Zakmessen

Een zakmes is altijd handig om bij je te dragen. Een appeltje schillen in de pauze? Of toch een robuust zakmes voor outdoor toepassingen? Bij Multitools.nl ben je aan het juiste adres voor zakmessen en multitools. Er is volop keuze uit de beste merken.

Populaire merken: Joker | JKR | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Joker Pachòn NF99 Buffalo Horn Pocketknife

  Joker Pachòn NF99 Buffalo Horn Pocketknife

  1 review(s)
  Joker Pachòn NF99 Buffalo Horn Pocketknife - Een prachtig zakmes, voor de verzamelaar, jager en eenieder die van stijl en comfort houdt. Dit zakmes heeft een gelakt buffel hoorn heft voorzien van goudkleurige klinknagels, een mozaiek inleg en een roestvrijstalen schroef waarmee het lemmet is vastgezet. Het lemmet is van Sandvik 12C27 roestvrijstaal en heeft een kort zaagblad aan de bovenzijde. Het mes wordt vergrendeld met een backlock vergrendeling.Een lichtgewicht zakmes van nog geen 60 gram. Een lust voor het oog. Dit zakmes wordt geleverd in een giftbox.

  Direct leverbaar

  € 63,45
 • Opinel Zakmes Inox Nr. 2

  Opinel Zakmes Inox Nr. 2

  Opinel Zakmes Inox Nr. 2 - Kleine messen zijn nauwkeurig en effectief in het dagelijks leven en dat geldt ook voor dit mes. Dit zakmes heeft een lemmet met een lengte van slechts 3,3 cm en een gewicht van niet meer dan 5 gram waardoor je het makkelijk bij je kunt dragen. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal. Als materiaal voor het handvat is gekozen voor massief Frans beukenhout.

  Direct leverbaar

  € 8,95
 • Buck Folding ErgoHunter - Avid jachtzakmes 18 cm met Nylon sheath

  Buck Folding ErgoHunter - Avid jachtzakmes 18 cm met Nylon sheath

  Buck Folding Ergo Hunter

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,45

  Onze prijs € 102,45

 • Walther Folding Knife BlackTac BTK

  Walther Folding Knife BlackTac BTK

  Walther Folding Knife BlackTac BTK

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 57,57

  Onze prijs € 54,10

 • Walther Pro Folding Knife SFP

  Walther Pro Folding Knife SFP

  Walther Pro Folding Knife

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 80,63

  Onze prijs € 75,80

 • Joker Pachón NO98 Olive wood

  Joker Pachón NO98 Olive wood

  Joker NO98 Olijvenhout met Rozenhout zakmes - Dit zakmes van Joker heeft een backlock vergrendeling. Het heft is samengesteld uit twee houtsoorten, namelijk olijvenhout met rozenhouten bolsters. De goudkleurige klinknagels komen mooi uit in het ongelakte olijvenhout. Aan de bovenzijde van het lemmet vind je een kort zaagblad.Het lemmet is van Sandvik 12C27 roestvrijstaal. Dit mes heeft een totale lengte van 18,5 cm met een lemmet lengte van 8 cm en een gewicht van 79 gram.

  Direct leverbaar

  € 45,95
 • Böker Plus Mini Tech Tool 1

  Böker Plus Mini Tech Tool 1

  Böker Plus Mini Tech Tool 1 - Met een lemmetlengte van 5,2 centimeter is de Böker Plus Mini Tech Tool veel veelzijdiger, effectiever en geschikter voor dagelijks gebruik dan veel bekende sleutelhanger zakmessen. Het ligt echter wat formaat betreft nog steeds binnen het bereik dat voorbestemd is voor de sleutelhanger zakmessen. De Mini Tech Tool heeft dezelfde hoogwaardige functies die kenmerkend zijn voor zijn grote broer: een gepolijst en hol geslepen lemmet gemaakt van Sandvik 12C27 staal en een voorgevormd en geschroefd handvat gemaakt van zwart G10. Een vast oog met sleutelring zijn standaard bij de Mini Tech Tool.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 18,45

 • Böker Plus Mini Tech Tool 2

  Böker Plus Mini Tech Tool 2

  Böker Plus Mini Tech Tool 2 - Met een lemmetlengte van 5,2 centimeter is de Böker Plus Mini Tech Tool veel veelzijdiger, effectiever en geschikter voor dagelijks gebruik dan veel bekende sleutelhanger zakmessen. Het ligt echter wat formaat betreft nog steeds binnen het bereik dat voorbestemd is voor de sleutelhanger zakmessen. De Mini Tech Tool heeft dezelfde hoogwaardige functies die kenmerkend zijn voor zijn grote broer: een gepolijst en hol geslepen lemmet gemaakt van Sandvik 12C27 staal en een voorgevormd en geschroefd handvat gemaakt van zwart G10. Een vast oog met sleutelring zijn standaard bij de Mini Tech Tool. Daarnaast heeft deze versie een multifunctioneel lemmet met een schroevendraaier, gordelsnijder en flesopener.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus Mini Tech Tool 3

  Böker Plus Mini Tech Tool 3

  Böker Plus Mini Tech Tool 3 - Met een lemmetlengte van 5,2 centimeter is de Böker Plus Mini Tech Tool veel veelzijdiger, effectiever en geschikter voor dagelijks gebruik dan veel bekende sleutelhanger zakmessen. Het ligt echter wat formaat betreft nog steeds binnen het bereik dat voorbestemd is voor de sleutelhanger zakmessen. De Mini Tech Tool heeft dezelfde hoogwaardige functies die kenmerkend zijn voor zijn grote broer: een gepolijst en hol geslepen lemmet gemaakt van Sandvik 12C27 staal en een voorgevormd en geschroefd handvat gemaakt van zwart G10. Een vast oog met sleutelring zijn standaard bij de Mini Tech Tool. Daarnaast heeft deze versie een schaar.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 27,95

  Onze prijs € 25,45

 • Böker Plus Mini Tech Tool 4

  Böker Plus Mini Tech Tool 4

  Böker Plus Mini Tech Tool 4 - Met een lemmetlengte van 5,2 centimeter is de Böker Plus Mini Tech Tool veel veelzijdiger, effectiever en geschikter voor dagelijks gebruik dan veel bekende sleutelhanger zakmessen. Het ligt echter wat formaat betreft nog steeds binnen het bereik dat voorbestemd is voor de sleutelhanger zakmessen. De Mini Tech Tool heeft dezelfde hoogwaardige functies die kenmerkend zijn voor zijn grote broer: een gepolijst en hol geslepen lemmet gemaakt van Sandvik 12C27 staal en een voorgevormd en geschroefd handvat gemaakt van zwart G10. Een vast oog met sleutelring zijn standaard bij de Mini Tech Tool. Daarnaast heeft deze versie een schaar en een multifunctioneel lemmet met een schroevendraaier, gordelsnijder en flesopener.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Opinel outdoor zakmes Nr. 08, groen

  Opinel outdoor zakmes Nr. 08, groen

  Opinel outdoor zakmes N°08 in kleur groen - Zakmes, Opinel, Outdoor N°08, Lemmet van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal, met kartel en harpsleutel (4 tot 10mm). Heft van kunststof in de kleur groen. Voorzien van Virobloc vergrendeling, signaalfluit 110dB (300 meter bereik) en koord. Waterafstotend en bestand tegen extreme temperaturen (-40°C tot +80°C). Het mes wordt geleverd in een blisterdoos.  Materiaal heft: fiberglas, polymeer

  Materiaal lemmet: roestvrij staal

  Staalsoort: Sandvik

  Aantal functies: 4

  Etui: geen

  Lengte lemmet (mm): 85

  Lengte uitgeklapt (mm): 194

  Dikte lemmet (mm): 2,2

  Gewicht netto (gram): 61

  Gewicht bruto (gram): 111

  Lengte (mm): 109

  Breedte (mm): 28

  Hoogte (mm): 20

  Lengte bruto (mm): 265

  Breedte bruto (mm): 100

  Hoogte bruto (mm): 21

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,50

  Onze prijs € 27,45

 • Böker Plus Tech Tool City 8

  Böker Plus Tech Tool City 8

  Böker Plus Tech Tool City 8 - Met het Böker Sportmes, een van de voorouders van alle moderne multifunctionele zakmessen, begon het verhaal in 1869. Na bijna 150 jaar succesvolle modellen gemaakt te hebben, was het nu tijd voor het vernieuwen van het concept. Het gemoderniseerde ontwerp, dat voortborduurt op massieve stalen platen, is ingebed in twee zeer vaste, voorgevormde G-10 handvatten. Deze combineren de juiste grip met de gewenste stabiliteit en ergonomie. De modellen van de serie "Tech-Tool City" hebben handvatten van zwart G10 materiaal. Het Zweedse Sandvik 12C27 staal, met een Rockwell hardheid van 58-60° HRC, zorgt voor een uitstekende snijdkwaliteit van het hol geslepen mes. Slimme details, zoals de omkeerbare clip, het uitklapbare riemoog of de functionele glasbreker getuigen van een doordacht ontwerp! Door de kwaliteit, de volmaakte afwerking met een zachte lemmethouder, het optimale gebruiksgemak, evenals het volledig vastgeschroefd ontwerp, zitten de Böker Plus Tech-Tools duidelijk in het Premium deel van dit segment. Het mes is uitgerust met een groot lemmet (12C27) en de volgende instrumenten (4Cr13): glasbreker, grote schroevendraaier met flesopener en draadtang / -stripper, klein gekarteld lemmet met schroevendraaierkop, uitklapbaar riemoog, kruiskopschroevendraaier, priem, houtzaag, clip.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 57,95

  Onze prijs € 53,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 bubinga - Dit nieuwe mes is gebaseerd op de traditionele elementen van het merk zoals de ronde handgreep en de Virobloc vergrendeling maar heeft een slanker en eleganter profiel. Het lemmet, met een lengte van 8 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van bubinga hout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 20,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 bubinga - Dit is een ideaal mes voor het fileren van vis en in het in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Het lemmet, met een lengte van 10 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van bubinga hout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 23,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 bubinga

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 bubinga - Dit is een ideaal mes voor het fileren van vis en in het in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Maar je kunt het mes ook gewoon als zakmes gebruiken. Het lemmet, met een lengte van 12 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van bubinga hout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 28,95

  Onze prijs € 26,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Nr. 10 olijf

  Opinel Zakmes SlimLine Nr. 10 olijf

  Opinel Zakmes SlimLine Nr. 10 olijf - Dit is een ideaal mes voor het fileren van vis en in het in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Het lemmet, met een lengte van 10 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van olijfhout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 32,75

  Onze prijs € 29,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 beuken

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 beuken

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 8 beuken - Dit nieuwe mes is gebaseerd op de traditionele elementen van het merk zoals de ronde handgreep en de Virobloc vergrendeling maar heeft een slanker en eleganter profiel. Het lemmet, met een lengte van 8 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van beukenhout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,50

  Onze prijs € 15,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 beuken

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 beuken

  1 review(s)
  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 10 beuken - Dit is een ideaal mes voor het fileren van vis en in het in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Het lemmet, met een lengte van 10 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van beukenhout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,95

  Onze prijs € 16,45

 • Opinel Zakmes Outdoor N°07 Rood

  Opinel Zakmes Outdoor N°07 Rood

  Zakmes gemaakt door Opinel, Outdoor Junior N°07. Lemmet van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal met afgeronde punt. Heft van kunststof in de kleur rood. Voorzien van Virobloc vergrendeling en signaalfluit (100dB). Waterafstotend en bestand tegen extreme temperaturen. In blisterdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,45

 • Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 beuken

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 beuken

  Opinel Zakmes SlimLine Inox Nr. 12 beuken - Dit is een ideaal mes voor het fileren van vis en in het in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Maar je kunt het mes ook gewoon als zakmes gebruiken. Het lemmet, met een lengte van 12 cm, is flexibel en dun en is zorgvuldig op een wiel met een diamant geslepen om zo het lemmet vlijmscherp te krijgen. Het lemmet is van roestvrij Sandvik 12C27 staal en is spiegel gepolijst. Het handvat is gemaakt van beukenhout en het mes is voorzien van een Virobloc vergrendeling. Het mes wordt in een doosje geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 19,45

 • Opinel Zakmes Outdoor N°07

  Opinel Zakmes Outdoor N°07

  Zakmes, Opinel, Outdoor Junior N°07. Lemmet van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal met afgeronde punt. Heft van kunststof in de kleur blauw. Voorzien van Virobloc vergrendeling en signaalfluit (100dB). Waterafstotend en bestand tegen extreme temperaturen. In blisterdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,45

 • EKA Swede 8 Black

  EKA Swede 8 Black

  EKA Swede 8 Black - Dit zakmes van EKA kan iedere klus aan. Het droppoint lemmet met veilige vergrendeling maakt het gebruik er van heel comfortabel. Dat samen met het materiaal wat gebruikt is voor het heft, namelijk PROFLEX, waardoor de grip optimaal is, is het mes ideaal voor alle werkzaamheden binnen en buiten het huis. Dit mes heeft een koordoog en wordt geleverd met een nylon riem sheath.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 50,40

  Onze prijs € 46,00

 • Opinel Outdoor Junior N°07 Zakmes khaki

  Opinel Outdoor Junior N°07 Zakmes khaki

  Opinel Outdoor Junior nr. 7 Zakmes khaki . Zakmes, Opinel, Outdoor Junior N°07. Lemmet van hoogwaardig Sandvik roestvrij staal met afgeronde punt. Veilig te vergrendelen door middel van de Virobloc. Heft van duurzaam kunststof in de kleur kakhi, d.i. waterafstotend en bestand tegen extreme temperaturen. Met ingewerkt signaalfluitje (100dB) en een oogje voor bevestigen van koord of lanyard. De softgrip finish van de handgreep zorgt voor een comfortabele doch goede grip. Prima instap-zakmes voor jonge avonturiers, kampeerders, zeilers enz. In verschillende kleuren verkrijgbaar. In blisterdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,45

 • Opinel Outdoor Junior N°07 Zakmes paars

  Opinel Outdoor Junior N°07 Zakmes paars

  Opinel Outdoor Junior N°07 Zakmes paars. Lemmet van hoogwaardig Sandvik roestvrij staal met afgeronde punt. Veilig te vergrendelen door middel van de Virobloc. Heft van duurzaam kunststof in de kleur violet, d.i. waterafstotend en bestand tegen extreme temperaturen. Met ingewerkt signaalfluitje (100dB) en een oogje voor bevestigen van koord of lanyard. De softgrip finish van de handgreep zorgt voor een comfortabele doch goede grip. Prima instap-zakmes voor jonge avonturiers, kampeerders, zeilers enz. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. In blisterdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,45

 • Böker Plus Spain Bushcraft Folder Granito

  Böker Plus Spain Bushcraft Folder Granito

  Böker Plus Spain Bushcraft Folder Granito - De zakmes versie van de Böker Plus Spain Bushcraft Granito is consequent ontworpen als een bushcraft- en outdoormes en heeft een stabiel scandi lemmet met zijn karakteristieke model. Als staal voor het lemmet wordt Sandvik 12C27 gebruikt. De vergrendeling vindt plaats via een sterk gedimensioneerde backlock. Het handvat van granito micarta, van dit in Spanje gemaakte mes, zit op een roestvrijstalen plaat en is voorzien van een koordoog. Dit mooie outdoor zakmes wordt met nylon riemetui geleverd.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 104,95

  Onze prijs € 96,45

 • Opinel Zakmes Inox Nr. 3

  Opinel Zakmes Inox Nr. 3

  Opinel Zakmes Inox Nr. 3 - Kleine messen zijn nauwkeurig en effectief in het dagelijks leven en dat geldt ook voor dit mes. Dit zakmes heeft een lemmet met een lengte van slechts 4 cm en een gewicht van niet meer dan 7 gram waardoor je het makkelijk bij je kunt dragen. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal. Als materiaal voor het handvat is gekozen voor massief Frans beukenhout.

  Direct leverbaar

  € 9,25
 • Opinel Zakmes Inox Nr. 4

  Opinel Zakmes Inox Nr. 4

  Opinel Zakmes Inox Nr. 4 - Kleine messen zijn nauwkeurig en effectief in het dagelijks leven en dat geldt ook voor dit mes. Dit zakmes heeft een lemmet met een lengte van slechts 5 cm en een gewicht van niet meer dan 10 gram waardoor je het makkelijk bij je kunt dragen. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal. Als materiaal voor het handvat is gekozen voor massief Frans beukenhout.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Opinel Zakmes Inox Nr. 5

  Opinel Zakmes Inox Nr. 5

  Opinel Zakmes Inox Nr. 5 - Kleine messen zijn nauwkeurig en effectief in het dagelijks leven en dat geldt ook voor dit mes. Dit zakmes heeft een lemmet met een lengte van slechts 6 cm en een gewicht van maar 17 gram waardoor je het makkelijk bij je kunt dragen. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig Sandvik 12C27 roestvrij staal. Als materiaal voor het handvat is gekozen voor massief Frans beukenhout. Bij dit klassieke Opinel mes is voor de vorm van het lemmet gekozen voor de Yatagan vorm. Deze Yatagan vorm is geïnspireerd op een traditionele Turkse sabel waarbij de punt omhoog staat. Het lemmet is in een convex profiel geslepen wat een sterk lemmet garandeert en het efficiënt opnieuw slijpen mogelijk maakt.

  Direct leverbaar

  € 9,75
 • Laguiole Robert David Jeneverbeshout Sommelier

  Laguiole Robert David Jeneverbeshout Sommelier

  Laguiole: Robert David Jeneverbeshout Sommelier - De thuisbasis van het wereldberoemde Laguiole mes ligt in Thiers, een stad in de Franse Auvergne, die al ruim 500 jaar bekend staat om haar bestek. Generaties lang wordt het elegante mes met de bekende honingbij, het embleem uit de tijd van Napoleon, vervaardigd in diverse configuraties. De messen zijn van oorsprong geïnspireerd door zakmessen uit Andalusië. De messen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, en zijn de trouwe metgezel van hun trotse eigenaars. Onder de talrijke fabrikanten, heeft Coutellerie Robert David internationale reputatie. De handgemaakte Laguiole messen van deze fabrikant imponeren met een exclusieve selectie van materialen, een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De handgrepen zijn gemaakt van jeneverbeshout met kurkentrekker en het bolster is van roestvrij staal.

  Lemmetstaal: 12C27

  Toatele lengte: 21,6 cm

  Lemmetlengte: 10,0 cm

  Gewicht: 97 g

  Dikte lemmet: 2,9 mm

  Materiaal lemmet: 12C27

  Materiaal handvat: Wacholder

  Sluiting: Slipjoint

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 128,95

  Onze prijs € 118,45

 • Laguiole Robert David Ebbenhout Sommelier

  Laguiole Robert David Ebbenhout Sommelier

  Laguiole Robert David Ebbenhout Sommelier - De thuisbasis van het wereldberoemde Laguiole mes ligt in Thiers, een stad in de Franse Auvergne, die al ruim 500 jaar bekend staat om haar bestek. Generaties lang wordt het elegante mes met de bekende honingbij, het embleem uit de tijd van Napoleon, vervaardigd in diverse configuraties. De messen zijn van oorsprong geïnspireerd door zakmessen uit Andalusië. De messen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, en zijn de trouwe metgezel van hun trotse eigenaars. Onder de talrijke fabrikanten, heeft Coutellerie Robert David internationale reputatie. De handgemaakte Laguiole messen van deze fabrikant imponeren met een exclusieve selectie van materialen, een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De handgrepen zijn gemaakt van ebbenhout en het bolster is van roestvrij staal. Lemmetstaal 12C27.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 150,95

  Onze prijs € 138,45

 • Laguiole Robert David Olijfhout 21.9 cm

  Laguiole Robert David Olijfhout 21.9 cm

  Laguiole Robert David Olijfhout 21.9 cm- de thuisbasis van het wereldberoemde Laguiole mes ligt in Thiers, een stad in de Franse Auvergne, die al ruim 500 jaar bekend staat om haar bestek. Generaties lang wordt het elegante mes met de bekende honingbij, het embleem uit de tijd van Napoleon, vervaardigd in diverse configuraties. De messen zijn van oorsprong geïnspireerd door zakmessen uit Andalusië. De messen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, en zijn de trouwe metgezel van hun trotse eigenaars. Onder de talrijke fabrikanten, heeft Coutellerie Robert David internationale reputatie. De handgemaakte Laguiole messen van deze fabrikant imponeren met een exclusieve selectie van materialen, een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De handgrepen zijn gemaakt van olijfhout en het bolster is van roestvrij staal.

  Lemmetstaal: 12C27

  Totale lengte: 21,9 cm

  Lemmetlengte: 10,0 cm

  Gewicht: 91 g

  Bladdikte: 2,9 mm

  Materiaal lemmet: 12C27

  Materiaal handvat: Olijfhout

  Sluiting: Slip Joint

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 82,45

 • Laguiole Robert David Olijfhout

  Laguiole Robert David Olijfhout

  Laguiole Robert David Olijfhout - de thuisbasis van het wereldberoemde Laguiole mes ligt in Thiers, een stad in de Franse Auvergne, die al ruim 500 jaar bekend staat om haar bestek. Generaties lang wordt het elegante mes met de bekende honingbij, het embleem uit de tijd van Napoleon, vervaardigd in diverse configuraties. De messen zijn van oorsprong geïnspireerd door zakmessen uit Andalusië. De messen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, en zijn de trouwe metgezel van hun trotse eigenaars. Onder de talrijke fabrikanten, heeft Coutellerie Robert David internationale reputatie. De handgemaakte Laguiole messen van deze fabrikant imponeren met een exclusieve selectie van materialen, een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De handgrepen zijn gemaakt van olijvenhout en het bolster is van roestvrij staal. Gesmeed lemmet met gematteerde afwerking.


  Totale lengte: 22,0 cm

  Lemmetlengte: 10,0 cm

  Gewicht: 88 g

  Bladdikte: 2,2 mm

  Materiaal lemmet: 12C27

  Materiaal handvat: Olijfhout

  Sluiting: Slip Joint

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 133,95

  Onze prijs € 123,45

 • Laguiole Robert David jeneverbes hout

  Laguiole Robert David jeneverbes hout

  Laguiole Robert David jeneverbes hout - de thuisbasis van het wereldberoemde Laguiole mes ligt in Thiers, een stad in de Franse Auvergne, die al ruim 500 jaar bekend staat om haar bestek. Generaties lang wordt het elegante mes met de bekende honingbij, het embleem uit de tijd van Napoleon, vervaardigd in diverse configuraties. De messen zijn van oorsprong geïnspireerd door zakmessen uit Andalusië. De messen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, en zijn de trouwe metgezel van hun trotse eigenaars. Onder de talrijke fabrikanten, heeft Coutellerie Robert David internationale reputatie. De handgemaakte Laguiole messen van deze fabrikant imponeren met een exclusieve selectie van materialen, een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De handgrepen zijn gemaakt van jeneverbes hout en het bolster is van roestvrij staal.


  Lemmetstaal: 12C27

  Totale lengte: 21,8 cm

  Lemmetlengte: 10,0 cm

  Gewicht: 91 g

  Bladdikte: 2,9 mm

  Materiaal lemmet: 12C27

  Materiaal handvat: Jeneverbes

  Sluiting: Slip Joint

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 103,95

  Onze prijs € 95,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3