Werkmessen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 206

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • AccuSharp TurboSlide Dual rood

  AccuSharp TurboSlide Dual rood

  AccuSharp TurboSlide Dual Rood- Dit mes wordt geleverd inclusief zwarte nylon draaghoes en 5 vervangende messenbladen. Het Accusharp werkmes heeft een quick change mechanisme waardoor de snijd-mesjes snel te vervangen zijn. Het mes heeft een drop point vergrendeling. In de behuizing van het mes zitten twee messen, één roestvrij stalen lemmet van 8 cm lang en een vervangbaar snijdmesje (waarvan er 5 extra geleverd zijn). De rood geanodiseerde aluminium handgreep is 12 cm.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 33,45

  Onze prijs € 31,45

 • Horlogemes

  Horlogemes

  Horlogemes - Dit horlogemes met blauw handvat is geschikt voor het openen van de meeste horlogekasten. De lengte van het mes is ruim 11 cm. De breedte is 1,5 cm.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • AccuSharp Dual Blade TurboSlide Knife

  AccuSharp Dual Blade TurboSlide Knife

  AccuSharp Dual Blade TurboSlide Knife - Dit werkmes wordt geleverd inclusief een zwarte nylon draaghoes en 5 vervangende messenbladen. Het mes heeft een quick change mechanisme waardoor de snijd-mesjes snel te vervangen zijn. Het mes heeft een droppoint vergrendeling. Dit werkmes bevat in de behuizing twee mesjes, namelijk een roestvrij lemmet van 8 cm lang en een vervangbaar snijdmesje (waarvan er 5 extra geleverd zijn). De blauw geanodiseerde aluminium handgreep is 12 cm.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 33,45

  Onze prijs € 31,45

 • Schrade magazijnmes

  Schrade magazijnmes

  Schrade magazijnmes- Dit magazijnmes, ook wel box mes of box snijder genoemd, heeft een veilige grijze aluminium behuizing met rubberen bekleding en zwarte rubberen handbescherming. De snijder heeft een greep met een vergrendelingsmechanisme. Met dit magazijnmes kun je alle kanten op. Het mes is vooral handig om dozen in razendtempo open te snijden of om ander karton materiaal snel in delen te splitsen.

  Direct leverbaar

  € 13,45
 • Ontario Jericho J Hook Foliesnijder

  Ontario Jericho J Hook Foliesnijder

  Ontario Jericho J Hook Foliesnijder - Totale lengte is 16,50 cm. Het mesje is van roestvrijstaal en heeft een titanium coating. Het heft is van zwart GRN. Deze foliesnijder is voorzien van een koordoog. Per stuk.

  Direct leverbaar

  € 13,45
 • Lansky The Knife

  Lansky The Knife

  2 review(s)
  Lansky The Knife - Is een onbreekbaar high-tech kunststof mes heeft een totale lengte van 17 cm waarbij het lemmet 8 cm is. Het lemmet is aan één kant gedeeltelijk gekarteld. Te gebruiken voor meerdere doeleinden zoals: als veiligheidsmes, tuinmes, briefopener en zachte groenten snijder. Dit licht gewicht mes heeft een non-slip handvat.  Direct leverbaar

  € 9,45
 • Outdoor Edge B.O.A. oranje met 3 mesjes

  Outdoor Edge B.O.A. oranje met 3 mesjes

  Outdoor Edge B.O.A. oranje met 3 mesjes - De B.O.A. (Box Opening Assistant) van Outdoor Edge is een inklapbaar gereedschapsmes die een enorme upgrade is van de klassieke dozensnijder. De perfecte ergonomie en de uitgebreide ribbels op de 420J2 roestvrijstalen lemmethouder zorgen ervoor dat de kracht van je hand rechtstreeks naar de snede gaat. Je kunt het mesje eenvoudig en veilig vervangen met behulp van de veiligheidsbeschermde duimknop. In het mes kun je alle standaard scheermesjes gebruiken. Het handvat is gemaakt van oranje polymeer met een structuur voor een veilige grip. Om het mes gemakkelijk bij je te kunnen dragen is deze voorzien van een broekclip. De B.O.A. wordt geleverd met drie vervangende mesjes.

  Direct leverbaar

  € 18,60
 • Electricians Knife Marbles

  Electricians Knife Marbles

  Elektriciens Knife - 8.90 cm gesloten lockback roestvrij lemmet met schroevendraaier tip en groef voor het strippen draad Natuurlijke burl houten handgrepen met nikkel zilver versterken en inlay teruggeschrokken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,45

  Onze prijs € 15,45

 • Friedrich Herder Zadelmakersmes 21,5 cm

  Friedrich Herder Zadelmakersmes 21,5 cm

  Dit is een Friedrich Herder zadelmakers mes van 21.5 cm. Dit mes is geschikt voor professioneel gebruik en is een gebogen model.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,25

  Onze prijs € 22,10

 • Adola Dozenopener

  Adola Dozenopener

  Adola Dozenopener - Kunststof dozenopener met een vergrendeling d.m.v. een draaisysteem. Leverbaar in oranje of zwart.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Smith and Wesson Extreme Ops Zwart

  Smith and Wesson Extreme Ops Zwart

  Smith and Wesson Black Ops Zwart - Dit zakmes met zwart gecoat tanto lemmet is gesloten 12 cm lang. Het lemmet is deels gekarteld en voorzien van een dubbele duimstud. De aluminium schalen hebben een zwarte rubberen coating dat samen met de vingergroeven voor optimale grip zorgt. Voorzien van geïntegreerde gordelsnijder, glasbreker en roestvrijstalen draagclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Lansky Utility Electrician's Knife

  Lansky Utility Electrician's Knife

  Lansky Utility Elektricien's Knife - 12 cm gesloten roestvrij lemmet met draadstripper en met zwart nylon handgrepen. Geschikt voor het doorsnijden van electriciteits draden. Een oerdegelijk en sterk lemmet zonder vergrendeling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,50

  Onze prijs € 15,50

 • Mora Erik Frosts Equus 171 hoefmes voor linkshandigen

  Mora Erik Frosts Equus 171 hoefmes voor linkshandigen

  Mora Erik Frosts Equus 171 hoefmes voor linkshandigen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Gerber Vital Zip (blister)

  Gerber Vital Zip (blister)

  Gerber Vital Zip (blister) - Handige zip van Gerber. Er wordt een handige sheath meegeleverd. De zip kan gebruikt worden om touwen te snijden en/of dozen mee te openen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,90

  Onze prijs € 13,45

 • Tac Force Army Blazer Zwart

  Tac Force Army Blazer Zwart

  Tac Force Army Blazer Zwart - Fraai zakmes welke geschikt is voor diverse doeleinden, zowel op militair gebied als industrieel en hobby matig. Dit zakmes is in gesloten stand 12.70 cm. Het 440 staal lemmet met een gedeeltelijk zaagblad en is 10,15 cm lang. De assisted opener functie zorgt ervoor dat het mes met één hand te openen is (via de duimstuds) en razendsnel uit het heft schiet. Het heft heeft een anti-slip constructie en is van rubber. Tevens is het heft fingergrooved, zodat deze goed in de hand ligt. In het heft vind je een koordoog en een draagclip zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk bij je kunt dragen.

  Direct leverbaar

  € 12,45
 • JKR Micarta zakmes linerlock

  JKR Micarta zakmes linerlock

  JKR Micarta zakmes linerlock - Dit zakmes is éénhandig te openen met de duimstud en heeft een lemmet lengte van 8,5 cm. De totale lengte is 20 cm. Het heft is van Micarta en bevat een koordoog. Het lemmet wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling.

  Direct leverbaar

  € 17,97
 • CRKT Folding Razol

  CRKT Folding Razol

  1 review(s)
  De CR4030 Folding Razel van CRKT is een combinatie van een mes en een houtbeitel. Het CRKT brazel vouwmes is gemaakt van 8Cr13MoV staal en wordt d.m.v. een liner frame lock gefixeerd. Een brazel is een combinatie van een beitel en een mes. De handgrepen zijn voorzien van zwart/wit met kunsthars geïmpregneerd vezel materiaal. Het is een compact gereedschap wat voorzien is van een afneembare draagclip, die op twee manieren kan worden bevestigd. Geopend is het 20 centimeter lang en weegt 163 gram. Met de dubbele duimsteun is de brazel met een hand te openen. Zowel door rechts als linkshandigen. De bovenzijde is de duimsteun van ribbels, voor extra grip, voorzien. Voor de wijsvinger is een uitsparing aangebracht voor betere sturing van het mes c.q. de beitel. Als de beitel c.q. Het mes geopend is, kan het d.m.v. Een extra veiligheid worden geblokkeerd, om tijdens beitel werkzaamheden, te voorkomen dat het dicht klapt.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,45

  Onze prijs € 46,45

 • Morakniv Basic 511 Rood

  Morakniv Basic 511 Rood

  2 review(s)
  Morakniv Basic 511 Rood - van alle klassieke Mora messen is dit de meest gebruikte. Geliefd en gewaardeerd door professionals en hobbyisten in houtsnijwerk, maar ook door outdoormensen en scouts. Een degelijk, scherp en duurzaam werkmes uit de Craftline serie. Zeer betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Goed te slijpen.

  Direct leverbaar

  € 7,95
 • Friedrich Herder Schoenmakersmes Recht 23,5cm

  Friedrich Herder Schoenmakersmes Recht 23,5cm

  Dit is een Friedrich Herder schoenmakersmes van 23.5 cm. Dit mes heeft een glad lemmet en is geschikt voor professionele doeleinden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,90

  Onze prijs € 14,45

 • Nitecore NTK10

  Nitecore NTK10

  Nitecore NTK10 - De Nitecore NTK10 is een multifunctioneel zakmes die volledig gemaakt is van titanium en opvalt met zijn eigenzinnige ontwerp. Het vlijmscherpe roestvrijstalen CKB-2 lemmet is afkomstig van de Japanse fabrikant OLFA Blades en heeft een lengte van 5,5 cm. Het uitschuifbare lemmet kan gemakkelijk uit het handvat worden geduwd en daarop worden vergrendeld. Door de verschillende nokjes kan bepaald worden hoever het lemmet uitgeschoven wordt. Ook het vervangen van het lemmet is heel eenvoudig. Door de ribbels op de zijkanten van het handvat heb je extra grip bij het gebruik van het mes. Op de achterzijde van het handvat zit een afneembare clip. Tevens is het mes voorzien van een flesopener.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 155,35

  Onze prijs € 147,60

 • Smith's Disposable Gut Hooks 4 stuks

  Smith's Disposable Gut Hooks 4 stuks

  Smith's Disposable Foliesnijder 4 stuks - Handige mesjes voor het snijden van folie, het los snijden van dozen, verpakkingen, touw enzovoort. 4 stuks per verpakking.

  Direct leverbaar

  € 9,99
 • JKR zakmes met Madera houten heft

  JKR zakmes met Madera houten heft

  1 review(s)
  JKR zakmes met Madera houten heft - Dit zakmes is éénhandig te openen met de duimstud. Het mes is licht van gewicht vanwege de uitsparingen in het heft en lemmet. Het zakmes heeft een koordoog en draagclip. Het rvs lemmet is 8,5 cm, de totale lengte is 20cm.


  Direct leverbaar

  € 14,26
 • Adola Kerfmesje 15.5cm

  Adola Kerfmesje 15.5cm

  Adola Kerfmesje 15.5cm

  Direct leverbaar

  € 10,50
 • Adola Tarsomesje 14cm

  Adola Tarsomesje 14cm

  Adola Tarsomesje 14cm

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Mora Rookie

  Mora Rookie

  1 review(s)
  Mora Rookie - Het Rookie mes is het nieuwe broertje van de populaire Morakniv Scout messen. Dit nieuwe model heeft een nog rondere punt om de veiligheid nog verder te verhogen. Samen met de vingerbescherming - waarmee de vingers niet op het lemmet glijden - is de Rookie een geschikt beginnersmes voor het houtsnijden door kinderen. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal van hoogwaardige kwaliteit. Het kleine, ronde handvat is een goede maat voor de handen van kinderen en het natuurlijke hout is extra leuk om vast te houden en mee te werken. Een zwarte polymeer schede wordt meegeleverd zodat het mes veilig opgeborgen kan worden wanneer het mes niet in gebruik is. Wij raden begeleiding van ouders of professionals aan wanneer kinderen met dit product leren werken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,95

  Onze prijs € 15,95

 • Adola Guts Beitel 8mm Recht

  Adola Guts Beitel 8mm Recht

  Adola Guts Beitel 8mm Recht

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,25

  Onze prijs € 14,45

 • Mora Wood Carving 122

  Mora Wood Carving 122

  1 review(s)

  Mora Wood Carving 122 - Deze versie van het bekende houtsnijmes van Mora heeft een kort stevig lemmet. Door de volledige tangconstructie is het mes sterk en stabiel. Het lemmet is gemaakt van koolstofstaal en het houten handvat is wat dikker voor een stevige grip. Het mes wordt in een kunststof etui geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,95

  Onze prijs € 24,45

 • Adola Industriemes Blauw

  Adola Industriemes Blauw

  Adola Industriemes Blauw - Dit industrie- / werkmes wordt veel gebruikt in productie omgevingen. Het droppoint lemmet is gemaakt van roestvrij staal en heeft een backlock vergrendeling. Het mes heeft een stevig kunststof handvat met koordoog.

  1-2 werkdagen

  € 8,50
 • Adola Jachtzakmes

  Adola Jachtzakmes

  Adola Jachtzakmes - Dit jacht/werkmes met backlock en stevige kunststof handgreeep wordt veel in de industrie gebruikt.

  1-2 werkdagen

  € 14,50
 • Homeij Loodmes

  Homeij Loodmes

  Homeij Loodmes - Dit loodmes kan gebruikt worden voor het snijden en plaatsen van lood bij het zetten van glas. Het lemmet is gemaakt van niet roestvrij staal en het handvat is van hout. Vanwege de professionele techniek die gebruikt is, wordt er 5 jaar garantie gegeven.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 21,45

 • Adola Industriemes Zwart

  Adola Industriemes Zwart

  Adola Industriemes Zwart - Dit industrie- / werkmes wordt veel gebruikt in productie omgevingen. Het clippoint lemmet is gemaakt van roestvrij staal en heeft geen vergrendeling. Het mes heeft een stevig zwart kunststof handvat.

  1-2 werkdagen

  € 8,50
 • Homeij Isolatiemateriaalmes Isola 33 cm

  Homeij Isolatiemateriaalmes Isola 33 cm

  Homeij Isolatiemateriaalmes Isola 33 cm - Dit mes is geschikt voor het doorsnijden van diverse soorten isolatiematerialen. Het lemmet van AISI 420 roestvrij staal (hardheid 52/54 HRC) is namelijk aan één kant gegolfd en aan twee kanten recht. Het handvat is van zwart polypropyleen en aan de zijde van het lemmet is het handvat breder voor extra veiligheid. Vanwege de professionele techniek die gebruikt is, wordt er 5 jaar garantie gegeven.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,45

 • Morakniv Roofing Felt Haakmes Hout

  Morakniv Roofing Felt Haakmes Hout

  Morakniv Roofing Felt HaakMes Hout - Een industrieel haaks mes, ontworpen voor professioneel gebruik. Het blad kan voor het snijden worden verwarmd zonder het risico dat deze loslaat uit het houten handvat. Ideaal voor het snijden van dakleer en vloerbedekking, maar ook karton, leer, rubber of vilt. Efficiënt en nauwkeurig werken met lastige materialen.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 16,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 206

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5