Outdoor & Survival gear

Als outdoor megastore kun je bij Multitools.nl terecht voor de meest uiteenlopende outdoor producten. Van beschermende kleding tot survival kits. Ga ook op avontuur!

Direct naar: Airsoft | Tactische pennen | Multitools | Survival kits | Zwitsers zakmes

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 1160

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Balketting rvs 70 cm loodvrij en nikkelvrij per stuk

  Balketting rvs 70 cm loodvrij en nikkelvrij per stuk

  Balketting rvs 70 cm - Deze balketting heeft balletjes met een diameter van 2,4 mm. De balketting kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. De 70 cm lange ketting leent zich er uitstekend voor om deze om je nek te hangen. Met een dog tag er aan of een sleutel.

  Direct leverbaar

  € 1,50
 • DogTag rvs zilver hanger 50mm bij 28 mm

  DogTag rvs zilver hanger 50mm bij 28 mm

  DogTag rvs zilver hanger 50mm bij 28 mm - Glad en gepolijst model hanger en daarmee uitermate geschikt voor een gravure. Eventueel is hier een losse ketting of sleutelhanger bij te bestellen. De dikte van deze dogtag is 2 mm.

  Direct leverbaar

  € 3,50
 • UST Kompas Opvouwbaar Kaart

  UST Kompas Opvouwbaar Kaart

  De UST Kompas Opvouwbaar Kaart is een cartografisch oliegevuld kompas waarmee je eenvoudig je richting kunt bepalen. Het kompas is zeer geschikt om te gebruiken bij het kaart lezen en is voorzien van een spiegel.

  Direct leverbaar

  € 10,95
 • Dogtag rvs hanger 50 bij 27 mm en balketting 60cm

  Dogtag rvs hanger 50 bij 27 mm en balketting 60cm

  Dogtag rvs hanger 50 bij 27 mm en balketting 60cm - Deze rvs gepolijste dogtag met de afmeting 5 cm bij 2.7cm kun je met de bijgeleverde ketting om je nek hangen. Evenzo goed past deze dogtag aan je sleutelbos. Het gladde plaatje kan gebruikt worden voor een persoonlijke gravure. Voorzien van naam, telefoon of zelfs een foto heb je een ID plaatje of herinnering dichtbij je.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • LED Hondenverlichting - Lampje met karabijnhaak

  LED Hondenverlichting - Lampje met karabijnhaak

  LED hondenverlichting - Lampje met karabijnhaak - Een ideaal lampje met 3 lichtstanden. Lichtstand 1: continu knipperend. Lichtstand 2: snel knipperend. Lichtstand 3: Langzaam knipperend. De afmeting van dit lampje inclusief karabijnhaak is 3 cm bij 5,5 cm. De dikte is ongeveer 2 cm. Dit lampje werkt op 1 CR2032 KNOOPCEL batterij. Het lampje wordt compleet met batterij geleverd. Materiaal lampje is kunststof. Materiaal karabijnhaak is metaal. Dit lampje is in de kleur blauw en wit verkrijgbaar. Wanneer er geen voorkeur wordt doorgegeven, wordt een kleur die beschikbaar is verstuurd.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • UST Micro SparkWheel Fire Starter

  UST Micro SparkWheel Fire Starter

  UST Micro SparkWheel Fire Starter - Met deze firestarter kun je bij nat weer nog steeds vuur maken. Eveneens wanneer er veel wind staat. Meegeleverd worden 3 vervangbare flints in een waterdichte behuizing. Afmeting van de Sparkwheel is 38cm bij 11cm bij 8cm. Gemaakt van een hoge kwaliteit messing.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • UST Heritage Campfire Kit

  UST Heritage Campfire Kit

  UST Heritage Campfire Kit - De UST Campfire kit bestaat uit een basisuitrusting aan vuurmakers verpakt in een draagbare zak. Inclusief:12 stuks Light me tinders (lucifers), instructiekaarten, vuurmaker / firesteel en 9 kindling logs (aanmaak hout).

  Direct leverbaar

  € 24,45
 • DogTag ID plaatje rvs met beschermring en sleutelketting 10 cm

  DogTag ID plaatje rvs met beschermring en sleutelketting 10 cm

  DogTag ID plaatje rvs met beschermring en sleutelketting 10 cm - Deze roestvrijstalen dogtag heeft een afmeting van 4,9 x 2,8 x 1,8 cm en weegt 20 gram. De sleutelketting is een balketting van 10 cm en deze is 3 mm dik. De dogtag kan gemakkelijk gegraveerd worden. Bijvoorbeeld door hier je naam, telefoonnummer of adres op te graveren. Ook een foto is mogelijk! Ook is het mogelijk om hier je bloedtype of andere medische gegevens op te laten graveren. De rubberen beschermring om de dog tag zorgt er onder meer voor dat de ketting geen geluid maakt (werkt als geluid demper). De beschermring kun je er desgewenst afhalen.
  Direct leverbaar

  € 5,95
 • UST Aluminum Carabiner Black

  UST Aluminum Carabiner Black

  UST Aluminum Carabiner Black - De afmeting van deze karabijnhaak is 5.72 x 3.81 x 0.64cm. De karabijnhaak is spring-loaded wat inhoudt dat deze uit zichzelf sluit wanneer je een de haak opent. De karabijnhaak is in een D vorm ontworpen en is licht van gewicht. Deze karabijnhaak is geschikt voor het dragen van lichte producten.

  Direct leverbaar

  € 2,45
 • Streamlight Luxe draagholster

  Streamlight Luxe draagholster

  Streamlight Luxe draagholster voor de Stinger DS LED en Polystinger DS LED

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,55

  Onze prijs € 16,45

 • UST Vuurstarter Sparkforce Oranje

  UST Vuurstarter Sparkforce Oranje

  De UST Vuurstarter Sparkforce Oranje is een zeer compacte, betrouwbare vuurstarter die vonken creëert in zelfs natte of winderige omstandigheden. De strijker en vuursteen zitten ieder in een helft van de vuurstarter om ongewilde vonken te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 10,45
 • DogTag ID plaatje rvs met beschermring 60 cm

  DogTag ID plaatje rvs met beschermring 60 cm

  DogTag ID plaatje rvs met beschermring 60 cm - Deze roestvrijstalen dogtag heeft een afmeting van 4,9 x 2,8 x 1,8 cm en weegt 20 gram. De balketting is 3 mm dik en heeft een lengte van 60 cm. De dogtag kan gemakkelijk gegraveerd worden. Bijvoorbeeld door hier je naam, telefoonnummer of adres op te graveren. Ook een foto is mogelijk! Ook is het mogelijk om hier je bloedtype of andere medische gegevens op te laten graveren. De rubberen beschermring om de dog tag zorgt er onder meer voor dat de ketting geen geluid maakt (werkt als geluid demper). De beschermring kun je er desgewenst afhalen.
  Direct leverbaar

  € 7,95
 • Snijbestendige handschoenen 1 paar maat L

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat L

  1 review(s)
  Handbeschermer tegen snijden en hitte maat L - De handschoen is gemaakt van een combinatie van nylon, spandex, UHMWPE en glasvezel. De handschoen past zowel links- als rechtshandig. De handschoenen zijn ook hittebeschermend.

  Direct leverbaar

  € 13,75
 • Dogtag rvs hanger 38 bij 22 mm

  Dogtag rvs hanger 38 bij 22 mm

  Dogtag rvs hanger 38 bij 22 mm - Deze rvs gepolijste dogtag met de afmeting 3,8cm bij 2,2 cm kun je aan een ketting hangen of sleutelhanger. Het gladde plaatje kan gebruikt worden voor een persoonlijke gravure. Voorzien van naam, telefoon of zelfs een foto heb je een ID plaatje of herinnering dichtbij je.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Rubber Ammo For Air Soft Guns

  Rubber Ammo For Air Soft Guns

  Rubber Ammo For Air Soft Guns -  Rubberen kogels geschikt voor Airsoft voor kinderen - geschikt voor kinderspeelgoed. Verpakt per 20 stuks. De rubberen kogels hebben een diameter van 1/4 inch (= 0,64 cm) en zijn 10/16 inch (=1,59 cm) lang.


  Direct leverbaar

  € 4,00
 • Schrade Tactical Defense Pen Pink - SCHPENP

  Schrade Tactical Defense Pen Pink - SCHPENP

  Schrade Tactical Defense Pen Pink - Deze tactische pen heeft een paars-roze uitstraling. De pen is gemaakt van geanodiseerd vliegtuigaluminium en heeft een broekriemclip. De pen is te gebruiken door de dop er af te schroeven. De pen heeft een puntig uiteinde welke te gebruiken is als zelfverdedigingstool / kubotanstok. De vlakke kant kan gebruikt worden als control device en als stylus pen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,45

  Onze prijs € 43,45

 • UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint kompas - De afmeting van dit kompas is 7,6 cm bij 5,8 cm bij 0,6 cm. Deze kompas hoort tot de bestsellers van UST. Geschikt voor het lezen van kaarten. Gevuld met vloeistof en voorzien van een draagkoord.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Ketting rvs zilver 65 cm met karabijnslot

  Ketting rvs zilver 65 cm met karabijnslot

  Ketting rvs zilver 60 cm met karabijnslot - Deze ketting met fantasieschakel (lijkt op de foto op een jasseronschakel, maar heeft ovale schakels) heeft een karabijnslot. Materiaal is rvs. Geschikt voor het dragen van een dogtag of andere hanger.

  Direct leverbaar

  € 2,20
 • Pluggerz Uni-Fit Shoot

  Pluggerz Uni-Fit Shoot

  Pluggerz Uni-Fit Shoot - Pluggerz Uni-Fit is een universele gehoorbeschermer met een uniek filter dat het geluid dempt tot een veilig niveau, terwijl je toch prima kunt communiceren met je omgeving. Ze zijn afgestemd op specifiek gebruik, bijvoorbeeld om te zwemmen, concerten te bezoeken, slapen of te motorrijden. Bovendien zijn ze meer dan 100 keer te gebruiken en worden ze geleverd met handige opbergkoker.De belangrijkste pluspunten zijn:•    Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal•    Meer dan 100 keer te gebruiken•    Inclusief handige opbergkoker•    CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2•    SNR 26dB•    Engelstalige verpakking, handleiding in verschillende talen inclusief Nederlands

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • UST Learn & Live Knot Tying Kit

  UST Learn & Live Knot Tying Kit

  UST Learn & Live Knot Tying Kit - Deze kit bestaat uit een basisuitrusting voor het maken van goede knopen tijdens je survival tocht. De set bestaat uit:- instructiekaarten waarmee je in noodsituaties uit de voeten kunt- een 30 inch lang utility koord waarmee je de knopen kunt maken- een  8 cm grote aluminium karabijnhaakDit alles geleverd in een gemakkelijk mee neem box.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • UST Hi Vis Waypoint Map Kompas

  UST Hi Vis Waypoint Map Kompas

  UST Hi Vis Waypoint Map Kompas - Een kwaliteits kompas waarmee je met zekerheid op pad kunt gaan. De fluoriserend groene basis zorgt voor een prettige manier van kaartlezen. Het kompas is gevuld met vloeistof en is voorzien van extra meet instrumenten waarmee je de routeplanning kunt uitzetten. Het meegeleverde koord zorgt ervoor dat je het kompas niet kwijt raakt. Afmetingen: 8,90 cm bij 6,35 bij 1,50 cm.

  Direct leverbaar

  € 9,45
 • Balketting rvs zilver 60 cm

  Balketting rvs zilver 60 cm

  Balketting rvs zilver 60 cm - balketting voorzien van schakels met een diameter van 2 mm. Deze ketting is geschikt voor een hanger, bijvoorbeeld een dogtag voorzien van een gravure.

  Direct leverbaar

  € 1,95
 • Magnesium Flint Fire Strike

  Magnesium Flint Fire Strike

  Magnesium Flint Fire Strike - Vuurstarter inclusief schraper. Ideaal voor kampeertochten en survival activiteiten.

  Direct leverbaar

  € 12,45
 • UST Survival Bandana Orange

  UST Survival Bandana Orange

  UST Survival Bandana, Orange - Deze bandana van UST is naast hoofdbescherming, tevens voorzien van diverse survival tips, met betrekking tot: veiligheid, navigatie, knopen, eerste hulp en meer. Ideaal voor backpacken, wandelen, jagen en ter voorbereiding op noodgevallen. Deze bandana kan worden gewassen. De afmetingen zijn 56x56cm.

  Direct leverbaar

  € 3,45
 • Streamlight luxe draagholster voor de Stinger DS LED HP

  Streamlight luxe draagholster voor de Stinger DS LED HP

  Streamlight luxe draagholster voor de Stinger DS LED HP

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,55

  Onze prijs € 16,45

 • UST Opvouwbare Schep U-Dig-It

  UST Opvouwbare Schep U-Dig-It

  De UST Opvouwbare Schep U-Dig-It is een vouwbare schep die gemaakt van roestvrij staal.

  Direct leverbaar

  € 12,95
 • Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S - Deze handschoenen beschermen tegen snijden en hitte. De handschoenen worden geleverd in maat S. De handschoen is gemaakt van een combinatie van nylon, spandex, UHMWPE en glasvezel. De handschoen past zowel links- als rechtshandig. De handschoenen zijn ook hittebeschermend.

  Direct leverbaar

  € 12,50
 • UST Vuurstarter Blastmatch Oranje

  UST Vuurstarter Blastmatch Oranje

  UST Vuurstarter Blastmatch Oranje - De UST Vuurstarter Blastmatch Oranje is een gepatenteerde, op een vuursteen gebaseerde vuurstarter die kan worden gebruikt met slechts één hand. De Blastmatch genereert drie maal zoveel hitte als een gewone lucifer en gaat tot wel 4000 strijkingen mee. De vuurstarter is uitgevoerd met een beveiliging om ongewenste vonken te voorkomen. Afmeting: 105 x 35 x 25mm

  Direct leverbaar

  € 25,95
 • Nitecore NHL02 Holster

  Nitecore NHL02 Holster

  Nitecore NHL02 Holster - De Nitecore NHL02 is een "Hook & Loop" holster met klittenband aan de achterzijde. Daarmee is de holster gemakkelijk te bevestigen aan een tactische tas of rugzak van Nitecore. Op de holster bevinden zich twee opbergvakken waarin je een zaklamp, zakmes, pen of multitool kunt opbergen. Deze holster is compatibel met de NTC10 tactische tas van Nitecore. De totale afmetingen zijn 11,3 cm x 5,8 cm en de afmetingen per opbergvakje zijn ca. 5,6 cm x 3,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 5,39
 • Waterfleshouder met karabijnhaak

  Waterfleshouder met karabijnhaak

  Waterfleshouder met karabijnhaak - In diverse kleuren - Met deze karabijnhaak kun je eenvoudig een fles water bij je houden tijdens je outdoor tocht. Of je nu klimt, vist, wandelt of welke andere activiteit je ook onderneemt, deze karabijnhaak met fleshouder neemt weinig ruimte in en is een handige hulp voor onderweg. Klein en praktisch en licht van gewicht. Voor aan je broekzak, rugzak of taille. De karabijnhaak met houder is ongeveer 13,3 cm lang en wordt geleverd in een willekeurige kleur: donkerblauw, groen, zilver of paars.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Walther P99 Kidz Toy

  Walther P99 Kidz Toy

  5 review(s)

  Walther P99 Airsoft - Airsoft welke zonder zonder vergunning geleverd en gebruikt mag worden door volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Het betreft een balletjes pistool met een kracht van maximaal 0.08 joule. Hierdoor valt dit pistool onder de speelgoedrichtlijn.


  De P99 is het huidige wapen van de Nederlandse politie en natuurlijk het wapen van James Bond in de film 'Tomorrow Never Dies'. De P99 heeft een magazijncapaciteit van 12 stuks 6mm BB’s van 0,12 gram. Met het pistool worden ook magazijnkogels geleverd.


  Vanwege de sterke gelijkenis met het originele wapen is het aan te raden om dit speelgoed alleen op eigen terrein te gebruiken. Het dragen van een veiligheidsbril wordt daarnaast ook sterk aanbevolen.
  Vrij te bezitten vanaf 3 jaar
  Wordt alleen verkocht door ons aan ouders (18+)
  Kinderen niet alleen mee laten schieten
  Personen van 14 jaar en ouder mogen het wapen niet openlijk dragen of vervoeren zonder wapenkoffer/tas en niet gebruiken op openbare terrein.
  Leuk voor in de achtertuin maar niet op openbare plaatsen.
  Deze wapens kunnen door derden voor echt worden aangezien


  Veerdruk : minder dan 0,08 joule
  Gewicht van 332 gram
  Kaliber : 6mm bb's
  Magazijn : 12 rounds
  Materiaal: volledig plastic met Metal parts
  Inclusief: *bb's *Extra grote grip

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,00

  Onze prijs € 24,95

 • UST Vuurstarter Sparkie Oranje

  UST Vuurstarter Sparkie Oranje

  De UST Vuurstarter Sparkie Oranje is een gepatenteerde, op een vuursteen gebaseerde vuurstarter die kan worden gebruikt met slechts één hand. De Sparkie genereert drie maal zoveel hitte als een gewone lucifer en gaat tot wel 100 strijkingen mee.

  Direct leverbaar

  € 12,95
 • UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje - De UST Aansteker Klipp Lighter Oranje is een high performance, windproof aansteker. Aan de zijkant van de aansteker zit een carabiner om de aansteker aan je uitrusting vast te kunnen maken. Wanneer de Klipp Lighter volledig gevuld is, kan de aansteker tot 30.000 keer ontbranden. De butaangas vulling is niet inbegrepen.

  Direct leverbaar

  € 25,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 1160

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Outdoor & Survival

Of je nou een doorgewinterde kampeerder bent, houdt van bushcraft, een die-hard survival liefhebber bent of een outdoorsport beoefent: in de outdoor & survival shop van Multitools.nl is er voor iedereen wat wils.
Bij ons vind je producten die letterlijk levens kunnen redden, maar ook tools die het verblijf in de natuur een stuk aangenamer kunnen maken. Prettige en functionele kleding mag natuurlijk niet ontbreken in onze webshop.

Welke outdoor- & survivalproducten zijn verkrijgbaar?

Shop je bij Multitools? Dan heb je de keuze uit een ruim assortiment. Vanuit onze outdoor megastore versturen we een groot scala aan outdoor- en survivaltools, dat onder meer uit de volgende producten bestaat:

•    Multitools en Zwitserse zakmessen. Deze worden gebruikt voor alledaagse werkzaamheden en door klusliefhebbers, maar zijn ook onmisbaar als survivaltool.

•    Survival kits. Van compacte EHBO-kits of een teken-verwijder-setje tot aan een volledig noodpakket waar je 5-dagen van kunt leven en waarmee je ook nog eens een aantal handige survival gereedschappen in huis haalt.

•    Tactische pennen. Deze oersterke pennen zijn te gebruiken als glasbreker in geval van nood of als compact zelfverdedigingsmiddel. Uiteraard kan je er ook mee schrijven, maar dat mag geen verrassing heten.

•    Alles voor de boogsport. Handbogen, kruisbogen, maar ook alle toebehoren voor de boogsport vind je in deze categorie. Voor de liefhebber of verzamelaar verkopen we zelfs blaaspijpen en pijltjes.

•    Survivalkleding en uitrusting. Een paar snijbestendige handschoenen, diverse holsters, wandelstokken, een krachtige survivalschop of heerlijke shirts van merinowol.

•    Overige survivaltools. Van een kompas en een vuurstarter tot aan karabijnhaken en camouflageverf: alles wat nog niet genoemd is vind je in deze categorie.

De bovenstaande lijst is slechts een selectie uit ons assortiment. Alle Outdoor & survival gear kopen doe je bij Multitools.nl, waar je altijd het volledige assortiment en de actuele voorraad vindt. Overigens vind je niet alleen een groot aantal verschillende producten, maar ook een aantal verschillende prijsklasses. Zo is er voor ieder budget een passende keuze.

Welke outdoor brands & survival brands zijn verkrijgbaar bij Multitools.nl?

Bij Multitools.nl vind je alles voor survival en outdoor. We voeren een groot spectrum aan merken, wat betekent dat er voor iedereen wat te kiezen is. Wel zo prettig, want outdoor & survival tools zijn niet alleen een kwestie van functionaliteit, maar ook van persoonlijke voorkeur.
Het is dan ook niet gek dat je verschillende merken vindt in onze outdoorshop:

•    Klassiekers als Victorinox, Böker, Elk Ridge of Leatherman;

•    Survival kits van UST, een fabrikant die naast survival kits overigens nog veel meer tools maakt, van karabijnhaken tot aan vuurstarters;

•    Magnum, Homeij, Elite Force, United Cutlery of SOG, stuk voor stuk maken ze fantastische pioneersscheppen en diverse andere outdoor tools;

•    Cold Steel, die naast diverse messen ook oerdegelijke wandelstokken produceert.

Survival en outdoor gaat niet alleen om het juiste product, maar ook om het juiste merk. Gelukkig is er door de grote diversiteit van merken altijd wel een product van een merk dat perfect bij je past.

Weet jij al welke outdoor & survival gear je nodig hebt? Bestel het nu op Multitools.nl. Twijfel je nog over je aankoop of heb je een andere vraag? Laat je dan adviseren door onze survivalexperts. We voorzien je graag van merkonafhankelijk advies waardoor je de juiste keuze kunt maken.