Sale

Profiteer nu van onze superdeals op geselecteerde producten! Van kleine steutelhangertools tot professionele richt- en verrekijkers en van eenvoudige pincet tot zware keukenmessen; de superdeals van Multitools.nl mag je niet missen!

Van laag naar hoog sorteren

67-87 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Bayco Nightstick 13 LED oranje hoofdlamp 65 lumens incl. batterij

  Bayco Nightstick 13 LED oranje hoofdlamp 65 lumens incl. batterij

  Bayco Nightstick 2232 oranje duo light hooflamp / helmlamp -
  De Bayco Nightstick 2232 is een hoofdlamp met een enkelvoudige elastische band welke om het hoofd of de helm kan worden gedragen. Het unieke van deze Nightstick hoofd- helmlamp is dat hij twee licht instellingen heeft. We bedoelen niet twee licht sterktes, maar flood en spot. Deze helm en hoofdlamp kan zo geschakeld worden dat de lamp alleen een als spot gebruikt kan worden. Hij produceert dan 65 lumen licht. Als alleen de breedstraler wordt ingeschakeld, dan produceren de LEDs 24 lumen floodlight. Het is ook mogelijk om de verstraler en de breedstraler gelijktijdig te laten branden. Er wordt dan 89 lumen licht geproduceerd.
  In de combinatiestand, zal deze LED hoofdlamp, welke werkt op 3 stuks 1.5 volt AAA alkaline batterijen, 10 uur licht geven. Wordt hij alleen in een van de twee standen, spot of flood gebruikt, dan geeft deze bijzondere hoof/helmlamp gedurende 10 uur licht. Het gewicht, inclusief de 3 meegeleverde AAA batterijen is 96 gram. De afmeting van de lampunit: 7,1 X 4,3 centimeter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,80

  Onze prijs € 20,95

 • Bayco Nightstick Industrial 12/230V zaklamp - Uitlopend model

  Bayco Nightstick Industrial 12/230V zaklamp - Uitlopend model

  Nightstick Industrial. In geel uitgevoerd. Is verder gelijk aan Patrol.
  De Nightstick industrial is een bijzondere duo LED zaklamp. Het unieke ontwerp heeft de mogelijkheid om 220 lumen spot of 300 lumen floodlight te leveren of beide samen. De twee licht richtingen kunnen door afzonderlijke schakelaars worden aan en uit gezet. Deze Night Stick industrial van Bayco is een oplaadbare LED zaklamp die zowel spotverlichting en vloed verlichting door middel van de schakelaar op het lamphuis, als op de bodem (staart) van de lamp geschakeld kunnen worden. De industriële LED zaklamp wordt geleverd met een slim laadstation wat, na de maximale laadtijd van 3 uur stopt met laden,waardoor de oplaadbare NiMH batterij geen schade ondervindt. Een LED indicator op het laadstation wordt groen wanneer zaklantaarn volledig is opgeladen. Met de hoofdverlichting ( de spot ) kunnen objecten tot 260 meter ver worden verlicht. De lamp is waterdicht tot 1 meter diepte ( IPX67 ) en wordt geleverd met een laadstation, een 230 voeding en een 12 volt laadsnoer voor in de auto.

  Samenvatting:
  Kleur behuizing: geel.
  Lichtbron: LED.
  Batterij een oplaadbare NiMH batterij
  Laadspanning 12 volt + 230 volt.
  Afmetingen: 23,3 x 3,3 cm.
  Gewicht: 366 gram, incl. batterijen.
  Brandtijd op een batterijlading: 220 lumen spot 5 uur - 300 lumen floodlight 5 uur.
  Waterdicht IPX67: 1 meter onder water.
  Maximale reikwijdte: 260 meter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 214,40

  Onze prijs € 160,95

 • redfield 2-7x33

  Richtkijker Redfield revolution 2-7x33 4-plex

  De kleinste redfield kijker uit de Evolution serie. De kijker valt op door een prachtige matte afwerking met rode striping. De kijker is zeer helder en heeft een opmerkelijk mooie afwerking. Liefhebbers van mooie doch bescheiden kijkers kunnen echt hun hart ophalen bij deze glasheldere Redfield. De kijker is prettig in gebruik en heeft een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt hij over makkelijk met de hand verstelbare turrets. Ook de vergroting instelling loopt heel soepel en beheerst. Direct na het vasthouden en monteren van deze kijker dringt de hoge kwaliteit tot je door.Dit model bevat het normale 4-plex richtkruis, zie hiervoor de laatste afbeelding.Levenslange garantie! Let op! Wij adviseren een Medium een of tweedelig montage voor deze richtkijker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 308,85

  Onze prijs € 262,50

 • Streamlight Jr. LED zaklamp 55 lumen

  Streamlight Jr. LED zaklamp 55 lumen

  Streamlight Jr. LED Zaklamp 55 lumen - Dankzij de C4 LED technologie geeft deze Streamlight Jr. LED zaklamp, volgens de officiele ANSI meting, 55 lumen licht. Deze kleine lichtgewicht (107 gram ) zaklamp schijnt volgens de zelfde ANSI norm maar liefst 123 meter ver. Op twee eenvoudig verkrijgbare 1.5V AA alkaline batterijen, geeft deze lamp 4 uur lang licht. De aan-uit schakelaar op de achterzijde kan ook als drukknop worden gebruikt voor tijdelijk licht. De lens is gemaakt van onbreekbaar en krasbestendig polycarbonaat. De lamp is 16,5 cm. lang en heeft een diameter van 2,5 cm. Alle beweegbare delen zijn voorzien van O-ringen, waardoor deze LED zaklamp weerbestendig is.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 65,00

  Onze prijs € 48,95

 • Streamlight O-ringen en lens voor Stinger, TL-2 en Nightfighter

  Streamlight O-ringen en lens voor Stinger, TL-2 en Nightfighter

  Streamlight O-ringen en lens voor Stinger, TL-2 en Nightfighter - Dit zijn twee O-ringen en een lens voor de Streamlight Stinger TL-2 en Nightfighter zaklampen. Er is speciaal gereedschap vereist voor vervanging van de lens.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 7,85

  Onze prijs € 5,95

 • Streamlight Stinger Schakelaar/LED module en lens/reflector

  Streamlight Stinger Schakelaar/LED module en lens/reflector

  Streamlight Stinger Schakelaar/LED module en lens/reflector - Dit is een schakelaar en LED module en een lens en reflector voor de Streamlight Stinger LED, Stinger DS LED, Stinger LED HP en Stinger DS LED HP zaklampen waarvan het serienummer begint met C of C4.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 49,75

  Onze prijs € 37,95

 • Streamlight SL-20X Schakelaar oud model

  Streamlight SL-20X Schakelaar oud model

  Streamlight SL-20X Schakelaar oud model - Dit is een schakelaar voor de Streamlight SL-20X zaklamp (oud model).

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 26,60

  Onze prijs € 19,95

 • Streamlight Eindkapschakelaar voor Stylus Pro en Microstream

  Streamlight Eindkapschakelaar voor Stylus Pro en Microstream

  Streamlight Eindkapschakelaar voor Stylus Pro en Microstream - Dit is een eindkapschakelaar voor de Streamlight Stylus Pro en Microstream zaklampen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 7,25

  Onze prijs € 5,95

 • Streamlight Scorpion LED Tactische zaklamp

  Streamlight Scorpion LED Tactische zaklamp

  Streamlight Scorpion LED Tactische zaklamp - De Scorpion LED is een compacte en lichte tactische zaklamp. Deze zaklamp heeft een C4 LED met een levensduur van 50.000 uur en levert maximaal 120 lumen bij een gebruiksduur van 3,5 uur. Deze zaklamp heeft 3 modi, namelijk een hoge en lage modus en stroboscoop functie. De Scorpion LED is voorzien van een multifunctionele schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de verschillende modi in- en uit kunt schakelen. De glazen lens wordt door een O-ring afgesloten. De behuizing van de lamp is gemaakt van zwart luchtvaart aluminium en heeft een rubberen handvat voor een zekere grip onder alle omstandigheden en ook met handschoenen aan. De kop van de lamp is voorzien van ringen zodat de lamp niet weg kan rollen. Deze zaklamp werkt op twee CR123A lithium batterijen (meegeleverd).

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 66,95

  Onze prijs € 50,95

 • Streamlight ProTac HL Tactische zaklamp 600 lumen zwart

  Streamlight ProTac HL Tactische zaklamp 600 lumen zwart

  Streamlight ProTac HL Tactische zaklamp 600 lumen zwart - De ProTac HL levert 600 lumen en is daardoor een van helderste tactische zaklampen voor zijn formaat die ook nog eens 245 meter ver kan schijnen. Met een lengte van 13,7 cm is het geen probleem om de ProTac HL makkelijk bij je te dragen en is hij daardoor niet alleen geschikt als tactische lamp maar ook voor het dagelijks gebruik. Deze zaklamp biedt de nieuwste C4 LED technologie en drie verschillende door de gebruiker te selecteren programma's inclusief de strobe functie. Met de "TEN-TAP" functie kun je de 3 modi programmeren: 1.) hoog/strobe/laag (default); 2.) alleen hoog; 3.) laag/hoog. De gebruikte C4 LED heeft een levensduur van maar liefst 50.000 uur en biedt een prima helderheid en verlichting. De ProTac HL is voorzien van een multifunctionele schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de verschillende modi in- en uit kunt schakelen. De glazen lens wordt door een O-ring afgesloten en de behuizing van de lamp is gemaakt van zwart luchtvaart aluminium. Daarnaast is de lamp voorzien van een afneembare clip en is de kop van de lamp voorzien van ribbels zodat de lamp niet weg kan rollen. De ProTac HL is waterdicht volgens IPX-7 en heeft het een slagvastheid van 1 meter. Deze zaklamp werkt op twee CR123A lithium batterijen (meegeleverd) en de geregelde werkingsduur biedt constante prestaties gedurende de levensduur van de batterij. Om je ProTac HL zaklamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een unieke identificatiecode.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de ProTac HL bij twee CR123A lithium batterijen:
  Hoog: 600 lumen - 1,25 uur - 245 meter - 16000 candela
  Laag: 33 lumen - 18 uur - 37 meter - 800 candela
  Meegeleverd worden: 2x CR123A lithium batterijen, clip, holster.


   

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 134,30

  Onze prijs € 100,95

 • Armytek Predator Pro Warm Wit

  Armytek Predator Pro Warm Wit

  Armytek Predator Pro Warm Wit - De nieuwe versie van de alom geprezen Predator. Bekijk de uitgebreide productomschrijving onderaan deze pagina voor de verschillen met de 'normale' Predator. Deze versie beschikt over een warm witte led en zorgt voor een betere kleurweergave in het donker.


  Deze 3e generatie is op alle fronten vernieuwd waarbij de belangrijkste vernieuwing het uiterlijk eacute;n de CREE XHP35HI led is. Dankzij deze led is het mogelijk om zeer grote afstanden te overbruggen zonder dat er een extra grote reflector voor nodig is. Een afstand van ruim 435 meter volgens de ANSI norm is haalbaar terwijl de lamp 1580 lumen geeft. Op 100 meter afstand is de hotspot van de bundel slechts 7 meter breed. Daarnaast is het uiterlijk veranderd en heeft de lamp een meer afgeronde body gekregen.


  Deze Armytek Predator Pro V3 is oersterk. Hij kan tot 50 meter onder water (echter is het geacute;eacute;n duiklamp) en is valbestendig tot 30 meter. De zaklamp is vrijwel onverwoestbaar en wordt daarom niet voor niets gebruikt door specialistische eenheden van het Nederlandse leger. Een zaklamp waar je van op aan kunt dus!


  Er zitten 9 lichtstanden op inclusief een stroboscoop om te verblinden of te seinen. Door de lampkop aan te draaien beschik je over de turbo stand en wanneer je de lampkop 1/8 deel losdraait kun je de overige standen kiezen.


  Omdat Armytek lampen van extreem hoge kwaliteit zijn, worden er altijd zeer uitgebreide specificaties meegegeven. Hieronder vind je de meest belangrijke punten.


  Led en optiek


  - CREE XHP35HI
  - 1580 lumen
  - 435 meter bereik volgens ANSI
  - 36200 candela
  - 4000K kleur temperatuur
  - Hotspot van 5 deg;
  - Spill van 40 deg;
  - Hotspot diameter van 7 meter op 100 meter afstand


  Behuizing en duurzaamheid


  - Body van vliegtuigaluminium
  - Matte coating Type lll hard geanodiseerd 400HV met antislip
  - IP68 stof en waterdicht
  - Waterdicht tot 50 meter diep
  - Werkt bij -25 tot + 40 graden Celcius
  - Elektronica zit verzegeld in aluminium capsule
  - Valbestendig tot 30 meter
  - Trapeziumvormige schroefdraad voor extra stevigheid


  Elektronica


  - Werkt op 1x 18650 Li-Ion accu of 2x CR123 batterijen
  - 9 lichtstanden inclusief twee Firefly standen
  - Maximaal 2 uur en 15 minuten licht op Turbo, ruim 18 dagen op de low mode van 2 lumen
  - Geavanceerd hitte-afvoer em thermische beveiliging
  - Geheugenfunctie
  - Beveiliging tegen verkeerd om plaatsen van de batterijen


  Meegeleverd


  - Nylon tasje
  - Clip
  - Lanyard
  - Extra O-ringen

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 108,45

  Onze prijs € 104,95

 • Armytek Dobermann Pro Warm Wit

  Armytek Dobermann Pro Warm Wit

  Armytek Dobermann Pro Warm Wit - De nieuwste aanvulling op de tactical serie van Armytek en feller dan ooit. Deze Dobermann is voorzien van de nieuwe CREE XHP35 led en levert maar liefst 1700 lumen met een reikwijdte tot 395 meter volgens de ANSI norm. Met deze lamp kun je serieuze afstanden bereiken. En dat terwijl deze slechts 14 cm lang is. Een tactische zaklamp met warm licht dat een gerichte smalle en lange afstandsstraal combineert. Optimale keuze voor diegenen die niet kunnen kiezen tussen Armytek Viking en Armytek Predator.


  Deze Armytek Dobermann zaklamp is bestand tegen het allerzwaarste werk. Hij is valbestendig tot 30 meter, kan tot 50 meter onderwater en kan de terugslag van een 12 gauge shotgun met gemak weerstaan. Dit maakt de Dobermann dan ook een perfecte lamp voor sportschutters, jagers en natuurlijk beveiligers en politiemensen. Dankzij de 1-inch body monteer je hem met gemak op een wapen.


  Deze versie van de Dobermann heeft 9 lichtstanden!


  Je kunt zelf kiezen welke accu's of batterijen je plaatst. 2x CR123 batterijen of 1x 18650 Li-Ion accu. Omdat deze Dobermann Pro HI maar liefst 1700 lumen opwekt is het van groot belang dat je goede batterijen en accu's gebruikt. Gebruik daarom alleen hoogwaardige CR123 batterijen en 18650 accu's die meer van 7 ampeacute;re belastbaar zijn!


  Meegeleverd


  - Clip
  - Nylon tasje
  - Polskoord
  - 2 reserve O-ringen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 95,95

 • Maglite Terralux TLE-300MR EX

  Maglite Terralux TLE-300MR EX

  Maglite Terralux TLE-300MR EX -
  Led upgrade module voor MagCharger

  - lichtopbrengst 700 lumens
  - hoge kwaliteit, high power led's
  - zuiver wit licht
  - brandduur vol vermogen > 1 -2 uur op alkaline D-Cell batterijen
  > 40 minuten op NICd oplaadbare batterij

  Daarna nog meerdere uren in moon mode.
  Het betreft hier het oude model. Inmiddels is er een nieuw model op de markt.


  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 107,50

  Onze prijs € 94,95

 • Tank007 TK566 UV Penlight

  Tank007 TK566 UV Penlight

  Tank007 TK566 UV Penlight - Deze 9,7cm lange UV 365 nm uv zaklamp van Tank007 is uiterst krachtig en oplaadbaar. Uitermate geschikt om te gebruiken als inspectielamp. Handig formaat en prettig in gebruik. De behuizing is waterdicht en valbestendig, de lamp heeft een levensduur van 20.000 branduren.


  De lamp past gemakkelijk in je broek- of jaszak en met de meegeleverde clip kun je hem in je overall of borstzakje klemmen. De lamp werkt op 2 stuks AA batterijen, niet meegeleverd.


  Toepassingen:
  Controleren op lekkages
  Onderscheiden van valse bankbiljetten
  Paspoort controle
  Sporenonderzoek bloed, vingerafdruk, etc.
  Onderzoeken van een plaats delict
  Taxatie Antiek
  Inkt- en lijmuitharding
  Fluorescerende reflectie van speciale materialen


  Geleverd inclusief polskoord en O-ring. 


  1-3 werkdagen

  € 85,00
 • Redfield 3-9x40 Revolution 4-plex

  Redfield 3-9x40 Revolution 4-plex

  De grotere broer van de 3-7x33 . Deze kijker valt op door een prachtige matte afwerking met rode striping. De kijker is zeer helder en heeft een opmerkelijk mooie afwerking. Liefhebbers van mooie doch bescheiden kijkers kunnen echt hun hart ophalen bij deze glasheldere Redfield. De kijker is prettig in gebruik en heeft een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt hij over makkelijk met de hand verstelbare turrets. Ook de vergroting instelling loopt heel soepel en beheerst. Direct na het vasthouden en monteren van deze kijker dringt de hoge kwaliteit tot je door.

  Dit model bevat het normale 4-plex richtkruis, zie hiervoor de laatste afbeelding.

  Levenslange garantie.

  Let op!

  Wij adviseren een Medium een of tweedelig montage voor deze richtkijker.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 298,30

  Onze prijs € 249,50

 • Redfield 3-9x50 Accu-Range.

  Redfield 3-9x50 Accu-Range.

  De grotere broer van de 3-9x40 . Deze kijker valt op door een prachtige matte afwerking met rode striping. De kijker is zeer helder en heeft een opmerkelijk mooie afwerking. Liefhebbers van mooie doch bescheiden kijkers kunnen echt hun hart ophalen bij deze glasheldere Redfield. De kijker is prettig in gebruik en heeft een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt hij over makkelijk met de hand verstelbare turrets. Ook de vergroting instelling loopt heel soepel en beheerst. Direct na het vasthouden en monteren van deze kijker dringt de hoge kwaliteit tot je door. Sublieme kwaliteit. Dit is de versie met het Accu-Range richtkruis, welke veel wordt gebruikt in de jachtwereld. Zie ook de laatste afbeelding

  Levenslange garantie.

  Let op!

  Wij adviseren een High een of tweedelig montage voor deze richtkijker.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 493,15

  Onze prijs € 385,00

 • Ledlenser P17R Tactische Zaklamp oplaadbaar

  Ledlenser P17R Tactische Zaklamp oplaadbaar

  De Ledlenser P17R is een zaklamp die qua formaat te vergelijken is met de overbekende Maglite Magcharger. Maar daar is ook alles mee gezegd want deze zaklamp heeft en lichtopbrengst van maar liefst 400 lumen en een brandtijd tot 42 uur waarvan je tot 10 uur op de volle stand licht hebt!


  Je kan de Ledlenser P17R heel eenvoudig opladen door hem in de magnetische laadunit te plaatsen. Door middel van de gekleurde lichtring kun je zien of de lamp opgeladen wordt (rood) en wanneer de lamp volledig opgeladen is (groen). Daarnaast heeft de P17R een 10-led indicator op de achterkant van de lamp, zodat je met eacute;eacute;n druk op de knop kunt zien hoe vol je accu nog is. De accu heeft na 3000 laadbeurten nog steeds een capaciteit van 85% heeft geen last van het 'geheugeneffect'.


  De lamp is zeer eenvoudig in het gebruik en bevat 3 lichtstanden waaronder een dimfunctie en een stroboscoop. Dat maakt deze lamp zeer geschikt voor politie, beveiliging en andere hulpdiensten. Je kan de P17R ook focussen waarbij je de keuze hebt uit een felle straal tot 420 meter ver, of een meters brede bundel voor grote oppervlakten.


  De Ledlenser P17R is een lamp waarvan je op aan kunt en die in het heetst van de strijd jou voldoende licht geeft, waar en wanneer je dat nodig hebt.

  Advanced Focus System


  Het Advanced Focus System is een systeem waarmee je heel eenvoudig de lichtbundel kunt aanpassen. De speciale reflectorlens zorgt voor een heel gelijkmatige lichtbundel. Dit geeft een veel rustiger lichtbeeld en bovendien kun je veel beter zien wat er voor je gebeurt!


  Met het Advanced Focus System heb je direct controle over de lichtbundel. Zo kun je de lampkop verschuiven en heb je de keuze tussen een strakke bundel voor enkele honderden meters bereik, maar ook een ontzettend brede bundel voor goed zicht op kortere afstand.


  Veiligheid


  De P17R beschikt over meerdere lichtfuncties zoals een maximale lichtopbrengst, een minder sterke lichtopbrengst en een defensieve strobe functie. Hiermee kun je de aandacht trekken op grote afstand maar kun je ook mensen verblinden. De P17R heeft daarnaast ook nog een 'emergency' functie waarbij de lamp aangaat op het moment dat de stroomtoevoer van de lader naar de lamp onderbroken wordt.


  Ytrion accu


  De P17R bevat een onderhoudsvrije Ytrion accu die veilig is in het gebruik, en ontzettend lang meegaat. Je kan hem ruim 3000x opladen en zelfs dan heeft hij nog 85% capaciteit. Dat maakt deze lamp uitermate geschikt voor de politie, brandweer, beveiliging en industrie. Mocht je een extra accu willen gebruiken is dat geen probleem. Je kan de accu namelijk los opladen in de meegeleverde 230 Volt lader. Daarnaast bevat de accu een 10 leds indicator die precies aangeeft hoeveel power er nog in de accu zit!


  De laadhouder is magnetisch net zoals bij alle oplaadbare Ledlenser zaklampen. Toch is de lader van de P17R net even iets anders, want het laadindicator lampje blijft altijd blauw branden. Zodat je in het donker de lamp snel kunt vinden! Op de lamp zelf zit een lichtring die rood is wanneer de lamp geladen wordt en groen schijnt wanneer de lamp opgeladen is.De laadhouder is zeer robuust en is eenvoudig te monteren!


  Leveringsomvang


  - Ledlenser P17R
  - Laadhouder met laadkabel
  - Intelligent Clip
  - Handleiding
  - In Giftbox
  - 5 jaar garantie op de lamp
  - 10 jaar op de behuizing

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 299,00

  Onze prijs € 209,95

 • Ledlenser P4 BM Penlamp in Giftbox

  Ledlenser P4 BM Penlamp in Giftbox

  De Ledlenser P4 is een zeer compact zaklampje van 14,6 centimeter lang en een gewicht van 53 gram. Deze zaklamp is uitermate geschikt voor monteurs en technici, die vooral in kleine ruimtes voldoende licht nodig hebben. Met name het slanke en compacte ontwerp zorgt ervoor dat je de lamp als een balpen kunt vasthouden. Je hebt tot 8,5 uur licht met 2 AAA batterijen.


  De lichtopbrengst is 18 lumen, maar daarmee kun je wel 25 meter ver schijnen! De Ledlenser P4 beschikt ook over een focussysteem, waarmee je de lichtbundel kan aanpassen van heel strak naar heel breed.

  Blue Moon Focus systeem


  De Ledlenser P4 BM is voorzien van het Blue Moon focussysteem. Hiermee kun je eenvoudig de lichtbundel aanpassen door aan de lampkop te draaien. Je hebt de keuze uit een bundel voor verder weg en een brede bundel voor dichtbij. Zodra je de bundel helemaal verbreed hebt, is er een hele mooie blauwe ring zichtbaar om de rand van de bundel.


  - Ledlenser P4
  - Inclusief 2 x AAA 1,5 V batterijen
  - Geleverd in luxe giftbox
  - Inclusief Nylon riemtas
  - 5 jaar garantie

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 32,99

  Onze prijs € 28,95

 • Adalit L-5R ATEX Zone 0 met 12 en 230 volt wandlader

  Adalit L-5R ATEX Zone 0 met 12 en 230 volt wandlader

  Adalit L-5R Atex (zone 0) met 12 en 230 volt lader -


  High Intensity Power LED van 3W & 135 lumen Automatische schakelaar van de lichtintensiteit door een lichtsensor voor een efficiënte energiehuishouding Gevoed door een lithium oplaadbare batterij ook mogenlijk met alkaline batterijen Maximale hoogte van de ATEX-veiligheidsnormen voor gas en stof explosiegevaarlijke omgevingen (zone 0) Geproduceerd in hoge weerstand thermoplastische kunststof Licht duur: van 4 tot 30 uur Vermelding van het lage batterij waarschuwing Gewicht: 125 gr, batterijen inbegrepen. Geproduceerd in hoge weerstand thermoplastische kunststof. Inclusief wandlader en laadkabel.


  Model: Adalit L-5R
  Lichtbron: LED
  Lichtsterkte: 135 Lumen
  Waterdicht klasse: IP67
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur / 30 uur
  Batterij: Li-ion 3,6V
  Laadtijd: 4-5 Uur
  Laadspanning: 12V 100-240V
  Afmetingen (lxb): 15 x 3.8 x 4.4 cm
  Gewicht (incl. batterij): 125 gram
  ATEX: LOM 12ATEX2004 Ex ia IIC T4 Ga Ex ia IIIC T85°C Da

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 202,70

  Onze prijs € 194,95

 • Streamlight Waypoint Lantaarn Oplaadbaar Geel

  Streamlight Waypoint Lantaarn Oplaadbaar Geel

  Streamlight Waypoint Lantaarn Oplaadbaar Geel - Een lantaarn met een pistoolgreep die hierdoor voor verschillende werkzaamheden en toepassingen geschikt is. Tevens kun je de lamp met zijn geïntegreerde standaard neerzetten wat nog meer gebruiksmogelijkheden geeft. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar als werklamp, reddingslamp of als zoeklamp. Door het uitgebalanceerde ontwerp ervaar je nauwelijks vermoeidheid bij het gebruik.


  De gebruikte C4 LED levert maximaal 300 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 80.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 570 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Met de schakelaar kun je de hoge, lage en strobe modus inschakelen en daarnaast is er een aparte schakelaar (in de vorm van een pistooltrekker) voor het in- en uitschakelen en voor het tijdelijk licht.


  De Waypoint werkt op een oplaadbare Li-Ion batterij die in 4 uur op te laden is. De meegeleverde ophangbeugel met geïntegreerde 230 volt lader zorgt ervoor dat de zaklamp opgeladen wordt. De lens is gemaakt onbreekbaar polycarbonaat en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van sterk geel polycarbonaat en de lampkop is van rubber. De lamp ligt comfortabel in de hand door het zachte handvat en tevens is er een polskoord voor nog meer draagmogelijkheden. De lamp is waterdicht volgens IPX-8.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Waypoint op een oplaadbare Li-Ion batterij:
  Hoog: 300 lumen - 5 uur - 560 meter - 80.000 candela
  Laag: 25 lumen - 50 uur - 155 meter - 6100 candela


  Meegeleverd worden: polskoord.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 199,95

  Onze prijs € 172,95

 • Armytek Predator (Rood Licht)

  Armytek Predator (Rood Licht)

  Armytek Predator (Rood Licht) - Uitgevoerd met een rode XP-E2 led en is geschikt voor de jacht en outdoor. Rood licht is namelijk zeer geschikt om wild mee te spotten en bovendien is de lichtbundel vanaf de zijkant nauwelijks zichtbaar.


  Deze Armytek Predator V3 Rood is oersterk. Hij kan tot 50 meter onder water (Het is geen duiklamp) en is valbestendig tot 30 meter. Ideaal voor gebruik buiten, zeker als je op jacht bent.


  Er zitten 4 lichtstanden op zodat je per situatie de juiste lichtsterkte kunt kiezen. Door de lampkop aan te draaien beschik je over de turbo stand en wanneer je de lampkop 1/8 deel losdraait kun je de overige standen kiezen.


  Omdat Armytek lampen van extreem hoge kwaliteit zijn, worden er altijd zeer uitgebreide specificaties meegegeven. Hieronder vind je de meest belangrijke punten.


  Led en optiek


  - CREE XP-E2 rood
  - 200 lumen
  - 255 meter bereik volgens ANSI
  - Hotspot van 5° 
  - Spill van 40°
  - Hotspot diameter van 7 meter op 100 meter afstand


  Behuizing en duurzaamheid


  - Body van vliegtuigaluminium
  - Matte coating Type lll hard geanodiseerd 400HV met antislip
  - IP68 stof en waterdicht
  - Waterdicht tot 50 meter diep
  - Werkt bij -25 tot + 40 graden Celcius
  - Elektronica zit verzegeld in aluminium capsule
  - Valbestendig tot 30 meter
  - Trapeziumvormige schroefdraad voor extra stevigheid


  Elektronica


  - Werkt op 1x 18650 Li-Ion accu of 2x CR123 batterijen
  - 4 lichtstanden
  - Maximaal 4 uur op Turbo
  - Geavanceerd hitte-afvoer em thermische beveiliging
  - Geheugenfunctie
  - Beveiliging tegen verkeerd om plaatsen van de batterijen


  Meegeleverd


  - Nylon tasje
  - Clip
  - Lanyard
  - Extra O-ringen

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 80,95

  Onze prijs € 76,95

Van laag naar hoog sorteren

67-87 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sale

De Multitools.nl sale is er voor iedereen. Of je nou een goedkope multitool in huis wilt halen of op zoek bent naar topkwaliteit voor een lage prijs: bij onze sale ben je aan het juiste adres. Hierin vind je alle artikelen van onze webshop die in de sale zijn, perfect om een goede deal te scoren!
Welke soorten producten gaan in de sale bij Multitools.nl?

Het is lastig om te voorspellen wanneer producten bij ons in de sale gaan. Vaak gebeurt dit wanneer de producten uit het assortiment worden gehaald of niet meer leverbaar zijn. Wat wel zeker is, is dat uit iedere categorie producten weleens iets in de sale komt. Hierbij kan je denken aan:

•    Messen & Multitools sale. Van een echte Leatherman tot aan een klassieke Victorinox: goedkope messen en multitools kopen doe je hier.

•    Zaklampen sale. Goedkope zaklampen van topkwaliteit nodig? Dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen! Sla je slag en voor je het weet heb je een echte Olight in huis voor een hele leuke prijs.

•    Richtkijkers & optiek sale. Optische hulpmiddelen en richtkijkers kunnen best prijzig zijn, zeker wanneer je in het hogere segment zoekt. Niet is dan leuker dan een goedkope richtkijker in huis halen in onze sale.

•    Keuken & gerei sale. In deze sale vind je alles wat met de keuken te maken heeft. Omdat er in de keuken altijd wel wat te doen is, is het aanbod hier erg uitgebreid. Dus of je nou opzoek bent naar goedkope keukenmessen met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, een specifieke keukentool, of mooi bestek voor een chic diner: neem hier absoluut een kijkje.

•    Outdoor & survival sale. Ben jij een outdoor of survival liefhebber en ga je soms liever in de natuur kamperen dan dat je geld uit geeft aan een duur hotel? Dan vind je hier goedkope outdoor- en survivaltools.

•    Batterijen en laders sale. Batterijen kunnen behoorlijk prijzig zijn, zeker wanneer je ze dagelijks gebruikt. Voor goedkope batterijen en goedkope batterijopladers neem je hier dus regelmatig een kijkje.

Zoals je ziet is er in de sale altijd wel wat leuks te vinden. Kom dus regelmatig langs voor de laatste aanbiedingen van Multitools.nl.

Hoeveel korting krijg je in de sale van Multitools.nl?

De prijs van de producten in onze sale verschilt. Soms gaat het om 10% korting, maar regelmatig vind je hier uitstekende deals waarbij de helft van de prijs er af gaat. Een topmodel wordt hierdoor ineens een stuk toegankelijker.

Het volledige aanbod met alle producten in de uitverkoop vind je ook in onze sale, net als de exacte korting en de nieuwe prijs. Kijk daarom regelmatig in onze sale voor de volgende acties:

•    Messen uitverkoop;
•    Multitool uitverkoop;
•    Richtkijker uitverkoop;
•    Optiek uitverkoop;
•    Keuken uitverkoop;
•    Keukengerei uitverkoop;
•    Outdoor & survival uitverkoop;
•    Batterijen uitverkoop;
•    Batterijladers uitverkoop.

Is er op dit moment niets in de uitverkoop dat bij je past? Geen probleem, ons aanbod wisselt regelmatig. Neem daarom af en toe even een kijkje om het perfecte product te vinden.

Staan alle aanbiedingen in de sale?

Nee, niet alle aanbiedingen staan in onze sale. Wanneer je kijkt bij de verschillende categorieën op onze website zal je zien dat er regelmatig aanbiedingen in staan die niet in de sale terug te vinden zijn. Wil je dus een goedkoop product in huis halen maar staat deze niet in de uitverkoop? Neem dan ook nog even een kijkje bij de categorie. De kans is groot dat je daar een leuke aanbieding tegen het lijf loopt.
Weet jij al welk product het beste bij je past? Bestel deze dan nu in de Multitools.nl sale. Heb je een vraag over de korting op een van onze producten of een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze mensen. We helpen je graag bij het maken van je keuze.