Zaklampen

Zaklampen in verschillende vormen. Of je nu op zoek bent naar een waterdichte zaklamp, een oplaadbare zaklamp, een militaire zaklamp of explosieveilige zaklamp; bij Multitools.nl zul je zeker slagen.

Direct naar: Oplaadbare lampen | Jachtlampen | Laser lampen | Outdoor- en Kampeerlampen | UV lampen | Pocket Zaklampen | Schijnwerpers
Populaire merken: Nitecore | Olight | Streamlight | Ledlenser | Walther | Peli

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 41

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Nitecore Tiki Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki Sleutelhangerlamp oplaadbaar - De Tiki is een lichtgewicht en kleine sleutelhangerlamp die gebruikt maakt van een primaire Osram P8 LED met een volledig reflecterende optische lens om zo een uniforme en zachte straal van 300 lumen te leveren. De Tiki is tevens uitgerust met een extra UV LED (500mW, 365nm) en een CRI LED. CRI (Color Rendering Index) betekent kleurweergave index waarbij de maximale waarde 100 is. Hoe hoger de index, hoe helderder de verlichte objecten. De Tiki heeft een CRI-index van >90 waardoor deze LED geschikt is voor bij het lezen of kamperen. De extra UV LED heeft de mogelijkheid om fluorescentie in materialen op te wekken en kan bijv. worden gebruikt om vals geld en vervalste documenten te detecteren.


  De lamp heeft op de bovenzijde een micro USB oplaadpunt waarmee je de ingebouwde Li-Ion batterij (130 mAh) gemakkelijk op kan laden. Daarbij heeft het een LED indicator onder de schakelaar waarbij je kunt zien dat de batterij aan het opladen is. De Tiki is beveiligd tegen overladen, onderladen en kortsluiting en de USB poort wordt door een rubber kap afgeschermd. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. Op de bovenzijde zit een schakelaar waarmee je de 4 lichtstanden, en de extra LED's, met één hand kunt bedienen en daarbij is er direct toegang tot de hoogste stand. De CRI LED heeft ook nog een knipperstand. Door het ontwerp van de schakelaar is het niet mogelijk om de lamp per ongeluk aan te zetten. Deze mini lamp (lengte 5,5 cm) heeft een zilverkleurige behuizing van polycarbonaat waarbij de kop van roestvrij staal is. De Tiki is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een valweerstand van 1 meter. Aan het eind van het lichaam zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd.  De oplaadbare Li-Ion batterij (130 mAh) heeft een brandduur van 0,5 uur (hoog), 1 uur (medium), 4 uur (laag) en 40 uur (zeer laag). De LED lamp levert 300 lumen (hoog), 60 lumen (medium), 15 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 71 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 1260 candela.
  De UV LED heeft een maximale brandduur van 0,75 uur.
  De CRI LED levert 22 lumen en heeft een brandduur van 1,5 uur wanneer deze constant aan staat. In de knipperstand is de brandduur 20 uur.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,95

 • Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar

  Nitecore Tiki LE Sleutelhangerlamp oplaadbaar - De Tiki LE is een lichtgewicht en kleine sleutelhangerlamp die gebruikt maakt van een primaire Osram P8 LED met een volledig reflecterende optische lens om zo een uniforme en zachte straal van 300 lumen te leveren. De Tiki LE is tevens uitgerust met een extra blauwe LED en rode LED. Deze LED's kunnen gebruikt worden als signaallicht om bijv. de locatie aan te geven en om signalen uit te zenden tijdens het kamperen of wandelen. Ook kunnen deze rode en blauwe LED knipperen om de aandacht van tegemoetkomende voertuigen of voetgangers te trekken om zo mogelijke gevaren te vermijden.


  De lamp heeft op de bovenzijde een micro USB oplaadpunt waarmee je de ingebouwde Li-Ion batterij (130 mAh) gemakkelijk op kan laden. Daarbij heeft het een LED indicator onder de schakelaar waarbij je kunt zien dat de batterij aan het opladen is. De Tiki LE is beveiligd tegen overladen, onderladen en kortsluiting en de USB poort wordt door een rubber kap afgeschermd. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. Op de bovenzijde zit een schakelaar waarmee je de 4 lichtstanden, en de extra LED's, met één hand kunt bedienen en daarbij is er direct toegang tot de hoogste stand. Door het ontwerp van de schakelaar is het niet mogelijk om de lamp per ongeluk aan te zetten. Deze mini lamp (lengte 5,5 cm) heeft een zwarte behuizing van polycarbonaat waarbij de kop van aluminium is. De Tiki LE is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een valweerstand van 1 meter. Aan het eind van het lichaam zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt een sleutelring meegeleverd.


  De oplaadbare Li-Ion batterij (130 mAh) heeft een brandduur van 0,5 uur (hoog), 1 uur (medium), 4 uur (laag) en 40 uur (zeer laag). De LED lamp levert 300 lumen (hoog), 60 lumen (medium), 15 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 71 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 1260 candela.
  De rode LED levert 3 lumen en heeft een maximale brandduur van 1 uur.
  De blauwe LED levert 0,8 lumen en heeft een brandduur van 0,75 uur.
  In de knipperstand is de brandduur 1,75 uur van zowel de rode als de blauwe LED.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,95

  Onze prijs € 22,95

 • Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 MI Signaallamp oplaadbaar - De NU05 MI is een kleine en compacte signaallamp die speciaal ontworpen is voor militaire operaties en hiervoor is de lamp voorzien van infrarood licht (golflengte 940nm) en groen licht. De 4 aanwezige LED's zorgen voor de 4 lichtstanden zodat zowel het infrarood als groene licht constant aan staan of knipperen. Bij het gebruik van de infrarood standen brandt er een rode indicator. Met de groene knipperende en constante functies ben je in staat om een snelle identificatie van teamleden op specifieke posities mogelijk te maken.


  De lamp kun je bevestigen met de op de achterzijde aanwezige clip of met de meegeleverde houder. Dankzij het klittenband op de achterzijde van de houder kan de lamp snel en gemakkelijk worden bevestigd aan kleding, uitrusting of helmen. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via de micro-USB aansluiting en de lamp kan door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66.


  De groene LED levert 5 lumen bij een brandduur van 6 uur bij constant gebruik, in de knipperstand is dit 20 uur. De infrarood LED heeft een brandduur van 3,25 uur bij constant gebruik, in de knipperstand is dit 18 uur.


  Meegeleverd worden: houder, USB kabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Favour T2117 Zaklamp 1000 Lumen

  Favour T2117 Zaklamp 1000 Lumen

  Favour T2117 Zaklamp 1000 Lumen - DE FOCO 2117 van FAVOUR is een robuuste zaklamp met een lichtopbrengst van maar liefs 1000 lumen. De reikwijdte van de lamp is 205 meter, de batterijduur 50 uur. Met de tail switch schakel je met één hand eenvoudig tussen de verschillende lichtstanden.
  De zaklamp is oplaadbaar via de meegeleverde USB. De LED indicator houdt je op de hoogte van de batterijstatus. Bij groen licht ben je ready to go, bij rood licht moet de batterij worden opgeladen. Na 500 keer laden is de capaciteit nog steeds een goede 80%. De zaklamp heeft een draaibare rand. Daaronder zitten de USB aansluiting en de LED indicator.
  De lamp is IP66 stof- en waterdicht en heeft een drop impact van twee meter, dus modder of slechte weersomstandigheden is geen probleem.


  Eigenschappen
  • Uitgerust met 1 x XP-G2 Cree White LED
  • Grootte: Ø29mm x 146mm
  • Gewicht: 166g (met batterij)


  In de zaklamp vind je een 3.7V 2600mAh 18650 Li-ion oplaadbare batterij.

  Direct leverbaar

  € 74,95
 • Nitecore NU05 Hoofdlamp met Kit

  Nitecore NU05 Hoofdlamp met Kit

  1 review(s)
  Nitecore NU05 Accessoires Kit - Deze kit bestaat uit de NU05 module lamp, hoofdband, fietsmontage en USB kabel. De achterzijde van de lamp heeft een clip waar je de lus of band (max. 3 cm) doorheen kunt halen. Opladen via de USB lader van je computer of auto is simpel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,00

  Onze prijs € 21,95

 • Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 LE Signaallamp oplaadbaar - De NU05 LE is een kleine en compacte signaallamp met 4 gekleurde LED's: wit, rood, groen en blauw. De knipperende LED's kunnen per kleur gebruikt worden en daarnaast kunnen de rode en blauwe LED gezamenlijk gebruikt ten behoeve van de politie. De lamp kun je bevestigen met de op de achterzijde aanwezige clip of met de meegeleverde houder. Dankzij het klittenband op de achterzijde van de houder kan de lamp snel en gemakkelijk worden bevestigd aan kleding, uitrusting of helmen. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via de micro-USB aansluiting en de lamp kan door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66.
  De rode LED levert 12 lumen bij een brandduur van 15 uur. De groene LED levert 17 lumen bij een brandduur van 15 uur. De blauwe LED levert 2 lumen bij een brandduur van 15 uur. De witte LED levert 20 lumen bij een brandduur van 18 uur. Gebruik je de rode en blauwe LED gelijktijdig dan is de brandduur ook 18 uur.
  Meegeleverd worden: Houder, USB kabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,00

  Onze prijs € 21,95

 • Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart

  1 review(s)

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar zwart - De Nitecore NU25 is een compacte en zeer lichte hoofdlamp met 3 lichtbronnen die speciaal geschikt is voor alle outdoor activiteiten. De hoofd LED is een CREE XP-G2 S3 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van 360 lumen. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 20 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 13 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De Nitecore NU25 heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (610 mAh), die opgeladen kan worden via een micro USB poort. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en een SOS en baken functie. Daarnaast heeft de rode LED ook een waarschuwingsfunctie. De lamp is voorzien van een dubbele schakelaar waardoor het niet mogelijk is om de lamp per ongeluk aan te zetten. De schakelaar heeft een geïntegreerd lampje voor de status van de batterij en het opladen. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van zwart polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 0,5 uur (turbo), 5 uur (hoog), 8 uur (medium) en 16 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 360 lumen (turbo), 190 lumen (hoog), 38 lumen (medium) en 1 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 81 meter en de maximale lichtintensiteit 1650 candela.
  De witte LED heeft een brandduur van 6,25 uur, schijnt 5,5 meter ver en levert 20 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 7,75 uur (hoog) en 68 uur (laag). Bij deze rode LED is het aantal lumen 13 (hoog) en 0,9 (laag) en de lamp schijnt 4 meter ver.
  Een hoofdband en een micro USB kabel worden meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,50

  Onze prijs € 40,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een gele kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.
  De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een zwarte kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • Nitecore HA40 Hoofdlamp

  Nitecore HA40 Hoofdlamp

  1 review(s)

  Nitecore HA40 Hoofdlamp - De HA40 hoofdlamp van Nitecore is een krachtige hoofdlamp met een separate batterijhouder. De verbeterde Cree XM-L2 U2 LED levert maar liefst 1000 lumen. Aan de hoofdlamp zit een kabel met de aparte batterijhouder (70 mm x 26 mm x 67 mm) die aan de achterzijde van de hoofdband zit. Hierdoor heb je een betere verdeling van het gewicht van de hoofdlamp. Met 5 lichtstanden kun je met deze hoofdlamp vele kanten op. Daarnaast heeft de hoofdlamp nog 3 speciale functies, namelijk strobe, S.O.S en baken (navigatieverlichting). Door de intelligente geheugen functie onthoud de lamp welke lichtstand je gebruikt hebt zodat je met een druk op de knop deze lichtstand weer op kunt roepen. Dit werkt niet met de speciale licht functies. De lamp heeft een zijwaartse stralingshoek van 90° en een behuizing die 180° draaibaar is. Deze hoofdlamp heeft de ATR temperatuurregeling en dat voorkomt schade als gevolg van oververhitting en verlengt de levensduur. De comfortabele hoofdband is gemaakt van hoogwaardig, elastisch nylon. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IP66.
  In de batterijhouder passen 4x NiMH AA batterijen, 4x AA Mignon batterijen, of 4x Lithium L91 batterijen. De 4 AA NiMH batterijen hebben een brandduur van 1 uur (turbo), 2,25 uur (hoog), 6,5 uur (medium), 38 uur (laag) en 430 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 500 lumen (hoog), 210 lumen (medium), 45 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 182 meter en de maximale lichtintensiteit 8300 candela.
  Meegeleverd worden: hoofdband en 2 kabelklemmen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,00

  Onze prijs € 64,95

 • Nitecore NU10 Hoofdlamp Geel Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Geel Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Geel Oplaadbaar - De compacte en lichte NU10 kan gebruikt worden door hardlopers/joggers, maar is ook geschikt als werklamp vanwege zijn brede bundel. Hiervoor is de lamp voorzien van 4 LED's met een hoge opbrengst en daarnaast is er ook nog een rode LED voor nachtzicht. Met zijn geïntegreerde Li-Ion batterij (900mAh) en micro USB aansluiting is deze hoofdlamp praktisch en goedkoop in het gebruik. De lamp heeft 3 lichtniveaus en een SOS en baken functie. De zeer eenvoudige bediening met één hand gaat via twee schakelaars die voorzien zijn van een rubberen beschermkap en een geïntegreerd lampje voor de batterij status. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van maar liefst 170° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van geel polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij het witte licht een brandduur van 7 uur (hoog), 8,75 uur (medium) en 150 uur (zeer laag). De lamp levert 160 lumen (hoog), 35 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 35 meter en de maximale lichtintensiteit 310 candela.
  De rode LED levert 13 lumen bij een brandduur van 5,25 uur. De straalafstand bedraagt 9 meter en de lichtintensiteit 21 candela. Een micro USB kabel wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Favour T2042 Zaklamp 450 Lumen

  Favour T2042 Zaklamp 450 Lumen

  Favour T2042 Zaklamp 450 Lumen - De FOCO T2042 van FAVOUR is een lichte, compacte zaklamp met focus-mogelijkheid. Met de tail-switch schakel je met één hand eenvoudig naar vijf verschillende lichtstanden. De lichtopbrengst van de lamp is 450 lumen, de reikwijdte is variabel van 65 tot 285 meter, de batterijduur is 90 uur. Met de focusbare kop wissel je van een smalle geconcentreerde lichtbundel makkelijk naar een wijde lichtbundel.
  De zaklamp heeft een drop impact van twee meter. Hij blijft dus heel als je hem bijvoorbeeld van een ladder laat vallen. Gelukkig heeft de zaklamp een handige polsband waardoor deze kans minimaal is. Met de IP66 rating is regen of stof ook geen probleem.

  Eigenschappen:
  • Uitgerust met een XP-G2 Cree White LED
  • Grootte: Ø38mm x 129mm
  • Gewicht: 180g (met batterijen)


  De zaklamp wordt geleverd met vier AAA Duracell batterijen.


  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar

  Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar

  Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar - De LR10 Panda is een speciale uitgebrachte versie van de LR10. De LR10 Panda is in beperkte oplage verkrijgbaar. De lamp is voorzien van een kindvriendelijk panda gezicht. De lamp heeft de grootte van een grote handpalm; en kan gemakkelijk in de broekzak mee vervoerd worden. Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een zwarte kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. Met deze lichtgewicht lamp een hele kindervriendelijke nachtlamp in huis en voor je kind is het zijn of haar vriend in de nacht. Wanneer de lamp aan staat kan de lamp zonder twijfel aangeraakt worden door een kind. De temperatuur van de lamp loopt niet hoog op. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.
  De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 45,00

  Onze prijs € 40,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een olijfgroene kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66. De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • Nitecore LA30 Lantaarn Geel

  Nitecore LA30 Lantaarn Geel

  Nitecore LA30 Lantaarn geel - De Nitecore LA30 is 's werelds eerste hybride campinglantaarn met twee verschillende stroombronnen. Of hij werkt op de, via een micro USB poort, oplaadbare ingebouwde 1800mAh Li-Ion batterij of op 2 stuks AA batterijen. Zijn deze AA batterijen aanwezig dan zal de lamp deze stroombron als eerste gebruiken. Deze lamp is een eco-vriendelijk ontwerp omdat de LA30 meer dan 500 keer kan worden opgeladen via de micro USB poort. De 8 witte LED's hebben een hoge CRI (≥90) waarde en zijn ondergebracht in de doorschijnende diffuser. Ze bieden een uniforme verlichting van 250 lumen en een bundeldiameter van 35 meter. De witte LED's helpen om de belasting van de ogen te verminderen en geven een levendig beeld en natuurgetrouwe kleuren. De witte verlichting heeft 3 standen: hoog, medium en laag. De aanwezige rode verlichting (3 LED's, 40 lumen) zorgt ervoor dat het nachtzicht in het donker behouden blijft en heeft nog 2 extra functies (SOS, baken). Alle standen en extra functies worden bediend met één schakelaar. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. De ATR temperatuurregeling vermindert op tijd de lichtuitvoer om schade aan de elektronica en de batterij te voorkomen. Een ingebouwde indicator geeft de status van de stroomvoorziening weer. Het compacte en lichtgewicht lichaam is gemaakt van geel polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66. Deze lantaarn is licht en het formaat is zodanig dat het uiterst gemakkelijk te dragen is. Aan de onderzijde van de lantaarn zit een metalen beugel waardoor je de lamp op kunt hangen. Daarnaast is de onderzijde magnetisch waardoor de lamp eenvoudig handsfree te gebruiken is. Dit is dus een lamp die ongelooflijk handig is voor kamperen, wandelen, autoreparatie, in de werkplaats of zelfs als noodlantaarn tijdens stroomuitval.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door een Li-Ion batterij (1800mAh) of via 2 stuks AA NiMH (2450mAh) batterijen.
  Bij de Li-Ion batterij heeft het witte licht een brandduur van 4 uur (hoog), 9,25 uur (medium) en 56 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 7,25 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij de twee AA batterijen heeft het witte licht een brandduur van 3 uur (hoog), 7,5 uur (medium) en 48 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 6 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij beide type batterijen leveren de witte LED's 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 8 lumen (laag). Bij de rode LED's is dat 40 lumen (hoog) en 5 lumen (laag).
  Het witte licht heeft een straaldiameter van 35 meter en de lichtintensiteit bedraagt 80 candela.
  Meegeleverd worden: afdichtring voor batterijvak, afdichtring voor de vergrendeling, USB laadkabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,00

  Onze prijs € 43,95

 • Nitecore LA30 Lantaarn Blauw

  Nitecore LA30 Lantaarn Blauw

  Nitecore LA30 Lantaarn blauw - De Nitecore LA30 is 's werelds eerste hybride campinglantaarn met twee verschillende stroombronnen. Of hij werkt op de, via een micro USB poort, oplaadbare ingebouwde 1800mAh Li-Ion batterij of op 2 stuks AA batterijen. Zijn deze AA batterijen aanwezig dan zal de lamp deze stroombron als eerste gebruiken. Deze lamp is een eco-vriendelijk ontwerp omdat de LA30 meer dan 500 keer kan worden opgeladen via de micro USB poort. De 8 witte LED's hebben een hoge CRI (≥90) waarde en zijn ondergebracht in de doorschijnende diffuser. Ze bieden een uniforme verlichting van 250 lumen en een bundeldiameter van 35 meter. De witte LED's helpen om de belasting van de ogen te verminderen en geven een levendig beeld en natuurgetrouwe kleuren. De witte verlichting heeft 3 standen: hoog, medium en laag. De aanwezige rode verlichting (3 LED's, 40 lumen) zorgt ervoor dat het nachtzicht in het donker behouden blijft en heeft nog 2 extra functies (SOS, baken). Alle standen en extra functies worden bediend met één schakelaar. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. De ATR temperatuurregeling vermindert op tijd de lichtuitvoer om schade aan de elektronica en de batterij te voorkomen. Een ingebouwde indicator geeft de status van de stroomvoorziening weer. Het compacte en lichtgewicht lichaam is gemaakt van blauw polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66. Deze lantaarn is licht en het formaat is zodanig dat het uiterst gemakkelijk te dragen is. Aan de onderzijde van de lantaarn zit een metalen beugel waardoor je de lamp op kunt hangen. Daarnaast is de onderzijde magnetisch waardoor de lamp eenvoudig handsfree te gebruiken is. Dit is dus een lamp die ongelooflijk handig is voor kamperen, wandelen, autoreparatie, in de werkplaats of zelfs als noodlantaarn tijdens stroomuitval.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door een Li-Ion batterij (1800mAh) of via 2 stuks AA NiMH (2450mAh) batterijen.
  Bij de Li-Ion batterij heeft het witte licht een brandduur van 4 uur (hoog), 9,25 uur (medium) en 56 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 7,25 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij de twee AA batterijen heeft het witte licht een brandduur van 3 uur (hoog), 7,5 uur (medium) en 48 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 6 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij beide type batterijen leveren de witte LED's 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 8 lumen (laag). Bij de rode LED's is dat 40 lumen (hoog) en 5 lumen (laag).
  Het witte licht heeft een straaldiameter van 35 meter en de lichtintensiteit bedraagt 80 candela.
  Meegeleverd worden: afdichtring voor batterijvak, afdichtring voor de vergrendeling, USB laadkabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,00

  Onze prijs € 43,95

 • Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank - De LR50 Campbank van Nitecore is een multifunctionele kampeerlamp en niet alleen vanwege zijn vele mogelijkheden als lantaarn. Hij kan namelijk ook dienst doen als powerbank en batterij oplader! De LR50 biedt een maximum van 250 lumen via de 9 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. CRI (Color Rendering Index) betekent kleurweergave index waarbij de maximale waarde 100 is. Hoe hoger de index, hoe helderder de verlichte objecten. De LR50 heeft een CRI-index van >90. Hij beschikt over 3 lichtstanden (hoog, medium, laag) en een baken en SOS functie.
  De lamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De richting waarin het licht schijnt kan bij de LR50 ingesteld worden. Je kunt kiezen om het licht alleen naar de zijkant te laten schijnen of alleen naar boven. Daarnaast naar de zijkant in combinatie met boven of compleet naar alle kanten. Dit geeft niet alleen veel mogelijkheden maar bespaart ook nog eens op het energieverbruik. De doorzichtige diffuser zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. De lamp heeft aan beide zijden van de basis een knop zitten voor de bediening van de lamp en dit voorkomt het onbedoeld aanzetten van de lamp. De LR50 is ook voorzien van een locatie indicator. Als je deze functie inschakelt zal de blauwe indicator, die in de kop van de lamp zit, elke 2 seconden knipperen om zo de locatie van de lamp aan te geven. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van zwart polycarbonaat met een ring en magnetische basis, Hierdoor heb je voldoende mogelijkheden om de lamp op te hangen of te plaatsen en geeft je de mogelijkheid om de lamp ook voor andere toepassingen te gebruiken. De LR50 heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast is hij waterdicht volgens IP66 en heeft het een valweerstand van 1 meter. Hij wordt gevoed door één of twee oplaadbare 18650 Li-Ion batterijen (button top). Ook kunnen twee of vier CR123 of RCR123 lithium batterijen gebruikt worden. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij het gebruik van twee 18650 Li-Ion batterijen (3500mAh) heeft de lamp een brandduur van 10 uur (hoog), 22 uur (medium) en 100 uur (laag). De witte CRI LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 6 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 37 candela.


  Powerbank en batterij oplader


  Zoals gezegd is de LR50 niet alleen een lamp, maar ook een powerbank en batterij oplader. Je kunt 1 of 2 stuks 18650 Li-Ion batterijen opladen en deze vervolgens gebruiken als een powerbank. Hij biedt dan maximaal 2.1A (5V) laadstroom via zijn USB poort voor het opladen van gsm's, zaklampen, hoofdlampen en andere apparaten met een USB poort. Met de LR50 kun je dus ook twee 18650 Li-Ion batterijen opladen waarbij de oplaadtijd ongeveer 5 uur is. Deze oplader detecteert automatisch de capaciteit van de batterij en heeft ook een automatische selectie van de juiste laadmethode (CC of CV). Daarnaast is er een beveiliging tegen het overladen van de batterij.


  Meegeleverd worden: USB kabel, afdichtingsring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 48,95

 • Nitecore NU17 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU17 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU17 Hoofdlamp oplaadbaar - De NU17 is een van de lichtste hoofdlampen uit het assortiment van Nitecore. Deze compacte hoofdlamp weegt slechts 46 gram en is dus ideaal voor hardlopers en joggers. Doordat de NU17 uitgerust is met 3 lichtbronnen is hij ook geschikt voor andere outdoor activiteiten. De hoofd LED is een CREE XP-G2 S3 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van 130 lumen. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 50 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 23 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De Nitecore NU17 heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (580 mAh), die opgeladen kan worden via een micro USB poort. De USB poort is voorzien van een afdekkapje tegen stof en water. De hoofd LED heeft 3 lichtniveaus en een SOS en baken functie. Deze hoofd LED is voorzien van een reflecterende optische lens die voor een uniforme en zachte straal zorgt. Het constante stroomcircuit zorgt voor een stabiele output en voorkomt duizeligheid bij langdurig gebruik. De rode LED heeft 2 lichtniveaus en ook een waarschuwingsfunctie.
  De lamp is voorzien van een dubbele schakelaar om alle beschikbare modes in te kunnen schakelen. Boven de dubbele schakelaar zit een kapje waardoor het niet mogelijk is om de lamp per ongeluk aan te zetten. Er is een geïntegreerd lampje aanwezig die de status van de batterij aangeeft. Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 180° en kan hij 60° zwenken. De meegeleverde hoofdband is voorzien van een siliconenstrip om zo het zweet af te voeren en zorgt er ook voor dat de band niet van het hoofd kan glijden. Daarnaast is de hoofdband voorzien van reflecterende strips. De behuizing is gemaakt van zwart polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66. Daarbij heeft de NU17 een valweerstand van 1 meter.


  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 5 uur (hoog), 10 uur (medium) en 150 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 130 lumen (hoog), 28 lumen (medium) en 1 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 43 meter en de maximale lichtintensiteit 460 candela.
  De witte LED heeft een brandduur van 4 uur, schijnt 15 meter ver en levert 50 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 3 uur (hoog) en 80 uur (laag). Bij deze rode LED is het aantal lumen 23 (hoog) en 1 (laag) en de lamp schijnt 11 meter ver.
  Een hoofdband en een micro USB kabel worden meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Favour T2222 Zaklamp 250 Lumen

  Favour T2222 Zaklamp 250 Lumen

  Favour T2222 Zaklamp 250 Lumen - De EDCLIP T2222 van FAVOUR is de onmisbare aanwinst voor je standaard uitrusting als je vaak in hoekjes en tussen kieren moet schijnen. Deze compacte penlight heeft een clip waarmee je hem gemakkelijk aan je werkbroek of riem vastmaakt. Daarnaast rolt de lamp daardoor niet weg als je hem even naast je neerlegt. Met de tail-switch schakel je tussen twee lichtstanden, van fel naar minder fel licht. Op de hoge lichtstand heeft de zaklamp een lichtbundel van 250 lumen, op de lage stand is dit 30 lumen. De bundelreikwijdte is 90 meter en de zaklamp gaat 15 uur mee. Ook handig is de dropimpact van twee meter, laten vallen is geen probleem. Zelfs niet van de steiger. Ook modder, water of stof is voor deze zaklamp geen probleem. De IP66 rating zorgt ervoor dat de zaklamp stof- en waterdicht is. Eigenschappen • Uitgerust met een 3W LG White LED • Grootte: Ø18mm x 136mm • Gewicht: 60g (met batterijen) De zaklamp wordt geleverd met twee AAA Duracell batterijen.

  Direct leverbaar

  € 27,95
 • AceBeam TK16 Aluminium Zwart

  AceBeam TK16 Aluminium Zwart

  AceBeam TK16 Aluminium Zwart - Een prachtige zaklamp van hoogstaande kwaliteit. De innovatieve carrosserieconstructie is gemaakt van aluminium. Een comfortabele en stevige grip wordt verkregen door het ergonomische en geruwde materiaal. Het slanke design en de verwijderbare gold-plated draagclip, maken de TK16 een prettige EDC voor in je broekzak. De TK16 herbergt drie verschillende led's, wat de lamp uiters veelzijdig maakt.


  De Osram LED heeft een lichtstraal met een afstand tot 338 meters. De CREE XPG 3 LED heeft een verbluffende output van 1800 lumen. De SST-20 CRI+ 95 LED versie heeft een 95+ rating, weergeeft de kleuren natuurlijker, waardoor meer details zichtbaar zijn voor de gebruiker. Zo heeft iedere led zijn eigen specificaties en kwaliteiten.


  Waterbestendig IP66 rating, kan regen of een val in het water hebben.
  Valbestendig tot 1 meter.
  Compatible met IMR16340 550mAh (RCR123) batterij (aanbevolen) of 1 x CR123A batterij.
  Waarschuwing bij lage accuspanning.
  Geiuml;ntegreerde aan/uit-button aan de achterzijde voor eenvoudige bediening.
  Stroboscoop-functie die een aanvaller kan desorieuml;nteren of als noodsignaal kan dienen.
  Afneembare goud vergulde draagclip.
  TIR (Total Internal Reflection) deze optie zorgt voor een effeciente lichtoverdracht met een brede reikwijdte en een ver bereik.


  OSRAM Power Mode:Maanlicht: 0.5 lumen; 6 dagen
  Laag: 20 lumen; 355cd; 37 meter; 12 uur
  Medium: 100 lumen; 1950cd; 88 meter; 3 uur
  Hoog: 478 lumen; 11000cd; 210 meter; 50 minuten
  Turbo: 1300 lumen; 28500cd; 338 meter; 45 minuten
  Strobe: 478 lumen; 1 uur


  LUMINUS SST-20 CRI95 Power Mode:
  Maanlicht: 0.5 lumen; 12 dagen
  Laag: 13 lumen; 46cd; 12 meter; 17 uur
  Medium: 80 lumen; 236cd; 30 meter; 4 uur 30 minuten
  Hoog: 180 lumen; 450cd; 42 meter; 1 uur 45 minuten
  Turbo: 400 lumen; 1240cd; 70 meter; 1 uur
  Strobe: 250 lumen; 50 minuten  CREE XP-G3 Power Mode:
  Maanlicht: 0.5 lumen; 6 dagen
  Laag: 18 lumen; 110cd; 21 meter; 12 uur
  Medium: 100 lumen; 440cd; 42 meter; 3 uur
  Hoog: 600 lumen; 2900cd; 108 meter; 1 uur
  Turbo: 1800 lumen; 6250cd; 158 meter; 45 minuten
  Strobe: 600 lumen; 1 uur

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 63,00

  Onze prijs € 59,95

 • Zaklamp Favour T1921 370 Lumen

  Zaklamp Favour T1921 370 Lumen

  Zaklamp Favour T1921 370 Lumen - De FOCO T1921 is een handzame zaklamp met een lichtopbrengst die varieert van 370 tot 30 lumen. Met de tail switch schakel je makkelijk met één hand tussen de vijf verschillende lichtstanden. Aan de voorzijde zit de focusbare lichtkop om van een geconcentreerde naar een diffuse lichtbundel te schakelen. De zaklamp heeft een bundelreikwijdte van 175 meter en de batterij gaat 60 uur mee.
  Tevens heeft de FOCO T1921 een twee meter dropimpact? Laat je de lamp vanuit de bouwlift naar beneden vallen, dan overleeft hij dat gewoon. Gelukkig heeft deze zaklamp een handige polsband om dat te voorkomen. Door de IP66 rating kan de zaklamp slechte weersomstandigheden prima doorstaan . De perfecte zaklamp voor iedere handige Harry.


  Eigenschappen:
  • 1 x XP-G2 Cree White LED
  • Grootte: Ø29mm x 157mm
  • Gewicht: 150g (met batterijen)


  De zaklamp wordt geleverd met twee AA Duracell batterijen.


  Direct leverbaar

  € 39,95
 • Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel

  Nitecore NU25 Hoofdlamp oplaadbaar geel - De Nitecore NU25 is een compacte en zeer lichte hoofdlamp met 3 lichtbronnen die speciaal geschikt is voor alle outdoor activiteiten. De hoofd LED is een CREE XP-G2 S3 LED en deze heeft een maximale lichtsterkte van 360 lumen. Het witte extra licht heeft een lichtsterkte van 20 lumen en een CRI waarde van meer dan 90. Dit betekent een levensechte weergave van de kleuren en een brede verlichting voor dichtbij. Het rode extra licht heeft een maximale lichtsterkte van 13 lumen en zorgt voor het nachtzicht. De Nitecore NU25 heeft een ingebouwde Li-Ion batterij (610 mAh), die opgeladen kan worden via een micro USB poort. De hoofd LED heeft 4 lichtniveaus en een SOS en baken functie. Daarnaast heeft de rode LED ook een waarschuwingsfunctie. De lamp is voorzien van een dubbele schakelaar waardoor het niet mogelijk is om de lamp per ongeluk aan te zetten. De schakelaar heeft een geïntegreerd lampje voor de status van de batterij en het opladen. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van 100° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van geel polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij de hoofd LED een brandduur van 0,5 uur (turbo), 5 uur (hoog), 8 uur (medium) en 16 uur (laag). De hoofd LED lamp levert 360 lumen (turbo), 190 lumen (hoog), 38 lumen (medium) en 1 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 81 meter en de maximale lichtintensiteit 1650 candela.
  De witte LED heeft een brandduur van 6,25 uur, schijnt 5,5 meter ver en levert 20 lumen.
  De rode LED heeft een brandduur van 7,75 uur (hoog) en 68 uur (laag). Bij deze rode LED is het aantal lumen 13 (hoog) en 0,9 (laag) en de lamp schijnt 4 meter ver.
  Een hoofdband en een micro USB kabel worden meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 44,50

  Onze prijs € 40,95

 • Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar

  Nitecore NU05 Hoofdlamp oplaadbaar - De NU05 is een zeer veelzijdige lampmodule bestaande uit 4 sterke LEDS met duaal wit (continue en knipper) en rood licht (knipper). De lamp is door de op de achterzijde aangebrachte clip rechtstreeks te bevestigen aan hoofdband, polsband, tas, fiets of waar dan ook. De ingebouwde Li-Ion batterij is op te laden via micro-USB aansluiting. De lamp kan geblokkeerd worden, zodat je ongehinderd je activiteiten voort kunt zetten mocht je er tegenaan stoten. Daarnaast kan de lamp door de enkelvoudige schakelaar eenvoudig met één hand bedient worden. De geïntegreerde indicator toont de batterij spanning. Voor de stevige behuizing is gebruik gemaakt van polycarbonaat en daarnaast is de lamp waterdicht volgens IP66. Het rode knipperlicht heeft in de langzame stand een brandduur van ong. 20 uur. In de snelle stand is dit ong. 9 uur en dan levert de lamp 4 lumen. Het witte knipperlicht (langzaam) heeft een brandduur van ong. 2,25 uur en dan levert de lamp 35 lumen. In de continue stand is dit ook 35 lumen en dan bij een brandduur van ong. 1 uur.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,95

 • Nitecore NU10 Hoofdlamp Rood Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Rood Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Rood Oplaadbaar - De compacte en lichte NU10 kan gebruikt worden door hardlopers/joggers, maar is ook geschikt als werklamp vanwege zijn brede bundel. Hiervoor is de lamp voorzien van 4 LED's met een hoge opbrengst en daarnaast is er ook nog een rode LED voor nachtzicht. Met zijn geïntegreerde Li-Ion batterij (900mAh) en micro USB aansluiting is deze hoofdlamp praktisch en goedkoop in het gebruik. De lamp heeft 3 lichtniveaus en een SOS en baken functie. De zeer eenvoudige bediening met één hand gaat via twee schakelaars die voorzien zijn van een rubberen beschermkap en een geïntegreerd lampje voor de batterij status. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van maar liefst 170° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van rood polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij het witte licht een brandduur van 7 uur (hoog), 8,75 uur (medium) en 150 uur (zeer laag). De lamp levert 160 lumen (hoog), 35 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 35 meter en de maximale lichtintensiteit 310 candela.
  De rode LED levert 13 lumen bij een brandduur van 5,25 uur. De straalafstand bedraagt 9 meter en de lichtintensiteit 21 candela. Een micro USB kabel wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Nitecore NU10 Hoofdlamp Blauw Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Blauw Oplaadbaar

  Nitecore NU10 Hoofdlamp Blauw Oplaadbaar - De compacte en lichte NU10 kan gebruikt worden door hardlopers/joggers, maar is ook geschikt als werklamp vanwege zijn brede bundel. Hiervoor is de lamp voorzien van 4 LED's met een hoge opbrengst en daarnaast is er ook nog een rode LED voor nachtzicht. Met zijn geïntegreerde Li-Ion batterij (900mAh) en micro USB aansluiting is deze hoofdlamp praktisch en goedkoop in het gebruik. De lamp heeft 3 lichtniveaus en een SOS en baken functie. De zeer eenvoudige bediening met één hand gaat via twee schakelaars die voorzien zijn van een rubberen beschermkap en een geïntegreerd lampje voor de batterij status. De lamp behoudt tijdens het opladen de volledige functionaliteit! Daarnaast heeft de lamp een lichtbundel met een hoek van maar liefst 170° en kan hij 60° zwenken. De behuizing is gemaakt van blauw polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66.
  De oplaadbare Li-Ion batterij heeft bij het witte licht een brandduur van 7 uur (hoog), 8,75 uur (medium) en 150 uur (zeer laag). De lamp levert 160 lumen (hoog), 35 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 35 meter en de maximale lichtintensiteit 310 candela.
  De rode LED levert 13 lumen bij een brandduur van 5,25 uur. De straalafstand bedraagt 9 meter en de lichtintensiteit 21 candela. Een micro USB kabel wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • AceBeam TK16 CU CREE XP-G3 Koper

  AceBeam TK16 CU CREE XP-G3 Koper

  AceBeam TK16 CU CREE XP-G3 Koper - Een prachtige zaklamp van hoogstaande kwaliteit. De innovatieve carrosserieconstructie is gemaakt van massief, geleidend rood koper. Een comfortabele en stevige grip wordt verkregen door het ergonomische en geruwde materiaal. Het slanke design en de verwijderbare gold plated draagclip, maken de TK16 een prettige EDC voor in je broekzak.


  De TK16 Koper is verkrijgbaar in 3 LED-lamp varianten:
  3 x LUMINUS SST-20 CRI95 - 1250 lumen
  3 x OSRAM - 1300 lumen
  3 x CREE XPG 3 - 1800 lumen


  Deze CREE XPG 3 heeft een verbluffende output van maximaal 1800 lumen. De Osram heeft een lichtstraal met een afstand tot 338 meters. De TK16 CU SST-20 CRI+ 95 LED versie heeft een 95+ rating, weergeeft de kleuren natuurlijker, waardoor meer details zichtbaar zijn voor de gebruiker. Zo heeft iedere TK16 CU zijn eigen specificaties en kwaliteiten.


  Note: Het koper zal in de loop van de tijd verkleuren door oxidatie, de snelheid van verkleuren hangt af van gebruik en van de gebruiksomgeving. Om oxidatie tijdens transport te voorkomen, wordt de TK16 CU vacuüm verpakt.


  Waterbestendig IP66 rating, kan regen of een val in het water hebben.
  Valbestendig tot 1 meter.
  Compatible met IMR16340 550mAh (RCR123) batterij (aanbevolen) of 1 x CR123A batterij.
  Waarschuwing bij lage accuspanning.
  Geïntegreerde aan/uit-button aan de achterzijde voor eenvoudige bediening.
  Stroboscoop-functie die een aanvaller kan desoriënteren of als noodsignaal kan dienen.
  Afneembare goud vergulde draagclip.


  Power Mode CREE XP-G3:
  Maanlicht: 0.5 lumen; 6 dagen
  Laag: 18 lumen; 110cd; 21 meter; 12 uur
  Medium: 100 lumen; 440cd; 42 meter; 3 uur
  Hoog: 600 lumen; 2900cd; 108 meter; 1 uur
  Turbo: 1800 lumen; 6250cd; 158 meter; 45 minuten
  Strobe: 600 lumen; 1 uur

  Adviesprijs: € 86,90

  Onze prijs € 82,95

 • AceBeam TK16 3x LUMINUS SST-20 CRI≥95 Koper

  AceBeam TK16 3x LUMINUS SST-20 CRI≥95 Koper

  AceBeam TK16 3x LUMINUS SST-20 CRI≥95 Koper - Een prachtige zaklamp van hoogstaande kwaliteit. De innovatieve carrosserieconstructie is gemaakt van massief, geleidend rood koper. Een comfortabele en stevige grip wordt verkregen door het ergonomische en geruwde materiaal. Het slanke design en de verwijderbare goldplated draagclip, maken de TK16 een prettige EDC voor in je broekzak.


  verkrijgbaar in 3 LED-lamp varianten:


  3 x LUMINUS SST-20 CRI95 - 1250 lumen
  3 x OSRAM - 1300 lumen
  3 x CREE XPG 3 - 1800 lumen


  Deze TK16 CU Luminius SST-20 CRI+ 95 LED versie heeft een 95+ rating, weergeeft de kleuren natuurlijker, waardoor meer details zichtbaar zijn voor de gebruiker. De Osram heeft een lichtstraal met een afstand tot 338 meters. De CREE XPG 3 heeft een verbluffende output van maximaal 1800 lumen. Zo heeft iedere TK16 CU zijn eigen specificaties en kwaliteiten.


  Note: Het koper zal in de loop van de tijd verkleuren door oxidatie, de snelheid van verkleuren hangt af van gebruik en van de gebruiksomgeving. Om oxidatie tijdens transport te voorkomen, wordt de TK16 CU vacuuuml;m verpakt.


  Waterbestendig IP66 rating, kan regen of een val in het water hebben.
  Valbestendig tot 1 meter.
  Compatible met IMR16340 550mAh (RCR123) batterij (aanbevolen) of 1 x CR123A batterij.
  Waarschuwing bij lage accuspanning.
  Geiuml;ntegreerde aan/uit-button aan de achterzijde voor eenvoudige bediening.
  Stroboscoopfunctie die een aanvaller kan desorieuml;nteren of als noodsignaal kan dienen.
  Afneembare goud vergulde draagclip.


  Power Mode:


  Maanlicht: 0.5 lumen; 12 dagen
  Laag: 13 lumen; 46cd; 12 meter; 17 uur
  Medium: 80 lumen; 236cd; 30 meter; 4 uur 30 minuten
  Hoog: 180 lumen; 450cd; 42 meter; 1 uur 45 minuten
  Turbo: 400 lumen; 1240cd; 70 meter; 1 uur
  Strobe: 250 lumen; 50 minuten

  Adviesprijs: € 86,90

  Onze prijs € 82,95

 • AceBeam TK16 CU OSRAM Koper

  AceBeam TK16 CU OSRAM Koper

  AceBeam TK16 CU OSRAM Koper - Een prachtige zaklamp van hoogstaande kwaliteit. De innovatieve carrosserieconstructie is gemaakt van massief, geleidend rood koper. Een comfortabele en stevige grip wordt verkregen door het ergonomische en geruwde materiaal. Het slanke design en de verwijderbare gold plated draagclip, maken de TK16 een prettige EDC voor in je broekzak.


  De TK16 Koper is verkrijgbaar in 3 LED-lamp varianten:
  3 x LUMINUS SST-20 CRI95 - 1250 lumen
  3 x OSRAM - 1300 lumen
  3 x CREE XPG 3 - 1800 lumen


  Deze Osram heeft een lichtstraal met een afstand tot 338 meters. De CREE XPG 3 heeft een verbluffende output van maximaal 1800 lumen. De TK16 CU SST-20 CRI+ 95 LED versie heeft een 95+ rating, weergeeft de kleuren natuurlijker, waardoor meer details zichtbaar zijn voor de gebruiker. Zo heeft iedere TK16 CU zijn eigen specificaties en kwaliteiten.


  Note: Het koper zal in de loop van de tijd verkleuren door oxidatie, de snelheid van verkleuren hangt af van gebruik en van de gebruiksomgeving. Om oxidatie tijdens transport te voorkomen, wordt de TK16 CU vacuuum verpakt.


  Waterbestendig IP66 rating, kan regen of een val in het water hebben.
  Valbestendig tot 1 meter.
  Compatibel met IMR16340 550mAh (RCR123) batterij (aanbevolen) of 1 x CR123A batterij.
  Waarschuwing bij lage accuspanning.
  Geïntegreerde aan/uit-button aan de achterzijde voor eenvoudige bediening.
  Stroboscoop-functie die een aanvaller kan desoriënteren of als noodsignaal kan dienen.
  Afneembare goud vergulde draagclip.
  • Maanlicht: 0.5 lumen; 6 dagen

  • Laag: 20 lumen; 355cd; 37 meter; 12 uur

  • Medium: 100 lumen; 1950cd; 88 meter; 3 uur

  • Hoog: 478 lumen; 11000cd; 210 meter; 50 minuten

  • Turbo: 1300 lumen; 28500cd; 338 meter; 45 minuten

  • Strobe: 478 lumen; 1 uur


  Adviesprijs: € 86,90

  Onze prijs € 82,95

 • Streamlight Survivor Laadstation/12V incl. 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen

  Streamlight Survivor Laadstation/12V incl. 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen

  Streamlight Survivor Laadstation/12V met 5 Survivor Low-Profile ATEX Zaklampen - Dit Survivor laadstation van Streamlight is solide en schokbestendig. Kan gelijktijdig de vijf Survivor Low Profile ATEX zaklampen opladen die inbegrepen zijn. De oplaadtijd bedraagt 10 uur voor een volle Li-Ion 1500mAh batterij.

  Het laadstation is naar keuze te verkrijgen in 12 volt, 24 volt en 230 volt.

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 1.760,40

 • Nitecore FLS360 Oppervlakteverlichter

  Nitecore FLS360 Oppervlakteverlichter

  Nitecore FLS360 Oppervlakteverlichter - Met deze lamp kun je de hoogte in en hij is 360 graden draaibaar! Hij is op een statief gemonteerd die een totale hoogte van maar liefst 3,8 meter kan bereiken. Als de lamp niet uitgeklapt is heeft het een hoogte van iets meer dan 1 meter. De lamp kun je kantelen zodat je alle plekken goed kunt verlichten. Deze lamp is voorzien van drie LED panelen (diameter 220 mm) met een maximale lichtsterkte van maar liefst 22.000 lumen! Hij heeft 4 lichtstanden: zeer hoog (22.000 lumen), hoog (11.000 lumen), medium (5500 lumen) en laag (2000 lumen). Voor de stroomvoorziening is een ingebouwde oplaadbare Li-Ion batterij (600 Wh) aanwezig. Dit zorgt ervoor dat de lamp een brandduur heeft van: 3 uur (zeer hoog), 8 uur (hoog), 18 uur (medium) en 40 uur (laag). Voor het opladen van de Li-Ion 3400mAh batterij wordt een oplader meegeleverd die de batterij in 8 uur weer oplaadt. Tijdens het opladen kan de lamp gewoon gebruikt worden. De lamp is stof- en waterdicht volgens IP66. Deze lamp wordt inclusief een oplader, AC adapter, een hoge kwaliteit draagbare nylon tas en 3 diffusers geleverd.
  € 5.299,00
 • Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp alkaline

  Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp alkaline

  Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp alkaline - De Survivor Low Profile is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een haakse kop voor gebruik in explosiegevaarlijke locaties en die een ATEX certificering voor Zone 0 heeft. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door wetshandhavers. Deze oplaadbare lamp kenmerkt zich door de platte lensring wat de kans vermindert om in de weg te zitten met de rest van de uitrusting. Deze zaklamp heeft 4 modi, namelijk een hoge en lage modus, een SOS functie en de "Moonlight" modus. In deze zeer lage stand is er een gebruiksduur van maar liefst 15 dagen. Een C4 LED, met een levensduur van 50.000 uur, zorgt voor een maximale output van 175 lumen. De geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit en de "Total Internal Reflection" optiek zorgt voor een smalle bundel en een optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast worden er twee verwisselbare "Smoke Cutter" pluggen meegeleverd voor de gewenste lichtbundel:  • De zwarte plug vermindert aanzienlijk het omgevingslicht voor een strakkere straal

  • De amberkleurige plug vermindert het omgevingslicht en oogvermoeidheid veroorzaakt door verblinding

  • Door geen van beide pluggen te gebruiken krijg je de standaard lichtbundel


  De zaklamp is voorzien van een duurzame drukknopschakelaar met rubberen kap voor een eenvoudige bediening, zelfs bij het dragen van zware handschoenen. Hij werkt op een meegeleverde batterijpack van vier AA alkaline batterijen, maar accepteert ook AA lithium batterijen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat gemaakt met een krasbestendige silicone coating en wordt door een O-ring afgesloten. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend oranje polymeer waarbij alle openingen voorzien zijn van een O-ring. Om de zaklamp gemakkelijk op je kleding of uitrusting te kunnen dragen heeft hij een, door een veer ondersteunde, clip met een ingebouwde D-ring. Tevens vermindert dit de kans dat de lamp ongewenst zal draaien. Voor het ontluchten van de behuizing is er een klep aanwezig. De Survivor Low Profile is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Daarnaast is elke lamp voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Survivor Low Profile bij de batterijpack van vier AA alkaline batterijen:
  Hoog: 175 lumen - 8 uur - 405 meter - 41000 candela
  Laag: 60 lumen - 20 uur - 237 meter - 14000 candela.
  In de zeer lage stand ("Moonlight") is de brandduur 15 dagen en in de knipperstand is dit 5 uur.
  Bij het gebruik van vier AA lithium batterijen zijn de prestaties hetzelfde als bij de alkaline batterijen.


  Meegeleverd worden: batterijpack 4 AA batterijen, twee "Smoke Cutter" pluggen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 146,40

  Onze prijs € 140,55

 • Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar - De Fire Vulcan ATEX van Streamlight is een professionele, intrinsiek veilige oplaadbare lantaarn met een ATEX Zone 2 certificering. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door reddingswerkers. De lantaarn is voorzien van de nieuwste power LED technologie voor extreme helderheid en kan zelfs drijven in water. De gebruikte C4 LED levert maximaal 180 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 100.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 632 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica voor een gereguleerde intensiteit. Met de eenvoudig te bedienen tuimelschakelaar kun je de drie verschillende modi (hoog, laag en knipper) inschakelen.
  De Vulcan werkt op twee lichtgewicht oplaadbare Li-Ion batterijen die in 5 uur op te laden zijn door de beschikbare 12V en 230V laders (niet meegeleverd). De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing en de lampkop zijn gemaakt van sterk, antistatisch, niet-geleidend nylon voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Voor het ontluchten van de behuizing is er een klep aanwezig. Daarnaast is de lamp voorzien van versterkte D-ringen en met de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Vulcan LED ATEX op twee oplaadbare Li-Ion batterijen:
  Hoog: 180 lumen - 3,5 uur - 632 meter - 100.000 candela
  Laag: 70 lumen - 7,5 uur - 400 meter - 40.000 candela


  Meegeleverd worden: schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 350,30

  Onze prijs € 336,30

 • Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp oplaadbaar

  Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp oplaadbaar

  Streamlight Survivor Low Profile ATEX Zaklamp oplaadbaar - De Survivor Low Profile is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een haakse kop voor gebruik in explosiegevaarlijke locaties en die een ATEX certificering voor Zone 0 heeft. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door wetshandhavers. Deze oplaadbare lamp kenmerkt zich door de platte lensring wat de kans vermindert om in de weg te zitten met de rest van de uitrusting. Deze zaklamp heeft 4 modi, namelijk een hoge en lage modus, een SOS functie en de "Moonlight" modus. In deze zeer lage stand is er een gebruiksduur van maar liefst 15 dagen. Een C4 LED, met een levensduur van 50.000 uur, zorgt voor een maximale output van 175 lumen. De geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit en de "Total Internal Reflection" optiek zorgt voor een smalle bundel en een optimale verlichting van de omgeving. Daarnaast worden er twee verwisselbare "Smoke Cutter" pluggen meegeleverd voor de gewenste lichtbundel:  • De zwarte plug vermindert aanzienlijk het omgevingslicht voor een strakkere straal

  • De amber plug vermindert het omgevingslicht en oogvermoeidheid veroorzaakt door verblinding

  • Door geen van beide pluggen te gebruiken krijg je de standaard lichtbundel


  De zaklamp is voorzien van een duurzame drukknopschakelaar met rubberen kap voor een eenvoudige bediening, zelfs bij het dragen van zware handschoenen. Hij werkt op een meegeleverde oplaadbare Li-Ion batterij (1500mAh, 6.4V) die tot 1500 keer herlaadbaar is. Deze Survivor Low Profile zaklamp werkt op de 12V, 24V en 230V opladers en heeft dan een oplaadtijd van 10 uur. Bij het gebruik van een, apart verkrijgbare, snelle oplader is de oplaadtijd 2,5 uur. Een laadindicator in de oplader geeft aan wanneer de batterij volledig opgeladen is. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat gemaakt met een krasbestendige silicone coating en wordt door een O-ring afgesloten. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend oranje polymeer waarbij alle openingen voorzien zijn van een O-ring. Om de zaklamp gemakkelijk op je kleding of uitrusting te kunnen dragen heeft hij een, door een veer ondersteunde, clip met een ingebouwde D-ring. Tevens vermindert dit de kans dat de lamp ongewenst zal draaien. Voor het ontluchten van de behuizing is er een klep aanwezig. De Survivor Low Profile is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Daarnaast is elke lamp voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Survivor Low Profile bij de oplaadbare 18650 Li-Ion batterij:
  Hoog: 175 lumen - 3,5 uur - 405 meter - 41000 candela
  Laag: 60 lumen - 10 uur - 237 meter - 14000 candela.
  In de zeer lage stand ("Moonlight") is de brandduur 15 dagen en in de knipperstand is dit 5 uur.


  Meegeleverd worden: Li-Ion batterij (1500mAh, 6.4V), twee "Smoke Cutter" pluggen.

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 243,35

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 41

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Zaklampen

Voor in de kelder of tijdens een stroomuitval. Voor ’s avonds op de camping of voor survivaltochten. Voor reddingmedewerkers of professionals in de veiligheidssector. Wat je beroep of hobby ook is: met een goede zaklamp wordt je werk een stuk eenvoudiger.

Goede zaklampen kopen doe je bij Multitools.nl, waar je een groot aanbod vindt van verschillende soorten zaklampen. Van betaalbare instapmodellen tot aan modellen van topkwaliteit die voldoen aan de allerhoogste eisen en geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Welke soorten zaklampen zijn verkrijgbaar bij Multitools.nl?

Het assortiment in onze online zaklampen shop is erg veelzijdig en voor iedereen is er wel een geschikte zaklamp te vinden. Zo kies je onder meer uit de volgende categorieën:

•    “Normale” zaklampen. Betaalbare zaklampen voor alledaags gebruik, meestal werkend op krachtige lithium-batterijen.
 
•    Oplaadbare zaklampen. Dit zijn zaklampen met een geïntegreerde lithiumaccu die je op kunt laden. Beter voor het milieu, maar ook handig omdat je altijd zelf de controle houdt over de lading van je accu, waardoor je altijd zeker kunt zijn van een volle batterij.

•    Kleine zaklampen. Voor in je broekzak of zelfs voor aan je sleutelbos: met deze kleine, krachtige zaklampen heb je altijd een lichtbundel binnen handbereik. Ook handig als fietslampje.

•    Waterdichte zaklampen. Zaklampen voor iedereen die niet bang is voor een paar druppels regen. Zaklampen voor een professionele duiker. En ook alles wat daar tussenin zit.

•    Professionele zaklampen en tactische zaklampen. Deze zaklampen voldoen aan de hoogste eisen qua stof- en schokbestendigheid, beschikken over een hele felle lichtbundel en hebben vaak een stroboscoopfunctie.

•    Speciale zaklampen, explosieveilige zaklampen en overige zaklampen. ATEX explosieveilige zaklampen in diverse varianten, helemaal tot aan ATEX Zone 0. Andere voorbeelden van producten in deze categorie zijn oppervlakteverlichters, UV-zaklampen of lantaarns.

•    Zaklamp batterijen en zaklamp accessoires. Natuurlijk vind je in onze webshop niet alleen een grote hoeveelheid zaklampen, maar ook alle bijbehorende batterijen en accessoires. Met losse onderdelen om je zaklamp te onderhouden of upgraden, topkwaliteit batterijen en allerlei overige accessoires zijn we jouw one-stop-shop voor alles wat met zaklampen te maken heeft.

Zoals je ziet is ons zaklampen-aanbod erg uitgebreid. Overigens vind je bij ons niet alleen veel verschillende soorten zaklampen, maar kan je ook terecht voor verschillende merken en verschillende prijsklasses. Hierdoor weet je zeker dat er altijd wel een product is dat perfect past bij jouw wensen.

Zijn er ook goedkope zaklampen te koop bij Multitools.nl?

Ja, die zijn er. Naast dat we beschikken over zaklampen van topkwaliteit, bijvoorbeeld voor professionals, vind je bij ons ook betaalbare instapmodellen. Deze hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en laten zien dat een goede zaklamp geen honderden euro’s hoeft te kosten.
Met handige filters op onze site vind je bovendien snel de zaklamp die perfect bij je past. Zo is een nieuwe zaklamp kopen niet alleen leuk, maar ook nog eens makkelijk.

Waarom zaklampen kopen bij Multitools.nl?

Naast dat je bij ons kiest uit het grootste assortiment van zaklampen en alles wat daarmee te maken heeft, zijn er nog enkele redenen om bij ons je zaklamp te kopen:

•    Vanuit onze outdoor megastore zijn veel producten uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je je bestelling snel in huis hebt. Sterker nog: bestel je vandaag voor 15:00 een zaklamp en is deze uit voorraad leverbaar? Dan heb je deze morgen al in huis. Bovendien verzenden we je bestelling gratis wanneer je voor meer dan € 50 bestelt.

•    Wil je een zaklamp cadeau geven aan iemand? Geen probleem: bij ons vind je diverse luxe cadeauverpakkingen. Je cadeau een persoonlijk tintje geven? Laat de zaklamp dan graveren door ons eigen graveringsservice. Twijfel je over de juiste zaklamp? Geef dan de Multitools.nl cadeaukaart, waarmee de ontvanger zijn eigen zaklamp uit kan zoeken.

•    Heb je al een kijkje genomen bij onze zaklampen sale? Regelmatig hebben wij aantrekkelijke superdeals op een groot aantal van onze producten. Op zoek naar een top zaklamp met 50% korting? Dan moet je het hier zeker eens proberen!

Weet jij al welke zaklamp het beste bij je past? Koop dan nu je zaklamp op Multitools.nl Twijfel je nog over je aankoop? Neem dan contact op met een van onze experts, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.