Tactische pennen

Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt. Het primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken als afweertool in een dreigende situatie.

Populaire merken binnen tactische pennen

 • Böker Plus
 • Nitecore
 • Schrade
 • Umarex
 • Uzi

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

 • Schrade Survival Tactical Pen bruin - Uitlopend model

  Schrade Survival Tactical Pen bruin - Uitlopend model

  Schrade Survival Tactical Pen bruin - SCPEN4BR - Deze tactische-pen is zeer compleet uitgerust. Zo kun je er mee schrijven, door de dop er af te schroeven, maar heeft de pen ook een firestarter, een fluit en een glasbreker! Allemaal in deze 15 cm lange pen. Je kan de pen gemakkelijk meenemen door de pocketclip te gebruiken aan je tas of broek.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 51,95

 • Smith & Wesson M&P 2nd Generation Tactische Pen Bruin

  Smith & Wesson M&P 2nd Generation Tactische Pen Bruin

  Smith & Wesson M&P 2nd Generation Tactische Pen Bruin - Deze stijlvolle en elegante tactische pen met goud-bruine hoogglans coating is vervaardigd uit zeer sterk aluminium (T6061). Behalve als schrijfpen, kan deze met het stompe uiteinde ook gebruikt worden als zelfverdedigingswapen, glasbreker of stylus voor een IPad of mobiele telefoon. De pen schrijft met zwarte inkt en is voorzien van een zwarte pocketclip.Navullen kan met een standaard Parker vulling.

  Direct leverbaar

  € 43,95
 • Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR

  Böker Plus iPlus TTP BR - De iPlus TTP heeft aan de achterzijde een rubberen punt voor gebruik op touchscreens en die goed beschermd is door de afneembare achterste dop. De voorste, grote dop verbergt zoals gewoonlijk een gewone balpenpunt. De gefreesde bruin aluminium behuizing van de Tactical Tablet Pen is voorzien van een extra graveeroppervlak. Door de clip kun je de pen gemakkelijk bij je dragen. Houd er rekening mee dat de pen met een linkse draad geopend wordt om de stift te verwisselen! Dit voorkomt een onbedoelde demontage van de pen bij het losschroeven van de dop. Deze pen is compatibel met Parker stiften met grote capaciteit of Fisher Space Pen stiften.
  Lengte: 15,4 cm
  Gewicht: 40 gram

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 30,95

  Onze prijs € 27,45

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Tactische pennen koop je bij Multitools.nl

De pen is machtiger dan het zwaard; Edward Bulwer-Lytton, 1839, toneelstuk Richelieu. Het idee van de pen als verdedigingsmiddel gaat al een tijdje mee. Dit idee heeft 2015 bereikt en "de tactische pen" is het resultaat. Een tactische pen is een pen die zwaarder, dikker en robuuster is dan een normale pen. Het uiteinde is hard en heeft een scherpe punt, waarbij het een effectieve afweertool is, waar ook in geval van nood een goede stoot mee uitgedeeld kan worden. De tactische pen is gemaakt van vliegtuig aluminium, welke deze pennen erg sterk en betrouwbaar maken. Soms hebben we het ook over een lichtgewicht pen (vanaf 32 gram). Uiteraard schrijven deze pennen ook zeer goed en de inktstiften kunnen vervangen worden. Hoe dan ook: Primaire doel van de tactische pen is zelfverdediging, bijvoorbeeld door deze als glasbreker te gebruiken of door deze te gebruiken in een dreigende situatie op straat.

Om goed grip te hebben heeft een tactische pen een oppervlak met groeven en ribbels. Als de hand nat is of bezweet zal dit er voor zorgen dat deze tijdens gebruik er niet uit zal schieten. Het formaat van de tactische pen is over het algemeen groter en dikker dan een normale balpen of vulpen. Hiernaast is er goed nagedacht over de fabricage. Aangezien de tactische pen in eerste instantie bedoeld is voor zelfverdediging, moet hij bestand zijn tegen nogal wat krachten van buitenaf.

Naast de basisfuncties als zelfverdediging en schrijven kan een tactische-pen nog meer functies in huis hebben. Denk hierbij aan tactische pennen met LED verlichting, met een ingebouwde styluspen of met een firestarter. Soms hebben tactische pennen een geïntegreerde clip, zodat u deze gemakkelijk aan uw tas of jas kunt bevestigen. Bij Multitools.nl kun je zelf bepalen wat voor pen je zoekt.