Specials

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

 • Rough Rider Cowboy Boot Knife

  Rough Rider Cowboy Boot Knife

  Rough Rider Cowboy Boot Knife - Totale lengte van dit kleine fraaie mesjes is 5.10 cm. Het lemmet van dit mes is 3.80 cm. Aan de achterzijde van het heft vind een kleine hendel. Wanneer je hier aan trekt open je het mes. Wanneer je tegen de hendel aan duwt sluit je het mes. Dit zakmesje heeft geen vergrendeling. Kleuren zijn koraalblauw en synthetisch turqoise in de vorm van een boot.

  Direct leverbaar

  € 13,95
 • Benchmade Bugout Gold Class

  Benchmade Bugout Gold Class

  Benchmade Bugout Gold Class - De Benchmade Bugout Gold Class is een gelimiteerde speciale edite van de gezegevierde en immens populaire Benchmade Bugout. Het lemmet is vervaardigd uit damast-staal en voorzien van een indrukwekkend Munin patroon, Op het lemmet zit een geanodiseerde blauwe titanium duimsteun, die het eenvoudig openen met één hand mogelijk maakt. Het lemmet valt na het openen stevig in de gepatenteerde AXIS® lock. Het carbon heft van dit mes is prachtig uitgevoerd met een blauwe honingraat-inleg, die luminescerend is. Dit mes wordt geleverd inclusief een display, om het mes tentoon te stellen. Een waar pareltje voor elke collectie.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 849,00

  Onze prijs € 764,45

 • DESERT FOX blauw Boris Manasherov design

  DESERT FOX blauw Boris Manasherov design

  DESERT FOX Boris Manasherov design - Een nieuw mes van FOX, uitgevoerd met een lemmet van 364 lagen Damasteel Bjouml;rkmans Twist (ATS-34 en PMC 27) en een heft van lichtblauw titanium. Wordt geleverd in een luxe bruin leren etui.

  Kleur: Blauw
  Staalsoort: ATS-34 en PMC 27 Damaststaal
  Model lemmet: Glad
  Vergrendelsysteem: liner lock
  Handgreep omschrijving: Titanium
  Etui: Leer
  Ontwerper: Boris Manasherov
  Hardheid (Rc): 62.00
  Lengte lemmet (cm): 9.50
  Lengte handgreep (cm): 11.80
  Lengte totaal (cm): 21.40
  Gewicht (gram): 163.00
  Clip: Ja

  English:
  Damasteel Bjouml;rkmans Twist.
  Blade length: 9,5 cm / 3.74rdquo;.
  Overall length: 21,7 cm / 8.54rdquo;.
  Thickness: 4 mm / 0.16rdquo;.
  ​Weight: 165 gr / 5,8 oz.
  Handle: Light blue titanium.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 733,50

  Onze prijs € 622,85

 • Benchmade Proper Limited Edition

  Benchmade Proper Limited Edition

  Benchmade Proper Limited Edition - De Benchmade 319 is zoals Benchmade het zelf zegt een simpel maar moderne versie van het klassieke gentleman's mes. In deze limited edition van de 319 Proper is het handvat van dit EDC mes gemaakt van blauw G10 wat het mes een opvallende uitstraling geeft! Het sheepfoot lemmet heeft een vlakke snede en is gemaakt van CPM-S30V staal met een zwarte "Diamond-like-carbon" coating. Voor de vergrendeling van het lemmet is het mes voorzien van een slipjoint. Het mes is niet voorzien van een clip maar wel van een koordoog.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 195,00

  Onze prijs € 175,45

 • LionSteel ROK Damast Blue

  LionSteel ROK Damast Blue

  LionSteel ROK Damast Blue - Met de ROK Damast zet LionSteel een nieuwe hoogtepunt in de serie van Monoblock messen, waarbij het handvat één massief stuk titanium gefreesd wordt. De opvallende driedimensionale structuur die gefreesd wordt zorgt niet alleen voor een uitstekende grip, maar ook voor een fascinerende look. Een ander opvallend nieuw element is de clip die in het handvat verzonken is. De clip kan gemakkelijk met een klikmechanisme in- of uitgeklapt worden en hindert dus op geen enkele wijze het gebruik van het mes. Bovendien is het lemmet uitgerust met een verwijderbare flipper, waarmee het mes met één of met twee handen gebruikt kan worden. De framelock vergrendeling kan beveiligd worden met de beproefde Rotoblock. Het lemmet en de clip zijn gemaakt van roestvrij damast van Chad Nichols met het "Scrambled" patroon. Het handvat van dit bijzonder fraaie mes is gemaakt van blauw geanodiseerd titanium. De LionSteel ROK Damast Blue is een zakmes van Italiaans design die elke liefhebber en gentleman aan zal spreken!

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 490,00

  Onze prijs € 449,45

 • Viper Lille Damasteel Blue

  Viper Lille Damasteel Blue

  Viper Lille Damasteel Blue - De exclusieve versie van de Lille, die door Jesper Voxnæs ontworpen is, heeft een lemmet van het poedermetallurgische damast staal. Deze staalsoort kenmerkt zich niet alleen door zijn uitstekende corrosiebestendigheid, maar ook door de hoge hardheid en behoud van de snede. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor het dagelijks gebruik. Als damastpatroon wordt hier Björk Twist gebruikt. Het handvat van blauw titanium heeft een extra opgelegd stuk die, net als de clip en de spacer van Björk Twist damast staal gemaakt is, en het mes zo een bijzonder hoogwaardige indruk geeft. Het kogelgelagerde lemmet wordt door de flipper of het duimgat geopend en voor de vergrendeling is een framelock aanwezig. Deze versie van de Lille is een uiterst elegant en eigenzinnig zakmes die een nieuwe dimensie toevoegt aan het concept van een zakmes voor de gentleman. De Viper Lille Damasteel Blue wordt in een rond houten kistje geleverd. Bij het mes worden drie kleine hangers geleverd die van hetzelfde damast staal gemaakt zijn. De hangers kun je aan een halsketting of iets dergelijks doen waarmee je als eigenaar jouw liefde voor dit prachtige materiaal kunt laten zien zonder het mes bij je te hebben.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 548,00

  Onze prijs € 504,45

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)