Zwitsers zakmes

Een Zwitsers zakmes staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Zwitserse zakmessen bestaan in eenvoudige versies met slechts enkele functies tot zeer uitgebreide multitools met maar liefst vijftig verschillende functies.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 298

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Victorinox Super Tinker Winter Magic Special Edition

  Victorinox Super Tinker Winter Magic Special Edition

  Victorinox Super Tinker Winter Magic Special Edition - Een uniek kerstcadeau of prachtig winters geschenk voor de liefhebber. Maak kennis met de Super Tinker Winter Magic Special Edition 2019 van Victorinox; waar charme, vorm en functionaliteit samensmelten.


  Dit zwitsers zakmes onderscheidt zich nadrukkelijk met het geweldige winterthema op de kunststof schalen, bij de eerste aanblik ben je op slag verliefd. Voeg een sprankelende touch toe met de charm door deze aan de sleutelring van het mes te bevestigen en het kan niet anders of dit word je favoriete multitool. Je kan de charm natuurlijk ook aan je favoriete armband of ketting hangen.


  Naast hoe fantastisch, leuk en charmant deze multitool ook is, moet het natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom heeft deze Winter Magic Special Edition maar liefs 15 gereedschappen meegekregen en voorzien van een sleutelhangering.


  Deze SuperTinker is wereldwijd beperkt tot 12.000 stuks.


  Functies:
  groot mes
  klein mesje
  blikopener
  flesopener
  schroevendraaier 3 mm
  schroevendraaier 6 mm
  Kruiskopschroevendraaier 1/2
  draadstripper
  ruimer, pons en priem
  schaar
  multifunctionele haak
  tandenstoker
  pincet

  Direct leverbaar

  € 61,00
 • Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition

  Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition

  Victorinox Huntsman Year Of The Rat 2020 Limited Edition - Ieder jaar brengt Victorinox een limited edition uit, waar Zwitserse precisie de Chinese dierenriem ontmoet. Maak kennis met dit medium zakmes in beperkte oplage. De Huntsman Jaar van de Rat 2020 is een helder, grafisch prachtig uitgevoerd eerbetoon aan het eerste teken in de 12-jarige dierenriemcyclus. De Victorinox Huntsman betreft een swiss army multitool en heeft 16 functies. De multitool wordt geleverd in een speciale geschenkdoos. Het is het ideale cadeau voor diegenen die in dat jaar geboren zijn en voor iedereen die eerbiedwaardig en eerlijk is en loyaliteit waardeert. (Voorgaande Years of the Rat zijn 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 en beginnen bij het Chinese Nieuw Jaar.)


  Funties: 
  groot mes
  klein mes
  draadstripper
  tandenstoker
  schaar
  houtzaag
  pincet
  blikopener
  kurkentrekker
  flesopener
  mini schroevendraaier
  schroevendraaier 3 mm
  schroevendraaier 6 mm
  ruimer, pons en naaipriem
  multifunctionele haak
  sleutelhangerring

  Direct leverbaar

  € 88,00
 • Victorinox Huntsman Year of the Rooster Limited Edition 2017

  Victorinox Huntsman Year of the Rooster Limited Edition 2017

  Victorinox Huntsman Year of the Rooster 2017 - Met trots kunnen we vertellen dat we een aantal limited editions van het Year of the Rooster, oftewel het jaar van de Haan hebben kunnen bemachtigen. Het gaat hier om de medium multitool uit de Huntsman lijn van Victorinox. Het jaar van de Haan is in spirituele zin het jaar van moed, succes en creativiteit. Tegelijk toont het model van Huntsman de vertrouwde rode kleur en de vertrouwde vormgeving zoals we die van het klassieke model van Victorinox gewend zijn. Wees er snel bij, want op is ook echt op.


  Ieder jaar brengt Victorinox een limited edition uit, waar Zwitserse precisie de Chinese dierenriem ontmoet. Maak kennis met dit medium zakmes in beperkte oplage. De Huntsman Jaar van de Haan 2017 is een helder, grafisch prachtig uitgevoerd eerbetoon aan het tiende teken in de 12-jarige dierenriemcyclus. De haan is een symbool van moed, succes en creativiteit. Diegene die geboren zijn in het 'Jaar van de Haan' zijn succesvol, moedig en zeer creatief. De Victorinox Huntsman betreft een swiss army multitool en heeft 16 functies. De multitool wordt geleverd in een speciale geschenkdoos. Het is het ideale cadeau voor diegenen die in het jaar van de haan geboren zijn. (Voorgaande Years of the Rooster zijn 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en beginnen bij het Chinese Nieuw Jaar.) Een prachtig verzamelstuk of een must-have voor alle hanen.


  Funties:
  groot mes
  klein mes
  draadstripper
  tandenstoker
  schaar
  houtzaag
  pincet
  blikopener
  kurkentrekker
  flesopener
  mini schroevendraaier
  schroevendraaier 3 mm
  schroevendraaier 6 mm
  ruimer, pons en naaipriem
  multifunctionele haak
  sleutelhangerring

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 89,95

 • Victorinox golftool 10 functies rood transparant

  Victorinox golftool 10 functies rood transparant

  Victorinox golftool 10 functies rood transparant - Dit is een multitool voor de echte golfliefhebber. De tool is slim ontworpen zodat je deze altijd kunt meenemen. Dus wanneer het tijd is om eruit te gaan en golf te spelen, heb je alle benodigde functionaliteiten bij je! Alle tools van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant nylon. Met 10 functies: reparatie tool, golfbal marker, tee punch, schoonmaakgerei voor balgroeven, flesopener, nagelvijl, lemmet, pincet, tandenstoker en schaar. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 58,20

  Onze prijs € 51,45

 • Victorinox oculeermes EcoLine 100mm

  Victorinox oculeermes EcoLine 100mm

  Victorinox oculeermes EcoLine 100mm - Oculeerzakmes 100 mm uit de EcoLine van Victorinox. Deze lijn staat voor een economische prijs en professionele kwaliteit. Het lemmet van roestvrij staal (zonder punt), het heft is van rood Nylon met gestempeld Zwitsers kruis en klinknagels. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,45

 • Victorinox My First Victorinox Rood 8 Functies

  Victorinox My First Victorinox Rood 8 Functies

  Victorinox My First Victorinox 8 Functies Rood - Een My First Victorinox is in het bijzonder geschikt voor kinderen en jongeren beneden de 16 jaar. Kinderen kijken op naar volwassenen met een gevoel van nieuwsgierigheid en bewondering. En geen wonder: wij hebben Swiss Army Knives.


  Het lemmet heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid, terwijl de metalen zakketting en het keykoord ervoor zorgen dat ze hun kostbare metgezel nooit vergeten. Dit multifunctionele zakmes heeft een heft van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal.


  Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Met 8 functies: groot lemmet zonder punt, flesopener, blikopener, schroevendraaier, draadstripper, pincet en tandenstoker. Voorzien van sleutelring.


  Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,95

  Onze prijs € 24,45

 • MagLite Zaklamp & Victorinox Classic SD Zakmes

  MagLite Zaklamp & Victorinox Classic SD Zakmes

  MagLite Zaklamp & Victorinox Classic SD Zakmes - Set met zaklamp 80 mm gemaakt door MagLite USA, met sleutelring en sleutelhangerkoord en het zakmes is gemaakt door Victorinox, De Classic SD heeft de kleur zwar zwart. De zaklamp heeft een draaibare kop voor het focussen van de lichtbundel. Van zwart geanodiseerd corrosievrij aluminium. Shock-/waterproof. Solitaire, Mini MagLite AAA en Mini MagLite AA - de compacte kleintjes uit het MagLite assortiment zijn onopvallende begeleiders, bijvoorbeeld aan de sleutelbos, in de jaszak of in het handschoenenkastje. Direct bij de hand wanneer er licht nodig is. Inclusief 1 x AAA batterij. Beperkte garantie van 10 jaar op de MagLite zaklamp. Levenslange garantie op het Victorinox zakmes. Geleverd In cassette.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,95

  Onze prijs € 32,95

 • Swiza D07 Zwitsers zakmes Red

  Swiza D07 Zwitsers zakmes Red

  Swiza D07 Zwitsers zakmes Red - Het Zwitsers zakmes in een revolutionair nieuw design! Het model D07 heeft 8 onderdelen en 11 functies. Het lemmet en de gereedschappen hebben een sleuf voor de vinger voor het eenvoudige openen met de linker- of rechterhand. Het lemmet is gemaakt van 440 roestvrij staal en verder heeft het mes machinaal gepolijste metalen oppervlakken. Door het Swiza kruis in te drukken wordt het lemmet ontgrendeld en voor de vergrendeling is dit Zwitsers zakmes voorzien van een Safety Lock. Het zacht aanvoelend handvat is gemaakt van rood kunststof en is duurzaam, comfortabel en krasbestendig. Het zakmes is vaatwasserbestendig tot 80° C en heeft de volgende 11 functies: lemmet (75 mm), schaar, naald/priem met naai-oog, flesopener met platte schroevendraaier nr. 3 en draadbuiger, blikopener met platte schroevendraaier nr. 1, kurkentrekker en een pincet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 67,50

  Onze prijs € 47,80

 • Victorinox zakmes Compact rood 14 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Compact rood 14 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes Compact rood 14 functies 91 mm doosje - Wanneer je een officiersmes in de hand hebt, dan houdt je meer dan 100 jaar van Victorinox traditie vast. En de traditie leeft voort met het Compact zakmes. Het is klein en licht, maar het heeft toch nog 14 functies! Met de Compact op zak ben je er klaar voor. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 14 functies: groot lemmet en een combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper, kurkentrekker, schaar, multifunctionele haak met nagelvijl, sleutelring, pincet en tandenstoker, ballpoint, roestvrij stalen pin en mini schroevendraaier. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 47,50

  Onze prijs € 41,45

 • Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 34 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 113,00

  Onze prijs € 99,45

 • Victorinox zaktool Jetsetter rood 7 functies 58 mm

  Victorinox zaktool Jetsetter rood 7 functies 58 mm

  Victorinox zaktool Jetsetter rood 7 functies 58 mm - Victorinox heeft al ruim 133 jaar ervaring met het maken en verkopen van zakmessen. Het mes is ook een van de meest gebruikte tools van een zakmes. Maar laat deze tool nou ook de reden zijn van bepaalde beperkingen, zoals het meenemen van een zakmes in het vliegtuig. Het is een vaak gehoorde opmerking: “Ik moest mijn zakmes van mijn sleutelbos inleveren bij de douane op het vliegveld”. De oplossing hiervoor is uniek en revolutionair en heeft de toepasselijke naam Jetsetter. De Victorinox Jetsetter is een complete kleine zaktool, het mag immers geen zakmes genoemd worden. Het is niet erg meer als je vergeet je zakmes van je sleutelbos te halen, want zelfs volgens de strenge Amerikaanse TSA regels mag de Jetsetter mee in de handbagage. Met een afmeting van slechts 58 mm past de Jetsetter perfect aan de sleutelbos. Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat van rood polyamide met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 58 mm. Met 7 functies: schaartje, magnetische kruiskopschroevendraaier, draadstripper, flesopener, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In zaketui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,95

  Onze prijs € 15,45

 • Victorinox Huntsman Camouflage in blister

  Victorinox Huntsman Camouflage in blister

  Victorinox zakmes Huntsman camouflage 15 functies 91 mm blister - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van cellidor (kunststof) in camouflage dessin met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In blister verpakking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,95

  Onze prijs € 39,45

 • Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw

  Victorinox Cybertool 34 functies 91 mm transparant blauw - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van blauw transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis.


  Met 34 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, buigtang met draadknipper, kabelschoentjesbuiger, schaar, multifunctionele haak, sleutelring, pincet en tandenstoker.


  Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 113,00

  Onze prijs € 99,45

 • Victorinox Oculeermes EcoLine 2delig

  Victorinox Oculeermes EcoLine 2delig

  Victorinox Oculeermes EcoLine 2delig - Tweedelig EcoLine oculeerzakmes 100 mm, van Victorinox. De EcoLine serie staat voor een professionele kwaliteit tegen een economische prijs. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal, het heft is in rood uitgevoerd en gemaakt van Nylon. Het heft is verder voorzien van een gestempeld Zwitsers kruis en klinknagels. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood

  Victorinox Cybertool 29 functies 91 mm transparant rood - Deze multitool is speciaal geschikt voor het onderhoud aan computers en andere apparatuur. Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van rood transparant Cellidor met een ingelegd metalen Zwitsers kruis. Met 29 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier 3 mm (ook voor kruiskopschroeven, flesopener met schroevendraaier 6 mm en draadstripper, steek- en boorpriem, naai-oog, bitsleutel met 5 mm bitsleutel D-SUB connectoren, 4 mm inbussleutel voor duobitjes, pozidrivebit 0, pozidrivebit 1, bithouder met platte schroevendraaierbit 4 mm, kruiskopschroefbit 2, inbussleutelbit 4 mm, torxschroefbit 8, torxschroefbit 10, torxschroefbit 15, hogedrukbalpen (ook voor instellen DIP schakelaars), speld van roestvrij staal, mini-schroevendraaier, sleutelring, pincet en tandenstoker. Original Swiss Army. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 85,00

  Onze prijs € 74,45

 • Victorinox golftool 10 functies zwart

  Victorinox golftool 10 functies zwart

  Victorinox golftool 10 functies zwart - Dit is een multitool voor de echte golfliefhebber. De tool is slim ontworpen zodat je deze altijd kunt meenemen. Dus wanneer het tijd is om eruit te gaan en golf te spelen, heb je alle benodigde functionaliteiten bij je! Alle tools van roestvrij staal en de handvatbekleding is van zwart nylon. Met 10 functies: reparatie tool, golfbal marker, tee punch, schoonmaakgerei voor balgroeven, flesopener, nagelvijl, lemmet, pincet, tandenstoker en schaar. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 58,20

  Onze prijs € 51,45

 • Victorinox SkipperPro Blauw

  Victorinox SkipperPro Blauw

  Victorinox SkipperPro Blauw - Dit zakmes is speciaal ontworpen voor op het water. Het zakmes is voorzien van een marlin spike, met een lock voor veilig gebruik. Deze tool is speciaal ontwikkelde om touwen makkelijk uit de knoop te krijgen, perfect dus voor tijdens het zeilen of in de visserij. Het zakmes is voorzien van een scherp gekarteld mes. Tevens is het mes voorzien van diverse andere functies, zoals een: flesopener, schroevendraaier, blikopener, ruimer, tandenstoker & pincet. Dit zakmes is ook voorzien van een handige koord voor extra grip tijdens de werkzaamheden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 87,95

  Onze prijs € 77,45

 • Victorinox copuleermes EcoLine 10 cm

  Victorinox copuleermes EcoLine 10 cm

  Victorinox copuleermes EcoLine 10 cm - Copuleerzakmes 100 mm van Victorinox, een onmisbaar stuk gereedschap bij tuinwerkzaamheden. Roestvrij stalen lemmet en een rood nylon heft dat is voorzien van gestempeld Zwitsers kruis en klinknagels. Levenslange garantie.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Victorinox Oculeermes EcoLine

  Victorinox Oculeermes EcoLine

  Victorinox Oculeermes EcoLine - Oculeerzakmes 100 mm uit de EcoLine serie. Het mes is voorzien van een roestvrij stalen lemmet en een rood Nylon heft met gestempeld Zwitsers kruis en klinknagels. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,50

  Onze prijs € 21,45

 • X-Treme Swiss Junior 10 functies

  X-Treme Swiss Junior 10 functies

  X-Treme Swiss Junior 10 functies - Dit zakmes/multitool heeft 10 functies: mes, schaar, priem, flesopener, 2x schroevendraaier plat, blikopener, draadbuiger, pincet, priem met opruimer, tandenstoker, pincet en koordoog. Het mesje heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid voor de jonge gebruikers. Het handvat is gemaakt van rood kunststof.

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • X-Treme Swiss 11 functies

  X-Treme Swiss 11 functies

  X-Treme Swiss 11 zakmes met 11 functies: mes, kurkentrekker, flesopener, schroevendraaier 2x, pincet, tandenstoker en koordoog, priem,blikopener draadbuiger.


  Kleur: Rood

  Staalsoort: Roestvrij Staal

  Model lemmet: Glad

  Handgreep omschrijving: Kunststof

  Ontwerper: Adola

  Lengte lemmet (cm): 7.00

  Lengte handgreep (cm): 9.00

  Lengte totaal (cm): 16.00

  Gewicht (gram): 50.00

  1-2 werkdagen

  € 12,95
 • Victorinox copuleermes EcoLine 100mm

  Victorinox copuleermes EcoLine 100mm

  Victorinox copuleermes EcoLine 100mm - Met dit copuleerzakmes (100 mm) van Victorinox heeft u professionele kwaliteit in uw tuin voor een economische prijs. Het lemmet is van roestvrij staal, het rode heft is van nylon en is voorzien van een gestempeld Zwitsers kruis en afgewerkt met klinknagels. Zeer geschikt voor het entwerkzaamheden. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Victorinox bloemenzakmes EcoLine

  Victorinox bloemenzakmes EcoLine

  Victorinox bloemenzakmes EcoLine - Bloemenzakmes 100 mm uit de EcoLine serie van Victorinox. Met dit bloemenmes haalt u professionele kwaliteit voor een economische prijs in huis. Het lemmet is van roestvrij staal, het heft van rood Nylon met gestempeld Zwitsers kruis en voorzien van klinknagels. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,45

 • Victorinox Snoeimes

  Victorinox Snoeimes

  Victorinox Snoeimes - Snoeizakmes 110 mm, Victorinox. Lemmet van roestvrij staal, heft van zwart Nylon (PPN) met klinknagels. Levenslange garantie. Onverpakt.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 52,95

  Onze prijs € 46,45

 • Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies

  Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies

  Multitool X-Treme Swiss Junior 6 functies - Dit zakmes en multitool in één heeft 6 gereedschappen: een mes, flesopener met platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, pincet, tandenstoker en koordoog. Het mesje heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid voor de jonge gebruikers. Het handvat is gemaakt van rood kunststof.

  1-2 werkdagen

  € 9,95
 • Multitool X-Treme Swiss 7 met 7 functies

  Multitool X-Treme Swiss 7 met 7 functies

  X-Treme Swiss 7 zakmes met 7 functies: mes, kurkentrekker, flesopener, schroevendraaier, pincet, tandenstoker en koordoog.

  1-2 werkdagen

  € 10,95
 • Victorinox Naaigarnituur

  Victorinox Naaigarnituur

  Naaigarnituur van Victorinox in een zwart leren etui. Inhoud: rood zakmes model 'Classic'(5V0.6023) en naaigerei. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 35,95

  Onze prijs € 31,45

 • Victorinox Huntsman transparant rood in doosje

  Victorinox Huntsman transparant rood in doosje

  Victorinox zakmes Huntsman transparant rood 15 functies 91 mm doosje - Als je de woorden "Zwitsers zakmes" hoort, dan is kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En de legende gaat verder met het Huntsman zakmes. Door de uitbreiding met een schaar en een houtzaag ben je er klaar voor om door ongeveer alles heen te snijden. Het handvat is gemaakt van transparant rood cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 15 functies: groot lemmet, klein lemmet, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek-boor-naaipriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,50

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox zakmes SwissChamp transparant zilver 33 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes SwissChamp transparant zilver 33 functies 91 mm doosje

  Victorinox zakmes SwissChamp transparant zilver 33 functies 91 mm doosje - Als je de woorden Zwitsers zakmes hoort, dan is de kans groot dat je aan het legendarische officiersmes denkt. En deze legende gaat verder met het SwissChamp zakmes. Het is het ultieme zakmes met maar liefst 33 functies en ontelbare mogelijkheden! Alle tools zijn van roestvrij staal en de handvatbekleding is van transparant zilver cellidor (kunststof) met daarin een metalen Zwitsers kruis. Deze multitool heeft een lengte van 91 mm. Met 33 functies: groot lemmet, klein lemmet, kurkentrekker, schaar, multifunctionele haak, houtzaag, visschubbenkrabber met hakensteker en liniaal (cm + duim), nagelvijl met metaalvijl, nagelreiniger, metaalzaag, fijne schroevendraaier, houtbeitel, combitang met draadknipper en kabelschoentjestang, Phillips kruiskopschroevendraaier, loep, hoge druk ballpoint, speld roestvrij, mini schroevendraaier, naai-oog, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, steek- en boorpriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 103,00

  Onze prijs € 90,45

 • Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies

  Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies

  1 review(s)
  Victorinox SwissChamp XLT zakmes met 50 functies - De Victorinox SwissChamp XLT is een zeer compleet en duurzaam product. Deze multitool, of noem het maar gerust een complete gereedschapsset, kan ook nog steeds als zakmes gebruikt worden. Daarmee is deze pockettool wel heel intelligent in elkaar gezet. Het gaat hier om het zogeheten Victorinox zakmes 91 mm, ofwel de Original Swiss Army Knive. Alle tools zijn van roestvrij staal. Het betreft hier een speciaal model met 50 functies. Een eye catcher voor de verzamelaar. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie.  Staalsoort: DIN 1.4110

  Aantal functies: 50

  kleur: rood, transparant

  serienaam: SwissChamp

  Lengte lemmet (mm): 69

  Lengte uitgeklapt (mm): 160

  Dikte lemmet (mm): 2

  gewicht_netto_gram: 246

  gewicht_bruto_gram: 279

  Lengte (mm): 91

  Breedte (mm): 27

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 266,00

  Onze prijs € 234,45

 • Victorinox zakmes Evolution 14 14 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution 14 14 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution 14 14 functies 85 mm doosje - Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat voor een nog betere grip. Het is gemaakt van rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 85 mm. Met 14 functies: lemmet, nagelvijl met nagelreiniger, schaartje met karteling, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met vergrendeling en draadstripper, steek- en boorpriem, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,95

  Onze prijs € 36,45

 • Victorinox Bantam Zilver 5 Functies

  Victorinox Bantam Zilver 5 Functies

  Victorinox Bantam Zilver 5 Functies - Dankzij het slanke profiel is het Bantam zakmes het bantamgewicht van de Swiss Army Knives. Het is een klein, en toch praktisch, officiersmes die uitgerust is met de belangrijkste functies. Wanneer het tijd is om terug te gaan naar de basis, maar het toch ongelooflijk functioneel dient te zijn, dan is het tijd voor de Bantam. Dit multifunctionele zakmes heeft een heft van zilver Alox met een rood Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van 84 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. Wordt geleverd in doosje.


  Met 5 functies: groot lemmet en een combinatie tool met flesopener, blikopener, schroevendraaier en draadstripper.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,95

  Onze prijs € 24,45

 • Victorinox zakmes Evolution 23 17 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution 23 17 functies 85 mm doosje

  Victorinox zakmes Evolution 23 17 functies 85 mm doosje - Dit multifunctionele zakmes heeft een ergonomisch gevormd handvat voor een nog betere grip. Het is gemaakt van rood cellidor (kunststof) met daarin het Zwitsers kruis. Alle tools zijn van roestvrij staal. Deze multitool heeft een lengte van slechts 85 mm. Met 17 functies: lemmet met vergrendeling, nagelvijl met nagelreiniger, schaartje met karteling, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met vergrendeling en draadstripper, houtzaag, vergrootglas met precisie schroevendraaier, kurkentrekker, steek- en boorpriem, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele "Swiss Army Knife". Levenslange garantie. In doosje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 61,50

  Onze prijs € 54,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 298

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is een Zwitsers zakmes en wanneer is een Zwitsers zakmes echt?

Veel mensen vragen zich af wat een Zwitsers zakmes precies is en wanneer een Zwitsers zakmes echt is. Om dit te beoordelen zijn een aantal dingen belangrijk om te weten:

•    Van oudsher zijn de merken Victorinox en Wenger de originele producenten van het Zwitserse zakmes, destijds voor het Zwitserse leger. Jarenlang hebben ze de productie van deze zakmessen verdeeld met z’n tweeën. Sinds 2005 in Wenger overgenomen door Victorinox. Hoewel er nog wel messen onder de naam Wenger worden uitgebracht, is de term “Swiss Army Knife” tegenwoordig eigendom van Victorinox.
•    Dat wil niet zeggen dat er geen goede Zwitserse zakmessen op de markt zijn die niet door Victorinox worden gemaakt. Een goed voorbeeld hier van zijn de messen van het merk Swiza. Deze Zwitserse horlogebouwer heeft een betaalbaar Zwitsers zakmes op de markt gebracht van uitstekende kwaliteit. Dit mes mag geen “Swiss Army Knife” worden genoemd, maar is desalniettemin erg populair en betrouwbaar.
•    Er zijn helaas genoeg neppe Victorinox-messen of Zwitserse zakmessen van slechte kwaliteit te vinden. Deze worden massaal geproduceerd met weinig oog voor kwaliteit. Ze kosten niet veel, maar je hebt er ook niet veel aan. Ga je dus een Zwitsers zakmes kopen en lijkt de prijs te goed om waar te zijn? Dan bestaat de kans dat dit ook zo is.

Wil je zeker zijn van een kwalitatief goed Zwitsers zakmes? Dan ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Bij ons kies je uit diverse, authentieke Victorinox messen, maar ook uit andere kwalitatief goede Zwitserse zakmessen. Swiza en X-Treme zijn hier enkele voorbeelden van.

Zwitsers zakmes kopen: waar op letten?

Wanneer je overweegt om een Zwitsers zakmes te kopen zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten:
•    Wat betekent een Zwitsers zakmes voor jou? Is het een stijlobject? Een handig mesje waar je af en toe ook wat anders mee wil doen? Of is het een onmisbare tool die tevens functioneert als gereedschapskist, multitool en survivalhulpstuk?
•    Hoeveel wil je er maximaal aan uitgeven? Voor nét iets meer dan een tientje heb je al een echte Victorinox met een mesje en een paar hulpstukken. Voor twintig keer dat bedrag beschik je over een alleskunner met 50 tools, voor de échte fanatiekeling. Alles daartussenin is ook mogelijk, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de andere merken waar je uit kunt kiezen. Conclusie: bij Multitools.nl is er voor iedereen wat wils.
•    Wat vind je mooi? Een Zwitsers zakmes hoeft niet altijd knalrood te zijn met een wit kruis erop. Zo zijn er ook zakmessen in een volledige RVS-uitvoering, zakmessen met houten details of donkergrijze RVS-zakmessen verkrijgbaar. Hiermee kan je nét even een iets origineler zakmes in huis halen. Ga je toch voor de classic? Geen probleem, ook daar hebben we enkele toppers van.

Twijfel je over welk mes het beste bij jou past? Neem dan contact op met een van onze experts via de mail of telefoon. We kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en voorzien je graag van onafhankelijk advies.