Krypton Zaklampen

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

 • MagLite USA Zaklamp, set Mini AAA en Victorinox Classic

  MagLite USA Zaklamp, set Mini AAA en Victorinox Classic

  MagLite USA Zaklamp Mini AAA en Victorinox zakmes zwart Classic SD. Mini zaklamp die eenvoudig te bedienen is en bovendien shockproof. Het focussen van de lichtbundel is mogelijk door het draaien van de kop. Deze stoere kanjer is gemakkelijk meenemen aan de sleutelbos of in je jaszak, zodat je altijd verzekerd bent van betrouwbaar licht.


  Geleverd in combinatie met Victorinox kwaliteitszakmes in een elegante cassette. Een schitterend idee voor een cadeau.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,00

  Onze prijs € 36,95

 • MagLED Zaklamp Mini AA Led 168 mm

  MagLED Zaklamp Mini AA Led 168 mm

  Zaklamp 168 mm gemaakt door MagLite USA, MagLED Technology, Mini Multimode LED, 2 AA. Met 4 functies, lichtopbrengst 77 Lumen. De moderne MagLED technologie maakt van de compacte Mini LED AA zaklamp een technologisch geavanceerd lichtinstrument. Met draaibare kop voor het focussen van de lichtbundel. Van zilver geanodiseerd corrosievrij aluminium. Shock-/waterproof. Inclusief 2 x AA batterij. LET OP! Beperkte garantie van 10 jaar. In cassette.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 47,95

 • MagLite USA Zaklamp, Mini AA & Victorinox Classic Zakmes Zwart

  MagLite USA Zaklamp, Mini AA & Victorinox Classic Zakmes Zwart

  MagLite USA Zaklamp, Mini AA & Victorinox Classic Zakmes Zwart - Mini zaklamp die eenvoudig te bedienen is en shockproof. Het focussen van de lichtbundel is mogelijk door het draaien van de kop. Deze robuuste kanjer kun je makkelijk meenemen aan de sleutelbos zodat je altijd verzekerd bent van betrouwbaar licht.


  Geleverd in combinatie met Victorinox kwaliteitszakmes. Zo heb je alles bij de hand.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,00

  Onze prijs € 42,95

 • MagLite USA Staaflamp, 6 D-cell, op blister

  MagLite USA Staaflamp, 6 D-cell, op blister

  MagLite USA Staaflamp 7738 6 D-cell. Deze zwarte staaflamp is een betrouwbaar en duurzaam gereedschap. Dit kwaliteitsproduct levert altijd de benodigde lichtkracht voor alle outdooractiviteiten. Voorzien van opbergruimte voor reservelamp. De draaibare kop maakt het focussen van de lichtbundel eenvoudig. Een stoere lamp die tegen een stootje kan. Exclusief 6 x D-Cell batterij.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 79,95

 • MagLite USA Staaflamp, 3 D-cell, blauw, in doos

  MagLite USA Staaflamp, 3 D-cell, blauw, in doos

  MagLite USA Staaflamp blauw 7738 3 D-cell. De zaklamp die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit kwaliteitsproduct levert altijd de benodigde lichtkracht. De draaibare kop maakt het focussen van de lichtbundel eenvoudig. Een robuuste lamp die shockproof is en dus tegen een stootje kan. Exclusief 3 x D-Cell batterij.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 61,50

  Onze prijs € 54,95

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)