Tactische pennen

Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt. Het primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken als afweertool in een dreigende situatie.

Populaire merken binnen tactische pennen

 • Böker Plus
 • Nitecore
 • Schrade
 • Umarex
 • Uzi

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 113

 • Schrade Tactical Pen with Handcuff Key - SCHPEN10BK - Uitlopend model

  Schrade Tactical Pen with Handcuff Key - SCHPEN10BK - Uitlopend model

  Schrade Tactische Pen met Handboei sleutel zwart  - SCPEN10BK - Deze strak vormgegeven tactische pen heeft een zwarte coating en is bijna 15 cm lang. De tactische pen van Schrade heeft een zwarte pocket clip en wanneer je de dop van het lijf af schroeft, dan vind je een handboei sleutel. Met deze pen kun je ook schrijven. De ballpen geeft een zwarte inkt. Dit kan door aan de spits toelopende punt te draaien. Aan het einde van de dop van deze tactische pen vind je een glasbreker.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 50,95

  Onze prijs € 47,95

 • Schmeisser tactipen met kubotan stok

  Schmeisser tactipen met kubotan stok

  Deze tactische pen is gemaakt van hoogwaardig vliegtuig aluminium, de vormgeving van de pen zorgt voor een stevige grip en geeft je de mogelijkheid om er verschillende tactische bewegingen mee te maken. Dankzij de broek-riemclip kan deze pen gemakkelijk mee gedragen worden.
  Op de pen zit een kubotanstok om je zelf te verdedigen.

  De pen is 15.5 cm lang en heeft een doorsnede van ongeveer 15 mm, het gewicht is 45 gram.
  En het belangrijkste van een pen is natuurlijk dat je er mee kan schrijven, en dat kan deze tactische pen ook !

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,00

  Onze prijs € 24,95

 • UZI Tactical Defender Pen 6 Gun Metal Gray

  UZI Tactical Defender Pen 6 Gun Metal Gray

  UZI Tactical Defender Pen 6 Grijs, deze in grijs uitgevoerde tactische pen van UZI is gemaakt van gekarteld, geanodiseerd vliegtuig aluminium. Heeft in de afschroefbare dop een glasbreker. Als deze dop wordt los geschroefd, komt er een handboeien sleutel tevoorschijn. De tactische pen is uitgevoerd met een zwarte metalen clip en wordt geleverd inclusief een zwarte inkt vulling, welke vervangen kan worden door een standaard dikke Parker vulling. Deze verdedigingspen weegt ruim 50 gram. Is met naar binnen gedraaide kogelpen, 15,5 centimeter lang. De diameter is ongeveer 1,5 centimeter. Deze tactische pen is zeer populair.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,95

  Onze prijs € 41,95

 • UZI Tactical Defender Pen 19 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 19 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 19 Grijs - Deze tactische pen is 13,90 cm lang en heeft een draagclip. De pen heeft een behuizing van aluminium met een titanium coating en heeft een glasbreker. De pen kan opnieuw gevuld worden met de Fisher Space navullingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,95

  Onze prijs € 32,95

 • UZI Tactical Defender Pen nr 4 Grey

  UZI Tactical Defender Pen nr 4 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 4 Grijs - De totale lengte van deze pen is 14.55 cm. De pen heeft een oersterke aluminium behuizing met roestvrijstalen draagclip. Behalve dat je met de pen kunt schrijven heeft deze ook een glasbreker functie en een interne handboei sleutel (zit verborgen onder de glasbreker). Deze pen is hervulbaar met een Fisher Space vulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,95

  Onze prijs € 34,95

 • UZI Tactical Defender Pen 12 Grey

  UZI Tactical Defender Pen 12 Grey

  UZI Tactische Pen nr. 12 Grijs - Deze tactische pen heeft een lengte van 14,55 cm. De pen heeft een grijze behuizing van oersterk aluminium. De pen is voorzien van een draagclip en heeft een glasbreker en striking point waarmee je vuur kunt maken. De pen is hervulbaar met standaard Fisher Space vullingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,95

  Onze prijs € 41,95

 • UZI Tactical Defender Pen 20 Black

  UZI Tactical Defender Pen 20 Black

  UZI Tactische Pen nr. 20 Zwart - De totale lengte van deze pen is 15,50 cm. De pen is voorzien van een glasbreker en riemclip. De behuizing is van aluminium en heeft een zwarte coating. De pen kan opnieuw gevuld worden met standaard Fisher Space Pen navullingen. De dop van de pen bevat een kroon waarmee je DNA materiaal van je belager kunt opvangen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 35,95

  Onze prijs € 33,95

 • Remington Tactical Pen Black

  Remington Tactical Pen Black

  Remington Tactische Pen Zwart met Glasbreker - Deze tactische pen van Remington ligt prettig in de hand. De pen heeft een lengte van 14.5 cm en heeft een behuizing van luchtvaart aluminium. De pen is voorzien van een draagclip en een glasbreker. Wanneer je de dop er af schroeft, dan kun je de ballpen gebruiken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,95

  Onze prijs € 41,95

 • Blackjack International Tactical Pen

  Blackjack International Tactical Pen

  Blackjack International Tactische Pen - Deze tactische pen van BlackJack Knives heeft een totale lengte van 14,5 cm. De pen heeft een behuizing van zwart aluminium. De behuizing heeft wat inkepingen waardoor de pen ook bij nat weer stevig in je hand ligt. De pen heeft een zwarte draagclip waarmee je de pen aan je tas of borstvak kunt vastklemmen. Je kunt met de pen schrijven (zwarte inkt). Deze wordt geactiveerd door aan het einde van de pen te draaien (ter hoogte van de draagclip. Wanneer je de pen niet gebruikt als schrijfpen, kun je het voorste gedeelte (waar de ballpen in zit) gebruiken om jezelf te verdedigen (kubotanstock) Het andere uiteinde is te gebruiken als een control device. De pen kan worden nagevuld met een Fisher Space Pen navulling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 21,95

  Onze prijs € 20,95

 • Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - fijn

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - fijn

  Fisher Space navulling pen # Pr4 blauw - schrijfbreedte = fijn

  2-5 werkdagen

  € 7,95
 • Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz fijn

  Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz fijn

  Fisher Space navulling voor de # Pr4 Schwarz - schrijfbreedte = fijn

  2-5 werkdagen

  € 7,95
 • Benchmade Refill Black

  Benchmade Refill Black

  Benchmade Refill Black

  1-2 werkdagen

  € 11,50
 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen

  2 review(s)
  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Tactische Pen - De K.I.D. cal .50 kan zeer aangenaam vastgehouden worden en ligt bij het schrijven uitstekend in de hand. Het speciale formaat zorgt ervoor dat dit, van gesatineerd titanium gemaakte, schrijfinstrument een echte eyecatcher is. Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4. Met clip. De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 44 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 102,95

  Onze prijs € 91,45

 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Zwart Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Zwart Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D.Cal .50 Zwart Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit aluminium gefreesde schrijfgereedschap een echte eyecatcher. Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4.


  De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 41 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 61,95

  Onze prijs € 55,45

 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Titanium Gevlamd Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit titanium schrijfgereedschap een echte eyecatcher. De pen is met de hand voorzien van een door de hitte verkregen kleur zodat een individueel gevlamd patroon ontstaat. Elke pen is uniek want niet één lijkt op een ander! Compatibel met de standaard grote vullingen of de Fisher Space Pen vullingen #Pr4.


  De totale lengte bedraagt 10,9 cm en het gewicht is 44 g.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 123,95

  Onze prijs € 110,45

 • Nite Ize Inka Pen+Stylus Blauw

  Nite Ize Inka Pen+Stylus Blauw

  Nite Ize Inka Pen+Stylus Blauw - De Inka Pen is ontworpen om onder alle omstandigheden te schrijven, onder water, bij extreme temperaturen, op grote hoogte, ondersteboven. Het vervangbare en waterdichte blauwe Inka inktpatroon dat in de duurzame en lichtgewicht kunsstof behuizing zit biedt de Inka-pen zijn verbazingwekkende en unieke vermogen om Anywhere® te schrijven.


  Dankzij het innovatieve en gepatenteerde, multifunctionele ontwerp kun je het gebruiken als pen, maar ook als stylus voor je tablet of telefoon. Met de karabijnhaak eenvoudig te bevestigen zodat je de pen altijd binnen handbereik hebt.


  Bij gebruik als stylus is deze Inka niet geschikt voor onder water.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 16,50

  Onze prijs € 14,95

 • Böker Plus Click-On Black

  Böker Plus Click-On Black

  Böker Plus Click-On Black - De Böker Plus Click-On is de eerste van de tactische pennen met een beschermdop die niet is vastgezet met een schroefdraad, maar een stevig klikmechanisme heeft. Dit vergemakkelijkt de bediening, vooral bij het veelvuldig gebruik als schrijfinstrument, en verhoogt het comfort. Niettemin zit de dop strak genoeg om voor een veilig gebruik te zorgen bij andere kenmerkende toepassingen. De glasbreker van deze tactische pen zit op de dop en de behuizing is gemaakt van zwart aluminium. Het heeft een ergonomisch ontwerp met ribbels voor een prima grip. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. De pen wordt geleverd met een Duitse stift van hoge kwaliteit en is compatibel met standaard stiften met grote capaciteit of de Fisher Space Pen PR4.
  Lengte: 14,5 cm
  Gewicht: 42 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus Click-On Grey

  Böker Plus Click-On Grey

  Böker Plus Click-On Grey - De Böker Plus Click-On is de eerste van de tactische pennen met een beschermdop die niet is vastgezet met een schroefdraad, maar een stevig klikmechanisme heeft. Dit vergemakkelijkt de bediening, vooral bij het veelvuldig gebruik als schrijfinstrument, en verhoogt het comfort. Niettemin zit de dop strak genoeg om voor een veilig gebruik te zorgen bij andere kenmerkende toepassingen. De glasbreker van deze tactische pen zit op de dop en de behuizing is gemaakt van grijs aluminium. Het heeft een ergonomisch ontwerp met ribbels voor een prima grip. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. De pen wordt geleverd met een Duitse stift van hoge kwaliteit en is compatibel met standaard stiften met grote capaciteit of de Fisher Space Pen PR4.
  Lengte: 14,5 cm
  Gewicht: 42 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR - De iPlus TTP heeft aan de achterzijde een rubberen punt voor gebruik op touchscreens en die goed beschermd is door de afneembare achterste dop. De voorste, grote dop verbergt zoals gewoonlijk een gewone balpenpunt. De gefreesde bruin aluminium behuizing van de Tactical Tablet Pen is voorzien van een extra graveeroppervlak. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. Houd er rekening mee dat de pen met een linkse draad geopend wordt om de stift te verwisselen! Dit voorkomt een onbedoelde demontage van de pen bij het losschroeven van de dop. Deze pen is compatibel met Parker stiften met grote capaciteit of Fisher Space Pen stiften.
  Lengte: 15,4 cm
  Gewicht: 40 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 30,95

  Onze prijs € 27,45

 • Gerber Impromptu Tactische Pen GrondGrijs

  Gerber Impromptu Tactische Pen GrondGrijs

  Gerber Impromptu Tactische Pen Grondgrijs - Deze in Amerika vervaardigde tactische pen is in samenwerking met de Amerikaanse politie ontwikkelt en absoluut geen standaard pen. De pen is bruikbaar in weer en wind, hij kan alle weercondities aan. Zelfs bij lage temperaturen laat de pen je niet in de steek. Tevens bevindt zich in de punt een stevige glasbreker. Deze Impromptu is gemaakt van roestvrij staal, robuust en bedoelt om lang mee te gaan. De pen is voorzien van "Rite in the Rain"-inktvulling, de inktkleur is zwart. Met de draagclip steek je hem handig weg in een borstzakje of tasvak.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,90

  Onze prijs € 76,45

 • Gerber Impromptu Tatische Pen Zilver

  Gerber Impromptu Tatische Pen Zilver

  Gerber Impromptu Tactische Pen Zilver - Deze in Amerika vervaardigde tactische pen is in samenwerking met de Amerikaanse politie ontwikkelt en absoluut geen standaard pen. De pen is bruikbaar in weer en wind, hij kan alle weercondities aan. Zelfs bij lage temperaturen laat de pen je niet in de steek. Tevens bevindt zich in de punt een stevige glasbreker. Deze Impromptu is gemaakt van roestvrij staal, robuust en bedoelt om lang mee te gaan. De pen is voorzien van "Rite in the Rain"-inktvulling, de inktkleur is zwart. Met de draagclip steek je hem handig weg in een borstzakje of tasvak.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,90

  Onze prijs € 76,45

 • Böker plus CID cal .45 tactische pen generatie 2

  Böker plus CID cal .45 tactische pen generatie 2

  2 review(s)

  Boker plus CID cal .45 tactische pen gen 2 -

  Rainer Wenning heeft meerdere tactische pennen ontwikkeld en samen met Boker Plus de verkoop gerealiseerd. De CID .45 pen heeft hij, in samenwerking met messenmaker Thomas Braunagel ontwikkeld. Met deze verdedigingspen kan net zo snel geschreven worden als met een normale pen.  
  De pen is uit een stuk vliegtuigaluminium vervaardigd en heeft door zijn bajonet mechanisme een unieke plaats ingenomen in de wereld van tactische pennen.
  Verder heeft de pen een geïntegreerde clip (Clip Integrated Design, CID) en biedt het door de ergonomische vorm een comfortabele grip.
  Totale lengte: 12,7 cm. Gewicht 32 g

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 61,95

  Onze prijs € 55,45

 • Böker BP Tactical Pen CAL.45 CID TITAN

  Böker BP Tactical Pen CAL.45 CID TITAN

  BP Tactical Pen CAL.45 CID TITAN. Het grote succes van de .45 cal Tactical Pens CID betreft de massief titanium behuizing en de geïntegreerde clip. De tactische pen heeft kan als zelfverdedigingsinstrument ingezet worden. Totaal 12,7 cm. Gewicht ca. 30 gram.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 113,95

  Onze prijs € 101,45

 • Böker Plus SO4PRO-K Pocket Stick Titan

  Böker Plus SO4PRO-K Pocket Stick Titan

  Böker Plus SO4PRO-K Pocket Stick Titan - dit is eigenlijk geen tactische-pen, maar een zelfverdedigingstool.
  Fantastisch mooi afgewerkte titanium pocket stick van Boker Plus. Deze pocket stick, ook wel koppo stick genaamd, is geheel gemaakt uit het bijna onverwoestbare en zeer licht titanium. Ontworpen om uw belager een pijnstoot te kunnen geven in geval van nood. De touwen in deze stick zorgen voor een perfecte grip.

  Specificaties:
  -Lengte: 12,9 cm
  -Gewicht: 180 gram

  2-5 werkdagen

  € 19,95
 • Spyderco Baliyo Red/White/Blue

  Spyderco Baliyo Red/White/Blue

  What is BaliYo?
  BaliYo is a New Concept in Pens!
  Pens are boring and that's a fact. Well, it was a fact until we invented the BaliYo. We made writing come alive! Flip it around your hand or to your other hand - the possibilities are endless.
  Your lesser pens will be jealous.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 50,00

  Onze prijs € 46,45

 • Böker Plus MPP- Multi Purpose Pen grijs

  Böker Plus MPP- Multi Purpose Pen grijs

  Böker Plus MPP- Multi Purpose Pen Grey. Böker Plus MPP - Multi Purpose Pen grijs. Met deze veelzijdige nieuwe grijze pen bent u zeker goed voorbereid. Het is niet alleen een pen waar u heel goed mee kunt schrijven, maar functioneert ook als hulpmiddel en zo ook als stylus pen voor uw telefoon of tablet. De glasbreker kunt u gebruiken in geval van nood en kan worden gebruikt voor zelfverdediging. De stevige clip houdt de pen op z'n plaats. De diepe vinger groeven bieden superieur comfort. U kunt de inkt cartridge eenvoudig vervangen, door de schroef te openen. De totale lengte is 15 cm, de diameter is 13.9 mm en het gewicht is 42 gram. De tactische pen wordt geleverd in een geschenkverpakking.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 22,45

 • Böker Plus K.I.D. Cal .50 Grijs Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. Cal .50 Grijs Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. CAL .50 Grijs Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit aluminium gefreesde schrijfgereedschap een echte eyecatcher.. De matte afwerking zorgt voor een universele, ingetogen uitstraling. Totale lengte: 11 cm. Wordt geleverd in een net doosje.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 61,95

  Onze prijs € 55,45

 • True Utility StylusPen White

  True Utility StylusPen White

  Uitschuifbare sleutelhangerpen en stylus in één.
  Lengte van de pen is 70 mm, wanneer deze uitgeschoven is is de lengte 120mm
  Inclusief 3 zwarte navullingen

  1-2 werkdagen

  € 8,95
 • Nite Ize Inka Navulling Inktpatroon Blauw

  Nite Ize Inka Navulling Inktpatroon Blauw

  Nite Ize Inka Navulling Inktpatroon Blauw - Deze onder druk staande inkt cartridge is compatibel met de Nite Ize Inka pennen en geeft hen hun unieke vermogen om ondersteboven, onder water, op grote hoogte en bij extreme temperaturen te kunnen schrijven. Blauw schrijvend.

  1-2 werkdagen

  € 5,50
 • Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd

  Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd

  Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd - Deze succesvolle titanium versie van de razend populaire CID cal .45 wordt met de hand voorzien van een prachtige gevlamde kleuring, waardoor elk exemplaar een eigen unieke uitstraling heeft! De typische verkleuring, die titanium krijgt bij deze procedure, zorgt ervoor dat de kenner direct dit edele materiaal herkent. Houdt u er rekening mee dat het afgebeelde exemplaar een voorbeeld is, omdat door de individuele behandeling het patroon en kleuring van elke pen anders is. Totale lengte 12,7 cm. Gew. ca. 30 g.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 149,95

  Onze prijs € 134,45

 • Böker Plus Waves 2 Titan

  Böker Plus Waves 2 Titan

  Böker Plus Waves 2 Titan - Ondanks dat dit geen tactische-pen is, betreft het hier wel een tool waarmee u zichzelf kunt verdedigen en welke in de tas meegenomen kan worden. Het model Waves 2 is ontwikkeld voor professionele gebruikers die hier mee overweg kunnen. Het profiel is aangepast en uitgebreid met een getailleerde gripzone die ervoor zorgt dat de grip geoptimaliseerd is. De integratie met het polsbandje zorgt ervoor dat men de stick niet kan verliezen en dat de gebruiker tevens zijn hand nog kan gebruiken voor andere activiteiten, zonder dat de stick weggelegd moet worden. Rainer Wenning heeft met de Waves 2 een stick ontworpen, die nieuwe standaarden zet qua functionaliteit en hanteerbaarheid. Gemaakt uit een massief stuk titanium.
  Totale lengte: 15,1 cm
  Gewicht: 129 g
  Materiaal handvat: Titanium
  Ontwerper: Rainer Wenning

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 92,95

  Onze prijs € 82,45

 • Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. De aluminium versie met het bewezen bajonet mechanisme, wordt nu aangevuld met deze variant waarvan de body gemaakt is van koolstofvezel en de eindstukken van titanium gecoat aluminium.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 61,95

  Onze prijs € 55,45

 • Cold Steel Pocket Shark permanent marker/Self Defense Tool

  Cold Steel Pocket Shark permanent marker/Self Defense Tool

  3 review(s)
  Cold Steel Pocket Shark. Deze robuuste tactische pen van Cold Steel is een lichtgewicht pen met een stevigheid waar U tegen gezegd kan worden. Deze pen is gemaakt van high impact kunststof en vier keer steviger dan vergelijkbare pennen. De pen wordt gebruikt voor het markeren van stukken teksten en kan daarnaast worden ingezet bij noodsituaties. De stevigheid van de pen is enorm en het is daarom ook een onbreekbare pen. De dop van de pen is zo ontwikkeld dat deze in noodsituaties niet zomaar los laat. De pen is gemakkelijk mee te nemen door de riemclip en door het formaat. In noodsituaties kunt u zich met de pen verdedigen door deze als Yawara sick te gebruiken.

  2-5 werkdagen

  € 10,95

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 113

Tactische pennen koop je bij Multitools.nl

De pen is machtiger dan het zwaard; Edward Bulwer-Lytton, 1839, toneelstuk Richelieu. Het idee van de pen als verdedigingsmiddel gaat al een tijdje mee. Dit idee heeft 2015 bereikt en "de tactische pen" is het resultaat. Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt, waarbij het een effectieve afweertool is, waar ook in geval van nood een goede stoot mee uitgedeeld kan worden. De tactische pen is gemaakt van vliegtuig aluminium, welke deze pennen erg sterk en betrouwbaar maken. Soms hebben we het ook over een lichtgewicht pen (vanaf 32 gram). Uiteraard schrijven deze pennen ook zeer goed en de inktstiften kunnen vervangen worden. Hoe dan ook: Primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken in een dreigende situatie op straat.

Om goed grip te hebben heeft een tactische pen een oppervlak met groeven en ribbels. Als de hand nat is of bezweet zal dit er voor zorgen dat deze tijdens gebruik er niet uit zal schieten. Het formaat van de tactische pen is over het algemeen groter en dikker dan een normale balpen of vulpen. Hiernaast is er goed nagedacht over de fabricage. Aangezien de tactische pen in eerste instantie bedoeld is voor zelfverdediging, moet hij bestand zijn tegen nogal wat krachten van buitenaf.

Naast de basisfuncties als zelfverdediging en schrijven kan een tactische-pen nog meer functies in huis hebben. Denk hierbij aan tactische pennen met LED verlichting, met een ingebouwde styluspen of met een firestarter. Soms hebben tactische pennen een geïntegreerde clip, zodat u deze gemakkelijk aan uw tas of jas kunt bevestigen. Bij Multitools.nl kun je zelf bepalen wat voor pen je zoekt.