Jachtlampen

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

 • Olight M23 Javelot

  Olight M23 Javelot

  Een zwaar uitgevoerd zaklamp voor tactische toepassingen. Olight heeft de bezel kop nu voorzien van een tactische RVS ring. Ook heeft Olight de tailcap en schakelaar aangepast zodat de lamp zelfs met dikke handschoenen eenvoudig te bedienen is. Drie lichtstanden en een stroboscoop stand: max. 1020 lumen, 350 lumen, 20 lumen. Bereik: 436 meter.

  Inclusief:
  *Olight M23 RVS bezel LEDlamp 1020 lumen
  *Olight batterij magazijn
  *O-ring (2 stuks)
  *Polskoord
  *Holster
  *Diffuser

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 119,95

  Onze prijs € 107,45

 • Olight M2X UT Javelot

  Olight M2X UT Javelot

  Met een aangepaste CREE XM-L2 LED levert de M2X-UT Javelot een 1020-lumen straal, waardoor het ideaal is voor lange afstand gebruikt. Het heeft drie niveaus van helderheid 20-1020 lumen, plus een stroboscoop modus. Met zijn grote reflector en aangepaste LED is deze lamp krachtig genoeg om extreme afstanden te bereiken en klein genoeg voor dagelijks gebruik. De tailcap en schroefdraad is van deze modellen verbeterd voor o.a. gebruik met handschoenen. (vanaf Juni 2016) vanaf dit model zal ook de Remote pressure switch RM23 gebruikt moeten worden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 119,95

  Onze prijs € 107,45

 • Olight Warrior X oplaadbare zaklamp

  Olight Warrior X oplaadbare zaklamp

  Olight Warrior X oplaadbare zaklamp - De Warrior X is de sterkste tactische zaklamp uit het Olight programma. Deze lamp heeft een roestvrijstalen achterschakelaar die tevens het oplaadpunt van de MCC-USB laadkabel is. Wat de lamp echter onderscheid van andere zaklampen is dat hij een trilling geeft wanneer hij opgeladen moet worden. Deze functie is zeker bij tactisch gebruik zeer handig want de trilling is niet hoorbaar en wordt alleen geactiveerd bij gebruik of inschakelen. Bij 30% restenergie trilt de lamp éénmaal in elke 5 minuten. Bij 10% restenergie trilt de lamp 2 maal per minuut en bij minder dan 5% trilt hij 6 maal per minuut. Deze voor tactische doeleinden ontworpen zaklamp heeft een Cree XHP35 NW LED die een maximale output van maar liefst 2000 lumen heeft met daarnaast een fors bereik van 560 meter! Hij heeft 2 standen, een strobe functie en werkt op een meegeleverde oplaadbare Li-Ion ORB-186S30 batterij (3000 mAh, 3.6V). De behuizing van de lamp is van zwart aluminium en een clip zorgt ervoor dat je de lamp gemakkelijk bij je kunt dragen. Met de optionele magnetische afstandschakelaar heb je nog meer mogelijkheden om de lamp te gebruiken. De Warrior X zaklamp is waterdicht volgens IPX-8, heeft een valweerstand van 2 meter en zit er een garantie op van 5 jaar. De tactische ring (bezel) is fraai blauw geanodiseerde en zorgt ervoor dat de lamp direct herkenbaar is als een echte Olight!
  Prestaties (lumen en brandduur) van de oplaadbare Olight Warrior X zaklamp met de oplaadbare Li-Ion ORB-186S30 batterij:  • Hoog: 2000 lumen - 80 min.

  • Laag: 300 lumen - 4,75 uur  De maximale straalafstand is 560 meter en de maximale lichtintensiteit is 78400 candela.

  Meegeleverd worden: Li-Ion ORB-186S30 batterij, magnetische USB oplaadkabel, etui.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 139,99

  Onze prijs € 125,99

 • Olight X7R Marauder oplaadbaar

  Olight X7R Marauder oplaadbaar

  1 review(s)

  Olight X7R Marauder oplaadbaar - De X7R Marauder is de krachtigste en meest geavanceerde zaklamp van Olight van dit moment. Met zijn formaat (colablikje) is hij de kleinste LED lamp met de hoogste lichtopbrengst van maar liefst max. 12000 lumen! De lamp heeft een ingebouwd accupack die oplaadbaar is via de USB-C connector (snellader gaat 3x sneller) en de laadpoort is stof- en waterdicht (IPC7). Daarnaast heeft deze zaklamp een "verborgen" koordoog en veiligheidssensor waardoor de lamp automatisch dimt wanneer er een voorwerp te dichtbij in de lichtbundel komt. De lamp heeft ook een actief warmtemanagement systeem dat de lamp naar een lagere lichtsterkte schakelt bij te hoge temperaturen. De multifuntionele schakelaar functioneert als een bewegingsindicator en gaat pulserend groen branden wanneer een beweging waargenomen wordt. Verder is er een accu status indicator en lege batterij indicator. Om dit alles te kunnen realiseren gebruikt Olight 4 speciale 18650 accu's (3500mAh) die een extreem hoge ontladingscapaciteit hebben. Met een diameter van slechts 68 mm en een lengte van 129 mm heeft de lamp het formaat van een blikje fris. Deze lamp heeft een zwart aluminium lichaam, schijnt maar liefst 380 meter ver en is IPX7 waterproof. Tevens is de lamp voorzien van ATM (Active Therman Management) een thermische sensor die er voor zorgt dat de buitentemperatuur van de lamp niet boven de 55 graden celsius komt. Standen: Turbo S Max lichtopbrengst 12000 lumen (brandduur 3 min), daarna 3000 lumen (brandduur 120 min) Turbo Max lichtopbrengst 7000 lumen (brandduur 12 min), daarna 3000 lumen (brandduur 110 min) High Max lichtopbrengst 3000 lumen (brandduur 130 min) Medium 1000 lumen (brandduur 6 uur) Low 500 lumen (brandduur 14 uur) Nightlight 10 lumen (brandduur 30 dagen). Bijgesloten accessoires: lader+laadkabel, nylon etui en polskoord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 349,95

  Onze prijs € 314,45

 • Olight Warrior X Oplaadbaar Limited Edition Coyote

  Olight Warrior X Oplaadbaar Limited Edition Coyote

  De WARRIOR X Coyote (limited edition) - de sterkste tactische lamp uit het Olight programma voor wie veel eisen stelt. Olight heeft de bezel kop voorzien van een blauwe tactische RVS ring, geschikt voor mogelijke zelf verdediging. De tailcap schakelaar is in RVS uitgevoerd en tevens het oplaadpunt van de MCC-USB laadkabel. De Warrior heeft als eerste zaklamp een intern motortje dat nagenoeg geluidloos vibreert als de batterij bijna leeg is. Geen onverwacht, fel brandend lampje als u eigenlijk niet gezien wilt worden. De Warrior schijnt tot wel 560 meter ver. Olight is constant bezig met innoveren en door ontwikkelen, om hun tactische zaklampen met de nieuwste technologie iedere keer weer beter en geschikter te maken voor de gebruiker.


  Dit is een speciale éénmalige limited edition in Coyote kleur, dus wees er snel bij want op=op.


  Specificaties:
  - Oplaadbaar
  - Magnetische remote schakelaar
  - Magnetische laadkabel (USB)
  - TGR grip rubberen ring
  - Nylon etui voor horizontaal gebruik
  - MCC-USB laadkabel
  - 3000mAh HDC accu ORB-186S30


  Vibratiestanden:
  Bij 30% restenergie trilt de lamp éénmaal in elke 5 minuten.
  Bij 10% restenergie trilt de lamp 2 maal per minuut.
  Bij minder dan 5% trilt hij 6 maal per minuut.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 139,99

  Onze prijs € 125,45

 • Olight Warrior X Hunting KIT

  Olight Warrior X Hunting KIT

  Olight Warrior X Hunting KIT is een complete set; bij uitstek geschikt voor de jacht. De sterkste tactische lamp uit het Olight programma voor wie veel eisen stelt. De tailcap schakelaar is in RVS uitgevoerd en tevens het oplaadpunt van de MCC-USB laadkabel. De Warrior heeft als eerste zaklamp een intern motortje dat nagenoeg geluidloos vibreert als de batterij bijna leeg is. Geen onverwacht, fel brandend lampje als u eigenlijk niet gezien wilt worden. De Warrior schijnt tot wel 560 meter ver. Olight is constant bezig met innoveren en door ontwikkelen, om hun tactische zaklampen met de nieuwste technologie iedere keer weer beter en geschikter te maken voor de gebruiker.


  Eigenschappen:
  - Oplaadbare Warrior X
  - Magnetische remote pressure switch
  - Velcro kleefstrips
  - Magnetische weapon mount
  - Rood filter
  - Groen filter
  - Nylon etui
  - Magnetische laadkabel (USB)
  - TGR grip rubberen ring


  Vibratiestanden:
  Bij 30% restenergie trilt de lamp éénmaal in elke 5 minuten.
  Bij 10% restenergie trilt de lamp 2 maal per minuut.
  Bij minder dan 5% trilt hij 6 maal per minuut.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 199,95

  Onze prijs € 179,45

 • Olight SR52UT Intimidator Kit

  Olight SR52UT Intimidator Kit

  De Olight SR52 Ultrathrower heeft een bereik van 800 meter en is geheel oplaadbaar door de USB aansluiting op de lamp. Batterijen kunnen nu in de lamp geladen worden. De SR52-UT is een ideale oplossing voor zoekacties, reddingsoperaties, beveiligingsberoepen en voor outdooractiviteiten zoals survival en camping en ook de jacht.


  Inbegrepen:
  *Olight SR52UT LED lamp 1100 lumen
  *Olight 18650 3.6V 3400mAh rechargeable batterij (3 stuks)
  *Olight autolader 5V USB
  *O-ring (2 stuks)
  *Auto USB Adapter
  *USB adapter 220volt

  Kleur: Zwart
  Staalsoort: Aluminium
  Handgreep omschrijving: Aluminium
  Batterij soort: 6x CR123A of 3x18650
  Lamp soort: Cree XP-L HI CW LED
  Ontwerper: Olight
  Lengte totaal (cm): 16.00
  Gewicht (gram): 405.00
  Aantal batterijen: 3.00
  Brandduur lamp (uren): 40.00
  Output (Lumen): 1100.00
  Waterdicht: IPX8

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 199,95

  Onze prijs € 179,45

 • Olight SR Mini II Intimidator

  Olight SR Mini II Intimidator

  De SR Mini II Intimidator een compacte breed stralende krachtpatser welke max. 3200 Lumen produceert met een bereik van 268 meter. De lamp werkt op 3x 18650 of 6x CR123A batterijen (batterijen niet inbegrepen).

  De SR Mini II is direct oplaadbaar via de slimme afsluitbare Mini-USB aansluiting aan de zijkant van de lamp. De RVS ring (striking bezel) aan de voorzijde kan gebruikt worden voor zelfverdediging. Daarnaast beschermt de bezel de lens aan de voorzijde voor het geval dat je de lamp rechtop wilt zetten. Op de fraai afgewerkte achterzijde bevindt zich nog een bevestigingspunt voor een draagkoord.

  Accessoires: USB laadkabel en nylon etui.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 169,95

  Onze prijs € 152,45

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)