Multitasker Wapen Specifieke Multitool series2 voor M4, AR15, M16

Schrijf zelf een review van dit product

Adviesprijs: € 175,00

Onze prijs € 117,45

Direct leverbaar

TIP Laat jouw Multitasker Wapen Specifieke Multitool series2 voor M4, AR15, M16 graveren!

  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000
Beschrijving

Productbeschrijving

Multitasker Wapen Specifieke Multitool series2 voor M4, AR15, M16 - Deze tweede generatie multitool wordt in Nederland de AR15 multitool, en in USA, de M16 multitool genoemd omdat dit opvouwbaar stuk gereedschap juist gemaakt is voor het onderhoud van deze wapens, maar ook voor de M4.

Vervaardigd van gehard en gezwart gereedschapstaal. De grepen zijn gemaakt van G10 glasvezel, welke voorzien zijn van een structuur, zodat de tool niet eenvoudig uit de handen glijdt. Deze Mulittasker heeft een aantal hulpstukken om o.a. de AR15 en diverse accessoires te onderhouden en in te stellen, zoals een korrelsleutel, kroonmoer- c.q. haaksleutel, welke ook als flesopener gebruikt kan worden. een koolstof schraper en een tandartsschoonmaakhaakje. Op de plaats van de schoonmaakhaak kunnen schoonmaakborsteltjes worden geplaatst, welke niet worden meegeleverd. Verder is er een mes, punttang, draadknipper, schroevendraaier, moersleutel en vijl. Opvallend is de kwaliteit van de punttang met draadknipper. Deze is door middel van CNC techniek uit een stuk gefreesd.

De multitool wordt inclusief een bitsetje van 10 stuks geleverd welke in een slimme houder zitten. Op de Series2 Multitasker passen, in tegenstelling tot het oude model, ook andere standaard bitjes. De multitasker wapentool en het setje bitjes passen in het zwarte nylon MOLLE foedraal, welke zowel horizontaal, als vertikaal aan de riem bevestigen kan worden.

Zijn gewicht is 325 gram. De afmetingen: In geopende stand, bijna 18 centimeter. In gesloten stand: 10 centimeter. De gereedschappen worden niet geblokkeerd. Het in 440c uitgevoerde mes heeft een linerlock blokkering.

Specificaties

Specificaties

Merk Multitasker
Aantal Functies 7
Gewicht (gram) 325,3 gram
Kleur Zwart
Materiaal heft/greep G10
Type snede Glad
Beoordelingen
FAQ

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Multitasker Wapen Specifieke Multitool series2 voor M4, AR15, M16.