Zakmessen

Een zakmes is altijd handig om bij je te dragen. Een appeltje schillen in de pauze? Of toch een robuust zakmes voor outdoor toepassingen? Bij Multitools.nl ben je aan het juiste adres voor zakmessen en multitools. Er is volop keuze uit de beste merken.

Populaire merken: Joker | JKR | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

 • Böker Arbolito Gemini Guayacan Stud

  Böker Arbolito Gemini Guayacan Stud

  Böker Arbolito Gemini Guayacan Stud - Hoewel hij nooit echt in de schijnwerpers staat, is het Gemini zakmes al vele jaren een vaste waarde in het assortiment van Böker. Als de laatste toegevoeging aan het label Böker Plus werd de zeer moderne Gemini NGA gepresenteerd. En nu met de Arbolito Gemini Guayacan laat het ontwerp op indrukwekkende wijze zien hoe veelzijdig het is.

  Met het gefreesde heft van Guayacan ebbenhout, wat kenmerkend is voor Arbolito, zal de Gemini Guayacan ongetwijfeld een moderne klassieker worden. De massieve stalen platen met de linerlock vergrendeling vormen de zeer stabiele basis van de constructie. Het lemmet van Böhler N695 roestvrij staal combineert corrosiebestendigheid en het behoud van de snede. De gesatineerde afwerking van het lemmet geeft het mes daarnaast ook een elegante uitstraling. De Gemini Guayacan Stud kan met behulp van de duimstud comfortabel met één hand geopend worden. Dit elegante EDC zakmes heeft geen clip.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 91,45

 • Böker Arbolito Gemini Guayacan Nick

  Böker Arbolito Gemini Guayacan Nick

  Böker Arbolito Gemini Guayacan Nick - Hoewel hij nooit echt in de schijnwerpers staat, is het Gemini zakmes al vele jaren een vaste waarde in het assortiment van Böker. Met de recente toetrit onder het label Böker Plus werd de zeer moderne Gemini NGA gepresenteerd. En nu met de Arbolito Gemini Guayacan laat het ontwerp op indrukwekkende wijze zien hoe veelzijdig het is.

  Met het gefreesde handvat van Guayacan Ebbenhout, wat kenmerkend is voor Arbolito, zal de Gemini Guayacan ongetwijfeld een moderne klassieker worden. De massieve stalen platen met de linerlock vergrendeling vormen de zeer stabiele basis van de constructie. Het lemmet van Böhler N695 roestvrij staal combineert corrosiebestendigheid en het behoud van de snede. De gesatineerde afwerking van het lemmet geeft het mes daarnaast ook een elegante uitstraling. De Gemini Guayacan Nick heeft een klassieke inkeping voor de nagel om het lemmet te openen. Dit elegante EDC zakmes heeft geen clip.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 91,45

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)