Zwitsers zakmes

Een Zwitsers zakmes staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Zwitserse zakmessen bestaan in eenvoudige versies met slechts enkele functies tot zeer uitgebreide multitools met maar liefst vijftig verschillende functies.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 271

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 8 functies 84 mm

  Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 8 functies 84 mm

  Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 8 functies 84 mm - Kinderen kijken op naar volwassenen met een gevoel van nieuwsgierigheid en bewondering. En geen wonder: wij hebben Swiss Army Knives.  Een My First Victorinox is in het bijzonder geschikt voor kinderen en jong volwassenen beneden de 18 jaar. Het lemmet heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid, terwijl de metalen zakketting en het halskoord ervoor zorgen dat ze hun kostbare metgezel nooit vergeten. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal.  Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 8 functies: groot lemmet zonder punt, combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier, draadstripper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,50

  Onze prijs € 23,45

 • Swiza D07 Zwitsers zakmes Red

  Swiza D07 Zwitsers zakmes Red

  Swiza D07 Zwitsers zakmes Red - Het Zwitsers zakmes in een revolutionair nieuw design! Het model D07 heeft 8 onderdelen en 11 functies. Het lemmet en de gereedschappen hebben een sleuf voor de vinger voor het eenvoudige openen met de linker- of rechterhand. Het lemmet is gemaakt van 440 roestvrij staal en verder heeft het mes machinaal gepolijste metalen oppervlakken. Door het Swiza kruis in te drukken wordt het lemmet ontgrendeld en voor de vergrendeling is dit Zwitsers zakmes voorzien van een Safety Lock. Het zacht aanvoelend handvat is gemaakt van rood kunststof en is duurzaam, comfortabel en krasbestendig. Het zakmes is vaatwasserbestendig tot 80° C en heeft de volgende 11 functies: lemmet (75 mm), schaar, naald/priem met naai-oog, flesopener met platte schroevendraaier nr. 3 en draadbuiger, blikopener met platte schroevendraaier nr. 1, kurkentrekker en een pincet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 67,50

  Onze prijs € 47,80

 • Victorinox Electrician 7 functies 93 mm

  Victorinox Electrician 7 functies 93 mm

  Victorinox Electrician 7 functies 93 mm - Als je nieuwe wegen gaat bewandelen, wil je de juiste tools bij je hebben. En dan hoort het Pioneer mes in uw broekzak! Geïnspireerd op het klassieke soldatenmes, zitten al functies van deze slanke multitool tussen de handvatten met een bekleding van duurzaam zilver Alox met reliëf. Dit voelt goed in de hand, en het voelt nog beter als de klus geklaard is. Alle tools zijn van roestvrij staal. Met 7 functies: groot lemmet, steekpriem, elektricienlemmet met draadschraper, flesopener met schroevendraaier en draadstripper. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,50

  Onze prijs € 37,45

 • Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 29 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 85,00

  Onze prijs € 74,45

 • Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 34 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 113,00

  Onze prijs € 99,45

 • Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van blauw transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis.


  Met 34 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, sleutelring, pincet en tandenstoker.


  Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 113,00

  Onze prijs € 99,45

 • Victorinox Cybertool 41 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 41 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 41 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 41 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, metaalzaag met metaalvijl, nagelvijl en nagelreiniger, schroevendraaier 2,5 mm, beitel/krabber, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 132,50

  Onze prijs € 116,45

 • Victorinox Cybertool Lite 36 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool Lite 36 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool Lite 36 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 36 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, LED lampje met wit licht, loep, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 138,00

  Onze prijs € 121,45

 • Victorinox rescuetool met 15 functies

  Victorinox rescuetool met 15 functies

  Victorinox rescue tool met 15 functies - Wanneer iedere seconde telt! De RescueTool van Victorinox bevat maar liefst 15 functies. Deze multitool, welke ook als zakmes wordt aangeduid of als pockettool, beschikt over een dubbele lock. De tool is speciaal ontwikkeld en geperfectioneerd in samenwerking met diverse hulp- en veiligheidsdiensten. De tool is vooral bedoeld voor gebruik in noodsituaties. Op deze Victorinox rescue tool ontvang je een levenslange garantie. De tool wordt geleverd in een doosje, inclusief nylon etui en nylon koord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 104,50

  Onze prijs € 91,45

 • Victorinox zakmes Waiter rood 9 functies 84 mm blister

  Victorinox zakmes Waiter rood 9 functies 84 mm blister

  Victorinox zakmes Waiter rood 9 functies 84 mm blister - Om de wijnliefhebber en, die van het Zwitsers mes, tegemoet te komen is aan het klassieke officiersmes, letterlijk, een draai gegeven. Met zijn kurkentrekker die altijd klaar is voor gebruik zal het Waiter zakmes je nooit droog laten staan. Rood, wit, mousserende - de wijn smaakt altijd beter als je goed voorbereid bent. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 9 functies: groot lemmet en een combinatietool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Victorinox zakmes Rambler rood 10 functies 58 mm etui

  Victorinox zakmes Rambler rood 10 functies 58 mm etui

  Victorinox zakmes Rambler rood 10 functies 58 mm etui - Wees goed uitgerust bij het wandelen door het Rambler zakmes bij je te hebben. Het mes heeft vele essentiële hulpmiddelen zoals een schaar, twee schroevendraaiers en nog veel meer. En ondanks al zijn functionaliteiten is het nog steeds een slank zakmes dat gemakkelijk in uw broekzak past. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 10 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, flesopener met Phillips kruiskopschroevendraaier en draadstripper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 28,50

  Onze prijs € 25,45

 • Victorinox zakmes RangerGrip 179 groen 12 functies 130 mm doosje

  Victorinox zakmes RangerGrip 179 groen 12 functies 130 mm doosje

  Victorinox zakmes RangerGrip 179 groen 12 functies 130 mm doosje - Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch en zacht gevormd handvat van groen nylon met zwart rubberen inlegstukken, met daarin het Zwitsers kruis, voor een nog betere grip. Het grote lemmet (met vergrendeling) is voorzien van een duimopening zodat het met één hand geopend kan worden. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 130 mm. Met 12 functies: lemmet met vergrendeling, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met vergrendeling en draadstripper, houtzaag, steek- en boorpriem, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 73,00

  Onze prijs € 64,45

 • Victorinox zakmes Mountaineer rood 18 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Mountaineer rood 18 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Mountaineer rood 18 functies 91 mm doosje - Wanneer je een officiersmes in de hand hebt, dan houdt je meer dan 100 jaar van Victorinox traditie vast. En de traditie leeft voort met het Mountaineer zakmes. Zorg ervoor dat het in je broekzak hebt voordat je het basiskamp verlaat. Zijn 18 functies helpen je om dag na dag de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis en Camping logo. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 18 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, schaar, multi-functionele haak, nagelvijl met metaalvijl, nagelreiniger en metaalzaag, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,50

  Onze prijs € 39,45

 • Victorinox SkipperPro Blauw

  Victorinox SkipperPro Blauw

  Victorinox SkipperPro Blauw - Dit zakmes is speciaal ontworpen voor op het water. Het zakmes is voorzien van een marlin spike, met een lock voor veilig gebruik. Deze tool is speciaal ontwikkelde om touwen makkelijk uit de knoop te krijgen, perfect dus voor tijdens het zeilen of in de visserij. Het zakmes is voorzien van een scherp gekarteld mes. Tevens is het mes voorzien van diverse andere functies, zoals een: flesopener, schroevendraaier, blikopener, ruimer, tandenstoker & pincet. Dit zakmes is ook voorzien van een handige koord voor extra grip tijdens de werkzaamheden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 87,95

  Onze prijs € 77,45

 • Victorinox Zakmes Year of the Pig Editie 2019

  Victorinox Zakmes Year of the Pig Editie 2019

  Victorinox Zakmes Year of the Pig Editie 2019 - Deze speciale editie van de Victorinox Huntsman is uitgegeven ter ere van het Chinese jaar van het varken. Het mes is voorzien van een goudgele opdruk van een varkentje en beschikt over alle tools van de Huntsman, met o.a. een groot mes, houtzaag, blikopener, kurkentrekker & tandenstoker. Het mes wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. Bij het mes zet ook een prachtig boekje met uitsnede.
  € 88,00
 • Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies

  Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies

  1 review(s)
  Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies - De Victorinox SwissChamp XLT is een zeer compleet en duurzaam product. Deze multitool, of noem het maar gerust een complete gereedschapsset, kan ook nog steeds als zakmes gebruikt worden. Daarmee is deze pockettool wel heel intelligent in elkaar gezet. Het gaat hier om het zogeheten Victorinox zakmes 91 mm, ofwel de Original Swiss Army Knive. Alle tools zijn van roestvrij staal. Het betreft hier een speciaal model met 50 functies. Een eye catcher voor de verzamelaar. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie.  Staalsoort: DIN 1.4110

  Aantal functies: 50

  kleur: rood, transparant

  serienaam: SwissChamp

  Lengte lemmet (mm): 69

  Lengte uitgeklapt (mm): 160

  Dikte lemmet (mm): 2

  gewicht_netto_gram: 246

  gewicht_bruto_gram: 279

  Lengte (mm): 91

  Breedte (mm): 27

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 266,00

  Onze prijs € 234,45

 • Victorinox SwissTool Spirit met leren etui

  Victorinox SwissTool Spirit met leren etui

  Victorinox SwissTool Spirit 27 functies 105 mm met leren etui - De Victorinox SwissTool Spirit is een complete multitool met maar liefst 27 gereedschappen. Alle tools zijn van roestvrijstaal. De multitool is daarom voor een heel breed publiek geschikt. Voor op vakantie, tijdens een outdoor activiteit, maar ook thuis in het huishouden of in de directe woonomgeving. De een draagt de multitool bij zich in de broekzak, de ander vindt het prettig om deze in de handbagage/handtas mee te nemen. Met 27 functies: buigtang met spitse bek, schroevendraaier 2 mm, schroevendraaier 3 mm, draadknipper voor draad tot 40 HRc hardheid, flesopener, schroevendraaier 6 mm, kratopener, spits lemmet, schaar, metaalvijl, metaalzaag, houtzaag, steek- en boorpriem, kruiskopschroevendraaier 1+2, beitel/krabber, kabelmantelsnijder (lengterichting),draadbuiger, draadstripper en -krabber, kabelmantelsnijder (dwarsrichting, rond), blikopener, multifunctionele haak, koppelpunt voor kurkentrekker, draadknipper voor gehard draad, koordoog, afzonderlijke veren, deblokkering. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van "The original Swiss Army Knife". Levenslange garantie. De tool wordt geleverd in een doosje inclusief lederen etui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 154,00

  Onze prijs € 135,45

 • Victorinox Classic SD Range Rubin zakmes 58 mm transparant rood

  Victorinox Classic SD Range Rubin zakmes 58 mm transparant rood

  1 review(s)
  Victorinox zakmes Classic SD Rubin transparant rood 7 functies 58 mm etui - Het begon allemaal met het Zwitserse Officiersmes en meer dan een eeuw later is het Zwitsers zakmes nog steeds een icoon van perfecte functionaliteit. Elk mes is gebouwd om een leven lang mee te gaan en in de Classic vindt u alle functionaliteit die u nodig heeft voor uw dagelijkse avonturen! De aanschaf van een Zwitsers zakmes is de makkelijkste levenslange verbintenis die u ooit zult maken. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 7 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Victorinox Traveller-Set 26 functies

  Victorinox Traveller-Set 26 functies

  Victorinox Traveller-Set 26 functies - Een set die niet mag ontbreken wanneer je veel op reis bent! Voor op vakantie, tijdens een outdoor activiteit, maar ook thuis in het huishouden of in de directe woonomgeving. De set bestaat uit een zakmes 91 mm, vloeistof gevuld kompas, waterpas, loep, thermometer °C/°F, liniaal cm/inches, zwarte MagLite Solitaire zaklamp en leren riemetui. Alle tools van het zakmes zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 26 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, schaar, multi-functionele haak, houtzaag,mini schroevendraaier, roestvrij stalen pin, ballpoint, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Original Swiss Army. Levenslange garantie op het zakmes en 10 jaar op de MagLite zaklamp. In geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 126,00

  Onze prijs € 110,45

 • Victorinox SOS-set SwissChamp 45 functies

  Victorinox SOS-set SwissChamp 45 functies

  Victorinox SOS-set SwissChamp 45 functies - Hoe uitgebreid wil je het hebben? Een zeer uitgebreide set met in totaal 45 functies die uitermate geschikt is bij outdoor activiteiten, maar ook voor op reis of op vakantie. De set bestaat uit het zakmes SwissChamp (5V1.6795) een wetsteen, kompas en lucifers. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Original Swiss Army. Levenslange garantie. Met zwart leren riemetui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 193,00

  Onze prijs € 169,45

 • Victorinox Expedition Kit 41 functies

  Victorinox Expedition Kit 41 functies

  1 review(s)
  Victorinox Expedition Kit 41 functies - Trek je er regelmatig op uit om ruige omgevingen te verkennen of om in de bergen te wandelen? Dan is deze set met in totaal 41 functies uitermate geschikt! De set bestaat uit een zakmes 91 mm, vloeistof gevuld kompas, waterpas, loep, thermometer °C/°F, liniaal cm/inches, wetsteen en leren riemetui. Alle tools van het zakmes zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 41 functies: groot lemmet, klein lemmet, houtzaag, metaal- en nagelvijl en nagelreiniger, beitel, schroevendraaier 2,5 mm, Phillips kruiskopschroevendraaier, zeer fel LED lampje, schaar, multifunctionele haak, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, nagelvijl, kogeldruk ballpoint, roestvrij stalen pin, mini schroevendraaier, digitale klok 12h/24h met alarm, countdown, timer, altimeter (feet), barometer en thermometer °C/°F, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 249,00

  Onze prijs € 219,45

 • Victorinox zakmes Spartan camouflage 12 functies 91 mm

  Victorinox zakmes Spartan camouflage 12 functies 91 mm

  Victorinox zakmes Spartan camouflage 12 functies 91 mm - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van cellidor (kunststof) in camouflage dessin met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,50

  Onze prijs € 24,45

 • Victorinox Duoset, SwissChamp en Classic

  Victorinox Duoset, SwissChamp en Classic

  Victorinox Duoset, SwissChamp en Classic - Duoset van Victorinox met het zakmes SwissChamp en het zakmes Classic. De handvatbekleding is van rood Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. Beide zakmessen worden geleverd in een mooie geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 122,00

  Onze prijs € 107,45

 • Victorinox Classic Limited Edition Wilhelm Tell 2016

  Victorinox Classic Limited Edition Wilhelm Tell 2016

  Victorinox zakmes Classic Limited Edition 2016 Wilhelm Tell - De Classic Limited Editions 2016 zijn er! De top tien van de ontwerpen van de wereldwijde competitie is geproduceerd en klaar om verzonden te worden. Het aantal aangeleverde creatieve ideeën was erg hoog: 1022 ontwerpen uit 61 verschillende landen waren beschikbaar voor de selectie. Dit laat de grote interesse zien van de consumenten om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd voor de Classic Limited Editions. De tien meest onderscheidende ideeën zijn geproduceerd. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van cellidor (kunststof) met een speciaal dessin. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 7 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 20,45

 • Victorinox MiniChamp Alox Limited Edition

  Victorinox MiniChamp Alox Limited Edition

  Victorinox MiniChamp Alox Limited Edition met 14 functies - Dit zakmes met een afmeting van 58 mm behoort tot de small pocket knives. Alle tools zijn gemaakt van roestvrij staal. De schalen van trendy zilver Alox met reliëf. Als je een probleem kunt oplossen, dan moet je dat doen. Een los schroefje op een calculator, een afgebroken vingernagel of een ongepelde sinaasappel; geen probleem! Met de handige MiniChamp heb je niet alleen de juiste schroevendraaier bij de hand - de kleine kampioen is ook bij uitstek geschikt voor manicure doeleinden en is je van dienst bij het huishouden. Praktisch opgeborgen aan je sleutelhanger zal je de compacte allrounder nooit verliezen of vergeten. De multifunctionele eigenschappen zijn verpakt in een klassiek design. Deze limited edition serie is in drie kleuren verkrijgbaar. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. Het zakmes wordt geleverd In een doosje.  13 functies:

  1. lemmet

  2. schaar

  3. nagelvijl met nagelreiniger

  4. bokkenpootje

  5. schroevendraaier

  6. liniaal (cm)

  7. liniaal (inches)

  8. noodlemmet/briefopener

  9. sinaasappelschiller met schraper

  10. flesopener

  11. kruiskopschroevendraaier

  12. draadstripper

  13. sleutelring

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 61,50

  Onze prijs € 54,45

 • Victorinox zakmes Classic SD Blauw (7 functies)

  Victorinox zakmes Classic SD Blauw (7 functies)

  Victorinox zakmes Classic SD blauw 7 functies 58 mm etui - Het begon allemaal met het Zwitserse Officiersmes en meer dan een eeuw later is het Zwitsers zakmes nog steeds een icoon van perfecte functionaliteit. Elk mes is gebouwd om een leven lang mee te gaan en in de Classic vindt u alle functionaliteit die u nodig heeft voor uw dagelijkse avonturen! De aanschaf van een Zwitsers zakmes is de makkelijkste levenslange verbintenis die u ooit zult maken. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van blauw cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 7 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Victorinox Zakmes Classic Roze

  Victorinox Zakmes Classic Roze

  Victorinox zakmes Classic transparant roze 7 functies 58 mm blister - Het begon allemaal met het Zwitserse Officiersmes en meer dan een eeuw later is het Zwitsers zakmes nog steeds een icoon van perfecte functionaliteit. Elk mes is gebouwd om een leven lang mee te gaan en in de Classic vindt u alle functionaliteit die u nodig heeft voor uw dagelijkse avonturen! De aanschaf van een Zwitsers zakmes is de makkelijkste levenslange verbintenis die u ooit zult maken. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van transparant roze cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 7 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Victorinox Zakmes Classic SD Geel (7 functies)

  Victorinox Zakmes Classic SD Geel (7 functies)

  Victorinox zakmes Classic SD geel 7 functies 58 mm etui - Het begon allemaal met het Zwitserse Officiersmes en meer dan een eeuw later is het Zwitsers zakmes nog steeds een icoon van perfecte functionaliteit. Elk mes is gebouwd om een leven lang mee te gaan en in de Classic vindt u alle functionaliteit die u nodig heeft voor uw dagelijkse avonturen! De aanschaf van een Zwitsers zakmes is de makkelijkste levenslange verbintenis die u ooit zult maken. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van wit cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 58 mm. Met 7 functies: lemmet, nagelvijl met schroevendraaier, schaar, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,50

  Onze prijs € 16,45

 • Victorinox zakmes Spartan 12 functies 91 mm rood

  Victorinox zakmes Spartan 12 functies 91 mm rood

  1 review(s)
  Victorinox zakmes Spartan 12 functies 91 mm rood - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het Spartan zakmes. Dit is het zakmes waarmee het allemaal begon. Het mes die veel mensen over de hele wereld geholpen heeft om de klus te klaren. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 12 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,70

  Onze prijs € 19,45

 • Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 9 functies 84 mm

  Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 9 functies 84 mm

  Victorinox zakmes My First Victorinox transparant rood 9 functies 84 mm - Kinderen kijken op naar volwassenen met een gevoel van nieuwsgierigheid en bewondering. En geen wonder: wij hebben Swiss Army Knives. Een My First Victorinox is in het bijzonder geschikt voor kinderen en jong volwassenen beneden de 18 jaar. Het lemmet heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid, terwijl de metalen zakketting en het halskoord ervoor zorgen dat ze hun kostbare metgezel nooit vergeten. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 9 functies: groot lemmet zonder punt, houtzaag, combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier, draadstripper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,45

 • Victorinox zakmes Bantam zilver 5 functies 84 mm doosje

  Victorinox zakmes Bantam zilver 5 functies 84 mm doosje

  Victorinox zakmes Bantam zilver 5 functies 84 mm doosje - Dankzij het slanke profiel is het Bantam zakmes het bantamgewicht van de Swiss Army Knives. Het is een klein, en toch praktisch, officiersmes die uitgerust is met de belangrijkste functies. Wanneer het tijd is om terug te gaan naar de basis, maar toch ongelooflijk functioneel te zijn, dan is het tijd voor de Bantam. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van zilver Alox met een rood Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 5 functies: groot lemmet en een combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,75

  Onze prijs € 24,45

 • Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm doosje

  Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm doosje

  Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm doosje - Terug naar de basis met de Bantam. Dit slanke zakmes is ervoor om elke klus te klaren met een groot lemmet, een combinatietool en 8 essentiële functies (inclusief een schroevendraaier en een draadstripper). De Bantam is de perfecte metgezel voor al uw dagelijkse avonturen mede vanwege zijn heldere, en iconische, rode kleur. En dankzij de combinatietool kan het u helpen om letterlijk alles te repareren. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 8 functies: groot lemmet en een combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 14,95

  Onze prijs € 13,45

 • Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm blister

  Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm blister

  Victorinox zakmes Bantam rood 8 functies 84 mm blister - Terug naar de basis met de Bantam. Dit slanke zakmes is ervoor om elke klus te klaren met een groot lemmet, een combinatietool en 8 essentiële functies (inclusief een schroevendraaier en een draadstripper). De Bantam is de perfecte metgezel voor al uw dagelijkse avonturen mede vanwege zijn heldere, en iconische, rode kleur. En dankzij de combinatietool kan het u helpen om letterlijk alles te repareren. Dit multifunctionele zakmes heeft een handvat van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 8 functies: groot lemmet en een combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 14,95

  Onze prijs € 13,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 271

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5