Sport & Hobby

Er zijn sporten die een bal nodig hebben. En er zijn sporten waar een mes onontbeerlijk is. Niet dat de sport beoefend wordt met mes, maar zonder mes zijn deze sporten direct een riskant spel. Een time out is geen optie en buiten spel betekent in levensgevaar. Denk hierbij aan duiken, klimmen, alpinisme en zeilen. Deze takken van sport spelen zich af op een grens van kunde en risico en een mes kan beslissend zijn voor succes.
Minder gevaarlijk is tuinieren, maar ook in deze “tak” van sport is een mes, snoeischaar, schep of ander hulpmiddel een voorwaarde. Bij beide disciplines, duik-, bergsport en tuinieren, mag duidelijk zijn dat een mes meer is dan een stuk gereedschap.
Tevens op het water staan onze messen zijn mannetje. Kitesurfen of zeilen, met onze messen kun je gerust op pad.
Van hooggebergte tot onder de zeespiegel, van tuin tot de keuken, voor welke sport of hobby dan ook, je slaagt bij Multitools.nl. Met onze producten sta je nooit langs de lijn. Je snijdt ze!

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 408

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • UST Draadzaag

  UST Draadzaag

  UST Draadzaag is een pocket size draadzaag waarmee je eenvoudig door takken of kleine boompjes kunt zagen. Aan de uiteinden van de draadzaag zitten twee ogen waar je je vingers door kunt steken tijdens het zagen voor extra grip.

  Direct leverbaar

  € 3,65
 • EEZYCUT Glow In The Dark

  EEZYCUT Glow In The Dark

  De EEZYCUT glow in the dark is een zeer efficiënt duikmes. Niet alleen door zijn ultieme snijkwaliteiten, maar dit specifieke duikmes is extra veilig bij nachtduiken omdat het gemaakt is van lichtgevend materiaal. Het EEZYCUT duikmes is ook leverbaar is een geel oranje uitvoering, de High Vision genoemd, welke in het licht natuurlijk erg op valt.
  Het EEZYCUT duikmes heeft uitstekende snijdkwaliteiten op koord en touw. Het is in eerste instantie ontwikkeld voor duikers. Naast duikers gebruiken zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers dit veilig en snel snijdend duikmes als ECT, Emergency Cutting Tool. De EEZYCUT High Vision wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus. Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • EEZYCUT ECT reddingsmes zwart

  EEZYCUT ECT reddingsmes zwart

  Het zwarte EEZYCUT reddingsmes heeft net als de andere kleuren, uitstekende snijdkwaliteiten op koord, touw en veiligheidsgordels. Deze Emergency Cutting Tool (ECT) is ontwikkeld voor duikers, zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers die een veilig en betrouwbaar snel snijdend mes willen hebben. De EEZYCUT wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus.
  Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • UST ParaSaw PRO

  UST ParaSaw PRO

  UST ParaSaw PRO - Deze inklapbare (vouwbare) zaag heeft een lemmet van 5,5 inch. De zaag wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling. Meegeleverd wordt een nylon etui om de zaag in op te bergen. Aan de zaag is een 0,9 meter lang parakoord bevestigd. Daarnaast wordt een losse tinder meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • JKR Balisong Vlinder Trainer Zwart-Rood

  JKR Balisong Vlinder Trainer Zwart-Rood

  4 review(s)

  JKR Balisong Vlinder Trainer Zwart-Rood - Fraaie trainer met een gloed van zwart en rood over het botte en stompe lemmet en over de handgrepen.


  Om te kunnen Vlinderen is het belangrijk dat de schroefjes van het handvat niet al te vast gedraaid zitten. Het Vlinderen moet namelijk in een soepele beweging plaats kunnen vinden. Door het vlinderen gaan de schroefjes vaak nog verder los zitten en kunnen er op een gegeven moment ook uitvallen. Het is daarom belangrijk dat de schroefjes regelmatig vast gedraaid worden of gecontroleerd worden.


  Let op wij geven geen garantie op de schroeven van de vlinder trainer. Controleer na het trainen of de schroeven nog vast zitten. Bij het vlinderen kan de trainer wel eens vallen. Hierdoor kan de trainer kapot gaan. Ook dit valt niet onder de garantie.

  Direct leverbaar

  € 14,26
 • Balisong Vlinder Kam Zilver

  Balisong Vlinder Kam Zilver

  3 review(s)

  Balisong Vlinder Kam Zilver - Een Vlinder-kam, Butterfly-kam of Balisong-kam is een tool waarmee je het Vlinderen kunt oefenen. De kam kan gebruikt worden door de twee handvatten scharnierend open te vouwen. Sinds mei 2012 is het vlindermes verboden in Nederland, maar wij hebben voor mensen welke de kunst verstaan van het op vele manieren snel kunnen openen van dit verboden vlindermes de balisong-kam. Hoe leuk is het als je met één vloeiende beweging je zogenaamde butterfly-mes uit je broekzak haalt, het met vele sierlijke bewegingen open klapt, om je vrienden tot de conclusie te laten komen dat je niets onwettigs doet, zodra je met de vlinderkam je haren begint te kammen.


  Let op! De schroefjes kunnen loslaten tijdens het vlinderen. Deze worden in de fabriek niet stevig aangedraaid ten behoeve van de soepelheid van het vlinderen. Om te kunnen vlinderen is het belangrijk dat de schroefjes van het handvat niet al te vast gedraaid zitten. Het vlinderen moet namelijk in een soepele beweging plaats kunnen vinden. Door het vlinderen gaan de schroefjes vaak nog verder los zitten en kunnen er op een gegeven moment ook uitvallen. Het is daarom belangrijk dat de schroefjes regelmatig vast gedraaid worden of gecontroleerd worden.


  Let op wij geven geen garantie op de schroeven van de vlinder trainer. Controleer na het trainen of de schroeven nog vast zitten. Bij het vlinderen kan de trainer wel eens vallen. Hierdoor kan de trainer kapot gaan. Ook dit valt niet onder de garantie

  Direct leverbaar

  € 14,50
 • Mantis MT Trainingmes rood

  Mantis MT Trainingmes rood

  Mantis MT Trainingmes rood - Opvallend rood trainingmes met linerlock vergrendeling. Het botte lemmet heeft een gematteerde afwerking met een stompe punt. Het trainingmes is eenhandig te openen door de duimondersteuning aan het lemmet. Aan het einde van het G-10 heft is een geïntegreerde snijdhoek voorzien van koordgat. Met de scherpe hoek zijn touw of andere kleine onderdelen door te snijden. Het heft is daarnaast nog voorzien van een riemclip. Dit is een super aanbieding. OP = OP!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 74,45

  Onze prijs € 69,45

 • UST Opvouwbare Schep U-Dig-It

  UST Opvouwbare Schep U-Dig-It

  De UST Opvouwbare Schep U-Dig-It is een vouwbare schep die gemaakt van roestvrij staal.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R

  CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R

  CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R - Met deze CRKT veiligheidsriemsnijder c.q. gordelsnijder kan ook de zuurstofkraan worden bediend, een kruiskop schroef en gleufkopschroef worden los- of vast gedraaid.
  De complete set weegt inclusief de harde zwarte kunststof hoes 73 gram. De zwarte houder is voorzien van een clip, zodat het reddingsmes aan de riem kan worden gedragen. Ook zijn er sleuven in de houder aangebracht om hem aan een band te bevestigen. Om de grip op de gordelsnijder te optimaliseren, is hij voorzien van een stuk oranje parakoord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Kershaw Zip-it Guthook

  Kershaw Zip-it Guthook

  Kershaw haakmes - Een eenvoudig, lichtgewicht haakmes om lichte lijnen mee door te snijden.
  Dit lichtgewicht jachtmes / zeilmes van Kershaw is gemaakt van 420J2 roestvrij staal en voorzien van een zachte oranje rubberen ring in het vingergat. Het weegt slechts 57 gram en is 9,5 centimeter lang.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 55,45

  Onze prijs € 52,45

 • Colt Fillet knife

  Colt Fillet knife

  1 review(s)
  Colt Fillet knife - 12 3/8 "overall. 7 1/2" RVS flexibele lemmet filet. Doorlopende angel. Bruin geruite houten handgrepen. Bruine basketweave lederen riem schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,00

 • Schrade Extreme Water Rat (Orange)

  Schrade Extreme Water Rat (Orange)

  Oranje zeilmes/ duikmes - Dit watersportmes, de Schrade waterrat, is vervaardigd van RVS. Het heeft een opvallend oranje kunststof handvat en is veilig opgeborgen in de eveneens van oranje kunststof vervaardigde houder, waarin het op twee manieren in opgeborgen kan worden. Met het scherpe snijdeel naar beneden, of juist naar boven. Het mes heeft een stompe punt en heeft een gedeeltelijk gekarteld blad en is voorzien van een koordoog en wordt d.m.v. een drukmechanisme in de kunststof houder op zijn plaats gehouden. De kunststof houder is aan een nylon drager bevestigd, waardoor het zeilmes of duikmes met de ruime riemlus aan een belt bevestigd kan worden. Het zwarte nylon hulp holster is met klitteband aan de oranje kusnststof houder bevestigd. Als de zwarte nylon sheath losgemaakt is, wordt aan de achterzijde van het kunststof holster een draagclip zichtbaar. Conclusie: Een veelzijdig en doordacht watersportmes. Het is net geen 20 centimeter lang en weegt inclusief de oranje en zwarte holster 165 gram. Het mes alleen weegt 95 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,45

  Onze prijs € 43,45

 • Rough Rider Blue Shark Dive Knife

  Rough Rider Blue Shark Dive Knife

  Rough Rider Blue Shark Dive Knife -
  Alle uit een stuk roestvrij constructie. 6 7/8 "in het algemeen. 2 3/8" dubbele rand mes met lijnsnijder. Geboord sleuf ontwerp handvat met duimgrepen en draaibare magneet tang einde. Zwart slagvast ABS riemschede. Zwart rubberen arm / been riem.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,45

  Onze prijs € 25,45

 • EEZYCUT ECT High Vision reddingsmes geel / oranje

  EEZYCUT ECT High Vision reddingsmes geel / oranje

  Het High Vision duikmes van EEZYCUT is gemaakt van twee kleuren kunststof, geel en oranje, waarin scheermesscherpe messen zijn ondergebracht. Het EEZYCUT duikmes is ook leverbaar in een Glow In The Dark uitvoering, welke licht geeft in het donker. Het EEZYCUT duikmes heeft uitstekende snijdkwaliteiten op koord en touw. Het is in eerste instantie ontwikkeld voor duikers. Naast duikers gebruiken zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers dit veilig en snel snijdend duikmes als ECT, Emergency Cutting Tool. De EEZYCUT High Vision wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus. Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • JKR Champignonmes met kwast en nylon hoes

  JKR Champignonmes met kwast en nylon hoes

  JKR Champion mes met kwast en nylon hoes- Functioneel champion zakmes van het merk JKR. Dit natuurlijk houten zakmes heeft een lemmet en kwast. Het is een ideale tool voor het afsnijden van champignons. Het lemmet is 5.5 cm lang en is gemaakt van roestvrij staal. Dit zakmes kan als sleutelhanger gedragen worden en wordt geleverd met een nylon hoes.

  Direct leverbaar

  € 10,55
 • JKR Balisong Vlinder Trainer Rainbow

  JKR Balisong Vlinder Trainer Rainbow

  3 review(s)

  JKR Balisong Vlinder Trainer Rainbow - Deze fraaie trainer heeft over het stompe en botte lemmet en over het handvat een gloed van regenboog kleuren. Het stompe lemmet is 10 cm lang. Met deze trainer kun je veilig en met plezier trainen. 


  Om te kunnen Vlinderen is het belangrijk dat de schroefjes van het handvat niet al te vast gedraaid zitten. Het Vlinderen moet namelijk in een soepele beweging plaats kunnen vinden. Door het vlinderen gaan de schroefjes vaak nog verder los zitten en kunnen er op een gegeven moment ook uitvallen. Het is daarom belangrijk dat de schroefjes regelmatig vast gedraaid worden of gecontroleerd worden.

  Let op wij geven geen garantie op de schroeven van de vlinder trainer. Controleer na het trainen of de schroeven nog vast zitten. Bij het vlinderen kan de trainer wel eens vallen. Hierdoor kan de trainer kapot gaan. Ook dit valt niet onder de garantie

  Direct leverbaar

  € 13,73
 • UST ParaShovel PRO

  UST ParaShovel PRO

  UST ParaShovel PRO - UST heeft een multitool schep op de markt gebracht geschikt voor kampeer- en survivaltochten. De schep heeft verschillende functies. Zo ook een lijnsnijder, een zaagblad, een meetlat, een snijdvlak en een tent pin. Om het heft vind je een parakoord van 2,5 meter. En los wordt geleverd een firesteel. De schep is 25,4 cm bij 4,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • Schrade Imperial Rescue knife

  Schrade Imperial Rescue knife

  Schrade Imperial Rescue knife / Rescue Lockback Red/Black
  Dit Rescue mes heeft de kleuren rood en zwart en een lockback vergrendeling. 4 1/2 "gesloten 3 1/4.". Het is een gebogen ontwerp met geschulpte rand aan het lemmet. De handgrepen hebben een zwarte bekleding. Roestvrij pocket clip.

  Direct leverbaar

  € 14,45
 • Schrade Water Rat

  Schrade Water Rat

  1 review(s)
  Schrade Water Rat - Schrade Water Rat. 19.69 cm "in het algemeen. 8.57 cm gedeeltelijk gekarteld stompe punt roestvrij lemmet. Zwart Zytel ® handgreep met lanyard lus. Zytel ® en nylon riem schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,45

  Onze prijs € 41,45

 • Karambit Trainer - Trainingmes

  Karambit Trainer - Trainingmes

  Karambit Trainer - Trainingmes - Dit zwarte rubberen trainingmes is 19,70 cm en heeft een karambit lemmet met stompe punt welke 9,53 cm is.

  Direct leverbaar

  € 14,45
 • JKR0247 zeilmes anker

  JKR0247 zeilmes anker

  JKR0247 Zeilmes


  Zeilmes gemaakt door JKR.
  Het heft is gemaakt van ABS, en heeft een ankertje op het heft staan. Wat ook handig is, door het stalen lusje aan de achterkant van het heft kan je dit mes ophangen waarneer deze niet in gebruik is.


  Direct leverbaar

  € 9,49
 • Leatherman Expanse E33B

  Leatherman Expanse E33B

  1 review(s)
  De laatste items worden vanuit de voorraad geleverd. OP=OP!
  De Leatherman EXPANSE e33B is het zakmes uit de serie EXPANSE zakmessen wat voorzien van een bithouder voor Leatherman bitjes. Bij aanschaf van dit mes zijn twee dubbele bitjes inbegrepen.Een set kruiskop en een set voor sleufkop schroeven. Het reserve bitje kan in het heft worden opgeborgen. Het heeft een glad drop point lemmet wat vervaardigd is uit een van de beste staalsoorten, het 154 CM messenstaal. Een mes wat van dit poederstaal gemaakt is, blijft 3 maal langer scherp dan een mes wat vervaardigd is van 420HC staal en zal daarom ook altijd iets duurder zijn. De EXPANSE e33B is op twee manieren met één hand te openen. De eerste, bij veel messen toegepaste methode, is het openen met de duim op het nokje van het mes. Dit werkt overigens alleen voor rechtshandig gebruik. Met het tweede, door Leatherman ontwikkelde blade launcer systeem, kan het mes met de wijsvinger worden geopend. Dit kan als men het mes in de rechter of in de linker hand heeft. De e33B heeft een afneembare draagclip en een inklapbare karabijnhaak, welke tevens als flesopener dienst kan doen. Het heft is voor een deel vervaardigd uit een zwart nylon, wat verstevigd is met glasfiber en een ander deel uit gesatineerd RVS. Het gesloten zakmes is 10 centimeter lang en weegt 106,5 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 88,00

  Onze prijs € 79,45

 • Schrade SeaSwept Professional SCHSEA5

  Schrade SeaSwept Professional SCHSEA5

  Schrade SeaSwept Professional - Dit product wordt geleverd met een dubbelzijdige fijne/grove slijpsteen van 14.61 cm x 5.08 cm x 2.54 cm. Het 5-delige set bestaat uit 'Rock Fish' van 10.16 cm, 'Red Fish' van 15.24 cm, 'Lake Fish' van 19.05 cm, 'Sea Bass' van 20.32 cm en de 'King Salmon' van 20.32 cm. De messen zijn voorzien van een roestvrij lemmet en groene rubberen handgrepen met sleutelkoord. De koffer bevat een handgreep en een deksel van plexiglas.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 55,45

  Onze prijs € 52,45

 • JKR0182 Zeilmes

  JKR0182 Zeilmes

  1 review(s)

  JKR0182 Zeilmes


  Zeilmes van het merk JKR.
  Op het ABS heft staat ter versiering een ankertje, dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat dit een zeilmes is.
  Wat zeer handig is, is dat er aan het einde van het heft een stalen lusje zit waar je het mes aan kan ophangen.
  De lengte van het lemmet is 8 cm.

  Direct leverbaar

  € 9,49
 • JKR0184 Zeilmes

  JKR0184 Zeilmes

  JKR0184 Zeilmes


  Zeilmes van het merk JKR.
  Op het ABS heft staat een ankertje en aan het eind van het heft zit een stalen lusje waaraan je het mes kan ophangen.
  De lengte van het lemmet is 8 cm.

  Direct leverbaar

  € 9,49
 • Lone Wolf Bone Saw (zaag)

  Lone Wolf Bone Saw (zaag)

  Lone Wolf Bone Saw. 10 1/4 "in het algemeen. 7 7/8" RVS zaagblad. Geruite groene rubber beklede T handvat. Zwarte nylon riem schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,45

  Onze prijs € 45,45

 • Balisong Vlinder Kam Zwart

  Balisong Vlinder Kam Zwart

  1 review(s)

  Balisong Vlinder Kam Zwart - Een Vlinder-kam, Butterfly-kam of Balisong-kam is een tool waarmee je het Vlinderen kunt oefenen. De kam kan gebruikt worden door de twee handvatten scharnierend open te vouwen. Sinds mei 2012 is het vlindermes verboden in Nederland, maar wij hebben voor mensen welke de kunst verstaan van het op vele manieren snel kunnen openen van dit verboden vlindermes de balisong-kam. Hoe leuk is het als je met één vloeiende beweging je zogenaamde butterfly-mes uit je broekzak haalt, het met vele sierlijke bewegingen open klapt, om je vrienden tot de conclusie te laten komen dat je niets onwettigs doet, zodra je met de vlinderkam je haren begint te kammen.


  Let op! De schroefjes kunnen loslaten tijdens het vlinderen. Deze worden in de fabriek niet stevig aangedraaid ten behoeve van de soepelheid van het vlinderen. Om te kunnen vlinderen is het belangrijk dat de schroefjes van het handvat niet al te vast gedraaid zitten. Het vlinderen moet namelijk in een soepele beweging plaats kunnen vinden. Door het vlinderen gaan de schroefjes vaak nog verder los zitten en kunnen er op een gegeven moment ook uitvallen. Het is daarom belangrijk dat de schroefjes regelmatig vast gedraaid worden of gecontroleerd worden.


  Let op wij geven geen garantie op de schroeven van de vlinder trainer. Controleer na het trainen of de schroeven nog vast zitten. Bij het vlinderen kan de trainer wel eens vallen. Hierdoor kan de trainer kapot gaan. Ook dit valt niet onder de garantie

  Direct leverbaar

  € 14,50
 • Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch

  Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch

  Outdoor Edge Reel-Flex Fileermes 9,5 inch - Het Reel-Flex fileermes (ontwerp Jerry Hossom) biedt niet alleen de gestructureerde blauwe TPE handgrepen voor maximale grip, maar ook het hoogwaardige Duitse 4116 roestvrij staal die met zijn corrosiebestendigheid en de hoge snijdkwaliteit veel andere fileermessen in deze prijsklasse ver overtreft. De Reel-Flex fileermessen zijn een uitstekende keuze voor jagers en vissers. Het lemmet heeft een lengte van 24,1 cm. Het mes wordt geleverd met een sterke kunststof schede.

  Direct leverbaar

  € 29,45
 • Frost Cutlery Dive Knife duikmes geel

  Frost Cutlery Dive Knife duikmes geel

  Frost Cutlery Duikmes in kleur Geel. 9 "overall. 3 3/4" carbon staal lemmet. Gele rubberen handgreep met lichtgrijze gegoten samenstelling trim. Gegoten samenstelling riem schede met afvoergat.

  Direct leverbaar

  € 12,45
 • Myerchin Dive Knife

  Myerchin Dive Knife

  Myerchin Skinny Duikmes - De totale lengte van dit mes is 21.60 cm. Het sheapfoot lemmet is 10,45 cm en heeft een gedeeltelijk zaagblad. Het lemmet is uit één stuk gemaakt van Duits Pro Marine roestvrijstaal. Het fingergrooved handvat is omwikkeld met parachute koord en heeft een koordoog. Dit duikmes wordt geleverd met een zwarte nylon riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 82,45

  Onze prijs € 77,45

 • Meyerco Maxx-Q Tactical

  Meyerco Maxx-Q Tactical

  1 review(s)
  Meyerco Maxx-Q Tactical - Dit tactische reddingsmes is ontworpen door Darrel Ralph. Het betreft een tactisch reddingsmes voorzien van een zaagblad en met een assisted opening. Het mes is daarnaast nog eens voorzien van een dubbele duimondersteuning. In gesloten stand is het zakmes 4 1/2 inch. Dit reddingsmes heeft een linerlock vergrendeling. Het rode G-10 heft met geïntegreerde glasbreker helpt je in tijden van nood. Het lemmet heeft een stompe punt en is gematteerd afgewerkt. Het heft heeft een koordgat en riemclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • McNett Saturna Outdoor and Dive Knife

  McNett Saturna Outdoor and Dive Knife

  McNett Saturna Outdoor & Dive Knife met gele nylon handgrepen. Ruim 17 centimeter lang. Het mes heeft een lengte van 3 inch = 7,62 centimeter en is gemaakt van 420 roestvrij staal Heeft een glade snijzijde met gekartelde bovenrand en een aparte lijnsnijder. Het heeft een stompe punt mes. Het fel gele kunststof handvat is gemaakt van anti-slip materiaal met een McNett inlay schild. Het mes kan volledig gedemonteerd worden om te reinigen. het heeft een koordoog, een en een zwarte Kydex riemschede. Ontworpen om aan je been of duikvest gemonteerd te worden. Dit duik en tactische mes kan worden gebruikt voor alle outdoor activiteiten zoals raften, kajakken, zoek-en reddingsacties, duiken, kamperen, jagen, vissen, en meer

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • CRKT Dogfish Neck Knife

  CRKT Dogfish Neck Knife

  CRKTNeck Knife. 5 3/8 "in het algemeen. 2 1/8" blade. Een stuk 3Cr13 roestvrij gedeeltelijk gekarteld lemmet Geglasparelstraald. Hondshaai pommel is voorzien van een lanyard gat en flesopener. Zwart Kydex nek schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,45

  Onze prijs € 36,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 408

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5