Hoofdlampen

Door het dragen van een hoofd- of helmlamp heb je altijd je handen vrij. Daarom zijn hoofdlampen ideaal bij verschillende sporten, outdooractiviteiten of werkzaamheden.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 147

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Nitecore NU05 Hoofdlamp met Kit

  Nitecore NU05 Hoofdlamp met Kit

  1 review(s)
  Nitecore NU05 Accessoires Kit - Deze kit bestaat uit de NU05 module lamp, hoofdband, fietsmontage en USB kabel. De achterzijde van de lamp heeft een clip waar je de lus of band (max. 3 cm) doorheen kunt halen. Opladen via de USB lader van je computer of auto is simpel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,00

  Onze prijs € 22,50

 • Nitecore Hoofdband voor NU05 Hoofdlamp

  Nitecore Hoofdband voor NU05 Hoofdlamp

  Nitecore Hoofdband voor NU05 Hoofdlamp - De perfecte hoofdband voor de extreem veelzijdige hoofdlamp NU05.

  Direct leverbaar

  € 3,00
 • Nitecore NU32 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU32 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU32 Hoofdlamp oplaadbaar - De Nitecore NU32 is momenteel het sterkste model uit de NU serie van Nitecore en is de opvolger van de, al krachtige, NU30. Ondanks zijn compactheid biedt de NU32, met zijn geïntegreerde Li-Ion batterij (1800 mAh) en USB oplaadmogelijkheid, een ongelooflijke variëteit aan functies. De zeer eenvoudige bediening met één hand gaat via twee schakelaars die voorzien zijn van een geïntegreerd lampje voor de batterij status. De centrale CREE XP-G2 S3 hoofd LED levert 550 lumen aan maximaal vermogen en dat verlicht de wijde omgeving ruimschoots. Daarnaast verlichten de twee zeer breed verstrooiende CRI LED's, met hun 19 lumen, de nabije omgeving bijzonder kleurvast. Twee extra rode LED's bieden 9 lumen voor het behouden van het nachtzicht. De "Precision Digital Optics Technology" (PDOT) van de NU32 biedt uitstekende prestaties van de reflector waardoor de concentratie van de straal toeneemt en een zachte centrale spotverlichting wordt verkregen. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en tevens heeft de lamp een SOS en noodlicht functie. Tevens hebben de rode LED's een knipperfunctie. Deze hoofdlamp wordt geleverd met een USB oplaadkabel en is waterdicht volgens IP67. De robuuste zwarte polycarbonaat behuizing is zwenkbaar tot 60°. De mini-USB oplaadpoort is door een rubber afdekplaatje afgesloten tegen stof en water. Het constante stroomcircuit zorgt voor een stabiele output en voorkomt duizeligheid bij langdurig gebruik. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit!
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij het witte licht een brandduur van 1 uur (turbo), 17 uur (hoog), 50 uur (medium) en 330 uur (zeer laag). De lamp levert 550 lumen (turbo), 190 lumen (hoog), 33 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De CRI LED's leveren 19 lumen bij een brandduur van 25 uur. De rode LED's leveren 9 lumen bij een brandduur van 38 uur. De maximale straalafstand van het witte licht bedraagt 125 meter en de maximale lichtintensiteit 3900 candela.

  Direct leverbaar

  € 47,95
 • Nitecore T360 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore T360 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore T360 Hoofdlamp oplaadbaar - De T360 is een hoofdlamp uit de "Ultralight" categorie en dat is omdat deze lamp slechts 21 gram weegt. De Nitecore T360 heeft een zwarte polycarbonaat behuizing die met een kogelgewricht gemonteerd is op een plastic klem. Hierdoor is de lamp 360 graden te draaien en kan dus zo iedere donkere hoek bereiken! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100°. De T360 is te dragen aan de meegeleverde hoofdband, maar door de klem ook aan de klep van een pet, aan de broekrand of op een rugzak. Deze prachtlamp is ook nog eens eenvoudig op te laden door de ingebouwde oplaadbare Li-Ion batterij die via de micro USB poort op te laden is. Een indicator geeft aan hoever de batterij opgeladen is. De hoogwaardige LED levert maximaal 45 lumen. De lamp heeft drie lichtniveaus en een waarschuwingslicht in drie frequenties. Daarnaast kan de lamp door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De behuizing is stof- en waterdicht volgens IP65.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft een brandduur van 0,75 uur (hoog), 1,75 uur (medium) en 21 uur (laag). De lamp levert 45 lumen (hoog), 15 lumen (medium) en 2 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 30 meter en de maximale lichtintensiteit 230 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,00

  Onze prijs € 20,40

 • Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  1 review(s)

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart - De Nitecore NU25 is een compacte en zeer lichte hoofdlamp met 3 lichtbronnen die speciaal geschikt is voor alle outdoor activiteiten. De hoofd LED is een CREE XP-G2 S3 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van 360 lumen. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 20 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 13 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De Nitecore NU25 heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (610 mAh), die opgeladen kan worden via een micro USB poort. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en een SOS en noodlicht functie. Daarnaast heeft de rode LED ook een waarschuwingsfunctie. De lamp is voorzien van een dubbele schakelaar waardoor het niet mogelijk is om de lamp per ongeluk aan te zetten. De schakelaar heeft een geïntegreerd lampje voor de status van de batterij en het opladen. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van zwart polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 0,5 uur (turbo), 5 uur (hoog), 8 uur (medium) en 16 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 360 lumen (turbo), 190 lumen (hoog), 38 lumen (medium) en 1 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 81 meter en de maximale lichtintensiteit 1650 candela.
  De witte LED heeft een brandduur van 6,25 uur, schijnt 5,5 meter ver en levert 20 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 7,75 uur (hoog) en 68 uur (laag). Bij deze rode LED is het aantal lumen 13 (hoog) en 0,9 (laag) en de lamp schijnt 4 meter ver.
  Een hoofdband en een micro USB kabel worden meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,50

  Onze prijs € 37,85

 • Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel - De Nitecore NU25 is een compacte en zeer lichte hoofdlamp met 3 lichtbronnen die speciaal geschikt is voor alle outdoor activiteiten. De hoofd LED is een CREE XP-G2 S3 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van 360 lumen. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 20 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 13 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De Nitecore NU25 heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (610 mAh), die opgeladen kan worden via een micro USB poort. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en een SOS en noodlicht functie. Daarnaast heeft de rode LED ook een waarschuwingsfunctie. De lamp is voorzien van een dubbele schakelaar waardoor het niet mogelijk is om de lamp per ongeluk aan te zetten. De schakelaar heeft een geïntegreerd lampje voor de status van de batterij en het opladen. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van geel polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 0,5 uur (turbo), 5 uur (hoog), 8 uur (medium) en 16 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 360 lumen (turbo), 190 lumen (hoog), 38 lumen (medium) en 1 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 81 meter en de maximale lichtintensiteit 1650 candela.
  De witte LED heeft een brandduur van 6,25 uur, schijnt 5,5 meter ver en levert 20 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 7,75 uur (hoog) en 68 uur (laag). Bij deze rode LED is het aantal lumen 13 (hoog) en 0,9 (laag) en de lamp schijnt 4 meter ver.
  Een hoofdband en een micro USB kabel worden meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,50

  Onze prijs € 37,85

 • Nitecore HC33 Hoofdlamp

  Nitecore HC33 Hoofdlamp

  1 review(s)

  Nitecore HC33 Hoofdlamp - Deze multifunctionele hoofdlamp werkt ook als handlamp. De zaklamp is eenvoudig uit de rubberen montage te halen welke aan de elastische hoofdband is bevestigd. Hierdoor is de lamp ook als handlamp te gebruiken en door de aanwezige titanium gecoate stalen clip kan de lamp bijv. ook aan je broek bevestigd worden. En daarnaast kan de zaklamp ook als werklamp dienen vanwege de magnetische voet. Deze is gemakkelijk aan elk metalen oppervlak te bevestigen. Aan de bovenzijde van de lamp, bovenop de lampkop, bevindt zich de schakelaar. De meegeleverde grijs/zwarte hoofdband met montage biedt ruimte aan de zaklamp en deze is dan 180 graden te draaien. Ideaal voor outdoor activiteiten. De HC33 heeft 5 lichtniveaus en 3 knippermodi (strobe, SOS en baken) waarbij de turbo stand direct toegankelijk is. De batterij indicator is waarneembaar wanneer de lamp op uitgeschakeld staat. De HC33 heeft de ATR temperatuurregeling. Dit voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur van de HC33. De lamp heeft een zwarte luchtvaart drukgegoten aluminium behuizing en is waterdicht volgens IP68. De lens is gemaakt van gecoat mineraal glas.
  Deze hoofdlamp werkt op één 18650 Li-Ion NL18635HP batterij of 2 x CR123 lithium batterijen. Bij deze hoofdlamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) batterij meegeleverd.
  De 18650 Li-Ion oplaadbare batterij heeft een brandduur van 0,5 uur (turbo), 1,5 uur (hoog), 5,25 uur (medium), 15 uur (laag) en 300 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1800 lumen (turbo), 780 lumen (hoog), 240 lumen (medium), 70 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 187 meter en de maximale lichtintensiteit 8750 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) oplaadbare batterij, hoofdband, clip, vervangende rubberen schakeldop.
  Nitecore adviseert om voor deze zaklamp high performance batterijen te nemen. Dit zijn speciale 18650 batterijen. Een standaard 18650 batterij geeft de lamp onvoldoende kracht om de turbo stand te kunnen bereiken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 78,00

  Onze prijs € 66,30

 • Petzl Tikkina hoofdlamp blauw

  Petzl Tikkina hoofdlamp blauw

  Petzl Tikkina hoofdlamp blauw - De Tikkina hoofdlamp biedt een maximale helderheid van 150 lumen en een brede straal voor verlichting nabij. Deze hoofdlamp is simpel, compact en heeft een lange brandduur. Hierdoor is het een praktische hoofdlamp voor outdoor activiteiten zoals kamperen of wandelen, maar ook voor reizen en dagelijkse activiteiten en projecten in het hele huis. De Tikkina is gemaakt van blauw kunststof en is een hybride LED hoofdlamp van slechts 85 gram. Hij wordt geleverd met drie AAA/LR03 standaardbatterijen en is ook compatibel met de Core Ni-MH oplaadbare batterij. Deze hoofdlamp is waterdicht volgens IPX-4. De lamp is eenvoudig te gebruiken, dankzij de enkele knop waarmee u de verlichtingsmodus snel en gemakkelijk kunt selecteren. De drie verlichtingsmodi zijn: nabijheid (hoog), beweging (medium) en afstandszicht (laag). De batterijen hebben een brandduur van 60 uur (hoog), 60 uur (medium) en 220 uur (laag). De LED lamp geeft 150 lumen in de hoge stand, 100 lumen in de medium stand en 5 lumen in de lage stand. De straalafstanden bedragen: 55 meter (hoog), 40 meter (medium) en 10 meter (laag).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 18,55

 • Nitecore HC30 Hoofdlamp

  Nitecore HC30 Hoofdlamp

  1 review(s)

  Nitecore HC30 Hoofdlamp - De Nitecore HC30 is een zeer professionele en multifunctionele hoofdlamp met hoeklamp optie. De hoofdband maakt geen gebruik van steunplaten, maar is super flexibel gemaakt met de rubberen houder, waardoor de lamp in één beweging te verwijderen is. Hierdoor is de lamp ook als handlamp te gebruiken en door de aanwezige titanium gecoate stalen clip kan de lamp bijv. ook aan je broek bevestigd worden. De flexibiliteit zorgt er daarnaast ook voor dat de hoofdlamp efficiënt op te bergen is. De HC30 is een zeer krachtige hoofdlamp die met zijn CREE XM-L2 (U2) LED maximaal 1000 lumen levert. De behuizing van de HC30 is gemaakt uit één stuk gegoten aluminium. De bediening van de Nitecore HC30 gebeurt via een eenvoudig te gebruiken schakelaar aan de zijkant waardoor de lamp met één hand te bedienen is. De HC30 heeft 5 lichtniveaus en 3 knippermodi (strobe, SOS en baken) waarbij de turbo stand direct toegankelijk is. De lamp is zowel naar boven als naar beneden 90 graden draaibaar. De HC30 heeft de ATR temperatuurregeling. Dit voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur van de HC30. Een voedingsindicator geeft de resterende batterijlading aan. De lamp heeft een zwarte luchtvaart drukgegoten aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van gecoat mineraal glas.
  Deze hoofdlamp werkt op één 18650 Li-Ion (2600mAh) oplaadbare batterij of 2 x CR123A lithium batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) batterij meegeleverd.
  De 18650 Li-Ion oplaadbare batterij heeft een brandduur van 1 uur (turbo), 3 uur (hoog), 7 uur (medium), 15 uur (laag) en 330 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 400 lumen (hoog), 210 lumen (medium), 75 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 162 meter en de maximale lichtintensiteit 6600 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) oplaadbare batterij, vervangende afdichting, vervangende schakelkap, clip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 66,00

  Onze prijs € 61,10

 • Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar - De NU05 is een zeer veelzijdige lampmodule bestaande uit 4 sterke LEDS met duaal wit (continue en knipper) en rood licht (knipper). De lamp is door de op de achterzijde aangebrachte clip rechtstreeks te bevestigen aan hoofdband, polsband, tas, fiets of waar dan ook. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via micro-USB aansluiting. De lamp kan geblokkeerd worden, zodat je ongehinderd je activiteiten voort kunt zetten mocht je er tegenaan stoten. Daarnaast kan de lamp door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66. Het rode knipperlicht heeft in de langzame stand een brandduur van ong. 20 uur. In de snelle stand is dit ong. 9 uur en dan levert de lamp 4 lumen. Het witte knipperlicht (langzaam) heeft een brandduur van ong. 2,25 uur en dan levert de lamp 35 lumen. In de continue stand is dit ook 35 lumen en dan bij een brandduur van ong. 1 uur.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 16,95

 • Nitecore EH1 ATEX hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore EH1 ATEX hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore EH1 ATEX hoofdlamp oplaadbaar - De Nitecore EH1 is een ATEX gecertificeerde hoofdlamp (EX ib IIB T5 Gb) met een geïntegreerde oplader en mag gebruikt worden in omgevingen waar explosiegevaar aanwezig is. De EH1 wordt aangedreven door twee permanent geïnstalleerde 18650 Li-Ion batterijen. Het opladen gebeurt via de meegeleverde USB magnetische laadkabel en de magnetische laadpoort van de Nitecore EH1. De CREE XP-G2 S3 LED biedt een maximum van 260 lumen. Naast het witte licht (5000k) heeft de EH1 ook een rood licht met flits functie. De lamp heeft 3 lichtniveaus en een SOS en baken functie. De hoofdlamp heeft een gele polycarbonaat behuizing en is water- en stofdicht volgens IP68. Daarnaast heeft deze hoofdlamp de geavanceerde temperatuurregulatie (ATR) technologie en een indicator voor het batterijniveau. Met de optionele hoofdband of clip kan de lamp op een helm bevestigd worden.
  De twee 18650 Li-Ion oplaadbare batterijen hebben een brandduur van 10 uur (hoog), 40 uur (medium) en 120 uur (laag). De LED lamp levert 260 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 22 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 205 meter en de maximale lichtintensiteit 10500 candela. Deze hoofdlamp levert ook warm wit licht.
  Meegeleverd worden: adapter, magnetische USB laadkabel, montageset.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 119,00

  Onze prijs € 101,15

 • Nitecore Fietsmontage voor NU05 Hoofdlamp

  Nitecore Fietsmontage voor NU05 Hoofdlamp

  Nitecore Fietsmontage voor NU05 Hoofdlamp - Met deze montage kun je de veelzijdige NU05 LED zaklamp eenvoudig aan jouw fiets monteren.

  Direct leverbaar

  € 3,00
 • Nitecore HC65 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore HC65 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore HC65 Hoofdlamp oplaadbaar - De Nitecore HC65 is een compacte en krachtige hoofdlamp met 3 lichtbronnen. Deze hoofdlamp is prima geschikt voor outdoor activiteiten maar ook voor professionals. De hoofd LED is een CREE XM-L2 U2 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van maar liefst 1000 lumen. Hierbij is het lichtbeeld ingesteld op verre verlichting. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 26 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 11 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De meegeleverde 18650 Li-Ion batterij (3400 mAh) kan opgeladen worden via de geïntegreerde oplader door middel van de aanwezige USB poort. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en een SOS en noodlicht functie. Daarnaast heeft de rode LED ook een waarschuwingsfunctie. De lamp heeft een zijwaartse stralingshoek van 100° en een behuizing die 180° draaibaar is. De bediening gebeurt via een eenvoudig te gebruiken schakelaar aan de zijkant van de lamp. Deze hoofdlamp heeft de ATR temperatuurregeling en dat voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur. Een voedingsindicator geeft de resterende batterijlading aan. De lamp heeft een zwarte HAIII geanodiseerd luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. Deze hoofdlamp werkt op één oplaadbare 18650 Li-Ion (34000 mAh) batterij. Ook kunnen 2 x CR123 of 2 x RCR123 batterijen gebruikt worden. Bij gebruik van de Nitecore NL1829LTP of NL1829LTHP oplaadbare Li-Ion batterij kun je de hoofdlamp goed onder koude weersomstandigheden gebruiken omdat deze batterijen hiervoor speciaal gemaakt zijn. Ze zijn namelijk bestand tegen een temperatuur tot -40°C!
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 1 uur (turbo), 2,75 uur (hoog), 4,75 uur (medium) en 16 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 550 lumen (hoog), 280 lumen (medium) en 80 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 110 meter en de maximale lichtintensiteit 3000 candela.De witte LED heeft een brandduur van 25 uur, schijnt 6,6 meter ver en levert 26 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 20 uur, schijnt 4 meter ver en levert 11 lumen.
  Meegeleverd worden: hoofdband, 18650 Li-Ion (3400mAh) oplaadbare batterij, USB laadkabel, vervangende afdichting.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,00

  Onze prijs € 86,60

 • Nitecore NU20 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore NU20 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore NU20 Hoofdlamp oplaadbaar zwart - De extreem compacte en lichtgewicht NU20 is vooral bedoeld voor hardlopers/joggers. Deze hoofdlamp heeft met zijn CREE XP-G2 S3 LED (max. 360 lumen) niet alleen een zeer hoge lichtsterkte, maar is met zijn geïntegreerde Li-Ion batterij (600mAh) en via zijn micro USB aansluiting ook praktisch en goedkoop te onderhouden. De lamp heeft 4 lichtniveaus en een SOS en noodlicht functie. Daarnaast kan de lamp door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De schakelaar heeft een beschermingskapje voor de veiligheid en een geïntegreerd lampje voor de status van de batterij en het opladen. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100° en kan hij 52° zwenken. De behuizing is gemaakt van zwart polycarbonaat en is waterdicht volgens IPX-7.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft een brandduur van 0,5 uur (turbo), 6 uur (hoog), 7,75 uur (medium) en 100 uur (zeer laag). De lamp levert 360 lumen (turbo), 220 lumen (hoog), 40 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 80 meter en de maximale lichtintensiteit 1600 candela. Een micro USB kabel wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 35,95
 • Nitecore HC70 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore HC70 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore HC70 Hoofdlamp oplaadbaar - De HC70 hoofdlamp van Nitecore is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in grotten of andere dieptes waar het donker, koud en vochtig is. Daarnaast ook voor klimtochten, in de industrie, tijdens mountainbike tochten en tijdens kampeeractiviteiten. De lamp levert maar liefst maximaal 1000 lumen. De Cree-XM-L2 U2 LED lamp schijnt 182 meter ver en kan maximaal 220 uur achter elkaar gebruikt worden alvorens de batterijen opnieuw op te laden. Aan de hoofdlamp zit een kabel met een aparte batterijhouder waarin 2 stuks 18650 Li-Ion oplaadbare batterijen (3400mAh) passen die met een USB lader op te laden zijn. Met 5 lichtstanden kun je met deze hoofdlamp vele kanten op. Daarnaast heeft de hoofdlamp nog 3 speciale functies, namelijk strobe, S.O.S en baken (navigatieverlichting). De lamp kan in een reikwijdte van 90 graden licht produceren. Deze hoofdlamp heeft de ATR temperatuurregeling en dat voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur. Een voedingsindicator op de batterijhouder geeft de resterende batterijlading aan. De batterijhouder kan dienen als een powerbank voor het gelijktijdig opladen van twee apparaten. De comfortabele hoofdband is gemaakt van hoogwaardig, elastisch nylon. De lens is gemaakt van AR gecoat mineraal glas. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IP67. Bij deze hoofdlamp worden twee oplaadbare 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) batterijen meegeleverd.
  De batterijhouder waar 2 stuks 18650 Li-Ion oplaadbare batterijen in passen heeft dan een brandduur van 2,25 uur (turbo), 4 uur (hoog), 10 uur (medium), 30 uur (laag) en 220 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 550 lumen (hoog), 240 lumen (medium), 65 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 182 meter en de maximale lichtintensiteit 8300 candela.
  Meegeleverd worden: 2x 18650 Li-Ion (3500 mAh, 3.7V) oplaadbare batterij, hoofdband, 2 kabelklemmen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 120,00

  Onze prijs € 102,00

 • Olight H2R Nova oplaadbare hoofdlamp

  Olight H2R Nova oplaadbare hoofdlamp

  2 review(s)
  Olight H2R Nova oplaadbare hoofdlamp - De eerste oplaadbare hoofdlamp van Olight met een 18650 batterij en die 2300 lumens aan licht levert. Een oplaadbare hoofdlamp welke op te laden is via de USB kabel en het magnetische laadstation. Je kunt de kleine zaklamp van 11 cm op de magnetische voet zetten en deze wordt opgeladen. De batterij blijft dan in de behuizing zitten.
  Een lichtkanon en daarmee uitermate geschikt voor klimtochten of grot tochten. Eveneens zeer geschikt voor outdoor activteiten zoals mountainbiken, kamperen en tijdens scouting activiteiten.
  De oplaadbare multifunctionele hoofdlamp/zaklamp heeft een uiterst efficiënte Cree XM-L2 led. De lampt levert 5 lichtstanden waarbij de turbo stand na 1 minuut op een lager energieniveau (750 lumen) zal gaan branden om energie te sparen. Op de tweede lichtstand van 600 lumen brandt de lamp zo'n 150 minuten en op de 150 lumen stand 10 uur, op 30 lumen 50 uur en op 1 lumen 45 dagen. De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van max 153 meter. Tevens heeft de lamp een SOS en beacon functie. De waterdichte aluminium lamp is gemonteerd op een magnetische hoofdhouder met siliconen strap, licht en schokdempend. Ideaal voor trailrunners en hardlopers. De H2R is te gebruiken als hoofdlamp, maar ook als fietslampje, zaklampje of als lichtbron tijdens het klussen. De onderzijde is magnetisch, zodat je de lamp ook op een metalen oppervlak kunt klikken, de zijkant van een metalen kast bijvoorbeeld. of wanneer je zicht wilt hebben onder een auto, kan de lamp ook gemakkelijk in zijstand geplaatst worden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 109,99

  Onze prijs € 98,45

 • Peli 2765Z0 ATEX hoofdlamp zwart

  Peli 2765Z0 ATEX hoofdlamp zwart

  Peli 2765Z0 ATEX hoofdlamp zwart - Deze nieuwe ATEX gecertificeerde hoofdlamp is speciaal ontworpen voor risicovolle omstandigheden. Naast zijn certificering voor de hoogste ATEX-categorie, Zone 0 (Cat. 1), is hij ultracompact en met slechts 96 g (incl. batterijen) zeer licht. De drie nauwkeurig geplaatste LED's produceren tot 105 lumen en hebben een gebruiksduur van maximaal 9 uur. De Peli 2765Z0 heeft meerdere modi: hoog, laag, mild en een knipperfunctie. De neerwaarts gerichte LED's leveren de perfecte verlichting om veilig te wandelen en makkelijk te kunnen lezen. Maar ook je reisgenoten of collega's zullen tevreden zijn, omdat ze tijdens persoonlijke gesprekken niet meer worden verblind. De Peli 2765Z0 heeft bovendien een batterij-indicator, zodat je altijd weet hoelang hij nog te gebruiken is. De lamp bevat zowel een rubber band voor helmen als een stoffen band voor het hoofd. Hij is uitgevoerd met een uiterst duurzaam IPX-4 polymeer, dat water- en weerbestendig is. De hoofdlamp kan bovendien 45 graden worden gedraaid, zodat het heldere, zuivere licht op elke gewenste plek kan worden gericht. De nieuwe Peli 2765Z0 hoofdlamp: jouw houvast in gevaarlijke situaties! De 2765Z0 is gemaakt uit zwart "Anti-static Impact Modified" PC/PBT kunststof en gebruikt 3 AAA-alkaline batterijen (inbegrepen). De batterijen hebben een brandduur van 4,25 uur (hoog), 4 uur (medium), 6,25 uur (laag) en 9 uur (mild). De LED lamp levert 105 lumen (hoog), 104 lumen (medium), 65 lumen (laag) en 35 lumen (mild). De straalafstanden bedragen: 107 meter (hoog), 93 meter (medium), 63 meter (laag) en 9 meter (mild). De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 2876 candela (hoog), 2163 candela (medium), 978 candela (laag) en 18 candela (mild). De lens is gemaakt van helder polycarbonaat. De lamp heeft een o-ringafsluiting van TPR en is waterdicht volgens IPX-4.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 84,05

  Onze prijs € 73,10

 • Nitecore HA40 Hoofdlamp

  Nitecore HA40 Hoofdlamp

  1 review(s)

  Nitecore HA40 Hoofdlamp - De HA40 hoofdlamp van Nitecore is een krachtige hoofdlamp met een separate batterijhouder. De verbeterde Cree XM-L2 U2 LED levert maar liefst 1000 lumen. Aan de hoofdlamp zit een kabel met de aparte batterijhouder (70 mm x 26 mm x 67 mm) die aan de achterzijde van de hoofdband zit. Hierdoor heb je een betere verdeling van het gewicht van de hoofdlamp. Met 5 lichtstanden kun je met deze hoofdlamp vele kanten op. Daarnaast heeft de hoofdlamp nog 3 speciale functies, namelijk strobe, S.O.S en baken (navigatieverlichting). Door de intelligente geheugen functie onthoud de lamp welke lichtstand je gebruikt hebt zodat je met een druk op de knop deze lichtstand weer op kunt roepen. Dit werkt niet met de speciale licht functies. De lamp heeft een zijwaartse stralingshoek van 90° en een behuizing die 180° draaibaar is. Deze hoofdlamp heeft de ATR temperatuurregeling en dat voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur. De comfortabele hoofdband is gemaakt van hoogwaardig, elastisch nylon. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IP66.
  In de batterijhouder passen 4x NiMH AA batterijen, 4x AA Mignon batterijen, of 4x Lithium L91 batterijen. De 4 AA NiMH batterijen hebben een brandduur van 1 uur (turbo), 2,25 uur (hoog), 6,5 uur (medium), 38 uur (laag) en 430 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 500 lumen (hoog), 210 lumen (medium), 45 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 182 meter en de maximale lichtintensiteit 8300 candela.
  Meegeleverd worden: hoofdband en 2 kabelklemmen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,00

  Onze prijs € 61,20

 • Streamlight 3AA HAZ-LO ATEX Hoofdlamp

  Streamlight 3AA HAZ-LO ATEX Hoofdlamp

  Streamlight 3AA HAZ-LO ATEX Hoofdlamp - De Haz-Lo is een EX ATEX Zone 0 hoofdlamp. De op drie 1,5 volt AA alkaline batterijen werkende HAZ-LO hoofd- en helmlamp is een volgens ATEX normen goedgekeurde hoofdlamp welke in explosie gevaarlijke omgevingen gebruikt kan worden. LET OP! De ATEX keur is uitsluitend geldig bij gebruik van Duracell batterijen. De Nederlandse normen: II 1G EEx ia IIc 115°C(T4) DEMKO 07ATEX 0613960. Deze helm- hoofdlamp is voorzien van een 1 watt super high flux LED die maximaal 120 lumen kan leveren. De drukschakelaar is zo geconstrueerd dat bediening met handschoenen mogelijk is. De behuizing is gemaakt van zwart/geel kunststof. Het lampglas is vervaardigd van onbreekbaar polycarbonaat. De lamp heeft de valtesten van 10 meter hoogte doorstaan en kan daarom gerust val- en schokbestendig worden genoemd. Alle te openen delen zijn voorzien vano ringen. De lamp is bestand tegen regen. De lampkop is 90° draaibaar. Deze hoofdlamp wordt geleverd met een elastische band voorzien van een tussenstuk. De band wordt om het hoofd gedragen, het tussenstuk loopt van het voorhoofd naar het achterhoofd en voorkomt dat de lamp afzakt en voor de ogen komt. Tevens wordt bij de koop een harde band meegeleverd voor de bevestiging op een helm.
  De drie AA alkaline batterijen hebben een brandduur van maximaal 11 uur. De LED levert maximaal 120 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 6800 candela. De lamp schijnt maximaal 165 meter ver.
  Meegeleverd worden: drie AA alkaline batterijen, rubber helmband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 88,35

  Onze prijs € 72,50

 • Streamlight Argo HP C4 LED Hoofdlamp/helmlamp - Uitlopend model

  Streamlight Argo HP C4 LED Hoofdlamp/helmlamp - Uitlopend model

  Streamlight Argo HP C4 LED Hoofdlamp/helmlamp - Uitlopend model - De Argo HP (High Performance) hoofdlamp is een compacte lichtgewicht LED hoofd- en helmlamp, uitgevoerd in een zwart lamphuis met de nieuwste C4 power LED welke ruim 2 maal meer licht geeft dan de gewone LED. Deze Argo HP hoofdlamp is zo geconstrueerd om zo veel mogelijk gewicht te besparen en toch gedurende een lange tijd een aanvaardbare hoeveelheid licht te geven. Door de extra band, welke van het voorhoofd naar het achterhoofd loopt, draagt deze hoofdlamp erg plezierig en zakt niet voor de ogen tijdens werkzaamheden of gedurende het sporten. De extra hoofdband kan worden verwijderd als de lamp als helmlamp wordt gebruikt. Door middel van de meegeleverde rubberen helmband kan de lamp stevig op een helm worden gedragen. De lampkop kan in een hoek van 90 graden omhoog en omlaag worden gedraaid. Deze lamp werkt op twee meegeleverde CR123A lithium batterijen. De lamp kan met een drukschakelaar in 2 lichtstanden worden geschakeld.
  De 2 CR123A lithium batterijen hebben een brandduur van 9 uur (hoog) en 30 uur (laag). De C4 LED levert 55 lumen (hoog) en 18 lumen (laag).
  Meegeleverd worden: 2 CR123A lithium batterijen, hoofdband, rubber helmband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 65,55

  Onze prijs € 62,45

 • Streamlight Trident HP hoofdlamp power LED - Uitlopend model

  Streamlight Trident HP hoofdlamp power LED - Uitlopend model

  Streamlight Trident HP hoofdlamp power LED met batterijen

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 42,50

 • Streamlight Trident HP Realtree blaze hoofdlamp - Uitlopend model

  Streamlight Trident HP Realtree blaze hoofdlamp - Uitlopend model

  hoofd-jachtlamp: LED Buckmaster Trident. ( oranje ) De Buckmasters Trident HP LED hoofdlamp van Streamlight heeft een camouflage printing, gebaseerd op echte bomen. Deze uitvoering van de hoofdlamp heeft een oranje printing. Dit lijkt vreemd, maar is uiterst handig. Herten en reeën zien geen rood en groen. Als je in het donker uw hoofdlamp in het bos laat vallen, is deze oranje jacht-hoofdlamp voor jou eenvoudig weer terug te vinden. Met de andere uitvoering in camouflage kleuren is dit moeilijker. Deze LED jacht-hoofdlamp is uitgerust met 3 maal een groene LED voor een beter nachtzicht en één witte C4 LED voor regulier licht. De witte LED produceert een lichtstroom van 50 lumen. De groene LED’s produceren, als ze alle drie gelijktijdig branden, 8 lumen. Het is ook mogelijk om slechts een groene LED te in te schakelen welke dan slechts 2,5 lumen produceert. Het wisselen van de drie licht niveaus werkt met slechts een drukschakelaar. 1 maal drukken schakelt een groene LED in. Met nogmaals drukken worden de drie groene LEDs ingeschakeld en een derde maal drukken, zorgt voor het inschakelen van de felle witte LED. Om de Buckmaster jachtlamp uit te schakelen drukt men voor de vierde maal op de drukknop. Deze hybride jachtlamp is de juiste keuze voor mensen die hun handen vrij willen hebben en over twee soorten licht willen beschikken. De hoofdlamp heeft een extra band welke van het voorhoofd naar het achterhoofd loop welke afzakken voorkomt. De lampunit is 90 graden draaibaar. In de laagste stand geeft deze jagers hoofdlamp, welke op 3 gewone AAA batterijen werkt, 150 uur licht. In de hoogste, witte stand kan deze jachthoofdlamp jou van 7 uur helder wit licht voorzien. Deze hoofd-jachtlamp weegt inclusief batterijen 145 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 62,90

  Onze prijs € 45,00

 • Ledlenser H3 Hoofdlamp

  Ledlenser H3 Hoofdlamp

  De LEDLENSER® H3 is een hoofdlamp met een unit die 90 graden kan worden gedraaid en daardoor zeer veelzijdig inzetbaar is. Velen vinden de LED verlichting onprettig licht om bij te lezen, maar deze hoofdlamp is voorzien van een ingebouwde dimmer, waardoor het een echte, prettige leeslamp wordt.  En in een handomdraai schakelt de lamp net zo makkelijk over op een felle lichtbundel, wat weer ideaal is voor wandelen of fietsen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,99

  Onze prijs € 29,95

 • Bayco Nightstick 13 LED oranje hoofdlamp 65 lumens incl. batterij

  Bayco Nightstick 13 LED oranje hoofdlamp 65 lumens incl. batterij

  Bayco Nightstick 2232 oranje duo light hooflamp / helmlamp -
  De Bayco Nightstick 2232 is een hoofdlamp met een enkelvoudige elastische band welke om het hoofd of de helm kan worden gedragen. Het unieke van deze Nightstick hoofd- helmlamp is dat hij twee licht instellingen heeft. We bedoelen niet twee licht sterktes, maar flood en spot. Deze helm en hoofdlamp kan zo geschakeld worden dat de lamp alleen een als spot gebruikt kan worden. Hij produceert dan 65 lumen licht. Als alleen de breedstraler wordt ingeschakeld, dan produceren de LEDs 24 lumen floodlight. Het is ook mogelijk om de verstraler en de breedstraler gelijktijdig te laten branden. Er wordt dan 89 lumen licht geproduceerd.
  In de combinatiestand, zal deze LED hoofdlamp, welke werkt op 3 stuks 1.5 volt AAA alkaline batterijen, 10 uur licht geven. Wordt hij alleen in een van de twee standen, spot of flood gebruikt, dan geeft deze bijzondere hoof/helmlamp gedurende 10 uur licht. Het gewicht, inclusief de 3 meegeleverde AAA batterijen is 96 gram. De afmeting van de lampunit: 7,1 X 4,3 centimeter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,80

  Onze prijs € 22,00

 • Ledlenser SEO-3 hoofdlamp

  Ledlenser SEO-3 hoofdlamp

  De LEDLENSER® SEO-3 is een moderne hoofdlamp, die je met een elastisch verstelbare groene band makkelijk om je hoofd klemt. De kop kun je kantelen en is vederlicht. Naast de witte LED’s van hoge kwaliteit, is de hoofdlamp ook voorzien van een rode spot, voor een goed nachtzicht. Een jong ontwerp voor sportievelingen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,99

  Onze prijs € 39,95

 • Ledlenser SEO-5/BK hoofdlamp

  Ledlenser SEO-5/BK hoofdlamp

  De LEDLENSER® SEO-5 hoofdlamp is de verbeterde uitvoering van SEO-3. Dit model is dan ook voorzien van het Advanced Focus System, waardoor de lichtbundel aan te passen is van geconcentreerd tot breed uitlopend. Ook de mogelijkheid om het licht te dimmen en de rode LED ontbreken niet op deze lamp voor de echte sportieveling.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,99

  Onze prijs € 39,95

 • Ledlenser SEO 7R hoofdlamp

  Ledlenser SEO 7R hoofdlamp

  De LEDLENSER® SEO-7R is de meest uitgebreide hoofdlamp van de LEDLENSER SEO serie. Deze compacte, oplaadbare uitvoering heeft een blauwe behuizing en hoofdband. De drie witte LED’s zorgen voor een uitstekend bereik en uiteraard ontbreekt ook nu de rode LED niet voor een uitstekend nachtzicht. Deze topper heeft het Advanced Focus System, waardoor de lichtbundel aan te passen is van geconcentreerd tot breed uitlopend. Naast een traploos regelbare lichtsterkte, is de 7R ook voorzien van een innovatieve dimfunctie, die zich automatisch aanpast.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,95

  Onze prijs € 70,00

 • Streamlight Vantage helmlamp

  Streamlight Vantage helmlamp

  Streamlight Vantage

  De tactische Vantage helmlamp van Streamlight is zo gemaakt dat deze zonder hulpmiddelen eenvoudig op de rand van een veiligheidshelm, militaire- of brandweerhelm kan worden bevestigd. Omdat er geen losse helmmontage hoeft te worden besteld en gemonteerd, is de Streamlight Vantage de perfecte oplossing voor brandweerlieden en monteurs die over compact, handsfree helmlicht willen beschikken. De lamp is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuig aluminium en is zonder gereedschap aan de helm te monteren. Mede dankzij de nieuwste C4 LED technologie is de lamp schokbestendig en genereert tot 3 maal meer licht dan conventionele LEDs. Op de twee meegeleverde CR123A lithium batterijen levert de Vantage helmlamp gedurende 6 uur een lichtenergie van 100 lumen. Deze moderne high power LED heeft een levensverwachting van 50.000 branduren. Deze professionele helmlamp is voorzien van een veiligheids achterlicht, bestaande uit een 470nm blauwe led welke zijn licht naar achter schijnt, zodat personen welke achter u lopen, u zelfs in de dikke rook, u kunnen blijven volgen. Door zijn compactheid ( 8,28 x 3,73 x 6,5 cm ) en lage gewicht van minder dan 146 gram is de helmlamp comfortabel te dragen. Doordat de bevestigingsklem onder een hoek staat en de lamp 360° kan draaien, kan de helmlamp zowel boven als onder de rand van de helm worden bevestigd en zonder problemen, rechts of links worden gemonteerd. Het lampglas is van schokbestendig Boro glas gemaakt, wat waterdicht op de lamp gemonteerd is, waardoor de lamp volgens de IPX7 norm, waterdicht genoemd mag worden ( tot 1 meter, gedurende 30 minuten ) De aan/uit draaischakelaar, welke zich aan de achterzijde van de lamp bevindt is twee kanten op te schakelen, waardoor het aan en uit zetten met de rechter of met de linker hand even eenvoudig is. De schakelaar is zo ontworpen dat deze ook goed te bedienen is met dikke werkhandschoenen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 249,85

  Onze prijs € 239,45

 • Walther Pro Hoofdlamp HL11

  Walther Pro Hoofdlamp HL11

  Walther Pro hoofdlamp HL11
  Deze focuseerbare LED hoofdlamp van Walther Pro is op en top compleet! De HL11 wordt geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking inclusief batterijen en adapter. De hoofdband is uitwasbaar en heeft een lengte van 87 x 66 x 37 cm. De hoofdlamp heeft een zwarte uitvoering met accenten van Walther blauw. De lamp levert 205 lumen. De hoofdlamp weegt 150 gram en bevat een anti kras lens. De hoofdlamp is IPX4 waterbestendig, wat betekent spatwatervrij. Met drie lichtstanden en werkend op 3x AAA batterijen.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 57,57

  Onze prijs € 45,00

 • Nitecore HC60 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore HC60 Hoofdlamp oplaadbaar

  1 review(s)

  Nitecore HC60 Hoofdlamp oplaadbaar - De uiterst compacte HC60 hoofdlamp combineert maximale prestaties met minimale afmetingen. De lamp heeft 5 lichtniveaus, een zijwaartse stralingshoek van 100° en een aluminium behuizing die 90° draaibaar is. De meegeleverde 18650 Li-Ion batterij (3400mAh) kan via USB opgeladen worden en garandeert een kostenbesparend gebruik. Deze hoofdlamp is prima geschikt voor outdoor activiteiten maar ook voor professionals. De HC60 heeft een CREE XM-L2 U2 LED die maximaal 1000 lumen levert. De bediening gebeurt via een eenvoudig te gebruiken schakelaar aan de voorzijde. De HC60 heeft 5 lichtniveaus en 3 knippermodi (strobe, SOS en baken). Deze hoofdlamp heeft de ATR temperatuurregeling en dat voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur. Een voedingsindicator geeft de resterende batterijlading aan. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-7. Deze hoofdlamp werkt op één oplaadbare 18650 Li-Ion (3400mAh) batterij. Ook kunnen 2 x CR123 lithium batterijen of 2 x RCR123 oplaadbare Li-Ion batterijen gebruikt worden. Deze zijn echter niet in de lamp oplaadbaar.
  De 18650 Li-Ion batterij (meegeleverd) heeft een brandduur van 1 uur (turbo), 2,5 uur (hoog), 7,25 uur (medium), 25 uur (laag) en 680 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 420 lumen (hoog), 210 lumen (medium), 38 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 117 meter en de maximale lichtintensiteit 3400 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400mAh) oplaadbare batterij, vervangende afdichting, kapje voor de drukknop, USB laadkabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,00

  Onze prijs € 71,35

 • Ledlenser SEO-5 LED Hoofdlamp (2017) Grijs

  Ledlenser SEO-5 LED Hoofdlamp (2017) Grijs

  Ledlenser SEO-5/BK Hoofdlamp - De LED LENSER® SEO-5 is de perfecte keuze voor macht beluste gebruikers. De lichtprestaties, tot 180 lumen*, is verdubbeld ten opzichte van de LED LENSER® SEO-3, het instap model. De lichtbronnen worden direct geactiveerd op de lampkop dewelke ook kan worden gezwenkt. De oneindige dimmer functie is vooral praktisch omdat het de laatste instelling onthoudt. De lichtkegel wordt geregeld met behulp van het Advanced Focus System en behaalt een verrassende reikwijdte in de gebundelde instelling. De brandtijd van de LED LENSER® SEO-5 is ruim voldoende voor ongeveer 25 uur licht bij een instelling van ongeveer 20 lumen. De LED LENSER® SEO-5 is verkrijgbaar in twee versies en kan, net als alle lampen van de SEO-serie, worden aangepast aan de individuele stijl van de gebruiker met behulp van gekleurde hoofdbanden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 70,00

  Onze prijs € 39,95

 • Petzl Tactikka+ hoofdlamp camouflage

  Petzl Tactikka+ hoofdlamp camouflage

  Petzl Tactikka+ hoofdlamp camouflage - De Tactikka+ is ontworpen voor incidenteel gebruik en is ideaal bij het jagen of vissen. Deze hoofdlamp biedt een helderheid van 250 lumen in combinatie met een lange brandduur. Het heeft een veelzijdige verlichting zoals de comfortabele verlichting voor dichtbij, de gerichte verlichting voor afstandszicht en de rode verlichting. Deze rode verlichting (constant en strobe functie) zorgt voor nachtzicht en het vermogen om ongezien dichtbij te komen. De Tactikka+ is gemaakt van beige kunststof, met een hoofdband in een camouflage patroon, en is een hybride LED hoofdlamp. Hij wordt namelijk geleverd met drie AAA/LR03 standaardbatterijen en is ook compatibel met de Core Ni-MH oplaadbare batterij. Deze hoofdlamp weegt slechts 85 gram en is waterdicht volgens IPX-4. De lamp is makkelijk te gebruiken door zijn ergonomische knop die je zelfs met handschoenen aan kunt bedienen. De hoofdband kan ontkoppeld worden zodat de hoofdlamp gemakkelijk opgedaan kan worden. De drie verlichtingsmodi zijn: MAX POWER (hoog), STANDARD (medium) en MAX AUTONOMY (laag). De rode verlichting (constant en strobe functie) zorgt voor nachtzicht. De batterijen hebben een brandduur van 50 uur (hoog), 50 uur (medium) en 260 uur (laag). De LED lamp geeft 250 lumen in de hoge stand, 100 lumen in de medium stand en 5 lumen in de lage stand. De straalafstanden bedragen: 70 meter (hoog), 45 meter (medium) en 10 meter (laag). Het rode licht (nachtzicht) heeft een brandduur van 60 uur bij een constante verlichting en van 400 uur bij de strobe functie. De lamp geeft 2 lumen bij zowel de constante verlichting als de strobe functie. De straalafstanden bedragen: 5 meter (constant) en in de strobe functie is het tot 700 meter zichtbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,10

  Onze prijs € 35,45

 • Princeton Tec Snap Gray/Green Modular Light Kit

  Princeton Tec Snap Gray/Green Modular Light Kit

  Princeton Tec Snap Gray/Green Modular Light Kit - Multi getalenteerd, hardwerkend en avontuurlijk: net als jij. De Snap is een "one-stop-tool" voor al je verlichtingsbehoeften: hoofdlamp, zaklamp, fietsverlichting, veiligheidslamp, lantaarn en magneetlamp. De lamp heeft in Amerika diverse prijzen gewonnen en dat is niet voor niets! De Snap is een rechtlijnige hoofdlamp met extra aandacht voor een modulair, aanpasbaar ontwerp. De lamp van de Snap is afneembaar van de lamphouder zodat je hem in de hand kunt gebruiken of met de sterke magneet vast kunt klikken op een van de meegeleverde accessoires. De Snap is eenvoudig te gebruiken met de grote, eenvoudig te vinden knop op de kop van de lamp. Hiermee schakel je tussen de veelzijdige spotstraal, dimt deze en schakel je over naar de flitsmodus.
  De kit bevat: Snap hoofdlamp unit, hoofdband, karabijnhaak en clip (om de lamp aan je rugzak te hangen of te gebruiken als lantaarn), stuurbevestiging (monteer aan je fiets of een paal van vergelijkbaar formaat).
  De lamp is voorzien van een Maxbright LED en heeft 3 modes: hoog, laag en knipper. Hij werkt op 3 AAA alkaline batterijen (meegeleverd) en is spatwaterdicht volgens IPX-4.
  De brandduur bedraagt 40 uur (hoog), 130 uur (laag) en 130 uur (knipper). De LED levert maximaal 200 lumen en de straalafstand bedraagt 36 meter (hoog), 9 meter (laag) en 36 meter (knipper).
  Op deze lamp wordt 5 jaar garantie gegeven op materiaal- en fabricagefouten.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 53,95

  Onze prijs € 49,10

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 147

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5