Bowie messen

Echte Bowie messen, van blank staal of van damast staal, zijn vernoemd naar een legendarisch persoon kolonel James ''Jim" Bowie. Een Texaanse volksheld uit begin 1800.

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

 • Down Under Knives - The Outback Bowie

  Down Under Knives - The Outback Bowie

  2 review(s)
  Down Under knives The Outback Bowie - Deze Down Under Knives Bowie is er geen om aan de muur te hangen. Dit mes is voor gebruik! Door de dual heat treatment is het 440c stalen mes enorm scherp en klaar voor veelvuldig gebruik. Het handvat is afgewerkt van leder en ebbenhout en ligt goed in de hand. Het gewicht ligt in het lemmet, klaar om te kappen. Te kappen, niet om te stoppen. Hier wil je mee aan de slag. Dat kan prima, de messing pommel en guard zorgen dat het mes in de hand blijft. Afgeleid van het mes uit Crocodile Dundee maakt dit mes indruk. Heel veel indruk. Eenmaal uit de meegeleverde leren sheath moet je wel roepen; That's no knife, this is a knife!

  Direct leverbaar

  € 289,95
 • Down Under Knives - The Mistress Bowie

  Down Under Knives - The Mistress Bowie

  2 review(s)
  Down Under Knives - The Mistress Bowie - De missie van het ontstaan van dit mes was eenduidig: zoek naar het onmogelijke en maak het zo indrukwekkend mogelijk. Dit heeft geresulteerd in een prachtig imposant bowie mes van Down Under Knives met een totale lengte van 450 mm - 17 3/4". Het 440C roestvrijstalen lemmet is 329 mm - 13" lang en steekt af tegen het lederen heft met messing guard en pommel. Het mes wordt geleverd samen met een zwarte lederen riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 317,95

  Onze prijs € 298,95

 • Down Under Knives Outback Eclipse

  Down Under Knives Outback Eclipse

  1 review(s)
  Down Under Knives Outback Eclipse - Dit prachtige bowiemes van Down Under heeft een totale lengte van 40.65 cm. Het spiegelgladde lemmet is 27.94 cm en vervaardigd uit 1095 Carbon Roestvrijstaal. Het heft is van zwart leder met een messing stootplaat en pommel. Dit mes wordt geleverd samen met een lederen riem sheath met en geintegreerde slijptool.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 340,95

  Onze prijs € 320,95

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)