Tactische pennen

Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt. Het primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken als afweertool in een dreigende situatie.

Populaire merken binnen tactische pennen

 • Böker Plus
 • Nitecore
 • Schrade
 • Umarex
 • Uzi

Van laag naar hoog sorteren

100-124 of 124

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd

  Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd

  Böker Plus Tactische Pen cal .45 CID Titanium gevlamd - Deze succesvolle titanium versie van de razend populaire CID cal .45 wordt met de hand voorzien van een prachtige gevlamde kleuring, waardoor elk exemplaar een eigen unieke uitstraling heeft! De typische verkleuring, die titanium krijgt bij deze procedure, zorgt ervoor dat de kenner direct dit edele materiaal herkent. Houdt u er rekening mee dat het afgebeelde exemplaar een voorbeeld is, omdat door de individuele behandeling het patroon en kleuring van elke pen anders is. Totale lengte 12,7 cm. Gew. ca. 30 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 145,95

  Onze prijs € 134,45

 • Böker Plus Waves 2 Titan

  Böker Plus Waves 2 Titan

  Böker Plus Waves 2 Titan - Ondanks dat dit geen tactische-pen is, betreft het hier wel een tool waarmee u zichzelf kunt verdedigen en welke in de tas meegenomen kan worden. Het model Waves 2 is ontwikkeld voor professionele gebruikers die hier mee overweg kunnen. Het profiel is aangepast en uitgebreid met een getailleerde gripzone die ervoor zorgt dat de grip geoptimaliseerd is. De integratie met het polsbandje zorgt ervoor dat men de stick niet kan verliezen en dat de gebruiker tevens zijn hand nog kan gebruiken voor andere activiteiten, zonder dat de stick weggelegd moet worden. Rainer Wenning heeft met de Waves 2 een stick ontworpen, die nieuwe standaarden zet qua functionaliteit en hanteerbaarheid. Gemaakt uit een massief stuk titanium.
  Totale lengte: 15,1 cm
  Gewicht: 129 g
  Materiaal handvat: Titanium
  Ontwerper: Rainer Wenning

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 82,45

 • Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. Cal .50 Carbon Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de compacte K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. De aluminium versie met het bewezen bajonet mechanisme, wordt nu aangevuld met deze variant waarvan de body gemaakt is van koolstofvezel en de eindstukken van titanium gecoat aluminium.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,45

 • Elite tactische pen kleur grijs TA-P2

  Elite tactische pen kleur grijs TA-P2

  1 review(s)
  Elite tactische pen kleur grijs - deze compacte tactische pen is 13,5 cm lang en is gemaakt van grijs geanodiseerd vliegtuig aluminium met een stevige clip van hetzelfde materiaal, zodat je deze gemakkelijk aan je riemlus of borstvak kunt hangen. Deze zelfverdedigingspen heeft een slimme geïntegreerde en zeer sterke kubotanstok, wat inhoudt dat je hiermee jezelf goed kunt verweren in tijden van nood. Beide uiteinden van de pen zijn hiervoor te gebruiken. Tevens is de dop van de pen te gebruiken als glasbreker. De balpen komt te voorschijn wanneer je de dop van de pen af trekt. De pen wordt geleverd in een nette zwarte doos met velourse vulling.

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 27,45

  Onze prijs € 25,45

 • Böker Plus Tactische Pen Blauw

  Böker Plus Tactische Pen Blauw

  Böker Plus tactische Pen Blauw - Gemaakt van lichtgewicht, maar robuust aluminium. De royal blue geanodiseerde pen en stabiele kap zijn uitgerust met een checkering greep, die voor extra houvast zorgt. De pen is eenvoudig in de zak te stoppen. Bovendien, heeft de Böker plus TP een afgeronde roestvrij stalen ring, die als kubotan gebruikt kan worden. De dop beschikt over precisieschroefdraad en is bovendien beveiligd door een interne O-ring. Om te schrijven kan de dop op de achterkant van de pen geplaatst worden. Totale lengte:15 cm. Gewicht 50 g.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 27,95

  Onze prijs € 25,45

 • UZI Tactical Defender Pen 2 Black

  UZI Tactical Defender Pen 2 Black

  1 review(s)
  UZI Tactical Defender Pen 2 black - Deze in zwart uitgevoerde tactische pen nummer 2 van UZI is gemaakt van gekarteld, geanodiseerd vliegtuig aluminium. Heeft een zwarte balpoint pen, welke door aan de pen te draaien, naar binnen of naar buiten komt. Meestal moet je de pen 4 tot 5 keer ronddraaien voordat de ballpen zichtbaar is. De achterzijde is als glasbreker uitgevoerd. De tactische pen wordt geleverd inclusief een zwarte inkt vulling, welke vervangen kan worden door een standaard dikke Parker vulling. Deze tactische pen is 15,5 centimeter lang en weegt ruim 45 gram. Met de naar binnen gedraaide kogelpen is hij 14,5 centimeter lang. De diameter is ongeveer 1,5 centimeter.

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 33,45

  Onze prijs € 31,45

 • True Utility Telescopic Pen

  True Utility Telescopic Pen

  Een uitschuifbare pen voor aan je sleutelbos met 3 navullingen.
  met magnetische dop

  1-2 werkdagen

  € 8,95
 • Troika Rollerballpoint Black is Beautiful

  Troika Rollerballpoint Black is Beautiful

  Rollerballpoint gemaakt door Troika met de naam Black is Beautiful. Geheel zwart. Zwarte inkt, navulbaar. Gemaakt van metaal. Afmeting: 126x13x15mm. Gewicht: 44g. In metalen cassette.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 38,75

  Onze prijs € 34,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Zwart

  Troika Multifunctionele Pen Construction Zwart

  Troika Multifunctionele Pen Construction Zwart - Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, zwart gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Donkerblauw

  Troika Multifunctionele Pen Construction Donkerblauw

  Troika Multifunctionele Pen Construction Donkerblauw - Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, donkerblauw gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Oranje

  Troika Multifunctionele Pen Construction Oranje

  Troika Multifunctionele Pen Construction Oranje - Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, oranje gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Rood

  Troika Multifunctionele Pen Construction Rood

  Troika Multifunctionele Pen Construction Rood- Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, rood gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Zilver

  Troika Multifunctionele Pen Construction Zilver

  Troika Multifunctionele Pen Construction Zilver - Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, zilver gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • Troika Multifunctionele Pen Construction Geel

  Troika Multifunctionele Pen Construction Geel

  Troika Multifunctionele Pen Construction Geel - Multifunctionele pen gemaakt door Troika met de naam Construction. Messing metaal, geel gelakt. Met 7 functies: ballpointpen (zwarte vulling), stylus, cm en inch liniaal, 2 meetschalen (1:20 en 1:50), waterpas, platte en kruiskopschroevendraaier. Erg praktisch op de bouwplaats! Geleverd in een nette geschenkdoos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 22,45

 • CRKT Williams Pen, nonreflect, zwart

  CRKT Williams Pen, nonreflect, zwart

  CRKT Williams Pen - Dit is een tactische pen met de onverwoestbare Fisher SpacePen vulling. de pen is gemaakt van aluminium met een zwarte coating. Dit schrijfgerei is tevens te gebruiken als een Kubotanstok. In die hoedanigheid kun je een onverwachte pijnprikkel geven aan een belager in bedreigende situaties. Ga dus veilig op pad met deze praktische pen op zak of in je handtas. De pen wordt in een doosje geleverd inclusief een luxe opbergetui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 79,00

  Onze prijs € 69,45

 • Böker Plus Rocket Pen Messing

  Böker Plus Rocket Pen Messing

  Böker Plus Rocket Pen Messing - De voorkeur van Darriel Caston voor meer exotische materialen is ook gerealiseerd in de serie versie van zijn Rocket pennen. Met deze variant gemaakt van massief messing biedt Böker een schrijfapparaat uit de hogere klasse aan. Het hoge specifieke gewicht van messing geeft een totaal ander gevoel dan het gebruikelijke aluminium. En ook de patina, wat messing onvermijdelijk krijgt in het dagelijks gebruik, geeft de pen een bijna vintage-achtige look. Het bijzonder goed schuivende bajonetmechanisme draagt bij tot het schrijfplezier. De diameter van de pen is 8,3/11,3 mm.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Böker Plus K.I.D. cal .50 Messing Tactische Pen

  Böker Plus K.I.D. cal .50 Messing Tactische Pen

  1 review(s)
  Böker Plus K.I.D. cal .50 Messing Tactische Pen - Nieuw uit de koker van Thomas Braunagel is deze versie van de zich al bewezen CID cal .45. Aanzienlijk korter, iets forser van omvang en met een klassieke clip, ligt de robuuste K.I.D. cal .50 zeer prettig in de hand tijdens het schrijven. Het speciale formaat, het materiaalgebruik en het ingenieuze mechanisme maken van dit messing gefreesde schrijfgereedschap een echte eyecatcher. Messing als materiaal voor Tactical Pens heeft zijn eigen charme. De koperroest die messing onvermijdelijk krijgt bij dagelijks gebruik, geeft deze tactische pen in de loop der tijd een prachtige, aparte vintage look.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,45

 • Böker Plus CID Cal .45 Messing Tactische Pen

  Böker Plus CID Cal .45 Messing Tactische Pen

  Böker Plus CID Cal .45 Messing Tactische Pen - Messing als materiaal voor een tactische pen heeft zo zijn eigen charme. De gouden kleur is natuurlijk wel opvallend, maar een pen van messing heeft door zijn veel hoger materiaalgewicht een heel ander gevoel en uitstraling in vergelijking met titanium of aluminium. En ook de koperroest, wat messing onvermijdelijk krijgt bij het dagelijks gebruik, geeft de pen een buitengewone gebruikte- of vintage look.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,45

 • Böker Plus Rocket Pen Zwart

  Böker Plus Rocket Pen Zwart

  Böker Plus Rocket Pen Zwart - Het ongewone ontwerp van de Rocket Pen komt van de maatwerk messenmaker Darriel Caston. De ovale doorsnede van deze tactische pen valt niet alleen direct op maar geeft ook een zeer comfortabele grip. De pen is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, waardoor de Rocket Pen niet alleen een geschikte tactische pen is, maar ook een elegant schrijfinstrument. Het bajonetmechanisme met zijdelingse schuifregelaar is vakkundig geïntegreerd in de vorm van de pen. De diameter van de pen is 8,3/ 11,3 mm.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 27,45

 • Benchmade Pen Mat Zilver

  Benchmade Pen Mat Zilver

  Benchmade Pen Mat Zilver -

  Geanodiseerd/Geëloxeerd aluminium behuizing
  Ergonomische ribbels zorgen voor comfort tijdens het schrijven
  Dop sluit met een klik wat voorkomt dat de dop makkelijk los laat.
  Gevuld met Fisher inktpatronen, welke eenvoudig te vervangen zijn.
  Ontwerper: Benchmade
  Lengte totaal (cm): 15.00

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 195,00

  Onze prijs € 175,45

 • Ruger Bolt Action Pen zwart

  Ruger Bolt Action Pen zwart

  Ruger Bolt Action Pen zwart - Met deze nieuwe balpen kunt u nu uw documenten stijlvol ondertekenen of uw volgende mesontwerp op papier zetten. Het mechanisme van dit hoogwaardige schrijfinstrument doet denken aan de repeterende hefboom van de wereldberoemde wapenfabrikant Ruger. Natuurlijk staat er niets in de weg om het ook als tactische pen te gebruiken. Balpen met een lichaam van hoogwaardig gefreesd zwart aluminium. Dit is een overtuigend ontwerp van messenmaker Brian Fellhoelter. Wordt geleverd inclusief zwarte Fisher Space-Pen Mine PR4.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 50,95

  Onze prijs € 46,45

 • Benchmade Pen Mat Zwart

  Benchmade Pen Mat Zwart

  Zwarte pen met ergonomisch geribbeld patroon van roestvrij staal.


  Zwart
  Geannodiseerd/Geeuml;loxeerd Aluminium
  Benchmade design
  15.00

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 195,00

  Onze prijs € 175,45

 • Benchmade Pen Mat Zilver - Blauw

  Benchmade Pen Mat Zilver - Blauw

  Benchmade Pen Mat Zilver - Blauw -


  Geanodiseerd/Geëloxeerd aluminium behuizing
  Ergonomische ribbels zorgen voor comfort tijdens het schrijven
  Dop sluit met een klik wat voorkomt dat de dop makkelijk los laat.
  Gevuld met Fisher inktpatronen, welke eenvoudig te vervangen zijn.
  Ontwerper: Benchmade 13.00

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 195,00

  Onze prijs € 175,45

 • UZI Tactical Pen 2 and Flashlight Combo

  UZI Tactical Pen 2 and Flashlight Combo

  UZI Tactische Pen en Zaklamp Giftset - Deze tactische pen heeft een totale lengte van 15,20 cm. De zwarte schrijfpen (zwarte inkt) heeft een aluminium behuizing met riemclip en kroon bezel. Deze kan ook gebruikt worden om jezelf mee te verdedigen. De pen kan opnieuw gebruikt worden met Fisher Space vullingen.
  De zaklamp is heeft een lengte van 13,30 cm. De behuizing is van zwart aluminium. De zaklamp bevat 3 witte Cree LED lampen welke tot 110 lumen licht geven. De zaklamp werkt op 3 lithium batterijen (meegeleverd).
  Beide worden geleverd in een combo pakket. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 66,45

  Onze prijs € 62,45

 • SOG Flint

  SOG Flint

  SOG Flint - Het is moeilijk om zoveel overlevingstools in een item te vinden als in de Flint. De Flint heeft voldoende overlevings- en verdedigingscomponenten om je door de nacht heen te helpen of uit de buurt van gevaar te houden. In een gereedschap ter grootte van een potlood, heeft de Flint een ingebouwde vuurstarter, een stalen afstrijker in de mantel, een glasbreker met een punt van carbide en een veiligheidsfluit. Met een gewicht van minder dan 20 gram en een lengte van 11 cm, is het klein genoeg om aan een draagkoord, in een broekzak of in een rugzak te dragen. Hiervoor is de Flint voorzien van een sleutelhangerring.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,70

Van laag naar hoog sorteren

100-124 of 124

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tactische pennen koop je bij Multitools.nl

De pen is machtiger dan het zwaard; Edward Bulwer-Lytton, 1839, toneelstuk Richelieu. Het idee van de pen als verdedigingsmiddel gaat al een tijdje mee. Dit idee heeft 2015 bereikt en "de tactische pen" is het resultaat. Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt, waarbij het een effectieve afweertool is, waar ook in geval van nood een goede stoot mee uitgedeeld kan worden. De tactische pen is gemaakt van vliegtuig aluminium, welke deze pennen erg sterk en betrouwbaar maken. Soms hebben we het ook over een lichtgewicht pen (vanaf 32 gram). Uiteraard schrijven deze pennen ook zeer goed en de inktstiften kunnen vervangen worden. Hoe dan ook: Primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken in een dreigende situatie op straat.

Om goed grip te hebben heeft een tactische pen een oppervlak met groeven en ribbels. Als de hand nat is of bezweet zal dit er voor zorgen dat deze tijdens gebruik er niet uit zal schieten. Het formaat van de tactische pen is over het algemeen groter en dikker dan een normale balpen of vulpen. Hiernaast is er goed nagedacht over de fabricage. Aangezien de tactische pen in eerste instantie bedoeld is voor zelfverdediging, moet hij bestand zijn tegen nogal wat krachten van buitenaf.

Naast de basisfuncties als zelfverdediging en schrijven kan een tactische-pen nog meer functies in huis hebben. Denk hierbij aan tactische pennen met LED verlichting, met een ingebouwde styluspen of met een firestarter. Soms hebben tactische pennen een geïntegreerde clip, zodat u deze gemakkelijk aan uw tas of jas kunt bevestigen. Bij Multitools.nl kun je zelf bepalen wat voor pen je zoekt.