Tactische messen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 351

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • JKR 557 Reddingsmes

  JKR 557 Reddingsmes

  JKR 557 Reddingsmes - Dit zakmes heeft een geïntegreerde gordelsnijder en glasbreker. Het mes beschikt daarnaast over een draagclip en is éénhandig te openen. Het lemmet is 9 cm lang. Het heft is van rubber en heeft een zwarte uitstraling met een groene tip aan het einde van het heft. Het lemmet heeft een zwarte coating en is voorzien van een gedeeltelijk zaagblad en duimstud en wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling. Dit zakmes wordt geleverd met een nylon sheath.

  Direct leverbaar

  € 19,03
 • MTech Tactical cadeaupakket

  MTech Tactical cadeaupakket

  1 review(s)
  MTech Tactical cadeaupakket (4 stuks) - Een leuk cadeaupakket voor de overlever! Dit tactische pakket bevat 4 tools die je in noodsituaties helpen. Een zakmes met een lengte van 20 cm, voorzien van een riemclip. Het lemmet is voorzien van een zwarte coating. Daarnaast zit er in het pakket een LED zaklamp inclusief batterij en riemclip. Verder ook nog de rope cutter, waarmee stevig touw en draad doorgesneden kan worden. Tot slot ontvang je in dit pakket een dog tag. Deze hang je om je nek en kan voorzien worden van een gegraveerde naam of telefoonnummer.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 39,95

 • Colt Tactical Linerlock

  Colt Tactical Linerlock

  Colt Tactical Linerlock - Colt Tactical Linerlock. 4 3/4" closed. 8Cr13MoV stainless blade with matte finish and dual thumb studs. Black anodized aluminum handles with Zytel inlay. Stainless clip. Gift tin.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,45

  Onze prijs € 36,45

 • Schrade X-Timer Tactica

  Schrade X-Timer Tactica

  Schrade X-Timer Tactica. Schrade X-Timer Tactical Map. 11.43 cm gesloten linerlock. Zwart gecoat roestvrij dolk mes met duim stud. Rode metalen handgrepen met roestvrij pocket clip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,45

  Onze prijs € 23,45

 • Joker Tactisch vast mes Mapache CM-81

  Joker Tactisch vast mes Mapache CM-81

  Joker Mapache CM-81 Vast mes - Dit vaste tactische mes is voorzien van een koordoog en wordt geleverd met een luxe lederen sheath. 

  Direct leverbaar

  € 73,45
 • JKR tactisch zakmes camo nr. 548

  JKR tactisch zakmes camo nr. 548

  JKR tactisch zakmes camo nr. 548 - Dit zakmes is spring assisted; een hulpveer helpt het mes gemakkelijker te openen. Het zakmes is voorzien van een wijsvinger- en duimsteun, om het mes gemakkelijk met één hand te openen. Het tactisch zakmes is uitgerust met een glasbreker en riemsnijder

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • Colt Tactical Linerlock gekarteld

  Colt Tactical Linerlock gekarteld

  1 review(s)
  Colt Tactical Linerlock gekarteld - Colt Tactische linerlock. 4 "gesloten. Zwarte afwerking gedeeltelijk gekarteld 8Cr14 roestvrij lemmet met dubbele duim studs en verlengde tang met een hand openen. Zwarte afwerking metalen handgrepen met geïntegreerd koord slot en gegraveerde Colt logo. Zwarte afwerking roestvrij pocket clip. Kleurrijke gift blikken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • Meyerco Maxx-Q Tactical

  Meyerco Maxx-Q Tactical

  1 review(s)
  Meyerco Maxx-Q Tactical - Dit tactische reddingsmes is ontworpen door Darrel Ralph. Het betreft een tactisch reddingsmes voorzien van een zaagblad en met een assisted opening. Het mes is daarnaast nog eens voorzien van een dubbele duimondersteuning. In gesloten stand is het zakmes 4 1/2 inch. Dit reddingsmes heeft een linerlock vergrendeling. Het rode G-10 heft met geïntegreerde glasbreker helpt je in tijden van nood. Het lemmet heeft een stompe punt en is gematteerd afgewerkt. Het heft heeft een koordgat en riemclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • Walther Tactical Knife Micro PPQ

  Walther Tactical Knife Micro PPQ

  1 review(s)
  Walther Tactical Knife Micro PPQ - Een zeer klein, maar tegelijk zeer volwaardig zakmes! Dit zakmes is geopend slechts 11 cm lang en 6,30 cm in gesloten stand. Het gewicht is nauwelijks waarneembaar, omdat het mes nagenoeg evenveel weegt als een standaard brief. Het lemmet van 4,8 cm heeft een zwarte coating en spear point vorm. Het lemmet is vervaardigd uit 440C high performance staal. Er is een tweede hand voor nodig om het mes te openen. Het zakmes is geschikt om als sleutelhanger bij je te dragen. Hiervoor kun je de ring aan het uiteinde van het mes gebruiken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,07

  Onze prijs € 16,45

 • Joker CF03 Combat Knife

  Joker CF03 Combat Knife

  Joker CF03 Combat Knife - Tactisch vast mes - Dit vaste mes uit de Combat lijn van Joker heeft een roestvrijstalen lemmet vervaardigd uit MoVa 1.4116 roestvrij staal. Het vaste mes is uit één stuk staal gesmeed en heeft een zwart heft van fiber en nylon met anti slip grip. Het tactische mes heeft een totale lengte van 24 cm. Het heft is 12.5 cm en heeft een koordoog. Met dit mes wordt een luxe zwarte lederen riem sheath geleverd voorzien van een nylon draag koord.

  Direct leverbaar

  € 76,95
 • JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker

  JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker

  JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker - Fraai zakmes van JKR met een 8,5 cm lang lemmet met zwarte coating. Het lemmet heeft zowel een glad- als een zaagblad. Dit zakmes is éénhandig te openen met behulp van de duimstud. Met glasvezel heft en draagclip. Vergrendeling is via linerlock.

  Direct leverbaar

  € 11,08
 • JKR tactisch zakmes nr. 588

  JKR tactisch zakmes nr. 588

  1 review(s)
  Tactisch mes van JKR, voorzien van een hulpveer. Het mes is zeer gemakkelijk en snel te openen. Tevens voorzien van glasbreker, riemsnijder en handige draagclip.

  Direct leverbaar

  € 15,85
 • SOG Bladelight fixed blade BLT10-K

  SOG Bladelight fixed blade BLT10-K

  SOG Bladelight fixed blade BLT10-K- Dit vaste mes van SOG heeft zes ingebouwde LED lampjes, zodat je in het donker altijd kunt zien waar je snijdt. Het mes is 39 cm lang waarvan het lemmet 14,5 cm. De messenfabrikant SOG is overtuigd van het succes van dit mes met LEDs in het handvat. Daarom is er octrooi aangevraagd op deze technologie van 6 LED’s welke zijn ingegoten in de GRN handgreep aan beide zijden van het mes. Het licht kan met de drukschakelaar op de achterzijde van met mes worden aan- en uitgeschakeld. Een enkele AA-batterij, welke in het handvat wordt opgeborgen, biedt 25 Lumens helder wit licht. Dit professionele mes heeft een IPX-7 rating voor waterdichtheid tot volledige onderdompeling. Opgeborgen in het kunststof foedraal, kan de meslamp toch licht geven, doordat de 6 LEDs lampjes door de uitsparingen in de houder schijnen. Het mes wordt vast geklikt in de houder en kan alleen door hem te ontgrendelen, uit zijn houder worden gehaald. Een klein nylon tasje is aan het foedraal bevestigd. Daarin kunnen de twee meegeleverde batterijen in worden opgeborgen. Het batterij tasje kan worden losgekoppeld.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 133,45

  Onze prijs € 125,45

 • Magnum Starfighter

  Magnum Starfighter

  5 review(s)
  Magnum Starfighter - Het met één hand te bedienen mes is futuristisch en modern! Het met een veer ondersteunde lemmet van 440 staal is in de vorm van een dolk geslepen (eenzijdig geslepen) en wordt door een linerlock vergrendeld. Het spindel-vormige handvat ligt zeer veilig in de hand en doet, wat vorm betreft, denken aan historische gevestwapens, niet in het laatst door het gebruik van cocobolo hout. Met clip en riemoog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • United Cutlery Honshu Boshin Bowie With Sheath

  United Cutlery Honshu Boshin Bowie With Sheath

  2 review(s)
  De United Cutlery Honshu Boshin Bowie With Sheath is een zware jongen. Toch niet té zwaar echter. Je voelt direct dat deze full tang bowie gemaakt is voor het zware werk. Vlijmscherp uit de doos, klaar voor gebruik. Je hoort hem bijna smeken. Het handvat van rubber is groot en grof, maar ligt perfect in de hand. Grip heb je beslist. De pommel met lanyard hole geven het een robuust uiterlijk en de guard draagt zorg voor een stuk veiligheid, voor wannneer je helemaal los gaat met deze kanjer. Laat het bos maar komen, eenmaal uit de leren sheath met drukknop zal dit mes je de weg wijzen!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,00

  Onze prijs € 82,80

 • Elite Force Fixed Blade Knife EF710

  Elite Force Fixed Blade Knife EF710

  2 review(s)
  Umarex Elite Force Fixed Blade Knife EF710 - Dit is een fulltang mes met polymer heft voorzien van koordoog. Het spearpoint lemmet heeft een lengte va 230 mm (9,1 inch). De totale lengte van dit tactische mes is 230 mm. Het mes wordt geleverd met een nylon sheath. Het mes heeft een zwarte coating.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,10

  Onze prijs € 25,50

 • Walther Tactical Knife STK

  Walther Tactical Knife STK

  Walther Tactical Knife STK - Dit tactische zakmes van Walther heeft een glasbreker aan het einde van het heft. Tevens heeft het mes een assisted opening en verwijderbare clip. Het heft is van aluminium met zwarte coating en het lemmet wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,87

  Onze prijs € 37,50

 • Walther Tactical Knife PPQ

  Walther Tactical Knife PPQ

  Walther Tactical Knife PPQ - het tactische zakmes van Walther PPQ is geinspireerd door de pistolen van de Walther PPQ serie. De uitstekende eigenschappen zijn gericht op onderhoudsgemak. Dankzij de unieke oppervlaktetextuur van PPQ heeft het mes hetzelfde comfort bieden dezelfde veiligheid als de pistolen uit deze serie. Het antraciet gecoate speerpunt lemmet, gemaakt van 440 roestvrij staal, heeft een liner-lock vergrendeling en een flipper waarmee het mes met één hand geopend wordt.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,46

  Onze prijs € 34,30

 • Joker Combat Knife CF02

  Joker Combat Knife CF02

  2 review(s)
  Joker Combat Knife CF02 - Dit vaste mes uit de Combat lijn van Joker heeft een zwart gecoat lemmet met zwart nylon fiber glass heft met koordoog. Het vaste mes is uit één stuk staal gesmeed en heeft een totale lengte van 24 cm. Het gladde lemmet van 440 roestvrijstaal heeft een lengte van 11.5 cm. Met dit mes wordt een zwarte lederen riem sheath geleverd voorzien van draagkoord.

  Direct leverbaar

  € 76,95
 • Joker Montés TS1 CT18-4 Tactisch mes met vuurstarter

  Joker Montés TS1 CT18-4 Tactisch mes met vuurstarter

  Joker Montés TS1 CT18-4 Tactisch mes met vuurstarter - Met de Joker Montés TS1 CT18-4 heb je een sterk en stoer tactisch mes bij je die bij deze versie met een magnesium vuurstarter uitgerust is. Het brede lemmet van dit vaststaande mes is gemaakt van 440B roestvrij staal en is voorzien van een zwarte coating. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van grijs micarta met een rode voering. Aan het eind van het handvat zit een koordoog voor nog meer gebruiksmogelijkheden. De tang van het mes loopt verder door dan het uiteinde van het handvat en doet dienst als een slagpin. Dit mes wordt geleverd met een zwart leren schede met een koord en een vuurstarter.

  Direct leverbaar

  € 112,82
 • Kershaw Blur Tactical Linerlock A/O

  Kershaw Blur Tactical Linerlock A/O

  Kershaw Blur Tactical Linerlock A/O - Dit tactische zakmes is éénhandig te openen door gebruik te maken van de veilige assisted opening functie. Het tanto lemmet schuift razendsnel uit het heft bij het zachtjes aantikken er van. Gesloten is het mes 4.5". Het lemmet heeft een lengte van 3.25". Het lemmet is gedeeltelijk gekarteld, waardoor het multifunctioneel is in te zetten. De stonewash eindafwerking van het lemmet maakt het samen met het zwarte aluminium heft tot een prachtig mes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 133,45

  Onze prijs € 125,45

 • Ka-Bar TDI Hinderer Hell Fire

  Ka-Bar TDI Hinderer Hell Fire

  Ka-Bar TDI Hinderer Hell Fire - Dit tactische mes is uit één stuk staal gemaakt en heeft een totale lengte van 18,40 cm. Het mes heeft een zwart heft van Zytel en een zwart gecoat lemmet van 1095 Cro-Van roestvrijstaal. Het tanto lemmet is 8,90 cm lang. Het heft heeft een koordoog. Met dit mes wordt een zwarte hard  kunststof sheath geleverd voorzien van een metalen draagclip. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 128,45

  Onze prijs € 120,45

 • Havalon EXP Tactical Linerlock

  Havalon EXP Tactical Linerlock

  2 review(s)
  Havalon EXP Tactical Linerlock - Dit zakmes van Havalon heeft twee lemmets. Het heft is van zwart fiberglas en heeft een lengte van 11.45 cm. Het lemmet loopt door tot voorbij het heft (extended tang) en is voorzien van een duimondersteuning en riemclip. Het tanto lemmet van AUS-8 roestvrijstaal heeft een zwarte coating en is 7,95 cm lang. Met dit zakmes ontvang je 12 losse messenbladen van #60A. Deze zijn in het zakmes te vervangen. Dit zakmes wordt geleevrd met een zwarte nylon afsluitbare etui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 93,45

  Onze prijs € 87,45

 • JKR 558 Reddingsmes

  JKR 558 Reddingsmes

  JKR 558 Reddingsmes - Dit reddingsmes heeft een lemmet van 9 cm en een rubberen heft met aan het uiteinde een licht roze tip. Het zakmes is voorzien van een geïntegreerde glasbreker en gordelsnijder. Met draagclip en het mes wordt geleverd met een nylon sheath. Het gladde lemmet is éénhandig te openen en wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling.

  Direct leverbaar

  € 19,03
 • Walther BackUp Knife

  Walther BackUp Knife

  2 review(s)
  Walther BackUp Knife - Dit vaste mes van Walther heeft een lemmet met zwarte coating van 440 roestvrijstaal. Het heft is ergonomisch gevormd en heeft een textuur waardoor het mes niet gemakkelijk uit je handen valt of glijdt. Het mes heeft een totale lengte van 212 mm waarvan het lemmet 100 mm is. Dit tactische mes voorzien van een koordoog wordt geleverd met een stevige multifunctionele kydex sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,00

  Onze prijs € 39,95

 • JKR aluminium reddingsmes zwart met glasbreker

  JKR aluminium reddingsmes zwart met glasbreker

  JKR aluminium reddingsmes zwart met glasbreker - Dit fraaie zakmes van JKR heeft een geintegreerde glasbreker en gordelsnijder met draagclip. Het lemmet beschikt over een deels glad- en deels zaagblad. Dit reddingsmes is met één hand te openen dankzij de duimstud. Het aluminium heft heeft zwarte en grijs kleurschakeringen.

  Direct leverbaar

  € 14,79
 • JKR tactisch zakmes nr. 549

  JKR tactisch zakmes nr. 549

  JKR tactisch zakmes nr. 549 - Dit tactisch zakmes van JKR is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Zeer gemakkelijk met één hand te openen, door middel van de duimsteun. Voorzien van riemsnijder en glasbreker. Tevens voorzien van een handige draagclip.

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • JKR 526 Tactisch mes

  JKR 526 Tactisch mes

  1 review(s)
  JKR 526 Tactisch mes - De JKR 526 is een stoer en opvallend tactisch zakmes. Het roestvrijstalen lemmet (lengte 8,5 cm) heeft een matte coating en wordt door een veer ondersteund waardoor het makkelijk te openen is. In het lemmet is in de lengte een bloedgleuf aangebracht. Het handvat is gemaakt van aluminium met een camouflage coating wat natuurlijk goed past bij een tactisch mes. Zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor extra grip. Tevens is het handvat, bij de aansluiting van het lemmet, zodanig vormgegeven dat het dienst doet als een stootplaat. Het handvat heeft aan het uiteinde een slagpin en is aan de achterzijde voorzien van een zwarte clip.

  Direct leverbaar

  € 15,32
 • JKR 546 Tactisch mes

  JKR 546 Tactisch mes

  JKR 546 Tactisch mes - De JKR 546 is een tactisch zakmes met een roestvrijstalen lemmet van 11 cm. Het lemmet heeft een zwarte coating en wordt door een veer ondersteund waardoor het makkelijk te openen is. In het lemmet is in de lengte een bloedgleuf aangebracht. Het handvat is gemaakt van bruin rubber met aan achterzijde een zwarte clip. Door de aangebrachte ribbels in het handvat geeft dit extra grip bij het gebruik. Het lemmet is, bij de aansluiting van het handvat, zodanig vormgegeven dat het dienst doet als een stootplaat.

  Direct leverbaar

  € 11,08
 • JKR tactisch zakmes nr. 550

  JKR tactisch zakmes nr. 550

  JKR tactisch zakmes nr. 550 - Dit tactisch zakmes van JKR is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Het zakmes is voorzien van een handig parakoord en half gekarteld lemmet. Dit mes is voorzien van een wijsvinger- en duimsteun en is gemakkelijk met één hand te openen.

  Direct leverbaar

  € 12,67
 • WithArmour Black Claw

  WithArmour Black Claw

  WithArmour Black Claw - De WithArmour Black Claw is een modern, op een hawkbill geïnspireerde, tactisch zakmes. Het mes is superlicht, compact en zeer effectief. Voor het unieke klauwvormige lemmet is gebruik gemaakt van 440C staal met een zwarte anti reflecterende coating. Door het hoge koolstofgehalte blijft dit staal langer scherp en is bijna onverwoestbaar en dat is een belangrijke eigenschap voor een tactisch mes. In het bovenste gedeelte van het lemmet is een langwerpige opening aangebracht wat een mooi visueel effect geeft. Het lemmet kan met behulp van de duimknop bliksemsnel geopend kan worden doordat hij door een veer ondersteund wordt. Voor het vergrendelen is een slidelock (schuif) aanwezig. Het handvat is gemaakt van gegoten zwart polypropyleen en rubber. Door zijn vorm en aangebrachte structuur ligt het mes stevig en veilig in de hand ongeacht de omstandigheden of het gebruik. Op de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip. Dit stoere tactische zakmes wordt in een doosje geleverd samen met een zwart nylon etui met drukknop.

  Direct leverbaar

  € 35,00
 • Böker Applegate-Fairbairn Combat II

  Böker Applegate-Fairbairn Combat II

  Böker Applegate-Fairbairn Combat II - Met gladde snede. Inclusief kydex schede en grote tek-lok.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 189,95

  Onze prijs € 171,45

 • Magnum Doublette

  Magnum Doublette

  1 review(s)
  Magnum Doublette - In een speciaal etui. Deze messenset is gemakkelijk horizontaal aan de riem te dragen. De 10 cm lange lemmeten van 420 staal, aan beide zijden gedeeltelijk gekarteld, zitten daarbij veilig in de nylon schede. De handvatten van kraton zorgen voor een optimale bediening.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 37,95

  Onze prijs € 34,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 351

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5