Zakmessen

Een zakmes is altijd handig om bij je te dragen. Een appeltje schillen in de pauze? Of toch een robuust zakmes voor outdoor toepassingen? Bij Multitools.nl ben je aan het juiste adres voor zakmessen en multitools. Er is volop keuze uit de beste merken.

Populaire merken: Joker | JKR | Buck | QSP Knife | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

 • Winchester Stagecoach

  Winchester Stagecoach

  Winchester Stagecoach - Sierlijk zakmes van het merk Winchester. Dit zakmes heeft 3 geïntegreerde lemmetten. Eén clip point lemmet, één sheep's foot lemmet en één drop point lemmet. Als alle lemmetten ingeklapt zijn heeft het zakmes een lengte van 7.1 cm. Opengeklap is de lengte 15.5 cm. Alle 3 de lemmetten zijn gemaakt van 7Cr17MoV staal. Je kan dit mes door deze 3 verschillende lemmetten dus voor veel taken gebruiken. Lengtematen van de lemmetten zijn: 5.1 cm,  3.5 cm en 3.5 cm. De lemmetten worden met een nagelgleuf geopend.

  1-3 werkdagen

  € 14,90
 • Winchester Lasso Pocket Knife

  Winchester Lasso Pocket Knife

  Winchester Lasso Pocket Knife


  Zakmes van het merk Winchester.
  Als het mes uitgeklapt is heeft het een lengte van 20 cm, hiervan heeft het lemmet een lengte van 7.5 cm. Dit lemmet is gemaakt van 7Cr17Mov staal.
  Het 12.5 cm lange heft is gemaakt van hout en heeft een koordoog.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 18,90

  Onze prijs € 17,50

 • Winchester Heel Spur Pocket Knife

  Winchester Heel Spur Pocket Knife

  Winchester Heel Spur Pocket Knife


  Zakmes van het merk Winchester, te zien aan het Winchester plaatje op het houten heft. Wat meteen opvalt is de broekzak clip.
  Wanneer het lemmet uitgeklapt is, heeft het mes een totale lengte van 22 cm. Het lemmet is 9.5 cm en is gemaakt van 7Cr17MoV. Het houten handvat is 12.5 cm lang.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 23,90

  Onze prijs € 21,50

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)