Zakmessen

Een zakmes is altijd handig om bij je te dragen. Een appeltje schillen in de pauze? Of toch een robuust zakmes voor outdoor toepassingen? Bij Multitools.nl ben je aan het juiste adres voor zakmessen en multitools. Er is volop keuze uit de beste merken.

Populaire merken: Joker | JKR | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

 • FOX Bastinelli Shadow Carbon Fiber

  FOX Bastinelli Shadow Carbon Fiber

  Fox Bastinelli Shadow Carbon Fiber - De Shadow is een fraai zakmes van Fox die ontworpen is door Bastinelli Knives. Het is dus een uitstekend Italiaans ontwerp met componenten en afwerking van een prima kwaliteit! Het wharncliffe lemmet is gemaakt van Elmax roestvrij staal met een gesatineerde afwerking. Om het lemmet soepel en gemakkelijk te kunnen openen is het mes voorzien van kogellagers en een flipper. Voor de vergrendeling wordt gebruik gemaakt van een titanium framelock. Ook het handvat onderstreept het fraaie uiterlijk van dit zakmes omdat het gemaakt is van zwart koolstofvezel met een mooi patroon. Het handvat is zodanig vormgegeven dat zowel aan de boven- als onderzijde ruimte is om je vingers zodanig te plaatsen dat het mes stevig in de hand ligt. Aan het eind van het handvat zit een koordoog en daarnaast is dit mes voorzien van een clip van 420J2B staal. Het mes wordt met een fraai zwart leren etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 326,50

  Onze prijs € 322,10

 • FOX Bastinelli Shadow Titanium

  FOX Bastinelli Shadow Titanium

  Fox Bastinelli Shadow Titanium - De Shadow is een stoer zakmes van Fox die ontworpen is door Bastinelli Knives. Het is dus een uitstekend Italiaans ontwerp met componenten en afwerking van een prima kwaliteit! Het wharncliffe lemmet is gemaakt van Elmax roestvrij staal met een zwarte stonewash finish. Om het lemmet soepel en gemakkelijk te kunnen openen is het mes voorzien van kogellagers en een flipper. Voor de vergrendeling wordt gebruik gemaakt van een titanium framelock. Ook het handvat onderstreept het stoere uiterlijk van dit zakmes omdat het gemaakt is van titanium met een zwarte coating. Het handvat is zodanig vormgegeven dat zowel aan de boven- als onderzijde ruimte is om je vingers zodanig te plaatsen dat het mes stevig in de hand ligt. Aan het eind van het handvat zit een koordoog en daarnaast is dit mes voorzien van een clip van 420J2B staal. Het mes wordt met een fraai zwart leren etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 387,90

  Onze prijs € 330,00

 • FKMD Wilson Combat Rapid Response Folder G-10

  FKMD Wilson Combat Rapid Response Folder G-10

  FKMD Wilson Combat Rapid Response Folder G-10 -

  FKMD Wilson Combat Rapid Response Folder G10 - De samenwerking tussen Wilson Combat uit de VS en FKMD levert dit mooie, en veelzijdige, titanium framelock mes op. Het gebruik van Elmax als lemmetstaal en de hoge stabiliteit van de constructie, zorgt ervoor dat het mes perfect is voor het dagelijks gebruik en als praktisch gebruiksmes. Met een inzetstuk van G10 in het handvat. Het openen gaat via een duimknop of door een flipper. Omkeerbare clip (l/r). Met riemoog.
  Totale lengte: 21,0 cm
  Lemmetlengte: 9,2 cm
  Gewicht: 140 g
  Bladdikte: 3,5 mm
  Materiaal lemmet: Elmax
  Materiaal handvat: Titanium
  Ontwerper: Wilson Combat
  Sluiting: Framelock

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 269,00

  Onze prijs € 247,45

 • FOX TUR FX-528 blank

  FOX TUR FX-528 blank

  FOX TUR FX-528 blank - De Fox TUR is een zeer hoogwaardig zakmes vanwege de gebruikte materialen. Het droppoint lemmet is van Elmax roestvrij staal en wordt door een linerlock stevig vergrendeld. Deze versie heeft een gesatineerd lemmet. Het frame is van titanium evenals de fraaie bronskleurige clip. Het handvat is gefreesd uit zwart koolstofvezel en heeft een stijlvol matte afwerking. Dit stoere zakmes wordt in een etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 261,50

  Onze prijs € 241,45

 • FOX TUR FX-528B zwart

  FOX TUR FX-528B zwart

  FOX TUR FX-528B zwart - De Fox TUR is een zeer hoogwaardig zakmes vanwege de gebruikte materialen. Het droppoint lemmet is van Elmax roestvrij staal en wordt door een linerlock stevig vergrendeld. Deze versie heeft een donkergrijs PVD gecoat lemmet. Het frame is van titanium evenals de fraaie bronskleurige clip. Het handvat is gefreesd uit zwart koolstofvezel en heeft een stijlvol matte afwerking. Dit stoere zakmes wordt in een etui geleverd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 277,90

  Onze prijs € 251,45

 • Spyderco Lionspy PE

  Spyderco Lionspy PE

  Spyderco Lionspy PE - De Lionspy is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse messenfabrikant Lionsteel. De Lionspy is gebaseerd op de SR-1 van Lionsteel. Het solide titanium frame draagt in grote mate bij tot een bijzonder sterke constructie. Het gepatenteerde Reeve Integral Lock systeem maakt de vergrendeling uiterst veilig en exclusief. Tot slot is gekozen voor een bijzondere staalsoort namelijk Elmax roestvrij staal, een derde generatie poederstaal van de fabrikant Bohler-Uddeholm. Het lemmet is een forse 4,5 mm dik, maar is voorzien van een hoge vlak geslepen snede grind en een uitgesproken "buik" voor superieure snijdprestaties. Het bevat ook de kenmerkende "Round Hole™" van Spyderco voor het openen van het lemmet, zelfs als er handschoenen gedragen worden. Het mes wordt geleverd inclusief tasje met rits.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 518,00

  Onze prijs € 489,45

 • Spyderco Lil' Lionspy G-10/Ti PE

  Spyderco Lil' Lionspy G-10/Ti PE

  Spyderco Lil' Lionspy G-10/Ti PE - De Lil' Lionspy is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse messenfabrikant Lionsteel.
  De Lil' Lionspy is net als zijn grote broer, de Lionspy, gebaseerd op de SR-1 van Lionsteel.
  Het solide Titanium frame draagt in grote mate bij tot een bijzonder sterke constructie.
  Het gepatenteerde Reeve Intergral Lock systeem maakt de vergrendeling uiterst veilig en exclusief.
  Tot slot is gekozen voor een bijzondere staalsoort namelijk Elmax roestvrij staal, een derde generatie poederstaal van de fabrikant Bohler-Uddeholm.
  Wordt geleverd inclusief tasje met rits.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 459,00

  Onze prijs € 433,45

 • Spyderco Pingo PE Ti

  Spyderco Pingo PE Ti

  Spyderco Pingo PE Titanium - De Pingo is ontworpen door de Deense messenmakers Jens Ansø en Jesper Voxnæs, en werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de meswetten van Denemarken, die zowel de lock-blade zakmessen als alle vormen van met één hand te openen messen verbiedt. Deze limited edition van de Pingo overtreft zijn bewezen ontwerp met de toevoeging van premium titanium handvatbekleding. De bekleding is zorgvuldig bewerkt en gepolijst tot een mooie satijnen afwerking. Vervolgens worden ze versierd met een blauw geanodiseerde Spyderco "bug", dat de achterkant van de handgreep omarmt en trots haar merkidentiteit laat zien. Het titanium Plainedge™ lemmet van de Pingo is nauwkeurig geslepen uit premium Elmax poedermetallurgisch roestvrij staal en is volledig vlak geslepen voor een superieure snijdprestaties. Het handelsmerk van Spyderco, de "Round Hole™" maakt het mogelijk om het mes met beide handen te openen wat veel gemakkelijker is dan via de traditionele nagelgleuf. Een veer in de achterkant van de handgreep zorgt ervoor dat het lemmet tijdens het gebruik betrouwbaar open blijft staan, maar deze niet vergrendeld. Een omkeerbare clip (tip-up) completeert de uitrusting, zodat het mes gemakkelijk links of rechts gedragen kan worden. Ook dit maakt de Pingo uniek, zowel het dragen en de werking is volledig symmetrisch.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 344,00

  Onze prijs € 324,45

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)