelhanger Tool Zwart

  Gerber Shard Sleutelhanger Tool Zwart

  Laat je niet misleiden door het formaat. De Gerber shard is perfect om altijd aan je sleutelbos te dragen voor dagelijkse bezigheden. Er huizen 7 functies in dit kleine tooltje, dat nog geen 7 centimeter groot is. Omdat er geen scherpe zijdes aanwezig zijn, mag deze kleine held gewoon mee het vliegtuig in.
  Breekijzertje
  Kleine en Grote platkop schroevendraaier
  Kruiskop
  Draadstripper
  Puller
  Flesopener

  Direct leverbaar

  € 7,90
 • Leatherman Micra 10 Functies Zwart

  Leatherman Micra 10 Functies Zwart

  Leatherman Micra 10 Functies Zwart - De Micra is met zijn gewicht van 51 gram en lengte van 6,5 centimeter nog niet eens tot de kleinste Leatherman multitool. Ondanks deze geringe afmeting is het schaartje, wat door middel van een slimme veerconstructie automatisch opent nadat je hem dicht knipt, groter dan je aanvankelijk zou verwachten. De MICRA is ook bij de dames populair, vanwege het pincet, de nagelvijl en nagelschoonmaker. Verder is er een platte en -kruiskopschroevendraaier aan boord en ook nog een mini schroevendraaiertje voor het vast zetten van schroefjes aan brillen. Een flesopener en een 420HC rvs clip-point mesje met een hardheid van Rc 57 ontbreken niet.


  De multitool behoort tot de categorie sleutelhanger-multitools en is verkrijgbaar in een rvs kleurige uitvoering en rood, blauw, groen, grijs en zwart.

  Direct leverbaar

  € 45,00
 • Nite Ize DoohicKey ClipKey Tool

  Nite Ize DoohicKey ClipKey Tool

  NiteIze Doohickey Clipkey Tool. RVS sleutelhanger in de vorm en maat van een huissleutel met flesopener, schroevendraaier, gekarteld snijvlak en een carabiner. Eenvoudig met de carabiner aan je sleutelbos te bevestigen.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • MTech Survival Cadeaupakket

  MTech Survival Cadeaupakket

  2 review(s)
  MTech survival cadeaupakket (met 3 items) - Dit cadeaupakket is voor de echte outdoor liefhebber! Dit complete pakket bestaat uit een zakmes, een sleutelhanger tool en een pockettool. Samengesteld door MTech. Het zakmes heeft een : Roestwerend stone wash gecoat stalen lemmet. Het heft is van aluminium. Het zakmes heeft een riemclip. De pockettool heeft 18 gereedschappen en de sleutelhangertool heeft het formaat van een creditcard en wordt geleverd in een zachte nylon hoes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 45,00

  Onze prijs € 35,00

 • SOG MAC-V Tool Clampack

  SOG MAC-V Tool Clampack

  1 review(s)
  Compacte 12-in-1 multitool.
  Schroevendraaiers,flesopener, touwsnijder, slijper, koevoet, spijkertrekker, moersleutels. En een koordoog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,50

  Onze prijs € 18,95

 • JKR sleutelhanger zakmes nr. 326

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 326

  JKR sleutelhanger zakmes nr. 326 - Fraai klassiek zakmes welke eveneens als sleutelhanger te dragen is. Het heft is van hout waarbij de roestvrijstalen bolsters mooi afsteken. Het lemmet is 4 cm lang en wordt me behulp van de nagelgleuf geopend.


  Direct leverbaar

  € 10,55
 • Leatherman Style PS 8 Functies

  Leatherman Style PS 8 Functies

  Leatherman Style PS 8 Functies - Een sleutelhanger multitool, zonder mes, waardoor deze normaal gesproken niet in beslag genomen zal worden genomen bij douane controle. Ook op Amerikaanse luchthavens voldoet de Leatherman Style PS aan de regelgeving van 2009 van de TSA ( Transportation Security Administration ) – www.TSA.gov - Wij willen je er wel op wijzen dat een individuele beveiliger anders kan beslissen.

  Deze handige multitool heeft een zelf openverend punttangetje en draadknipper, een schaartje, een nagelvijltje, een pincet en een gecombineerde schroevendraaier, geschikt voor platte- en kruiskopschroeven. Hij is voorzien van een karabijnhaak, welke ook als flesopener gebruikt kan worden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,90

  Onze prijs € 40,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 80

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3