Tactische pennen

Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt. Het primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken als afweertool in een dreigende situatie.

Populaire merken binnen tactische pennen

 • Böker Plus
 • Nitecore
 • Schrade
 • Umarex
 • Uzi

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 124

 • Schrade Tactical Handcuff Key Pen - SCHPEN10C

  Schrade Tactical Handcuff Key Pen - SCHPEN10C

  Schrade Tactical Handcuff Key Pen - SCHPEN10C - Deze tactische pen is 15 cm lang en heeft een chrome laag, waardoor het een mooie uitstraling krijgt. De pen is gemaakt van CNC machines 6061 aluminium casing. Op de dop van de pen zit een geïntegreerde glasbreker en pocket clip. In de dop zit een sleutel om handboeien te openen. De balpen is te gebruiken door aan het onderste gedeelte van de pen (daar waar het in een punt toe loopt) te draaien.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,45

  Onze prijs € 48,45

 • Schrade Tactical Pen with Handcuff Key - SCHPEN10BK - Uitlopend model

  Schrade Tactical Pen with Handcuff Key - SCHPEN10BK - Uitlopend model

  Schrade Tactische Pen met Handboei sleutel zwart  - SCPEN10BK - Deze strak vormgegeven tactische pen heeft een zwarte coating en is bijna 15 cm lang. De tactische pen van Schrade heeft een zwarte pocket clip en wanneer je de dop van het lijf af schroeft, dan vind je een handboei sleutel. Met deze pen kun je ook schrijven. De ballpen geeft een zwarte inkt. Dit kan door aan de spits toelopende punt te draaien. Aan het einde van de dop van deze tactische pen vind je een glasbreker.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,45

  Onze prijs € 45,45

 • Schrade Survival Tactical Pen

  Schrade Survival Tactical Pen

  Schrade Survival Tactical Pen kleur zwart - SCHPEN4BK -
  Deze complete tactische pen met een lengte van 15 cm en aluminium behuizing heeft een aantal intelligente ingebouwde functionaliteiten. Zo heeft de pen een ingebouwde fluit, een ingebouwde firestarter, glasbreker en kubotanstok. En natuurlijk kun je ook met deze pen schrijven.
  Met de zwarte pocket clip kun je de pen gemakkelijk meenemen en aan je tas of jaszak hangen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,45

  Onze prijs € 48,45

 • Umarex Perfecta Tactical Pen TP III

  Umarex Perfecta Tactical Pen TP III

  4 review(s)

  Umarex Perfecta Tactical Pen TP III -  Deze zwarte tactische pen van Umarex is een succes tool voor iedereen die behoefte heeft aan een hulpmiddel welke wettelijk is toegestaan om deze bij je te dragen. De TP 3 bevat een glasbreker welke aan de achterzijde van de pen bevestigd is. De glasbreker is uit één stuk aluminium vervaardigd en is daarom in de behuizing geïntegreerd. Deze glasbreker kan eveneens als kubotanstok gebruikt worden. Een veilige manier om jezelf te zelfverdediging op de momenten dat dit wenselijk is. Aan de bovenzijde van de pen zit een lampje. Door aan de kop van dit lampje te draaien activeer je deze. Het lampje hebben ze zodanig verwerkt in de behuizing dat deze niet meteen defect is wanneer je de pen laat vallen of ergens tegenaan stoot. De schrijfpen is te gebruiken door de dop van de behuizing af te trekken.


  Al met al een kwalitatief uitstekende pen, voorzien van broekriemclip (en naar behoefte te verwijderen), met een lengte van 17,5 cm en een gewicht van 52 gram, die in iedere handtas past, in je broekzak of borstzak. De pen is gemakkelijk te gebruiken en laat je niet in de steek.

  Inclusief: 2 Batterien CR927
  Totale lengte: 175 mm
  Gewicht: 52 gram

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,10

  Onze prijs € 25,75

 • Schmeisser tactipen met kubotan stok

  Schmeisser tactipen met kubotan stok

  Deze tactische pen is gemaakt van hoogwaardig vliegtuig aluminium, de vormgeving van de pen zorgt voor een stevige grip en geeft je de mogelijkheid om er verschillende tactische bewegingen mee te maken. Dankzij de broek-riemclip kan deze pen gemakkelijk mee gedragen worden.
  Op de pen zit een kubotanstok om je zelf te verdedigen.

  De pen is 15.5 cm lang en heeft een doorsnede van ongeveer 15 mm, het gewicht is 45 gram.
  En het belangrijkste van een pen is natuurlijk dat je er mee kan schrijven, en dat kan deze tactische pen ook !

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,00

  Onze prijs € 24,95

 • UZI Tactical Defender Pen nr 4 Black

  UZI Tactical Defender Pen nr 4 Black

  UZI Tactische Pen nr. 4 Zwart - De totale lengte van deze pen is 14.55 cm. De pen heeft een oersterke aluminium behuizing met roestvrijstalen draagclip. Behalve dat je met de pen kunt schrijven heeft deze ook een glasbreker functie en een interne handboei sleutel (zit verborgen onder de glasbreker). Deze pen is hervulbaar met een Fisher Space vulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,45

  Onze prijs € 32,45

 • UZI Tactical Defender Pen 6 Gun Metal Gray

  UZI Tactical Defender Pen 6 Gun Metal Gray

  UZI Tactical Defender Pen 6 Grijs, deze in grijs uitgevoerde tactische pen van UZI is gemaakt van gekarteld, geanodiseerd vliegtuig aluminium. Heeft in de afschroefbare dop een glasbreker. Als deze dop wordt los geschroefd, komt er een handboeien sleutel tevoorschijn. De tactische pen is uitgevoerd met een zwarte metalen clip en wordt geleverd inclusief een zwarte inkt vulling, welke vervangen kan worden door een standaard dikke Parker vulling. Deze verdedigingspen weegt ruim 50 gram. Is met naar binnen gedraaide kogelpen, 15,5 centimeter lang. De diameter is ongeveer 1,5 centimeter. Deze tactische pen is zeer populair.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • UZI Tactical Defender Pen 7 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 7 Grey

  UZI Tactische Pen 7 met Glasbreker Grijs- Deze tactische pen heeft een lengte van 15 cm en weegt 52 gram. De pen beschikt over een kubotanstok welke aan de schrijfpunt van de pen te vinden is. Aan de achterzijde van de pen zit een geintegreerde glasbreker. De ballpen is te gebruiken door de achterzijde van de pen te trekken. In de behuizing van de pen vind je twee koordogen, zodat je zelf kunt bepalen op welke manier je de pen bij je wilt dragen.
  De pen is voorzien van een grijze riemclip en heeft een behuizing van luchtvaart aluminium met roestvrijstalen accenten. De pen kan hergevuld worden met een Fisher Space vulling.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • UZI Tactical Defender Pen 8 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 8 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 8 Grijs - Deze tactische pen heeft een totale lengte van 15,20 cm. De pen heeft een behuizing van oersterk aluminium met roestvrijstalen accenten. Behalve dat je met de pen kunt schrijven (zwarte inkt) zit er ook een riemclip en glasbreker op. Verder heeft de pen een koordoog en een kubotanstok waarmee je jezelf kunt verdedigen. De inkt is navulbaar met een Fisher Space Pen navulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,45

  Onze prijs € 39,45

 • UZI Tactical Defender Pen 9 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 9 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 9 Grijs- Deze tactische pen heeft een totale lengte van 14,55 cm. De pen heeft een behuizing van aluminium met een roestvrijstalen draagclip. De pen heeft een geïntegreerde LED lamp. De pen kan nagevuld worden met een standaard Fisher Space Pen navulling. Meegeleverd zijn twee CR927 3V batterijen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,45

  Onze prijs € 43,45

 • UZI Tactical Defender Pen 19 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 19 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 19 Grijs - Deze tactische pen is 13,90 cm lang en heeft een draagclip. De pen heeft een behuizing van aluminium met een titanium coating en heeft een glasbreker. De pen kan opnieuw gevuld worden met de Fisher Space navullingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 32,45

  Onze prijs € 30,45

 • UZI Tactical Defender Pen nr 4 Grey

  UZI Tactical Defender Pen nr 4 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 4 Grijs - De totale lengte van deze pen is 14.55 cm. De pen heeft een oersterke aluminium behuizing met roestvrijstalen draagclip. Behalve dat je met de pen kunt schrijven heeft deze ook een glasbreker functie en een interne handboei sleutel (zit verborgen onder de glasbreker). Deze pen is hervulbaar met een Fisher Space vulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,45

  Onze prijs € 32,45

 • UZI Tactical Defender Pen 12 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 12 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 12 Grijs - Deze tactische pen heeft een lengte van 14,55 cm. De pen heeft een grijze behuizing van oersterk aluminium. De pen is voorzien van een draagclip en heeft een glasbreker en striking point waarmee je vuur kunt maken. De pen is hervulbaar met standaard Fisher Space vullingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Remington Tactical Pen Black

  Remington Tactical Pen Black

  Remington Tactische Pen Zwart met Glasbreker - Deze tactische pen van Remington ligt prettig in de hand. De pen heeft een lengte van 14.5 cm en heeft een behuizing van luchtvaart aluminium. De pen is voorzien van een draagclip en een glasbreker. Wanneer je de dop er af schroeft, dan kun je de ballpen gebruiken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - middel

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - middel

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - middel

  2-5 werkdagen

  € 7,95
 • Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - fijn

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - fijn

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - schrijfbreedte = fijn

  2-5 werkdagen

  € 7,95
 • Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz fijn

  Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz fijn

  Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz - schrijfbreedte = fijn

  2-5 werkdagen

  € 7,95
 • Benchmade Refill Black

  Benchmade Refill Black

  Benchmade Refill Black

  1-2 werkdagen

  € 11,50
 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen

  2 review(s)
  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen - De K.I.D. cal .50 kan zeer aangenaam vastgehouden worden en ligt bij het schrijven uitstekend in de hand. Het speciale formaat zorgt ervoor dat dit, van gesatineerd titanium gemaakte, schrijfinstrument een echte eyecatcher is. Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4. Met clip. De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 44 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 91,45

 • Bear Edge Tactical Pen black

  Bear Edge Tactical Pen black

  Bear Edge Tactical Pen - Deze tactische pen van Bear & Son heeft een totale lengte van 14,60 cm. Voorzien van een carbide tip en riem clip. De pen heeft een aluminum constructie. Kleur: zwart.

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Zwart Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Zwart Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D.Cal .50 Zwart Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit aluminium gefreesde schrijfgereedschap een echte eyecatcher. Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4.


  De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 41 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,45

 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit titanium schrijfgereedschap een echte eyecatcher. De pen is met de hand voorzien van een door de hitte verkregen kleur zodat een individueel gevlamd patroon ontstaat. Elke pen is uniek want niet één lijkt op een ander! Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4.


  De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 44 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 119,95

  Onze prijs € 110,45

 • Böker Plus Click-On Black

  Böker Plus Click-On Black

  Böker Plus Click-On Black - De Böker Plus Click-On is de eerste van de tactische pennen met een beschermdop die niet is vastgezet met een schroefdraad, maar een stevig klikmechanisme heeft. Dit vergemakkelijkt de bediening, vooral bij het veelvuldig gebruik als schrijfinstrument, en verhoogt het comfort. Niettemin zit de dop strak genoeg om voor een veilig gebruik te zorgen bij andere kenmerkende toepassingen. De glasbreker van deze tactische pen zit op de dop en de behuizing is gemaakt van zwart aluminium. Het heeft een ergonomisch ontwerp met ribbels voor een prima grip. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. De pen wordt geleverd met een Duitse stift van hoge kwaliteit en is compatibel met standaard stiften met grote capaciteit of de Fisher Space Pen PR4.
  Lengte: 14,5 cm
  Gewicht: 42 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus Click-On Grey

  Böker Plus Click-On Grey

  Böker Plus Click-On Grey - De Böker Plus Click-On is de eerste van de tactische pennen met een beschermdop die niet is vastgezet met een schroefdraad, maar een stevig klikmechanisme heeft. Dit vergemakkelijkt de bediening, vooral bij het veelvuldig gebruik als schrijfinstrument, en verhoogt het comfort. Niettemin zit de dop strak genoeg om voor een veilig gebruik te zorgen bij andere kenmerkende toepassingen. De glasbreker van deze tactische pen zit op de dop en de behuizing is gemaakt van grijs aluminium. Het heeft een ergonomisch ontwerp met ribbels voor een prima grip. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. De pen wordt geleverd met een Duitse stift van hoge kwaliteit en is compatibel met standaard stiften met grote capaciteit of de Fisher Space Pen PR4.
  Lengte: 14,5 cm
  Gewicht: 42 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR - De iPlus TTP heeft aan de achterzijde een rubberen punt voor gebruik op touchscreens en die goed beschermd is door de afneembare achterste dop. De voorste, grote dop verbergt zoals gewoonlijk een gewone balpenpunt. De gefreesde bruin aluminium behuizing van de Tactical Tablet Pen is voorzien van een extra graveeroppervlak. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. Houd er rekening mee dat de pen met een linkse draad geopend wordt om de stift te verwisselen! Dit voorkomt een onbedoelde demontage van de pen bij het losschroeven van de dop. Deze pen is compatibel met Parker stiften met grote capaciteit of Fisher Space Pen stiften.
  Lengte: 15,4 cm
  Gewicht: 40 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Gerber Impromptu Tactische Pen GrondGrijs

  Gerber Impromptu Tactische Pen GrondGrijs

  Gerber Impromptu Tactische Pen Grondgrijs - Deze in Amerika vervaardigde tactische pen is in samenwerking met de Amerikaanse politie ontwikkelt en absoluut geen standaard pen. De pen is bruikbaar in weer en wind, hij kan alle weercondities aan. Zelfs bij lage temperaturen laat de pen je niet in de steek. Tevens bevindt zich in de punt een stevige glasbreker. Deze Impromptu is gemaakt van roestvrij staal, robuust en bedoelt om lang mee te gaan. De pen is voorzien van "Rite in the Rain"-inktvulling, de inktkleur is zwart. Met de draagclip steek je hem handig weg in een borstzakje of tasvak.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,90

  Onze prijs € 76,45

 • Gerber Impromptu Tatische Pen Zilver

  Gerber Impromptu Tatische Pen Zilver

  Gerber Impromptu Tactische Pen Zilver - Deze in Amerika vervaardigde tactische pen is in samenwerking met de Amerikaanse politie ontwikkelt en absoluut geen standaard pen. De pen is bruikbaar in weer en wind, hij kan alle weercondities aan. Zelfs bij lage temperaturen laat de pen je niet in de steek. Tevens bevindt zich in de punt een stevige glasbreker. Deze Impromptu is gemaakt van roestvrij staal, robuust en bedoelt om lang mee te gaan. De pen is voorzien van "Rite in the Rain"-inktvulling, de inktkleur is zwart. Met de draagclip steek je hem handig weg in een borstzakje of tasvak.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,90

  Onze prijs € 76,45

 • Spyderco Baliyo Red/White/Blue

  Spyderco Baliyo Red/White/Blue

  What is BaliYo?
  BaliYo is a New Concept in Pens!
  Pens are boring and that's a fact. Well, it was a fact until we invented the BaliYo. We made writing come alive! Flip it around your hand or to your other hand - the possibilities are endless.
  Your lesser pens will be jealous.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 53,50

  Onze prijs € 46,45

 • Böker iPlus TTP Tactical Tablet Pen

  Böker iPlus TTP Tactical Tablet Pen

  5 review(s)
  Böker iPlus TTP Tactical Tablet Pen - De Tactical Tablet Pen is geschikt om te gebruiken op touchscreens door de rubberen punt en evenzo geschikt om jezelf te beschermen. De kubotanstok aan het einde van de pen is hiervoor geschikt. De schrijfpen kan worden nagevuld met Parker-jumbo vullingen of met Fisher space pen vullingen. De pen biedt ruimte voor een gravure. totale lengte is 15.4 cm, gewicht is 40 gram.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • True Utility Stylus pen rood

  True Utility Stylus pen rood

  Een sleutelhanger, uitschuifbare pen en stylus in één. Je kunt je smartphone bedienen en tegelijk schrijven. Een handige tool voor onderweg.
  De lengte van de pen is 70 mm. Wanneer je deze uit schuift is de lengte 120mm
  De pen wordt geleverd met 3 zwarte na-vullingen.

  1-2 werkdagen

  € 8,95
 • True Utility StylusPen White

  True Utility StylusPen White

  Uitschuifbare sleutelhangerpen en stylus in één.
  Lengte van de pen is 70 mm, wanneer deze uitgeschoven is is de lengte 120mm
  Inclusief 3 zwarte navullingen

  1-2 werkdagen

  € 8,95
 • UZI Pen and Watch Gift Set

  UZI Pen and Watch Gift Set

  2 review(s)
  Deze giftset bestaat uit een UZI tactische pen en een polshorloge. De polshorloge toont de tijd, datum, week en heeft een alarm en en stopwatch functie. Er zit verlichting in het uurwerk. Het horloge is waterdicht tot 30 meter. De kast van het horloge is van roestvrijstaal. De tactische pen heeft een lengte van 6" (15,3 cm) en is gemaakt van grijs geannodiseerd aluminium en is voorzien van een broekriemclip. De pen heeft een glasbreker en is waterdicht. In de pen passen standaard navullingen.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 44,95

  Onze prijs € 41,45

 • Nite Ize Inka Mobile Pen refill Blue

  Nite Ize Inka Mobile Pen refill Blue

  Inka Mobile Refill, vulling geschikt voor Inka mobile pen. Blauw schrijvend

  1-2 werkdagen

  € 5,50

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 124

Tactische pennen koop je bij Multitools.nl

De pen is machtiger dan het zwaard; Edward Bulwer-Lytton, 1839, toneelstuk Richelieu. Het idee van de pen als verdedigingsmiddel gaat al een tijdje mee. Dit idee heeft 2015 bereikt en "de tactische pen" is het resultaat. Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt, waarbij het een effectieve afweertool is, waar ook in geval van nood een goede stoot mee uitgedeeld kan worden. De tactische pen is gemaakt van vliegtuig aluminium, welke deze pennen erg sterk en betrouwbaar maken. Soms hebben we het ook over een lichtgewicht pen (vanaf 32 gram). Uiteraard schrijven deze pennen ook zeer goed en de inktstiften kunnen vervangen worden. Hoe dan ook: Primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken in een dreigende situatie op straat.

Om goed grip te hebben heeft een tactische pen een oppervlak met groeven en ribbels. Als de hand nat is of bezweet zal dit er voor zorgen dat deze tijdens gebruik er niet uit zal schieten. Het formaat van de tactische pen is over het algemeen groter en dikker dan een normale balpen of vulpen. Hiernaast is er goed nagedacht over de fabricage. Aangezien de tactische pen in eerste instantie bedoeld is voor zelfverdediging, moet hij bestand zijn tegen nogal wat krachten van buitenaf.

Naast de basisfuncties als zelfverdediging en schrijven kan een tactische-pen nog meer functies in huis hebben. Denk hierbij aan tactische pennen met LED verlichting, met een ingebouwde styluspen of met een firestarter. Soms hebben tactische pennen een geïntegreerde clip, zodat u deze gemakkelijk aan uw tas of jas kunt bevestigen. Bij Multitools.nl kun je zelf bepalen wat voor pen je zoekt.