Richtkijkers & optiek

Multitools.nl heeft een uitgebreid assortiment van de modernste richtkijkers, verrekijkers en spotting scopes. Deze kijkers zijn geschikt voor de schietsport, airsoft en de jacht. Daarnaast kun je bij ons terecht voor oprecht advies omtrent de aanschaf van je richtkijker.

Direct naar: Montages | Richtkijkers | Spotting scopes | Verrekijkers | Koffers en tassen | Airsoft richtkijkers | Bescherming
Populaire merken: Vortex | AGS | Gamo | Hawke | Walther

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 1541

 • Explorer Microscope with LED loupe / lens

  Explorer Microscope with LED loupe / lens

  Explorer Microscope with LED
  Ontdekkingsreiziger Microscoop met LED. 1 1/2 "x 1 1/2" overall. Zilver samenstelling behuizing. Met twee witte LED's en een ultraviolette LED met aan / uit schakelaar, ooglens, richten zich aanpassen lens en objectief. 45x vergroting. Maakt gebruik van drie LR927 knoopcel batterijen (meegeleverd). Zwart kunstleer opbergetui met klittenband sluiting. Geweldig voor industrieel gebruik, medische wetenschap, munten en postzegels, aardrijkskunde, printplaat, drukwerk, tuinieren, onderwijs, huis wonen of kantoren.

  Direct leverbaar

  € 13,45
 • Hawke 2 pce Adapter Picantiny 11mm (3/8) Weaver rail

  Hawke 2 pce Adapter Picantiny 11mm (3/8) Weaver rail

  2 delig Adapter / adaptor Picantiny 11mm (3/8)


  Hawke Picantiny 2 stuk heeft een totale lengte 99.7mm/53.3mm (weaver / picantiny). Voor een professionele montage oplossing, Hawke Optics biedt een compleet assortiment van mounts en rails voor dag optica en nachtkijkers. De rails bieden een veilige interface voor optische bezienswaardigheden. Precisie gemaakt met behulp van materialen zoals hoogwaardig vliegtuig aluminium en een hoge treksterkte schroeven. Anti-glare matte zwarte afwerking om het uiterlijk van je geweer en omvang te vergroten.
  totale lengte: 6" / 152mm

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 23,45

 • Hawke 1 Pce Adaptor Picantiny (Extended) weaver rail

  Hawke 1 Pce Adaptor Picantiny (Extended) weaver rail

  1 Pce Adaptor Picantiny (Extended)

  Hawke Picantiny Uitgebreide One Piece heeft een totale lengte 172mm. Voor een professionele montage oplossing, Hawke Optics biedt een compleet assortiment van mounts en rails voor dag optica en nachtkijkers. De rails bieden een veilige interface voor optische bezienswaardigheden. Precisie gemaakt met behulp van materialen zoals hoogwaardig vliegtuig aluminium en een hoge treksterkte schroeven. Anti-glare matte zwarte afwerking om het uiterlijk van je geweer en omvang te vergroten.
  totale lengte: 6.8" / 172mm

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,50

  Onze prijs € 23,45

 • Cytac Pistool Draagkoord

  Cytac Pistool Draagkoord

  Cytac Pistool Draagkoord - Rubberen koord om een pistool aan je broek te kunnen bevestigen. Uitrekbaar tot ongeveer 1.40 m. Voorzien van een riemlus en een quick relaese button.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Richtkijkerdoppen Bushwacker nr.7

  Richtkijkerdoppen Bushwacker nr.7

  Bushwacker maat 57 - 62mm

  Direct leverbaar

  € 11,75
 • Richtkijkerdoppen Bushwacker nr.8

  Richtkijkerdoppen Bushwacker nr.8

  Bushwacker maat 63 - 67mm

  Direct leverbaar

  € 11,75
 • Hawke Flip Up Cover size 5

  Hawke Flip Up Cover size 5

  Hawke Flip Up Cover size 5. Deze lenskap heeft een binnendiameter van 51 mm. Deze lenskappen beschermen de richtkijker tegen regen, wind en vuil. De kappen zijn gemaakt van hoogwaardig en flexibel kunststof/rubber materiaal. Ze zijn eenvoudig te monteren, blijven goed zitten en gaan snel open wanneer u de scope wilt gebruiken.  Direct leverbaar

  € 10,00
 • Honeycomb Sunshade Hawke objectief 56 mm

  Honeycomb Sunshade Hawke objectief 56 mm

  De Honeycomb Sunshade Hawke ojectief 56 mm past op alle modellen vanaf juni 2015 behalve de Frontier. De sunshade past op een objectief van 56 mm en is 9mm lang en wordt geschroefd op de voorkant van richtkijker. Door de honinggraat worden de reflecties en de schitteringen tot 0 gereduceerd waarbij het geen consessies doet aan het gewenste zicht!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,30

  Onze prijs € 34,45

 • Vortex Flip Cap Optic cover FC-3 30-35 mm

  Vortex Flip Cap Optic cover FC-3 30-35 mm

  Vortex Flip Cap Optic cover FC-3 30-35 mm  De Vortex Flip Cap Optic cover FC-3 is een flip up cap voor richtkijkers, met een oculair of objectief diameter van 30-35 mm. De flip caps zijn eenvoudig over het oculair of het objectief te schuiven en beschermen de richtkijker tijdens transport of opslag.

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Vortex Flip Cap Optic cover FC-6 46-55 mm

  Vortex Flip Cap Optic cover FC-6 46-55 mm

  Vortex Flip Cap Optic cover FC-6 46-55 mm  De Vortex Flip Cap Optic cover FC-6 is een flip up cap voor richtkijkers, met een oculair of objectief diameter van 46-55 mm. De flip caps zijn eenvoudig over het oculair of het objectief te schuiven en beschermen de richtkijker tijdens transport of opslag.

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Richtkijker Gamo 4 x 32 WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 4 x en word geleverd inclusief bijpassende montage voor op een 9-11mm rail..

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 52,50

  Onze prijs € 47,95

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

  5 review(s)
  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die geoptimaliseerd is, en heeft een volledige multi-coating optica. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center richtkijkers heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben een geetste Mildot. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.
  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 123,05

  Onze prijs € 110,45

 • RAM Grizzly 5.5

  RAM Grizzly 5.5

  Hollowpointpellet geschikt voor middellange afstand. Speciaal ontwerp voor hoge impact en vernietiging. Door de holle kop van de RAM Grizzly zal de impact en beschadiging van het object waarop wordt geschoten groter zijn dan bij pellets met een punt of ronde kop. Bij het raken van het doel zal de RAM Grizzly door de holle kop omvouwen en daardoor een grotere impact hebben op het object. De RAM Grizzly's zijn in het buitenland geliefd onder bestrijders van ongedierte. De gladde afwerking van de Grizzly zorgt voor een stabiel schotbeeld en precisie.


  De RAM Grizzly kogeltjes zijn voorzien van een filmlaag "Pellet Lube" deze smerende laag zorgt ervoor dat de lood van de RAM Grizzly pellet niet afzet tegen de binnenwand van de loop. De smerende werking van de pellet lube zorgt ervoor dat de pellet soepel door de trekken en velden gaat zonder dat er stukjes vanaf scheuren.


  De beschermde filmlaag van de RAM Pellets zorgt er ook voor dat je loop schoon blijft, een schone loop is belangrijk voor het behoud van je luchtdrukgeweer en de prestaties.

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • Combat Zone BBs 0.12 Geel

  Combat Zone BBs 0.12 Geel

  Combat zone BB

  6mm plastic BB's voor gebruik in alle Airsoft replica's.
  Verpakt in een fles met 5000 stuks.
  Gewicht : 0.12 gram

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • RAM Hyena Penetrators 4.5

  RAM Hyena Penetrators 4.5

  Middel gewicht kogel voor jacht en preciesie schieten. Aërodynamisch ontwerp voor lange afstand en hoge impact. 


  De RAM Hyena Penetrator kogeltjes zijn voorzien van een filmlaag "Pellet Lube" deze smerende laag zorgt ervoor dat de lood van de RAM Hyena Penetrator pellet niet afzet tegen de binnenwand van de loop. De smerende werking van de pellet lube zorgt ervoor dat de pellet soepel door de trekken en velden gaat zonder dat er stukjes vanaf scheuren.


  De beschermde filmlaag van de RAM Pellets zorgt er ook voor dat je loop schoon blijft, een schone loop is belangrijk voor het behoud van je luchtdrukgeweer en de prestaties.

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • RAM Punisher 5.5

  RAM Punisher 5.5

  Zware pellet geschikt voor lange afstand. Speciaal aërodynamisch ontwerp voor hoge impact en penetratie. Door de uitgebalanceerde gewichtsverdeling van de RAM Punisher kunnen dichte schotgroepjes worden behaald. De gladde afwerking zorgt voor een stabiel schotbeeld en precisie.


  De RAM Punisher kogeltjes zijn voorzien van een filmlaag "Pellet Lube" deze smerende laag zorgt ervoor dat de lood van de RAM Punisher pellet niet afzet tegen de binnenwand van de loop. De smerende werking van de pellet lube zorgt ervoor dat de pellet soepel door de trekken en velden gaat zonder dat er stukjes vanaf scheuren.


  De beschermde filmlaag van de RAM Pellets zorgt er ook voor dat je loop schoon blijft, een schone loop is belangrijk voor het behoud van je luchtdrukgeweer en de prestaties.

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • Hawke Sunshade - Objectief (40mm) AO

  Hawke Sunshade - Objectief (40mm) AO

  Deze sunshade is een scope accessoire voor de Hawke richtkijker / geweerkijker. Het betreft hier de Sunshade 40mm en past alleen op de nieuwe Hawke modellen (behalve de Frontier) die vanaf juni 2015 zijn geleverd. Elimineert het zonlicht direct wanneer deze de lens bereikt. Past op alle Hawke modellen met een objectief van 40mm AO en is 10 cm lang. De sunshade kan eenvoudig aan de voorkant van de richtkijker geschroefd worden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 18,45

 • Hawke waterpasje 9-11 mm (BUBBLE LEVEL)

  Hawke waterpasje 9-11 mm (BUBBLE LEVEL)

  1 review(s)

  Hawke waterpasje (BUBBLE LEVEL) makkelijk te monteren op elke 9-11 mm rail, hierdoor verzekerd van een stabiele montage van de richtkijker op het wapen. Deze waterpas maakt het mogelijk om de prestaties te verbeteren door het geweer bij elk schot op het zelfde niveau te houden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,00

  Onze prijs € 21,45

 • Hawke Fixed Bipod 6-9 Inch

  Hawke Fixed Bipod 6-9 Inch

  Hawke Fixed Bipod - In hoogte verstelbare veerbelaste poten. Lichtgewicht hoogwaardige legering, zwart geanodiseerd. Ontworpen om de nauwkeurigheid en stabiliteit te verbeteren.


  Verstelbare verstelbare poten: 15-23cm

  Direct leverbaar

  € 67,00
 • UZI Periscope

  UZI Periscope

  Deze periscoop heeft een vergroting van 5 bij 20. De zwarte aluminium behuizing welke uitrekbaar is tot 68,30 cm kan goed inzoomen. De periscoop is bij uitstek geschikt voor surveillance doeleinden en om te kijken over hekken, wanden en daken. En ook geschikt voor andere lastige plaatsen of waar een bocht of hoek te vinden is. lift schachten, airconditioning plaatsen, achter trapgaten, in smalle gangen of nauwe plaatsen. Deze periscoop is waterdicht en wordt geleverd met een nylon draagtas.


  De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten te kunnen rondkijken. Een voordeel boven radar, sonar e.d, is dat een periscoop passief is (dat wil zeggen zelf niets uitzendt), terwijl andere systemen in principe hun eigen aanwezigheid kunnen verraden door de uitgezonden signalen.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 123,45

  Onze prijs € 116,45

 • Richtkijker Hunter Eco 3-9x40

  Richtkijker Hunter Eco 3-9x40

  De Hunter Eco 3-9x40 is een zeer heldere en degelijke kijker met een vergroting van drie tot negen keer voor een gunstige prijs. Met een opvallend helder zicht voor deze prijsklasse is deze geschikt voor luchtwapens en klein kaliber vuurwapens. De lens aan de voorzijde heeft een diameter van 40 mm wat ervoor zorgt dat er voldoende licht in kan komen zodat er ook in een wat donkerdere omgeving prima gericht kan worden. De kijker wordt geleverd inclusief de afgebeelde flip ups.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 64,00

  Onze prijs € 59,45

 • Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  2 review(s)

  De Gamo Vampir 4x32 is misschien wel de allerpopulairste Gamo richtkijker ooit. De Vampir wordt geleverd inclusief een kleine maar felle lamp, een laserset en een montage. Het fijne 30/30 draadkruis is geschikt voor vele doeleinden en de 1 inch buisdiameter past op vele montages. Niet dat het nodig is, want deze richtkijker wordt geleverd inclusief montage. Naast een drukknop zijn de laser en lamp ook bedienbaar met een drukpad welke middels een plakker op de kolf te bevestigen is. Met een lengte van 293 mm en een gewicht van 560 gram zet de Vampir zich neer in de middenklasse qua afmetingen. Al met al is de Gamo Vampir 4x32 een echte aanrader!


  De richtkijker wordt geleverd inclusief met: lamp, laser, batterijen, set drukpads, sleutelset, lenzendoekje en een montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 103,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Hawke Sidewinder 30 6.5-20x42 SF Half Mil Dot IR

  Richtkijker Hawke Sidewinder 30 6.5-20x42 SF Half Mil Dot IR

  1 review(s)

  De Hawke Sidewinder Tactical serie geweerkijkers bevatten een optische systeem op een bijzonder hoog niveau. De lenzen zijn volledig multi-gecoat met 18 lagen coating en geven een helder en licht beeld in alle omstandigheden. De Sidewinder Tactical serie is afgeleid van de populaire Sidewinder 30 serie. De sterke buis van 30mm aluminium is mat zwart geanodiseerd om schitteringen van licht tegen te gaan. De multi gecoate lenzen zijn ontworpen om een licht en helder beeld te geven in alle omstandigheden van jagen in de schemering tot schieten op schietbanen.


  De 10x en 20x 1/2 mildot reticle zijn volledig zwevend gemaakt. Dit betekent dat de reticle niet doorloopt tot aan de rand van het glas. Dit geeft een opmerkelijk rustig beeld. De Dots en streepjes hebben een onderlnge afstand van 1/2 mildot. De holle balken hebben een afstand van 0.2 Mildot en 1 Mildot tussen de streepjes. De iets kleiner (42mm) lensdiameter laat de kijker zich wat lager op het geweer monteren. Alle Sidewinder reticles zijn glass ge-etst


  De sidewheel Parallax verstelling kan ingesteld worden vanaf 9m tot oneindig en zorgt voor een scherp beeld op alle afstanden. De als extra bijgeleverde 50mm sidewheel laat je de parallax verstellen zonder uit de schiethouding te komen. De 1/4 MOA turrets zijn groot uitgevoerd voor beter grip en kunnen gereset worden op "Zero" en ook op slot zodat ze niet per ongeluk verdraaid kunnen worden.


  De verlichting van de reticle heeft de kleuren Rood of Groen wanneer ingeschakeld en 5 instellingen voor helderheid. Setting 1 - 3 zijn minder fel voor gebruik als er weinig licht is, en setting 4 en 5 zijn feller voor gebruik overdag of als er veel licht is. Reticle is zwart als de verlichting niet is ingeschakeld. De verstelbare oculair heeft een sluitring om de focus in de afgesteld positie te houden. De zoomring is anti-slip en heeft een verhoging voor een betere grip.  Vergeet niet een montage te bestellen om deze richtkijker op uw wapen te kunnen monteren. Wij adviseren u een medium mount aan, let erop dat u een 30 mm versie moet bestellen!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 576,75

  Onze prijs € 519,45

 • Richtkijker Bullseye ZF 3-9x40 AO Duplex

  Richtkijker Bullseye ZF 3-9x40 AO Duplex

  De Diana Bullseye 3-9x40AO is de grotere broer van de 4x32. Ook dit is een fijne heldere kijker, maar ditmaal met een verstelbare vergroting. En ook belangrijk je kunt deze kijker gebruiken voor korte, middellange en langere afstanden. Met de AO scherpstellen voor het scherpste beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding mede door een in het glas geëtst richtkruis. De parallax verstelling zorgt voor een haarscherp beeld zonder vervormingen en afwijkingen. De kijker is zeer degelijk gemaakt en is bestand tegen de terugslag/trilling van zwaardere luchtbuksen. Schok en spatwater bestendig.


  Als montage raden wij een Medium een (1) inch (25,4 mm) twee delige mount aan.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,00

  Onze prijs € 95,00

 • Richtkijkjer Hunter Airgun 3-9x40 IR

  Richtkijkjer Hunter Airgun 3-9x40 IR

  1 review(s)
  De Hunter Airgun 3-9x40IR is een zeer gunstig geprijste kijker. Met een opvallend helder zicht voor deze prijsklasse kunnen wij deze kijker iedereen aanraden. De kijker komt inclusief de afgebeelde flip ups. Het verschil met de 3-9x40 is dat dit model IR heeft. De illumiated reticle kan het richtkruis in diverse standen verlichten. Vergeet niet een montage te bestellen om deze richtkijker op uw wapen te kunnen monteren. Wij raden een set 1'/ 25,4mm medium mounts aan.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 92,50

  Onze prijs € 86,45

 • Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  1 review(s)

  De Red Green Blue richtkijker. In drie verschillende kleuren kan het draadkruis verlicht worden. Met een drie tot negen keer vergroting plaatst deze richtkijker zich precies in de middenklasse. De Gamo is goed bruikbaar tot ongeveer 50 meter en bijzonder helder voor een kijker. De richtkijker is gemaakt van aluminium en heeft een mooie mat zwarte afwerking. De richtkijker is vochtbestendig, waterdicht en schokbestendig. Deze robuuste richtkijker is geschikt voor sterke tot zeer sterke veerbuksen.Let op! U hoeft hier geen extra montage voor te bestellen gezien de kijker inclusief een eendelig montage komt.


  Het draadkruis beschikt over een RGB (Rood, Groen, Blauw) rectile zodat u op ieder moment van de dag uw doelwit makkelijk in uw vizier kunt brengen.


  Rood licht: ideaal voor alle lichtomstandigheden
  Groen licht: optimaal voor ochtendschemering
  Blauw licht: optimaal voor omstandigheden met weinig licht

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 186,65

  Onze prijs € 169,50

 • redfield 2-7x33

  Richtkijker Redfield revolution 2-7x33 4-plex

  De kleinste redfield kijker uit de Evolution serie. De kijker valt op door een prachtige matte afwerking met rode striping. De kijker is zeer helder en heeft een opmerkelijk mooie afwerking. Liefhebbers van mooie doch bescheiden kijkers kunnen echt hun hart ophalen bij deze glasheldere Redfield. De kijker is prettig in gebruik en heeft een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt hij over makkelijk met de hand verstelbare turrets. Ook de vergroting instelling loopt heel soepel en beheerst. Direct na het vasthouden en monteren van deze kijker dringt de hoge kwaliteit tot je door.Dit model bevat het normale 4-plex richtkruis, zie hiervoor de laatste afbeelding.Levenslange garantie! Let op! Wij adviseren een Medium een of tweedelig montage voor deze richtkijker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 308,85

  Onze prijs € 262,50

 • Richtkijker Nikon ProStaff 3-9x40 Matte NP

  Richtkijker Nikon ProStaff 3-9x40 Matte NP

  Nikon ProStaff 3-9x40 Matte NP

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 258,00

  Onze prijs € 219,50

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50AO Mil Dot Center IR

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50AO Mil Dot Center IR

  2 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke.  Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mil Dot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het  zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Echt een aanrader,  u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.
  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 191,55

  Onze prijs € 172,45

 • Richtkijker Hawke sidewinder 30 SF 6-24x56 SF 20x Half Mil Dot IR

  Richtkijker Hawke sidewinder 30 SF 6-24x56 SF 20x Half Mil Dot IR

  De Hawke Sidewinder Tactical serie geweerkijkers bevatten een optische systeem op een bijzonder hoog niveau. De lenzen zijn volledig multi-gecoat met 18 lagen coating en geven een helder en licht beeld in alle omstandigheden. De Sidewinder Tactical serie is afgeleid van de populaire Sidewinder 30 serie. De sterke buis van 30mm is mat zwart geanodiseerd om schitteringen van licht tegen te gaan. De multi gecoate lenzen zijn ontworpen om een licht en helder beeld te geven in alle omstandigheden van jagen in de schemering tot schieten op schietbanen.


  De 10x en 20x 1/2 mildot reticle zijn volledig zwevend gemaakt. Dit betekent dat de reticle niet doorloopt tot aan de rand van het glas. Dit geeft een opmerkelijk rustig beeld. De Dots en streepjes hebben een onderlnge afstand van 1/2 mildot. De holle balken hebben een afstand van 0.2 Mildot en 1 Mildot tussen de streepjes. De iets kleiner (42mm) lensdiameter laat de kijker zich wat lager op het geweer monteren. Alle Sidewinder reticles zijn glass ge-etst


  De sidewheel Parallax verstelling kan ingesteld worden vanaf 9m tot oneindig en zorgt voor een scherp beeld op alle afstanden. De als extra bijgeleverde 50mm sidewheel laat je de parallax verstellen zonder uit de schiethouding te komen. De 1/4 MOA turrets zijn groot uitgevoerd voor beter grip en kunnen gereset worden op "Zero" en ook op slot zodat ze niet per ongeluk verdraaid kunnen worden.


  De verlichting van de reticle heeft de kleuren Rood of Groen wanneer ingeschakeld en 5 instellingen voor helderheid. Setting 1 - 3 zijn minder fel voor gebruik als er weinig licht is, en setting 4 en 5 zijn feller voor gebruik overdag of als er veel licht is. Reticle is zwart als de verlichting niet is ingeschakeld. De verstelbare oculair heeft een sluitring om de focus in de afgesteld positie te houden. De zoomring is anti-slip en heeft een verhoging voor een betere grip.  Vergeet niet een montage te bestellen om deze richtkijker op uw wapen te kunnen monteren. Wij adviseren u een medium mount aan, let erop dat u een 30 mm versie moet bestellen!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 598,15

  Onze prijs € 538,45

 • Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  3 review(s)
  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO, is een formidabele kijker met een mill dot dradenkruis en in te stellen per 1/4 MOA. De kijker heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De parallax correctie is perfect en de richtkijker is zeer scherp qua beeld. Dankzij de parallax verstelling kun je de kijker scherpstellen op de afstand tot jouw doel. Hierdoor heb je altijd een haarscherp beeld zonder vervorming. De buis diameter is 1 inch (25,4 mm). De kijker heeft een variabele vergroting tot 9 keer. Deze richtkijker is zeer geschikt voor het schieten met een airsoftwapen of een luchtbuks op de middel en lange afstand. We krijgen positieve reacties van klanten die deze richtkijker hebben aangeschaft.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 100,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9 x 40 AO 30/30 Duplex

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9 x 40 AO 30/30 Duplex

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,35

  Onze prijs € 101,45

 • Richtkijker Gamo 2,5x20 Compact WR 30/30

  Richtkijker Gamo 2,5x20 Compact WR 30/30

  De Gamo 2.5x20 Compact WR 30/30 richtkijker is een korte richtkijker en is licht van gewicht. De kleine vergroting zorgt voor een breed gezichtsveld en zorgt dat u uw doel snel in beeld hebt. Standaard kruis. De lengte is 19,3 cm, wordt geleverd met 30/30, standaardkruis.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 60,50

  Onze prijs € 55,50

Van laag naar hoog sorteren

67-99 of 1541

Richtkijkers & optiek

Richtkijkers en optiek kopen doe je bij Multitools.nl. Hier vind je niet alleen de mooiste richtkijkers, maar ook andere optische instrumenten, zoals spotting scopes, verrekijkers en speciale airsoft richtkijkers. Dit grote assortiment wordt aangevuld met allerlei accessoires, reserveonderdelen en diverse upgrades voor je richtkijkers en optische hulpmiddelen.

Het assortiment richtkijkers & optiek bij Multitools.nl

De categorie richtkijkers en optiek bij Multitools is erg veelzijdig te noemen. In een zin samengevat vind je er alles wat je nodig hebt voor het optimale zicht met je jachtwapen, airsoft gun of ander wapen. We geven je graag een kleine greep uit ons assortiment:

•    Richtkijkers. Of je nou actief bent in de jacht, de schietsport of er een andere hobby met een geweer op na houdt: zonder goede richtkijker ben je nergens. In onze richtkijker shop vind je dan ook alle richtkijkers die je je maar kunt bedenken, van betaalbare instapmodellen tot aan de absolute top.

•    Spotting scopes. Zowel gebogen spotting scopes als rechte spotting scopes. Perfect voor mensen die van veraf alle prachtige details van de natuur willen zien, of voor jagers die speuren naar wild. In het digitale tijdperk vind je ze uiteraard ook met universele smartphone adapters.

•    Verrekijkers. Van vogelfanaat tot aan safarispecialist: met een goede verrekijker kijk je heel ver en heel nauwkeurig, soms tot wel meer dan een kilometer. Verkrijgbaar in een variant voor de veeleisende specialist tot aan een exemplaar voor de beginnende spotter die op zoek is naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

•    Airsoft richtkijkers. Deze richtkijkers hebben een aparte categorie gekregen om ze meer te onderscheiden van ‘normale’ richtkijkers. Ze zijn verkrijgbaar met diverse richtkruizen en verschillende vergrotingen. Ook is het prijzenspectrum erg breed, waardoor er voor ieder budget een geschikte keuze is.

•    Montages. Een richtkijker is onbruikbaar zonder de juiste montage. Daarom vind je bij ons de beste weaver rails, picatinny rails en dovetails, net als diverse montageringen voor de meest populaire maar ook diverse ongebruikelijke maten.

•    Koffers en tassen. En goede koffer of tas beschermt je richtkijker en je wapen tegen schokken, stof, water en vuil. Onder deze categorie vallen niet alleen koffers en tassen, maar ook andere wearables, zoals schouderbanden.

•    Bescherming. Van gehoorbescherming en oogbescherming tot aan speciale gezichtsmaskers. Met de categorie bescherming ga je met een vertrouwd en veilig gevoel de schietbaan op of de jacht in.

Het maakt niet uit of je een jachtgeweer hebt, een airsoft gun, of niet eens op zoek bent naar een richtkijker voor op een wapen, maar naar een ander optisch hulpmiddel. Zoals je ziet is er altijd een geschikte richtkijker, verrekijker of spotting scope voor ieder doel en ieder budget.

Is er ook een richtkijker sale, verrekijker sale of spotting scope sale?

Ja, die zijn er. Regelmatig vind je bij ons leuke acties. Hierdoor kan je een richtkijker met een leuke korting in huis halen. Daarnaast hebben we ook een sale, waarin diverse modellen terechtkomen als ze ons assortiment gaan verlaten. Hiermee haal je vaak een top richtkijker in huis tegen een hele lage prijs. Een buitenkansje dus.

Overigens zijn er niet alleen wel eens richtkijkers in de aanbieding of sale. Zo vind je bij ons ook regelmatig aanbiedingen of sales acties voor spotting scopes, verrekijkers en andere optische hulpmiddelen.