Halogeen Zaklampen

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

 • Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder

  Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder

  Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder - De Litebox PF Spot is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze PF (Power Failure) versie heeft een geïntegreerd stroomuitvalcircuit die automatisch het licht aan doet wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. De laadhouder kan aan de muur gemonteerd worden waardoor het systeem als noodverlichting gebruikt worden. Deze Litebox PF maakt gebruik van een 8W halogeen lamp en heeft een onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah). Deze accu is tot 500 keer oplaadbaar en een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De Streamlight Litebox PF heeft een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig beige ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is voorzien van een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight Litebox PF Spot levert 150 lumen bij een brandduur van 9 uur en een lichtintensiteit van 80.000 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 313,39

  Onze prijs € 235,95

 • Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse lantaarn oplaadbaar geel

  Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse lantaarn oplaadbaar geel

  Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse Lantaarn oplaadbaar geel - De Litebox ST 20W is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Flood (dichtbij) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze Litebox ST maakt gebruik van een 20W halogeen lamp en heeft een onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah). Deze accu is tot 500 keer oplaadbaar en een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De Streamlight Litebox ST heeft een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is voorzien van een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight Litebox ST 20W Flood levert 400 lumen bij een brandduur van 9 uur en een lichtintensiteit van 3000 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 255,90

  Onze prijs € 245,65

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)