Zaklampen

Zaklampen in verschillende vormen. Of je nu op zoek bent naar een waterdichte zaklamp, een oplaadbare zaklamp, een militaire zaklamp of explosieveilige zaklamp; bij Multitools.nl zul je zeker slagen.

Direct naar: Oplaadbare lampen | Jachtlampen | Laser lampen | Outdoor- en Kampeerlampen | UV lampen | Pocket Zaklampen | Schijnwerpers
Populaire merken: Nitecore | Olight | Streamlight | Ledlenser | Walther | Peli

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

 • Nitecore Chameleon CI6 Hunting Kit

  Nitecore Chameleon CI6 Hunting Kit

  Nitecore CI6 Hunting Kit - Deze complete set in een kunststof koffer bestaat uiteraard uit de krachtige CI6 zaklamp met infrarood LED. De afstandsschakelaar (RSW1) zorgt ervoor dat de zaklamp eenvoudig te bedienen blijft indien hij gemonteerd wordt. Tevens zitten in deze kit: i2 oplader, NL1823 batterij, tactische ring, koord, holster, auto adapter, filter groen, filter rood. Er zijn optionele accessoires (GM02, GM03, GM04) om de zaklamp op bijvoorbeeld een airsoft gun te monteren.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 160,00

  Onze prijs € 144,95

 • Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar - De NU05 MI is een kleine en compacte signaallamp die speciaal ontworpen is voor militaire operaties en hiervoor is de lamp voorzien van infrarood licht (golflengte 940nm) en groen licht. De 4 aanwezige LED's zorgen voor de 4 lichtstanden zodat zowel het infrarood als groene licht constant aan staan of knipperen. Bij het gebruik van de infrarood standen brandt er een rode indicator. Met de groene knipperende en constante functies ben je in staat om een snelle identificatie van teamleden op specifieke posities mogelijk te maken.


  De lamp kun je bevestigen met de op de achterzijde aanwezige clip of met de meegeleverde houder. Dankzij het klittenband op de achterzijde van de houder kan de lamp snel en gemakkelijk worden bevestigd aan kleding, uitrusting of helmen. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via de micro-USB aansluiting en de lamp kan door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66.


  De groene LED levert 5 lumen bij een brandduur van 6 uur bij constant gebruik, in de knipperstand is dit 20 uur. De infrarood LED heeft een brandduur van 3,25 uur bij constant gebruik, in de knipperstand is dit 18 uur.


  Meegeleverd worden: houder, USB kabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Nitecore Chameleon CI7 Tactische zaklamp wit-infrarood licht

  Nitecore Chameleon CI7 Tactische zaklamp wit-infrarood licht

  Nitecore Chameleon CI7 Tactische zaklamp wit-infrarood licht - De CI7 is een nieuw lid van de Chameleon serie en combineert een wit licht met een infrarood licht. Om gemakkelijk tussen beide lichten te kunnen schakelen is de lamp voorzien van een handig en eenvoudig mechanisme. Door de kop van de lamp naar buiten te duwen en vervolgens te draaien schakel je tussen de witte en infrarood straal.


  De CI7 is voorzien van 4 stuks Cree XP-G3 S3 LED's (levensduur 50.000 uur) met een maximale lichtsterkte van een fraaie 2500 lumen en een maximale straalafstand van 279 meter. De LED's worden gevoed door een constante stroomkring om een duurzaam gebruik met gegarandeerde veiligheid te garanderen. Deze tactische zaklamp heeft een dagelijkse en een tactische modus die door de gebruiker kunnen worden geselecteerd voor het gewenste gebruik. Hiervoor zijn er 5 lichtstanden en een strobe functie aanwezig. De random strobe zorgt voor een veranderende frequentie van het knipperlicht wat het effect van desoriëntatie verhoogt. Met de 2e generatie "Strobe Ready" functie heb je direct toegang tot de strobe stand en met de geheugen functie kun je de ingestelde stand weer oproepen als je de lamp weer inschakelt.
  De infrarood bundel van de CI7 maakt gebruik van 4x SST-10-IR LED's (golflengte 940nm) waarbij je uit 3 standen kunt kiezen. De vijf lichtniveaus, de strobe functie en infrarood standen worden geschakeld via een speciaal ontworpen dubbele tactische schakelaar aan de onderzijde van de zaklamp die met één hand te bedienen is.


  Met al zijn functies en gebruiksvriendelijke interface, die voor een intuïtieve bediening zorgt, is de CI7 dan ook ideaal voor militair gebruik, wetshandhaving, opsporing en de jacht en dat onder zware omstandigheden en in donkere omgevingen.
  De lamp heeft een extra sterke dubbelwandige zwarte luchtvaart aluminium behuizing met een militaire HAIII hard geanodiseerde coating. Tevens is deze lamp stof- en waterdicht volgens IP68 en heeft het een valweerstand van 1 meter. De optische lens is aan beide zijden voorzien van een antikras coating. Ook ontbreekt bij deze lamp de innovatieve ATR temperatuurregeling niet! Daarnaast is er ook nog een beveiliging tegen omgekeerde polariteit. De Nitecore NTR10 is een, optionele, tactisch accessoire om een unieke en flexibele manier van dragen of bedienen van de zaklamp mogelijk te maken. De ingebouwde stroomindicator, naast de dubbele schakelaar aan de onderzijde van de lamp, geeft het batterijniveau en het voltage van de batterij aan.


  De CI7 werkt op een meegeleverde oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd). Ook kan een IMR 18650 oplaadbare Li-Ion batterij of een 18650 Li-Ion oplaadbare batterij (output hoger dan 8A) gebruikt worden. En om het compleet te maken is het gebruik van 2x CR123 of RCR123 batterijen ook mogelijk.
  Bij het witte licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 0,5 uur (turbo), 1,75 uur (hoog), 4,25 uur (medium), 20 uur (laag) en 130 uur (zeer laag). De LED lamp levert 2500 lumen (turbo), 1100 lumen (hoog), 320 lumen (medium), 90 lumen (laag) en 8 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 279 meter en de maximale lichtintensiteit 19500 candela.
  Het infrarood licht heeft 3 standen: 7W met een brandduur van 2uur (hoog), 3W met een brandduur van 3,25 uur en 1W met een brandduur van 9 uur.


  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 155,00

  Onze prijs € 139,95

 • Streamlight TLR-VIR

  Streamlight TLR-VIR

  De Streamlight TLR-VIR is een krachtige wapenlamp die geschikt is voor montage op vrijwel elk wapen met een picatinny rail. Een extra feature is een ingebouwde infrarood laser van 850 nm en 1000 mW waarmee je zeer precies op je doel kunt richten zonder daarbij zichtbaar te zijn. Je hebt wel een nachtkijker nodig om het infrarood te kunnen zien. Je kunt de TLR-VIR zeer snel monteren en demonteren tijdens snelle acties zonder gereedschap te gebruiken. De TLR-VIR is de zware versie van de TLR-2 IRW

  Deze lamp is naast professioneel gebruik, ook uitermate geschikt voor sportschutters en airsoft spelers.

  Met een lichtopbrengst van 300 lumen zie je alles wat er in de omgeving voor je gebeurd. De speciale reflector geeft een strakke bundel voor optimaal bereik en spreiding. Twee CR123A lithium batterijen zorgen voor een maximale gebruiksduur van 2,5 uur.

  Let op: deze lamp is alleen te bestellen door overheden. Een officiele opdrachtbon is noodzakelijk bij het plaatsen van je bestelling!

  Specificaties


  - Werkt op 2x CR123A batterijen
  - C4 led technologie met 50.000 branduren
  - 300 lumen met 12000 candela
  - Infrarood laser met een frequentie van 850nm en power van 1000mW
  - Tot 2,5 uur gebruikstijd op een setje batterijen
  - Monteren en demonteren zonder gereedschap
  - Past direct op een Glock-style rail en alle MIL-STD-1913 (picatinny) rails
  - Aluminium body met zwarte anodisering
  - Schakelaar met momentary en aan/uit functionaliteit inclusief Stroboscoop
  - IPX7 waterbestendig

  1-3 werkdagen

  € 600,30
 • Streamlight TLR-2 IRW

  Streamlight TLR-2 IRW

  De Streamlight TLR-2 IRW is een krachtige wapenlamp die geschikt is voor montage op vrijwel elk wapen met een picatinny rail. Een extra feature is een ingebouwde 0,8 mW infrarood laser van 850 nm waarmee je zeer precies op je doel kunt richten zonder daarbij zichtbaar te zijn. Je hebt wel een nachtkijker nodig om het infrarood te kunnen zien. Je kunt de TLR-2 IRW zeer snel monteren en demonteren tijdens snelle acties zonder gereedschap te gebruiken.

  Deze lamp is naast professioneel gebruik, ook uitermate geschikt voor sportschutters en airsoft spelers.

  Met een lichtopbrengst van 300 lumen zie je alles wat er in de omgeving voor je gebeurd. De speciale reflector geeft een strakke bundel voor optimaal bereik en spreiding. Twee CR123A lithium batterijen zorgen voor een maximale gebruiksduur van 2,5 uur.

  De IR laser van deze TLR-2 IRW is niet schadelijk voor de ogen. Het maakt de laser wel minder krachtig. Wanneer je een zeer krachtige laser met infrarood wenst, dan kun je beter de Streamlight TLR-VIR nemen. Deze heeft een infrarood laser van 1000 mW.

  Let op: deze lamp is alleen te bestellen door overheden. Een officiele opdrachtbon is noodzakelijk bij het plaatsen van je bestelling!

  Specificaties


  - Werkt op 2x CR123A batterijen
  - C4 led technologie met 50.000 branduren
  - 300 lumen met 12000 candela
  - Infrarood laser met een frequentie van 850nm
  - Tot 2,5 uur gebruikstijd op een setje batterijen
  - Monteren en demonteren zonder gereedschap
  - Past direct op een Glock-style rail en alle MIL-STD-1913 (picatinny) rails
  - Aluminium body met zwarte anodisering
  - Schakelaar met momentary en aan/uit functionaliteit inclusief Stroboscoop
  - IPX7 waterbestendig

  1-3 werkdagen

  € 488,85
 • Nitecore Chameleon CI6

  Nitecore Chameleon CI6

  Nitecore Chameleon CI6 - Met de Chameleon vult Nitecore een belangrijk gat in de markt op als het gaat om de vraag naar diversiteit aan lichtkleuren, lichtbronnen, verlichting en signalering in één zaklamp. De Chameleon combineert een witte primaire CREE XP-G2 LED met een vermogen van maximaal 440 lumen met een primaire LED voor infrarood licht. Bovendien zijn er twee kleine secundaire LED's die naar wens rood, groen of blauw licht geven en vooral bedoeld zijn voor het geven van signalen. Of je hem nu gebruikt voor de jacht, outdoor, tactische situaties, met nachtkijkers of voor beveiligingswerkzaamheden, de Chameleon verlicht in de juiste kleur. Eenvoudige en overzichtelijke bediening door afzonderlijke schakelaars voor wit of gekleurd licht. De behuizing is vervaardigd uit hoogwaardig aluminiumlegering. De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating. De clip is gemaakt van staal met een titanium coating.


  De C16 wordt aangedreven door één 18650 (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) Li-Ion oplaadbare batterij of 2x CR123 batterij. De 18650 batterij wordt bij de zaklamp meegeleverd.
  Bij het witte licht heeft de 18650 Li-Ion batterij een brandduur van 1,75 uur (turbo), 3,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 43 uur (laag) en 400 uur (zeer laag). De LED lamp levert 440 lumen (turbo), 280 lumen (hoog), 160 lumen (medium), 25 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag).
  Infrarood licht met 1500 mW en 850 nm golflengte.
  Het witte licht heeft een maximale straalafstand van 190 meter. De gekleurde secundaire LED’s hebben een straalafstand van 1,9-9 meter. De maximale lichtintensiteit bedraagt 9000 candela.


  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, holster, clip, tactische ring, koord, vervangende rubberen einddop, vervangende afdichtring.

  Adviesprijs: € 96,00

  Onze prijs € 86,95

 • Streamlight Sidewinder Compact II

  Streamlight Sidewinder Compact II

  De Streamlight Sidewinder Compact ll is een multifunctionele zaklamp, grotendeels ontworpen voor het leger. Het is een zaklamp en hoofdlamp in één die uitgerust is met 1 witte en 3 gekleurde leds. De Compact ll is in 2 uitvoeringen te leveren:

  - Military: IR, Rood, Blauw, Wit led
  - Aviation: IR, Groen, Blauw, Wit led

  Deze zaklamp heeft unieke features waaronder de mogelijkheid om meerdere soorten batterijen te gebruiken. Je kunt zowel CR123A als AA batterijen gebruiken voor maximale flexibiliteit. Dankzij de infrarood led kun je de zaklamp in combinatie met een nachtkijker in het donker gebruiken zonder gezien te worden.

  Leveringsomvang


  - Streamlight Sidewinder Compact ll
  - CR123A batterij

  1-3 werkdagen

  € 140,95
 • Princeton Tec Charge Pro Tan

  Princeton Tec Charge Pro Tan

  Princeton Tec Charge Pro MPLS Tan - Ontworpen voor montage op verschillende helmrailsystemen, is de nieuwste variant veelzijdiger geworden waardoor de lamp met een breed scala aan montages op al uw atributen kan worden bevestigd. De evolutie van persoonlijke taakgerichte verlichting; richt het licht waar je het nodig hebt met het exclusieve, flexibele "flexi-neck" ontwerp. Op iedere denkbare plek, ongeacht de hoek van uw helm.


  Nieuw voor de Charge is de toevoeging van een hoger vermogen Maxbright LED met een breed straalpatroon, deze witte modus is dimbaar, zodat u de intensiteit kunt regelen. Dit heldere licht is eenvoudig toegankelijk met één druk van twee seconden op de knop. Deze vertraging is toegepast om onbedoelde activering te voorkomen. Een korte druk op de knop verlicht een cluster van drie Ultrabright LED's, rood, groen, blauw, wit of IR.


  De Charge Pro werkt op een enkele CR123-lithiumbatterij, waardoor deze licht van gewicht blijft en bestand is tegen koudere klimaten. De Charge Pro is veelzijdig, slim en robuust. Het bedieningsgemak in veeleisende situaties was tijdens het ontwerpen van de gebruikersinterface een topprioriteit.


  Alle Princeton Tec MPLS helmlampen worden geleverd met de volgende montages / bevestigingen:
  -Standaard nylon hoofdband
  -Helm zijmontage
  -ARC
  -EXFIL Rail
  -MOLLE / PALS
  -Picatinny

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 189,95

  Onze prijs € 170,95

 • Princeton Tec Switch-MPLS groen

  Princeton Tec Switch-MPLS groen

  Princeton Tec Switch-MPLS groen - De Switch-MPLS is ontworpen als een tactische helmlamp voor persoonlijke taken, die uiterst licht van gewicht is en ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt. De combinatie van functionaliteit en intuïtief ontwerp zijn de voornaamste kenmerken vanwege de dubbele LED kop op een flexibele hals. De speciale belichtingskleuren zijn belangrijk wanneer nachtzicht nodig is. De Switch-MPLS staat altijd in de lage stand modus van de speciale kleuren bij het aanzetten. Druk je de grote drukknop echter 2 seconden in dan activeert de Switch-MPLS de heldere witte of rode LED modus voor betere verlichting. De speciale LED kleuren zijn rood, IR, blauw en groen. De hoge stand kleuren zijn wit en rood. Het lichaam van de lamp is gemaakt van groen kraton en voor de stroomvoorziening wordt gebruik gemaakt van 2 lithium 2016 knoopcelbatterijen.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 94,50

  Onze prijs € 85,95

 • Streamlight Sidewinder Rescue Kit

  Streamlight Sidewinder Rescue Kit

  Streamlight Sidewinder Rescue Kit Militaire lamp - Deze Sidewinder Rescue Kit bestaat uit de Sidewinder Rescue lamp, MOLLE houder, paracord en twee AA alkaline batterijen. De Sidewinder Rescue is een slank en lichtgewicht lamp die je bij je kunt dragen voor handsfree gebruik. De lamp is speciaal ontwikkeld voor militaire en reddingseenheden en die gebruikt kan worden als een levensreddend baken in tijden van nood of tijdens snelle reddingsoperaties. De vier aanwezige LED's bieden alle kleuren die je nodig hebt waardoor je geen filters hoeft te gebruiken die verloren of kapot kunnen gaan. De witte LED (55 lumen) zorgt voor helder licht en de blauwe LED (1,8 lumen) waarschuwt o.a. bevriende eenheden. De infrarood (IR) LED (880 nm piekgolflengte) is er voor geheime operaties en de groene LED (4,5 lumen) is er om het nachtzicht te helpen behouden. De Sidewinder Rescue heeft voor elke afzonderlijke LED vier verschillende lichtstanden: laag (5%), medium (25%), medium/hoog (60%) en hoog (100%). Ook heeft elke LED een stroboscoop stand. De kop kan 185° scharnieren en is voorzien van een "slide-in-place" diffuser die omni-directioneel licht (norm: CID A-A-59176) projecteert, zodat je bijna overal zichtbaar bent.
  De drukknopschakelaar activeert/deactiveert de geselecteerde verlichtingsbron en met een dubbele klik start de stroboscoop van de geselecteerde verlichtingsbron. Een indicator op draaiknop geeft de IR LED positie aan en de draaiknop moet je uittrekken voor de LED selectie wat een onbedoelde wijziging van de stand voorkomt. De lamp begint in de lage output en gaat naar de hoge intensiteit in vier discrete stappen. Alle functies kunnen met één hand uitgevoerd worden ook als je handschoenen aan hebt! De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt door een verzegelde pakking afgesloten. De overige openingen zijn met O-ringen afgesloten waardoor de Sidewinder Rescue waterdicht is volgens IPX-7 en daarnaast heeft de lamp een slagvastheid van maar liefst 3 meter!
  De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk beige nylon wat een uitzonderlijke duurzaamheid en weersbestendigheid biedt. Op de behuizing zit een aluminium plaat die een vlak oppervlak biedt om de lamp met klittenband aan een helm te bevestigen. Het paracord biedt extra beveiliging tegen verlies van de lamp en maakt het ook mogelijk om de lamp om de nek te dragen. Bovendien kan het de zichtbaarheid vanuit de lucht verbeteren wanneer de ingeschakelde lamp boven het hoofd rondgedraaid wordt om zo de kans te vergroten dat je wordt opgemerkt door een zoek- en reddingsteam. Met de openingen voor het paracord, die in de deksel van het batterijcompartiment zitten, kun je een belasting van 25 pond dragen.
  Deze lamp werkt op twee AA alkalinebatterijen (meegeleverd) maar is ook geschikt voor twee AA lithium voor langdurig gebruik in omgevingen met extreme temperaturen van -40° Celcius tot +65° Celcius. Door de indicator voor de polariteit, die op het lichaam, zit kun je makkelijker de batterijen in het donker vervangen. Het klepje van het batterijcompartiment zit vast om te voorkomen dat je deze kwijt raakt.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Sidewinder Rescue bij twee CR123A lithium batterijen:
  Witte LED: 55 lumen - 100 uur (laag), 45 uur (medium), 11 uur (medium/hoog), 5,5 uur (hoog) - 69 meter - 1175 candela
  Blauwe LED: 1,8 lumen - 150 uur (laag), 100 uur (medium), 35 uur (medium/hoog), 16 uur (hoog) - 23 meter - 130 candela
  Groene LED: 4,5 lumen - 150 uur (laag), 100 uur (medium), 35 uur (medium/hoog), 16 uur (hoog) - 16 meter - 68 candela
  IR LED: 880 nm piekgolflengte en 25 mW/sr (min) stralingsintensiteit.


  De brandduur bedraagt:
  Witte LED: 100 uur (laag), 45 uur (medium), 11 uur (medium/hoog), 5,5 uur (hoog), 10 uur (strobe)
  Blauwe LED: 150 uur (laag), 100 uur (medium), 35 uur (medium/hoog), 16 uur (hoog), 30 uur (strobe)
  Groene LED: 150 uur (laag), 100 uur (medium), 35 uur (medium/hoog), 16 uur (hoog), 30 uur (strobe)
  IR LED: 200 uur (laag), 140 uur (medium), 60 uur (medium/hoog), 24 uur (hoog), 40 uur (strobe)

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 173,65

  Onze prijs € 166,70

 • Princeton Tec Charge Pro Zwart

  Princeton Tec Charge Pro Zwart

  Princeton Tec Charge Pro Zwart - Ontworpen voor montage op verschillende helmrailsystemen, is de nieuwste variant veelzijdiger geworden waardoor de lamp met een breed scala aan montages op al uw atributen kan worden bevestigd. De evolutie van persoonlijke taakgerichte verlichting; richt het licht waar je het nodig hebt met het exclusieve, flexibele "flexi-neck" ontwerp. Op iedere denkbare plek, ongeacht de hoek van uw helm.


  Nieuw voor de Charge is de toevoeging van een hoger vermogen Maxbright LED met een breed straalpatroon, deze witte modus is dimbaar, zodat u de intensiteit kunt regelen. Dit heldere licht is eenvoudig toegankelijk met één druk van twee seconden op de knop. Deze vertraging is toegepast om onbedoelde activering te voorkomen. Een korte druk op de knop verlicht een cluster van drie Ultrabright LED's, rood, groen, blauw, wit of IR.


  De Charge Pro werkt op een enkele CR123-lithiumbatterij, waardoor deze licht van gewicht blijft en bestand is tegen koudere klimaten. De Charge Pro is veelzijdig, slim en robuust. Het bedieningsgemak in veeleisende situaties was tijdens het ontwerpen van de gebruikersinterface een topprioriteit.


  Alle Princeton Tec MPLS helmlampen worden geleverd met de volgende montages / bevestigingen:
  -Standaard nylon hoofdband
  -Helm zijmontage
  -ARC
  -EXFIL Rail
  -MOLLE / PALS
  -Picatinny

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 189,95

  Onze prijs € 170,95

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Zaklampen

Voor in de kelder of tijdens een stroomuitval. Voor ’s avonds op de camping of voor survivaltochten. Voor reddingmedewerkers of professionals in de veiligheidssector. Wat je beroep of hobby ook is: met een goede zaklamp wordt je werk een stuk eenvoudiger.

Goede zaklampen kopen doe je bij Multitools.nl, waar je een groot aanbod vindt van verschillende soorten zaklampen. Van betaalbare instapmodellen tot aan modellen van topkwaliteit die voldoen aan de allerhoogste eisen en geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Welke soorten zaklampen zijn verkrijgbaar bij Multitools.nl?

Het assortiment in onze online zaklampen shop is erg veelzijdig en voor iedereen is er wel een geschikte zaklamp te vinden. Zo kies je onder meer uit de volgende categorieën:

•    “Normale” zaklampen. Betaalbare zaklampen voor alledaags gebruik, meestal werkend op krachtige lithium-batterijen.
 
•    Oplaadbare zaklampen. Dit zijn zaklampen met een geïntegreerde lithiumaccu die je op kunt laden. Beter voor het milieu, maar ook handig omdat je altijd zelf de controle houdt over de lading van je accu, waardoor je altijd zeker kunt zijn van een volle batterij.

•    Kleine zaklampen. Voor in je broekzak of zelfs voor aan je sleutelbos: met deze kleine, krachtige zaklampen heb je altijd een lichtbundel binnen handbereik. Ook handig als fietslampje.

•    Waterdichte zaklampen. Zaklampen voor iedereen die niet bang is voor een paar druppels regen. Zaklampen voor een professionele duiker. En ook alles wat daar tussenin zit.

•    Professionele zaklampen en tactische zaklampen. Deze zaklampen voldoen aan de hoogste eisen qua stof- en schokbestendigheid, beschikken over een hele felle lichtbundel en hebben vaak een stroboscoopfunctie.

•    Speciale zaklampen, explosieveilige zaklampen en overige zaklampen. ATEX explosieveilige zaklampen in diverse varianten, helemaal tot aan ATEX Zone 0. Andere voorbeelden van producten in deze categorie zijn oppervlakteverlichters, UV-zaklampen of lantaarns.

•    Zaklamp batterijen en zaklamp accessoires. Natuurlijk vind je in onze webshop niet alleen een grote hoeveelheid zaklampen, maar ook alle bijbehorende batterijen en accessoires. Met losse onderdelen om je zaklamp te onderhouden of upgraden, topkwaliteit batterijen en allerlei overige accessoires zijn we jouw one-stop-shop voor alles wat met zaklampen te maken heeft.

Zoals je ziet is ons zaklampen-aanbod erg uitgebreid. Overigens vind je bij ons niet alleen veel verschillende soorten zaklampen, maar kan je ook terecht voor verschillende merken en verschillende prijsklasses. Hierdoor weet je zeker dat er altijd wel een product is dat perfect past bij jouw wensen.

Zijn er ook goedkope zaklampen te koop bij Multitools.nl?

Ja, die zijn er. Naast dat we beschikken over zaklampen van topkwaliteit, bijvoorbeeld voor professionals, vind je bij ons ook betaalbare instapmodellen. Deze hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en laten zien dat een goede zaklamp geen honderden euro’s hoeft te kosten.
Met handige filters op onze site vind je bovendien snel de zaklamp die perfect bij je past. Zo is een nieuwe zaklamp kopen niet alleen leuk, maar ook nog eens makkelijk.

Waarom zaklampen kopen bij Multitools.nl?

Naast dat je bij ons kiest uit het grootste assortiment van zaklampen en alles wat daarmee te maken heeft, zijn er nog enkele redenen om bij ons je zaklamp te kopen:

•    Vanuit onze outdoor megastore zijn veel producten uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je je bestelling snel in huis hebt. Sterker nog: bestel je vandaag voor 15:00 een zaklamp en is deze uit voorraad leverbaar? Dan heb je deze morgen al in huis. Bovendien verzenden we je bestelling gratis wanneer je voor meer dan € 50 bestelt.

•    Wil je een zaklamp cadeau geven aan iemand? Geen probleem: bij ons vind je diverse luxe cadeauverpakkingen. Je cadeau een persoonlijk tintje geven? Laat de zaklamp dan graveren door ons eigen graveringsservice. Twijfel je over de juiste zaklamp? Geef dan de Multitools.nl cadeaukaart, waarmee de ontvanger zijn eigen zaklamp uit kan zoeken.

•    Heb je al een kijkje genomen bij onze zaklampen sale? Regelmatig hebben wij aantrekkelijke superdeals op een groot aantal van onze producten. Op zoek naar een top zaklamp met 50% korting? Dan moet je het hier zeker eens proberen!

Weet jij al welke zaklamp het beste bij je past? Koop dan nu je zaklamp op Multitools.nl Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.