Leatherman Super Tool 300 Nylon Sheath 19 tools

Leatherman Super Tool 300 Nylon Sheath 19 tools

Leatherman Super Tool 300 Nylon Sheath 19 tools

€ 124,00
Direct leverbaar
  • Multitools.nl is beoordeeld als uitstekend Uitstekend
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000

Leatherman Super Tool 300 Nylon Sheath - Deze 3e generatie Super Tool 300 heeft maar liefst 19 verschillende functies aan boord. Is als het ware een klein gereedschapkistje. Deze Super Tool 300 is de verbeterde versie van de oude, niet meer leverbare Super Tool 200. Deze nieuwe multitool heeft o.a. een grote sterkere tang. De sterkste ooit gemaakt met z’n unieke verwisselbare snijddelen voor de kniptang, vervaardigd van het 3 maal langer scherp blijvende 154CM staal. Uiteraard worden de gereedschappen, na geopend te zijn, geblokkeerd.

Ook het uitklappen van de kleinere gereedschappen is in de Super Tool 300 verbeterd. Deze komen nu bij het openen van een van de gereedschappen, allemaal mee naar buiten. Terugdrukken is eenvoudiger dan een van de gereedschappen uit de kleine behuizing te peuteren. De constructie is zo gemaakt dat de gereedschappen niet mee naar buiten komen als men alleen het mes opent. Ook andersom werkt dit vernuftige principe ook, dus alleen de gereedschappen komen naar buiten en het scherpe mes blijft veilig opgeborgen. Om het comfort te verbeteren, zijn de handgrepen afgerond en hebben aan de zijkanten grote uitsparingen, zodat zich de werktuigen zelfs met dikke handschoenen licht laat uitklappen. Het Tool Interlocksysteem aan de ST300 is versterkt, om zeker te zijn, dat ze volledig uitgeklapt blijven als ze onder sterke belasting komen te staan.

De Super Tool 300 wordt geleverd met een nylon sheath en heeft 19 tools: punttang, gewone tang, verwisselbare draadknipper, verwisselbare harde draadknipper, kabelschaar, krimptang, draadstripper, 420HC mes, 420HC kartelmes, zaag, priem met oog, liniaal (22 cm), blikopener, flesopener, hout-/metaalvijl, kruiskopschroevendraaier, grote schroevendraaier, middelgrote schroevendraaier, kleine schroevendraaier.

Specificaties
MerkLeatherman
EAN37447106866
OntwerperTim Leatherman
Aantal Functies19
Totale lengte (cm)18
Gewicht (gram)318
KleurZilver
GereedschappenZie de omschrijving
Materiaal gereedschapRoestvrijstaal
Materiaal heft/greepRoestvrijstaal
Type snedeGekarteld, Glad
Garantie25 jaar op materiaal - en fabricagefouten
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Leatherman Super Tool 300 Nylon Sheath 19 tools
Jouw rating
Alternatieven