Richtkijkers

Een richtkijker bepaalt hoe accuraat jouw geweer of pistool kan zijn. Er zijn verschillende toepassingen waarbij gebruik gemaakt wordt van een richtkijker. Denk hierbij aan de schietsport of verschillende vormen van jacht. Welke richtkijker voor jou geschikt is, is afhankelijk van het gebruik. Kom je er niet uit? Onze medewerkers adviseren je graag over de juiste richtkijker.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 104

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit X-Large

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit X-Large

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit X-Large


  Bescherm uw richtkijker tegen de elementen, met een duurzame water- en weerbestendige SURE FIT-cover. Deze hoes is gemakkelijk aan te brengen en houdt de richtkijker vrij van vuil, stof en fijnstof. Deze hoes past op de meeste richtkijkers van: 35.56 - 40.64 cm / 14 – 16 inches.

  Direct leverbaar

  € 24,95
 • Vortex Red Dot Crossfire 2 MOA CF-RD2

  Vortex Red Dot Crossfire 2 MOA CF-RD2

  De Vortex Red Dot Crossfire 2 MOA CF-RD2


  Gemaakt van een sterke constructie welke compact en licht van gewicht is, is de Vortex Red Dot Crossfire 2 MOA CF-RD2 de vervanger van de Vortex Red Dot Richtkijker Crossfire 2 MOA Dot . De 2 MOA CF-RD2 is net zo eenvoudig om mee te richten en te schieten - hij is goed te herkennen en fijn genoeg voor een exacte nauwkeurigheid.


  De batterij heeft een levensduur van 50.000 uur en is zelfs in de nacht zichtbaar bij de twee laagste intensiteiten. Met de meegeleverde montages is de Crossfire 2 op diverse hoogtes te monteren op een picatinny/weaver rail.


  Toepassing Vortex Red Dot Crossfire 2 MOA CF-RD2


  De Crossfire 2 MOA CF-RD2 kan door middel van de meegeleverde montages eenvoudig in diverse hoogtes op een geweer gemonteerd worden welke is voorzien van een picatinny/weaver rail. 


  Optische eigenschappen  • Fully Multi-Coated; Verhoogt de lichttransmissie met meerdere antireflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken.

  • Helderheid Niveaus; 11 niveaus.

  • Onbeperkte Eye-relief; voor het snel traceren van doelwitten.

  • Parallax Vrij; Zorgt ervoor dat je je oog niet steeds op dezelfde plek hoeft te houden om er toch goed door te kunnen kijken en op je doelwit te richten.

  • Night-Vision Compatible; De laagste twee intensiteiten zijn geschikt om 's nachts te gebruiken.


  Constructie-eigenschappen  • Waterdicht; O-ringafdichtingen voorkomen het binnendringen van vocht, stof en vuil voor betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.

  • Mat geanodiseerde afwerking; Corrosie en slijtvaste anodisatie zorgen voor een mat glanzend oppervlak en helpen de positie van de schutter te camoufleren.


  2 MOA Red Dot  • De Red Dot is gemakkelijk te zien en vindt met eenvoud het doelwit, ongeacht de lichtomstandigheden of achtergrond.


  Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.


   

  Direct leverbaar

  € 199,00
 • Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope, V-Plex Recticle (MOA)

  Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope, V-Plex Recticle (MOA)

  Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope, V-Plex Recticle (MOA)  De Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope is een veelzijdige en praktische richtkijker uit de Crossfire serie. De Crossfire serie is gebouwd om de prestaties van andere richtkijkers in dezelfde prijsklasse te overtreffen. Een groter eye-relief, fast-focus oculair, fully multi-coated lenzen en capped turrets, met reset mogelijkheid. De hard geanodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.


  De Vortex Crossfire II 2-7x32 is een Scout Scope richtkijker, dit uit zich in de oogafstand tot de richtkijker. Een reguliere richtkijker heeft een oogafstand van ongeveer 8 a 9 centimeter. De Scout scope heeft een oogafstand van 24 centimeter. Door deze grotere oogafstand kan de Scout Scope voorop een Scout geweer worden gemonteerd. Dit zorgt ervoor beiden ogen op het doelwit kunnen worden gericht en toch gebruik gemaakt kan worden van de richtkijker, met een 2 tot 7 vergroting. Dit doe je door te focussen met beide ogen, terwijl één oog ondersteund wordt door de vergroting van de Scout Scope. Het vereist enige oefening, maar heeft veel voordelen tijdens het schieten.


  Toepassing Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope


  Deze richtkijker is geschikt voor jagers, die schieten met een Scout geweer (geweren waar de richtkijker voorop het geweer gemonteerd dient te worden). De Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope is voorzien van een second focal plane V-plex dradenkruis. Het V-plex dradenkruis is het meest populaire, all-purpose jacht-dradenkruis, wat geschikt is voor een breed scala aan jacht toepassingen.


  Levenslange garantie Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Kenmerken Vortex Crossfire II 2-7x32 Richtkijker Scout Scope:  • Fully multi-coated lenzen

  • Buis vervaardigd uit één deel

  • Gemaakt van oersterk aluminium

  • Reset turrets

  • Water-, nevel- en stofdicht

  • Hard geannodiseerde afwerking

  • Fast-focus oculair  Meegeleverd:  • 1x lensdoppen

  • 1x Schoonmaakdoek

  • 1x Full-color verpakking

  Direct leverbaar

  € 189,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

  Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

  Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount


  De Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount maakt het mogelijk een red dot onder een hoek van 45 graden naast een richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechthandige schutters en is voorzien van een picatinny/weaver montage/rail.

  Direct leverbaar

  € 89,95
 • Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Small

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Small

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Small  Bescherm de richtkijker tegen de elementen met een duurzaam water- en weerbestendig SURE FIT cover. Deze hoes is gemakkelijk aan te brengen en houdt uw richtkijker vrij van vuil, stof en fijnstof. Deze hoes past op de meeste richtkijkers van: 22.86 - 29.21cm / 9 -11,5 centimeter in lengte.

  Direct leverbaar

  € 24,95
 • Vortex Batterij Houder CR2032

  Vortex Batterij Houder CR2032

  Vortex Batterij Houder CR2032  De Vortex Batterij Houder CR2032 is voorzien van een Picatinny montage en kan worden gebruikt, om een extra batterij te bewaren.


  Direct leverbaar

  € 17,90
 • Vortex - The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting

  Vortex - The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting

  Vortex The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting  Dit boek moet je gelezen hebben, wanneer je schiet met een Vortex richtkijker!


  Dit boek leert je stap voor stap hoe je een richtkijker moet gebruiken, om de maximale potentie uit de richtkijker te halen. Dit boek is geschreven door CPL. Reginald J.G. Wales (CAF RET.) en is geschikt voor schutters van elk ervaringsniveau en bedoeld om je schietkunsten naar een hoge niveau te brengen. Dit boek is compleet met illustraties en een volledige beschrijving. Voorbeelden uit eigen ervaring en een taal, die elke schutter zal begrijpen en waarderen.

  Direct leverbaar

  € 29,95
 • Vortex KILLflash ARD voor StrikeFire

  Vortex KILLflash ARD voor StrikeFire

  Vortex KILLflash ARD voor StrikeFire  De Vortex KILLflash ARD voor Strikefire is het ideale hulpmiddel om schittering van de lens tegen te gaan. Het honingraat patroon zorgt ervoor dat het zonlicht wordt onderbroken. Zelf heb je minder last van de schittering in de lens, maar ook levende doelwitten zullen minder snel het gekleurde glas zien. Naast de werking tegen reflectie beschermt de KILLflash ARD de lens tegen krassen en beschadigingen. De diameter gemeten op het schroedraad van de KILLflash is 34,9 mm. Voor gebruik moet eerst de flip cap worden verwijdert, vervolgens kan de KILLflash ARD in het objectief worden en geschroefd, daarna kan de flip cap weer worden bevestigd.

  Direct leverbaar

  € 39,95
 • Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Medium

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Medium

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Medium  Bescherm je richtkijker tegen de elementen met een duurzaam water- en weerbestendige SURE FIT-cover. Deze hoes is gemakkelijk aan te brengen en houdt de richtkijker vrij van vuil, stof en fijnstof. Deze hoes past op de meeste richtkijkers van: 29.21 - 35.56 cm / 11.5 – 14” inches in lengte en op de volgende modellen van Vortex:  • Razor HD LH 2-10x40

  • Razor HD LH 3-15x42

  • Viper PST 4-16x50 FFP

  • Viper PST 2.5-10x32 FFP

  • Viper PST 4-16x50 SFP

  • Viper PST 2.-10x32 SFP

  • Viper HS-T 4-16x44

  • Viper HS LR 4-16x50 FFP

  • Viper HS LR 2.5-10x32 FFP

  • Viper HS LR 4-16x50

  • Viper HS LR 4-16x44

  • Viper HS 4-16x50

  • Viper HS 4-16x44

  • Viper HS 2.5-10x44

  • Viper XBR 2.5-10x44

  • Viper 3.5-10x50

  • Viper 3-9x40

  • Diamondback HP 4-16x42

  • Diamondback HP 3-12x42

  • Diamondback HP 2-8x32

  • Diamondback 4-12x40 AO

  • Diamondback 4-12x40

  • Diamondback 3.5-10x50

  • Diamondback 3-9x40

  • Diamondback 2-7x35

  • Diamondback 2-7x35 Rimfire

  • Crossfire II 6-18x44 AO

  • Crossfire II 4-12x40AO

  • Crossfire II 4-12x44

  • Crossfire II 3-9x50

  • Crossfire II 3-9x40

  Direct leverbaar

  € 24,95
 • Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Large

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Large

  Vortex Richtkijker Hoes Sure Fit Large  Bescherm je richtkijker tegen de elementen met een duurzaam water- en weerbestendig SURE FIT cover. Deze hoes is gemakkelijk aan te brengen en houdt de richtkijker vrij van vuil, stof en fijnstof. Deze hoes past op de meeste richtkijkers van: 35.56 - 39.37 cm / 14 - 15.5 inches in lengte en op de volgende modellen van Vortex:  • Razor HD Gen II 4,5-27x56 FFP

  • Razor HD Gen II 3-18x50 FFP

  • Viper HS-T 6-24x50

  • Viper 6.5-20x50 PA

  • Viper 6.5-20x44 PA

  • Viper 4-12x40 PA

  • Crossfire II 6-24x50 AO

  • Crossfire II 4-16x50 AO

  • Crossfire II 3-12x56 AO Hog Hunter

  • Crossfire II 4-12x50 AO

  Direct leverbaar

  € 24,95
 • Vortex Micro 3x Magnifier

  Vortex Micro 3x Magnifier

  Vortex Micro 3x Magnifier


  Met de Vortex Micro 3x Magnifier vergroot u op een snelle en eenvoudige manier de vergroting van uw red dot maar liefst drie maal. Nu heeft u uw doel nog beter in het vizier. Doordat de Vortex Micro 3x Magnifier is uitgerust met een snelspanmontage kan hij eenvoudig op uw picatinny / weaver rail bevestigd en verwijderd worden. Door de verstelbare flip mount is hij geschikt voor zowel rechts- als linkshandig gebruik.


  Toepassing Vortex Micro 3x Magnifier


  De Vortex Micro 3x Magnifier kan eenvoudig achter een Red Dot geplaatst worden door middel van de meegeleverde snelspanmontage. Wanneer de Red Dot aan staat, ziet u dat het beeld 3x vergroot is wanneer u door de Vortex Micro 3x Magnifier kijkt. Waar uw Red Dot vroeger net te kort kwam, is dat nu verleden tijd.


  Let op: De Vortex Micro 3x Magnifier werkt niet met Prisma Scopes, zoals Vortex Spitfire serie.


  Eigenschappen van de lenzen:  • Fully Multi coatings, verhoogt de lichttransmissie met meerdere antireflecterende coatings op alle lucht/glas oppervlakken.


  Eigenschappen van de buis:  • Schokbestendig, robuuste constructie is bestand tegen terugslag en schokken.

  • Waterdicht, O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.

  • Mistvrij, stikstofgasvulling voorkomt inwendige verneveling over een breed temperatuurbereik.

  • Flip-Up Mechanisme, Quick flip up/down mechanisme kan worden georiënteerd om naar links of rechts te flippen

  • Stikstofgas gevuld, gas gevuld en o-ring afdichting voor een nevelvrije en waterdichte werking onder alle omstandigheden.


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.

  Direct leverbaar

  € 399,00
 • Vortex CTW2 Momentsleutel Montage Kit

  Vortex CTW2 Momentsleutel Montage Kit

  Vortex CTW2 Momentsleutel Montage Kit - Deze kit stelt u in staat om alle mogelijke Vortex richtkijkers te monteren, draai de schroeven op de voorgeschreven manier aan, en u blijft verzekerd van een snelle en nauwkeurige spanning, waar en wanneer u dat nodig hebt. Belangrijk, stel de momentsleutel correct in en zet de schroeven vast, zet deze daarna niet nog een klein beetje meer vast, zo voorkomt u schade!


  De montage kit is in stappen van 1 in/lb verstelbaar, eenvoudig af te lezen, nog eenvoudiger in te stellen en biedt de allerbeste kwaliteit. De montagekit wordt geleverd met een handige bewaarkoker.


  Gereedschappen:


  -Momentsleutel
  -5 Hex Bits  • 9/64"

  • 3/16"

  • 2 mm

  • 2.5 mm

  • 3 mm


  -3 Torx Bits  • T10

  • T15

  • T25


  -1 schroevendraaier bit 10 mm
  -1/2" Dop
  -1/4" Dopadapter

  Direct leverbaar

  € 119,00
 • Vortex Red Dot SPARC AR2 SPC-AR2

  Vortex Red Dot SPARC AR2 SPC-AR2

  Vortex Red Dot SPARC AR2


  Een robuuste constructie welke compact en licht van gewicht is. De 2 MOA dot is net zo eenvoudig om mee te richten als te schieten - hij is goed te herkennen en fijn genoeg voor een exacte nauwkeurigheid.


  De batterij heeft een levensduur van 50.000 uur en is zelfs in de nacht zichtbaar bij de twee laagste intensiteiten. Met de meegeleverde montages is de SPARC AR2 op diverse hoogtes te monteren op een picatinny/weaver rail.


  Toepassing Vortex Red Dot SPARC AR2


  Voor iedereen die betrouwbare prestaties in elke omgeving wenst in combinatie met eenvoudige bediening is de Vortex Red Dot SPARC AR2 de Red Dot bij uitstek.


  Optische eigenschappen  • Fully Multi-Coated; Verhoogt de lichttransmissie met meerdere antireflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken.

  • Helderheid Niveaus; 12 niveaus.

  • Onbeperkte Eye-relief; Onbeperkte Eye-relief voor het snel traceren van doelwitten.

  • Parallax Vrij; Zorgt ervoor dat je je oog niet steeds op dezelfde plek hoeft te houden om er toch goed door te kunnen kijken en op je doelwit te richten.

  • Night-Vision Compatible; De laagste twee intensiteiten zijn geschikt om 's nachts te gebruiken.


  Constructie-eigenschappen  • Eéndelig frame; Compact en licht van gewicht.

  • Waterdicht; O-ringafdichtingen voorkomen het binnendringen van vocht, stof en vuil voor betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.

  • Schokbestendig; De robuuste constructie is bestand tegen terugslag en stoten.

  • Mat geanodiseerde afwerking; Corrosie en slijtvaste anodisatie zorgen voor een mat glanzend oppervlak en helpen de positie van de schutter te camoufleren.


  2 MOA Red Dot  • De Red Dot is gemakkelijk te zien en vindt met eenvoud het doelwit, ongeacht de lichtomstandigheden of achtergrond.


  Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.

  Direct leverbaar

  € 269,00
 • Vortex Red Dot StrikeFire II SF-BR-504

  Vortex Red Dot StrikeFire II SF-BR-504

  Vortex Red Dot StrikeFire II SF-BR-504


  Een compacte red dot richtkijker, geschikt voor de zwaarste terugslagen. De richtkijker is voorzien van een 1x vergroting en beschikt over een hoge kwaliteit optiek. De StrikeFire II is vervaardigd uit één deel en is gemaakt van hetzelfde soort aluminium dat ook gebruikt wordt bij de bouw van vliegtuigen. Hierdoor is de SF-BR-504 zeer degelijk en kan deze daardoor goed tegen zware terugslag. De fully multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie en resulteren in maximale lichtinval en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ringafdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.


  Toepassing Vortex Red Dot StrikeFire II SF-BR-504


  De StrikeFire is ideaal bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand. De richtkijker bevestigt u middels de Cantilever-montage (inbegrepen) eenvoudig op uw wapen en is tevens compatibel met 30mm ringen. Wanneer u de helderheid op niveau hebt ingesteld kunt u de kijker bovendien tot wel 80.000 uur gebruiken. De stroomvoorziening vindt plaats middels één CR2-batterij (meegeleverd).


  Optische eigenschappen  • Fully multi-coated: verhoogt de lichttransmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle lucht- en glasovergangen

  • Helderheid-niveaus: 10

  • Onbeperkte eye-relief voor het snel traceren van doelwitten

  • Parallax-vrij: zorgt ervoor dat u uw oog niet steeds op dezelfde plek hoeft te houden om er toch goed door te kunnen kijken en op uw doelwit te richten

  • Nachtzicht-compatibel: de laagste twee intensiteiten zijn geschikt om 's nachts te gebruiken


  Constructie-eigenschappen  • Eéndelig frame: compact en lichtgewicht

  • Waterdicht: O-ringafdichtingen voorkomen het binnendringen van vocht, stof en vuil voor betrouwbare prestaties in alle omstandigheden

  • Mistvrij: argon-gasvulling voorkomt interne nevelvorming over een groot temperatuurbereik

  • Schokbestendig: de robuuste constructie is bestand tegen terugslag en stoten

  • Hard geanodiseerde afwerking: zeer duurzame hard-coated anodisatie zorgt voor een glanzend mat oppervlak en helpt de positie van de schutter te camoufleren


  4 MOA Red Dot  • De heldere 4 MOA Red Dot is ideaal om doelen in een fractie van een seconde te traceren.


  Ongelimiteerde levenslange VIP-garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.

  Direct leverbaar

  € 239,00
 • Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Smith & Wesson)

  Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Smith & Wesson)

  Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Smith & Wesson M&P)  De Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Smith & Wesson M&P) vervangt de standaard Picatinny rail van de Vortex Razor red dot. Deze mount maakt montage op een Smith & Wesson Hangun mogelijk.

  Direct leverbaar

  € 59,95
 • Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Colt 1911)

  Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Colt 1911)

  Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Colt 1911)  De Vortex Razor Red Dot Handgun Mount (Colt 1911) vervangt de standaard Picatinny rail van de Vortex Razor red dot. Deze mount maakt montage op een Colt 1911 Handgun mogelijk.

  Direct leverbaar

  € 29,95
 • Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire Bright Red Dot (Extra-High Mount)

  Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire Bright Red Dot (Extra-High Mount)

  Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Bright Red Dot  De Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Bright Red Cantilever Mount is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope met 1x vergroting heeft een hoge optische kwaliteit. Vanwege zijn onbeperkte oogafstand (eye relief) en gezichtsveld (field of view), is het mogelijk om te schieten met beide ogen open. Hij is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De StrikeFire is ideaal bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand.


  De specificaties van de Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II Bright Red Cantilever Mount:  • Full multi-coated lenzen

  • Body bestaat uit één deel

  • Extra hoge montage

  • 30 mm tubus

  • Parallax vrij

  • Schokbestendig

  • Water-, nevel- en stofdicht

  • Weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden celcius

  • Bright Red Dot (zeer goed zichtbaar bij schemer)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.


  Direct leverbaar

  € 219,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B (MOA)

  Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B (MOA)

  Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B (MOA)  De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope is uitgerust met geavanceerde functies, terwijl zijn prisma ontwerp ervoor zorgt dat de optische kwaliteit ondanks zijn compacte formaat zeer hoog is. Hij is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De Spitfire blinkt dankzij zijn samenstelling uit bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand.


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 3x EBR-556B:  • Full multi-coated lenzen

  • Buiscontructie uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokbestendig

  • Bestendig tegen temperaturen van -30 tot +50 graden celcius

  • Rood/Groene Dot (intensiteit instelbaar)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Direct leverbaar

  € 399,00
 • Vortex Razor Red Dot RT45 Offset Mount

  Vortex Razor Red Dot RT45 Offset Mount

  Vortex Razor Red Dot RT45 Offset Mount  De Vortex Razor Red Dot RT45 Offset Mount maakt het mogelijk om de Vortex Razor red dot onder een hoek van 45 graden naast een richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechthandige schutters en is voorzien van een picatinny/weaver montage/rail.

  Direct leverbaar

  € 69,95
 • Vortex Red Dot Richtkijker Razor 3 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Razor 3 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Razor 3 MOA  De Vortex Red Dot Richtkijker Razor is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De XR full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De ArmorTek coating op de lenzen zorgt ervoor dat deze beschermd zijn tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De lichtgewichte Red Dot zit vol met mooie features en leent zich voor vele wapens, zoals: automatische geweren, pistolen en geweren.


  De meegeleverde montage past op een standaard picatinny rail. Bijgeleverd is een Mountiung shim adapter plate, hiermee kunt u de razor op andere red dot mountings monteren. 


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Razor:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • 1x Vortex Red Dot Richtkijker Razor 3 MOA

  • 1x Picatinny mount

  • 1x Mounting shim adapter plate

  • 1x Inbussleutel

  • 1x CR2032 batterij

  Direct leverbaar

  € 449,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Red/Green cantilever mount

  Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Red/Green cantilever mount

  2 review(s)

  Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Red/Green (Cantilever Mount)  De Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Red/green Cantilever Mount is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope met 1x vergroting heeft een hoge optische kwaliteit. Vanwege zijn onbeperkte oogafstand (eye relief) en gezichtsveld (field of view), is het mogelijk om te schieten met beide ogen open. De richtkijker is vervaardigd uit aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De StrikeFire is ideaal bij het zoeken van het doelwit op korte- tot middellange afstand.


   


  De specificaties van de Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Red/Green Cantilever mount:  • Full multi-coated lenzen

  • Body bestaat uit één deel

  • De cantilever mount (meegeleverd) monteert het centrum van de Strikefire 40 mm boven de basis

  • 30 mm tubus

  • Parallax vrij

  • Schokbestendig

  • Water-, nevel- en stofdichtheid

  • Weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden celcius

  • Red/Green Dot (zeer goed zichtbaar bij schemer)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • 1x Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Red/Green

  • 1x Cantilever mount

  • 1x Flip-up Lenscovers

  • 1x CR2 batterij

  Direct leverbaar

  € 239,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR

  Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR

  Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR  De Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope is uitgerust met geavanceerde functies en fantastische optische kwaliteit in een compact jasje. De richtkijker is gemaakt van aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De Spitfire AR blinkt dankzij zijn samenstelling uit bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand. De Vortex Spirfire 1x-AR wordt geleverd met een lower 1/3 co-witness montage, die geschikt is voor weaver en/of picatinny


   


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Spitfire 1x-AR:  • Full multi-coated lenzen

  • Buiscontructie uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokbestendig

  • Parallax instelling van 91 m (100 yards)

  • Weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden celcius

  • Rood/Groene Dot (intensiteit instelbaar)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • Flip-up lenscovers

  • AAA battery

  • 1x 556 BDC Turret Cap

  • 1x 2mm inbussleutel

  • 1x 3mm inbussleutel

  Direct leverbaar

  € 299,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Razor 6 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Razor 6 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Razor 6 MOA  De Vortex Red Dot Richtkijker Razor is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties & veelzijdigheid. De body is vervaardigd uit aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De XR full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De ArmorTek coating op de lenzen zorgt ervoor, dat deze beschermd zijn tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De meegeleverde montage past op een standaard picatinny rail. Bijgeleverd is een Mounting shim adapter plate, waarmee de red dot op andere mounts kan worden geplaatst.


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Razor:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • 1x Picatinny mount

  • 1x Mounting shim adapter plate

  • 1x Inbussleutel

  • 1x CR2032 batterij

  Direct leverbaar

  € 439,00
 • Vortex Riser Mount - QR voor Venom Red Dot

  Vortex Riser Mount - QR voor Venom Red Dot

  1 review(s)

  Vortex Riser Mount - QR voor Venom Red Dot


  De Vortex Riser Mount maakt het mogelijk, om de Vortex Venom red dot op een AR te plaatsen. Deze mount plaats de Vortex Venom zo, dat het ironsight van het wapen zich in het onderste 1/3 deel van de red dot bevind (dit noemen ze Lower 1/3 co-witness). De riser mount positioneert het midden van de red dot op 20 mm boven de rail. Geschikt voor een weaver/picatinny rail.

  Direct leverbaar

  € 149,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Viper (6 MOA)

  Vortex Red Dot Richtkijker Viper (6 MOA)

  Vortex Red Dot Richtkijker Viper (6 MOA)  De Vortex Red Dot Richtkijker Viper 6 MOA combineert snelheid & eenvoud. De lage montagehoogte maakt het de perfecte oplossing voor het monteren op pistolen met cutout slides. De heldere daglicht Red Dot is instelbaar in 10 standen, gemakkelijk te zien en maakt doelen duidelijk zichtbaar ongeacht de lichtomstandigheden of achtergrond. De body is gemaakt van aluminium en wordt vervaardigd uit één deel. Aan de linkerzijde van de Viper Red Dot bevinden zich de knoppen, om de lichtsterkte in te stellen. De wind- en hoogteaanpassing knoppen 1 MOA zitten verzonken op de achterkant van de Viper Red Dot, hierdoor zijn ze beschermd tegen incidenteel contact maar wel makkelijk bereikbaar. Naast dat de Viper Red Dot direct op een pistool met cutout slide kan worden gemonteerd kan hij ook middels de meegeleverde lage montage op een picatinny of weaver rail gemonteerd worden. Hiernaast is het mogelijk middels de AR-15 Riser mount, in combinatie met de lage montage de Viper Red Dot op een AR-15 geweer te monteren. De Viper Red Dot beschikt over een 14 uur auto shutdown, wat zorgt voor een maximale levensduur van de batterij. De Red Dot is circa 150 uur te gebruiken in de hoogste instelling tot wel 30.000 uur, met lage instellingen.


  Levenslange garantie Vortex Red Dot Richtkijker Viper (6 MOA)


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Venom:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Auto-shutdown

  • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)

  • Meest geschikt voor pistolen & voor AR geweren middels de AR Riser Mount


   


  Meegeleverd:  • 1x Picatinny mount

  • 1x T-15 Torx sleutel

  • 1x CR2032 batterij

  Direct leverbaar

  € 299,00
 • Vortex Riser Mount Red Dot QR AR-15

  Vortex Riser Mount Red Dot QR AR-15

  1 review(s)

  Vortex Riser Mount Red Dot QR AR-15  De Vortex Riser Mount Red Dot met Quick Release is een essentieel onderdeel, om een Vortex Razor Red Dot, Vortex Viper Red Dot of Vortex Sparc te bevestigen op een AR-15 geweer. Middels de AR-15 Riser Mount wordt de Red Dot 15,3 mm omhoog geplaatst en ontstaat bij de Razor & Viper Red Dot 1/3 cowitness en bij de Sparc Red Dot complete cowitness. Door het auto lock lever systeem is het mogelijk, om zonder gereedschap de mount te monteren en te stellen middels je vinger of met een schroevendraaier. De Quick Release hendel kan naar voor of naar achteren worden vastgezet.


  width=

  Direct leverbaar

  € 139,00
 • Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight

  Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight

  2 review(s)

  Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight  Vortex introduceert met de Razor AMG UH-1 Holographic Sight een nieuw type red dot richtkijker, met een revolutionair Holografisch scherm. Dit nieuwe type richtkijker met holografisch scherm is duurzaam & zuinig. Alle belangrijke onderdelen zijn geplaats in een beschermde behuizing. Middels de geïntegreerde quick release mount is de AMG UH-1 makkelijk te (de)monteren op een weaver of picatinny mount.


  De AMG UH-1 heeft een holografisch dradenkruis met een 1 MOA grote dot. Het betreft een semi-cross dradenkruis met neutrale referentiepunten om te richten. De Razor AMG UH-1 is gemaakt om te gebruiken als 1/3 cowitness, met de standaard irons op uw geweer. De AMG UH-1 heeft een auto shutdown van 14 uur. Deze kan indien gewenst worden uitgeschakeld. Lichtbediening op de achterzijde maakt het makkelijk om aanpassingen te doen in het lichtniveau. In het laagste belichtingsniveau is de AMG UH-1 ook in de nacht te gebruiken.


  De AMG UH-1 maakt gebruikt van een CR123A batterij en heeft een gebruiksduur tot circa 1500 uur. De batterij kan eenvoudig en snel worden vervangen. Naast de CR123A kan er ook gebruik worden gemaakt van LFP123A oplaadbare batterijen. Deze kunnen door de Micro USB poort worden opgeladen. RCR123A batterijen worden niet aangeraden; deze veroorzaken geen schade, maar worden niet volledig opgeladen, wat zorgt dat de prestaties van dit type batterij snel achteruit gaat.


  Toepassing


  De Razor AMG UH-1 Holographic Sight kan gebruikt worden voor single Shooting maar komt het beste tot zijn recht wanneer er snel achter elkaar meerdere doelen moeten worden geraakt.


  Levenslange garantie Razor AMG UH-1 Holographic Sight


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.


   


  Kenmerken van de Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Argon gas gevuld

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • 1 MOA dot

  • Schokvrij en waterproof

  • Parallaxvrij met ongelimiteerd eye relief

  • Geintegreerde Quick Release mount

  • Micro usb oplaadpunt

  • 14 uur auto shut-off


     Meegeleverd:  • 1 x CR123A batterij

  • 1 x LC300 Lens Cloth

  • Handleiding

  Binnenkort leverbaar

  € 599,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Venom 6 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Venom 6 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Venom 6 MOA  De Vortex Red Dot Richtkijker Venom is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelofelijke veelzijdigheid. De body is vervaardigd uit aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan goed omgaan met zware terugslag. De XR full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De ArmorTek coating op de lenzen zorgt ervoor, dat deze beschermd zijn tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De montage past op een standaard picatinny rail.


   


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Venom:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • 1x Picatinny mount

  • 1x T-15 Torx sleutel

  • 1x CR1632 batterij

  Direct leverbaar

  € 299,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load 3 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load 3 MOA

  Vortex Red Dot Richtkijker Venom 3 MOA  De Vortenx Red Dot Richtkijker Venom is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en is zeer veelzijdig. De body is van aluminium en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De XR full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De ArmorTek coating beschermt tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De meegeleverde montage past op een standaard picatinny rail.


   


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Venom:  • XR full multi-coated lenzen

  • ArmorTek coating op de lenzen

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • 1x Picatinny mount

  • 1x T-15 Torx sleutel

  • 1x CR1632 batterij

  Direct leverbaar

  € 279,00
 • Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR

  Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR

  1 review(s)

  Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR  Deze compacte en lichtgewichte red dot zit vol met mooie features en leent zich voor vele wapens, zoals bijvoorbeeld: automatische geweren & pistolen De modulaire Spacer Shim biedt twee verschillende montagehoogtes van 40mm en 37mm Met de knoppen aan de achterzijde kun je de dot in- & uitschalen en de helderheid aanpassen. De montages passen op een standaard weaver/picatinny rail.


  Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR:  • Full multi coating

  • Buis uit één deel

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokvrij

  • Parallaxvrij

  • Weerstaat temperaturen van -20 tot +70 graden celcius

  • Bight Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)

  • Instelbare dot helderheid (de laagste twee instellingen zijn night - vision compatibel)


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Levering:  • Multi-Height Mount Systeem

  • Lensdoppen

  • CR2032 batterij

  Direct leverbaar

  € 239,00
 • Vortex VMX-3T Magnifier

  Vortex VMX-3T Magnifier

  1 review(s)

  Vortex VMX-3T Magnifier  De VMX-3T Magnifier is een vergrotings scope voor een red dot. De VMX-3T is voorzien van een speciaal drukknop mechanisme, om de scope eenvoudig voor een red dot te flippen. Hierdoor is de vergroting binnen zeer korte tijd te verdrievoudigen. De scope is voorzien van een multi-coating voor een zeer hoge lichtstransmissie. De magnifier is voorzien van een weaver/picatinny montage.


  Kenmerken van de Vortex VMX-3T Magnifier  • Body bestaat uit één deel

  • Water-, nevel- en stofdichtheid

  • Field of view: 11,6 m op 100m

  • Eye relief (oogafstand): 56 mm


  Levenslange garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.


  Direct leverbaar

  € 239,00
 • Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker

  Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker

  Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker  De Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker is speciaal ontworpen voor veeleisende jagers en schutters. Deze richtkjijker biedt een hoge prestatie en betrouwbaarheid. De Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker is gebouwd uit één 25,4mm aluminium buis van de allerhoogste kwaliteit en is vervaardigd uit één deel.


  Optisch hebben de tactical richtkijkers een indrukwekkende beeldkwaliteit. De XD™ lenselementen zijn van hoge kwaliteit en bieden een ongelofelijke resolutie en kristal helder beeld. De lenzen zijn XR™ volledig gecoat en verhogen de lichttransmisse voor optimale helderheid.


  Toepassing Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker


  De Vortex Tactical Diamondback 4-12x40 Richtkijker is ideaal voor het jagen op groot wild & lange afstand schieten. Deze richtkijker is een Second Focal Plane richtkijker. Ditt betekent dat het dradenkruis niet vergroot wanneer er wordt ingezoomd. Dit is anders bij een richtkijker met First Focal Plane. Bij deze richtkijkers verandert de grootte van het dradenkruis wanneer er wordt ingezoomd. 


  Levenslange Garantie


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.  Kenmerken van de Vortex Diamondback Tactical 4-12x40 Richtkijker zijn:  • XD extra low dispertion glas

  • XR full multi-coated lenzen

  • Second Focal Plane Dradenkruis

  • Buisconstructie uit één deel

  • Precision Glide Erector systeem voor een soepel zoom mechanisme

  • Snel focus oculair

  • Reset turrets, opnieuw indexeren van de "nul" met de turrets zonder behulp van gereedschap

  • Nevelvrij, water- en stofdicht

  • Schokbestendig


  Meegeleverd:  • 1x Lensdoppen

  • 1x Schoonmaakdoek

  Binnenkort leverbaar

  € 329,00
 • Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Dradenkruis (MOA)

  Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Dradenkruis (MOA)

  Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker, EBR-4 Dradenkruis (MOA)  De Vortex Strike Eagle 3-18x44 Richtkijker is een hoogwaardige richtkijker voor schutters die op grote afstanden schieten. Dit kan zijn voor tijdens het jagen, maar ook voor langere afstanden. De 30 mm buis is vervaardigd uit één deel en biedt ruim voldoende stelmogelijkheden voor de hoogte en windverstelling. 


  Volledig gecoate lenzen zorgen voor een scherp beeld, indrukwekkend zichtbeeld en optimale lage lichtprestaties. Middels het fast focus ooggedeelte aan de voorkant kan er snel en makkelijk worden ingezoomd wanneer dit nodig is. De Vortex Strike Eagle 1-8x24 heeft een verlicht dradenkruis welke in 11 stappen is in te stellen. Hiervoor wordt een CR2032 batterij meegeleverd (gaat circa 150 uur mee)


  Levenslange garantie Vortex Stike Eagle 3-18x44 R ERB-4 MOA


  Vortex staat voor kwaliteit en geeft levenslange garantie op alle producten (richtkijkers, spotting scopes, verrekijkers, red dots, rangefinders, monokijkers & tripods). Deze VIP-garantie ('Very Important Promise') zorgt ervoor dat producten die niet meer functioneren (gratis) worden gerepareerd en wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt het product (kosteloos) vervangen. Deze VIP-garantie geldt voor alle aankopen, ongeacht waar het product is gekocht of wanneer het mankement zicht voordoet. De garantie is niet geldig bij: verlies, diefstal, opzettelijke schade & cosmetische schade, die geen invloed heeft op de werking van het product.


   


   

  Kenmerken van de Vortex Stike Eagle 3-18x44 ERB-4 MOA:  • XR full multi-coating 

  • 30 mm buis uit één deel

  • Gemaakt van zeer sterk aluminium

  • Nevelvrij en waterdicht

  • Schok bestendig

  • Capped turrets

  • Geëtst dradenkruis

  • Verlicht dradenkruis in 11 stappen in te stellen 


   


  Meegeleverd:  • 1x Flip cap size 3

  • 1x Flip cap size 5

  • 1x lensdoek

  • 1x CR2032 batterij

  Direct leverbaar

  € 549,00

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 104

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4