Vaste messen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 258

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Joker Aguila CO105 Outdoormes

  Joker Aguila CO105 Outdoormes

  2 review(s)
  Joker Aguila CO105 Outdoormes - De Joker Aguila CO105 is een vaststaand survival- en bushcraft mes die ook geschikt is voor allerlei andere soorten outdoor activiteiten zoals kamperen of jagen. Het mes heeft een lemmet met een lengte van 10,5 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van licht bruin olijfhout en het bolster van donker bruin palissander. Dit geeft het mes een opvallend uiterlijk. Daarnaast zorgen de drie klinknagels in het handvat voor een extra accent. Aan het eind van het mes zit in de tang een koordoog met een leren draagkoord. De onderzijde van het handvat is zodanig vormgegeven dat het mes stevig in de hand ligt. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 71,35
 • Joker Ibice CA04 Outdoormes

  Joker Ibice CA04 Outdoormes

  1 review(s)
  Joker Ibice CA04 Outdoormes - De Joker Ibice CA04 is een vaststaand en langwerpig outdoormes met een volledige tangconstructie die zich onderscheid door zijn mooi vormgegeven bolster. Het lemmet is 12 cm lang en is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van het fraaie stieren hoorn die samen met de bolster zodanig is vormgegeven dat het mes stabiel en veilig in de hand ligt. Door het gebruik van stieren hoorn heeft ieder handvat een unieke print en zijn zowel de voor- als achterzijde verschillend. Aan het eind van het handvat zit een koordoog. Het mes wordt inclusief een fraaie bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 87,62
 • Joker Pantera CO17 Survivalmes

  Joker Pantera CO17 Survivalmes

  Joker Pantera CO17 Survivalmes - De Joker Pantera CO17 is een slank vormgegeven en vaststaand survival- en bushcraft mes. Het mes heeft een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van het fraaie olijfhout met aan het eind een koordoog. De onderzijde van het handvat is gebogen met daarnaast een uitsparing voor de wijsvinger voor een extra goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 51,92
 • Joker CR91 Outdoormes

  Joker CR91 Outdoormes

  1 review(s)
  Joker CR91 Outdoormes - De Joker CR91 is een fraai vaststaand outdoormes. Het mes heeft een fors lemmet (17 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Het handvat is gemaakt van stamina hout met een fraaie nerf en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,82
 • Joker BS9 Campero CM112-P Survivalmes met vuurstarter

  Joker BS9 Campero CM112-P Survivalmes met vuurstarter

  Joker BS9 Campero CM112-P Survivalmes met vuurstarter - De Joker Campero CM112-P is een vaststaand survival- en bushcraft mes die bij deze versie met een vuurstarter uitgerust is. Het mes heeft een lemmet van roestvrij Sandvik staal. Dit lemmet heeft een lengte van 10,5 cm, is 3,3 cm breed en 3,7 mm dik. Het mes en de vuurstarter hebben een handvat van bruin micarta. Aan het eind van het handvat zit een koordoog met daarbij een koord. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met vuurstarter geleverd.

  Direct leverbaar

  € 100,75
 • Joker BS9 Campero CN112-P Survivalmes met vuurstarter

  Joker BS9 Campero CN112-P Survivalmes met vuurstarter

  Joker BS9 Campero CN112-P Survivalmes met vuurstarter - De Joker Campero CN112-P is een vaststaand survival- en bushcraft mes die bij deze versie met een vuurstarter uitgerust is. Het mes heeft een lemmet van roestvrij Sandvik 14C28N staal. Dit lemmet heeft een lengte van 10,5 cm, is 3,3 cm breed en 3,7 mm dik. Het mes heeft een fraai handvat van bruin walnotenhout. Aan het eind van het handvat zit een koordoog met daarbij een koord. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met vuurstarter geleverd.

  Direct leverbaar

  € 106,00
 • Joker Botero CA67 Laarsmes

  Joker Botero CA67 Laarsmes

  2 review(s)
  Joker Botero CA67 Laarsmes - Joker heeft ook enkele laarsmessen in haar assortiment via de Botero serie. Dit vaststaande laarsmes heeft de vorm van een dolk waarbij het lemmet een enkele snede heeft. Het lemmet heeft een lengte van 11,5 cm en is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Bij de Botero CA67 is voor het handvat gebruik gemaakt van het unieke stieren hoorn met aan het eind een koordoog. Het mes is zowel aan de boven- als onderzijde voorzien van rondingen zodat het mes stevig en veilig in de hand ligt. Het mes wordt inclusief een bijpassende bruin leren schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 69,25
 • Joker Erizo CB75 Survivalmes

  Joker Erizo CB75 Survivalmes

  Joker Erizo CB75 Survivalmes - De Joker Erizo CB75 is een vaststaand survival- en bushcraft mes die ook geschikt is voor allerlei andere soorten outdoor activiteiten zoals kamperen of jagen. Het mes heeft een clippoint lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van het fraaie bocote hout. Samen met de typische klinknagels van Joker krijgt dit fraaie mes een bijzonder uiterlijk. Aan het eind van het handvat zit een koordoog met een leren draagkoord. De onderzijde van het handvat is zodanig vormgegeven dat het mes stevig in de hand ligt. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 57,70
 • Joker Oso-D CC55 Jachtmes

  Joker Oso-D CC55 Jachtmes

  Joker Oso-D CC55 Jachtmes - Met de Joker Oso-D CC55 heb je een fraai en stevig vaststaand jachtmes. Het mes heeft een lemmet met een lengte van 12 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal met aan de bovenzijde een vilhaak. Op de bovenzijde van het lemmet, aan de kant van het handvat, zit een karteling voor de duim voor extra steun bij het gebruik. Het handvat is gemaakt van authentiek hertengewei met aan het uiteinde een koordoog. Het licht gebogen handvat heeft aan de onderzijde een uitsparing voor de wijsvinger die over gaat in de aanwezige roestvrijstalen bolster wat voor extra grip en veiligheid zorgt. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 130,67
 • Joker Topo CC57 Nekmes

  Joker Topo CC57 Nekmes

  1 review(s)
  Joker Topo CC57 Nekmes - Dit uitgebalanceerde vaststaande nekmes heeft een totale lengte van ruim 18 cm. Het droppoint lemmet is 7,5 cm lang en is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat valt in positieve zin op! Een prachtig handvat van hertengewei met een authentieke en unieke structuur welke tevens extra grip geeft. Ieder mes is uniek, en heeft zijn eigen structuur. Het is een compact mes om te zien, ligt prettig in de hand en is licht van gewicht (81 gram). De bolster is van gepolijst roestvrijstaal. Met dit mes wordt een luxe bruine leren schede geleverd met een draagkoord. De schede wordt gesloten met een drukknop en kan tevens dienen als riemschede vanwege de riemlus aan de achterzijde. Een aanrader voor de verzamelaar, een must voor de jager!

  Direct leverbaar

  € 56,65
 • Joker Rabbit CO76 Survivalmes

  Joker Rabbit CO76 Survivalmes

  Joker Rabbit CO76 Survivalmes - De Joker Rabbit CO76 is een vaststaand survival- en bushcraft mes die ook geschikt is voor allerlei andere soorten outdoor activiteiten zoals kamperen of jagen. Het mes heeft een clippoint lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van het fraaie olijfhout. Samen met de typische klinknagels van Joker krijgt dit fraaie mes een bijzonder uiterlijk. Aan het eind van het handvat zit een koordoog met een leren draagkoord. De onderzijde van het handvat is zodanig vormgegeven dat het mes stevig in de hand ligt. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 58,22
 • Joker CC18

  Joker CC18

  Joker Montés CC18 Outdoormes - Met de Joker Montés CC18 heb je een stijlvol en sterk outdoormes met een totale lengte van 21,5 cm. Het mes heeft een volledige tangconstructie en een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van authentiek hertengewei met sierlijke roestvrijstalen klinknagels en aan het uiteinde een koordoog en een leren koord. Het handvat sluit aan op de roestvrijstalen bolster die door zijn vorm aan de onderzijde ook dienst doet als stootplaat. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 118,07
 • Joker Montés CO18 Outdoormes

  Joker Montés CO18 Outdoormes

  Joker Montés CO18 Outdoormes - Met de Joker Montés CO18 heb je een stijlvol en sterk outdoormes met een totale lengte van 21,5 cm. Het mes heeft een volledige tangconstructie en een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het handvat is gemaakt van het fraaie olijfhout met sierlijke roestvrijstalen klinknagels en aan het uiteinde een koordoog. Het handvat sluit aan op de roestvrijstalen bolster die door zijn vorm aan de onderzijde ook dienst doet als stootplaat. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 79,22
 • Joker Pantera CA16 Outdoormes

  Joker Pantera CA16 Outdoormes

  Joker Pantera CA16 Outdoormes - De Joker Pantera CA16 is een slank vormgegeven en vaststaand outdoormes met een volledige tangconstrcutie. Het mes heeft een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van het unieke stieren hoorn met aan het eind een koordoog. De fraaie kleur van het handvat geeft het mes een typische uitstraling. De kleuren beige, creme, wit en grijs overlappen elkaar. Tussen het handvat en het lemmet zit een roestvrijstalen bolster die tevens dienst doet als stootplaat. De onderzijde van het handvat is gebogen met daarnaast een uitsparing voor de wijsvinger voor een extra goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 85,52
 • Joker Vikingo CB94-B Dolk

  Joker Vikingo CB94-B Dolk

  Joker Vikingo CB94-B Dolk - Wil je een opvallend mes in je verzameling? Dan is de Joker Vikingo CB94-B wat voor jou! Dit vaststaande mes in de vorm van een dolk heeft een lemmet met een lengte van 20 cm. Het lemmet is gemaakt van 420 roestvrij staal en heeft twee snijdkanten. Het handvat is gemaakt van het elegante donkere bubinga hout en is voorzien van een bolster en pommel van goudkleurig zamak. Zowel de bolster als de pommel zijn opvallend, in "Viking stijl", vormgegeven en fraai bewerkt. De bolster is zodanig vormgegeven dat deze ook dienst doet als stootplaat en dat is geen overbodige luxe voor een dolk. Om de dolk veilig op te kunnen bergen wordt een bijpassende bruin leren schede met drukknop meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 68,72
 • Joker Vikingo CB94-N Dolk

  Joker Vikingo CB94-N Dolk

  Joker Vikingo CB94-N Dolk - Wil je een opvallend mes in je verzameling? Dan is de Joker Vikingo CB94-N wat voor jou! Dit vaststaande mes in de vorm van een dolk heeft een lemmet met een lengte van 20 cm. Het lemmet is gemaakt van 420 roestvrij staal en heeft twee snijdkanten. Het handvat is gemaakt van het elegante donkere bubinga hout en is voorzien van een bolster en pommel van zilverkleurig zamak. Zowel de bolster als de pommel zijn opvallend, in "Viking stijl", vormgegeven en fraai bewerkt. De bolster is zodanig vormgegeven dat deze ook dienst doet als stootplaat en dat is geen overbodige luxe voor een dolk. Om de dolk veilig op te kunnen bergen wordt een bijpassende bruin leren schede met drukknop meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 67,15
 • Joker BS9 Campero CN112 Survivalmes

  Joker BS9 Campero CN112 Survivalmes

  Joker BS9 Campero CN112 Survivalmes - De Joker Campero CN112 is een vaststaand survival- en bushcraft mes. Het mes heeft een lemmet van roestvrij Sandvik 14C28N. Dit lemmet heeft een lengte van 10,5 cm, is 3,3 cm breed en 3,7 mm dik. Het mes heeft een fraai handvat van bruin walnotenhout. Aan het eind van het handvat zit een koordoog met daarbij een koord. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 87,62
 • Joker Oso CC49 Outdoormes

  Joker Oso CC49 Outdoormes

  Joker Oso CC49 Outdoormes - Met de Joker Oso CC49 heb je een mooi en sterk outdoormes in je hand. Het mes heeft volledige tangconstructie en een lemmet met een lengte van 12 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun bij het gebruik. Het handvat is gemaakt van het authentiek hertengewei met aan het uiteinde een koordoog. De fraaie roestvrijstalen bolster doet aan de onderzijde dienst als stootplaat en samen met de vorm van het handvat geeft dit ook nog eens extra grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 124,90
 • Joker Luchadera CC72 Outdoormes

  Joker Luchadera CC72 Outdoormes

  Joker Luchadera CC72 Outdoormes - De Joker Luchadera CC72 is een traditioneel vaststaand outdoormes met een totale lengte van 28 cm. Het mes heeft clippoint lemmet met een lengte van 14 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het naar het uiteinde toe gebogen handvat is gemaakt van het authentiek hertengewei. Aan het uiteinde van het handvat zit een koordoog met daarin een leren koord. Om ervoor te zorgen dat je vingers niet op het lemmet komen gedurende je werkzaamheden, is dit mes aan de onderzijde voorzien van een roestvrijstalen stootplaat. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 77,65
 • Joker Luchadera CC73 Outdoormes

  Joker Luchadera CC73 Outdoormes

  Joker Luchadera CC73 Outdoormes - De Joker Luchadera CC73 is een traditioneel vaststaand outdoormes met een totale lengte van 29,5 cm. Het mes heeft clippoint lemmet met een lengte van 16 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het naar het uiteinde toe licht gebogen handvat is gemaakt van het authentiek hertengewei. Aan het uiteinde van het handvat zit een koordoog met daarin een leren koord. Om ervoor te zorgen dat je vingers niet op het lemmet komen gedurende je werkzaamheden, is dit mes aan de onderzijde voorzien van een roestvrijstalen stootplaat. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 85,52
 • Joker Montés II CM58 Outdoormes

  Joker Montés II CM58 Outdoormes

  Joker Montés II CM58 Outdoormes - Met de Joker Montés II CM58 heb je een fraai en sterk vaststaand outdoormes met een volledige tangconstructie. Het mes heeft een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van sterk bruin micarta met aan het uiteinde een koordoog. Dit zorgt ervoor dat het mes niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Het gebogen handvat heeft aan de onderzijde rondingen voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 67,15
 • Joker Oso CO49 Outdoormes

  Joker Oso CO49 Outdoormes

  1 review(s)
  Joker Oso CO49 Outdoormes - Met de Joker Oso CO49 heb je een mooi en sterk outdoormes in je hand. Het mes heeft volledige tangconstructie en een lemmet met een lengte van 12 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun bij het gebruik. Het handvat is gemaakt van het mooie olijfhout met aan het uiteinde een koordoog. De fraaie roestvrijstalen bolster doet aan de onderzijde dienst als stootplaat en samen met de vorm van het handvat geeft dit ook nog eens extra grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 86,57
 • Joker CR92 Outdoormes

  Joker CR92 Outdoormes

  2 review(s)
  Joker CR92 Outdoormes - De Joker CR92 is een fraai en groot vaststaand outdoormes. Het mes heeft een lemmet (21 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Het handvat is gemaakt van stamina hout met een fraaie nerf en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 57,70
 • Joker CF92 Outdoormes

  Joker CF92 Outdoormes

  1 review(s)
  Joker CF92 Outdoormes - De Joker CF92 is een groot en opvallend vaststaand outdoormes. Het mes heeft een zeer fors lemmet (21 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Op de bovenzijde van het lemmet zit een forse karteling waarmee je bijv. touw kunt doorsnijden. Het handvat is gemaakt van groen ABS en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een nylon schede in camouflagekleuren geleverd.

  Direct leverbaar

  € 40,90
 • Joker CF91 Outdoormes

  Joker CF91 Outdoormes

  Joker CF91 Outdoormes - De Joker CF91 is een fraai en opvallend vaststaand outdoormes. Het mes heeft een fors lemmet (17 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Op de bovenzijde van het lemmet zit een forse karteling waarmee je bijv. touw kunt doorsnijden. Het handvat is gemaakt van groen ABS en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een nylon schede in camouflagekleuren geleverd.

  Direct leverbaar

  € 33,02
 • Joker Corzo CR24 Outdoormes

  Joker Corzo CR24 Outdoormes

  Joker Corzo CR24 Outdoormes - De Joker Corzo CR24 is een fraai vaststaand outdoormes. Het mes heeft een lemmet (10 cm) van roestvrij MoVa 1.4116 staal met een bolster van roestvrij staal die gelijktijdig dienst doet als stootplaat. Het handvat is gemaakt van stamina hout met een fraaie nerf. Aan het eind van het handvat zit een pommel van roestvrij staal met daarin een koordoog. Dit zorgt ervoor dat het mes niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Het gebogen handvat heeft aan de onderzijde een uitsparing voor de wijsvinger voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 91,82
 • Joker Ibice CR04 Outdoormes

  Joker Ibice CR04 Outdoormes

  Joker Ibice CR04 Outdoormes - De Joker Ibice CR04 is een vaststaand en langwerpig outdoormes met een volledige tangconstructie die zich onderscheid door zijn mooi vormgegeven bolster. Het lemmet is 12 cm lang en is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van het fraai gevlamde rood/bruine stamina hout die samen met de bolster zodanig is vormgegeven dat het mes stabiel en veilig in de hand ligt. Aan het eind van het handvat zit een koordoog. Het mes wordt inclusief een fraaie bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 70,82
 • Joker Montés II CO58 Outdoormes

  Joker Montés II CO58 Outdoormes

  1 review(s)
  Joker Montés II CO58 Outdoormes - Met de Joker Montés II CM58 heb je een fraai en sterk vaststaand outdoormes met een volledige tangconstructie. Het mes heeft een totale lengte van 22 cm en een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal (lengte 11 cm). Het handvat is gemaakt van het mooie olijfhout met aan het uiteinde een koordoog. Dit zorgt ervoor dat het mes niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Het gebogen handvat heeft aan de onderzijde rondingen voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 67,15
 • Joker CO90 Outdoormes

  Joker CO90 Outdoormes

  Joker CO90 Outdoormes - De Joker CO90 is een fraai vaststaand outdoormes. Het mes heeft een lemmet (11 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Het handvat is gemaakt van olijfhout met een fraaie nerf en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 37,22
 • Joker CO91 Outdoormes

  Joker CO91 Outdoormes

  Joker CO91 Outdoormes - De Joker CO91 is een fraai vaststaand outdoormes. Het mes heeft een fors lemmet (17 cm) van 420 roestvrij staal met een stootplaat van zamak. Het handvat is gemaakt van olijfhout met een fraaie nerf en is voorzien van goudkleurige klinknagels. Aan het eind van het handvat zit een pommel van zamak wat het handvat een elegante uitstraling geeft. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,82
 • Joker Corzo CO25 Survivalmes

  Joker Corzo CO25 Survivalmes

  Joker Corzo CO25 Survivalmes - De Joker Corzo CO25 is een vaststaand survival- en bushcraft mes. Het mes heeft een volledige tangconstructie en een lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Het handvat is gemaakt van het mooi generfde olijfhout met aan het eind een koordoog. Het licht gebogen handvat heeft aan de onderzijde een uitsparing voor de wijsvinger voor een goede grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 64,52
 • Joker Oso CR49 Outdoormes

  Joker Oso CR49 Outdoormes

  Joker Oso CR49 Outdoormes - Met de Joker Oso CR49 heb je een mooi en sterk outdoormes in je hand. Het mes heeft volledige tangconstructie en een lemmet met een lengte van 12 cm die gemaakt is van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun bij het gebruik. Het handvat is gemaakt van het fraaie rood/bruine stamina hout met aan het uiteinde een koordoog. De fraaie roestvrijstalen bolster doet aan de onderzijde dienst als stootplaat en samen met de vorm van het handvat geeft dit ook nog eens extra grip. Het mes wordt inclusief een bruin leren schede met riemlus geleverd.

  Direct leverbaar

  € 86,05
 • Joker Gamo CR50 Clippoint Stamina

  Joker Gamo CR50 Clippoint Stamina

  Joker Gamo CR50 Clippoint Stamina - De Gamo CR50 is een fraai vaststaand outdoormes van Joker met een volledige tangconstructie. Het clippoint lemmet is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal en heeft een lengte van 13 cm. Op de bovenzijde van het lemmet zit een karteling voor de duim voor extra steun. Het licht gebogen handvat is gemaakt van het fraaie rood/bruine stamina hout en heeft aan het uiteinde een koordoog. De onderzijde van het handvat is zodanig vormgegeven dat het mes stevig in de hand ligt. Het mes wordt inclusief een fraaie bruin leren schede met drukknop geleverd.

  Direct leverbaar

  € 72,92

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 258

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5