Outdoor & Survival gear

Als outdoor megastore kun je bij Multitools.nl terecht voor de meest uiteenlopende outdoor producten. Van beschermende kleding tot survival kits. Ga ook op avontuur!

Direct naar: Airsoft | Tactische pennen | Multitools | Survival kits | Zwitsers zakmes

Van laag naar hoog sorteren

133-165 of 1621

 • Explorer Adventure Whistle with Compass

  Explorer Adventure Whistle with Compass

  Explorer Adventure Whistle with Compass - Deze fluit met geïntegreerd kompas is ongeveer 11,5 cm en wordt geleverd samen met een oker geel draagkoord. De fel oranje kleur van de fluit maakt dat je deze altijd kunt vinden. De fluit is van hard kunststof en het kompas is geïntegreerd aan de achterzijde. deze heeft glow in de dark richting aanduidingen.

  Direct leverbaar

  € 3,45
 • JKR2591 Rvs 177 ml Fles

  JKR2591 Rvs 177 ml Fles

  JKR2591 Flacon

  Flacon van roestvrij staal.
  In deze flacon gaat 177 ml (bijvoorbeeld) water.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6

  Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6

  3 review(s)
  Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6. Deze richtkijker heeft een ojectief van 15 mm en heeft gecoate lenzen. De richtkijker wordt compleet geleverd met montage (2 delig), lenskappen en een instructieboekje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,77

  Onze prijs € 15,45

 • AGS 2x20 Pistool Richtkijker

  AGS 2x20 Pistool Richtkijker

  AGS 2x20 Pistool Richtkijker - Hoge kwaliteit richtkijker die geschikt is voor gebruik op een pistool. Bij pistoolschieten is de afstand van het oog tot de kijker veel groter dan bij geweerschieten, een gewone richtkijker is dan ook niet geschikt voor montage op een pistool. Deze kijker is prima geschikt voor op je luchtdrukpistool of pistoolkruisboog. Kan ook gemonteerd worden op een airsoftpistool! Worden montage's meegeleverd voor 22 mm rail (weaver).De kijker heeft een totale lengte van 22 cm.


  Nu bij aankoop van een AGS Richtkijker een AGS Airgunsport cap cadeau.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 48,45

 • Aluminium Pijlen Kruisboog 6.5 Inch Goudgeel

  Aluminium Pijlen Kruisboog 6.5 Inch Goudgeel

  1 review(s)

  Aluminium Pijlen Kruisboog 6.5 Inch Goudgeel - Verpakt per 12 stukts. Geschikt voor zowel 50 als 80 lbs kruisbogen.Specificaties:


  Specificaties:
  Lengte pijl: 16.5 cm.
  Type punt: field point
  Aantal vinnen per pijl: 2
  Pijlpunt - staal
  Vinnen - kunststof
  Schacht - aluminium
  Kleur vinnen: zwart

  Direct leverbaar

  € 10,00
 • Buck Trucker Cap Kryptek

  Buck Trucker Cap Kryptek

  Buck Trucker Cap Kryptek - mooie cap van Buck met op de voorzijde een patch van de Buck vlag. In camo uitvoering. Een mesh achterzijde met Velcro sluiting. One size fits most.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,50

  Onze prijs € 19,95

 • Swiss Tech micro resque tool - Uitlopend model

  Swiss Tech micro resque tool - Uitlopend model

  1 review(s)
  Swiss Tech body gard 5-in-1 -
  De Swiss Tech body gard is een 5 in één reddingstool in de vorm van een sleutelhanger. Je hoeft er in een noodsituatie met de auto, nooit naar te zoeken. Hij zit aan je autosleutel, welke in het contactslot zit. Zelfs in het donker is hij te vinden doordat hij een lichtgevend deel heeft. Indien nodig, trek je de gordelsnijder en ruitenbreker eenvoudig los van de sleutelring om veilig en snel de autogordel los te snijden en zonder kracht te hoeven zetten, de autoruit te breken. De glasbreker heeft een onder spanning staande veer welke, als je de glasbreker tegen de ruit drukt, ontspant en de ruit eenvoudig breekt. Tevens heeft deze Swiis + Tech een zaklampje en een sirene en rood flitslicht om aandacht te trekken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • UST Reusable Heat Pack

  UST Reusable Heat Pack

  UST Reusable Heat Pack - Deze handwarmer heeft een groter formaat dan de handwarmer. Desalniettemin is de handwarmer zeer geschikt voor het opwarmen van handen, voeten en borstkas. Je activeert de heat warmer door de metalen clip in de verpakking in te drukken. In 15 seconden warmt de verpakking op tot ongeveer 54 graden Celsius. Daarna houdt deze 2 uur lang de warmte vast. Je kunt de heat warmer zo vaak gebruiken als je wilt. Hiervoor kook je een pannetje met water. Daarna zet je het vuur lager en plaats je de heat warmer in het water. De kristallen in de heat pack worden in 15 minuten opnieuw vloeibaar. Gebeurt dit niet, dan herhaal je dit proces. Daarna laat je de heat warmer afkoelen tot kamertemperatuur en dan is deze gereed voor gebruik.

  Direct leverbaar

  € 3,65
 • JKR Vuurstarter Oranje Micarta

  JKR Vuurstarter Oranje Micarta

  JKR Vuurstarter Oranje Micarta - Deze vuurstarter van JKR heeft een oranje micarta heft, voorzien van een koordoog. Wanneer met de meegeleverde schraper langs de magnesium staaf wordt bewogen ontstaat een vonkenregen, waarmee eenvoudig een vuur te maken is.

  Direct leverbaar

  € 17,95
 • JKR Vuurstarter nr. 2558

  JKR Vuurstarter nr. 2558

  JKR Vuurstarter met zwart koord

  Direct leverbaar

  € 7,90
 • BlackJack Slimline Tactical Pen

  BlackJack Slimline Tactical Pen

  BlackJack Slimline Tactical Pen - Deze slanke pen heeft een totale lengte van 13,35 cm. De behuizing is van aluminium. De pen is te gebruiken door de dop er af te schroeven. Met kubotanstok en draagclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,45

  Onze prijs € 15,45

 • UZI Tactical Defender Pen 5 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 5 Grey

  1 review(s)

  UZI Tactical Defender Pen 5 grijs -
  Deze in grijs uitgevoerde tactische pen nummer 5 van UZI is gemaakt van gekarteld, geanodiseerd vliegtuig aluminium. Heeft onder de dop een zwarte balpoint pen, welke door aan de pen te draaien, naar binnen of naar buiten komt. De achterzijde is als glasbreker uitgevoerd.

  De dop is voorzien van een blank metalen clip, met het UZI logo er op. De tactische pen wordt geleverd inclusief een zwarte inkt vulling, welke vervangen kan worden door een standaard dikke Parker vulling. Deze tactische is, inclusief de dop, 15,7 centimeter lang en weegt ruim 35 gram. Zonder dop is deze verdedigingspen, met naar binnen gedraaide kogelpen, 14,5 centimeter lang. De diameter is ongeveer 1,25 centimeter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,45

  Onze prijs € 32,45

 • Smith en Wesson Tactical Stylus Pen

  Smith en Wesson Tactical Stylus Pen

  Smith en Wesson Tactical Stylus Pen heeft een roze aluminium behuizing met een Schmidt P900M balpen na vulling. De 3 in 1 tactische tekenpen is het perfecte hulpmiddel voor ingenieurs, verpleegkundigen, leerkrachten of iedereen die dagelijks gebruik maakt van een touchscreen. Prima voor je persoonlijke bescherming en praktisch verpakt.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,45

  Onze prijs € 46,45

 • United Cutlery Self Defense Tactical Pen kleur zilver

  United Cutlery Self Defense Tactical Pen kleur zilver

  United Cutlery Self Defense Tactical Pen kleur zilver - This tactical pen from United Cutlery has a cap-less design which allows the pen to always be ready as a kubaton defense tool. The flutes and grooves on the pen provide a secure grip even under stressful situations while the high-pressure clip ensures this pen will remain where you clip it under any circumstances.

  6061 Aluminum construction
  Uses parker style pen refills
  Flute and groove handle design
  Twist to open

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 37,50

  Onze prijs € 34,45

 • Fisher Space - Zero Gravity & Police Pro Pen grey

  Fisher Space - Zero Gravity & Police Pro Pen grey

  Fisher Space - Zero Gravity & Police Pro Pen grey -
  Deze tactische pen van Fisher Space is vooral bedoeld voor outdoor activiteiten. Deze pen schrijft namelijk bij extreme weersomstandigheden. Zo blijft de pen schrijven bij temperaturen lager dan 50 graden celcius en bij extreem hete temperaturen die oplopen tot wel 200 graden celcius. Ook schrijft de pen op een natte ondergrond of daar waar veel vingerafdrukken zijn gemaakt. De pen blijft eveneens schrijven wanneer je deze op zijn kop houdt. De lengte van de pen is 14 cm. De ballpoint wordt geactiveerd door op de achterkant van de pen de drukknop in te duwen.
  De pen is navulbaar


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,45

  Onze prijs € 43,45

 • UZI Tactical Defender Pen 7 Black

  UZI Tactical Defender Pen 7 Black

  2 review(s)
  UZI Tactische Pen met Glasbreker NR 7 Zwart - Deze tactische pen heeft een lengte van 15 cm en weegt 52 gram. De pen beschikt over een kubotanstok welke aan de schrijfpunt van de pen te vinden is. Aan de achterzijde van de pen zit een geintegreerde glasbreker. De ballpen is te gebruiken door de achterzijde van de pen te trekken. In de behuizing van de pen vind je twee koordgaten, zodat je zelf kunt bepalen op welke manier je de pen bij je wilt dragen.
  De pen is voorzien van een zwarte riemclip en heeft een behuizing van luchtvaart aluminium met roestvrijstalen accenten. De pen kan hergevuld worden met een Fisher Space vulling.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Gerber Impromptu Tactische Pen

  Gerber Impromptu Tactische Pen

  Gerber Impromptu Tactische Pen-


  Deze Tactische pen ontworpen door Gerber onderscheidt zich van vele andere tactische pennen, doordat deze ook buiten goed te gebruiken is. Deze pen schrijft namelijk onder alle omstandigheden, dus ook in de stromende regen. Dit komt door de Rite in the Rain inkt.


  De pen met zwarte coating heeft een totale lengte van 14 cm en weegt maar 29 gram. Ook heeft deze pen een handige clip waardoor deze aan de broek of aan een borstzak kan worden bevestigd. De Impromptu beschikt over een glasbreker welke direct boven de ballpoint opening zit. Het design is daarmee strak en de pen is een stuk smaller dan andere tactische pennen. Dit bevordert het plezier in schrijven. 


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 89,90

  Onze prijs € 76,45

 • UZI Tactical Defender Pen 8 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 8 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 8 Grijs - Deze tactische pen heeft een totale lengte van 15,20 cm. De pen heeft een behuizing van oersterk aluminium met roestvrijstalen accenten. Behalve dat je met de pen kunt schrijven (zwarte inkt) zit er ook een riemclip en glasbreker op. Verder heeft de pen een koordoog en een kubotanstok waarmee je jezelf kunt verdedigen. De inkt is navulbaar met een Fisher Space Pen navulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,45

  Onze prijs € 39,45

 • UZI Tactical Defender Pen 14 Black

  UZI Tactical Defender Pen 14 Black

  UZI Tactische Pen nr. 14 Zwart - Deze tactische pen is 13.35 cm lang en heeft een zwarte aluminium behuizing. Diameter van deze pen is 1,45 cm. Op de achterkant van de pen vind je een glasbreker. Verder kun je met de pen schrijven. Een fijne vormgeving, de pen ligt prettig in de hand. Voorzien van een riemclip. Land van herkomst: China.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • UZI Tactical Defender Pen 12 Black

  UZI Tactical Defender Pen 12 Black

  UZI Tactische Pen nr. 12 Zwart - Deze tactische pen heeft een lengte van 14,55 cm. De pen heeft een grijze behuizing van oersterk aluminium. De pen is voorzien van een draagclip en heeft een glasbreker en striking point waarmee je vuur kunt maken. De pen is hervulbaar met standaard Fisher Space vullingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Blackjack International Tactical Pen

  Blackjack International Tactical Pen

  Blackjack International Tactische Pen - Deze tactische pen van BlackJack Knives heeft een totale lengte van 14,5 cm. De pen heeft een behuizing van zwart aluminium. De behuizing heeft wat inkepingen waardoor de pen ook bij nat weer stevig in je hand ligt. De pen heeft een zwarte draagclip waarmee je de pen aan je tas of borstvak kunt vastklemmen. Je kunt met de pen schrijven (zwarte inkt). Deze wordt geactiveerd door aan het einde van de pen te draaien (ter hoogte van de draagclip. Wanneer je de pen niet gebruikt als schrijfpen, kun je het voorste gedeelte (waar de ballpen in zit) gebruiken om jezelf te verdedigen (kubotanstock) Het andere uiteinde is te gebruiken als een control device. De pen kan worden nagevuld met een Fisher Space Pen navulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,45

  Onze prijs € 19,45

 • Sleutelhanger, Troika, Patent

  Sleutelhanger, Troika, Patent

  1 review(s)
  Sleutelhanger, Troika, Patent. Gemaakt van mat verchroomd metaal. Met karabijnhaak en 6 afneembare sleutelringen. In transparante geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,45

 • Joker Sleutelhanger hertengewei

  Joker Sleutelhanger hertengewei

  Joker Sleutelhanger hertengewei - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een stuk hertengewei in de vorm van een slagtand.

  Direct leverbaar

  € 9,40
 • Joker sleutelhanger met rozet en hert afbeelding

  Joker sleutelhanger met rozet en hert afbeelding

  Joker Sleutelhanger & Rozet profiel kop van een hert - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een rozet. Hierop zit de afbeelding van het profiel van de kop van een hert.

  Direct leverbaar

  € 17,80
 • Joker sleutelhanger met hertenkop zilver

  Joker sleutelhanger met hertenkop zilver

  Joker Sleutelhanger kop van een hert - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een beeldje van de kop van een hert.

  Direct leverbaar

  € 7,82
 • Ledlenser Nylon holster voor P5, T5

  Ledlenser Nylon holster voor P5, T5

  Ledlenser Nylon holster voor P5, T5 - Dit is een professioneel zwart nylon holster met een klittenbandsluiting aan de voorzijde. Aan de achterzijde zit een lus met drukknop om het holster aan de riem vast te maken. Het holster is geschikt voor de Ledlenser P5 en T5 zaklampen.

  Direct leverbaar

  € 13,00
 • Ledlenser Turning clip voor P5(R).2, P6, T5

  Ledlenser Turning clip voor P5(R).2, P6, T5

  Ledlenser Turning clip voor P5(R).2, P6, T5 - Deze zogenaamde "Intelligent Clip" van Ledlenser is een handig hulpmiddel om de zaklamp snel en stevig aan een broek te bevestigen. De clip/klem is 360 graden draaibaar dus je kunt de lamp in elke gewenst richting laten schijnen terwijl je de handen vrij hebt. Hij is geschikt voor de volgende Ledlenser modellen: P5.2, P5R.2, P6 en T5.

  Direct leverbaar

  € 11,00
 • Nitecore NHL01 Holster

  Nitecore NHL01 Holster

  Nitecore NHL01 Holster - De Nitecore NHL01 is een "Hook & Loop" holster met klittenband aan de achterzijde. Daarmee is de holster gemakkelijk te bevestigen aan een tactische tas of rugzak van Nitecore. Op de holster bevind zich een lus waarmee je een grotere zaklamp of andere grotere benodigdheden met een doorsnede van ca. 55 mm kunt opbergen. In de andere elastische lus kun je bijv. een tactische pen opbergen. De totale afmetingen zijn 19 cm x 5 cm.

  Direct leverbaar

  € 7,05
 • Nitecore NCP40 Tactische Molle Holster Zwart

  Nitecore NCP40 Tactische Molle Holster Zwart

  Nitecore NCP40 Tactische Molle Holster Zwart - Deze zwarte nylon holster van Nitecore is compatible met riem en molle bevestigingen. De holster is met één hand te openen en bevat een elastische compressie band waarmee je geluid kunt dempen. De vormgeving van de holster is zodanig dat de meeste zaklampen en geweer magazijnen hier in passen. Tevens bevat de holster ruimte voor het opbergen van een tactische pen. De holster is bestand tegen grote hitte en is water afstotend. Specifiek voor Nitecore zaklampen zijn de volgende modellen in ieder geval passend:
  E serie: EA41, EC4, EC4S, EC4SW, EC4SGT
  MH serie: MH25, MH25GT, MH27, MH27UV
  SRT serie: SRT7
  P serie: P25, P15, P16
  C serie: CR6, CU6, CI6, CB6, CG6
  R serie: R40
  TM serie: TM03
  EFseries: EF1

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,20

  Onze prijs € 18,95

 • JKR Plaatkompas met Geel Koord

  JKR Plaatkompas met Geel Koord

  JKR Plaatkompas met Geel Koord - Een kompas behoort tot je standaard uitrusting op je tochten en iedereen weet waarom. Dit prima peil kompas, voorzien van twee linealen, inch en mm, een schaalmeter en een vergrootglas. De plaat is doorzichtig waardoor je hem gemakkelijk op je kaart kunt leggen om accurate metingen te doen. Door zijn compacte formaat is dit kompas makkleijk op te bergen in je binnenzak, tas of met het gele koord om je nek te hangen. Dit kompas is tevens geschikt om mee te schieten.

  Direct leverbaar

  € 7,90
 • UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint kompas - De afmeting van dit kompas is 7,6 cm bij 5,8 cm bij 0,6 cm. Deze kompas hoort tot de bestsellers van UST. Geschikt voor het lezen van kaarten. Gevuld met vloeistof en voorzien van een draagkoord.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • Leatherman Shirt Korte Mouw Zwart XXL

  Leatherman Shirt Korte Mouw Zwart XXL

  Zwart Leatherman T-shirt XXL


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,50

  Onze prijs € 27,45

 • Gerber Freescape Camp Kitchen kit

  Gerber Freescape Camp Kitchen kit

  De Gerber Freescape Camp Kitchen Kit is een koffer waarin twee messen van Gerber zijn bijgesloten, een keramische messenslijper en een snijdplank. De mesen die zijn bijgeleverd zijn het stevige Camp Kitchen Knife keukenmes en het handige Pairing Knife groentemes. De koffer doet dienst als snijplank. Het is dus eigenlijk een mini keuken voor tijdens het survivalen of kamperen. Geïnspireerd op de Japanse Santoku keukenmessen, heeft dit mes een aangepaste sheep's foot punt met een vlakke snede voor nauwkeurige voedselbereidingen, hierdoor kan je zelfs tijdens het kamperen of survivalen met een scherp keuken mes werken. En omdat dit mes is gemaakt van stevig, hoogwaardig staal is het ook uitstekend in te zetten in andere kampeergerelateerde activiteiten, zoals houtjes snipperen en touwsnijden. Een gedown-sizede versie van het Camp Kitchen Knife voor het fijnere werk, is dit groentemes ideaal voor pellen en fijnsijden. De rubberachtige handvatten van deze messen bieden optimale grip, ook met natte handen.

  Camp Kitchen Knife  • Lengte totaal (cm): 23 cm

  • Lengte lemmet (cm): 9,7 cm

  • Staalsoort: 7Cr17MoV

  • Staal Materiaal lemmet:

  • Kunststof Gewicht (g): 185


  Camp Pairing Knife  • Lengte totaal (cm): 18

  • Lengte lemmet (cm): 7,5

  • Staalsoort: 7Cr17MoV

  • Staal Materiaal lemmet: Kunststof

  • Gewicht (g): 185 gram


  Cutting Board  • Afmetingen (cm): 26 x 21

  • Materiaal: Polypropyleen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,45

  Onze prijs € 48,45

Van laag naar hoog sorteren

133-165 of 1621

Outdoor & Survival Gear

Outdoor en survival gear kopen doe je bij Multitools.nl waar je kiest uit een groot assortiment en een brede prijsrange. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om instapmodellen of gear voor de echte professional, want bij Multitools.nl vind je het allebei.

Welke outdoor & survival gear zijn geschikt voor mij?

Het kiezen van de juiste tools kan het verschil maken tussen leven of dood, maar ook tussen een leuke week kamperen of een frustrerende tocht. Vaak vallen of staan dergelijke trips met het kiezen van de juiste gear. Outdoor en survival gear is echter een ruim begrip en het is afhankelijk van je eisen en wensen welke gear en tools het beste bij jou passen.

Om je een klein beetje op weg te helpen kan je jezelf de volgende vragen stellen:

•    Voor welke activiteiten heb je gear nodig? Outdoor tools en survival tools zijn vaak gemaakt voor specifieke handelingen en activiteiten. Het maken van een vuurtje, het snijden of zagen van hout en andere materialen, het navigeren door onbekend terrein, enzovoort. Wanneer je weet wat je precies met een specifieke tool wilt doen is het makkelijker om te kiezen. Ben je op zoek naar een veelzijdige tool waarmee je meerdere vliegen in één klap slaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, want in onze outdoor shop vind je diverse multitools en oersterke zakmessen.

•    Wat voor gebruiker ben je? Ben je een doorgewinterde survivalfanaat, een veiligheidsprofessional, een enthousiaste wildkampeerder of een fanatieke klusser? De ene survivaltool voldoet aan de allerhoogste eisen en is geschikt voor de professional. Een andere die dat niet doet is nog steeds erg handig voor lange kampeerweekenden of een trekking.

•    Wat is je persoonlijke voorkeur? Steek je een vuur het liefst zo gemakkelijk mogelijk aan of ga je voor de echter outdoor experience en kies je voor het magnesiumstaafje? De verschillende outdoor producten bieden ieder hun eigen voordelen en soms een unieke ervaring. Het is aan jou om je favoriet te kiezen.

•    Hoe ziet de perfecte survival tool eruit? Een camouflage print, donkerzwart of toch een fel, opvallend kleurtje? Jij mag het zeggen, want er is voor ieder wat wils.

•    Wat is je budget? Hoewel survival en kamperen lang niet altijd duur hoeft te zijn is iedereen natuurlijk gebonden aan een budget. Daarom vind je bij ons niet alleen het neusje van de zalm, maar ook diverse goedkope survival spullen en goedkope outdoor spullen.

Zoals je ziet is er genoeg om over na te denken voordat je survival en outdoor gear koopt. Gelukkig hoort dit bij de voorpret en is het een feestje om een nieuwe tool uit te zoeken.

Waarom outdoor & survival gear kopen bij Multitools.nl?

Naast ons grote assortiment zijn er nog enkele andere redenen om bij ons je gear te bestellen:
•    We leveren erg snel. Voor producten die bij ons op voorraad zijn geldt: vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis. De actuele voorraad en de verwachte levertijd vind je altijd online op Multitools.nl

•    Wat is er net zo leuk als nieuwe outdoor gear kopen? Nieuwe outdoor gear cadeau geven! Bij ons vind je daarom ook stijlvolle geschenkverpakkingen en bieden we je de mogelijkheid om een cadeau te graveren. Hiermee maak je een cadeau nóg persoonlijker.

•    Bij ons vind je altijd een grote selectie topmerken: UST, Nitecore, JKR, Leatherman, Gerber, Outdoor Edge, Cold Steel, Smith & Wesson, United Cutlery en nog veel meer!
Weet jij al welke outdoor en survival gear je in huis gaat halen? Bestel het nu op Multitools.nl! Twijfel je nog over je aankoop of heb je een vraag? Neem contact op met een van onze mensen. We helpen je graag op weg met merkonafhankelijk advies.