Zaklampen

Zaklampen in verschillende vormen. Of je nu op zoek bent naar een waterdichte zaklamp, een oplaadbare zaklamp, een militaire zaklamp of explosieveilige zaklamp; bij Multitools.nl zul je zeker slagen.

Direct naar: Oplaadbare lampen | Jachtlampen | Laser lampen | Outdoor- en Kampeerlampen | UV lampen | Pocket Zaklampen | Schijnwerpers
Populaire merken: Nitecore | Olight | Streamlight | Ledlenser | Walther | Peli

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 59

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar - De Tiki LE is een lichtgewicht en kleine sleutelhangerlamp die gebruikt maakt van een primaire Osram P8 LED met een volledig reflecterende optische lens om zo een uniforme en zachte straal van 300 lumen te leveren. De Tiki LE is tevens uitgerust met een extra blauwe LED en rode LED. Deze LED's kunnen gebruikt worden als signaallicht om bijv. de locatie aan te geven en om signalen uit te zenden tijdens het kamperen of wandelen. Ook kunnen deze rode en blauwe LED knipperen om de aandacht van tegemoetkomende voertuigen of voetgangers te trekken om zo mogelijke gevaren te vermijden.


  De lamp heeft op de bovenzijde een micro USB oplaadpunt waarmee je de ingebouwde Li-Ion batterij (130 mAh) gemakkelijk op kan laden. Daarbij heeft het een LED indicator onder de schakelaar waarbij je kunt zien dat de batterij aan het opladen is. De Tiki LE is beveiligd tegen overladen, onderladen en kortsluiting en de USB poort wordt door een rubber kap afgeschermd. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. Op de bovenzijde zit een schakelaar waarmee je de 4 lichtstanden, en de extra LED's, met één hand kunt bedienen en daarbij is er direct toegang tot de hoogste stand. Door het ontwerp van de schakelaar is het niet mogelijk om de lamp per ongeluk aan te zetten. Deze mini lamp (lengte 5,5 cm) heeft een zwarte behuizing van polycarbonaat waarbij de kop van aluminium is. De Tiki LE is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een valweerstand van 1 meter. Aan het eind van het lichaam zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd.


  De oplaadbare Li-Ion batterij (130 mAh) heeft een brandduur van 0,5 uur (hoog), 1 uur (medium), 4 uur (laag) en 40 uur (zeer laag). De LED lamp levert 300 lumen (hoog), 60 lumen (medium), 15 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 71 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 1260 candela.
  De rode LED levert 3 lumen en heeft een maximale brandduur van 1 uur.
  De blauwe LED levert 0,8 lumen en heeft een brandduur van 0,75 uur.
  In de knipperstand is de brandduur 1,75 uur van zowel de rode als de blauwe LED.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,95

 • Nitecore Chameleon CU6 Zaklamp wit-UV licht

  Nitecore Chameleon CU6 Zaklamp wit-UV licht

  2 review(s)

  Nitecore Chameleon CU6 Zaklamp wit-UV licht - Met de Chameleon vult Nitecore een belangrijk “gat in de markt” op als het gaat om de vraag naar alternatieve lichtkleuren en lichtbronnen, zowel als verlichting als voor het geven van signalen. De Chameleon combineert, afhankelijk van het model, een witte primaire CREE XP-G2 R5 LED met een vermogen van maximaal 440 lumen, met een primaire LED voor ultravioletlicht. Dit licht is met name geschikt voor gebruik in de forensische geneeskunde, voor documentverificatie enz. Bovendien zijn er twee kleine secundaire LED's die naar wens rood, groen of blauw licht geven en vooral bedoeld zijn voor het geven van signalen. Het witte licht heeft 5 niveaus, SOS, stroboscoop en noodsignaal. Eenvoudige en overzichtelijke bediening door afzonderlijke schakelaars voor wit of gekleurd licht. Of je hem nu gebruikt voor de jacht, outdoor, tactische situaties, met nachtkijkers of voor beveiligingswerkzaamheden, de Chameleon verlicht in de juiste kleur. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht tot IPX-8! De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating. De clip is gemaakt van staal met een titanium coating.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door 2 x CR123 of een 18650 Li-Ion oplaadbare batterij. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij het witte licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 1,75 uur (turbo), 3,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 43 uur (laag) en 400 uur (zeer laag). De LED lamp levert 440 lumen (turbo), 280 lumen (hoog), 160 lumen (medium), 25 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag).
  Ultravioletlicht met 3000 mW en 365 nm golflengte.
  Het witte licht heeft een maximale straalafstand van 190 meter. De gekleurde secundaire LED’s hebben een straalafstand van 5-10 meter. De maximale lichtintensiteit bedraagt 9000 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, tactische ring, koord, vervangende rubberen einddop, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 132,00

  Onze prijs € 118,95

 • Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar - De NU05 LE is een kleine en compacte signaallamp met 4 gekleurde LED's: wit, rood, groen en blauw. De knipperende LED's kunnen per kleur gebruikt worden en daarnaast kunnen de rode en blauwe LED gezamenlijk gebruikt ten behoeve van de politie. De lamp kun je bevestigen met de op de achterzijde aanwezige clip of met de meegeleverde houder. Dankzij het klittenband op de achterzijde van de houder kan de lamp snel en gemakkelijk worden bevestigd aan kleding, uitrusting of helmen. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via de micro-USB aansluiting en de lamp kan door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66.
  De rode LED levert 12 lumen bij een brandduur van 15 uur. De groene LED levert 17 lumen bij een brandduur van 15 uur. De blauwe LED levert 2 lumen bij een brandduur van 15 uur. De witte LED levert 20 lumen bij een brandduur van 18 uur. Gebruik je de rode en blauwe LED gelijktijdig dan is de brandduur ook 18 uur.
  Meegeleverd worden: Houder, USB kabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,00

  Onze prijs € 21,95

 • Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar

  Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar

  2 review(s)

  Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar - De Nitecore MH27 is een zeer veelzijdige zaklamp met innovatieve opties. Naast de uitstekende lichtsterkte, zijn ook de drie strategisch gekleurde LED's (rood, groen en blauw) aanwezig. De rode LED is geschikt voor een goed nachtzicht zonder op te vallen. Daarnaast dient het ook voor het penetreren van rook. De blauwe LED maakt het voor politie en veiligheidsdiensten makkelijker om sporen onderzoek te doen (vloeistoffen, bloed, zweet). Daarnaast trekt blauw licht geen insecten aan. De groene LED maakt het observeren van wild een stuk makkelijker, is ideaal voor de zichtbaarheid in het bos. De CREE XP-L-HI V3 LED biedt 1000 lumen en de MH27 bereikt een straalbereik van maar liefst 462 meter! Deze complete oplaadbare krachtpatser is geschikt voor zowel kampeerders, wetshandhavers als jagers. De Nitecore MH27 heeft in ieder geval in 2016 een prijs gewonnen: de Reddot Award voor product design. De MH27 heeft een ingebouwde USB oplader. De bediening gebeurt via twee schakelaars op de lampkop waarmee je tevens direct toegang tot de turbo stand en de rode verlichting hebt. Een geïntegreerde indicator fungeert als een locatiebaken en geeft ook de accuspanning aan. Zoals alle nieuwe modellen, heeft de MH27 een ATR temperatuurregeling. De lamp heeft een geïntegreerde broekriemclip van titanium gecoat roestvrij staal. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat glas.
  Deze zaklamp werkt op een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij, 2x CR123A lithium batterijen (niet oplaadbaar!) of 2x 16340 RCR123 Li-Ion oplaadbare batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij de 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1 uur (turbo), 6,25 uur (hoog), 28 uur (medium) en 708 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De rode LED levert 13 lumen, de groene LED levert 19 lumen en de blauwe LED 3 lumen. Dit bij een brandduur van 28 uur per LED. De maximale straalafstand bedraagt 462 meter en de maximale lichtintensiteit 53500 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, USB laadkabel, holster, tactische ring, polskoord, vervangende afdichting oplaadpunt, vervangende afdichtring, vervangende rubberen eindkap.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Nitecore Chameleon CR6 Zaklamp wit-rood licht

  Nitecore Chameleon CR6 Zaklamp wit-rood licht

  1 review(s)

  Nitecore Chameleon CR6 Zaklamp wit-rood licht - Dit CR6 model is in 2014/2015 door de ISPO Award uitgeroepen tot Gold Winner! Met de Chameleon vult Nitecore een belangrijk “gat in de markt” op als het gaat om de vraag naar alternatieve lichtkleuren en lichtbronnen, zowel als verlichting als voor het geven van signalen. De Chameleon combineert, afhankelijk van het model, een witte primaire CREE XP-G2 R5 LED met een vermogen van maximaal 440 lumen, met een vrijwel even krachtige primaire gekleurde LED die licht uitstraalt. Bij de CR6 is dit een rode CREE XP-E R2 LED. Zo is de lamp geschikt om te gebruiken bij tactische activiteiten, wild spotten, nacht fotografie en voor inspecties. Bovendien zijn er twee kleine secundaire LED's die naar wens rood, groen of blauw licht geven en vooral bedoeld zijn voor het geven van signalen. Het witte licht heeft 5 niveaus, SOS, stroboscoop en noodsignaal. De primaire rode LED heeft 3 lichtniveaus. Eenvoudige en overzichtelijke bediening door afzonderlijke schakelaars voor wit of gekleurd licht. Of je hem nu gebruikt voor de jacht, outdoor, tactische situaties, met nachtkijkers of voor beveiligingswerkzaamheden, de Chameleon verlicht in de juiste kleur. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht tot IPX-8! De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating. De clip is gemaakt van staal met een titanium coating.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door 2 x CR123 of een 18650 Li-Ion oplaadbare batterij. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij het witte licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 1,75 uur (turbo), 3,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 43 uur (laag) en 400 uur (zeer laag). De LED lamp levert 440 lumen (turbo), 280 lumen (hoog), 160 lumen (medium), 25 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag).
  Bij het rode licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 2,75 uur (hoog), 11 uur (medium) en 45 uur (laag). De LED lamp levert 35 lumen (hoog), 15 lumen (medium) en 3 lumen (laag).
  Het witte licht heeft een maximale straalafstand van 190 meter en het rode licht van 66 meter. De gekleurde secundaire LED’s hebben een straalafstand van 5-10 meter. De maximale lichtintensiteit bedraagt 9000 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, tactische ring, koord, vervangende rubberen einddop, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 84,00

  Onze prijs € 75,95

 • Nitecore Tube BL Sleutelhangerlamp oplaadbaar met blauw licht

  Nitecore Tube BL Sleutelhangerlamp oplaadbaar met blauw licht

  Nitecore Tube BL Sleutelhangerlamp oplaadbaar met blauw licht - De oplaadbare Tube BL sleutelhangerlamp van Nitecore levert blauw licht. Dit licht is met name functioneel in donkere ruimtes/gebieden. Zo is de oplaadbare lamp geschikt om te gebruiken in de jacht, voor het opsporen van (vers) bloed. Eveneens is de lamp geschikt voor gebruik in de industriële sector, daar waar lekkages opgespoord moeten worden in electra ruimtes. Met het blauwe licht kan je vet en olie laten oplichten (waarmee lekkages kunnen worden opgespoord). Ook is de lamp geschikt om te gebruiken tijdens het vissen. Vissen schrikken minder terug van blauw licht, dan van wit licht. Blauw licht reflecteert minder sterk op het water. Met een lengte van 5,6 cm en een gewicht van 9,6 gram heb je een heel klein compact lampje in handen. De lamp levert 4 lumen licht en dat voor 45 minuten. De kleine sleutelhangerlamp is tevens stevig genoeg. Met maximaal 35 kg aan gewicht kan deze lamp nog steeds gebruikt worden als sleutelhanger. De geïntegreerde Li-Ion batterij is d.m.v. een USB kabel op te laden via de micro USB aansluiting aan de zijkant. Het intelligente oplaadcircuit zorgt ervoor dat de batterij niet onder- of overladen wordt. Een indicator geeft aan wanneer de batterij opgeladen wordt. Deze lamp is gemaakt van zwart polycarbonaat en is waterdicht volgens IP65. Aan het eind van het lichaam zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Nitecore Chameleon CI6 Hunting Kit

  Nitecore Chameleon CI6 Hunting Kit

  Nitecore CI6 Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de krachtige CI6 zaklamp met infrarood LED. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: i2 oplader, NL1823 batterij, tactische ring, koord, holster, auto adapter, filter groen, filter rood. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 160,00

  Onze prijs € 144,95

 • Nitecore MH27 Hunting Kit

  Nitecore MH27 Hunting Kit

  Nitecore MH27 Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de krachtige oplaadbare MH27 zaklamp. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: NL1823 batterij, holster, koord, tactische ring, USB laadkabel. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.

  Direct leverbaar

  € 129,00
 • Nitecore SRT7GT Tactische zaklamp

  Nitecore SRT7GT Tactische zaklamp

  Nitecore SRT7GT Tactische zaklamp - De SRT7GT is de opvolger van de SRT7 Revenger. De SRT7GT is uitgerust met een CREE XP-L HI V3 LED, met een maximum van 1000 lumen. Daarnaast heeft deze zaklamp drie gekleurde LED's voor rood, groen en blauw licht en om het helemaal compleet te maken is er ook nog een UV LED (500 mW en365 nm golflengte). De selectiering zorgt voor de traploze regeling van de helderheid evenals voor het inschakelen van de functies (strobe, politie waarschuwingslicht en baken) en de kleuren verlichting. Deze stoere zaklamp heeft een stevige grip met zijn krachtige hardcoat behuizing. Een onmisbare lamp voor zowel wethandhavers, toezichthouders, jagers als outdoor liefhebbers. Een batterij indicator zit in de kop van de lamp zodat je kunt zien wanneer de spanning laag is. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing met een titanium gecoate roestvrijstalen clip en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat mineraal glas.
  Deze zaklamp werkt op twee CR123A batterijen, een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij of twee oplaadbare RCR123 batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij gebruik van de oplaadbare 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1,25 uur (turbo) tot 240 uur (laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo) tot 0,1 lumen (laag). De rode LED levert 13 lumen, de groene LED levert 19 lumen en de blauwe LED 3 lumen. Dit bij een brandduur van 28 uur voor de rode LED en 26 uur voor de groene en blauwe LED. Dit geldt ook voor de UV LED. Het witte licht heeft een maximale straalafstand van 450 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 50900 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, tactische ring, koord, vervangende rubber eindkap, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 132,00

  Onze prijs € 118,95

 • AceBeam X80 + 4 Batterijen

  AceBeam X80 + 4 Batterijen

  AceBeam X80 + 4 Batterijen - Een krachtpatser in blik-formaat, slechts 11.7 cm lang met een lichtopbrengst van 25000 lumen en een bereik tot 332 meter! Dit is met stip de absolute 'lumen kampioen'! De hoge lichtopbrengst wordt behaald dankzij 12 XHP50 leds. Naast deze 12 witte leds beschikt de AceBeam X80 ook 2 groene, rode en blauwe leds plus een UV led waarbij het totaal op 19 leds komt! Met al deze extra functies is de AceBeam X80 multifunctioneel inzetbaar voor specialistische toepassingen.


  Deze lamp is geen thrower maar een pure flooder. De ondiepe reflector en grote XHP50 leds produceren een brede bundel voor optimaal zicht in je omgeving.


  Het bedienen van de AceBeam X80 gaat door middel van een elektronische schakelaar en is kinderlijk eenvoudig. Deze schakelaar vind je achter de lampkop. Hiermee zet je de lamp aan en uit. Het schakelen tussen de lichtstanden doe je door de schakelaar ingedrukt te houden. Je schakelt de Turbo stand in door de schakelaar 2x in te drukken. Druk je de schakelaar dan nogmaals 2x in activeer je maximale Turbo stand van 25000 lumen. Door de schakelaar 3x in te drukken activeer je de stroboscoop stand. Je kunt de lamp op slot zetten zodat de lamp bijvoorbeeld niet per ongeluk aan gaat in de tas. Dit doe je door wanneer de lamp uit staat de schakelaar 2sec ingedrukt te houden, de lamp zal dan 2x knipperen om aan te geven dat deze op slot staat. Het ontgrendelen doe je dezelfde manier!


  Bij de AceBeam X80 worden 4 18650 3100mAh batterijen meegeleverd. Belangrijk is om altijd deze te gebruiken, deze hebben namelijk een hogere stroomafgifte (tot 20A) en zijn beveiligd met een PCB-chip die de batterijen beschermen tijdens het gebruik en het opladen.


  25000 lumen is natuurlijk helemaal te gek, maar houd wel rekening met extreme warmteontwikkeling. En dan bedoelen we ook echt extreem. De AceBeam X80 wordt heet. Zo heet zelfs, dat je hem na een paar minuten gebruik op de Turbo Max stand van 25000 lumen niet meer vasthouden kunt. De lamp schakelt dan automatisch een paar stappen terug om af te koelen.


  Houd hier dus rekening mee! Deze lamp is zeker geen speelgoed maar een professioneel stuk gereedschap waar je bewust mee om moet gaan.


  Lichtstanden AceBeam X80

  Turbo Max Turbo High Medium Low Ultra low Rood Groen Blauw UV Strobe
  25000~4000 lumen 11000~4000 lumen 5000 lumen 2500 lumen 800 lumen 80 lumen 270 lumen 350 lumen 170 lumen 2 lumen 5000 lumen

  1 uur 30 min*


  1 uur 40 min* 1 uur 20 min 3 uur 8 uur 30 min 52 uur 9 uur 10 uur 6 uur 17 uur -


  *gebaseerd op theoretische gegevens, voordat temperatuur regeling inschakelt.


  Meegeleverd:


  - 4x AceBeam 18650 3100 mAh Li-Ion accu's
  - 2x Reserve O-ring
  - Polskoord
  - Holster


  Let op: deze lamp wordt heet bij gebruik van de Turbo standen!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 314,00

  Onze prijs € 298,95

 • Nitecore MH27UV Hunting Kit

  Nitecore MH27UV Hunting Kit

  Nitecore MH27UV Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de oplaadbare MH27UV zaklamp. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: NL1823 batterij, holster, koord, tactische ring, USB laadkabel. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.

  Direct leverbaar

  € 129,00
 • Nitecore MH27UV Tactische zaklamp oplaadbaar

  Nitecore MH27UV Tactische zaklamp oplaadbaar

  1 review(s)

  Nitecore MH27UV Tactische zaklamp oplaadbaar - De Nitecore MH27 is een zeer veelzijdige zaklamp met innovatieve opties. Naast de uitstekende lichtsterkte, zijn ook de twee strategisch gekleurde LED's (rood en blauw) en een UV LED (500mW, 365nm) aanwezig. De UV LED is er in plaats van de groene LED die bij de MH27 wel aanwezig is. De rode LED is geschikt voor een goed nachtzicht zonder op te vallen. Daarnaast dient het ook voor het penetreren van rook. De blauwe LED maakt het voor politie en veiligheidsdiensten makkelijker om sporen onderzoek te doen (vloeistoffen, bloed, zweet). Daarnaast trekt blauw licht geen insecten aan. De CREE XP-L-HI V3 LED biedt 1000 lumen en de MH27UV bereikt een straalbereik van maar liefst 462 meter! Deze complete oplaadbare krachtpatser is geschikt voor zowel kampeerders, wetshandhavers als jagers. De MH27UV heeft een ingebouwde USB oplader. De bediening gebeurt via twee schakelaars op de lampkop waarmee je tevens direct toegang tot de turbo stand en de rode verlichting hebt. Een geïntegreerde indicator fungeert als een locatiebaken en geeft ook de accuspanning aan. Zoals alle nieuwe modellen, heeft de MH27UV een ATR temperatuurregeling. De lamp heeft een geïntegreerde broekriemclip van titanium gecoat roestvrij staal. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat glas.
  Deze zaklamp werkt op een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij (2600mAh) of 2 x CR123A lithium batterijen (niet oplaadbaar!) of 2 x 16340 RCR123 Li-Ion oplaadbare batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.


  Bij de 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1 uur (turbo), 6,25 uur (hoog), 28 uur (medium) en 708 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De rode LED levert 13 lumen en de blauwe LED 3 lumen. Dit bij een brandduur van 28 uur per LED, ook voor de UV LED. De maximale straalafstand bedraagt 462 meter en de maximale lichtintensiteit 53500 candela.


  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, USB laadkabel, holster, tactische ring, polskoord, vervangende afdichting oplaadpunt, vervangende afdichtring, vervangende rubberen eindkap.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Olight Valkyrie PL-1 II Wapenlamp

  Olight Valkyrie PL-1 II Wapenlamp

  Olight Valkyrie PL-1 II Wapenlamp - Een speciale wapenlamp die zich eenvoudig op een pistool laat monteren dankzij een handige snelsluiting. Deze moderne LED lamp geeft een lichtbundel van 450 Lumen. De schakelaar bevindt zich aan de achterzijde van de lamp en is aan twee kanten te gebruiken (rechts en linkshandig gebruik)


  De PL-1 II wordt geleverd met twee adapters, namelijk eacute;eacute;n voor aansluiting op een Picattiny rail (MIL-STD-1913 rail) en de ander voor een Glock rail.


  1x klikken is aan in hoogste stand 400 Lumen
  2x klikken is stroboscoopstand
  Beide kanten tegelijk indrukken is blauwe navigatiestand (2 Lumen)
  Led: Cree XM-L2 LED
  5 jaar garantie!


  The PL-1 II Valkyrie is the upgraded heavy duty version of the original PL-1. The light uses a single CR123A battery to offer a maximum output of 450 lumens. The PL-1 II comes with a mount for a MIL-STD-1913 or Glock sized rail with a compact tool to change it easily in the field. The PL-1 II utilizes a single LED and uses a new heavy duty quick attach and release mounting system. We have simplified the PL-1rsquo;s operation to make it more natural and practical to use in a high stress situation. We take our users safety seriously and after a full year of testing, we are confident and ready for anyone to defend themselves with the PL-1 II Valkyrie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 124,95

  Onze prijs € 112,95

 • Nitecore SRT3 Tactische zaklamp zwart

  Nitecore SRT3 Tactische zaklamp zwart

  1 review(s)

  Nitecore SRT3 Tactische zaklamp zwart - De SRT3 maakt indruk met zijn enorme helderheid bij een lengte van slechts 10 cm. De SRT3 Defender is uitgerust met een CREE XM-L2 T6 LED, met een maximum van 550 lumen, en een meerkleurige LED. De meerkleurige LED heeft rood en blauw licht voor dichtbij (ongeveer 1,5 m) en een waarschuwingssignaal. Met het meegeleverde AA verlengstuk kan de Nitecore SRT3 Defender op verschillende batterijtypen werken. De selectiering zorgt voor de traploze regeling van de helderheid evenals de bediening van de gekleurde LED's. Dit geldt ook voor de eindkapschakelaar. Hiermee kun je eenvoudig heen en weer schakelen tussen alle tactische opties. Zo zit er op deze zaklamp een stand voor strobe, SOS, politie waarschuwingslicht en baken. Deze stoere zaklamp heeft een stevige grip met zijn krachtige hardcoat behuizing. Een onmisbare lamp voor zowel wethandhavers, toezichthouders, jagers, outdoor liefhebbers als voor dagelijks gebruik. Aan de kop van de zaklamp zit een roestvrijstalen ring die gebruikt kan worden als glasbreker. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing met een titanium gecoate roestvrijstalen clip en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat mineraal glas.
  Deze zaklamp werkt op een CR123A lithium batterij of een RCR123 lithium batterij. Bij gebruik van het AA verlengstuk kunnen tevens een AA Mignon batterij, oplaadbare AA batterij, oplaadbare 14500 Li-Ion batterij, AA lithium batterij of een LiFePO4 batterij gebruikt worden. Bij gebruik van een RCR123 lithium batterij is er een brandduur van 0,75 uur (turbo) tot 150 uur (laag). De LED lamp levert 550 lumen (turbo) tot 0,1 lumen (laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 134 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 4500 candela.
  Meegeleverd worden: holster, clip, AA verlengstuk, koord, vervangende rubber eindkap, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Walther Flashlight Pro PL75mc Kleuren Zaklamp

  Walther Flashlight Pro PL75mc Kleuren Zaklamp

  Walther Flashlight Pro PL75mc


  Een zeer bijzondere zaklamp gemaakt door Walther.
  Het bijzondere aan deze lamp is dat hij 4 verschillende kleur standen heeft, groen is voor tijdens het jagen, wit is de normale lamp, rood is voor in de nacht en blauw is om vloeistoffen te zien.
  Deze lamp kan tegen een spat water maar ook niet teveel.
  Ook kan deze lamp switchen tussen 3 kracht standen, 100%, 40% en 10 %.


  De lamp werkt op 2 meegeleverde CR123 batterijen.
  Maar hij werkt ook op de 18650 oplaadbaar, en op normale en oplaadbare AA batterijen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 94,00

  Onze prijs € 88,95

 • Nitecore SRT7GT Hunting Kit

  Nitecore SRT7GT Hunting Kit

  Nitecore SRT7GT Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de sterke SRT7GT tactische zaklamp. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: i2 oplader, NL1823 batterij, tactische ring, auto adapter, holster, koord, filter groen, filter rood. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.

  Direct leverbaar

  € 190,00
 • Quiqlite X Blauw-Wit Oplaadbaar

  Quiqlite X Blauw-Wit Oplaadbaar

  De Quiqlite X Blauw/Wit is een compact en handzaam oplaadbaar lampje met een blauwe en een witte led, speciaal voor mensen die beide handen vrij willen houden wanneer ze een zaklamp gebruiken. De Quiqlite X heeft een uniek design, waarbij je het lampje eenvoudig achter je borstzakje of uniform kan steken en naar voren kan laten schijnen. Het lampje is 180 graden draaibaar.


  Dit lampje heeft een maximale lichtopbrengst van 75 lumen en kan tot 20 uur licht geven op de laagste stand. Deze versie is voorzien van een blauwe en een witte led waarbij je hebt de keuze uit meerdere lichtstanden, zodat je elke situatie over het juiste licht beschikt.


  Hij is oplaadbaar via een USB poort en met de meegeleverde accu en kabel kun je hem direct gebruiken.


  Werking


  De Quiqlite X beschikt over 2 CREE led's die los van elkaar aan te schakelen zijn. Wanneer je de aan/uitschakelaar indrukt activeer je de blauwe led. Druk je binnen 2 seconden nog een keer op de aan/uit switch, wordt de witte led aangeschakeld. En of dat nog niet genoeg is heeft deze lamp ook een turbo switch waarmee je nog meer lichtopbrengst uit je Quiqlite haalt! De Quiqlite schakelt na 10 minuten automatisch uit om stroom te besparen.


  De strobefunctie is te activeren door de aan/uitschakelaar voor 3 seconden ingedrukt te houden. Deze stand blijft continu doorlopen en zal niet automatisch uitschakelen, aangezien deze functie vaak in noodgevallen gebruikt wordt. Met de strobefunctie ben je zelf op een kilometer nog zichtbaar! De strobefunctie wisselt continue tussen de blauwe en witte led's.


  Gebruiksduur


  - Low Power: Witte LED 20 Lumen: Tot 20 uur - Blauwe LED 20 Lumen: Tot 5 uur
  - High Power: Single LED 75 Lumen: Tot 4.5 uur


  Oplaadbaar


  De Quiqlite X is oplaadbaar via USB. Via de meegeleverde micro USB kabel is de lamp zeer eenvoudig op te laden via een PC of laptop, maar ook via een 12 volt USB lader voor in de auto. Deze is optioneel mee te bestellen.


  Meegeleverd


  - Quiqflare diffuser kapje
  - Micro USB laadsnoer

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,45

  Onze prijs € 46,95

 • Bayco Night Stick Pro Quad UV 4LED

  Bayco Night Stick Pro Quad UV 4LED

  Bayco Night Stick Pro Quad UV 4LED - Deze multifunctionele lamp is voorzien van 4LED technologie en heeft 4 ingebouwde kleurenfilters, namelijk wit, rood, blauw en UV. De lamp met draaibare clip heeft een lampkop welke in verschillende richtingen te draaien is. De lamp werkt op 3 AAA batterijen (meegeleverd) en heeft een strobe functie.


  Brandtijd: alle kleuren tegelijk 7 uur, strobe functie 15 uur.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 28,95

 • Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader - De E-Spot Firebox is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als brandweerlamp. De E-Spot Firebox maakt gebruik van 3 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) voor hoge helderheid en drie diepe parabolische reflectoren om een groot spotpatroon te produceren. Deze brandweerlamp heeft felblauwe LED's aan de achterzijde die door de gebruiker te programmeren zijn, zodat je zelfs door dikke rook je partners kunt zien. Daarbij heeft deze Streamlight E-Spot Firebox een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Je kunt hem op zijn basis plaatsen, het heldere licht richten en toch de achterste LED's gebruiken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de spotverlichting kiezen. In de hoge stand betekent dit een straalafstand van maar liefst 469 meter! Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze brandweerlamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Spot Firebox Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):
  Hoog: 540 lumen - 7 uur - 469 meter - 55.000 candela
  Laag: 330 lumen - 15 uur - 358 meter - 32.000 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 404,75

  Onze prijs € 388,55

 • Streamlight Vantage 80 lumen Helmlamp

  Streamlight Vantage 80 lumen Helmlamp

  Streamlight Vantage 80 lumen Helmlamp - De Vantage helmlamp van Streamlight is zo gemaakt dat deze zonder hulpmiddelen eenvoudig op de rand van een veiligheidshelm, militaire- of brandweerhelm kan worden bevestigd. Omdat er geen losse helmmontage hoeft te worden besteld en gemonteerd, is de Streamlight Vantage de perfecte oplossing voor brandweerlieden en monteurs die over een compacte, handsfree, helmlamp willen beschikken. Mede dankzij de nieuwste C4 LED technologie is de lamp schokbestendig en genereert tot 3 maal meer licht dan conventionele LED's. Op de twee meegeleverde CR123A lithium batterijen levert de Vantage helmlamp gedurende 6 uur een lichtenergie van 80 lumen. Deze moderne high power LED heeft een levensverwachting van 50.000 branduren.
  Deze professionele helmlamp is voorzien van een veiligheidslicht aan de achterzijde. Deze blauwe LED (470nm) schijnt naar achteren zodat personen die achter je lopen, zelfs in dikke rook, je kunnen blijven volgen. Door zijn compactheid en lage gewicht van minder dan 146 gram is de helmlamp comfortabel te dragen. Doordat de bevestigingsklem onder een hoek staat en de lamp 360° kan draaien, kan de helmlamp zowel boven als onder de rand van de helm worden bevestigd en zonder problemen, rechts of links, worden gemonteerd. De aan/uit draaischakelaar zit aan de achterzijde van de lamp en is twee kanten op te schakelen. Hierdoor is het aan- en uitzetten met de rechter- of met de linkerhand even eenvoudig. De schakelaar is zo ontworpen dat deze ook goed te bedienen is met dikke werkhandschoenen aan. De hittebestendige "Borofloat" glazen lens is slagvast en gehard en is waterdicht op de lamp gemonteerd. De behuizing is gemaakt van zwart aluminium en de lamp is waterdicht volgens IPX-7.


  Meegeleverd worden: 2 CR123A lithium batterijen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 180,00

  Onze prijs € 135,00

 • Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp - De 3C Propolymer is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX certificering: II 2 EEx ib e IIB T4 II 2 D IP65 T70ºC SNCH 04 ATEX.
  Deze versie van de Propolymer is voorzien van 10 stuks blauwe LED's (levensduur 100.000 uur). De blauwe LED's worden gebruikt voor het opsporen van o.a. olie lekkages. De 3C Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend geel polymeer en de kop van de lamp is van zwart polymeer. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen.
  Deze zaklamp werkt op drie C alkaline batterijen die een maximale brandduur hebben van 336 uur en de LED's leveren maximaal 85 lumen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,29

  Onze prijs € 57,95

 • Nitecore SRT5 Tactische zaklamp grijs

  Nitecore SRT5 Tactische zaklamp grijs

  Nitecore SRT5 Tactische zaklamp grijs - De SRT5 maakt indruk met zijn enorme helderheid bij een lengte van slechts 13,6 cm. De SRT5 Detective is uitgerust met een CREE XM-L2 T6 LED, met een maximum van 750 lumen en een meerkleurige LED. De meerkleurige LED heeft rood en blauw licht voor dichtbij (ongeveer 1,5 m) en een waarschuwingssignaal. De selectiering zorgt voor de traploze regeling van de helderheid evenals de bediening van de gekleurde LED's. Dit geldt ook voor de eindkapschakelaar. Hiermee kun je eenvoudig heen en weer schakelen tussen alle tactische opties. Zo zit er op deze zaklamp een stand voor strobe, SOS, politie waarschuwingslicht en baken. Deze stoere zaklamp heeft een stevige grip met zijn krachtige hardcoat behuizing. Een onmisbare lamp voor zowel wethandhavers, toezichthouders, jagers, outdoor liefhebbers als voor dagelijks gebruik. Aan de kop van de zaklamp zit een roestvrijstalen ring die gebruikt kan worden als glasbreker. De lamp heeft een grijze luchtvaart aluminium behuizing met een titanium gecoate roestvrijstalen clip en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat mineraal glas.
  Deze zaklamp werkt op twee CR123 batterijen of een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij of twee oplaadbare RCR123 batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd. Bij gebruik van de oplaadbare 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1,75 uur (turbo) tot 450 uur (laag). De LED lamp levert 750 lumen (turbo) tot 0,1 lumen (laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 155 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 6000 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, koord, vervangende rubber eindkap, vervangende afdichtring.

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Nitecore SRT5 Tactische zaklamp zwart

  Nitecore SRT5 Tactische zaklamp zwart

  1 review(s)

  Nitecore SRT5 Tactische zaklamp zwart - De SRT5 maakt indruk met zijn enorme helderheid bij een lengte van slechts 13,6 cm. De SRT5 Detective is uitgerust met een CREE XM-L2 T6 LED, met een maximum van 750 lumen en een meerkleurige LED. De meerkleurige LED heeft rood en blauw licht voor dichtbij (ongeveer 1,5 m) en een waarschuwingssignaal. De selectiering zorgt voor de traploze regeling van de helderheid evenals de bediening van de gekleurde LED's. Dit geldt ook voor de eindkapschakelaar. Hiermee kun je eenvoudig heen en weer schakelen tussen alle tactische opties. Zo zit er op deze zaklamp een stand voor strobe, SOS, politie waarschuwingslicht en baken. Deze stoere zaklamp heeft een stevige grip met zijn krachtige hardcoat behuizing. Een onmisbare lamp voor zowel wethandhavers, toezichthouders, jagers, outdoor liefhebbers als voor dagelijks gebruik. Aan de kop van de zaklamp zit een roestvrijstalen ring die gebruikt kan worden als glasbreker. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing met een titanium gecoate roestvrijstalen clip en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat mineraal glas.
  Deze zaklamp werkt op twee CR123 batterijen of een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij of twee oplaadbare RCR123 batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd. Bij gebruik van de oplaadbare 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1,75 uur (turbo) tot 450 uur (laag). De LED lamp levert 750 lumen (turbo) tot 0,1 lumen (laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 155 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 6000 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, koord, vervangende rubber eindkap, vervangende afdichtring.

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Traser trigalight® sleutelhanger ijsblauw

  Traser trigalight® sleutelhanger ijsblauw

  Traser trigalight® sleutelhanger ijsblauw - Trigalight-Markers zijn kleine en praktische, verlichtingsarmaturen, waarmee je persoonlijke items of onderdelen gemakkelijker in het donker kunt vinden. De batterijvrije belichtingstechniek is bekend van de militaire horloges H3-/tritiumverlichting. De met tritiumgas gevulde glazen buizen zijn van binnen gecoat met een fluorescerende verf, die door het licht stralende tritium permanent licht geven. Dit zonder batterij, zonder externe lichtbron of zonder het "opladen" onder een lamp. De trigalight sleutelhanger helpt je de controle te houden over je keycord, zaklamp of tentrits, tijdens het kamperen, bij het werk of tijdens het vissen. Door de verschillende kleurwaarnemingen van het menselijk oog is de volgorde van de beste zichtbaarheid: groen - ijsblauw - geel - wit - roze.

  Binnenkort leverbaar

  € 14,95
 • Streamlight The Siege AA Lantaarn blauw

  Streamlight The Siege AA Lantaarn blauw

  Streamlight The Siege AA Lantaarn blauw - Voor elke verkochte blauwe The Siege AA zal Streamlight $2,00 schenken aan de Concerns of Police Survivors, Inc. (C.O.P.S.). Door dit product te kopen help je deze organisatie die zich o.a. inzet voor het ondersteunen van slachtoffers van geweld.
  The Siege AA is een robuuste, compacte lantaarn wanneer je veel licht nodig hebt zonder dat de lamp veel ruimte in beslag neemt. Deze lantaarn werkt op drie gemakkelijk te verkrijgen en betaalbare AA alkaline batterijen. Omdat de lamp blijft drijven en waterdicht is tot 1 meter is hij zeer geschikt voor kamperen, wandelen of varen! Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken of als werklamp. De The Siege AA maakt gebruik van een C4 LED (levensduur 50.000 uur) en twee blauwe LED's. Hierdoor heb je ook nog eens nachtzicht en tevens zorgen de blauwe LED's voor de SOS knipperfunctie. Bij de witte LED zijn er 3 lichtstanden (hoog, medium, laag). De kap van de lantaarn zorgt ervoor dat je niet verblind wordt en biedt een zachte, gelijkmatige 360° verdeling van het licht. Dit is uitermate comfortabel wanneer je de lamp in kleine ruimtes gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Als je de kap verwijderd dan krijg je een groter omgevingslicht. Je kunt de lamp natuurlijk rechtop zetten of als plafondlamp gebruiken door hem met D-ring op te hangen. Ook heeft deze lantaarn een ergonomisch handvat zodat je de lamp gemakkelijk kunt dragen.


  Op de voorzijde van de lamp zit de drukknop waarmee je de verschillende modi inschakelt. De drukknop is daarnaast verzonken zodat je de lamp niet onbedoeld kunt bedienen. In de drukknop zit een batterij indicator die met verschillende kleuren aangeeft wat het niveau van de batterij is. De behuizing is gemaakt van duurzaam zwart en blauw polymeer met een basis van gegoten rubber wat voor stabiliteit zorgt op gladde of oneffen oppervlakken. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een valweerstand van 2 meter.


  Prestaties (lumen, brandduur) van de The Siege AA Lantaarn met drie AA alkaline batterijen wanneer de kap verwijderd is:
  Hoog: 200 lumen - 7 uur
  Medium: 100 lumen - 15,5 uur
  Laag: 50 lumen - 37 uur
  De twee blauwe LED's leveren 0,7 lumen bij een brandduur van 192 uur en bij de SOS mode is de brandduur 288 uur.

  1-3 werkdagen

  € 41,75
 • Goal Zero Crushlight Chroma Lantaarn Opvouwbaar

  Goal Zero Crushlight Chroma Lantaarn Opvouwbaar

  Goal Zero Crushlight Chroma Lantaarn Opvouwbaar - Een solar-powered lantaarn die je uitvouwt, aanzet en ophangt, waar je ook bent. Deze kleurrijke variant met zes verschillende kleurstanden en een multi-color fade, maakt van iedere kampeerplek een feestje. Maar een romantische diner voor twee is ook mogelijk met de kaarslichtstand. Met vier lichtstanden en vier kleuren is deze lichtgewicht compagnon altijd en overal je licht in de duisternis.
  De Chroma kan opgeladen worden middels de meegeleverde USBkabel, een Nomad 7 zonnepaneel of door de zon met het ingebouwde zonnepaneel.

  Let Op! De Crushlight wordt geleverd in de DEMO stand. Bij eerste gebruik, houdt de aan/uit knop 10 tot 15 seconden ingedrukt.

  Oplaadbare lantaarn


  Brandduur
  High power: 3 uur
  Medium power: 6 uur
  Low power: 35 uur
  Kaarslicht: 3.5 uur


  Laadtijd
  USB Source: 2.5 uur
  Nomad 7: 2.5 uur
  Built-in Panel: 20 uur


  Poort
  USB Micro (input): 5V, up to 0.5A 2.5W max

  € 29,95
 • Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn geel oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn geel oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn geel oplaadbaar met 12V en 230V lader - De Fire Vulcan 180 van Streamlight is één van de lichtste draagbare lantaarns in zijn soort. Deze oplaadbare, waterdichte lantaarn heeft een 180 graden kantelbare kop waarmee je het licht kunt richten waar je het nodig hebt. De kop wordt op zijn plaats vergrendelt wanneer deze in de voorwaarts gerichte positie staat. De drie C4 LED's geven een extreme helderheid en daarnaast heeft deze lamp twee felblauwe LED's aan de achterzijde, zodat je zelfs door dikke rook gezien kunt worden door je partners. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door reddingswerkers.


  De gebruikte C4 LED's leveren maximaal 1200 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 75.000 candela. De diepe parabolische reflectoren produceren een strakke straal die 548 meter ver schijnt, maar die ook voor een optimale verlichting van de directe omgeving zorgen om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Met de grote multifunctionele schakelaar kun je de verschillende modi (hoog, laag en knipper) inschakelen zelfs als je handschoenen aan hebt. De blauwe LED's kunnen geprogrammeerd worden om aan of uit te staan.


  De Vulcan 180 werkt op een oplaadbare Li-Ion batterij (10.4Ah) die in 9 uur op te laden is door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een indicator geeft de status van de batterij en het opladen weer. De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van sterk en duurzaam geel nylon en de roterende lampkop is gemaakt van hoogwaardig aluminium die ingekapseld zit in supersterk nylon. Daarnaast is de lamp voorzien van een rubberen handgreep en versterkte D-ringen. Dankzij het vlakke basisoppervlak kan de lamp zelfstandig staan en met de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Vulcan 180 op de oplaadbare Li-Ion batterij:
  Hoog: 1200 lumen - 5,75 uur - 548 meter - 75.000 candela
  Laag: 350 lumen - 16 uur - 296 meter - 22.000 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 410,80

  Onze prijs € 394,35

 • Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar - De E-Spot Firebox is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als brandweerlamp. De E-Spot Firebox maakt gebruik van 3 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) voor hoge helderheid en drie diepe parabolische reflectoren om een groot spotpatroon te produceren. Deze brandweerlamp heeft felblauwe LED's aan de achterzijde die door de gebruiker te programmeren zijn, zodat je zelfs door dikke rook je partners kunt zien. Daarbij heeft deze Streamlight E-Spot Firebox een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Je kunt hem op zijn basis plaatsen, het heldere licht richten en toch de achterste LED's gebruiken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de spotverlichting kiezen. In de hoge stand betekent dit een straalafstand van maar liefst 469 meter! Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de beschikbare 12V en 230V laders (niet meegeleverd). Een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze brandweerlamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Spot Firebox Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):
  Hoog: 540 lumen - 7 uur - 469 meter - 55.000 candela
  Laag: 330 lumen - 15 uur - 358 meter - 32.000 candela


  Meegeleverd worden: schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 351,50

  Onze prijs € 337,45

 • Streamlight Fire Vulcan LED lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Fire Vulcan LED lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Fire Vulcan LED lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader - De Fire Vulcan van Streamlight is een oplaadbare lantaarn die een belangrijk hulpmiddel is voor de brandweer. De lantaarn is voorzien van de nieuwste power LED technologie voor extreme helderheid en kan zelfs drijven in water. Naast het gebruik door de brandweer kan hij ook door reddingsdiensten gebruikt worden of als werklamp dienen. De gebruikte C4 LED levert 145 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 80.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 566 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Naast de witte LED heeft deze brandweerlamp twee felblauwe LED's aan de achterzijde, zodat je zelfs door dikke rook gezien kunt worden door je partners. De "LED Solid State Power Regulation" biedt een maximale lichtopbrengst gedurende de levensduur van de batterij.


  Met de eenvoudig te bedienen tuimelschakelaar kun je de acht verschillende standen inschakelen. Deze standen zijn:
  • continue hoog witte LED/continue blauwe LED's
  • continue laag witte LED/continue blauwe LED's
  • continue hoog witte LED/blauwe LED's uitgeschakeld
  • witte LED uitgeschakeld/continue blauwe LED's
  • continue hoog witte LED/knipperende blauwe LED's
  • continue laag witte LED/knipperende blauwe LED's
  • knipperend hoog witte LED/blauwe LED's uitgeschakeld
  • witte LED uitgeschakeld/knipperende blauwe LED's


  De Fire Vulcan werkt op twee lichtgewicht oplaadbare Li-Ion batterijen die in 5 uur op te laden zijn door de meegeleverde 12V en 230V laders. De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen handgreep en is voorzien van versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 1 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  De brandduur van de oplaadbare Fire Vulcan lantaarn is als volgt:
  • continue hoog witte LED en blauwe LED's: 3 uur
  • continue laag witte LED en blauwe LED's: 6 uur
  • continue hoog witte LED: 3,5 uur
  • knipperend hoog witte LED: 5 uur
  • knipperend blauwe LED's: 20 uur


  Meegeleverd worden: schouderriem en wandhouder. 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 368,45

  Onze prijs € 353,70

 • Wolf-Eyes Forensic Kit

  Wolf-Eyes Forensic Kit

  Wolf-Eyes Forensische onderzoek set met 8 LED lampen -

  De Wolf Eyes forensische LED koffer is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor forensisch onderzoek. Met de verschillende kleuren licht kunnen onzichtbare zaken, zichtbaar worden gemaakt en zwakke beelden worden versterkt, waardoor vingerafdrukken, lichaamsvloeistoffen, haar en vezels, blauwe plekken, bijtwonden, wond patronen, schoen- en voetafdrukken, kuitresten en drugssporen, de weg naar de dader van een misdrijf kunnen helpen vinden.

  De kit bestaat uit een professionele aluminium koffer met daarin 8 stuks LED zaklampen met een voor elk doel toepasbare licht frequentie. 7 LED zaklampen binnen het lichtspectrum ultraviolet 395nm tot het rode gebied van 625nm en een gewone witte LED zaklamp. Daarnaast behoren tot de set, 4 brillen, kleurenfilters voor op de camera, een batterijlader, 8 oplaadbare 18650 batterijen, een statief en difuser    

  De forensische Led lampen met de onderstaande frequenties behoren tot deze recherche set:
  395nm UV-6AX-L1 (3.7v/0.5w) 9x LED: Ideaal voor UV gevoelig poeder en Royal Blue kleurstoffen  
  455nm 6AX-L1 (3.6v-6v/1w): Vindt sperma, speeksel, urine en bloed. Detecteert en verheldert bijtwonden en blauwe plekken.
  470nm Blauw-L1 6AX (3.6v-6v/1w): Vindt sperma, speeksel, urine en bloed. Detecteert en verheldert bijtwonden en blauwe plekken. Verhoogt het contrast van latente vingerafdrukken en de met secondelijm opgedampte vingerafdrukken.
  505nm cyaan 6AX-L1 (3.6v-6v/1w): Verhoogt het contrast van latente afdrukken en de met  secondelijm of DFO 1, 8-Diazafluoren-9 bewerkte vingerafdrukken.
  530nm Groen 6AX-L1 (3.6v-6v/1w): DFO 1, 8-Diazafluoren-9 vingerafdrukken
  590nm Amber 6AX-L1 (3.6v/1w): Vermindert de achtergrond fluorescentie van oppervlakken die werden behandeld met DFO.
  625nm Rood / IR 6AX-L1 (3.6v/1w): De markering van kruitresten. - Witte 6AX-L1
  Wit standaard (3.6v/1w): witte zaklamp.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 775,00

  Onze prijs € 658,95

 • Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn oranje oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn oranje oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan 180 LED Lantaarn oranje oplaadbaar met 12V en 230V lader - De Fire Vulcan 180 van Streamlight is één van de lichtste draagbare lantaarns in zijn soort. Deze oplaadbare, waterdichte lantaarn heeft een 180 graden kantelbare kop waarmee je het licht kunt richten waar je het nodig hebt. De kop wordt op zijn plaats vergrendelt wanneer deze in de voorwaarts gerichte positie staat. De drie C4 LED's geven een extreme helderheid en daarnaast heeft deze lamp twee felblauwe LED's aan de achterzijde, zodat je zelfs door dikke rook gezien kunt worden door je partners. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door reddingswerkers.


  De gebruikte C4 LED's leveren maximaal 1200 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 75.000 candela. De diepe parabolische reflectoren produceren een strakke straal die 548 meter ver schijnt, maar die ook voor een optimale verlichting van de directe omgeving zorgen om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Met de grote multifunctionele schakelaar kun je de verschillende modi (hoog, laag en knipper) inschakelen zelfs als je handschoenen aan hebt. De blauwe LED's kunnen geprogrammeerd worden om aan of uit te staan.


  De Vulcan 180 werkt op een oplaadbare Li-Ion batterij (10.4Ah) die in 9 uur op te laden is door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een indicator geeft de status van de batterij en het opladen weer. De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van sterk en duurzaam oranje nylon en de roterende lampkop is gemaakt van hoogwaardig aluminium die ingekapseld zit in supersterk nylon. Daarnaast is de lamp voorzien van een rubberen handgreep en versterkte D-ringen. Dankzij het vlakke basisoppervlak kan de lamp zelfstandig staan en met de meegeleverde schouderriem (met snelsluiting) kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Vulcan 180 op de oplaadbare Li-Ion batterij:
  Hoog: 1200 lumen - 5,75 uur - 548 meter - 75.000 candela
  Laag: 350 lumen - 16 uur - 296 meter - 22.000 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 424,10

  Onze prijs € 407,15

 • Nitecore CU6 Hunting Kit

  Nitecore CU6 Hunting Kit

  Nitecore CU6 Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de krachtige CU6 zaklamp met ultraviolet LED. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: i2 oplader, NL1823 batterij, tactische ring, koord, holster, auto adapter, filter groen, filter rood. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.
  € 190,00
 • Nitecore Chameleon CI6

  Nitecore Chameleon CI6

  Nitecore Chameleon CI6 - Met de Chameleon vult Nitecore een belangrijk gat in de markt op als het gaat om de vraag naar diversiteit aan lichtkleuren, lichtbronnen, verlichting en signalering in één zaklamp. De Chameleon combineert een witte primaire CREE XP-G2 LED met een vermogen van maximaal 440 lumen met een primaire LED voor infrarood licht. Bovendien zijn er twee kleine secundaire LED's die naar wens rood, groen of blauw licht geven en vooral bedoeld zijn voor het geven van signalen. Of je hem nu gebruikt voor de jacht, outdoor, tactische situaties, met nachtkijkers of voor beveiligingswerkzaamheden, de Chameleon verlicht in de juiste kleur. Eenvoudige en overzichtelijke bediening door afzonderlijke schakelaars voor wit of gekleurd licht. De behuizing is vervaardigd uit hoogwaardig aluminiumlegering. De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating. De clip is gemaakt van staal met een titanium coating.


  De C16 wordt aangedreven door één 18650 (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) Li-Ion oplaadbare batterij of 2x CR123 batterij. De 18650 batterij wordt bij de zaklamp meegeleverd.
  Bij het witte licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 1,75 uur (turbo), 3,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 43 uur (laag) en 400 uur (zeer laag). De LED lamp levert 440 lumen (turbo), 280 lumen (hoog), 160 lumen (medium), 25 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag).
  Infrarood licht met 1500 mW en 850 nm golflengte.
  Het witte licht heeft een maximale straalafstand van 190 meter. De gekleurde secundaire LED’s hebben een straalafstand van 1,9-9 meter. De maximale lichtintensiteit bedraagt 9000 candela.


  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, tactische ring, koord, vervangende rubberen einddop, vervangende afdichtring.

  Adviesprijs: € 96,00

  Onze prijs € 86,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 59

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Zaklampen

Voor in de kelder of tijdens een stroomuitval. Voor ’s avonds op de camping of voor survivaltochten. Voor reddingmedewerkers of professionals in de veiligheidssector. Wat je beroep of hobby ook is: met een goede zaklamp wordt je werk een stuk eenvoudiger.

Goede zaklampen kopen doe je bij Multitools.nl, waar je een groot aanbod vindt van verschillende soorten zaklampen. Van betaalbare instapmodellen tot aan modellen van topkwaliteit die voldoen aan de allerhoogste eisen en geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Welke soorten zaklampen zijn verkrijgbaar bij Multitools.nl?

Het assortiment in onze online zaklampen shop is erg veelzijdig en voor iedereen is er wel een geschikte zaklamp te vinden. Zo kies je onder meer uit de volgende categorieën:

•    “Normale” zaklampen. Betaalbare zaklampen voor alledaags gebruik, meestal werkend op krachtige lithium-batterijen.
 
•    Oplaadbare zaklampen. Dit zijn zaklampen met een geïntegreerde lithiumaccu die je op kunt laden. Beter voor het milieu, maar ook handig omdat je altijd zelf de controle houdt over de lading van je accu, waardoor je altijd zeker kunt zijn van een volle batterij.

•    Kleine zaklampen. Voor in je broekzak of zelfs voor aan je sleutelbos: met deze kleine, krachtige zaklampen heb je altijd een lichtbundel binnen handbereik. Ook handig als fietslampje.

•    Waterdichte zaklampen. Zaklampen voor iedereen die niet bang is voor een paar druppels regen. Zaklampen voor een professionele duiker. En ook alles wat daar tussenin zit.

•    Professionele zaklampen en tactische zaklampen. Deze zaklampen voldoen aan de hoogste eisen qua stof- en schokbestendigheid, beschikken over een hele felle lichtbundel en hebben vaak een stroboscoopfunctie.

•    Speciale zaklampen, explosieveilige zaklampen en overige zaklampen. ATEX explosieveilige zaklampen in diverse varianten, helemaal tot aan ATEX Zone 0. Andere voorbeelden van producten in deze categorie zijn oppervlakteverlichters, UV-zaklampen of lantaarns.

•    Zaklamp batterijen en zaklamp accessoires. Natuurlijk vind je in onze webshop niet alleen een grote hoeveelheid zaklampen, maar ook alle bijbehorende batterijen en accessoires. Met losse onderdelen om je zaklamp te onderhouden of upgraden, topkwaliteit batterijen en allerlei overige accessoires zijn we jouw one-stop-shop voor alles wat met zaklampen te maken heeft.

Zoals je ziet is ons zaklampen-aanbod erg uitgebreid. Overigens vind je bij ons niet alleen veel verschillende soorten zaklampen, maar kan je ook terecht voor verschillende merken en verschillende prijsklasses. Hierdoor weet je zeker dat er altijd wel een product is dat perfect past bij jouw wensen.

Zijn er ook goedkope zaklampen te koop bij Multitools.nl?

Ja, die zijn er. Naast dat we beschikken over zaklampen van topkwaliteit, bijvoorbeeld voor professionals, vind je bij ons ook betaalbare instapmodellen. Deze hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en laten zien dat een goede zaklamp geen honderden euro’s hoeft te kosten.
Met handige filters op onze site vind je bovendien snel de zaklamp die perfect bij je past. Zo is een nieuwe zaklamp kopen niet alleen leuk, maar ook nog eens makkelijk.

Waarom zaklampen kopen bij Multitools.nl?

Naast dat je bij ons kiest uit het grootste assortiment van zaklampen en alles wat daarmee te maken heeft, zijn er nog enkele redenen om bij ons je zaklamp te kopen:

•    Vanuit onze outdoor megastore zijn veel producten uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je je bestelling snel in huis hebt. Sterker nog: bestel je vandaag voor 15:00 een zaklamp en is deze uit voorraad leverbaar? Dan heb je deze morgen al in huis. Bovendien verzenden we je bestelling gratis wanneer je voor meer dan € 50 bestelt.

•    Wil je een zaklamp cadeau geven aan iemand? Geen probleem: bij ons vind je diverse luxe cadeauverpakkingen. Je cadeau een persoonlijk tintje geven? Laat de zaklamp dan graveren door ons eigen graveringsservice. Twijfel je over de juiste zaklamp? Geef dan de Multitools.nl cadeaukaart, waarmee de ontvanger zijn eigen zaklamp uit kan zoeken.

•    Heb je al een kijkje genomen bij onze zaklampen sale? Regelmatig hebben wij aantrekkelijke superdeals op een groot aantal van onze producten. Op zoek naar een top zaklamp met 50% korting? Dan moet je het hier zeker eens proberen!

Weet jij al welke zaklamp het beste bij je past? Koop dan nu je zaklamp op Multitools.nl Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.