Outdoor & Survival gear

Als outdoor megastore kun je bij Multitools.nl terecht voor de meest uiteenlopende outdoor producten. Van beschermende kleding tot survival kits. Ga ook op avontuur!

Direct naar: Airsoft | Tactische pennen | Multitools | Survival kits | Zwitsers zakmes

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 1624

 • Snijbestendige handschoenen 1 paar maat M

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat M

  Handbeschermer tegen snijden en hitte maat M - De handschoen is gemaakt van een combinatie van nylon, spandex, UHMWPE en glasvezel. De handschoen past zowel links- als rechtshandig. De handschoenen zijn ook hittebeschermend.

  Direct leverbaar

  € 13,25
 • Ledlenser Nylon Tas met Filters voor P7, T7, M7R

  Ledlenser Nylon Tas met Filters voor P7, T7, M7R

  1 review(s)

  Ledlenser Nylon Tas met Filters voor P7, T7, M7R -  Stevige nylon draagtas waarmee de zaklamp aan de riem kan worden gedragen. Inclusief filters. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 21,95

 • UST Singaleringset Hear-Me/Find-Me Floating

  UST Singaleringset Hear-Me/Find-Me Floating

  De UST Singaleringset Hear-Me/Find-Me Floating set is een combinatie van drie survival tools; een signaalspiegel, een fluitje en een drijver. De drijver minimaliseert de kans om de artikelen kwijt te raken op het water.Het gewicht/de maten van de verschillende tools zijn als volgt: Fluitje - 70x19x19 mm / 9 gr Signaalspiegel - 114x70x2 mm / 17 gr Drijver - 59x34x6 mm / 2 gr

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Geel

  Enola Wire Pull Rookgranaat Geel

  Enola Wire Pull Rookgranaat Geel - Geef een extra dimensie aan een paintball of airsoft evenement en maak deze nog spannender & tactischer. Je kunt de rookgranaten gebruiken om een behaald doel te markeren, teamgenoten een signaal te geven of de tegenstander het zicht te belemmeren. Desoriënteer je vijand, trek een rookgordijn en creëer chaos met de Wire Pull.


  De wirepull is verkrijgbaar in diverse kleuren, heeft aan één zijde rook en creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte, niet giftige rook voor ongeveer 90 seconden.


  Dit product is zo ontworpen dat het door iedereen (18+) kan worden gebruikt zonder training. Alles wat je moet weten om de rookgranaat te gebruiken, staat in de instructies aan de zijkant van het apparaat. Het is super eenvoudig te bedienen met behulp van de Wire Pull®-ontsteker, je trekt eenvoudig de ring uit de zijkant van het product en de rook begint onmiddellijk te stromen.


  Details:
  *De minimale leeftijd voor gebruik is 18 jaar
  *Geeft rook uit één zijde
  *Fuse Delay: +/- 2 seconden
  *Brandtijd: +/- 60-100 seconden rook
  *Afmetingen: 130x38mm
  *Rook granaat Bio
  *Gewicht 140 gram, gewicht kleurstof 50 gram
  *Enkel Buiten gebruiken!
  *Je kunt de Wire Pull niet blijven vasthouden, maar wel neerleggen of naar een bepaald doel gooien.
  *Pull-ring altijd horizontaal met de granaat bedienen, dit voorkomt dat de granaat niet werkt !


  Let op: Het is niet overal toegestaan om de rookgranaten te gebruiken. Vraag eerst toestemming voor gebruik. Niet naar mensen en dieren gooien.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Tickless Home - Huis stekker tegen teken en vlooien

  Tickless Home - Huis stekker tegen teken en vlooien

  Tickless Home - Teken en Vlo afweer stekker voor in huis - Met deze stekker kun je vlooien en teken het hele jaar op afstand houden. De stekker is te gebruiken met 220 volt voeding, dus voor ieder Nederlands huis van toepassing. De stekker bevat geen chemicaliën en zendt een reeks ultrasone geluiden uit, die zowel voor mensen als huisdieren niet waarneembaar zijn. De stekker werkt in een straal van 30 vierkante meter. Bij activering brandt de blauwe lamp. En wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt moet je nog even tien seconden wachten alvorens deze opnieuw te gebruiken. Deze stekker mag alleen gebruikt worden onder toezicht van verantwoordelijke personen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,90

  Onze prijs € 38,00

 • TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen

  TickLess Human tegen teken en muggen - Voor mensen


  TickLess Human - Outdoor Teken proof! - Ben je op zoek naar een eenvoudige tool die jou helpt om tijdens outdoor activiteiten tekenvrij te blijven? Dan is TickLess de ideale oplossing. Tickless is verkrijgbaar voor dieren en voor de mens. Hiermee voorkomen we bijvoorbeeld om de ziekte van lyme op te lopen. Hang de Tickless hanger met behulp van de riemclip tijdens wandelingen, kampeeractiviteiten en sportactiviteiten aan je riem of borstzak en je bent gegarandeerd beschermd! Eveneens heeft de tool een koordoog, zodat je deze met behulp van een smal koord (niet meegeleverd) aan je nek kunt hangen. De TickLess is een klein opvallende tool, geheel geur- en gifloos, dat werkt op batterijen. De tool geeft een ultrasoon geluid af die wij mensen en ook dieren niet kunnen waarnemen. De hoge geluidsgolven zijn eveneens onschadelijk voor zowel twee- als viervoeters. De teken vinden deze geluidsgolf heel vervelend en zullen bij je uit de buurt blijven.
  De Tickless kan desgewenst aan- of uitgezet worden. Dit doe je met het rubberen knopje welke op de tool zit. In tegenstelling tot de Tickless Pet hoeft de Tickless Human niet permanent gedragen te worden. De tool werkt ongeveer 3000 uur op de meegeleverde batterij. De batterij is niet verwisselbaar. Eenmaal verbruikt zal je een nieuwe Tickless moeten aanschaffen. De Tickless wordt automatisch iedere 8 uur uitgeschakeld, zodat je batterijen niet te snel leeg zijn. Wil je controleren of de Tickless nog werkt, dan kun je de rubberen knop indrukken. Een LED lampje wat oplicht geeft aan dat deze nog actief is. De Tickless beschermt je tegen teken in een straal van 3 meter.


  Gebruiksaanwijzing:   De hanger is verzegeld met een plastic lipje. Door deze te verwijderen activeer je de hanger. Eenmaal geactiveerd zie je ook een lichtpunt op de hanger. Wil je controleren of de batterijen leeg zijn, dan druk je op het rubberen knopje. Met dit knopje gaat een lampje aan. Dit is een teken dat de batteij nog werkt.De TickLess hanger is waterproof, echter dit geldt slechts voor natte boswandelingen of regenachtige dagen. Houdt je de hanger onder water, dan moet je deze daarna snel drogen. Meestal kan de hanger hier niet tegen en werkt deze daarna niet meer. Droog je de hanger snel, dan kun je geluk hebben dat deze dan nog werkt.

  Direct leverbaar

  € 29,90
 • UST Survival Deken Reflecterend Zilver

  UST Survival Deken Reflecterend Zilver

  De UST Survival Deken Reflecterend Zilver is een compacte, lichtgewicht en waterdicht nooddeken. Deze deken kan worden gebruikt voor hitte afbuiging, lichaamswarmte isolatie of als wind- en regenbarriere. Door zijn reflecterende laag kan het deken eventueel ook gebruikt worden voor signalering.

  Direct leverbaar

  € 2,45
 • UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange

  UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange

  UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange - deze firestarter levert vonken in diverse weersituaties. Meegeleverd zijn 2 stuks Light-me tinder. Een extra koordoog aan de firestarter is aangebracht voor additionele attributen. De striker is geintegreerd in de kap, zodat je eventuele loskomende vonken gemakkelijk op kunt vangen.

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • UST Flexware Tub Flexibele Wastijl

  UST Flexware Tub Flexibele Wastijl

  UST Flexware Tub Flexibele Wastijl - Deze duurzame en stevige wastijl heeft een uniek design en is te gebruiken als wastijl of als bijvoorbeeld een wasmand. De wastijl is eenvoudig in elkaar te vouwen en kan zonder veel ruimte in te nemen worden opgeborgen. De wastijl is eenvoudig te dragen, met behulp van de stevige kunststof handgrepen. De afmetingen van de wastijl zijn 266 x 609 x 445 mm. De wastijl is zeer licht in gewicht met 1,3 kg.

  Direct leverbaar

  € 27,70
 • Nitecore NHL02 Holster

  Nitecore NHL02 Holster

  Nitecore NHL02 Holster - De Nitecore NHL02 is een "Hook & Loop" holster met klittenband aan de achterzijde. Daarmee is de holster gemakkelijk te bevestigen aan een tactische tas of rugzak van Nitecore. Op de holster bevinden zich twee opbergvakken waarin je een zaklamp, zakmes, pen of multitool kunt opbergen. Deze holster is compatibel met de NTC10 tactische tas van Nitecore. De totale afmetingen zijn 11,3 cm x 5,8 cm en de afmetingen per opbergvakje zijn ca. 5,6 cm x 3,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 5,45
 • Enola Rookgranaat Burst Paars

  Enola Rookgranaat Burst Paars

  Enola Burst Rookgranaat Paars - Hinderlagen, aanvallen, tactieken en uitvluchten. Dan wil je niet altijd een rookgranaat die lang brandt. Daarvoor is de Burst. Ontworpen om écht snel dekking te geven, maar wel met veel rook! Geef een extra dimensie aan een paintball of airsoft evenement en maak deze nog spannender & tactischer. Je kunt rookgranaten gebruiken om een behaald doel te markeren, teamgenoten een signaal te geven of de tegenstander het zicht te belemmeren.


  De Burst is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft aan twee zijdes rook. De Enola Burst rookgranaat is speciaal gemaakt om in een zeer korte tijd extreem veel rook te produceren. Deze granaten zijn niet ontworpen om in de hand te houden, anders zul je merken dat de rook je mouw in schiet ... je bent gewaarschuwd. Activeren en neerleggen of naar een doel gooien.


  Dit product is zo ontworpen dat het door iedereen (18+) kan worden gebruikt zonder training. Alles wat je moet weten om de rookbom te gebruiken, staat in de instructies aan de zijkant van het apparaat. Het is super eenvoudig te bedienen met behulp van de Wire Pull®-ontsteker, je trekt eenvoudig de ring uit de zijkant van het product en de rook begint onmiddellijk te stromen.


  Details:
  *De minimale leeftijd voor gebruik is 18 jaar
  *Geeft rook uit twee zijdes
  *Fuse Delay: +/- 2 seconden
  *Brandtijd: +/- 30 seconden rook
  *Afmetingen: 130x38mm
  *Rook granaat Bio
  *Gewicht 130 gram, gewicht kleurstof 40 gram
  *Enkel Buiten gebruiken!
  *Pull-ring altijd horizontaal met de granaat bedienen, dit voorkomt dat de granaat niet werkt !


  Let op: Het is niet overal toegestaan om de rookgranaten te gebruiken. Vraag eerst toestemming voor gebruik. Niet naar mensen en dieren gooien.

  Direct leverbaar

  € 7,95
 • UST Reflective Buoy

  UST Reflective Buoy

  UST Drijvende reflecterende Boei / Bobber - van lichtgewicht foam. Ideaal voor watersport activiteiten.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Complete Catalogus 2018-2019

  Complete Catalogus 2018-2019

  Complete Catalogus 2018-2019 - Deze complete catalogus bevat maar liefst 1848 pagina's met messen, zaklampen, richtkijkers en survival gear. Het meest complete overzicht wat in de wereld verkrijgbaar is.
  Alles wat volgens wet- en regelgeving is toegestaan, kunnen we voor jou bestellen. Kijk je ogen uit en geniet!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,45

  Onze prijs € 23,45

 • Messen herstel en onderhoud KIT van Flitz

  Messen herstel en onderhoud KIT van Flitz

  Messen herstel en onderhoud KIT van Flitz - Deze kit bestaat uit een microfiber polijst doek met een afmeting van 40 bij 40 cm. Een DMT diamant slijptool, Flitz polijstolie en beschermolie

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,45

  Onze prijs € 34,45

 • UST ParaShovel PRO

  UST ParaShovel PRO

  UST ParaShovel PRO - UST heeft een multitool schep op de markt gebracht geschikt voor kampeer- en survivaltochten. De schep heeft verschillende functies. Zo ook een lijnsnijder, een zaagblad, een meetlat, een snijdvlak en een tent pin. Om het heft vind je een parakoord van 2,5 meter. En los wordt geleverd een firesteel. De schep is 25,4 cm bij 4,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • Homeij Kompas in Doos 10 cm Rood

  Homeij Kompas in Doos 10 cm Rood

  Kompas met thermometer gemaakt en gecombineerd door Homeij. Kompas van rood kunststof. Diameter: 10 cm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doos.

  Direct leverbaar

  € 4,20
 • Plaatkompas, Silva, Expedition, m.declinatie

  Plaatkompas, Silva, Expedition, m.declinatie

  Plaatkompas, Silva, Expedition. Voor ervaren kompasgebruikers & professionals. Met declinatiecorrectie, vergrootglas & mm- en inchschaalverdeling. Lichtgevende punten voor nachtnavigatie. Romers op de basisplaat : 1:25.000, 1:40.000 & 1:50.000. GPS-coördinatie-schaal. Met nieuwe quick release lanyard, voorzien van schalen 1:25.000 & 1:50.000. Deze halskoord met afstandsmaten is een extra hulpmiddel, eenvoudig op je kaart te leggen naast je uitgestippelde route om zo de afstand te berekenen. Inclusief slope card om lawinegevaar te berekenen. De Silva Expedition kompassen staan voor accuraatheid, precisie en duurzaamheid. 5 jaar garantie. In blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 52,45

 • UST Kompas Thermometer

  UST Kompas Thermometer

  UST Kompas Thermometer - De kompas thermometer is een handige multifunctionele tool waarmee je én je positie én de temperatuur tegelijkertijd kunt checken. Het met vloeistof gevulde kompas houdt de pijl naar het noorden stevig op zijn plek. De thermometer is voorzien Celsius en Fahrenheit. De achterkant is voorzien van schema, om gevoelstemperatuur te meten.

  Direct leverbaar

  € 3,65
 • TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!

  TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!


  TickLess Pet werkt tegen teken en vlooien - zonder gif! - TickLess kent een aantal hele positieve eigenschappen. Zo is deze hanger niet giftig, sterker nog er komt niets in het bloed van je huisdier terecht. Het is een hanger die in een straal van 1,5 meter een ultrasonische impuls af geeft. Deze geluidsgolf vinden vlooien en teken heel vervelend, maar wordt niet door je huisdier waargenomen. De teken en vlooien zullen de omgeving waar de geluidsgolf is gaan vermijden. De Tickless hang je aan de halsband of het tuig van je huisdier. Eenmaal geactiveerd kan deze niet meer gedeactiveerd worden. De hanger gaat, na activatie, 12 maanden mee. We adviseren om de hanger zo veel en zo lang mogelijk in de buurt van je huisdier te hebben. Wanneer je huisdier in huis geen halsband aan heeft, kun je overwegen om de hanger aan de bench te hangen, of om deze op een andere plek te leggen waar je huisdier niet bij kan. Je kunt ook overwegen om de Tickless Home te nemen. Deze afweer stekker plaats je in het stopcontact.
  De Tickless is geurloos en bevat geen giftige stoffen. De hanger is daarom ook met name geschikt voor oudere dieren, voor puppies, kittens en drachtige of zogende dieren. Ook is de hanger onschadelijk om in kinderhanden te hebben. Let er wel op dat je huisdier of jonge kinderen deze niet in de mond nemen.
  Als de hanger, na 12 maanden, niet meer werkt. Dan zijn de batterijen leeg. Deze kunnen echter niet meer vervangen worden. Je dient dan een nieuwe hanger aan te schaffen.


  Gebruiksaanwijzing: De hanger is verzegeld met een plastic lipje. Door deze te verwijderen activeer je de hanger. Eenmaal geactiveerd zie je ook een lichtpunt op de hanger. Wil je controleren of de batterijen leeg zijn, dan druk je op het rubberen knopje. Met dit knopje gaat een lampje aan. Dit is een teken dat de batteijen nog werken.De TickLess hanger is waterproof, echter dit geldt slechts voor natte boswandelingen of regenachtige dagen. Wanneer je hond of kat in het water springt of de hanger wordt op een andere manier onder water gedompeld, dan is er een grote kans dat deze daarna niet meer werkt. Wil je je huisdier laten zwemmen of gaan wassen, dan kun je de hanger beter even af doen. Nadat de hanger nat is geworden adviseren we om deze met een handoek of droger te drogen.  

  Direct leverbaar

  € 24,90
 • Snijbestendige handschoenen 1 paar maat L

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat L

  1 review(s)
  Handbeschermer tegen snijden en hitte maat L - De handschoen is gemaakt van een combinatie van nylon, spandex, UHMWPE en glasvezel. De handschoen past zowel links- als rechtshandig. De handschoenen zijn ook hittebeschermend.

  Direct leverbaar

  € 13,75
 • MTech Tactical cadeaupakket

  MTech Tactical cadeaupakket

  1 review(s)
  MTech Tactical cadeaupakket (4 stuks) - Een leuk cadeaupakket voor de overlever! Dit tactische pakket bevat 4 tools die je in noodsituaties helpen. Een zakmes met een lengte van 20 cm, voorzien van een riemclip. Het lemmet is voorzien van een zwarte coating. Daarnaast zit er in het pakket een LED zaklamp inclusief batterij en riemclip. Verder ook nog de rope cutter, waarmee stevig touw en draad doorgesneden kan worden. Tot slot ontvang je in dit pakket een dog tag. Deze hang je om je nek en kan voorzien worden van een gegraveerde naam of telefoonnummer.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 39,95

 • Alarm To Go met 110 dB van Schrill

  Alarm To Go met 110 dB van Schrill

  Alarm To Go met 110 dB van Schrill - Zoek je een alarm systeem in tasformaat? Eentje die je op elk moment kunt gebruiken en die een toonhoogte haalt van 110 dB. Eenvoudig te bedienen zowel in panieksituaties. Het alarm is ongeveer 50 keer te gebruiken.


  De voordelen van het Schrill alarm:

  -Handig handtas formaat
  -Verjaagd aanvaller
  -Roept hulp
  -Maakt mensen opmerkzaam
  -Verschrikt honden en andere dieren
  -Stopt schelden en schreeuwen
  -Werkt als brandalarm
  -Bereikt de hoge tonen van 110 dB

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Opvouwbare Jerry Can 10 liter

  Opvouwbare Jerry Can 10 liter

  Opvouwbare Jerry Can 10 liter - Deze plastic jerry can is geschikt voor om mee te nemen tijdens een kampeervakantie of tijdens bushcraft activiteiten. De jerry can kan worden opgevouwen tot een formaat waarop deze gemakkelijk in een handschoendoos past. De jerry can heeft een inhoud van 10 liter inclusief draaghendel en en integrale tap.
  Afmetingen leeg: 19,80 cm x 24,90 cm x 6,1 cm. Afmetingen gevuld: 29,97 cm x 19,81 cm x 24,90 cm.

  Direct leverbaar

  € 8,45
 • Lizard Lick Amy's Tactical Pen Red

  Lizard Lick Amy's Tactical Pen Red

  1 review(s)
  Amy's Tactische pen Red -
  Deze tactische pen heeft een zwarte en rood aluminium uitstraling met een rubberen grip. De tactische pen dient 2 functies: Je kan er mee schrijven en in noodsituaties glas mee in slaan. De pen bevat een riemclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,45

  Onze prijs € 25,45

 • UST Moose Bottle Opener, Black

  UST Moose Bottle Opener, Black

  UST Moose Bottle Opener, Black - Deze compacte flesopener heeft de vorm van een eland en is een handig hulpmiddel om op de camping, of waar dan ook, bij je te hebben. Hij is gemaakt van lichtgewicht en sterk zwart aluminium en is voorzien van een sluitring. Hierdoor, en door zijn compacte ontwerp, kun je deze opvallende flesopener van UST gemakkelijk bij je dragen.

  Direct leverbaar

  € 2,45
 • UST Duo Pannensetje

  UST Duo Pannensetje

  UST Duo Pannensetje - Dit pannensetje is zeer compact en en perfect geschikt voor survival, kamperen of tijdens een trektocht. Binnen in de pannetjes is veel ruimte, om andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een compact gaspitje en spork in op te bergen. De pannen zijn gemaakt van aluminium en voorzien van een plastic gecoate handgreep. De pannen zijn zeer eenvoudig te reinigen, vaatwasmachinebestendig en vrij van BPA. Het setje komt inclusief een handige opberghoes.

  Direct leverbaar

  € 46,00
 • Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S

  Snijbestendige handschoenen 1 paar maat S - Deze handschoenen beschermen tegen snijden en hitte. De handschoenen worden geleverd in maat S. De handschoen is gemaakt van een combinatie van nylon, spandex, UHMWPE en glasvezel. De handschoen past zowel links- als rechtshandig. De handschoenen zijn ook hittebeschermend.

  Direct leverbaar

  € 12,50
 • Böker Plus Weatherproof Notebook

  Böker Plus Weatherproof Notebook

  Böker Plus Weatherproof Notebook - Dit notitieblok heeft de afmetingen 10 bij 15 cm en bestaat uit watervaste blaadjes van geruit papier. 45 blaadjes per blok. De notitieblok heeft een spiraalband, zodat de blaadjes gemakkelijk zijn om te slaan. Ideaal voor outdoor liefhebbers, politie, brandweerman en reddingswerkers. Te gebruiken in de regen en zelfs onder water. Te beschrijven met een standaard potlood of ball point pen.

  Direct leverbaar

  € 11,45
 • Camouflage tape desert 5 meter

  Camouflage tape desert 5 meter

  Camouflage tape desert 5 meter - Deze tape heeft een gestretchte lengte van 5 meter. Het betreft een waterdichte tape die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo biedt de tape isolatie voor koude oppervlakken (uiterst nuttig op metalen oppervlakken) en beschermt de tape tegen zonneschijn. De tape kan gebruikt worden bij militaire oefeningen en sluit ook goed aan op zaklampen, verrekijkers, richtkijkers en geweren. De tape is herbruikbaar en is stretchbaar.

  Direct leverbaar

  € 3,95
 • Elk Ridge Outdoor pakket

  Elk Ridge Outdoor pakket

  Elk Ridge Outdoor pakket - Elk Ridge heeft een pakket samengesteld speciaal voor de outdoor liefhebber. Het pakket bestaat uit een linerlock zakmes en een firestarter. En ook een paracord met kompas. En tot slot een Swivel clip met noodfluit maken dit outdoorpakket compleet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 35,00

  Onze prijs € 25,00

 • UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje - De UST Aansteker Klipp Lighter Oranje is een high performance, windproof aansteker. Aan de zijkant van de aansteker zit een carabiner om de aansteker aan je uitrusting vast te kunnen maken. Wanneer de Klipp Lighter volledig gevuld is, kan de aansteker tot 30.000 keer ontbranden. De butaangas vulling is niet inbegrepen.

  Direct leverbaar

  € 24,25
 • Nitecore NHL04 Holster

  Nitecore NHL04 Holster

  Nitecore NHL04 Holster - De Nitecore NHL04 is een "Hook & Loop" holster met klittenband aan de achterzijde. Op de holster zijn vier elastische lussen bevestigd: drie kleine en één grotere. In deze lussen kun je een pen, zaklamp, zakmes, multitool of iets van deze grootte bewaren en/of opbergen. Deze holster is compatibel met de NTC10 tas van Nitecore. De totale afmetingen zijn 16,1 cm x 5,9 cm en de afmetingen per opbergvakje zijn ca. 7,2 cm x 3,8 cm en 2,9 cm x 3,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • Nitecore NHL03 Holster

  Nitecore NHL03 Holster

  Nitecore NHL03 Holster - De Nitecore NHL03 is een "Hook & Loop" holster met klittenband aan de achterzijde. Op de holster zijn drie elastische lussen bevestigd. In deze lussen kun je een pen, zaklamp, zakmes, multitool of iets van deze grootte bewaren en/of opbergen. Deze holster is compatibel met de NTC10 tas van Nitecore. De totale afmetingen zijn 16,1 cm x 5,9 cm en de afmetingen per opbergvakje zijn ca. 5,3 cm x 3,8 cm.

  Direct leverbaar

  € 5,45

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 1624

Outdoor & Survival Gear

Outdoor en survival gear kopen doe je bij Multitools.nl waar je kiest uit een groot assortiment en een brede prijsrange. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om instapmodellen of gear voor de echte professional, want bij Multitools.nl vind je het allebei.

Welke outdoor & survival gear zijn geschikt voor mij?

Het kiezen van de juiste tools kan het verschil maken tussen leven of dood, maar ook tussen een leuke week kamperen of een frustrerende tocht. Vaak vallen of staan dergelijke trips met het kiezen van de juiste gear. Outdoor en survival gear is echter een ruim begrip en het is afhankelijk van je eisen en wensen welke gear en tools het beste bij jou passen.

Om je een klein beetje op weg te helpen kan je jezelf de volgende vragen stellen:

•    Voor welke activiteiten heb je gear nodig? Outdoor tools en survival tools zijn vaak gemaakt voor specifieke handelingen en activiteiten. Het maken van een vuurtje, het snijden of zagen van hout en andere materialen, het navigeren door onbekend terrein, enzovoort. Wanneer je weet wat je precies met een specifieke tool wilt doen is het makkelijker om te kiezen. Ben je op zoek naar een veelzijdige tool waarmee je meerdere vliegen in één klap slaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, want in onze outdoor shop vind je diverse multitools en oersterke zakmessen.

•    Wat voor gebruiker ben je? Ben je een doorgewinterde survivalfanaat, een veiligheidsprofessional, een enthousiaste wildkampeerder of een fanatieke klusser? De ene survivaltool voldoet aan de allerhoogste eisen en is geschikt voor de professional. Een andere die dat niet doet is nog steeds erg handig voor lange kampeerweekenden of een trekking.

•    Wat is je persoonlijke voorkeur? Steek je een vuur het liefst zo gemakkelijk mogelijk aan of ga je voor de echter outdoor experience en kies je voor het magnesiumstaafje? De verschillende outdoor producten bieden ieder hun eigen voordelen en soms een unieke ervaring. Het is aan jou om je favoriet te kiezen.

•    Hoe ziet de perfecte survival tool eruit? Een camouflage print, donkerzwart of toch een fel, opvallend kleurtje? Jij mag het zeggen, want er is voor ieder wat wils.

•    Wat is je budget? Hoewel survival en kamperen lang niet altijd duur hoeft te zijn is iedereen natuurlijk gebonden aan een budget. Daarom vind je bij ons niet alleen het neusje van de zalm, maar ook diverse goedkope survival spullen en goedkope outdoor spullen.

Zoals je ziet is er genoeg om over na te denken voordat je survival en outdoor gear koopt. Gelukkig hoort dit bij de voorpret en is het een feestje om een nieuwe tool uit te zoeken.

Waarom outdoor & survival gear kopen bij Multitools.nl?

Naast ons grote assortiment zijn er nog enkele andere redenen om bij ons je gear te bestellen:
•    We leveren erg snel. Voor producten die bij ons op voorraad zijn geldt: vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis. De actuele voorraad en de verwachte levertijd vind je altijd online op Multitools.nl

•    Wat is er net zo leuk als nieuwe outdoor gear kopen? Nieuwe outdoor gear cadeau geven! Bij ons vind je daarom ook stijlvolle geschenkverpakkingen en bieden we je de mogelijkheid om een cadeau te graveren. Hiermee maak je een cadeau nóg persoonlijker.

•    Bij ons vind je altijd een grote selectie topmerken: UST, Nitecore, JKR, Leatherman, Gerber, Outdoor Edge, Cold Steel, Smith & Wesson, United Cutlery en nog veel meer!
Weet jij al welke outdoor en survival gear je in huis gaat halen? Bestel het nu op Multitools.nl! Twijfel je nog over je aankoop of heb je een vraag? Neem contact op met een van onze mensen. We helpen je graag op weg met merkonafhankelijk advies.